NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 11 éve
4 évre 35 misit tuti nem kap nálunk.
több mint 11 éve
Ha matcheli Welker pénzét a Pats, akkor majd repül ide vissza, hogy még emeljenek rajta 2 milliót. 😀StezRemélem akkor elhajtjuk a pék faszára... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Ha matcheli Welker pénzét a Pats, akkor majd repül ide vissza, hogy még emeljenek rajta 2 milliót. 😀
több mint 11 éve
Stewart Bradley jött egy évre, remélem olcsón...
több mint 11 éve
Welker állítólag visszament a Pats-hez, hogy megnézze matchelik-e az ajánlatunkat. "Bekaphatja" díj újabb jelöltje nálam... 😛StormSTha adtok neki évi 10 misit azt úgysem licitáljuk felül...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Welker állítólag visszament a Pats-hez, hogy megnézze matchelik-e az ajánlatunkat. "Bekaphatja" díj újabb jelöltje nálam... 😛
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Peyton azért jött h SB-t nyerjetek.1. túl fogjuk fizetniKözel a megegyezés Welkerrel.BekiDurva lenne, de nagyon nem kéne túlfizetniflzoli
2. ha ő jön akkor a Decker-DT páros megtartására még kisebb az esély
3. Stokley tuti h nem jön visszaNegritis
mikor? a következő 2 max 3évben minimum 1t nyerni kell. és akkor miért ne lehetne tulfizetni?
Stokley 😀 komolyan. nagyon jó wr, de Welker az Welker...
draftolni CB-t, S-t lehet. LBt középső körökben is lehet találni jót.
több mint 11 éve
azért tavaly kb úgy nézett ki az elkapó sorunk h DT-Decker - Stok/2xTE4. Számú WR-nek simán maradhat Stokley, Willis meg a többi töltelék helyett.flzolinéhány hete elemezte asszem black hogy úgy akarunk rövid távú sikereket elérni hogy a hosszú távú sikeresség sem veszik elBármennyire is szeretem Stokley apót, Welkerrel jelenleg nem egy kategória.1. túl fogjuk fizetniKözel a megegyezés Welkerrel.BekiDurva lenne, de nagyon nem kéne túlfizetniflzoli
DT és Decker szerződései jövőre, vagy azután járnak le, ráér még a dolog. Tavaly ki mondta volna meg, hogy Doom-ot nagy eséllyel szélnek eresztik?flzoli
ha jön Welker az brutálisan jó lenne a csapatnak és tényleg upgrade a pályán, de az öltözőben azért az öreg Brandon sztem komolyabb tekintély a fiatal mag mellé
nameg emocionális is a dolog, mer Welker nem szimpi, míg Stokley-t nem lehet nem szeretniNegritis
Willis nem sok lasztit/snappet kapott nyílván nem is volt jó
meg Hálidéjnek volt 1-2 WR snappje
nem tudom h visszajönne-e ilyen korlátozott szerepbe
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
4. Számú WR-nek simán maradhat Stokley, Willis meg a többi töltelék helyett.néhány hete elemezte asszem black hogy úgy akarunk rövid távú sikereket elérni hogy a hosszú távú sikeresség sem veszik elBármennyire is szeretem Stokley apót, Welkerrel jelenleg nem egy kategória.1. túl fogjuk fizetniKözel a megegyezés Welkerrel.BekiDurva lenne, de nagyon nem kéne túlfizetniflzoli
DT és Decker szerződései jövőre, vagy azután járnak le, ráér még a dolog. Tavaly ki mondta volna meg, hogy Doom-ot nagy eséllyel szélnek eresztik?flzoli
ha jön Welker az brutálisan jó lenne a csapatnak és tényleg upgrade a pályán, de az öltözőben azért az öreg Brandon sztem komolyabb tekintély a fiatal mag mellé
nameg emocionális is a dolog, mer Welker nem szimpi, míg Stokley-t nem lehet nem szeretniNegritis
több mint 11 éve
néhány hete elemezte asszem black hogy úgy akarunk rövid távú sikereket elérni hogy a hosszú távú sikeresség sem veszik elBármennyire is szeretem Stokley apót, Welkerrel jelenleg nem egy kategória.1. túl fogjuk fizetniKözel a megegyezés Welkerrel.BekiDurva lenne, de nagyon nem kéne túlfizetniflzoli
nameg emocionális is a dolog, mer Welker nem szimpi, míg Stokley-t nem lehet nem szeretni
több mint 11 éve
Mondjuk az vicces lenne, ha csak direkt strófolnánk fel Welker árát, hogy a jóbarát patrióták pár millával többért írassák alá 😀 Csak nem erősíthetik a közvetlen riválist.... 😊
több mint 11 éve
Bármennyire is szeretem Stokley apót, Welkerrel jelenleg nem egy kategória.1. túl fogjuk fizetniKözel a megegyezés Welkerrel.BekiDurva lenne, de nagyon nem kéne túlfizetniflzoli
DT és Decker szerződései jövőre, vagy azután járnak le, ráér még a dolog. Tavaly ki mondta volna meg, hogy Doom-ot nagy eséllyel szélnek eresztik?
több mint 11 éve
1. túl fogjuk fizetniKözel a megegyezés Welkerrel.BekiDurva lenne, de nagyon nem kéne túlfizetniflzoli
3. Stokley tuti h nem jön vissza
több mint 11 éve
Ha sikerülne Welker mellé egy jó futót is hozni (mondjuk Bradshaw-t), onnantól majdnem mindegy milyen a védelem, mert az ellen jobbára csak futni fog az eredmény után
több mint 11 éve
Közel a megegyezés Welkerrel.BekiDurva lenne, de nagyon nem kéne túlfizetni
több mint 11 éve
biztos öregpedig nekem nem kéne Welker 😕Negritisna és miért?braxa88
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
pedig nekem nem kéne Welker 😕
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Közel a megegyezés Welkerrel.
több mint 11 éve
Mendelhall-ról lecsúsztunk (Cards)...Állítólag Welkerre nyomulunk ezerrel...
Jah, Doom-ot nem a cap miatt baszogatjuk állítólag, csak a FO szerint simán nem éri meg a pénzét... 😛
több mint 11 éve
Közben érdeklődünk Louis Delmas FS, Rashard Mendenhall (ő volt is viziten ma, jó lenne, ha ide tudnánk hozni), Stewart Bradley LB (na ő nem tudom minek, vagy ki helyére)
több mint 11 éve
Még egy dolog történt közben, lehet h valaki írta csak elkerülte a figyelmem, de Peyton Manning átment a fizikai teszteken. Szóval életbe lépett a 2013-ra és 2014-re a 40 milliós szerződése.A rosszmájúak figyelmébe ajánlom, h a 2014-es pénze csak akkor garantált ha nem újul ki a nyaksérülése
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Doom ügynöke azt mondja, akkor lehet szó fizetéscsökkentésről idén, ha 2014-re és 2015-re több lesz a garantált. A két álláspont továbbra is nagyon távol van egymástól, és egyre közelebb március 17. Ha addig nem állapodnak meg, akkor elveszítjük egyik kedvencünket. De míg a többiek mondhatni szükséges velejárói, áldozatai voltak a fiatalok beépítésének, vagy a kihagyhatatlan veteránok idehozataának, ez számomra minden szempontból elfogadhatatlan döntés lenne. Most ha 2013-ra csak speedrusher kell a helyére -más magyarázat nem érkezett ezért kitartok emellett- akkor is mi van, h JDR elmegy a következő szezon után, és hirtelen kéne valaki Doom képességeivel? Azon kívül ha pénz kell, Mays mi a faszt keres még a csapatnál...Vick Hozhattunk volna valakit hasonló képességekkel, ahogy tettük tavaly is, de én jobban szeretem ha akor már inkább a régi arcokat tartjuk meg. Idén igaz az is, h nem kell sémát tanulni, meg mégiscsak Bronco volt már pár éve, én meg ilyen régi módi vagyok.... A szerződés részleteit még nem ismerem, így nehéz bővebben értékelni
Kinghton: Még nincs nálunk, de nagyon közel a megállapodás. Illik a rendszerünkbe, igazi jó nagy darab test a front3-be. És ami a jó az egészben, h Kinghton JDR-rel akar együtt dolgozni, nyilván pénzt is kér érte, de még is jobb, mintha várná az árverést, h ki ad neki többet
Bannant is visszahozhatjuk ettől függetlenül, másnem a rotációban mindenképp hasznos lenne. És továbbra is várok egy DT picket áprilisban. Nem feltétlen az első körben, nincs olyan poszt, ahova minden áron 1. körös pick kell, igaz lehet h hamarosan csinálunk magunknak....
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Knighton is megjött ide Schefter szerint. HA a súlya kordában lesz tartva és a szeme nem zavarja, nagy fogás lehet.
több mint 11 éve
Vickerson marad, aláírt 2 évet! 😊Mendenhall jön holnap, állítólag erős esélyesek vagyunk, majd kiderül...