Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
A 3rd downokon ment el a meccs mindkét oldalon.Akiket felmentenék a lebaszás alól azok Malik Jackson, Chris Harris és Trevathan a védelemből, Caldwell az offenseből
A többiekre mind vizes lepedő. Ez vonatkozik a coaching staffra. Már melegében is kiborultam a sok zászlón, de basszus 2 12men on the field büntetés az nagyon komoly mentális gondokra utal. Egy dolog Woodyt "pihentetni" amikor megy a csapatnak, más dolog amikor küszködünk, a védelemből hiányzott egy vezér. Én abban bíztam, h ahogy jönnek vissza a sérültek úgy kezd összeállni a védelem, és pont mire jön a PO, addigra lesznek csúcsformában. Erre most kezd végképp szétesni. És ennek nem tett jót Lenon és Bodlen behozatala. Webster pedig szinórban a 3. gyenge meccsét hozza, és mostanra szépen kipécézték maguknak a gonosz ellenfél irányítók. Nagyon kéne neki egy kis szünet, limit a snapszámokban, mielőtt teljesen szétesik a játéka. A legjobb az lenne, ha Bailey visszajönne a kezdőbe... Ez a "csere D" most már nem meccsről-meccsre fejlődni fog, hanem összeroppani a nyomás alatt, ennél fogva nagyon kéne a rutin...
Nem tudom mi van valójában Woody mellőzése mögött, a média egyre többet találgat, ha valóban csak azért pihentetjük, h PO-ra friss és fitt legyen akkor OK, de Lenon erőltetése eddig 1 meccsbe került, és a Texans ellen se lesz könnyű, szoros meccseken kapnak ki
A Broncos védelem akkor jó, ha a front7 megfogja a futást és játszhatunk 2 deep safetyvel. Ez volt a recept tavaly Rahim Moore-ral és Mike Adams-szel. És erre Bolden - stílusából fakadóan - akár jobb is lehetne mint Ihenacho. De nem az, jelenleg Ihenacho sokkal jobb játékos, mint Bodlen, viszont deep safetynek ő se életbiztosítás. A védelem evolúciója szempontjából Ihenachonak fejlődnie kéne emberezésben, vagy elsősorban futásokhoz használni, míg hosszabbítunk Mike Adams-szel és vele rotáljuk, vagy Quinton Carterrel, bár 2 év IR után az ember nem sokban reménykedhet. Vagy hozzunk egy safetyt, idén is próbálkoztunk az FA-n, de Woodsonról lemaradtunk, Jammer meg annak nem vált be, csak CB depth lett belőle...
Ha a támadóknak jól megy, akkor ez a védelem nem fogja elrontani, viszont ha Manningéknek nem megy, megnyerni se fogják a meccseket, legalábbis a tudomány jelen állása szerint erre nem számíthatunk. Ennél fogva hiába lett mégerősebb az offense, összességében a tavalyi csapat - ami sokkal-sokkal szerencsésebb votl a sérülésekkel - jobb formában ment a PO-ba. Ugyanakkor kivétel nélkül mindegyik PO csapat gyengébb tavalyhoz képest az AFC-ben, és a tavalyi 1&downhoz hozzátartozik, h 10ből 7× szerintem vertük volna a bajnokot.
Ja és kövezzetek meg miatta, de McCoy miatt szurkolnék a Chargersnek h jussanak be a PO-ba, még akkor is ha pont McCoy miatt őket tartanám a legveszélyesebbnek ránk nézve és hát fogalmazzunk úgy, hogy nem feltétlen tudok minden játékos személyével személyiségével azonosulni... Persze a Patset verje csak meg a Ravens vagy a Dolphins, vagy mindkettő, mert a #1seed mindig jobb, mint a #2seed...
