Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
Cserébe a tulajnak több tonnányi pénze van ahhoz, hogy irreális fizetèst adjon bárkinek, akit meg szeretne vásárolni. Az azonban tény, ahová bekormányoztáo ezt a franchise-t, a legkevésbé vonzó állás éppen most. Nagy adag türelemre szükség lesz. Ráadásul ilyen magyar gyáriparos style-ban adja elő magát a Walton úr. Akarom mondani, tol egy “szélesgábort”, s ha már bevásárolta magát, akkor ért is hozzà mint futballokos, s maga választja ki a rövidpórázra tett Patonnal közösen az új delikvenst. Nem mostanában lesz tele a Broncos-vagon.. Hosszú agonizációra készülni érdemes.. 😳igazából a Denver sok minden, csak nem vonzó pad. Teljes rebuild kell, amihez nincs pick, RW nem mozdítható.Ebben az az érdekes, hogy ki lett jelentve, hogy ha tavaly nem kapott állást az NFL-ben, akkor most már marad is "örökre" Michiganben. Kapott is egy új 10 éves szerződést. Szóval meglepő lenne, de hát soha nem mond, hogy soha. 😊It seems like Jim Harbaugh is the dream scenario for the leaders of the franchise, but very hard to imagine he will accept it. Quinn and Schottenheimer is the most likely candidate, as Wilson is untouchable.most, hogy esélye van a Michigannel bajnoki címet nyerni?
Albert Breer also predict Quinn as new Broncos HC, like he did weeks ago. He added there is big chance that Quinn will have to face Mahomes, Herbert and Brady twice a year, as he believe Brady already decided to leave Tampa, and join LV or SF. SF unlikely.
Cruyffista
Amadeus von Dollárbaloldal
dande2
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
igazából a Denver sok minden, csak nem vonzó pad. Teljes rebuild kell, amihez nincs pick, RW nem mozdítható.Ebben az az érdekes, hogy ki lett jelentve, hogy ha tavaly nem kapott állást az NFL-ben, akkor most már marad is "örökre" Michiganben. Kapott is egy új 10 éves szerződést. Szóval meglepő lenne, de hát soha nem mond, hogy soha. 😊It seems like Jim Harbaugh is the dream scenario for the leaders of the franchise, but very hard to imagine he will accept it. Quinn and Schottenheimer is the most likely candidate, as Wilson is untouchable.most, hogy esélye van a Michigannel bajnoki címet nyerni?
Albert Breer also predict Quinn as new Broncos HC, like he did weeks ago. He added there is big chance that Quinn will have to face Mahomes, Herbert and Brady twice a year, as he believe Brady already decided to leave Tampa, and join LV or SF. SF unlikely.
Cruyffista
dande2
több mint 3 éve
Ebben az az érdekes, hogy ki lett jelentve, hogy ha tavaly nem kapott állást az NFL-ben, akkor most már marad is "örökre" Michiganben. Kapott is egy új 10 éves szerződést. Szóval meglepő lenne, de hát soha nem mond, hogy soha. 😊It seems like Jim Harbaugh is the dream scenario for the leaders of the franchise, but very hard to imagine he will accept it. Quinn and Schottenheimer is the most likely candidate, as Wilson is untouchable.most, hogy esélye van a Michigannel bajnoki címet nyerni?
Cruyffista
több mint 3 éve
It seems like Jim Harbaugh is the dream scenario for the leaders of the franchise, but very hard to imagine he will accept it. Quinn and Schottenheimer is the most likely candidate, as Wilson is untouchable.most, hogy esélye van a Michigannel bajnoki címet nyerni?
Cruyffista
több mint 3 éve
Butch Barry O-line edző és Stukes ST koordinátor is lapát. Takarítunk rendesen.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
It seems like Jim Harbaugh is the dream scenario for the leaders of the franchise, but very hard to imagine he will accept it. Quinn and Schottenheimer is the most likely candidate, as Wilson is untouchable.Albert Breer also predict Quinn as new Broncos HC, like he did weeks ago. He added there is big chance that Quinn will have to face Mahomes, Herbert and Brady twice a year, as he believe Brady already decided to leave Tampa, and join LV or SF. SF unlikely.
több mint 3 éve
Bocsi/köszi Broncos, ugyanitt huh, ezt megúsztuk. Urban után Hackett... Brrrrr. Once Nathaniel Hackett was scheduled to interview with the Jaguars today, the Broncos stepped in last night to get a deal done to prevent him from going to Jacksonville.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 27, 2022
Jaguars still considering Byron Leftwich and Matt Eberflus, a finalist for the Bears job.
Dan QuinnBevell-el és Bienemy-vel kb ugyanaz lenne, mint Hackett-el.
Darrell Bevell
Eric Bienemy
Sean Payton
Demeco Ryans
Shane Steichen
Zalán
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Alapvetően azzal, hogy Allbrighték hetek óta hangoztatják hogy hatalmas hibának tartják hogy nullkilométeres edző lett kinevezve, valamivel nagyobb az esély találatot bevinni mert most a veterán HC kínálat nem rossz. Ettől még persze ki lehet választani Bevelléket Reich helyett aztán lesni hogy szar minden, de hátha másképp lesz. Ha jól rémlik Paytonra mondták azt hogy kizárt, Reichre és Quinnre pedig hogy nagy esélyesek.Evero okos döntést hozott. Nagyobb pénzt vitt volna haza interim HC-ként, de így nagyobb az esélye annak hogy maradhat DC. Bár nyilván így sem túl sok, de mondjuk egy O felfogású HC sokat javítana az esélyein.
több mint 3 éve
Ha Paton újra szerződteti azt az embert, bármilyen posztra, akit egy évvel ezelőtt menesztett, akkor csoportos öngyilkosságot követünk el.. 🙈🙈
több mint 3 éve
#Broncos GM George Paton informed players the team offered the interim head coaching job to DC Ejiro Evero, who decided with two weeks left it was best for the team if he keeps working with the defense. Evero will be a candidate for head-coaching jobs — including in Denver. https://t.co/lCgYxmTztV
— Tom Pelissero (@TomPelissero) December 26, 2022
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Nem akarom lelombozni az örömöt, de Penner fog HC-t választani? Annak a Patonnak a segítségével, aki elsőre kiválasztotta Hackettet? Miért sikerülne jól? Az mondjuk most jó, hogy nincs többé Hackett...Quinn, Bevell kényszermegoldás lenne Wilsonra, attól még lehet jó, de már azt sugallja, hogy nem a legjobb jelöltet keresed. Illetve valahogy úgy érzem velük a múltba próbálnánk menni, nem tudom mennyire előremutató. Mondjuk Quinnről nagyon nehéz elképzelni, h ne lenne jobb Hackettnél, csak az nem jelenti azt, hogy elég jó lenne...
Bieniemy jó HC alatt szolgál és csinál semmit, pont mint Hackett. Hasonló eredményt várnék tőle is.
Ha jön Payton és hozza tremendousjobot, én kilépek. Nem vagyok hajlandó azt a faszt broncos szerkóban nézni az oldalvonal mellett. Amúgy szar volt a védelme, bárki ellen ki tudott szopni 10mp alatt, denver közelébe ne jöjjön....
Evero, nem hiszem hogy van kellő tapasztalata, de ha tényleg játszik mint opció faszé nem lett interim HC bye week után?
Fura érzés, egyszerre örülök és vagyok elkeseredve...
Basszus ezt a szart, ami itt megy 7 éve...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
We've named 40-year coaching veteran and Super Bowl XLVII champion Jerry Rosburg as interim head coach.
— Denver Broncos (@Broncos) December 26, 2022
📰 » https://t.co/sUTraKwbWw pic.twitter.com/QeJx9KH022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Elmer Fudd (magyarul Izé Mizéke) a Bolondos dallamokból. 😀A Hackett-ábrázoláson sírok.. 😂
xrace77
Zalán
több mint 3 éve
Dan QuinnDarrell Bevell
Eric Bienemy
Sean Payton
Demeco Ryans
Shane Steichen
több mint 3 éve
Rosburg lett az interim HC.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Ha egy pár meccsről lenne szó azt mondom oké, egyéni villanás. Diggs 11 interceptionja az volt persze. De mondjuk tavaly is volt vagy top3 a D engedett pontokban. Legyen top5. Idén dettó. Ez is egyéni megvillanások? 32 alapszakasz meccsen?Tudom, hogy ez itt OFF, de nem tudom megállni, bocs.Tekintve hogy elég magasan lesz idén is a HC listánkon annak ellenére is hogy Penner elvette Patontól a teljhatalmat és ő hoz HC-t, emiatt OFF-nak nem nevezném.
Szóval látsz 3 meccset és az alapján megítéled Quinn dallasi munkásságát?
Cowboykarcsi90
Azért Quinn Dallasi munkássága nem annyira hosszú, és a tavalyi év is inkább az egyéni villogásokról szólt. Ettől még lehet túlságosan kicsi és félrevezető mintából vonok le rossz következtetést. Mindenesetre a Falconsos HC tevékenysége sem segít a helyzeten. Ha a PO-ban nem bizonyít, szerintem mindenki jobban jár ha elkerüli.
Cruyffista
A HCként való megítélésétől én nem beszéltem, ebben nincs vita köztünk.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Tudom, hogy ez itt OFF, de nem tudom megállni, bocs.Tekintve hogy elég magasan lesz idén is a HC listánkon annak ellenére is hogy Penner elvette Patontól a teljhatalmat és ő hoz HC-t, emiatt OFF-nak nem nevezném.
Cowboykarcsi90
Azért Quinn Dallasi munkássága nem annyira hosszú, és a tavalyi év is inkább az egyéni villogásokról szólt. Ettől még lehet túlságosan kicsi és félrevezető mintából vonok le rossz következtetést. Mindenesetre a Falconsos HC tevékenysége sem segít a helyzeten. Ha a PO-ban nem bizonyít, szerintem mindenki jobban jár ha elkerüli.
több mint 3 éve
Tudom, hogy ez itt OFF, de nem tudom megállni, bocs.Dallas védelem szar? Vagy ez valami ironia akart lenni? Konkretan liga top10, de lehet top5. Vannak kihagyasaik nekik is de kinek nem (49ers talán).Az utóbbi hetekben úgy alakult, hogy 3 meccsüket is elkaptam, és a Texans, Jags, Minshew Eagles ellen is egészen szörnyű volt a Dallas D. Mivel az NFC playoff első köre vicces lesz azt nem mondom, hogy meccset velük nem lehet nyerni, de hogy a 49ers röhögve fog átmenni rajtuk Purdy-val abban majdnem biztos vagyok.
Leonidasz007
Cruyffista
Az elmúlt három meccsen valami szar került a ventilátorba, mert nulla a pass rush és kb. innen jött a többi probléma is. Ez oké.
De! Egy olyan edzőről beszélünk, aki 2021ben átvett egy olyan D-t, ami nem a Cowboys, hanem a liga történetének legszarabb védelme volt. By far. Na most ebből csinált egy olyan csapat egységet ami tavaly a liga legjobb ötjében benne volt szinte minden mutatóban és a szezon második felétől vitte a csapatot a hátán, az impotens offensevel együtt. A POban is.
Idénre a TO számokat leszámítva talán még jobb lett a védelem. Október közepén/végén ha megkérdezel néhány a csapattal foglalkozó emberkét biztos vagyok benne, hogy még olyan is lett volna aki azt mondta volna, hogy jelenleg a liga legjobbja.
Hozott első körben egy Parsonst aki top3 posztján, Kearse második virágkorát éli megjegyezem LVEvel együtt akit Quinn érkezése előtt már mindenki elkönyvelt egy kvázi bustnak. Úgy néz ki lett húzva idén egy 5. körös sztár CB is(Bland). Gregoryt gondolom nem kell mondanom mennyire reprodukálja a Quinn alatt hozott számait Denverben…
Szóval ja, volt a védelemnek 3 szar meccse, én sem állítom, hogy megtudom most mondani neked miért. De basszus ezt az embert úgy beállítani mint akit “minden közepes O guru pórázon vezet” nettó faszság leírni, még egy másik csapat topikjába is. Mielőtt ilyen magabiztos véleményeket írunk le, legalább minimális szinten tájékozódjunk már légyszi.
OFF vége.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Ő tán maga lépett le ha jól emlékszem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Hackett btw a 2. HC 1980 óta akit kirugnak az első szezonjának a végevelott. Urban Meyer az egyetlen rajta kivül. Well deserved2007 bobby petrino
Leonidasz007
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Dallas védelem szar? Vagy ez valami ironia akart lenni? Konkretan liga top10, de lehet top5. Vannak kihagyasaik nekik is de kinek nem (49ers talán).Az utóbbi hetekben úgy alakult, hogy 3 meccsüket is elkaptam, és a Texans, Jags, Minshew Eagles ellen is egészen szörnyű volt a Dallas D. Mivel az NFC playoff első köre vicces lesz azt nem mondom, hogy meccset velük nem lehet nyerni, de hogy a 49ers röhögve fog átmenni rajtuk Purdy-val abban majdnem biztos vagyok.
Leonidasz007
több mint 3 éve
Hackett btw a 2. HC 1980 óta akit kirugnak az első szezonjának a végevelott. Urban Meyer az egyetlen rajta kivül. Well deserved
több mint 3 éve
Nem az a baj Fangióval hogy mi frászt kapunk tőle, hanem az hogy a játékosok szétköpködték a faszit miután kirakták. Teljesen esélytelen emiatt Payton, mert ő meg vele akar dolgozni.Dallas védelem szar? Vagy ez valami ironia akart lenni? Konkretan liga top10, de lehet top5. Vannak kihagyasaik nekik is de kinek nem (49ers talán).
Hackett kirúgása meg két hónapja tény, csak az volt a kérdés kihúzza-e szezon végéig, mert akkor kevesebbet kell neki tejelni.
Akik tetszenének, mint új HC:
- Evero
- 49ers DC
- Frank Reich
- Payton
- Vrabel, Haribo, Tomlin trióból bárki akit kirúgnak, talán ez lenne a best scenario
- Stefanski, ha kirúgjàk
Quinn-nel nehéz mit kezdeni, amikor a Cowboys védelem ennyire szar. Elhiszem, hogy nem az a legfontosabb a HC-nál, hogy taktikai király legyen, de ezt a csávót védelmi guruként folyamatosan pórázon járatja minden átlagot alulról surolo O.
Cruyffista
Én D beallitottsagu HC-t nem akarok. Akk legyen Evero ha efelé mozgunk. De inkább próbalkozzunk barkivel aki O oldalon elképzelhető h ebből a szarból egy közepest tud csinálni (nem fog)
Szerkesztette: Patrik007
több mint 3 éve
Nem az a baj Fangióval hogy mi frászt kapunk tőle, hanem az hogy a játékosok szétköpködték a faszit miután kirakták. Teljesen esélytelen emiatt Payton, mert ő meg vele akar dolgozni.Örökbérletük van, őket pickért adják, ez szinte biztos, mert mindegyiknél előbb mozdítják a koordinátorokat. És mindegyikük pozíciója jobb a saját GM-jüknél is. A tulajok meg szeretik őket, mert az alapot hozzák több meg nem is kell (nálunk és a tyúkoknál tuti).
Hackett kirúgása meg két hónapja tény, csak az volt a kérdés kihúzza-e szezon végéig, mert akkor kevesebbet kell neki tejelni.
Akik tetszenének, mint új HC:
- Evero
- 49ers DC
- Frank Reich
- Payton
- Vrabel, Haribo, Tomlin trióból bárki akit kirúgnak, talán ez lenne a best scenario
- Stefanski, ha kirúgjàk
Quinn-nel nehéz mit kezdeni, amikor a Cowboys védelem ennyire szar. Elhiszem, hogy nem az a legfontosabb a HC-nál, hogy taktikai király legyen, de ezt a csávót védelmi guruként folyamatosan pórázon járatja minden átlagot alulról surolo O.
Cruyffista
több mint 3 éve
A tegnapi gyalázat után valakinek mennie kellett.Hackett-re esett a választás.Mondjuk a GM-et is kicsapnám a hátralevő meccsek után.Mert lehet hogy itt-ott besikerültek neki dolgok,de a főedző-irányító projekttel hosszútávra hazavágta a franchise-t. Nekünk közvetlenül nem fáj Hackett sok éves szerződése,de gondoljatok bele a tulaj mit érezhet...