Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Von hiányát a védelem aligha fogja pótolni, főleg Doom nélkül. Az offense-nek kell ellensúlyozni. A div győzelemnek nem szabadna emiatt a 4 meccs miatt veszélybe kerülnie, de homefield, vagy 1st round by, az elmehet az elején...Black_AdderBármi kisülhet a szezonból, de a jelenlegi állapot szerint csalódnék, ha nem lenne meg az a 1st round by még egy gyengébb kezdéssel is. A Pats nyerni fogja a csoportját, de meglepne, ha a tavalyi erejét mutatná. A Houston nem lett erősebb, viszont a South igen, a Colts, a Titans is erősödött, idén nagyobb körbeverés lesz. A maradék csoport meg rendre körbeveri egymást, akárki is kerül ki a Cincy, Ravens, Steelers hármasból, kétlem, hogy brutális mutatóval tenné. Szóval szerintem idén akár még egy 11:5 is elég lehet a 1st round by-hoz, ha úgy alakulnak a meccsek. A másik, hogy az első négy meccsből három hazai pályás, ezeket hozni kéne, és akkor már 3:1, ha NY-ban ki is kap a csapat.
De a legfontosabb, hogy ez most egy elit roster. Még Von nélkül is. A védelem nem az, de a komplett roster igen. A Patsnek, Saintsnek, Packersnek ilyen védelme sincs és mégis PO-ig, SB-ig, sőt SB nyerésig jutottak. Szerencsére "csak" jó csapatok jönnek az első 4 héten, az igazán elit csapatok majd csak később. Ezeket a jó csapatokat pedig ezzel az offense-el ami most összejött, verni lehet, legfeljebb nem 21:20-as, hanem 35:34-es meccsen.
De ne szaladjunk előre, várjuk meg mi lesz a döntés. Az NFLPA is Von mellé állt, ami azt jelzi, hogy nem feltétlenül egyértelmű az ügy.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Na folyamatosan jönnek az új infok Von eltiltásáról.ami biztos, h nem teljesítményfokozó szerek. Klisék valami olyasmit okoskodnak, h talán nem is drogozott csak nem ment el tesztre (ami egyébként ugyanúgy dopping vétség). Mondjuk a csapatot a nyilatkozatok alapján meglepi majd ha eltiltják:
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/champ-bailey-stands-behind-von-miller-d-surprised-200110927.html
denver.cbslocal.com/2013/07/23/derek-wolfe-says-it-would-be-terrible-to-lose-von-miller-for-4-games/
, de nyilatkozni mindenki tud, Von Miller pl azt, h abszolút nem füvezik:
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/von-miller-uses-marijuana-absolutely-not-181954781.html
Ami pozitív, h egyelőre nem vesztette el a bizalmat Foxnál. Amíg nem tiltják el, úgy edz, mintha kezdő lenne.
www.denverpost.com/broncos/ci_23723028/broncos-von-miller-play-first-team-while-suspension
Tavaly DJ már a TC-n is kegyvesztett volt...
Btw TC. Holnap kezd. Kuper és Walton PUPon
blogs.denverpost.com/broncos/2013/07/24/kuper-walton-headed-to-pup/20346/
, de Clady se fog teljesértékűen edzeni.
blogs.denverpost.com/broncos/2013/07/24/clady-to-be-held-back-the-first-two-or-three-weeks-of-camp/20343/
Quan Smitht nem továbbra se láttam említve sérültek között, úgyh akkor edzeni fog rendesen, vagy csak a kutyát nem érdekli mi van vele.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Travelle Whartonnal lesz találkánk. Ex-Panthers OG.espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/78959/broncos-to-visit-with-travelle-wharton
8 évet volt Carolina-ban dolgozott együtt Fox-szal és Magazuval (OL coach).
Tavaly IR-en volt (már a Bengals színeiben), karrierje során harmadszor, 2006 és 2010 után.
Kizárt h olyan szerződést adjunk neki, amiben van garantált, valslzeg, vagy veterán minimumért, vagy sehogy. Csere sorba elférne egy ilyen tapasztalt OL ember. Bár ő eddig főleg a fal baloldalán játszott, érkezése nem növelné Kuper maradási esélyeit. Bár az h Mays már repült, ő meg még nem, akár azt is jelentheti, h a háttérben egy paycutról megy a tárgyalás, vagy a kezdőért fog harcolni, merth ennyi pénzért cseresorban nem marad az egészen biztos...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Von hiányát a védelem aligha fogja pótolni, főleg Doom nélkül. Az offense-nek kell ellensúlyozni. A div győzelemnek nem szabadna emiatt a 4 meccs miatt veszélybe kerülnie, de homefield, vagy 1st round by, az elmehet az elején...Von statjainak nem fog jót tenni, én pl egy 20+ sackes szezonról álmodoztam...
Ugyanakkor a rájátszásra 4 meccsel frissebb lesz Von. 4-gyel kevesebb alkalom sérülésre, stb. 4 meccs haladék a legnehezebb, az utolsó cutra...
Von helyét Shaun Phillips veheti át. Ellenben, amíg ő SLB lesz, ha az lesz, nem lesz RDE, szóval Quan Smith közelebb kerül a tűzhöz mindenképp. Egyébként akár Von helyén is. Ha jól tudom nem kezdi PUPon a TC-t, szóval ha nem is teljes értékű, valami könnyített edzésmunkát már tud végezni.
Mays meg lehet h bukja a 500K garantáltját is, az 1 meccses eltiltása miatt. Kéne a capspace...
profootballtalk.nbcsports.com/2013/07/23/cutting-joe-mays-creates-at-least-3-5-million-in-cash-and-cap-space/
több mint 12 éve
Q. Smith felépült már? Várnám, hogy mit mutat... Von-t eltiltását ki is használhatná. bár nem az a kaliber és a poszt sem teljesen ugyanaz, de így már elég korán bekerülhatne a rotacioba. Holnap már TC. Jeah

