Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 342 — NFL bracket champion '26
A csapat a körülményekhez képest abszolút helytállt.
Általános Doktor
Doki, ne legyél ennyire naív.
Külső szemlélőként az offseasonben úgy tűnt h egy contender keretet kalapáltak össze a holtszezonban.
A védelem kb hozza is ezt, de ami a támadóoldalon van arra a legenyhébb jelző a diszfunkcionális ebben az idényben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 167 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Ígértem h írok majd részletesebben a gondolataimról, de az igazat megvallva olvasni sem bírom a fórumot az utóbbi időben, nemhogy írni legyen kedvem.

Nem akarok senkit nevesíteni, mert személyetekben nincs bajom egyikőtökkel se, de elképesztő h néhányatok mennyire kivetíti a csalódottságát egy-egy játékosra/GM-re, teljesen ellehetetlenítve mindenféle racionális vita esélyét.

Amit Wilsonról, meg Patonról írtok az túlmegy a "csalódott vagyok az elmúlt évek miatt" státuszon.

A csapat a körülményekhez képest abszolút helytállt. Értem én h a morális győzelmeket már a lions szurkolók sem számolják, de attól még így van.

RW ezen a meccsen bőven lehozta azt ami miatt hoztuk. Mind küzdésben, mind a csapat motiválásában, mind játékban. Nem tehet róla h Suttonra világ vicce OPI-t fújnak, arról sem h Glasgow egész meccsen csak mozizik, vagy előbb indítja a snappet (az amúg valós offside miatt), meg arról sem h egész évben hópihe roughing the passer szabálytalanságokat fújnak, de őt judódobással lehet földhöz baszni az utolsó playen.

Sokatok úgy viselkedik, mint valami iskolai bully, ami nálam nem fér bele.

Az h mindenről annyi jut eszünkbe h a csicska RW meg Patonnak is a qvaanyját, mémoldalakról lehozott "nyilatkozatok" beszopásával, az nálam már túlmutat azon, amivel érdemben tudok vitatkozni, mert ez olyan szintű prekoncepció, amivel nem lehet mit kezdeni érvekkel.

És még mielőtt: Blackkel nagyon sok mindent másképp közelítünk meg, de kellő tisztelttel bármiben tudunk vitatkozni, szal nem érzem azt h az én készülékemben lenne a hiba...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 943 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ki most olyan nagynevű edző, aki ezt a csapatot gatyába tudja rázni? Akire tényleg ti, itt, feltennétek az all inn-t?
jobbágy#JC6
Miért nagynevű edző kell? Miért nem olyan, aki tudna valamit kezdeni a kerettel? Értem, hogy SP meg Haribó, de nem látom egyik rendszerében sem RW-t.
Amadeus von Dollárbaloldal
Több aspektusa van ennek.
A következő nagynevűnek nem kell mit kezdenie a kerettel. Teljesen új korszakot kezd a tulajdonosi kör. Senki nem érinthetetlen a keretben. Annyi a zárójel, hogy Wilson pénzével okosan. Adtak egy esélyt a maradtaknak, ez lett belőle. Mégcsak vitatkozni sem lehet velük.
Az új tulaj ha már 4 milliárdért bizniszelt, akar is valamit kezdeni az üzletével. És egyrészt szeretne a szurkolók szemében jóságos tulajnak lenni, s megmentőként tetszelegni. Ez így szokott lenni. Ezért kér bocsánatot ezért az idényért. Lássuk, ő jó ember is és csúcsgazsag. De elengedhetetlen a rengeteg pénzért a siker. Most, hogy mi a siker, az egyéni megítélés kérdése. Az ő esetében a dominancia, a győzelem, és a még több pènz. Ehhez ilyen top3 draftos nézhetetlen foci nem megy. Neki folyamatos mèdiafigyelem kell, szupersztárok, rengeteg mezeladás ès dinamikusan pezsgő mindennapok. Blockbuster csapathoz blockbuster edző dukál. Olyan kell neki, aki nem kétséges, hogy sikerre vezet. St Louis Ramsből Los Angeles Rams, ez a pèlda.
Ez egyfajta farokméregetés is a tulajdonosok ès a még nem tulajdonos bizniszmenek világàban. Nincs ideje kísérletezni kiscserkészekkel, aki illik az aranyos emberkékből álló kerethez. Neki nyerni kell. Most! És ehhez van pénze.

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 481
Ki most olyan nagynevű edző, aki ezt a csapatot gatyába tudja rázni? Akire tényleg ti, itt, feltennétek az all inn-t?
jobbágy#JC6
Miért nagynevű edző kell? Miért nem olyan, aki tudna valamit kezdeni a kerettel? Értem, hogy SP meg Haribó, de nem látom egyik rendszerében sem RW-t.
Mert a rookie HC projectek eddig nekünk annyira bejöttek ugye?

Én személy szerint 0/3 után most már megállnék és keresnék valaki olyat, aki már tudja milyen HC-nak lenni, nem csak látta messziről...

A "nagy név" persze érdekes kifejezés, de gondolom Penner-ék, ha már nem ők hozták RW-t és játékosból nagy névre pénzünk pár évig nem lesz, így akarnak valakit, aki mellé oda lehet állni mosolyogva a pódiumon, hogy "igen-igen, őt mi hoztuk"...
StormST
Én tavaly mondtam ezt. Valaki, aki már volt HC, megbukott ugyan, de volt amit jól csinált, amit rosszul azt meg hihető hogy másodjára máshol jobban csinálja. 2nd time HC-kkal (Shanny, Kubes nyertünk Super Bowlt, 1st time HCk Reeves óta: jmd, kókler, tremendousjob, hackett....

Most viszont inkább azt mondom, hogy Nuke it from orbit! It's the only way

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 13 132 — SB 50 Champion @ Grund
BTW, ez így még kicsit így is off topic ide, csak eszembe jutott erről a témáról az alábbi cikk, amihez azóta mi is hozzátettünk Hackett kirúgásával:

fansided.com/2022/12/18/nfl-urges-owners-stop-burning-money-firing-head-coaches/

Kíváncsi leszek, hogy valaha lesz-e erre valami hasonló sapka, mint a játékosok bérére, de belegondolva elég vicces, hogy ha idő előtt kirúgnak egy játékost, azért van büntetés, HC-t és edzői stábot meg büntetlenül lehet évente cserélni, pénzszórás lvl 999...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 3 éve
jobbágy#JC6
Mert a rookie HC projectek eddig nekünk annyira bejöttek ugye?

Én személy szerint 0/3 után most már megállnék és keresnék valaki olyat, aki már tudja milyen HC-nak lenni, nem csak látta messziről...

A "nagy név" persze érdekes kifejezés, de gondolom Penner-ék, ha már nem ők hozták RW-t és játékosból nagy névre pénzünk pár évig nem lesz, így akarnak valakit, aki mellé oda lehet állni mosolyogva a pódiumon, hogy "igen-igen, őt mi hoztuk"...

több mint 3 éve

Cruyffista
Látom először a felszopo ment tárgyalni
FLZOLI
2015-ös a tweet, de ne zavarjon...
empty taxi
Akkor jövőbe látó is? 😮

több mint 3 éve

Cruyffista
FLZOLI
empty taxi
Akkor jövőbe látó is 😀

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 342 — NFL bracket champion '26

Cruyffista
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 765 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Cruyffista

több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 896
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Assurbanapli Denver Broncos 2 024
Rapsheet: Broncos owners decided to spend big on their next HC, which should make able them to sign one of the biggest name on the market.
Cruyffista
Merthogy nagynevű QB már van, most szerzünk nagynevű HC-t. Jövőre már minden nagynevű lesz nálunk, főleg a nulla győzelmes szezon, az lesz a legnagynevűbb.
Assurbanapli
Pete Carollra gondolsz ?
Zalán
Elsősorban igen 🙁
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 889
Ment a call Michiganbe

The Denver Broncos have contacted Michigan head coach Jim Harbaugh about their coaching vacancy, a source told Mike Florio of Pro Football Talk.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 943 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Rapsheet: Broncos owners decided to spend big on their next HC, which should make able them to sign one of the biggest name on the market.
Cruyffista
Merthogy nagynevű QB már van, most szerzünk nagynevű HC-t. Jövőre már minden nagynevű lesz nálunk, főleg a nulla győzelmes szezon, az lesz a legnagynevűbb.
Assurbanapli
Pete Carollra gondolsz ?

több mint 3 éve
Assurbanapli Denver Broncos 2 024
Cruyffista
több mint 3 éve
jobbágy#JC6
, Andy Reid, Bill Belichick, Sean McVay, Mike Tomlin, John Harbaugh, Kyle Shanahan - ők nyilván elérhetetlenek.
Sean Payton, Jim Harbaugh - SP-hoz draftcetli is kell. Nyilván arról van szó, s megy a háttérmunka, hogy Jimbot visszahozzák az nfl-be, s szabadkezet kap. Patonnak ez vagy tetszik, vagy nem. Ő úgy lett megerősítve, hogy meg lett gyengítve.

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
jobbágy#JC6
Payton. De nem tom neki mit kell leígérni a csillagos egen felül, h vállalja.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 328
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
több mint 3 éve
Nem védeni akarom Wilsont, mert nem érdemli meg, de egy 4. szituban, amikor a meccs múlik rajta, szerintem felesleges hibáztatni egy pickért, ha nem dobja el, sack és kedvezőbb helyzetből jön a Chiefs, így meg hátha lapon feldobja, ez lényegében egy punt.

Wilsontól ez még mindig kevés, ha az első meccsen hoz ilyet, bizakodok talán, de jövő héten vége a szezonunknak, így ez kevés, olvastam ma, hogy az offseasonben teljesen átgondolja a dolgait, jobb formába fog kerülni, csak sajnos a palinak semmit nem tudok már elhinni, mert olyan fake hatást kelt (meg amúgy ígérgetni mindig szoktunk, az offseasont mi nyerjük mindig, csak aztán valahogy odaadjuk az 1/2-t a hawksnak).
Vonster
Jahh. Igen.. Ezekről tényleg emlékezzünk itt meg: “He wants to be a better player. A better pro. A better teammate.”

több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 210
Nem védeni akarom Wilsont, mert nem érdemli meg, de egy 4. szituban, amikor a meccs múlik rajta, szerintem felesleges hibáztatni egy pickért, ha nem dobja el, sack és kedvezőbb helyzetből jön a Chiefs, így meg hátha alapon feldobja, ez lényegében egy punt.

Wilsontól ez még mindig kevés, ha az első meccsen hoz ilyet, bizakodok talán, de jövő héten vége a szezonunknak, így ez kevés, olvastam ma, hogy az offseasonben teljesen átgondolja a dolgait, jobb formába fog kerülni, csak sajnos a palinak semmit nem tudok már elhinni, mert olyan fake hatást kelt (meg amúgy ígérgetni mindig szoktunk, az offseasont mi nyerjük mindig, csak aztán valahogy odaadjuk az 1/2-t a hawksnak).

Szerkesztette: Vonster
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 328
Édes mindegy ki itt az edző, francnak kell ide Quinn, csilliárdokert Haribó vagy a csaló Són, jó ez a papi, legalább benne van tűz.
Szerintem Wilsonnak ez a max, ettől a teljesítménytől nagyon nincs feljebb, akar meg küzd, de ahogy öregszik, egyre hülyébb döntéseket hoz.
Ez a “hárman rajtam vannak de én akkor is eldobom a labdát” stílus nálam kb még rookie QB-szint SE.
Szánalom.
Voltak felvillanásai, de ez a max és ez bizony kevés. Olyan szinten nyomtuk a szánkba tövig vele a brét, évekre, hogy LOL.
Kosz Paton tábornok.
Legalább jovoheten vége, rég vártam ennyire az off seasont..
több mint 3 éve
Nagyon ciki lesz 0-6-tal zárni a csoportot...
Vonster
Nem lesz ciki. Minden idők legrosszabbja van. Belefér. Amúgy volt már ilyen a Broncos történelmében?

több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 210
Nagyon ciki lesz 0-6-tal zárni a csoportot...