Ha már szóba került a rivális, érdekes hogy őket nálunk is jobban sújtották a sérülések, de őket inkább összekovácsolta és feltüzelte mindez, mi meg a szezon elején felszívtuk magunkat, de miután csak nem javult a helyzet sérülés fronton, fokozatosan visszaestünk. Von Miller visszatérése aztán lendített valamit, de nem fordította meg a trendet. Nála nagyobb visszatérőnk pedig nem lenne, de azért ha egyszerre visszajönne Bailey, Wolfe, sőt ideveszem Woodyt is, akkor egy másik védelemről beszélnénk...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Hogyhogy passz orientált? A pass/rush arányunk teljesen átlagos (5 a 4 arányban passzolunk), sőt, inkább a liga "futósabb" feléhez tartozunk ezzel. És az elmúlt 4 meccsen 104, 280, 132, 154 yardokat futottunk, remek yard átlaggal. Sőt, 100 yard alatt idén tulajdonképpen csak 3-szor futottunk, az első fordulóban a Ravens ellen, aztán a Colts és most a Bolts ellen. Ez utóbbi kettőnél szaladni kellett az eredmény után, így nem is nagyon hívtunk futásokat. Ha valamitől nem tartok a playoff tekintetében, az pont a passz orientáltság. Biztos, hogy fogunk tudni futni rendesen - ha lesz rá lehetőség, nem kell megint az eredmény után szaladni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ennyire passz orientált O#-el én nem sok esélyt látok egy esetleges SB-győzelemre. 18 kőkemény futott yard...Tudom, hogy bármi történhet még a hátralévő fordulókban, de nagy valószínűség szerint lesz egy bostoni - túra. Ott meg nem sok esélyt adok a csapatnak.
De hol van még az?
több mint 12 éve
2. negyed közepétől kezdtem érezni, hogy ez a meccs nem biztos, hogy meglesz, (idén először).McCoy nyerő gameplant rakott össze. Ezerszer elcsépelt közhelyet váltotta valóra. (Öld az órát,tartsd lent a Broncos O#-t) 177 futott yard melé elég volt Riverstől 166 passzolt yard (Ilyen szintű QB-nak ez szinte alap) + teljesen megfolytották a mi futójátékunkat (18 (!) yard 😀😀 ) óriási különbség alakult ki a labdabirtokásban (39-21perc). Ennek ellensúlyozására szinte tökéletes passzjáték kellett volna, miért is lett volna, ha a csapat többi része is gyengébb napot fogott ki.
D#-től nagyon hiányzott a labdaszerzés.
Nem célom egy emberre kihegyezni a vereséget, csak nagyon megmaradt bennem az eset.
Talán a 2. Chargers puntnál Holliday 5yardon faircatchet jelzett, mikor előtte legalább 10-15 yard szabad terület volt.
No. 1 seed még nem úszott el. (Miami nem rossz csapat 😊 )
több mint 12 éve
Borzalmas meccs volt, mind offense mind defense oldalon. Az offense gyengélkedését mondjuk meg lehet bocsájtani, mert egyrészt ők viszik a hátukon a csapatot, 1-1 gyenge teljesítmény óhatatlanul előjön. És tulajdonképpen várható is volt, hogy pont ilyenkor, hiszen rövid hét, plusz az ellenfél edzője a tavalyi offensive coordinator, így kívül-belül ismeri még a denveri offense-t. Ehhez még hozzájött, hogy részben megint az ST bénázás (Hollyday nagyon rossz mostanában), részben a Chargers punter kiváló rúgásainak köszönhetően a drive-ok felét a tíz yardon belül kellett indítani, amiben benne van a 3&out, mert ott nagyon leszűkül a playbook. Háromszor benn is ragadtunk, ebből egy drop miatt, és volt egy negyedik amikor kijöttünk, de akkor jött a Manning INT. Lényegében minden momentumot elbuktunk.A playoff miatt (egyelőre) még nem aggódom. Először is, kezdek babonás lenni, nem csípem az első kiemelt státust, sose jött még be. (A Coltsnál se.) Másodszor, a Colts bajnok évében ugyanígy 1-2 fordulóval a vége előtt esett teljesen szét a védelem (bukott is a csapat valami 40-10-re az akkor közepesecske Houston ellen, meg szívott 350 futott yardot). Az ott akkor jókor jött pofon volt, rá se lehetett ismerni a védelemre a playoffban. Emberanyagban ez a Broncos D is képes sokkal jobb teljesítményre, mint amit most nyújt. Remélem a playoffban jön ki idén. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
team to beat...
