Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 11 éve
Na látván, hogy a Pats-et mennyire oktatta ez a Ravens, nem is tűnik olyan nagy tragédiának, hogy végül kétszeri hosszabbításban alulmaradtunk 😊 Persze tudom minden meccs más, de azért ez akkor is biztató a jövőre nézveflzoliAzzal, h Ray Lewis bejelentette a visszavonulását, valami olyan történt, amire nem lehetett felkészülni...
...én csúcsán alábecsültem azt a csapatot, bár ez aligha zavarja most őket...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Na látván, hogy a Pats-et mennyire oktatta ez a Ravens, nem is tűnik olyan nagy tragédiának, hogy végül kétszeri hosszabbításban alulmaradtunk 😊 Persze tudom minden meccs más, de azért ez akkor is biztató a jövőre nézve
több mint 11 éve
Elvileg a Jags-be nem megyEagles új edzőjével elvileg nincs jóban
Ez a cikk Dallasba rakná
bleacherreport.com/articles/1490019-dallas-cowboys-should-the-cowboys-sign-tim-tebow
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Tudom hogy már nem igazán Broncos téma de talán mégis.Angolban jártasabb több információval rendelkező kollégáktól kérdem hogy mi lesz Tebow sorsa? Addig vágom hogy megy a Jetstől. De hova? Van már valami információ?
Köszi!
több mint 11 éve
OC-nak nagyon nem vált be, de a QB coach szakértelmét senki se vitatja...Kicsit olyan mint 1 szinttel följebb. VAn sok koordinátor, aki HC-ként megbukik, de attól még jó koordinátor. Nem is kell Del Rio-nál messzebb menni, h példát találjak ilyenre.
Manningnek egyébként majdnem mindegy, h ki a QB coach, Oswinak meg legnkább állandóság kell, márpedig Knappel, ahogy Bruce is írta, nem sokan akarnak mostanság próbálkozni, mint OC...
Egyébként eddig Fox legnagyobb erőssége, az, h nagyon jó beosztottakkal vette körül magát. És a jó beosztottakat jókkal pótolta, amikor távoztak. szóval semmi okunk nincs bizalmatlanoknak lenni Knappel szemben...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Inkább Texans szurkoló legyen az aki ír, mert én mint Raiders szurkoló nagyon rossz véleménnyel vagyok róla. De mivel itt nem lesz playcalling feladata, így annyira nem lesz látványos. Egyébként én úgy tudom, hogy jó tanár és jó pozíciós edző, tehát biztos hasznos lesz, valamint tartósan is nálatok maradhat, mert hogy senki nem viszi el OC-nek az is biztos. Én úgy gondolom nem jártatok vele rosszul.
több mint 11 éve
amúgy ha egy Raiders szurkoló vagy vki írna Knappről egy 'insider' véleményt annak örülnék 😀nyílván nem PM fejlődésében lesz szerepe, de Oswiban én bízok szal miatta nem lényegtelen
jó lenne ha nem egy Schaub féle QB lenne belőle (aki nem rossz, sőt teljesen jó, de hiányzik az extra ami miatt lehet csettinteni)
több mint 11 éve
Köszi srácok a kimerítő választ 😊
több mint 11 éve
Xanders-nél kiemelném, amiben viszont elvileg fontos része volt, a hosszabbításokat. Elvileg ő tárgyalta le Doom, Kuper, és Champ hosszabbításait (utóbbiban talán már Elway is benne volt), akik azért elég kapósak lettek volna a piacon, mégis a csapat szempontjából egész jó szerződéseket kötöttünk velük szerintem...Egyébként őt még Shanny hozta a csapathoz 2008-ban, csak akkor még a Jim Goodman mellett volt assistant GM (Goodman fiával, Jeff-el együtt)...
Szerintem egyébként leginkább azért ment el, mert most minden FO döntés mellé Elway neve kerül, ha ő csinálta, ha nem és ez egy GM karrierje szempontjából nem sok pozitív hatást hozhat...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Srácok mit lehet tudni róla--->Brian Xanders ?2009-ben a Gonosz mellé neveztük ki GM-nek, elvileg azzal a szándékkal, h majd megosztják egymást közt a hatalmat. Ez nem így történt és 1,5-éven belül hatalmas bukás végén ez a korszak véget is ért.
Elvileg nálatok volt GM, most pedig hozzánk mondják VP of administration szerepbe.undisputedly
Ekkor Xanders azt mondta az addigi játékospolitikához nem volt köze, főleg nem a draftokhoz, így aztán maradhatott.
2011-ben Elway, Fox és Xanders közösen döntöttek a játékos igazolásokban, és egy romok alatt heverő csapatot 1 év alatt vissza juttattak a PO-ba. A legfontosabb kérdés természetessen az 1/2-es draft pick megfelelő kihasználása volt, nem hinném, h tudtunk volna jobban dönteni.
De az egész 2011-es draftclassunkból most 3 All Sophomore játékos van:
Von Miller, Rahim Moore és Orlando Franklin (az első három pickkünk)
Emellett UDFA-n is talált csiszolatlan gyémántot. Chris Harris UDFAként volt a csapat egyik nagyon hasznos tagja. Rajtam kívül nagyon kevés Bronco drukker ismeri el a képességeit, de minden statisztika, minden playemelezés, minden szakértő oldal az én álláspontomat erősíti.
Nem tett többet Xanders, a kötelező pickekből hozta az elvártat, és után csiszolatlan gyémántokra bukkant ott, ahol más nem is kutatott.
Az idei draft után közös megegyezéssel távozott. A rossznyelvek szerint az állt a dolog mögött, h ellenezte Oswi draftolását, Elway viszont ragaszkodott hozzá. Köpködés nélkül távozott abban a reményben, h majd nagyon kapós lett, de nem így történt.
Draft history:
2011:
1/2 Von Miller LB
2/45 Rahim Moore S
2/46 Orlando Franklin OT
3/67 Nate Irving LB //ő eddig bust. Szinte semmi szerepet nem kap
4/108 Quinton Carter S //ő is úgy tűnt, h beválik, idén IR-en volt
4/129 Julius Thomas TE //egyelőre ez a projekt is úgy tűnik, h megbukott
6/189 Mike Mohamed LB //1-2 meccs erejéig szerpeelt csak rosteren
7/204 Virgil Green TE //Ő a jobban bevált TE. Dressen és Tamme mellett nem sok szerepet kap, mert nincs is rá szükség. 7. köröstől elfogadható
7/247 Jeremy Beal //sosem volt rosteren
2012:
2/36 Derek Wolfe: JDR rendszerébe tökéletesen illő DL ember. Mindig leírom róla, h 3-4-5 technicet egyaránt játszott, ahogy felbukkant szélen is és középen is. Valójában kicsit el van mosódva nálunk a 3-4 és a 4-3, szóval ő leginkább olyasmit játszik ami egy 3-4 DE szerepe.
2/57 Brock Osweiler: Ha emaitt a pick miatt kellett mennie, szerintem neki volt igaza. Elway elakarta kerülni a colts sorsát, én viszont Manning kiesése esetén oda adnék egy újabb 1/2-es szezont ha kell, és akkor majd olyan QB jön akiből tényleg lehet franchise QB.
3/67 Ronnie Hillman: Everydown backnek nem vált be, túl sok szerepet se kapott, ellenben, ahogy az előző pickkel is fontosabb needet pótolhattunk volna.
4/101: Omar Bolden: Csak STben játszott. Nagy upside-ja van, ezért valaki annyira bízik benne, h a már bizonyított Tony Cartert szélnek eresztené, merth Bolden majd milyen jó lesz. Nos én megvárom amíg játszik. Én amíg nem játszik nem ülök fel ennek. Tavaly Chris Harrisről végig mondtam, h mennyire jó lesz, de őt láttam játszani, volt mire alapozni. boldent egyelőre nem lehet értékelni se jóra se rosszra. az előzetes értékéhez képest steal volt.
4/108: Philip Blake: Megfelelő helyre érkezett, de értelem szerűen nem idén elávrás tőle h mutasson valamit. Amúgy IR-ren volt
5/137: Malik Jackson: Őt is legkorábban jövőre tudjuk értékelni.
6/188: Danny Trevathan: Talán a legjobb pickkünk. Wolfe jobb volt nála, de árérték arányban Trevathannel nyertük a legtöbbet.
Nevesebb FA igazolások:
bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/afc_west_csevego/695023
2 év alatt 4-12-ből 13-3 mindenképpen jó ajánló levél, akkor is ha ez csak ~1/3-ban részben az ő érdeme.
Szerintem bárki jól járna vele...
több mint 11 éve
Srácok mit lehet tudni róla--->Brian Xanders ?Elvileg nálatok volt GM, most pedig hozzánk mondják VP of administration szerepbe.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
csak ez lehet a cél 😀www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Knapp-Hired-as-Quarterbacks-Coach/7588dfa8-aed9-4ce7-bae6-3820521891abCsak hogy minél többen maradjanak a csoporton belül... 😀StormST
elvileg KnappNegritis
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Knapp-Hired-as-Quarterbacks-Coach/7588dfa8-aed9-4ce7-bae6-3820521891abCsak hogy minél többen maradjanak a csoporton belül... 😀
elvileg KnappNegritis
több mint 11 éve
www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Knapp-Hired-as-Quarterbacks-Coach/7588dfa8-aed9-4ce7-bae6-3820521891abelvileg Knapp
több mint 11 éve
Inkább azt sajnálom, hogy így most Whisenhunt ment a Chargers-be... 😛Kíváncsi leszek ki lesz a QB coach...
több mint 11 éve
Gase lett az OC...StormSTnekem nincs bajom vele, PM mellett van ideje rendesen megtanulni a dolgot, és lesz időnk szépen kinevelni az esetleges későbbi időkre
több mint 11 éve
Champ se lett egy tehetségtelen, lassú CB csak azért mert volt egy rossz meccseMoore-t is hülyeség lenne ez alapján megítélni
én pl azt is utálom mikor van egy rugó alapszakaszban bevág mindent, POba 50+ról kihagyja a döntő rúgást és cutolják
több mint 11 éve
PFF All sophomore team:Jó ez, bármelyik csapat örülhet, ha 3 játékosa kerül egy ilyen csapatba.
