NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
22
7
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
10
6
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
10
7
RedZone week 12
9
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
7
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
2
2
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Arról tudni valamit, h a senior bowlon kik kapnak kitüntetett figyelmet csapatunk részéről?Black_Adderdenveri részről én nem hallottam senkit de majd még olvasgatok
több mint 13 éve
Arról tudni valamit, h a senior bowlon kik kapnak kitüntetett figyelmet csapatunk részéről?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Ha jól tudom, akkor D-line-t edzett először és köbö Payton-nal együtt kezdett a Szenteknél. Más kérdés, hogy nyilván megvártuk az NFC döntőt a bejelentéssel. Mivel a Packers nem volt képes kiesni így nem várunk Trgovac-ra.van saját Pat Robinsonunk. Nem is egy 😛Közben állítólag ma érkezik hozzánk a Saints secondary coach, Dennis Allen interjúra a DC posztra...StormSTő a nyertes
Tibinek üzenem: Pat Robinson rulez 😛Höri
Majd meglátjuk mi lesz. Eddig kurvára nem jöttek be nekünk ezek a DB coach to DC konvertálások.haromt
szerk: Teljes a brigád: Head Coach John Fox has named Ron Milus as Secondary Coach and Richard Smith as Linebackers Coach.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jim Bates, Bob Slowik.Nem tudom mennyi valós szerepe lesz, de azt kétlem, hogy Martindale-nél rosszabb lenne... 😛StormSTő a nyertesvan saját Pat Robinsonunk. Nem is egy 😛
Majd meglátjuk mi lesz. Eddig kurvára nem jöttek be nekünk ezek a DB coach to DC konvertálások.haromt
csak ennyit akartam mondani 😛
több mint 13 éve
Nem tudom mennyi valós szerepe lesz, de azt kétlem, hogy Martindale-nél rosszabb lenne... 😛van saját Pat Robinsonunk. Nem is egy 😛Közben állítólag ma érkezik hozzánk a Saints secondary coach, Dennis Allen interjúra a DC posztra...StormSTő a nyertes
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van saját Pat Robinsonunk. Nem is egy 😛Közben állítólag ma érkezik hozzánk a Saints secondary coach, Dennis Allen interjúra a DC posztra...StormSTő a nyertes
Majd meglátjuk mi lesz. Eddig kurvára nem jöttek be nekünk ezek a DB coach to DC konvertálások.
több mint 13 éve
Még egy lépés a 4-3 felé...Közben állítólag ma érkezik hozzánk a Saints secondary coach, Dennis Allen interjúra a DC posztra...StormSTő a nyertes
Höri
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Lloyd-ot az AP Second Team All-Pro-nak jelölte, gratula neki, nagyon megérdemli! 😊
több mint 13 éve
Közben állítólag ma érkezik hozzánk a Saints secondary coach, Dennis Allen interjúra a DC posztra...StormSTő a nyertes
Tibinek üzenem: Pat Robinson rulez 😛
több mint 13 éve
Itt szépen össze van szedve az egész The Chosen One film:http://www.tebowzone.com/
Ez meg egy jó kis összeálítás:
http://www.youtube.com/watch?v=aQP28rPdhd8
több mint 13 éve
aztec
1 360
nagy grat Brandon Lloydnak, az All-Pro offense second teambe kerüléshez :cool:
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Éves offense-teljesítmény összefoglaló Black_Adder tollából:http://denversports.blog.hu/2011/01/21/denver_broncos_evertekeles_2010_part_2_offense
😉
több mint 13 éve
Két edző került kinevezésre tegnap:Gase-nek örülök, QB-kkal is jól dolgozott szvsz, legalábbis úgy rémlik Kitna passzolt egy csomót...