több mint 12 éve
Hát ha valaki ismeri ezt az offense-t az McCoy, ez meglátszott legutóbb is, és most is.Nem fair olyan dolot mondani, h magunkat vertük meg, de ettől még ugyanazokkal nehezítjük meg a saját dolgunkat, mint mindig, fájdalmas zászlókkal. Ha csak egy momentumot nevvezhetnék meg, az Irving 1st downt érő szabálytalansága punt előtt. 7 perc ment rá. A fumblitist már úgy tűnik kinőttük (kopp-kopp), de ezeket a zászlókat nem is tudjuk.
A másik a védelem, ami hiába hozza helyzetbe magát, amikor lezavarhatná az ellenfelet, rendre akkor mond csődöt. Egyébként ez egy nagyon jó offense, de a tavalyi védelem megbírkózott volna vele. Vick kiesésével visszaesett a futás elleni védelem, a man2man, meg annyira jó, amennyire a leggyengébb láncszem, Webster, aki coverage-ben látványosan visszaesett, nem is értem miért nem kap állandó safety segítséget. Pedig azzal h Champ ma se tudta vállalni, nem valószínű, h a PO-ra 100%os lesz, számolva azzal, h be is van rozsdásodva.
Amíg futás ellen jók voltunk, legalább nem tudták lent tartani PM-t a pályáról. Viszont Sly egyre többször véteti sézre magát.
Most már Pats botlásban kell reménykedni, vagy számolni kell egy bosotni kirándulással.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Azok tették jól, akik az alvást választották, mert az egész csapat egy nagy rakás szar volt. Reménytelen vergődés volt.Adom. Nagyon csúnya meccs volt. Ilyenkor látszik Wolfe meg Vick hiánya. Nagyon gyenge volt a futás elleni védelem. Úgy nyertek hogy Rivers 12/20 stattal zárt és még így is volt két TD-je. Szenvedés volt végignézni, amúgy is gusztustalan ez a foci amit a Chargers tol, nemhogy még ha ellenünk csinálják. ToP-t is nagyon csúnyán buktuk: 39 - 21... Igaz hogy hátrányban voltunk kb a második negyedtől de ennyire egysíkú offenset, 18 kemény futott yard amik között 1 db 1st volt. A PO miatt nem aggódom, mármint ennél csak jobban tudunk játszani, csak az a baj, hogy lehet elment a hazai pálya ezzel, mert ha NE is nyeri az összes meccsét akkor övék az AFC 1st igaz?
PO kilátások? 😀😀
Jó éjszakát!xrace77
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
ahogy a múlt heti gála se volt jelentős, ez a szenvedés semfejben a srácok nem voltak rendben sok-sok egyéni hiba ami miatt 3&out (vagy közel az) helyett long posession jött
a támadó sor vergődését nem értem igazából, de kb olyan volt mintha PM úgy döntött volna h csak caldwell ő meg nem alkalmas vinni az O#-t a vállán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Azok tették jól, akik az alvást választották, mert az egész csapat egy nagy rakás szar volt. Reménytelen vergődés volt. PO kilátások? 😀😀
Jó éjszakát!
több mint 12 éve
én se fexek le 😀 emailt írtam szakirányváltás miatt majd hétfőn bemegyek 😀Én azon gondolkozom, hogy le sem fekszem. 😀PM_the_sheriffSzerintem én most nem kelek fel a meccsre, nagyon hosszú napom lesz jó pár óra vezetéssel...StormSTNekem holnap szabi. 😀 Lehet felkelek.akike
több mint 12 éve
Én azon gondolkozom, hogy le sem fekszem. 😀Szerintem én most nem kelek fel a meccsre, nagyon hosszú napom lesz jó pár óra vezetéssel...StormSTNekem holnap szabi. 😀 Lehet felkelek.akike
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
Szerintem én most nem kelek fel a meccsre, nagyon hosszú napom lesz jó pár óra vezetéssel...StormSTNekem holnap szabi. 😀 Lehet felkelek.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Szerintem én most nem kelek fel a meccsre, nagyon hosszú napom lesz jó pár óra vezetéssel...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Champ-ről azt mondta tegnap Foxy, hogy kicsit elsiették a visszatérését, így most inkább vigyázni fognak, tegnap csak limitált munkát végzett, szerintem most még tuti nem fog játszani...

több mint 12 éve
Champ, Welker és Wolfe out estére 😕 (illetve Champ questionable - de az majdnem, hogy out)

több mint 12 éve
Prater lett az AFC ST PoW.Black_AdderA meccsen viselt mezét pedig elkérte a HoF... 😊

több mint 12 éve
Prater lett az AFC ST PoW.
több mint 12 éve
épp azon agyaltam hogy hétfőn melózzak-e vagy sem 😀 erre látom hogy holnap játszunk 😀
több mint 12 éve
Kijött közben az aktuális snapcountWoody mindössze 10 defensive snappet volt fent, mondjuk a "pihentetés" képbe nem teljesen vágom, hogyan fér be a 18 ST snap...
Ihenacho és DRC terhelésén könnyítettünk még, előbbi 21 utóbbi 25 alkalommal volt pályán (kevesebbszer mint Webster) a védelemben, helyükön Bolden 41×, amivel ő volt az 5. legfoglalkoztatottabb denveri védő, s melyet egy PFF have a bad day csapattagsággal "hálált" meg.
Fua - azzal ellentétben amit igazolásakor írtam róla - nem csak hogy aktív volt, de pályára is került
A védelem ideális felállása a rájátszásra szvsz:
Phillips - Knighton - Wolfe - Jackson
Trevathan - Woody - Miller
DRC - Harris - Champ
Adams - Ihenacho
szándékosan 12 ember, a listán, egybemosva a base-t a nickellel. Ez 4 poszton upgrade a vasárnap legtöbbet látotthoz...
A legfontosabb a rotációban:
Ayers, Unrein, Webster. Konfdöntőre jön Rahim Moore, szerintem csak cserének, túl kockázatos lenne azonnal a mély vízbe dobni, és Adams elég jól játszik ahhoz, hogy ne is kelljen, csak ha minden szempontból készen áll.
A realitás: Champ nem biztos h fog kezdő formában játszani idén. Wolfenak már a szezon elején is voltak nehézségei a súlyával, aztán a nyak sérülésével, ő is könnyen padra kerülhet, vagy legalábbis nem lesz 100%-os, a többi akár össze is jöhet.
Míg Steven Johnsont és Irvinget nem félteném annyira a pályán, ők nem igen fognak szignifikáns szerephez jutni, a nagyon erős LB sor miatt, azonban van néhány ember aki a tűz közelébe kerülhet és megégetheti magát, Sly Williams, Fua, Lenon, Bolden, Jammer.
Sly és Bolden ha az alapszakaszban kapnak elég lehetőséget felvehetik a ritmust,
Jammer tapasztalata jól jön Bailey hiányában, de meg kell fontolni, h kire állítsuk, főleg ha a tapasztalatlan Websterrel együtt van a pályán és Ihenacho fellép a boxba... Baileynek ha mást nem is, Jammer helyét a legrosszabb esetben is át kéne vennie.
Fuában és Lenonban nem látok fantáziát, vannak náluk jobb játékosaink, akik nem jutnak szerephez, mert mélyebb poszton játszanak, ennél fogva kicsit negatívabban is állok hozzájuk, meg azért is mert jövőre már nem lesznek itt. Fuával csak tüzet oltunk, ha Wolfe visszajöhet, akkor háttérbe szorulhat, ahogy kezdetektől is reméltem, de ha Wolfe csak mint Jackson cseréje tud visszajönni a szélre, akkor látjuk még középen Fuát. Lenon az egyetlen csere MLB. Kicsit csalódás, h Irving csak és kizárólag SLB-t játszik, így egyelőre középen nincs senki aki kinőhetne Woody mögött pár év leforgása alatt...
