NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Az nfl.com-on a második legjobb rookie classnak értékelték a mi újoncainkat.A- értékelés, de itt azért nem szórták úgy, mint a tutti fruttit:
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Bozontron
390
Paxton Lynch a USFLben folytatja 😀Egy elegáns 12. kör, 100. pick! Hajrá Michigan!
Heisman
több mint 2 éve
Paxton Lynch a USFLben folytatja 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Evero on bringing pressure “You’ve got to affect the QB. If you can’t get there with 4, then you have to bring 5. If you can’t get there with 5, you have to bring 6.”
— Ryan Edwards (@redwardsradio) February 22, 2022
Doesn’t sound like it will be much of a “bend don’t break” defense.@KOAColorado #Broncos
Ha az offseason igéretek közül csak egy lesz igaz, ez legyen az!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Ha valaki lemaradt volna:www.youtube.com/watch?v=aXxG3CZLPGc
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Miután a Dolphins és az Eagles bejelentette Tua és Hurts maradását, összeírtam a 2022-es QB katalógust (Wentz, Darnold, Trubisky, Minshew és társai nélkül, akikre tavaly Paton már nemet mondott):Frissítve. Rapsheet szerint Carr, DJ, Cousins marad, hírek szerint Watson ügye nem fog a draft előtt megoldódni, míg mindenképp új QB-t akarunk.
FA:
- Marcus Mariota: Tavaly a nem túl kedvező fizetése miatt drága lett volna.
- Teddy Bridgewater: Jelenlegi információk szerint 25 milliós évi fizetést remélnek az ügynökével, szinte biztosra vehető hogy nem marad, hacsak nem küldi vissza hozzánk a piac egy olcsó dealért.
- Andy Dalton: Tavaly célpont volt Teddy mellett, de a Bears 10 milliója sok volt Patonnak.
- Jameis Winston: Tavaly maradt a Saintsnél bizonyítani, miután megmutatta hogy tud meccseket nyerni kaphat a piacon nagyobb fizetést, viszont a térdében minden szakadt.
Trade:
- Jimmy G: Lance-ért 3 első kört adtak, ha jobb is, nem fogják megtartani.
- Kirk Cousins: Új GM, új projektbe akar kezdeni a vezetés.
- Matt Ryan: A Falcons tavaly nem tudott volna kiszállni belőle a fizetése miatt, idén már ki tudnak, és jó picket is kaphatnak.
- Deshaun Watson: Ha jogilag tiszta lesz, azonnal cseréli a Texans.
- Jordan Love: Ha Rodgers marad, őt cserélhetik.
- Aaron Rodgers: Kb esélytelen hogy távozzon ha megnyerik az SB-t. Ellenben bukás esetén előfordulhat, de ez sem valószínű.
- Nick Foles: Teddy trade-hez hasonló fizetése lenne 1 évre.
- Mike White (RFA): Jól szállt be szezon közben, olcsó boom or bust opció.
- Tyler Huntley (ERFA): Copy paste.
- Russell Wilson: Ő Rodgersszel szemben egyértelmű, hogy távozni szeretne idén.
- Daniel Jones: Úgy volt rá építenek továbbra is, de kirúgták a GM-et.
- Baker Mayfield: Kérdéses hogy a Browns hosszabbítani akar-e, de valószínűleg megadják neki a nagy pénzt.
- Taylor Heinicke: Ha QB-t húznak Washingtonban vagy szereznek egy kezdőt, akkor elérhető lesz.
- Derek Carr: Valószínűleg marad, de új GM és HC mellett ez nem 100%.
Draft: Róluk majd úgyis lesz elég szó a következő hónapokban.
- Matt Corral (prospect ranking PFF: 32. CBS: 14.)
- Kenny Pickett (34., 15.)
- Carson Strong (45., 41.)
- Malik Willis (56., 17.)
- Bailey Zappe (92., nincs 150-ben)
- Desmond Ridder (23., 104.)
- Sam Howell (16., 60.)
Cruyffista
több mint 2 éve
Ez a tavaly január óta tartó qb saga a Rodgers-Wilson-Watson háromszöggel valami egészen undorító. Bőven elég a szappan a többi sportban, oldjuk már meg aztán pihenjen le mindenki, unalmasak már.Wilsonban kételkedem...
Cruyffista
Még majd kezdi Murray is...
Rodgers, Watson tudásában bíznék. Bár Rodgers megint két-három év tűzoltás középtávú koncepció nélkül. Egyszer már beleléptünk ebbe a folyóba. Persze a SB L élményt én sem cserélném el.
De nem véletlen vagyok annak párján, hogy felfelé, bárkiért is, draft draft draft...
Nem érdekel ma ki nem éri meg. Bukjunk be inkább ismét durván.. Csak ezt a langyos semmit ne. Mert ez oda vezet, hogy lassan mindenkinek van évtizedre qb-ja az AFC-be, mi pedig finnyásak voltunk behúzni, mert nem volt elég centimétere, vagy épp a karja nem tetszett... Draft. Izomból...
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Ez a tavaly január óta tartó qb saga a Rodgers-Wilson-Watson háromszöggel valami egészen undorító. Bőven elég a szappan a többi sportban, oldjuk már meg aztán pihenjen le mindenki, unalmasak már.
több mint 2 éve
ő mint tulaj megteremti a lehetőséget.azért az hogy Hinkie-t elkergették komoly probléma volt
Cruyffista
és az is hogy meddig maradt Brown
valamint nem csak a GM sara hogy kiket hogy kezelnek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Örülök, hogy ennyi reakciót sikerült kiváltani.Lehet nincs E, nekem logikus volt, hogy ha megy A-F-ig, akkor van közte E is és az F-et a teljes tragédiára szokták használni, nem véletlen nem pluszminuszozzák, de kinézem belőlük, hogy kihagyjanak egy betűt, ha a mértékrendszerükben sincs semmi logika az értékelésükben miért lenne.
Össze lehet vonni a gyengét a használhatatlannal vagy elvonatkoztatni attól ahogy valójában értékelnek és mint valami más tekinteni rá. Elsősorban azért szoktam ezt az értékelési módszert használni, hogy kategóriák legyenek és azon belül tudjak pluszminusszal tovább differálni. Bár végül is most a C+ és B- között több esetben sem nagyobb a különbség, mint B- és B között vagy C és C+ között, szóval lehet arab számokra is le tudtam volna fordítani, de már így marad., azt meghagom a PFFnek...
Próbáltam konzisztens lenni, hogy tavalyi év, vagy hogy mi várható az idei évre, de nem biztos, hogy mindenhol sikerült, de azért is írtam szöveget is. Van akinek alacsonyabb az osztályzata de pozitívabb a szöveges értékelése, mert többet várok tőle, mint amire osztályozom. Igazából Suttonnak és Patricknak adhattam volna ugyanazt az osztályzatot, és volt több billegős grade, úgylátom Williamsnek egyhangúlag megszavazzátok a magasabb kategóriát, remélem is hogy jövőre nagyobb szerepet kap, úgy érzem, több labdából többet hozna ki, nem kevesebbet, Gordon pénzét meg csak fontosabb dolgokra tudjuk költeni...
Ami a múltat, tendenciát illet, FA elé írtam. Figyelembe lehet venni, hogy Chubb játszott ennél sokkal jobban, hogy Sutton is játszott jobban, de új stáb vág neki az offseasonnek, nagyon kevés pozicíiós ezdő marad, aki mondhatja, hogy hé főnök, a nagyon jó játékos, csak olyat kértek tőle, amit nem kellett volna és azért esett vissza a játéka, ő meg sérülés miatt 80%on játszotta végig a szezont, de simán össze lehet drótozni hogy már az OTAkra visszatérjen, etc, etc.
Szigorúan próbáltam hozzáállni, mert ha a cserepadra is kezdő szintű játékos ül, az nem baj, de ha valaki akitől sokat vártunk, megadtuk neki a jobb osztályzatot, és ezért nem jön erősítés majd kiderül, hogy mégse olyan jó, akkor bajban vagyunk.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Köszi a összefoglalót. Pár észrevétel:
- kérlek ne vedd kötekedésnek, de legjobb tudomásom szerint az "E" értékelést nem szokták használni (itthon látom pár helyen, de szerintem kint a D után F jön, vagy simán 5 értékkel, mint nálunk, vagy az általad használt plusz/mínusz rendszerrel, azzal h az F itt is csak simán F),
- ha kivesszük az E-t és ezzel összébb húzzuk az értékeléseid, akkor -a tavalyi évre reflektálva- kb. egyet is értenék vele (bár pár játékos pl.: Javontae többet mutatott)
- de sztem igazságosabb lenne nem csak a tavalyi évet kiragadni, hanem az elmúlt pár évüket, akár tendenciákat figyelembe véve.
több mint 2 éve
Offseason előtti keretek, szubjektív grade-ekkelKöszi az összefogalót.
Black_Adder
Ha jelenlegi formát és nem csak a potenciált nézzük szerintem Patrick a legjobb elkapónk.
Sutton fizikálisan, Jeudy route futásban elit, ha azt ki tudják aknázni akkor nem kérdés jobbak, de az idei évben szerintem mindkettőnél jobb volt. Patrick C+, Sutton C, Jeudy D
Javontae Williams simán B vagy B+, fut, elkap, fiatal, pozitív csalódás.
több mint 2 éve
Black! Köszi az írást. Nyilván ahogy te is írtad szubjektív, de Suttonnak és Williamsnek egy B- t írnék be 😀Mondjuk Williams rookie, de elképesztő sok tacklet leszed magáról az LB múltja miatt, ezzel extra yardokat szerezve, úgy hogy a fal nem igazán segít neki.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Az ex-Rockets GM most a Sixers GM, és teljhatalma van, az valószínűleg teljes mértékben az ő műve volt. A Houstonnál állásmentő trade volt neki anno, és az egyik legjobb alapszakasz csapat lettek Szakállal, így nagy a bizalom. Mondjuk szerintem nem léptek előre, de ez a GM sara lesz.NHL-el nem vagyok képben, de a 76ers inkább a jobbak között van NBA-ben. Amiótá átvette a csapatot volt felcsere 1/1-re, volt Rams féle all in, volt pár retool offseason, mindig törekedtek a sikerre. A Philly az egyik legtöbb luxusadót fizeti, és a külön extra marketingpénz is ott az egyik legnagyobb, amit a játékosaik extra mediahype-jára költenek, így garantált, hogy két kérdőjeles játékos közül az övéiket választják all star, all nba csapatokba, stb. Most is több millió van belerakva az Embiid MVP kampányba.A Devils stabil PO csapat volt több Stanley kupával mint ahányszor lemaradtak a POról mielőtt odament, azóta egyszer jutottak be.
A többi már a GM sara, hogy kiket mennyiért szerez be, szakmailag jó-e, ő mint tulaj megteremti a lehetőséget.
Cruyffista
a 76ers mérlege nem olyan kiábrándító, 5 PO 10 év alatt, de a PO-ban nem sok párharcot nyertek és nagyon rosszakat olvastam a csapatmenedzsmentről. 20% fizetéscsökkentés edzőknek FO tagjainak, de igen a mit hogyan a GM felelőssége feltéve hogy nem szól bele a munkájába és nem ő akarta pl a Harden trade-et. Ilyen mélységeiben nem ismerem az ottani szitut.
Mondjuk annál rosszabb dolgok nehezen sülnek ki, mint amikor Ellis szól bele a dolgokba nálunk...
Black_Adder
Ha a ripacskodó Kanye Westeket elkerüljük akiknek kelléknek kell a csapat a szerepléshez, rajoskodáshoz, esélytelen hogy normális szakmai munkát futassanak, akkor már örülni fogok. Az eddig felmerült nevek nem néznek ki túl jól.
több mint 2 éve
NHL-el nem vagyok képben, de a 76ers inkább a jobbak között van NBA-ben. Amiótá átvette a csapatot volt felcsere 1/1-re, volt Rams féle all in, volt pár retool offseason, mindig törekedtek a sikerre. A Philly az egyik legtöbb luxusadót fizeti, és a külön extra marketingpénz is ott az egyik legnagyobb, amit a játékosaik extra mediahype-jára költenek, így garantált, hogy két kérdőjeles játékos közül az övéiket választják all star, all nba csapatokba, stb. Most is több millió van belerakva az Embiid MVP kampányba.A Devils stabil PO csapat volt több Stanley kupával mint ahányszor lemaradtak a POról mielőtt odament, azóta egyszer jutottak be.
A többi már a GM sara, hogy kiket mennyiért szerez be, szakmailag jó-e, ő mint tulaj megteremti a lehetőséget.
Cruyffista
a 76ers mérlege nem olyan kiábrándító, 5 PO 10 év alatt, de a PO-ban nem sok párharcot nyertek és nagyon rosszakat olvastam a csapatmenedzsmentről. 20% fizetéscsökkentés edzőknek FO tagjainak, de igen a mit hogyan a GM felelőssége feltéve hogy nem szól bele a munkájába és nem ő akarta pl a Harden trade-et. Ilyen mélységeiben nem ismerem az ottani szitut.
Mondjuk annál rosszabb dolgok nehezen sülnek ki, mint amikor Ellis szól bele a dolgokba nálunk...
több mint 2 éve
Offseason előtti keretek, szubjektív grade-ekkelA elit
B jó
C átlag / megfelelő
D átlag alatti / erősítésre szoruló
E gyenge
F használhatatlan
Mindegyik mint kezdő játékosra vonatkozik. Attól hogy valaki kevés a kezdőbe és kap egy gyenge osztályzatot, még lehet kifejezetten értékes és hasznos rotációs játékos, aki mondjuk annak is lett hozva, csak most épp eltűnik előle 1-2 kezdő...-
Mivel én az osztályzatokat tényleg E-A között osztom, nem pedig C-A között néhány F-fel, és 16 csapatból 7 PO-ba kerül, ezért egy telejsen sárga csapat az POért lenne harcban várakozások szintjén. Így vitatkozzatok vele
Offense
Drew Lock: E+
Tudhatnánk róla többet, fejlődhetett volna többet, de fontosabb volt a 7-10 biztos behúzása TBW-vel. továbbra se lenne kizárt, egy Josh Allen szerű fejlődés, de számítani már nem szabad rá, és ilyen osztályzattal kell kezelni FA-ra fordulva. Az a + az én soha el nem múló reményemet tükrözi.
Javontae Williams: C+
Rá merném bízni a futójátékot feature backként, lehet mellette másik használható futó is, de nem kell 50-50%olni
Courtland Sutton: C+
Kiváló fizikumát valahogy nem mindig tudjuk kamatoztatni, pedig ő lenne az akire oda kéne dobni az 50-50 labdákat. Új sémában simán kéne ebből B-t csinálni
Tim Patrick: C
Övé a megbízható WR szerepe, 3. kísérleteket leginább rá rajzolnám, viszont megbízhatósága mellett nem jelent akkora veszélyt mint Sutton. Amúgy ők ketten jól kiegészítik egymást ilyen szempontból
Jerry Jeudy: D
Nem megy neki a játék és a frusztrációját a szociális médiában éli ki, többnyire saját csapattársai kárára. Korai feladni a projektet és rásütni a butot, de egyelőre nem jó játékos és nagyon rossz csapattárs, menjünk tovább mielőtt ledroppolom őt E-re...
Noah Fant: C-
Talán kicsit túlértékelem itt, de amikor használtuk nem volt rossz, csak nem nagyon használtuk, kérdés ez mennyi Shurmur és mennyi Fant, új séma jön, ki fog derülni. Több elkapás, yard és TD kell tőle ha maradni akar, és ez független attól, hogy csak nem használjuk mint Virgil Greent, vagy hiába próbáljuk használni, mint a sok-sok TE bustot az évek során
Garrett Bolles: B-
Dalton Risner: C
Lloyd Cushenberry: D
Graham Glasgow: D+
Calvin Anderson E+
Amíg vissza szabad húzni az ellenfelet Bolles nem rossz, a többiekkel valahogy beleesik az ember abba, hogy nem rossz- nem rossz, együtt valahogy mégsem az igazi. Hogy ki miatt, mi miatt azt nem tudom. Nekem Cushenberry tűnt a leggyengébb láncszemnek, Risner meg annak akinek ha más nem vannak látványosabb fellángolásai. A falat együtt biztos C alá értékelném, nem tudom mi lesz, hogy lesz, lehet 2 éven belül az egész lecserélődik. Ha Massie visszajön őt is C alá értékelem, én nem veszem meg, hogy csupa A+ játékos mögött A+ irányítók nem tudnak passzolni és A+ futók nem tudnak futni, legyen mondjuk D+, de méginkább legyen valaki más
Defense
Bradley Chubb: D+
Nem jön új séma ami megmentené, de hátha jön egy aggresszívabb felfogás. A Rams végül is velünk éles ellentétben tudott nyomást gyakorolni az ellenfél irányítóira...
Jonathon Cooper: E
Adhatnék N/A-t, mert túl kicsi a minta, és voltak szép megmozdulásai, de nem szorította ki Reedet, akinél D- és E+ között vacilálnék, úgyhogy ezt kapja ő is, ha ettől szignifikánsabb jobb lett volna, több labdát kap. Aztán nyilván nem marad a kezdőben, rotációban meg ilyen osztályzattal is lehet hasznos.
Shelby Harris: B-
Talán inkább jó volt mint nem, nehéz megítélni
Mike Purcell: C-
Tőle többet vártam. Nem feltétlen helyette kell valaki, de olyan mellé, akivel többet lehet forgatni az nem ártana
Dre'Mont Jones: C+
Én nem fedeztem fel benne a korszakos tehetséget, de nem volt rossz, nem vitatkozom azzal aki megadja neki a zöldet, amíg nem csupa kék-zöld a 7-10es nyomást gyakorolni és labdátszerezni képtelen csapat
Baron Browning: D-
rookie volt, lehet bízni a fejlődésében, nem volt reménytelen, ha hosszabb távon gondolkozunk, akár a kezdőben is lehet hagyni, ha PO-val áltatjuk magunkat, akkor kell egy kezdő iLB
Jonas Griffith: F
to be fair, ő biztos nem lesz kezdő, csak ugye AJ és Jewell is meg nagyjából mindenki más is FA. De nem baj, ha távolról ránézve a táblára látunk egy nagy iLB needet. Nem a legfontosabb poszt, de Browninggal és Griffith-szel azért nehéz lenne eladni a szezont...
Patrick Surtain: B-
Sok hiba, de elég big play, összességében biztató rookie év. 1/9től lehet kevés, főleg hogy utólag sem néz ki jobban, hogy nem QBt hoztunk, de kezdő CB-hez nézve jó és még van tere ahhoz hogy jobb legyen. Hibák elhagyhatók, minden más meg ahhoz is adott, hogy jövőre kékkel legyen a neve...
Ronald Darby: C-
Ne hasonlítsuk a 2015-öshöz, meg ne mondjuk azt hogy tremenousjob rendbe tette Wade Phillips szar védelmét, és akkor kevésbé haragszok rá. Az ideális az lenne, ha csak nála jobb CB lenne a sorban, akkor is ha cserébe a legjobb nem olyan jó, mint Surtain, de a realitás az, hogy nagyobb lyukakat kell betömni mint ez.
Michael Ojemudia: E
Egy nem jó év, meg egy sérült év. Remélem nem tervezünk vele a kezdő nickelben. Ha 4. CBként indulva beverekszi magát a kezdőbe, akkor oké, de most vele számolni hatalmas hiba lenne.
Justin Simmons: B+
Ha jobb a védelem összképe, ugyanerre lehet megadom az áminuszt, de az az osztályzattól függetlenül egyértelmű, hogy ő most a legjobb játékosunk
Caden Sterns: D+
Az egyik meglepetés ember volt idén, gondolkoztam a céminuszon, de számolni kell az elfogultság faktorral, meg amúgy is, inkább alul akarom értékelni a csapatot márciusra, mint felül. Az nem baj ha emiatt a cserepadra is kezdő játékos jut ha viszont zsinórban 6. évre is elhisszük hogy minden a legnagyobb rendben, akkor egy újabb 7-10-nek nézünk elébe. De ha 1 C alatti osztályzatú emberem marad a kezdőben az ő legyen...
Összességében
Távolról nézve a színek nagyjából visszaadják egy 7-10es csapat érzetét, igaz ebben nincs benne néhány tavalyi kezdő, szóval overall lehet hogy túlértékeltem egy kicsit a csapatot, mint általában.
A legnagyobb needekben megerősíti a korábbi gondolatomat:
QB, RT, EDGE, CB. Viszont az ILB-t fel kell dobni ide, nem feltétlen egy 1. kört érő pozíció, de olcsóbban is ki lehetne sárgítani, felőlem vissza lehet hozni AJ-t és Jewellt is, de megfeledkezni nem szabad a posztról.
Ahogy nézem az offenset elsősorban a QB és a fal nyakába varrtam, egy új QB-val és új RT-vel neki mernék vágni a szezonnak offense részről főleg hogy egy jó QB mellett, mind a falnak, mind az elkapóknak, mind az RBknek könnyebb dolga lenne. Kár hogy pont QB-t a legnehezebb találni, meg nekünk az RT sem megy évek óta...
A védelem már sokkal tarkább, mert az egy dolog, hogy kevés játékost jelöltem meg keepernek a távozók között, de attól kikerült a képből 1 kezdő EDGE, 2 kezdő ILB, 1 kezdő S és 1 kezdő CB, azt meg én nem veszem meg, hogy ligaelit játékosok ülnek a padon és nézik, ahogy a kezdő szenved, mégha ez meg is történt 19-ben, ha az állítából kiszedjük a költői túlzást.
Akárhogy is, most a védelem remélhetőlge messze van a szeptemberi névsortól és ez most független attól, hogy Jewellel sárgítja Paton vagy ex Pakcerses arcokkal vagy rookeiekkal
Kicsit most nyal vissza a 2020-as mesterterv, hogy ne húzzunk senkit a védelembe, hanem jöjjenek célpntok Locknak, de hozzunk egy OC-t, akinek a sémájába nagyon nem illik Lock., hogy a védelemben megszakadjon az utánpótlás, a támadósor meg teli legyen olyan játékosokkal akiket nem tudunk kihasználni. A+.
Van azért munka bőven...
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
NHL-el nem vagyok képben, de a 76ers inkább a jobbak között van NBA-ben. Amiótá átvette a csapatot volt felcsere 1/1-re, volt Rams féle all in, volt pár retool offseason, mindig törekedtek a sikerre. A Philly az egyik legtöbb luxusadót fizeti, és a külön extra marketingpénz is ott az egyik legnagyobb, amit a játékosaik extra mediahype-jára költenek, így garantált, hogy két kérdőjeles játékos közül az övéiket választják all star, all nba csapatokba, stb. Most is több millió van belerakva az Embiid MVP kampányba.A többi már a GM sara, hogy kiket mennyiért szerez be, szakmailag jó-e, ő mint tulaj megteremti a lehetőséget.
több mint 2 éve
Sima licit, ahol kötelező elfogadni a legnagyobb ajánlatot.Josh Harris neve felbukkant a potenciális vevők között. A Devils és 76ers tulaja, egyik franchise se a fénykorát éli, mióta megvette őket, igaz arra nincs kellő rálátásom, hogy mennyire függ össze vergődésük Harris személyével.Számít amúgy a kérő személye?
Azért remélem lesz nála jobb kérő...
Black_Adder
Sima licit van, ahol a legmagasabb ajánlat nyer vagy van valamiféle mérlegelés, pályázat mittudomén?
Rolni
több mint 2 éve
Josh Harris neve felbukkant a potenciális vevők között. A Devils és 76ers tulaja, egyik franchise se a fénykorát éli, mióta megvette őket, igaz arra nincs kellő rálátásom, hogy mennyire függ össze vergődésük Harris személyével.Számít amúgy a kérő személye?
Azért remélem lesz nála jobb kérő...
Black_Adder
Sima licit van, ahol a legmagasabb ajánlat nyer vagy van valamiféle mérlegelés, pályázat mittudomén?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Josh Harris neve felbukkant a potenciális vevők között. A Devils és 76ers tulaja, egyik franchise se a fénykorát éli, mióta megvette őket, igaz arra nincs kellő rálátásom, hogy mennyire függ össze vergődésük Harris személyével.Azért remélem lesz nála jobb kérő...
több mint 2 éve
Ahogy várható volt jött Ejiro Evero DC-nek, illetve jött vele Dwayne Stukes ST koordinátornak (ott assistant ST coach volt) és Marcus Dixon DL coachnak (ott asssistant DL coach volt) Kollar helyére.
több mint 2 éve
Rascati mégsem marad, Kuper viszi magával Minnesotába assistant OL coachnak (Modkins és Donatell is ott kötött ki)
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
több mint 2 éve
Blacky Betty
49
Jó, ha ez az alapvetésed h egy Fr. arcot nem tradelsz el semmiért, akkor persze, igazad van, a megoldás h addig hányunk amíg jobblétre nem szenderülünk.Én veled vagyok doki!
Én ellenben úgy látom ezt a ligát, ahol PFM-ekt rúgnak ki, Tom Bradyket engednek el, JJ Wattokat cserélnek el szotyiért, mert épp a franchise érdeke ezt kívánja.
A Von tradet meg ragozhatjuk, de sztem egyáltalán nem lett volna szignifikánsan nagyobb esély hosszabbítani vele, mint amilyen esély van rá h visszaigazoljuk:
Vic rendszerében -magához képest- tucat volt, nem lett volna jobb, akkor sem, ha marad év végéig | tudom h a rendszer volt szar etekintetben | . És ha ez így van -márpedig szilárd meggyőződésem h így lett volna- akkor év végén ott állnánk h van egy Von Millerünk, akiben égne a bizonyítási vágy h ő márpedig jobb ennél + van nemkicsi marketingértéke, amik miatt megkérné a saját árát, de szerencsétlen Paton | meg érzelmi burok nélkül mi is | annyit látna belőle h 2018-ban volt utoljára elit, azóta volt egy achilles-szakadása, de cserébe 32 éves. Szakmai alapon egy ilyen hosszabbítás (főleg nagy pénzért) nem szexi, ha Von Millernek hívják emberünket akkor sem.
ui.: remélem visszajön, aztán tárgytalan lesz az egész "vita".
Általános Doktor
több mint 2 éve
Jó, ha ez az alapvetésed h egy Fr. arcot nem tradelsz el semmiért, akkor persze, igazad van, a megoldás h addig hányunk amíg jobblétre nem szenderülünk.Én ellenben úgy látom ezt a ligát, ahol PFM-ekt rúgnak ki, Tom Bradyket engednek el, JJ Wattokat cserélnek el szotyiért, mert épp a franchise érdeke ezt kívánja.
A Von tradet meg ragozhatjuk, de sztem egyáltalán nem lett volna szignifikánsan nagyobb esély hosszabbítani vele, mint amilyen esély van rá h visszaigazoljuk:
Vic rendszerében -magához képest- tucat volt, nem lett volna jobb, akkor sem, ha marad év végéig | tudom h a rendszer volt szar etekintetben | . És ha ez így van -márpedig szilárd meggyőződésem h így lett volna- akkor év végén ott állnánk h van egy Von Millerünk, akiben égne a bizonyítási vágy h ő márpedig jobb ennél + van nemkicsi marketingértéke, amik miatt megkérné a saját árát, de szerencsétlen Paton | meg érzelmi burok nélkül mi is | annyit látna belőle h 2018-ban volt utoljára elit, azóta volt egy achilles-szakadása, de cserébe 32 éves. Szakmai alapon egy ilyen hosszabbítás (főleg nagy pénzért) nem szexi, ha Von Millernek hívják emberünket akkor sem.
ui.: remélem visszajön, aztán tárgytalan lesz az egész "vita".