Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Álmodj király lány. Szvsz Orton sem kell nekünk 2.körért majdnem 100% így is már elbasztunk egy 3.kört idén kétlem hogy elcsesznénk mégegy picket amikor azért elég erős ez a class hogy 2.körben is alapemberre lejjünk.JMD a Vikeshoz ment meghallgatásra, mint OC jelölt. Hátha kéri, h magával vihesse Ortont egy 2. körért...Black_AdderVigye csak 😛 nem kell nekünk 2. kör Ortonért, ha küldi helyette Percy Harvint 😀aztec
Amúgy meg Orton nem érezné jól magát a falunk mögött 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
menni fog micsigenbe
több mint 13 éve
Ezt már talán elfogadja, eredetileg valahol 4-5 között ajánlottak neki. A Miami viszont állítólag 7,5-et ajánlott, de ott valami más lehetett a gond... 😛ha 6 misi nem elég.. 😊peteyThe Denver Broncos will not interview Stanford head coach Jim Harbaugh for their vacant head coaching position, Mike Klis of The Denver Post reports.deny79Ezek szerint Harbaugh nem jön az NFL-be, vagy max a 49ers-hez, de ott meg állítólag nem akarnak neki annyit fizetni, amennyiért jönne...
Akkor marad valamelyik coordinator...StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
ha 6 misi nem elég.. 😊The Denver Broncos will not interview Stanford head coach Jim Harbaugh for their vacant head coaching position, Mike Klis of The Denver Post reports.deny79Ezek szerint Harbaugh nem jön az NFL-be, vagy max a 49ers-hez, de ott meg állítólag nem akarnak neki annyit fizetni, amennyiért jönne...
Akkor marad valamelyik coordinator...StormST
több mint 13 éve
The Denver Broncos will not interview Stanford head coach Jim Harbaugh for their vacant head coaching position, Mike Klis of The Denver Post reports.deny79Ezek szerint Harbaugh nem jön az NFL-be, vagy max a 49ers-hez, de ott meg állítólag nem akarnak neki annyit fizetni, amennyiért jönne...
Akkor marad valamelyik coordinator...
több mint 13 éve
The Denver Broncos will not interview Stanford head coach Jim Harbaugh for their vacant head coaching position, Mike Klis of The Denver Post reports.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Percy-vel biztos nem jönne ki. Tonnaszámra szívja a füvet a migrénjére 😊
több mint 13 éve
Hova kéne neked Harvin? 😛JMD a Vikeshoz ment meghallgatásra, mint OC jelölt. Hátha kéri, h magával vihesse Ortont egy 2. körért...Black_AdderVigye csak 😛 nem kell nekünk 2. kör Ortonért, ha küldi helyette Percy Harvint 😀aztec
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
aztec
1 360
JMD a Vikeshoz ment meghallgatásra, mint OC jelölt. Hátha kéri, h magával vihesse Ortont egy 2. körért...Black_AdderVigye csak 😛 nem kell nekünk 2. kör Ortonért, ha küldi helyette Percy Harvint 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
JMD a Vikeshoz ment meghallgatásra, mint OC jelölt. Hátha kéri, h magával vihesse Ortont egy 2. körért...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Ok? Fene tudja. Talán Elway, talán a (végső mérleghez képest sokkal jobb) keret, talán Tebow miatt. Persze valszeg esélytelen, de nemet még nem mondott hivatalosan... 😛miért menne hozzátok? csak kérdem mi lenne az oka 😊peteyMichigan lesz ebből már látom.Nem hiszem, hogy Luck miatt rádobna még egy évet a Stanfordra.aztecAzt én se hiszem, hogy Stanford-ban maradna. Én azért még reménykedem picit... 😀StormST
több mint 13 éve
miért menne hozzátok? csak kérdem mi lenne az oka 😊Azt én se hiszem, hogy Stanford-ban maradna. Én azért még reménykedem picit... 😀StormSTNem tudom, hogy Harbaugh mit mondhatott, vagy mit nem, de a Dolphins lemondott róla. A 49ers még teljesen nem szállt ki a versenyből, de ott állítólag az anyagiakban van távol a két oldal, mi meg épp interjút próbálunk lebeszélni vele... 😛StormSTMichigan lesz ebből már látom.Nem hiszem, hogy Luck miatt rádobna még egy évet a Stanfordra.aztec
több mint 13 éve
Azt én se hiszem, hogy Stanford-ban maradna. Én azért még reménykedem picit... 😀Nem tudom, hogy Harbaugh mit mondhatott, vagy mit nem, de a Dolphins lemondott róla. A 49ers még teljesen nem szállt ki a versenyből, de ott állítólag az anyagiakban van távol a két oldal, mi meg épp interjút próbálunk lebeszélni vele... 😛StormSTMichigan lesz ebből már látom.Nem hiszem, hogy Luck miatt rádobna még egy évet a Stanfordra.aztec
több mint 13 éve
aztec
1 360
Nem tudom, hogy Harbaugh mit mondhatott, vagy mit nem, de a Dolphins lemondott róla. A 49ers még teljesen nem szállt ki a versenyből, de ott állítólag az anyagiakban van távol a két oldal, mi meg épp interjút próbálunk lebeszélni vele... 😛StormSTMichigan lesz ebből már látom.Nem hiszem, hogy Luck miatt rádobna még egy évet a Stanfordra.
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy Harbaugh mit mondhatott, vagy mit nem, de a Dolphins lemondott róla. A 49ers még teljesen nem szállt ki a versenyből, de ott állítólag az anyagiakban van távol a két oldal, mi meg épp interjút próbálunk lebeszélni vele... 😛
több mint 13 éve
az ESPN America meg holnap 14 ill. 21.30-kor is leadjaelvileg ma lesz a Tebow dokuemntumfilm az espn-n.HöriEgészen pontosan:
ESPN will be airing a one-hour documentary at 7 p.m. on Thursday about Tim Tebow.undisputedly
több mint 13 éve
aztec
1 360
Naja, Clausen megmenekült a Panthersben, kap még egy esélyt, és a 49ers még próbálkozhat egy évet a csoda QB trióval. Orton meg Viking lesz 😀
több mint 13 éve
Nő a kereslet Orton és a többi QB iránt: Luck visszamegy a Stanford-ra, nem jön a draft-ra... 😊
több mint 13 éve
Egyetértek... 😛Mularkey elhalasztotta az interjúját addig, amig a Falcons nem végez a szezonnal, felvállalva, hogy a csapat valszeg addigra választ már mást. Egészségére... 😛Ha már ebbe a topikban vagyunk: Halleluja! Halleluja! 😀empty taxi
StormST
több mint 13 éve
elvileg ma lesz a Tebow dokuemntumfilm az espn-n.HöriEgészen pontosan:
ESPN will be airing a one-hour documentary at 7 p.m. on Thursday about Tim Tebow.
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Mularkey elhalasztotta az interjúját addig, amig a Falcons nem végez a szezonnal, felvállalva, hogy a csapat valszeg addigra választ már mást. Egészségére... 😛Ha nagyon akarjuk, akkor azt a 10 napot megvárjuk. 😛
JMD közben állítólag azt mondta, hogy nem érdekli a 49ers HC melója... 😛StormST
több mint 13 éve
Mularkey elhalasztotta az interjúját addig, amig a Falcons nem végez a szezonnal, felvállalva, hogy a csapat valszeg addigra választ már mást. Egészségére... 😛Ha már ebbe a topikban vagyunk: Halleluja! Halleluja! 😀
StormST
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Mularkey elhalasztotta az interjúját addig, amig a Falcons nem végez a szezonnal, felvállalva, hogy a csapat valszeg addigra választ már mást. Egészségére... 😛JMD közben állítólag azt mondta, hogy nem érdekli a 49ers HC melója... 😛
több mint 13 éve
JMD-nek Orton legalább tutira megérne egy 2. kört... 😀Harbaugh-t úgy néz ki, hogy a Dolphins viszi, bár még akármi megtörténhet... 😛