NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Azt értem, hogy nekünk miért lenne jó Ryan, azt viszont nem, hogy a Falconsnak miért lenne jó őt eltrade-elni... De ugyanez volt az érzésem a tavalyi 5-10 kihagyhatatlan QB trade felvetésről is, ami aztán mégsem valósult meg, hanem Bridgewater lett helyette....Amiért a Lions Staffordot. Borzalmasan gyenge a roster, nagy talenthiánnyal, és Ryannek nincsenek évei megvárni a rebuild végét. Ryan-t már tavaly is lehetett volna mozdítani, csak senki nem adott volna érte 2-3 első kört amiért cserébe a Falconsnak megéri a 70 millió körüli dm-et benyelni. Ez a 40 most kedvezőbb, mert első kör + második napos pickek formulával működhet a dolog. Emellett a Falconsnak stratégiailag is jobban jönnek most a 23-as pickek. Nem tűnik rossznak a jövő évi QB class, és ebben a csoportban Ryan távozásával sem garancia az 1/1 mert a 3 ellenfélnek nincs QB-ja, és 2 W-vel már le lehet csúszni.
Black_Adder
Nem találom a 2 hónappal ezelőtti grafikont a QB-k csapattól kapott segítségéről (D, ST, OL, WR catchable pass, RB), lényeg a lényeg míg Bridgewater is top10-ben volt ~75-ös ratinggel, addig Ryan 0.0-val tökutolsó.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
Sztem Qb fronton az FO nagyot akar gurítani (ARod/Wilson), ha nem jön össze, akkor is várok egy veteránt (Mariota/Trubisky/Winston) Lock mellé + a drafton is jó eséllyel jön egy projekt.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Azt értem, hogy nekünk miért lenne jó Ryan, azt viszont nem, hogy a Falconsnak miért lenne jó őt eltrade-elni... De ugyanez volt az érzésem a tavalyi 5-10 kihagyhatatlan QB trade felvetésről is, ami aztán mégsem valósult meg, hanem Bridgewater lett helyette....
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Őszintén nem értem miért nem szerepel a hírekben Matt Ryan neve a Broncos mellett, mint Rodgers utáni plan B. Tavalyi szerződésével hülyeség lett volna, idén zseniális húzás lenne. Meglenne a megoldás a következő 3-4 évre. 2 évig nem kell vele hosszabbítani, 41 millió dm-t kéne benyelni a falconsnak, amit szerintem vígan vállalnának egy első körért (célszerűen a jövő évi) és egy-két második napos cetliért, cserébe nekünk megmaradna a cap flexibility-nk mivel ugye jóval olcsóbb cap hitje lenne mint a valós szintje. Az idei 1/9-cel lehet egyebek nélkül is átmenne, de túl sok a a top5 prospect szintű OT és OLB akiket más drafton első kör közepén nem lehet találni, így azt nem adnám oda. Ez az idei offseason Stafford lehetősége lényegében.. Tekintve hogy Wentzeknek van hasonló ára manapság rosszabb contracttal én simán odaadnám a Rams pickeket a jövő évi elsővel aztán koncentráljunk az FA-ra és draftra. Ebből az Arod-RW-Watson háromszögből elég, várunk tavaly január óta a semmire.Az elmúlt 2 szezon Wilsonjánál konkrétan jobb.
youtu.be/n6MmVPmMjSc
több mint 2 éve
Elvileg Jewellel elkezdtünk tárgyalni (Mike Kils) (a Combine alatt személyesen is), és akkor valszeg őt akarjuk megtartani a 3 ILB közül (Ő, AJ, Kenny Young)Szerintem mindenkivel fogunk tárgyalni, vagy legalábbis sokkal több játékossal, mint az Elway érában, aztán majd kiderül, hogy a mindkét fél akarja a folytatástban hol vannak a különbégek, mármint nyilván a pénzben...
Én AJ-nek jobban örülnék, és ha ő nem akkor Kenny Young 😅
noflyzone
Az persze h Jewellről írták meg először beszédes lehet, de a Patrick hosszabbítás se jelentette azt, hogy ne követné pár nappal később Sutton.
Amúgy Jewell 3 évvel fiatalabb mint AJ. Young esélyei felértékelődhetnek, így hogy leraboltuk a Rams edzői gárdát és ő is fiatalabb, mint AJ. Akárki is marad, ha piacnyitás előtt sikerül megegyezni az jó döntés lesz, mert ha megkezdődik a licitháború nagyon fel fognak menni az árak minden poszton...
