Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
No, Kubiak nagyon úgy néz ki, hogy marad Houston-ban, épp most rúgta ki a DC-t, valszeg előbb ő röpült volna, ha a vezetők azt akarják. Sajnálom, én örültem volna neki... 😕

Harbaugh iránt keményen érdeklődik a 49ers és állítólag ők nála is magasan vannak a listán, mondjuk azt nem tudni mi merre vagyunk azon a bizonyos listán... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Azért 1 dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni: a Broncos története során ebben a szezonban vesztette a legtöbb meccset. Lehet szidni JMD-t, én se védeném, de azért ebben a "teljesítményben" benne volt azért a többi edző is. Egyik se panaszkodhat szerintem, ha útilaput kötnek a talpára, bár talán Studesville még a legesélyesebb a maradásra, meg talán a régi stábból maradó Tuten (idén szezon végén se voltak kondi gondok) és nagyon talán Burns...

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
RB coachnak mindenképp meg kell tartani.akike
Ez nem ilyen egyszerű. A gond az, nálam, hogy a futójátékunk alapján őt nem tartanám meg. Másrészt meg az új HC sokszor elég komplett stábot hoz, de persze Turner is maradt Shanny után, igaz ő kicsit jobb futójátékot rakott össze több éven keresztül... 😛StormST
Storm! Te is tudod, hogy az idei év nem a futókon múlott. (és természetesen Mr. NoGaint és Ball pajtit nem tartom futónak 😀 ).

Mikor kezdett éledezni a falunk, akkor egyből elkezdtünk szaladgálni. Arról sem kell elfelejtkezni, hogy Moreno szinte sérülten nyomta végig a szezont, Buck szintén zenész. JMD faszságairól nem is beszélve. Szóval szerintem kurvára nem a RB coach a ludas.akike
Sok múlik a falon, /*ezért hülyeség 1. körös rb-t hozni 😛*/ de ő se tett csodát. Maroneyval persze nem is lehetett...
Szívesen látnám továbbra is a csapatnál másnem valamilyen asszisztensi poszton. de az új edző valószínűleg majdnem minden edzőt levált majd...
Emberileg eddig is tudtam, h nagyon szimpatikus, mosolygós, jó kedélyű, ... ezért is lett kinevezve.

Majd meglátjuk mit hoz a jövő...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
Emellett még a stáb és a denveri média Broncos-al foglalkozó részének minden tagjának küldött egy köszönő levelet, ami szintén egy elég szép gesztus... 😊StormST
Ez nem ilyen egyszerű. A gond az, nálam, hogy a futójátékunk alapján őt nem tartanám meg. Másrészt meg az új HC sokszor elég komplett stábot hoz, de persze Turner is maradt Shanny után, igaz ő kicsit jobb futójátékot rakott össze több éven keresztül... 😛StormST
Storm! Te is tudod, hogy az idei év nem a futókon múlott. (és természetesen Mr. NoGaint és Ball pajtit nem tartom futónak 😀 ).

Mikor kezdett éledezni a falunk, akkor egyből elkezdtünk szaladgálni. Arról sem kell elfelejtkezni, hogy Moreno szinte sérülten nyomta végig a szezont, Buck szintén zenész. JMD faszságairól nem is beszélve. Szóval szerintem kurvára nem a RB coach a ludas.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Studesville-nek jár egy hatalmas +1, nagy volt a press conf-on.szaba
Emellett még a stáb és a denveri média Broncos-al foglalkozó részének minden tagjának küldött egy köszönő levelet, ami szintén egy elég szép gesztus... 😊StormST
Ez nem ilyen egyszerű. A gond az, nálam, hogy a futójátékunk alapján őt nem tartanám meg. Másrészt meg az új HC sokszor elég komplett stábot hoz, de persze Turner is maradt Shanny után, igaz ő kicsit jobb futójátékot rakott össze több éven keresztül... 😛

több mint 13 éve
RB coachnak mindenképp meg kell tartani.

több mint 13 éve
Dawkins vissza fog vonulni.haromt
Bocsánat, hogy ennyire Weapon X fanatikus vagyok, és 99%-ban csak róla írok mostanság, de ez tuti hír? 😕 Hol olvashatom? 😕JC6
No para... TTT csak fikcióként emlegette egyelőre. Korántsem biztos ez még, csak hát ugye benne van a pakliban, mivel öregszik Dawk, nem is ment idén neki annyira + sokat volt sérült. Senki nem tud semmit, és azért a lockout-tól függ itt a legjobban minden. (habár Goodell bácsi 5 millió fannak megírta, hogy meg fognak egyezni)

több mint 13 éve
Emellett még a stáb és a denveri média Broncos-al foglalkozó részének minden tagjának küldött egy köszönő levelet, ami szintén egy elég szép gesztus... 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.denverbroncos.com/multimedia/audio/Broncos-vs-Chargers-Studesville/1eb4a7e7-4441-41f0-b703-a9be86066d0c
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Studesville-nek jár egy hatalmas +1, nagy volt a press conf-on.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Dawkins vissza fog vonulni.haromt
Bocsánat, hogy ennyire Weapon X fanatikus vagyok, és 99%-ban csak róla írok mostanság, de ez tuti hír? 😕 Hol olvashatom? 😕
több mint 13 éve
Csak ne az legyen a ráopzimalizálás mint most volt,fiam fej előre bele a tömegbe😊Toca
A ráoptimalizálás azt jelentené, hogy kivesszük az Orton-féle "kidobom a szélre/eldobom hosszan két ember közé, aztán majd lesz valami" play-eket, meg több draw play és QB futás kell, amik Orton miatt nem nagyon voltak. Meg persze néha TE is lehetne a célpont, mert JMD-nél a TE csak blokkolni volt jó... 😊

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 370 — Vikings fan
Csak ne az legyen a ráopzimalizálás mint most volt,fiam fej előre bele a tömegbe😊
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Egyszerű lesz a képlet a következő években, csak menni kell látótávolságon belül az ellenféllel, aztán a végén úgyis jön SuperTebow, és az Úr aktuális akarata szerint megfordítja a meccset, vagy éppen nem. 😊
Nagyot játszott tegnap is, nekem inkább a playcalling-gal volt bajom ismét, de jövőre nyilván jobban ráoptimalizáljuk az egész playbook-ot, és vadállat lesz.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az a baj hogy tavaly a 3-4 amiatt omlott össze hogy nem volt runstop a DL szintjén. Viszont Doom miatt volt pass rush
most Bannan és Jamal megfogta ami középre ment, viszont a pass rush 0 volt akár cska az LB-k futás elleni védekezése.

nem lehet most visszaállni 4-3ra, mert a mai csapatból erre kb csak DJ alkalmas.
több mint 13 éve
Valakinek van valami elképzelése arról, hogy miért omlott össze a csapat a 2. negyedben?Tény, hogy utána összekapták magukat a fiúk, de azért az durva volt.aztec
A védelem részéről Csökkent a nyomás Riversen. Blitzelni eleve veszélyes mert akkor kevesebb ember van az elkapókon, szóval ha nem jön össze az szívás.
Ami a támadásainkat illeti túl kiszámítható volt. 1&10re mindig futottunk. 2&longra általában hosszú passz. 3&longot meg már nehéz megcsinálni.

+A köcsögz jobb csapat. Top3 offense, top3 defense. ők lehet azt kérdeznék, h mi volt az 1. vagy a 4. negyedben...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Valakinek van valami elképzelése arról, hogy miért omlott össze a csapat a 2. negyedben?Tény, hogy utána összekapták magukat a fiúk, de azért az durva volt.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Ja pár hete olvastam valamelyik kinti szakértőtől, h egy katasztrófa volt átállni 3-4-re és ha ezt belátjuk visszaállunk 4-3-ra.
Nyilván az új DC-től függ, de én nem nagyon látok erre realitást. Vagy én emlékszem rosszul, h a liga történelmének egyik legszarabb védekezése volt a miénk, amikor utoljára 4-3-munk volt (Slowikkal).Black_Adder
Ha visszamegyünk, akkor elveszítjük Champ-et, az tuti, ő megmondta, hogy még egy váltást nem fog végigcsinálni.

Szerintem baromság lenne visszaállni. Doom és Ayers is inkább 3-4 OLB, mint akár 4-3 DE vagy 4-3 OLB. Meg bár Bannan is elvileg jó lehetne 4-3 DT-nek, de szívesebben látom kívül, mint a fal belsejében birkózva...StormST
Szerintem is baromság, igazából csak átfutottam őket annak idején, és most sincs nagy kedvem hozzájuk, talán majd hétvégén:
http://www.milehighreport.com/2010/12/20/1888733/diagnosing-the-problem-time-to-abort-the-failed-3-4-experiment
http://www.milehighreport.com/2010/12/23/1889670/denver-broncos-2011-mock-draft-part-three-can-broncos-move-to-a-4-3 //Ebben már a nevek se tetszenek, meg az 'ideal DC-se, ami eleve utópia...'
Majd akkor lehet esetleg jelentőségük, ha kiderül, h ki lesz a DC.
Én mindenesetre meg tartanám a 3-4-et

Amúgy Champnek az is váltás lenne ha eligazol 😛
Doom meg érdekes. Méretei alapján arra gondoltam volna, h nem fog neki bejönni a 3-4-re váltás, de mégis nagyon bejött neki. Ez a legnagyobb érv a 3-4 mellett szvsz

több mint 13 éve
Attól hogy szeretnétek még nincs 2. eleje értékű NT a class-ban. 3.körös max.

1/2-re 2 lehetőséget látok most. Dareus vagy Patrick Peterson.
Alapesetben Dareus-t preferálnám, de ha Champ megy, akkor kell egy rendes CB, arra meg PP a legideálisabb. DE-t a 2.kör elején még lehet találni, illetve akkor az jöhetne FA-n.

1. kör DE vagy CB
2. kör S/DL/TE/ILB

Ok hogy Mays tetszett mert lelkes volt, de ő nem 3 down játékos. Szóval én hoznék egy ILB-t

Akinek mennie kell az Ball, McBean, Quinn/Gronkowski, Fields, Colquitt

Dawkins vissza fog vonulni.

Majd megnézem az FA listákat hogy ki lenne ideális. Azért ne gondolkodjuk már úgy hogy mindent el lehet intézni a drafton...haromt
Én nem ismerem a class-t, ha nincs 2. körös NT, akkor az ráér a 3-ban, viszont akkor a DE-CB/S dolgot előtte el kell intézni...

Mays nem csak lelkes volt, de jól is mozgott, ettől függetlenül jöhet ILB, de csak ha belefér a lyukak betömése mellett, mert inkább maradjon még egy szezonig a Mays-Haggan páros, (utóbbi ILB-ben valszeg úgyis kiszorul, amikor Doom visszatér), mint hogy egy lyuk betömetlen maradjon, annyira nem szarok...

több mint 13 éve
Ja pár hete olvastam valamelyik kinti szakértőtől, h egy katasztrófa volt átállni 3-4-re és ha ezt belátjuk visszaállunk 4-3-ra.
Nyilván az új DC-től függ, de én nem nagyon látok erre realitást. Vagy én emlékszem rosszul, h a liga történelmének egyik legszarabb védekezése volt a miénk, amikor utoljára 4-3-munk volt (Slowikkal).Black_Adder
Ha visszamegyünk, akkor elveszítjük Champ-et, az tuti, ő megmondta, hogy még egy váltást nem fog végigcsinálni.

Szerintem baromság lenne visszaállni. Doom és Ayers is inkább 3-4 OLB, mint akár 4-3 DE vagy 4-3 OLB. Meg bár Bannan is elvileg jó lehetne 4-3 DT-nek, de szívesebben látom kívül, mint a fal belsejében birkózva...

több mint 13 éve
Nyilván az új DC-től függ, de én nem nagyon látok erre realitást. Vagy én emlékszem rosszul, h a liga történelmének egyik legszarabb védekezése volt a miénk, amikor utoljára 4-3-munk volt (Slowikkal).

több mint 13 éve
LB-ink eddig:
DJ, Doom, Ayers, Mays, Haggan, Hunter, Wooody. Ez mellé én még max 1 embert tudok elképzelni depth-ben, más nem kell szerintem...
TE az attól függ, hogy mi lesz Graham-el. Ha marad, akkor szerintem fölösleges a 3. kör eleje, ha megy, akkor ok...

Azért a P nem a legnagyobb, csak a legrégebb óta húzódó need, amit most már illene megoldani... 😊StormST
Végül is idén is 7LBvel vágtunk neki a szezonnak, de szvsz pont kevés volt. Legalább 1 kéne szvsz, attól függően, h hol számítunk inkább Hagganra ILB vagy OLB.
Főleg, h bele kell számolni, h DJ el lesz tiltva, gondolom kb 4 meccsre...

Graham el tudja kapni a labdát, de azrét nem ártana még egy elkapó TE mellé. Quinn helyett mondjuk. De mondom nekem Branson is jó lenne, de minthogy a PSunkban sincs nem hinném, h valaha itt fog játszani.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Attól hogy szeretnétek még nincs 2. eleje értékű NT a class-ban. 3.körös max.

1/2-re 2 lehetőséget látok most. Dareus vagy Patrick Peterson.
Alapesetben Dareus-t preferálnám, de ha Champ megy, akkor kell egy rendes CB, arra meg PP a legideálisabb. DE-t a 2.kör elején még lehet találni, illetve akkor az jöhetne FA-n.

1. kör DE vagy CB
2. kör S/DL/TE/ILB

Ok hogy Mays tetszett mert lelkes volt, de ő nem 3 down játékos. Szóval én hoznék egy ILB-t

Akinek mennie kell az Ball, McBean, Quinn/Gronkowski, Fields, Colquitt

Dawkins vissza fog vonulni.

Majd megnézem az FA listákat hogy ki lenne ideális. Azért ne gondolkodjuk már úgy hogy mindent el lehet intézni a drafton...
több mint 13 éve
TE: 3/2-ben ha még bent lesz DJ Williams akkor ő. De ne feledkezzünk meg Bransonról se, jó lenne ha az új edzőnek is eszébe jutna a srác. Nagyon jól tolta az offseasonban

OL: Ez az OLünk. Legközelebb akkor erősítjük majd, ha nem lesz needünk. Szerintem lehet jobb lenne, ha CLady védené a blindsideot, nem tudom a futásokat mennyire forgatná fel. De ez csak részlet kérdés

DL: 1/2 szvsz egyértelmű, h Dareus. PPért sok a top3, Da'Quan nem kell. Fairleynél pedig jobb Dareus. Igaz elfogult vagyok. Más így hirtelen nem jut eszembe 1/2-re. Egy 2/2-es NT pedig 1-2 évet tanul Jamal mögött aztán előrelép kezdőnek

LB: Depth kell. ILB-be mindenképp, nem ártana OLB-be se. Nem feltétlen drafton.

DB: Legalább 2-3 ember kell ide. Nekem tetszett Cox játéka, vannak hibái, de attól jó. Dawk 5-6-DB-s felállásokban, illetve csereként mindenképp, vagy DB coach ként. A puszta jelenléte is sokat jelent. LB-nek nehezen tudnám elképzelni...

P: Ez a legnagyobb needünk

Tehát nálam
1/2 DE
2/2? NT
2/15 DB
3/2? TE
utána még legalább 1DB, 1P, meg 1LB depthnek

szerk:
A 2/2 biztos 2/2? Nem csak az első körben választunk először a 4-12-es csapatok közül?Black_Adder
LB-ink eddig:
DJ, Doom, Ayers, Mays, Haggan, Hunter, Wooody. Ez mellé én még max 1 embert tudok elképzelni depth-ben, más nem kell szerintem...
TE az attól függ, hogy mi lesz Graham-el. Ha marad, akkor szerintem fölösleges a 3. kör eleje, ha megy, akkor ok...

Azért a P nem a legnagyobb, csak a legrégebb óta húzódó need, amit most már illene megoldani... 😊

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A labdát meg az nem adja el, aki nem kockáztat...Black_Adder
És akinek van egy kis szerencséje... 😊

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."