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
most már csak a lándzsát kell kiszedni a gyepből 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Ünnep van ma gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😂

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Semmi meglepő nem történt, lényegében biztos volt, hogy kiteszik, csak az időpont volt kérdéses. Úgy látszik érkezett annyi LB a TC-re, hogy ha felüknek lába törik, rá akkor se lesz szükség. 😊Egyébként azt mondják, hogy amennyire agyatlan a pályán, az életben annyira szerethető fickó, szóval sok sikert neki akárhová is kerül.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Végre egy jó hír. 😀
több mint 12 éve
Broncos release LB Joe Mays one year into 3-yr, $12M deal. They'll save $3.5M in cash/cap room as $500k of his salary was fully guaranteed
több mint 12 éve
Én azt olvastam, hogy ezt a tesztet még a 2011-es rookie szezonja alatt csináltatták vele.Stez2011-ben, és nem is csak egyszer volt pozitív...
több mint 12 éve
Én azt olvastam, hogy ezt a tesztet még a 2011-es rookie szezonja alatt csináltatták vele.
több mint 12 éve
de milyen rég nem volt már dui-nk!
több mint 12 éve
Még mindig nagyon jó csapatunk van, de azért előbb a center, most meg a legjobb pass rusher esik ki... Hát, ez az offseason sem problémamentes.
több mint 12 éve
inkább doppingolt volna, mint drogozott... Előbbit abban a reményben teszik, h jobbak lesznek tőle, utóbbi csak tönkre teszi őket..,És milyen jó most, h Doom sincs már a csapatban...
több mint 12 éve
Amúgy pedig ha valamit akar a csapat idén, akkor ezt is meg kell oldani és kész. Az első négy héten a támadókon lesz a sor, csináljanak több pontot mint az ellen #O. A talent megvan hozzá.

több mint 12 éve
Hát, ha legalizálták, akkor ebből lehet vita. Mondjuk ha Molly is volt, akkor sok mindenről nincs mit vitatkozni. 😊Amúgy nemértem b*zmeg, milliós keresetű játékosok, egy dologra kell csak vigyázniuk: a saját testükre, és arra se tudnak. Isznak, füveznek, sok még cigizik is. Én is hülye voltam fiatalon, de nekem nem is akart senki 1 milliárdot fizetni évi 16 meccsért. 😊 A tizedéért is úgy dobtam volna el a cigit, piát mint a kisangyal...

több mint 12 éve
tavaly DJ, idén von? fck
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Von Miller (@MillerLite40)Ez így érdekes lesz, állítólag az NFLPA is beszállt, lesz fellebbezés, kérdés persze, hogy milyen eredménnyel...
Seeing reports abt 4 game susp. I know I did nothing wrong. I'm sure this'll be resolved fairly. Disapp. Broncos have 2 open camp like this.
Jobbkor nem is jöhetett volna, 2 nappal a TC előtt, biztos most jutottak el az M-ig a névsorban a laborosok... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Colorado-ban legalizálták a füvet, hát ez ide vezetett. Az NFL-nek elfelejtettek szólni? 😛Hát ez kapásból odaverhet a fényes menetelésnek, Ravens, Giants, Raiders, Eagles, az első kettő ellen főleg jól jönne Von... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Fű + "Molly"As I said on @SportsCenter, a source close to Von that I trust said he was busted for both weed & "Molly" a form of MDMA
— Brandon Krisztal (@BK1043) July 22, 2013
www.milehighreport.com/2013/7/22/4545742/molly-apparenty-the-other-positive-substance-for-von-miller
több mint 12 éve
Na, kíváncsi vagyok ebből mi lesz. A 4 meccsből valami nem engedett szerre gondolok. Ha jól emlékszem tavaly (előtt?) is volt egy hasonló esete, akkor végül elfogadták a fellebbezését.

több mint 12 éve
ha csirkefarmos Miller bukna le HGH-val, az azért valljuk be, eléggé ironikus lenne 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal