Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 14 éve
Chargers-meccs előtti beharangozó by Black_Adder:http://denversports.blog.hu/2010/11/21/broncos_chargers_beharangozo
😀
Ja, és nagyon ajánlom mindenkinek ma éjszakára a bemelegítést az MLS kupadöntővel, ahol a denveri harcosok már a bajnoki címért lépnek pályára. :cool:
több mint 14 éve
Injury Report:OUT: Goodman
Q: Ayers, McBath, Royal
P: Jamal Williams
Royal pénteken könnyített edzésmunkát már tudott végezni, ez biztató, hétfőre rendbe jöhet..
A boltsból pedig:
Doubtful: Steve Gregory (S), Ryan Mathews (RB), Legadu Naanee (WR)
Questionable: Antonio Gates (TE), Travis Johnson (DE), Kris Wilson (TE)
Probable: Malcolm Floyd (WR), Nate Kaeding 💋, Brandon Siler (LB)
Gates egy edzésen se vett részt, nem hiányozna ha nem léphetne a pályára, a Doubtfulokkal együtt...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
szaba
10 543
Ortont a liga választotta a legjobb támadónak a héten, azt el kell ismerni, egy ilyen hülye szavazást nem.Ezért nem Rivers nyer minden héten 😀
Máskor is a népszerűek nyertek ott nem a jókharomt
több mint 14 éve
Mivel akkor is ő lenne a legjobb, logikus 😊Csinálna 5 fumble-t, meg dobna 4 INT-et mondjuk 10 play alatt, de poénból neveznék, akkor is megszavaznák a legjobbnak.DömeÍgy legyen ötösöm a lottón 😂 :Ki más? Csinált majdnem 5 combined yardot, evidens, hogy övé a díj.
http://www.nfl.com/partner?partnerType=rookiesN-Drew
Meglepne, ha nem ő lenne az AFC kezdőirányító a Pro Bowl-on 😊
Mi lesz itt jövőre, vagy utána, amikor kezdő lesz...Sobri Jóska
több mint 14 éve
Meglepne, ha nem ő lenne az AFC kezdőirányító a Pro Bowl-on 😊Nem lehet rá szavazni 😛
Orton viszont simán 😀
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem kell foglalkozni a közönség által megszavazott dolgokkal. ennyi.Csinálna 5 fumble-t, meg dobna 4 INT-et mondjuk 10 play alatt, de poénból neveznék, akkor is megszavaznák a legjobbnak.DömeÍgy legyen ötösöm a lottón 😂 :Ki más? Csinált majdnem 5 combined yardot, evidens, hogy övé a díj.
Ortont a liga választotta a legjobb támadónak a héten, azt el kell ismerni, egy ilyen hülye szavazást nem.
Máskor is a népszerűek nyertek ott nem a jók
több mint 14 éve
Csinálna 5 fumble-t, meg dobna 4 INT-et mondjuk 10 play alatt, de poénból neveznék, akkor is megszavaznák a legjobbnak.Így legyen ötösöm a lottón 😂 :Ki más? Csinált majdnem 5 combined yardot, evidens, hogy övé a díj.
több mint 14 éve
kiralysag😊
több mint 14 éve
Így legyen ötösöm a lottón 😂 :Ki más? Csinált majdnem 5 combined yardot, evidens, hogy övé a díj.
Mi lesz itt jövőre, vagy utána, amikor kezdő lesz...
több mint 14 éve
StormST összefoglalója a múltkori KC elleni diadalról:http://denversports.blog.hu/2010/11/20/broncos_vs_chiefs_piheno_utan_az_ev_elso_meggyozo_teljesitmenyevel
😊
több mint 14 éve
Royal kihagyta az edzést, hamstring 😕 Megint kezdődik...Fasza... Royal kiesésével nem valószínű, hogy képesek leszünk olyan ST munkára, mint tavaly a Q-ban 😕
Jamal Williams se edzett, de ő ilyenkor nem is szokott.Black_Adder
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Royal kihagyta az edzést, hamstring 😕 Megint kezdődik...Jamal Williams se edzett, de ő ilyenkor nem is szokott.
