Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
mondjuk ilyeneket mellett a 3. helyet nem hiszem el 😀

Negritis, a vajda
Ez a printscreen tipik példája a szenzációhajhász újságírásnak, ha megnézed a mozgóképet (a tweetet kibontva látszik), akkor:
1) a readeken végigment a szemével, aminek IS köszönhető h üresen maradt Williams
2) 1 mp belül oda is passzolta
3) egy védő sisakján megpattan a labda.

Ez inkább a kis méretére egy jó példa, Allannek lehet h nem akadt volna el ugyanebben a szituban, az ugyanígy megdobott labdája.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 690 — The Mathematician
mondjuk ilyeneket mellett a 3. helyet nem hiszem el 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 892 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Iktriad JAx-topicos posztjabol hozva (elvileg ez egy osszesitett szam ami figyelembe veszi a QB altal kontrolalhato korulmenyeket)

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szólni kellene Hackettnek, hogy kèrdezze meg Siriannit, hogyan működik ez. Neki is meg kellett èrtenie, hogy jobb ha átadja a hívásokat Steichennek. Igaz kellett egy fèl idèny hozzá, hogy ezt belássa. Nagyjából látszik az eredmèny. 😊 Persze ha van olyan OC akiben megbízhat (elvileg kellene lennie😛)
több mint 3 éve
Na majd ha Bosa megöli RW-t mert a fal fejébe verték, hogy ne csinálj zászlót te hülye el is kezdhetjük tervezgetni a nyarat 😊

Van pár jó nevű WR szabadon, csak kéne hozni valakit mert az egy szem Sutton kevés lesz....
FLZOLI
egyik se ok nélkül van parlagon
coltsnak sincs elkapója ha ők is ott hagyták az jelent valamit
Negritis, a vajda
Nyílván nem All-PRO szint az elvárás de azért a Hinton, Hamler, Cleveland, Washington, Virgil sornál csak van feljebb
FLZOLI
Raadasul RedZone celpontnak lehetnek kritikus hibai mas teruleten, eleg, ha rovid yardon a contested catch megy neki. Ilyen elkapo se sok van most rosteren, biztosan lehetne szemezgetni.
undisputedly
Hamler és Washington speedster elkapók, előbbi sokat sérült
Cleveland ugye 5. számú lenne alapból annak elmegy
Hinton meg kabala ne bántsd!
amúgy ha judit sérülése nem vészes akkor a probléma marad az hogy TEből nincs értelmes a rosteren
ami az RZ potenciált is kiheréli

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 892 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Na majd ha Bosa megöli RW-t mert a fal fejébe verték, hogy ne csinálj zászlót te hülye el is kezdhetjük tervezgetni a nyarat 😊

Van pár jó nevű WR szabadon, csak kéne hozni valakit mert az egy szem Sutton kevés lesz....
FLZOLI
Negritis, a vajda
Nyílván nem All-PRO szint az elvárás de azért a Hinton, Hamler, Cleveland, Washington, Virgil sornál csak van feljebb
FLZOLI
Raadasul RedZone celpontnak lehetnek kritikus hibai mas teruleten, eleg, ha rovid yardon a contested catch megy neki. Ilyen elkapo se sok van most rosteren, biztosan lehetne szemezgetni.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 686 — farkas.l.zoltan@gmail.com

FLZOLI
Negritis, a vajda

több mint 3 éve

FLZOLI

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 686 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 3 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Ezért is pedzegettem szezon előtt, hogy mit gondoltok arról, hogy Wilson nem játszott egy snapet sem. Akkor Black írt mindkét oldalra érvelést, nekem kicsit hiányérzetem volt azok után, hogy míg a Bills és más csapatok pályára küldték kezdőiket pár drivera, addig mi nem így tettünk. Utólag okos az ember, bár ha akkor egy fontos láncszem lesérül, akkor meg fogjuk a fejünket.
Én a 49ers ellen úgy érzem, hogy mi vagyunk az esélytelenebbek (és mindaddig így fogom gondolni, amíg a mutatott játékban nem fedezek fel előre mutató fejlődést), de így legalább csak kellemesen tudok csalódni. 😀
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ezt a Billst elnézve éjszaka, mocskosul örülök, hogy idén nem találkozunk velük 😄
jobbágy#JC6
Én annak, hogy Von-t oda irányítottuk külszolgálatra, s nem itt vergődik a bohózatban.. 🥺