Adam Gase QB coach: szerencsére meg tudtuk tartani, kérdés, hogy a QB-kal hogy fog dolgozni, a WR-ekkel jó volt... 😊
Jeff Rodgers ST coordinator: a Panthrers-től érkezik, ott volt tavaly ugyanezen a poszton, előtte pedig ST assistant coach volt. 2008-ban a Kansas State egyetem ST egységét felhozta a liga legjobbjai közé, az előtt pedig a 49ers-nél volt a ST egységnél különböző posztokon 2003-2007 között. Kiderül, hogy ő tud-e valamit kezdeni a mieinkkel... 😛
Már csak 3 poszt maradt üresen, a DC, a LB coach és a DB coach...StormST
több mint 13 éve
Közben állítólag ma érkezik hozzánk a Saints secondary coach, Dennis Allen interjúra a DC posztra...
több mint 13 éve
Két edző került kinevezésre tegnap:Adam Gase QB coach: szerencsére meg tudtuk tartani, kérdés, hogy a QB-kal hogy fog dolgozni, a WR-ekkel jó volt... 😊
Jeff Rodgers ST coordinator: a Panthrers-től érkezik, ott volt tavaly ugyanezen a poszton, előtte pedig ST assistant coach volt. 2008-ban a Kansas State egyetem ST egységét felhozta a liga legjobbjai közé, az előtt pedig a 49ers-nél volt a ST egységnél különböző posztokon 2003-2007 között. Kiderül, hogy ő tud-e valamit kezdeni a mieinkkel... 😛
Már csak 3 poszt maradt üresen, a DC, a LB coach és a DB coach...
több mint 13 éve
McCoy-é lesz a playcall, ahogy az várható volt
több mint 13 éve
Igen, Mora kiszállt a piacról. Így viszont érdekes lett a helyzet. Elway ugyanis azt mondta, hogy a Senior Bowl-ra kész lesz a teljes stáb, viszont ha pl. Trgovac-ot akarjuk, akkor egy esetleges Packers SB részvétel esetén vele még vagy 2-3 hétig tárgyalni se lehet majd... 😛
több mint 13 éve
Jim Mora wanted by Broncos for defensive coordinator, but will talk more with EaglesItt pedig az áll, hogy nem lesz egyik helyen sem DC: http://www.macsfootballblog.com/2011/01/mora-removes-name-from-eagles-broncos.html
Read more: Jim Mora wanted by Broncos for defensive coordinator, but will talk more with Eagles - The Denver Post http://www.denverpost.com/sports/ci_17138809#ixzz1BWc2ffbQBlack_Adder
több mint 13 éve
Jim Mora wanted by Broncos for defensive coordinator, but will talk more with EaglesRead more: Jim Mora wanted by Broncos for defensive coordinator, but will talk more with Eagles - The Denver Post http://www.denverpost.com/sports/ci_17138809#ixzz1BWc2ffbQ
több mint 13 éve
Saccomano twitter-e:Szerintem az nélkül, mert ezt írták kb Eagles twitterein:
"Coach Fox putting an impressive staff of veteran coaches heavy in NFL experience together. Several positions yet to be announced"
Nem vagyok benne biztos, hogy Mora szerződés nélkül távozott... 😛StormST
Jim Mora állítólag nem szeretne sem Denverben, sem Phillyben DC lenni. Nem érzi állítólag fittnek hozzá magát, vagy mi.
több mint 13 éve
Saccomano twitter-e:"Coach Fox putting an impressive staff of veteran coaches heavy in NFL experience together. Several positions yet to be announced"
Nem vagyok benne biztos, hogy Mora szerződés nélkül távozott... 😛
több mint 13 éve
Mora tegnap egész nap bent volt a csapatnál, Fox-al és a staff többi tagjával találkozott, aztán délután elrepült. Kérdés, hogy lesz-e folytatás, vagy ezzel ez a szál lezárva, majd kiderül...Közben Elway bejelentette, hogy a teljes stáb (coaching és personel) a Senoir Bowl-on együtt kezdi meg a munkát jövő héten. Ebből arra lehet következtetni, hogy addigra össze akarják rakni a komplett stábot. Reméljük sikerül is... 😊
több mint 13 éve
gsn
3 548
Drog ügy nincs, azt cáfolták. Fegyverviselési engedélye van és nála volt. Ebből adódóan kisétált az ajtón, és nem emelnek ellene vádat semmilyen dologgal kapcsolatban. Legalábbis az ügynöke szerint.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness