Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 14 éve
szaba
10 543
Közben kiderült, hogy Haley látott nálunk az oldalvonal mellett olyan dolgokat, amik nem tetszettek neki. A mi edzőink akkor is kezet fogtak Norv Turner-el, amikor a Köcsög és bandája balhézott az oldalvonal mellett... 😛StormSTDe Norv jó arc, JMD meg nem 😊
több mint 14 éve
Kihasználta a 3 negyedes garbagetime-ot. 😛storm szted még mindig bust cassel kc-ben? amúgy kellett ez a denver w, remélem jövő héten nekünk hoztok w-t.szabaTartom, hogy bust. Miért, szerinted nem? Kérdezd meg a Chiefs fanokat. Ha megy a futás, akkor mindegy, hogy ki a QB, ha nem megy, akkor Cassel yard-ra jó, csak meccset nyerni nem...
Bust, mert buta a kulcs szitukban. Először benyel egy sack-et, ami miatt nem lett FG, aztán eldobta a labdát és TD-t kaptak miatta. Második félidőben villogott, amikor Champ-nek nem ment, meg úgy kollektíve szartunk bele...StormST
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Ami még külön tetszett a meccsen, hogy brutális volt végre a LB sor... (úgy, hogy - Doom - Ayers)Ja és vitathatatlan, hogy Hunter volt a legnagyobb húzás az offseasonban...
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Közben kiderült, hogy Haley látott nálunk az oldalvonal mellett olyan dolgokat, amik nem tetszettek neki. A mi edzőink akkor is kezet fogtak Norv Turner-el, amikor a Köcsög és bandája balhézott az oldalvonal mellett... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Azért nekem kifejezetten rosszul esett, hogy Champ-et szarrá szopatták a meccsen. Mondjuk lehet elment a kedve az egész csapattól, amikor ment a cirkusz a szerződésével.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
storm szted még mindig bust cassel kc-ben? amúgy kellett ez a denver w, remélem jövő héten nekünk hoztok w-t.szabaTartom, hogy bust. Miért, szerinted nem? Kérdezd meg a Chiefs fanokat. Ha megy a futás, akkor mindegy, hogy ki a QB, ha nem megy, akkor Cassel yard-ra jó, csak meccset nyerni nem...
Bust, mert buta a kulcs szitukban. Először benyel egy sack-et, ami miatt nem lett FG, aztán eldobta a labdát és TD-t kaptak miatta. Második félidőben villogott, amikor Champ-nek nem ment, meg úgy kollektíve szartunk bele...
több mint 14 éve
szaba
10 543
storm szted még mindig bust cassel kc-ben? amúgy kellett ez a denver w, remélem jövő héten nekünk hoztok w-t.
több mint 14 éve
Hailey nem fogott kezet JMD-vel a meccs után, bár pontos magyarázatot még nem láttam, hogy miért. (egyes tippek szerint azért, mert támadtunk a végén is, de akkor meg bekaphatja, -20-nál 0:10-el a vége előtt 2-point? he? 😛)StormSTJó nagy faszfej lehet, de ennyit megért ez a meccs, még arra bőven jók lehetünk ebben a szezonban, hogy a riválisokat bosszantsuk, hiszen szép számmal játszunk még mindegyikkel. 😛
Némileg kiegyenlítettük a Raiders-blowout-ot, és legalább lesz szép dolog is, amire emlékezhetünk év végén. Nem kezdenék el a playoff-ban reménykedni, inkább még egy-egy jó meccsért szorítok, mint pl a következőn, aztán meglátjuk mi lesz. Igazából meglepődnék, ha kétszer - vagy pláne még többször - egymás után ilyen jól tudnánk játszani.
több mint 14 éve
Hailey nem fogott kezet JMD-vel a meccs után, bár pontos magyarázatot még nem láttam, hogy miért. (egyes tippek szerint azért, mert támadtunk a végén is, de akkor meg bekaphatja, -20-nál 0:10-el a vége előtt 2-point? he? 😛)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igazából az eddigi pozitívumok mellé csak annyi jött, hogy ez az OL felállás tűnik eddig a legjobbnak (Clady, Beadles, Walton, Kuper, Harris).A WRek és Orton eddig is jó volt.
Haggant inkább az első félidőben hiperláma Cassell tette naggyá. Valahogy össze kéne drótozni Goodmant az MNF-re mert cinkes
Igazából Mays játéka is tetszett, csak ostoba mint az állat, így jöttek a büntik.
Talán ez, hogy hagyta Tebowt passzolni, ad végre egy kis legitimitást a játékának, mert nem lehet csak a futására figyelni.
Sok mindenre azért nem következtetnék ebből a meccsből. Főleg hogy egy félideig tartott utána mindenki beleszart kb.
több mint 14 éve
Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebow 😊Csak így tovább és beigazolódhat StormST aláírása.
Go Tebow, Go!
több mint 14 éve
Meglett, a végén beleszartunk, de azért nagyon jó volt ez! 😊Hősök:
- Moreno: végre meglett a 100+-os meccse, főleg az elején volt jó, ennyi innentől a minimum, ok? 😊
- OL: végre! Sack talán nem is volt, lyuk és idő Orton-nak annál több... 😊
- Tebow: szólni kell a szobrásznak, lehet kezdeni faragni a HoF szobrot... 😀😀😀
- WR csapat: mindegyik nagyon jó, legjobb ilyen alakulat a ligában, szerintem nagyon nehéz lenne vitatni...
- Haggan: 3 sack, FF, ott volt, jó volt, csak így tovább...
- DL: nyomás is volt, futás elleni munka is, leütött passzok is, sack előkészítés is, ez kell mindig...
Antihős:
- Szegény Champ, ezt nem teszi ki a falra, szerencsére belefért. Ő van annyira profi, hogy simán átlép rajta, nem aggódom miatta... 😊
Azt azért nem mondom, hogy innentől 10-6, de talán nem lesz annyira csúfos a szezon, mint amit eddig lehetett érezni. Ugyanez a játék kell legalább a Köcsög ellen, akkor még idegenben is lehet esély, nem szabad leengedni, hanem lendületet kell meríteni ebből és folytatni a javulást... 😊
több mint 14 éve
Annyira nem, statban nem lett nagy a D, főleg a második félidőben, de a W-t lehoztuk és nekünk ez a lényeg... 😊GYerünk Denver D# fantasyban ti vagytok védelmem!!! Csak ne mínuszba termeljetek és akkor már elégedett leszek veletek!!! 😀ThundersNFLAzt hiszem jól belenyúltál 😀pc_x
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bazzeg, a vége égő lett...
több mint 14 éve
GYerünk Denver D# fantasyban ti vagytok védelmem!!! Csak ne mínuszba termeljetek és akkor már elégedett leszek veletek!!! 😀ThundersNFLAzt hiszem jól belenyúltál 😀
több mint 14 éve
Meg úgy érzem lehet balga módon most elkapjátok a Fiú Sasokat 😉
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
GYerünk Denver D# fantasyban ti vagytok védelmem!!! Csak ne mínuszba termeljetek és akkor már elégedett leszek veletek!!! 😀
Draft
több mint 14 éve
Egy negyedes eltiltás? Ez tényleg óvoda. 😂 Na, de komolyság, attól tartok véget értek a gondtalan vasárnap esték a múlt hetivel. 😀
Black_Adder beharangozója a meccs előtt:
http://denversports.blog.hu/2010/11/13/broncos_vs_chiefs_beharangozo
több mint 14 éve
Még azért tegyük mellé a $ 15 000 büntit is a csapattól, így teljes a történet... 😊wao. Ilyen hülyeséget legutóbb Urban Meyer-től láttam, amikor Spikest tiltotta el 1 negyedre szemgolyó masszázs miatt 😊haromtMcDaniels eltiltotta DJ Williams-t az első negyedre 😂HöriValamint megfosztották a kapitányi tisztségétől. Remélem ezzel a csapat részéről ennyi.Black_Adder
DJ azt mondta, hogy a csapatkapitányi dolog nem zavarja, csak egy cím, ő a játékával akar vezető lenni...
A csapat részéről ennyi volt, a többit a ligára hagyják, valszeg a következő szezon elején nélkülöznünk kell pár meccsre...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
wao. Ilyen hülyeséget legutóbb Urban Meyer-től láttam, amikor Spikest tiltotta el 1 negyedre szemgolyó masszázs miatt 😊McDaniels eltiltotta DJ Williams-t az első negyedre 😂HöriValamint megfosztották a kapitányi tisztségétől. Remélem ezzel a csapat részéről ennyi.Black_Adder
több mint 14 éve
McDaniels eltiltotta DJ Williams-t az első negyedre 😂HöriValamint megfosztották a kapitányi tisztségétől. Remélem ezzel a csapat részéről ennyi.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Üdv Broncos fanok!FACEPALM
mekora örütséget vállaltam azzal, hogy a denveri D-t raktam be a fantas csapatomba?ThundersNFL
több mint 14 éve
Üdv Broncos fanok!mekora örütséget vállaltam azzal, hogy a denveri D-t raktam be a fantas csapatomba?
Draft
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hmm csak most olvasom ezt a DJ dolgot.Megmondom őszintén, hogy megértem, ha ez a csapat a kocsma felé vezérli...