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 275 — NFL bracket champion '26
Nagyon nyomogatjátok a Maddent srácok 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ezt a Billst elnézve éjszaka, mocskosul örülök, hogy idén nem találkozunk velük 😄
jobbágy#JC6
Akkor kivel játsszuk az AFC döntőt?
Black_Adder
texans

az sb-t meg a seahawks ellen

több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
jobbágy#JC6
Akkor kivel játsszuk az AFC döntőt?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 116
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 789 — SB 50 Champion @ Grund
Akkor minek megyünk neki a szezonnak egyáltalán, még a végén megsérül valaki... 😀

De persze most jobb, hogy on-the-fly szokik össze a csapat, csak a játék szar...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
Egy kis szakmázgatás:

www.youtube.com/watch?v=exRYZ64tiAA
több mint 3 éve
Egyetértek. De az is igaz, hogy már mennyi sérültünk van. Ha ott intézünk el pàr sràcot, azért forrongunk itt, hogy minek kellett.. Hackett egy briganti, én kezdem belátni. Aki ilyen önirónikusan beszél magáról, aki 2 meccs után bevállalja, hogy önmagát is kifütyülnè, az a szememben érdekes pali. Persze jó lenne, ha mindezeken felül értene is ahhoz, amire szerződött. Úgy az igazi. A szeptember az ilyen. Egyelőre nem szálltunk el, 1-1 van. És a vereség egy NFC-s csapattól jött. Nem maradtunk le senkiről az AFC-ben, és nem csoportgyőzelemért megyünk a Westben. De a 69-esek ellen nem fog beleférni egyetlen hahotázásra okot adó amatőrizmus sem. Megvolt a ps. Mondjuk azt. Itt az ideje komolyan venni a futballt és a Broncost. Mert ott a túloldalon komoly edzők lesznek, s visszatért Gerappa is, simán hozzák a tavalyi szintet. Ha itt valami folytán nyernénk, akkor túllépek az első két hét burleszkjén. Én azt mondtam, idén az eredmény kevésbé érdekel, ha a játékban előrelépünk. Amiben amúgy szerintem van pozitívum.. Még akkor is, ha Russ pályafutása leggyengébb meccsét hozta. Ez most olyan volt, mint egy győzelem Lock-kal. De amit leműveltünk a menedzselésben, az világbotrány. Így inkább prüszkölök, mint nem. De most már jöjjön a Virgil time, az új Brandon Lloyd, mert ebbe a Cleveland gyerekbe nem sok szorult..
Zalán
Igazából nem olyan mintha Lockkal nyertünk volna egy meccset mert anno Lockkal taknyosra vertük a Texanst, és kb hasonló erőt képviseltek.
több mint 3 éve
Keveset beszéltünk róla, de ne csak a negatív jóslatokat hívjuk tetemre: eddig Randy Gregory a létező legjobb scenáriót hozza pályán és azon kívül is:

Ha hozzátesszük h milyen értelmesen tud nyilatkozni, akkor pláne lehet minek örülni:
 www.youtube.com/watch?v=kYzSpMNeuwI

RW "gyenge" kezdéséhez egy kis perspektíva:

több mint 3 éve
Nekem továbbra is az a bajom ezekkel a nyilatkozatokkal, hogy ha az összeszokottság a baj, akkor miért is hagytuk ki preseason-t? Óriási hibának tartom, hogy 1 snap-et se játszott együtt a kezdő a Seahawks meccs előtt...
StormST
Hogy ne legyenek sérülések, más kérdés, hogy a csapat fele 2 meccs után dögrováson van, ez sem jött be annyira
Vonster
Am a sérülések az egy érdekes dolog, mert ugyan 9(!) kezdőnk sérült jelenleg, valójában ugyanakkor season endingen csak TP van, mindenki más várhatóan bevethető lesz 1-4 meccsen belül.

több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Egyetértek. De az is igaz, hogy már mennyi sérültünk van. Ha ott intézünk el pàr sràcot, azért forrongunk itt, hogy minek kellett.. Hackett egy briganti, én kezdem belátni. Aki ilyen önirónikusan beszél magáról, aki 2 meccs után bevállalja, hogy önmagát is kifütyülnè, az a szememben érdekes pali. Persze jó lenne, ha mindezeken felül értene is ahhoz, amire szerződött. Úgy az igazi. A szeptember az ilyen. Egyelőre nem szálltunk el, 1-1 van. És a vereség egy NFC-s csapattól jött. Nem maradtunk le senkiről az AFC-ben, és nem csoportgyőzelemért megyünk a Westben. De a 69-esek ellen nem fog beleférni egyetlen hahotázásra okot adó amatőrizmus sem. Megvolt a ps. Mondjuk azt. Itt az ideje komolyan venni a futballt és a Broncost. Mert ott a túloldalon komoly edzők lesznek, s visszatért Gerappa is, simán hozzák a tavalyi szintet. Ha itt valami folytán nyernénk, akkor túllépek az első két hét burleszkjén. Én azt mondtam, idén az eredmény kevésbé érdekel, ha a játékban előrelépünk. Amiben amúgy szerintem van pozitívum.. Még akkor is, ha Russ pályafutása leggyengébb meccsét hozta. Ez most olyan volt, mint egy győzelem Lock-kal. De amit leműveltünk a menedzselésben, az világbotrány. Így inkább prüszkölök, mint nem. De most már jöjjön a Virgil time, az új Brandon Lloyd, mert ebbe a Cleveland gyerekbe nem sok szorult..

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Nekem továbbra is az a bajom ezekkel a nyilatkozatokkal, hogy ha az összeszokottság a baj, akkor miért is hagytuk ki preseason-t? Óriási hibának tartom, hogy 1 snap-et se játszott együtt a kezdő a Seahawks meccs előtt...
StormST
Hogy ne legyenek sérülések, más kérdés, hogy a csapat fele 2 meccs után dögrováson van, ez sem jött be annyira
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 789 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 116
"I'll continue the play calling," Hackett said. "I think that's been pretty efficient up to this point. We've done a good job moving the ball. We've had a good plan from that standpoint. We've just got to finish those drives. I think from the game management standpoint, I think we've just got to tighten that whole thing up. A lot of us, we're all working together for the first time, so we just want to make sure we're more efficient in that and have the ability to make better decisions and quicker decisions."

Óriási figura vagy…
több mint 3 éve
Nincs kedvem visszakeresni, hogy mit kaptam, amikor kételyeket fogalmaztam meg, hogy mennyire jó ötlet, hogy a rookie HC hívja a playeket | | Black_Adder
szerintem akkor is voltak többen itthon és kint is egyaránt, akik felhozták, hogy rookie HC a legrosszabb dolog amit csinálhat, ha a bokros főedzői teendői mellett a szakterületének playhívásait is magára vállalja

biztos, hogy valahol van erről is valami kimutatás, de ezeknek a projecteknek jelentős része szerintem balul sül el, csak az a kérdés, hogy mikor kapcsol Hackeett
r.baggio
Szerintem inkabb az, hogy kapcsol-e.

Egyelore megtaertja a playcalling feladatokat maganak, de probal javitani a donteshozatalan es idoben bemondani a playt Russ-nak:

https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0919%2Fr1064347_1296x729_16-9.jpg
Denver Broncos' Nathaniel Hackett: 'I need to do better making decisions'
Broncos coach Nathaniel Hackett said Monday he needs to do better making decisions and be "faster and quicker" getting those calls to quarterback Russell Wilson.

Szerkesztette: undisputedly