A meccseket az offense-nek kell majd nyernie, a védelemnek elég ha közepes, a miénk szvsz annál jobb lesz. Egy fumble gazdag meccs a támadóktól egy ST betlivel együtt azonban nehéz feladat elé állíthatja őket
több mint 12 éve
Black_AdderA snap száma most 43 volt. A DL-ban a legtöbb, de az egész védelemben is csak Miller,Adams és Harris volt fent többet, mint Ő. A DL nagyjából egyenlő arányban volt fent futás ellen, viszont Jackson passz ellen egy picivel többet, mint a többiek. Nekem egyébként fasza all-around játékosnak néz ki. Szerintem megint kukáztunk egy jó playa-t a hátsó körök egyikében. 😀

több mint 12 éve
Phillips megmaradt Phillipsnek. 😀 Bírom a csókát:"It's no hard feelings, honestly," Phillips said. "One man's trash is another man's treasure. People call me a traitor because I went to Denver," Phillips said. "Like, how am I a traitor? Your team are traitors. They're the ones who let you down by not signing me. What am I going to do? I'm not going to a Jacksonville Jaguar team. I'm going to go where I can have a chance to win. It just so happens Denver is in the conference. Hey, it is what it is. I'm here, and I'm happy to be here."
több mint 12 éve
Friss 14. heti NFL Power Rankings by Peterk2005. A top 10-ben a Broncos továbbra is vezet, a Niners beelőzte a Pantherst és a Chiefs-t, a Cincy pedig a Colts-ot. A Jags pedig már 27. 😊Az AFC-NFC összevetésben az AFC összeszedte magát a héten, feljött 27-31-re. Jó böngészgetést!

több mint 12 éve
Csak nekem tűnik úgy, hogy Malik Jackson jobb mint Wolfe?akikeMalik Jackson valóban nagyon jól játszott Wolfe helyén, de azt nem mondanám h jobban. Passz siettetésben jobb, futás ellen gyengébb, bár igaz, h nem Vick van mellette hanem Unrein vagy Sly Williams. Egyébként Wolfe a sérülése előtt nyilatkozta, h jó 10 fonttal könnyebb mint a versenysúlya, de rookieként is egyértelműen a rushD-ben jeleskedett és ezt a szerepet is szánjuk neki. Malik Jackson ezzel ellentétben egyelőre inkább pasrushban villog, de futás ellen is meglepően jó termetéhez képest.
Ha csak Vick hiányozna, szerintem a Wofle menne 3tech-be és Phillips - Knighton - Wolfe - Jackson négyessel kezdenénk, de Jackson addig is sok snapet kapott, amíg nem kezdett, és ez valójában fontosabb, minth kinek a neve mellé kerül a GS.
Egyelőre középen tűnik szűkebbnek a rotáció, és kicsit visszább is esett a szezon elején kifogástalan rushD-nk. Unrein is belefér a "noname fiatal védők akiket Black Adder próbál hypeolni" klubba, és az h FB-nek is használjuk megkönnyíti a dolgomat, de kezdő DT-nek valójában kevés. A rotációba, meccsenkénti 10-15 snapre nem kell nála jobb, 20-at is bármikor fent lehet, de 50-hez már lehet jobb játékos kell. Sly Williamset pont azért hoztuk hogy hosszú éveken át meccsenként akár 50+ snappet is minden további nélkül rá lehessen bízni, de ez még nem az az év. btw titans ellen biztatóan játszott, ahhoz képest h mennyit volt inaktív a szezon elején.
több mint 12 éve
Csak nekem tűnik úgy, hogy Malik Jackson jobb mint Wolfe?