OT: Orlando Franklin
OLB: Von Miller
S: Rahim Moore
Azt hiszem idővel ezt a draftclassot is a legjobbak között fogjuk emlegetni...
Chris Harris szorult ki, ez mondjuk érthető Sherman és Peterson mellett.
btw: 10 emberünk jutott az All AFC West teambe.
Persze hozzá lehet úgy állni, h szart se értünk vele, vagy lehet ezek alapján (is) bizalommal várni a jövőt. Mindenki saját belátása szerint cselekedjen, újabb flame-et nem akarok...Black_Adder
Lehet, hogy Moore mégse csak egy "buta geci", hanem valóban egy sokat fejlődött játékos? 😛 (aki egyet hibázott)
több mint 11 éve
Gase lett az OC...
több mint 11 éve
PFF All sophomore team:OT: Orlando Franklin
OLB: Von Miller
S: Rahim Moore
Azt hiszem idővel ezt a draftclassot is a legjobbak között fogjuk emlegetni...
Chris Harris szorult ki, ez mondjuk érthető Sherman és Peterson mellett.
btw: 10 emberünk jutott az All AFC West teambe.
Persze hozzá lehet úgy állni, h szart se értünk vele, vagy lehet ezek alapján (is) bizalommal várni a jövőt. Mindenki saját belátása szerint cselekedjen, újabb flame-et nem akarok...
több mint 11 éve
Ha jól emlékszem, Moore a végén már nagyon vissza akart vonulni és csak Manning hosszas kérlelése után maradt és vállalt még egy évet.Én nem vagyok Vipera, ennyi minőségi adatot, mint amit Vipera bármelyi kérdésben össze tud lapátolni, nekem se időm se engergiám feltúrni sajnos. 😕
El tudom képzelni, PM kedvéért újból fejhallgatót ragad, de nem biztos, hogy 1-2 évnél többet vállalna.
De majd jön peterk, neki mindent kell tudnia a PM-Moore kapcsolatról.
Jó olvasni az elemzéseidet, véleményedet!tomi-tomi
Amit tudok, azt jórészt ti is tudjátok. Moore '98-tól egészen 2010-ig vitte a Colts OC posztot, lényegében ő építette fel Manning-et. Ember nincs aki jobban ismerné PM-et és fordítva. Tulajdonképpen az a nem scriptelt no huddle amit a Colts játszott először a ligában, a kettőjük nevéhez kötődik.
Ez az érem egyik oldala. A másik pedig az, hogy az öreg tényleg öreg már. Igaz, a visszavonulási szándékában jelentős szerepe volt az NFL nyugdíjrendszerbeli változásainak - feltételezem anyagilag erősen érintették a változások -, szóval nem biztos, hogy tényleg pecázni akart az öreg. Annál is inkább, mert miután visszavonult, pár hónapra rá már a Jets-nél tűnt fel, mint senior konzultáns. Aztán meg a Titans-nál is vállalt hasonló munkát. Közben a Colts-tól sem szakadt el teljesen, még mindig van valami senior szerepe, bár nem tudom, hogy ez miből áll.
Mindenesetre úgy néz ki, hogy vagy sok neki otthon a mamuci 24 órában 😊, vagy csak egyszerűen nem tud elszakadni a focitól. Ezzel együtt, szerintem egy 100%-os, napi 16 órás, fulltime coaching állás már nem biztos, hogy való neki a kora miatt. Ha már jön, akkor talán jobb lenne egy olyan forgatókönyvvel, hogy jön egy fiatal, ambíciózus OC, és Moore mellette, mint senior konzultáns adna tanácsokat, segítene a playbookban, esetleg alkalmanként a play hívásokban, stb. Vagy fordítva, ha Moore jönne OC-nak, akkor kéne melléje egy vízhordó - akár valamelyik csapatrész edző - aki képes tolni a szekeret napi 16 órában. Aki Moore után esetleg potenciális OC jelölt is lehetne aztán.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
update:Ok. Más kultúra meg minden, de hogy én hol leszek majd 74 évesen?! 😊
Moore újra edzősködne:
profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/16/moore-looking-for-oc-job-and-one-makes-too-much-sense/
Black_Adder
Neki meg még hiányzik az izgalom.
Ez felhívás keringőre, nem? 😊
több mint 11 éve
update:Moore újra edzősködne:
profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/16/moore-looking-for-oc-job-and-one-makes-too-much-sense/
//szerk.: @tomi-tomi, köszi, neked is és a többieknek is, jól esik a pozitív visszacsatolás...
több mint 11 éve