Azért persze megvárom, hogy mi az az ajánlat, amivel marasztalni akarjuk így hogy majdnem a teljes tavalyi évet kihagyta óvatosan dobálóznék a milliókkal...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Shanny Magic
201
Elvileg Jewellel elkezdtünk tárgyalni (Mike Kils) (a Combine alatt személyesen is), és akkor valszeg őt akarjuk megtartani a 3 ILB közül (Ő, AJ, Kenny Young)Én AJ-nek jobban örülnék, és ha ő nem akkor Kenny Young 😅
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
Elway's new Broncos' role: Outside consultant https://t.co/bdz9Nu0Yrv via @9NEWS #9sports
— Mike Klis (@mikeklis) February 27, 2022
Ezzel megszűnt annak az illúziója is, hogy beleszólhatna Paton munkájába.
Ha nem lesz résztulajdonos, a következő lépés majd a tiszteletbeli FO tag lesz a karrierjében.
Szomorú, hogy 5 év alatt le tudta rombolni, amit 5 év alatt felépített, de még él a remény, hogy utolsó döntése (Paton) beválik, csak megérdemelné, hogy "győzelemmel vonuljon vissza", ugyan tavaly lett volna aktuális, de azért így utólag is elfogadom azt a 10 évet, amíg GM volt, akármilyen is lett a vége, ez az outside consultant kicsit méltatlan szerepkörnek hangzik, inkább megtarthatta volna a belépőkártyáját csendben búcsúajándéknak
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Jeudy végzett első helyen target separationben az előző szezonban teljes ligát tekintve. WR3-ként egyszerűbb dolga van mert nem a legjobb CB jut rá, de ha hozzáadjuk a sérülését is ez azért szép teljesítmény és sok kérdést felvet ez is. Lényegében annyi derül ki ebből, hogy nálunk játszik a legjobb WR3 amit egyszerűen nem tudunk kihasználni. A nagyobb baj, hogy eközben a TE játék is alulteljesít, így nem lehet azt mondani hogy máshova jutnak a potenciális yardjai.Susmus alatt is rengeteg motion volt, pont Jeudy rohangált fel-alá állandóan, hogy aztán a közelébe ne menjen a labda
Ezt azért egy Bridgewaterrel is helyre kéne tenni, nem gondolnám hogy Rodgers kéne hozzá. Kiváncsi leszek mihez kezd ezzel Hackett, azt mondja rengeteg motion lesz a playbookban.
Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Jeudy végzett első helyen target separationben az előző szezonban teljes ligát tekintve. WR3-ként egyszerűbb dolga van mert nem a legjobb CB jut rá, de ha hozzáadjuk a sérülését is ez azért szép teljesítmény és sok kérdést felvet ez is. Lényegében annyi derül ki ebből, hogy nálunk játszik a legjobb WR3 amit egyszerűen nem tudunk kihasználni. A nagyobb baj, hogy eközben a TE játék is alulteljesít, így nem lehet azt mondani hogy máshova jutnak a potenciális yardjai.Ezt azért egy Bridgewaterrel is helyre kéne tenni, nem gondolnám hogy Rodgers kéne hozzá. Kiváncsi leszek mihez kezd ezzel Hackett, azt mondja rengeteg motion lesz a playbookban.
több mint 2 éve
Sztem nem pénzkérdés volt, de nem ezen fogunk összeveszni.ha nem hozzuk a világ összes pénzéért mr fumble-t akkor sztem tudtuk volna marasztalni localboy-ttwitter.com/NFLonCBS/status/1497218638620803073?t=7cvu9OkOw287nU1ziMCV1w&s=19Ez egy elég kiragadott stat (ami ettől még komoly - félreértések elkerülése végett) + neki azért kellett elsősorban mennie, mert a zseniális OC-nk középső power run sémájába nem illett.
De persze őt kellett elengedni Mr fumble kedvéért
Negritis
Más kérdés h Hackett inkább outside zone párti és Lindsay FA, szal egy vetmines próbában lehet még bízni.
Ami ez ellen szól az az h gyenge volt tavaly mind a Texansnál, mind a Phinsnél...
Általános Doktor
de mind1
Negritis
több mint 2 éve
ha nem hozzuk a világ összes pénzéért mr fumble-t akkor sztem tudtuk volna marasztalni localboy-ttwitter.com/NFLonCBS/status/1497218638620803073?t=7cvu9OkOw287nU1ziMCV1w&s=19Ez egy elég kiragadott stat (ami ettől még komoly - félreértések elkerülése végett) + neki azért kellett elsősorban mennie, mert a zseniális OC-nk középső power run sémájába nem illett.
Negritis
Más kérdés h Hackett inkább outside zone párti és Lindsay FA, szal egy vetmines próbában lehet még bízni.
Ami ez ellen szól az az h gyenge volt tavaly mind a Texansnál, mind a Phinsnél...
Általános Doktor
de mind1
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
twitter.com/NFLonCBS/status/1497218638620803073?t=7cvu9OkOw287nU1ziMCV1w&s=19Ez egy elég kiragadott stat (ami ettől még komoly - félreértések elkerülése végett) + neki azért kellett elsősorban mennie, mert a zseniális OC-nk középső power run sémájába nem illett.
Negritis
több mint 2 éve
twitter.com/NFLonCBS/status/1497218638620803073?t=7cvu9OkOw287nU1ziMCV1w&s=19De persze őt kellett elengedni Mr fumble kedvéért
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Herbert, Burrow, Allan is kapta a savat rendesen anno, mégis lett belőlük valaki.Herbert jó volt az első perctől szar edzővel, Burrow-t szerintem pont ellenkezőleg, sztárnak várták, Allen pedig PO-ba vitte a Buffalot első teljes évében. Azért annyira talán egyik ma kimagasló QB-nak számító arc sem csúszkált a jegen mint akiket tavaly kihagytunk.. Rookie Stafford az egyedüli kivétel első ránézésre. Az esetek többségében rossz edzők mellett is jó QB-k lesznek akik azok.
Jó edzők között a kóklerek is értelmesnek tűnnek, nyomoroncok mellett meg a legnagyobb talentek is hitványak lesznek.
FLZOLI
több mint 2 éve
Herbert, Burrow, Allan is kapta a savat rendesen anno, mégis lett belőlük valaki. Jó edzők között a kóklerek is értelmesnek tűnnek, nyomoroncok mellett meg a legnagyobb talentek is hitványak lesznek.
Vagy egy draftolt arc olcsón vagy egy sztár drágán, esetleg a lecsorgó Carr, Cusins féle vonal, ennek tudnék örülni. A többi iránnyal csak kapálozunk a mocsárban.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
A PFF is tud durván vakon lenni, a 41. CB egy vaskos kamu azért. Az egyik legjobb volt a szezonban statok szerint. Ha eye testtel valaki úgy véli nem tükrözte a játéka a számait, akkor sem lehet 41. helyre visszasorolni. Bár szerintem maximum tackle-ökkel voltak problémái a szezon feléig, passz elleni védekezéssel nem igazán. Fields, Lance, Jones közül eddig egyik sem néz ki túl jól. Lance-től nagyon fáznak (3 első kör + 3.), Fields minden advanced statban csontutolsók között, Jonesnál pedig nagyon kevesen hiszik el, hogy van még plafonja, idén game manager QB szintet hozott.
Completion Percentage Over Expected (CPOE) when targeted for corners, along with target rate (targets / coverage snaps) through Week 13 of this season.
— Anthony Reinhard (@reinhurdler) December 9, 2021
CPOE model: nflfastR
Def Targets: Sportradar
Cov Snaps: PFF pic.twitter.com/6T4A2tUwLf
több mint 2 éve
Értelek, de bármilyen nevetségesnek tartod is most, ezt a kertet győzelemre rakták össze.Ami szimpatikussá teszi ezt h a "szar" szerződések mind 1 évesek, tehát úgy pakolt mindent Vic alá, hogy nem égette el a jövőnket.Cserébe ha bárki is bevált volna közülük most ott tartanánk mint előtte, vagy inflálódott árakon kéne hosszabbítani velük...
Általános Doktor
"szimpatikussá" az tenné, ha ugyanekkora fullygarantálttal több éves szerződéeket tudott volna kötni (az mindegy is hogy mekkora rosterbonusszal a jövőre nézve). Most kb mindegyiket ki kéne rúgni és ugyanott tartanánk, mint így, de legalább lett volna olyan forgatókönyv, amikor jól járunk...
Black_Adder
Értem az érvelésed h ez egy tragikus félreértelmezése elsősorban a stáb képességeinek, de ne felejtsük el h az ő interjúztatásain Fangio is ott volt, nem volt olyan opciója h őt kirúgja hiába kalimpáltunk innen.
Nekem az is szimpatikussá teszi h abból a helyzetből megpróbálta kihozni a maxot, idén már teljesen az ő csapata, nincs kifogásnak maradványedző.
több mint 2 éve
Ami szimpatikussá teszi ezt h a "szar" szerződések mind 1 évesek, tehát úgy pakolt mindent Vic alá, hogy nem égette el a jövőnket.Cserébe ha bárki is bevált volna közülük most ott tartanánk mint előtte, vagy inflálódott árakon kéne hosszabbítani velük...
Általános Doktor
"szimpatikussá" az tenné, ha ugyanekkora fullygarantálttal több éves szerződéeket tudott volna kötni (az mindegy is hogy mekkora rosterbonusszal a jövőre nézve). Most kb mindegyiket ki kéne rúgni és ugyanott tartanánk, mint így, de legalább lett volna olyan forgatókönyv, amikor jól járunk...
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 2 éve
Sztem teljesen egyértelmű h nem volt semmiféle szabotázs, sőt mindent alárakott Vicnek amit csak kért.Az én értékrendemben, az hogy nem hiszel egy QB-ban, aki utána fr.QB lesz, ugyanakkora hiba, mint hogy hiszel valakiben, aki utána bust lesz.Egy nézőpont, hogy 1/9-re az ott bent lévő és kiválasztható fr.QB-t kellet volna húzni, 2. körben pedig needre kellett volna húzni vagy legalább értékesebb pozícióra.ez amúgy egy tök jó kérdés, és igazából független attól hogy a későbbi QB-k mennyire válltak be
Egy másik pont, hogy az offseasonben nem sikerült fr.QB-t szerezni és sok needet megoldani, de a drafton sikerült húzni 2 jó játékost az első két körben.
Black_Adder
nyilván van egy csomó draft bust, de vajon mennyire hibáztatható azért egy csapat mert a közmegyezés szerinti legjobbat kihúzza az adott helyen?
ha mi nem hittünk egyik QB-ban sem az egy védhető lépés volt, mert rengeteg kérdés volt akkor
szóval én nem tudom a draft húzásokat okolni ezért
az viszont hogy úgy gondoltuk hogy magasföldi vick miklós majd megoldja az viszont hiba volt
feltéve ha nem tényleg az volt a terv hogy had égjen be hatalmas munka
Negritis
Viszont az építkezésnek több forrása van, amiből egyik a draft, de nem mindent drafton kell megoldani. Lehet hozni QB-t FA-n, lehet trade-elni érte, és ezért nem kell vagy nem muszáj lehúzni a PS2 picket.
Viszont, mivel máshonnan sem sikerült frQB-t találni, a tavalyi offseasont én nagyon lehúzom TBW miatt.
Abban pedig egészen biztos vagyok, hogy nem hatalmas munka megbuktatása volt a cél, pont az az egyik bajom, hogy nem tankoltunk, hanem a világ összes pénzét elköltöttük 1 éves szerződésekre, Chicagoban konkrétan nem volt dolguk a kukásoknak, mert mi minden szemetet azonnal kiguberáltunk onnan, ez biztos nem volt a mester ellenére...
Minden jel arra utal, hogy azt hittük csak meg kell foltozni ezt a csapatot és majd a Lock TBW páros milyen jó lesz. Még TBW érkezésekor is arról volt szó, hogy premium backup, aminek akkor van értelme, ha Lockkal contender a csapat, hogy ha lesérül akkor TBW versenyben tartsa. Csak a mester azt mondta, hogy heh, csináltam egy 5-11-et, és az tremendous job volt, akkor inkább beteszem bH2O-t, mert vele biztos a 6 győzelem, ha karrier évet csinál lehet akár 7 is, és az nem csak tremendous job, hanem még előrelépés, biztos maradhatok még egy évet, vagy ha nem, majd másnapra találok melót. Hisz az amúgy is nagyszerű munkán még javítottam is. Na nem mintha Lockkal PO csapat lettünk volna.
Én abszolút nem látok direkt szabotázst a történetbe Paton részéről. Az lehet hogy őfelségére Aaron Rodgersre várt hiába az is lehet hogy Mac Jonest nem tartotta frQB-nak, de szerintem a legtöbbet akarta kihozni ebből a szezonból és ez a legjobbja lett a 7-10. A többi történelem.
A másik kérdés, viszont ha egyik évben egyik QB-ban se látod a franchiseQB-t, akkor 20 év múlva is ilyen Bridgewaterekkel fogunk próbálkozni? Oké hogy Patonnak még csak az első elszalasztott lehetősége volt akár Stafford akár Jones akár valaki aki nem lett elmozdítva a csapatából, de a Broncosnál már sokadik. És Paton kihagy még 2 lehetőséget repülni fog, és akkor új GM-nél megint 0-ról indul majd a kihagyott lehetőségek számlálója, de a Broncosnál már 10 fölött fog járni...
Ha tremendousjob meg kapta az embereit Patontól, akkor Hackett is megfogja és abban azért bízom, hogy vagy Rodgers vagy egy rookie QB köztük lesz... Kár hogy nem a legideálisabb év rookie QB-t választani, de muszáj. Azt se bánom, ha minden évben az 1. pick QB lesz, amíg nincs megnyugtató megoldás rá, ha emiatt gyengül le közben a roster, ám legyen, ezt az árat megfizetem érte. Persze még jobb, ha már idén megtalálják, de még egy szezont ne próbáljanak ilyen bridgewater-félékkel eladni...
Black_Adder
Ami szimpatikussá teszi ezt h a "szar" szerződések mind 1 évesek, tehát úgy pakolt mindent Vic alá, hogy nem égette el a jövőnket.
Qb fronton is elég határozott véleményen vagyok: ARodra várt, de Vic kérésére hozott egy "upgradet" olcsón.
Ezt am a cap menedzseléssel tudok legjobban alátámasztani: az átstrukturálásokból felszabadított pénzt végül nem égettük el, rolloverben itt van az idei sapkánkban, de tavaly ott volt a lehetőség h ha megnyílik a trade előtt az út, akkor robbantsunk.
több mint 2 éve
Az én értékrendemben, az hogy nem hiszel egy QB-ban, aki utána fr.QB lesz, ugyanakkora hiba, mint hogy hiszel valakiben, aki utána bust lesz.Egy nézőpont, hogy 1/9-re az ott bent lévő és kiválasztható fr.QB-t kellet volna húzni, 2. körben pedig needre kellett volna húzni vagy legalább értékesebb pozícióra.ez amúgy egy tök jó kérdés, és igazából független attól hogy a későbbi QB-k mennyire válltak be
Egy másik pont, hogy az offseasonben nem sikerült fr.QB-t szerezni és sok needet megoldani, de a drafton sikerült húzni 2 jó játékost az első két körben.
Black_Adder
nyilván van egy csomó draft bust, de vajon mennyire hibáztatható azért egy csapat mert a közmegyezés szerinti legjobbat kihúzza az adott helyen?
ha mi nem hittünk egyik QB-ban sem az egy védhető lépés volt, mert rengeteg kérdés volt akkor
az viszont hogy úgy gondoltuk hogy magasföldi vick miklós majd megoldja az viszont hiba volt
Negritis
Viszont az építkezésnek több forrása van, amiből egyik a draft, de nem mindent drafton kell megoldani. Lehet hozni QB-t FA-n, lehet trade-elni érte, és ezért nem kell vagy nem muszáj lehúzni a PS2 picket.
Viszont, mivel máshonnan sem sikerült frQB-t találni, a tavalyi offseasont én nagyon lehúzom TBW miatt.
Abban pedig egészen biztos vagyok, hogy nem hatalmas munka megbuktatása volt a cél, pont az az egyik bajom, hogy nem tankoltunk, hanem a világ összes pénzét elköltöttük 1 éves szerződésekre, Chicagoban konkrétan nem volt dolguk a kukásoknak, mert mi minden szemetet azonnal kiguberáltunk onnan, ez biztos nem volt a mester ellenére...
Minden jel arra utal, hogy azt hittük csak meg kell foltozni ezt a csapatot és majd a Lock TBW páros milyen jó lesz. Még TBW érkezésekor is arról volt szó, hogy premium backup, aminek akkor van értelme, ha Lockkal contender a csapat, hogy ha lesérül akkor TBW versenyben tartsa. Csak a mester azt mondta, hogy heh, csináltam egy 5-11-et, és az tremendous job volt, akkor inkább beteszem bH2O-t, mert vele biztos a 6 győzelem, ha karrier évet csinál lehet akár 7 is, és az nem csak tremendous job, hanem még előrelépés, biztos maradhatok még egy évet, vagy ha nem, majd másnapra találok melót. Hisz az amúgy is nagyszerű munkán még javítottam is. Na nem mintha Lockkal PO csapat lettünk volna.
Én abszolút nem látok direkt szabotázst a történetbe Paton részéről. Az lehet hogy őfelségére Aaron Rodgersre várt hiába az is lehet hogy Mac Jonest nem tartotta frQB-nak, de szerintem a legtöbbet akarta kihozni ebből a szezonból és ez a legjobbja lett a 7-10. A többi történelem.
A másik kérdés, viszont ha egyik évben egyik QB-ban se látod a franchiseQB-t, akkor 20 év múlva is ilyen Bridgewaterekkel fogunk próbálkozni? Oké hogy Patonnak még csak az első elszalasztott lehetősége volt akár Stafford akár Jones akár valaki aki nem lett elmozdítva a csapatából, de a Broncosnál már sokadik. És Paton kihagy még 2 lehetőséget repülni fog, és akkor új GM-nél megint 0-ról indul majd a kihagyott lehetőségek számlálója, de a Broncosnál már 10 fölött fog járni...
Ha tremendousjob meg kapta az embereit Patontól, akkor Hackett is megfogja és abban azért bízom, hogy vagy Rodgers vagy egy rookie QB köztük lesz... Kár hogy nem a legideálisabb év rookie QB-t választani, de muszáj. Azt se bánom, ha minden évben az 1. pick QB lesz, amíg nincs megnyugtató megoldás rá, ha emiatt gyengül le közben a roster, ám legyen, ezt az árat megfizetem érte. Persze még jobb, ha már idén megtalálják, de még egy szezont ne próbáljanak ilyen bridgewater-félékkel eladni...
több mint 2 éve
Egy nézőpont, hogy 1/9-re az ott bent lévő és kiválasztható fr.QB-t kellet volna húzni, 2. körben pedig needre kellett volna húzni vagy legalább értékesebb pozícióra.ez amúgy egy tök jó kérdés, és igazából független attól hogy a későbbi QB-k mennyire válltak be
Black_Adder
több mint 2 éve
Amúgy tök jók ezek a sorozatos offseason championshipek, azért is keményen meg kell küzdeni a Jags-szel és Lions-szal, de én azt akarom hogy néha meccseket is nyerjünk és egyelőre zsinórban 4 A+ drafttal 4 A+ offsesonnel és egy A+ coaching teammel nem sikerült...
több mint 2 éve
Kivételesen nem akartam lehúzni a rookie classunkat, csak az érvelést. PS2 az egyik selling pont a második legjobb értékelésre, és amit sikerül írni róla, az hogy tagja az allrokie teamnek, 2. választott DB-ként 1/9-ben legyen is az basszus. A 4 INT említésre méltó, csak az hogy sikerül-e megfogni a labdát egy CB-nél évről-évre nem annyira stabil jellemző, minthogy sikerül-e megakadályozni a passzt, de vannak ballhawk CB, viszont hogy 41. legjobban értékelt a posztján, az valahogy nem annyira lenyűgöző, sőt mondhatni ellene-érv.Szóval PS2 azért jó pick, mert a 41. legjobban értékelt CB a ligában. Negyvenegyedik. Wow. Tehát azért jó pick, 1/9-re mert minden csapatnak van jobb CB1 meg a liga harmadának van jobb CB2?Sztem a cikkben foglalt érvelés ide-v-oda ez egy jó classnak néz ki egyelőre.
Williams meg azért jó pick, mert 4.4 átlaggal fut 1200 scrimmage yardot. Előbbivel kb 18. a ligában gordon mögött, utóbbival a 20. Két statisztika, amik alapján az első számú futók között az alsóházba tartozna. Első kontakt utáni yardokról nem esik szó...
1 év után úgy néz ki húzhattunk volna fr.QB-t, amire óriási szükségünk lett volna, de nem tettük, meg szóval a draft F
Ettől elvonatkoztatva, lehet "csőlátóan" elemezni, mert attól hogy nincs irányítónk PS2 és Williams még jó úton haladnak afelé, hogy jó játékosok legyenek - más kérdés hogy rookie éve után Chubb is jó úton járt afelé, hogy ne foglalkozzunk Josh Allennel - ha idén szerzünk fr.QB-t nem fog annyira fájni, hogy tavaly nem tettük meg, de ezek az érvek, amikkel alá van támasztva, jajj...
Black_Adder
A nagy kérdés az h Mac Jones/Fields mire viszi, ha vmelyikük 2-3 év múlva Fr.Qb. lesz, akkor hiába válik PS2-ből új Champ Baily, bizony lehúzza majd a döntés helyességét.
Egyelőre egyik QB sem néz ki annak (de bustnak sem), szal ahogy kint mondanák the jury's out...
Általános Doktor
Most, hogy nem vette figyelembe a körülményeket, hogy fr.QB kellett és ott volt egy 1/9-ben még azzal sincs bajom. Szükségét éreztem rávilágítani arra a nézőpontra is, de lehet értékelni csak a választott játékos csapatban betöltött szerepe alapján is. QB ugye jöhetett volna veterán is, csak ne TBW, hanem mondjuk Stafford, máris más a leányzó fekvése. Máskérdés, hogy mi TBW-t hoztuk, ami az elmúlt 5 év rengeteg rossz döntése között is kimagaslik, nem csak egy várhatóan rossz játékos várhatóan rossz játékával elért várhatóan rossz eredmény maitt, hanem így a várhatóan kidobott szezonban mégcsak Lockról sem sikerült többet megtudni, csak azt, hogy TBW tényleg kevés a rájátszáshoz és messze el kellett volna kerülni, mintahogy azt rengetegen előre tudták.
De csak a 2021-es évet dobtuk ki a kukába teljesen értelmetlenül, anélkül hogy 2022 egyetlen másodpercre is a szemünk előtt legyen. Ahogy mondtam, ha idén jön fr.QB, akkor nem fog érdekelni Mac Jones kihagyása, az viszont igen, ha PS2 All Pro CB lesz. Szóval nem feltétlen rossz gyakorlat "csőlátva" értékelni a draftot, csak ha a 2. legjobbra hozza ki olyat érveket írjon, amik pozitívnak tűnnek. Ez a 41. legjobb CB, vagy a 4.4-es átlag meg az 1200 scrimmage yard, nem rossz adatok, de kva gyenge a rookie class, ha ezekkel így ki lehet tűnni, márpedig a többiekről nem sokat ír. Meinerz 40. OG, az hátrébb húzott játékostól lehet egy strigula a pozitív oldalon, de utána leginkább felsorolás, hogy kik voltak még és mi lett a sorsuk.
Hogy miylen volt a PS2 pick? top5-ben HOFert akarok, 1. körben 10 year startert. Top 10 valahol a kettő között. Első éve alapján PS2 ha nem sérül le, meghatározó kezdő lehet 10 évig, hogy lesz-e kiemelkedő, majd kiderül. Többé-kevésbé rendszeres PB résztvevőnek vagy notable snubnak kéne lennie hozzá, jobb éveiben mondjuk 2nd team All Pro-val fűszerezve. Ezek nem olyanok amiket 1 év alatt el lehet érni, 1. évben beverekedte magát a kezdőbe, sőt CB1 volt, máskérdés hogy részben a CB1-nek hozott játékos alulteljesítése miatt, de ha meg a nincs, CB2-3ként lehet jobbnak tűnne. Emlékezzünk Roby milyen volt CB3-nak és milyen lett CB2-nek.
2. napos picktől azért jó lenne egy 2. szerződés. Williams játékával nincs baj, yards after contactban érzésre elől kell lennie, amúgy sem volt egy erős RB class, most hogy Harris több yardot futott, kapott el és több TD-t szerzett, ő 1. körös volt. Ha valami inkább Elijah Mitchell 6. körös RB által hozott nagyon hasonló statisztikák gondolkoztatnak el, és jutok újra-és-újra arra az álláspontra, hogy amíg 6-7-udfa körben lehet teljesen korrekt RB-t szerezni és volt egy teljesen korrekt RB, amíg el nem küldtük, addig kell-e ennyit invesztálni a posztba, amíg sok másik helyre meg nagyon is elfért volna egy 2. körös erősítés. Ehhez a szezonhoz meg ugye Freeman is elég lett volna...
De ez is olyan, mint a frQB esete, ha Williams nagyobb szerepet kapva kiteljesedik, és Clinton Portis számokat hoz, akkor amikor a nem tudom LB sor gyengeségén panaszkodom, nem Williams helyett akarok majd mást. 3 év múlva kiderül akarok-e majd neki veterán fizetést, RB-nél a 4 év azért olykor sok.
Egy nézőpont, hogy 1/9-re az ott bent lévő és kiválasztható fr.QB-t kellet volna húzni, 2. körben pedig needre kellett volna húzni vagy legalább értékesebb pozícióra.
A Super Bowl utáni hanyatlás egyik oka, hogy míg a needeket nagyon helyesen FA-n próbáltuk orvosolni, drafton a cetliket elszórakoztuk végtaghiányos tightendekre, ST only CB-kre, lusta motiválatlan elfogadhatatlan hozzáállású QB-ra, WR-re, sémába nem illő DL-re, mégtöbb végtaghiányos TE-re meg felhasználtuk trade-ben középszar, csapatukat győzelemre vezetni képtelen QB-kra, addig nem jöttek jó játékosok az utánpótlásba.
Egyrészt QB nélkül nem megy.
Másrészt edző nélkül nem megy.
Harmadrészt viszont a Super Bowl keret tagjai szép lassan kiöregedtek, és nem sikerült őket pótolni sem FA-n sem drafton. Szóval be lehet találni a körülményekkel nem foglalkozó BPA húzásokkal is, amíg azok utólag is a legjobb elérhető játékosnak bizonyulnak.
Majd kiderül, 1 év után a 18-as draft is jónak tűnt, most Chubbnak 1 éve maradt, hogy megmentse a pályafutását, Jewell esetleg kaphat még egy esélyt, de amúgy Sutton az egyetlen aki rászolgált a 2. szerződésre.