több mint 14 éve
Igen, én is erre gondoltam 😊Haggan kiment megint OLB-be amíg nincs Ayers így Mays a kezdő ILB DJ mellett azért voltak fenn együtt sokatharomtAsszittem Mays többet volt pályán.szabaAhogy én láttam együtt is sokat fent voltak, csak D.J. nem sokat csinált a meccsen 😕pc_x
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Haggan kiment megint OLB-be amíg nincs Ayers így Mays a kezdő ILB DJ mellett azért voltak fenn együtt sokatAhogy én láttam együtt is sokat fent voltak, csak D.J. nem sokat csinált a meccsen 😕pc_x1 drivera büntették múlt héten... szerinted? 😀pc_xAsszittem Mays többet volt pályán.szaba
több mint 14 éve
Andre Brown visszakerült a PS-unkbaBlack_AdderHere’s Brown’s 2010 journey:
- Training camp with the New York Giants, where he was cut after the preseason;
- 5 weeks with the Broncos through early October; he was inactive vs. the Jaguars, spent a week on the practice squad; then made the active roster for games No. 3-5. He was released after Week 5.
- Picked up by the Indianapolis Colts, playing in one game for Indy before he was released.
- Signed by the Carolina Panthers last week. He did not play a game for Carolina, and was released on Wednesday.
- And now, back in Denver, on the practice squad. The team had a vacant spot to fill.
😀
több mint 14 éve
Ahogy én láttam együtt is sokat fent voltak, csak D.J. nem sokat csinált a meccsen 😕Asszittem Mays többet volt pályán.szabaDJ kezdő lesz ismét, vagy még mindig büntetik? 😛szaba1 drivera büntették múlt héten... szerinted? 😀pc_x
több mint 14 éve
szaba
10 543
Asszittem Mays többet volt pályán.DJ kezdő lesz ismét, vagy még mindig büntetik? 😛szaba1 drivera büntették múlt héten... szerinted? 😀pc_x
több mint 14 éve
DJ kezdő lesz ismét, vagy még mindig büntetik? 😛szaba1 drivera büntették múlt héten... szerinted? 😀
több mint 14 éve
szaba
10 543
DJ kezdő lesz ismét, vagy még mindig büntetik? 😛
több mint 14 éve
Andre Brown visszakerült a PS-unkba
több mint 14 éve
No, azért a pár héttel ezelőttiekhez képest elég kellemes az injury report:DNP: Goodman
LP: Ayers, McBath
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
]Akkor kaptok egy sima verést ti is... 😛
Én is egyfajta shootoutra számítok, de sztem - remélem - nem lesz nagyon szoros (3 pontnál többel nyerünk)szaba
Érdekes ez a Moss-kivágás, igazából már évek óta érett, de kicsit mégis meglepett, hogy pont most. Jó lenne, ha Ayers már játszhatna ezen a héten, de a múltkor már nélküle is nagyon egyben volt a LB-sor.
több mint 14 éve
A remény hal meg utoljára... Vagy Al Davis... 😛Én is egyfajta shootoutra számítok, de sztem - remélem - nem lesz nagyon szoros (3 pontnál többel nyerünk)szabaMilyen game-planre számítotok? Spread is out, azt kész? 😛szabaVárj, gyorsan felhívom JMD-t és megkérdem... 😛
Abszolút fingom nincs mostanában, mit miért és hogyan csinálunk, de nagyon remélem, hogy a futójátékunk tovább tud javulni, Orton és a passzjáték meg jó marad és akkor még akármi lehet... 😀StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
szaba
10 543
Én is egyfajta shootoutra számítok, de sztem - remélem - nem lesz nagyon szoros (3 pontnál többel nyerünk)Milyen game-planre számítotok? Spread is out, azt kész? 😛szabaVárj, gyorsan felhívom JMD-t és megkérdem... 😛
Abszolút fingom nincs mostanában, mit miért és hogyan csinálunk, de nagyon remélem, hogy a futójátékunk tovább tud javulni, Orton és a passzjáték meg jó marad és akkor még akármi lehet... 😀StormST