És a 19-es A+ draft trendje sem a jó irányba mutat. Egy tavalyihoz hasonló év után szerintem sem Fant sem Risner nem maradna, Lock már fél lábbal a sírban, Dre'Mont Jones tűnik maradónak. Persze korai még leírni, Fant és Risner kezdők, várhatóan idén is azok lesznek, saját kezükben a sorsuk, attól, hogy a tavalyi szereplés nem biztos, hogy elég lenne tőlük, még mindig jobban állnak, mint annó Holding állt ilyenkor. Még akár Lock is kaphat egy utolsó utáni esélyt, Rodgers a figyelemközéppontjában akar lenni, azt középamerikában nem kapja meg, keleti- vagy nyugaipart, de leginkább egy valóságshow, Watson ügye nem rendeződik, rookie QB nem lesz day1 bevethető, akkor meg 100× inkább Lock mint újra TBW vagy Keenum vagy Flacco vagy Dalton vagy Foles vagy vmi más rájátszáshoz kevés QB az alsó polcról. Ha ki kell dobni 2022-t is, akkor Lockkal dobjuk ki, utána legalább nyugodtan kidobhatjuk Lockot is, vagy kiderül hogy nem csak Josh Allent lehet megtanítani focizni...
Ha jövő ilyenkor azon törjük a fejünket, hogy van egy eddig padozó 1/9-es QB meg egy utolsó évében kivirágzó Lock, mit kezdjünk vele, az a "kellemes probléma" definíciója.
Ha lesz egy végérvényesen eltemetett Lockkunkés egy még nemsokat láttunk belőle 1/9-es QB-nk, akkor nem leszek optimista, de a helyzet attól elfogadható lesz.
Ha itt leszünk újabb egy 1 év után lejáró veteránközépszar QB-val egy majdnem egész évet padozó de néhány szép dobást bemutató lejáró Lockkal és egy Rypiennel, akkor részemről Paton takaroggy lesz...
Mert a draftot lehet csőlátva értékelni, és nem lehúzni, az fr.QB hiánya maitt, az FA-t lehet csőlátva értékelni nem lehúzva az frQB hiánya maitt - más kérdés, hogy nagyon szar FAnk volt tavaly is TBW-vel, Fullerrel meg a többivel - de egy csapat működését nézve, ez most egy frQB nélküli 7-10-es csapat, mindkettő Paton felelőssége, mert aki még felelős volt, az már ki van rúgva hálisten. Jöhet drafton, jöhet FA-n jöhet trade-ben, tán még az is belefér ha jövőre jön, de véges az ideje Patonnak hogy ez újra egy winning franchise legyen.
több mint 2 éve
Szóval PS2 azért jó pick, mert a 41. legjobban értékelt CB a ligában. Negyvenegyedik. Wow. Tehát azért jó pick, 1/9-re mert minden csapatnak van jobb CB1 meg a liga harmadának van jobb CB2?Sztem a cikkben foglalt érvelés ide-v-oda ez egy jó classnak néz ki egyelőre.
Williams meg azért jó pick, mert 4.4 átlaggal fut 1200 scrimmage yardot. Előbbivel kb 18. a ligában gordon mögött, utóbbival a 20. Két statisztika, amik alapján az első számú futók között az alsóházba tartozna. Első kontakt utáni yardokról nem esik szó...
1 év után úgy néz ki húzhattunk volna fr.QB-t, amire óriási szükségünk lett volna, de nem tettük, meg szóval a draft F
Ettől elvonatkoztatva, lehet "csőlátóan" elemezni, mert attól hogy nincs irányítónk PS2 és Williams még jó úton haladnak afelé, hogy jó játékosok legyenek - más kérdés hogy rookie éve után Chubb is jó úton járt afelé, hogy ne foglalkozzunk Josh Allennel - ha idén szerzünk fr.QB-t nem fog annyira fájni, hogy tavaly nem tettük meg, de ezek az érvek, amikkel alá van támasztva, jajj...
Black_Adder
A nagy kérdés az h Mac Jones/Fields mire viszi, ha vmelyikük 2-3 év múlva Fr.Qb. lesz, akkor hiába válik PS2-ből új Champ Baily, bizony lehúzza majd a döntés helyességét.
Egyelőre egyik QB sem néz ki annak (de bustnak sem), szal ahogy kint mondanák the jury's out...
több mint 2 éve
Szóval PS2 azért jó pick, mert a 41. legjobban értékelt CB a ligában. Negyvenegyedik. Wow. Tehát azért jó pick, 1/9-re mert minden csapatnak van jobb CB1 meg a liga harmadának van jobb CB2?Williams meg azért jó pick, mert 4.4 átlaggal fut 1200 scrimmage yardot. Előbbivel kb 18. a ligában gordon mögött, utóbbival a 20. Két statisztika, amik alapján az első számú futók között az alsóházba tartozna. Első kontakt utáni yardokról nem esik szó...