Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
Csak a konkrétumra reagálnék- fájások nem érdekelnek. 😊

3. negyed 7. 30(?). Goal line felállás a hívás 😊 😊 😊
A D olvasásnál az O felállás és az OL blokkolási séma az elsődleges kulcs. Srácok befele blokkoltak, kifele megy a futás. Ha ez opciós, akkor csak abban az esetben működik, ha a D elhiszi, hogy ez lehet passz is, mert másképp veszik fel a védők a kontaktot, esetleg lyukra futnak Ez valószínűleg egy opciós játék volt, ez látszik a két elkapó mozgásából. De az OLB-k nem hiszik el, csak Brooks rossz likat olvas.

Diggs egy pillanatra sem hisz el, és a végén ő a főszereplő. MJ (the real one) nem úgy veszi fel a kontaktot, hogy itt nagy megfejtés nem lesz, de ő bizonytalan, mondjuk.
De a matek akkor sem jön ki. És akkor annyit kérdeznék, hogy sikerült e számolni és kiosztani a blokkokat, és hogy a 85 ös TE ugyan mi a fenét csinált, és miért nem lett áthívva?! Tök mindegy bárki által, legyen ez Hackett, pl. Hmmm?! Ha ez haterkedés, akkor hater vagyok. Szerintem nem az. Szerintem ez egy probléma, amit meg kellene oldani mondjuk a texans meccsig.

De szívesen visszaadom a topicot 😊
Helmut _Professional drinker
Masik topicban olvastam, hogy 33 eve volt utoljara olyan, hogy egy csapat goal linerol back to back fumblizott. Emesszuk szerintem. Ugy erzem, hogy arra akarod kihozni, RW szemelye miatt nem hittek el, hogy passz lesz, ami latatlanban is unrealistic.
undisputedly
Ne magyarázz bele semmit. lécci. Érthető amit kérdeztem, nincs pszichoszomatikus része. Egyszerű matek.
Mit csinál a 85-ös TE, miért repül szabadon Diggs?!

Mellesleg, ha nem haragból, hanem az okos Undi fejével végigolvastad volna, amit hosszan fejtegettem, Wilson programozottan játszott, tehát nem Wilsont hibáztatom. Hatalmas lóbaszom betükkel írtam le, hogy eszerint kell értékelni a játékát!

És nem eresztem el, mert fontos a Broncosnak, és ez a Broncos topic. Ha Te nem majd más.
Te irtad:

Wilson egy TD-dobott területre missmatchre.
Tudod miért lett a két futás 2 fumble? Mert a Seattle nem hitte el, hogy passz lesz a goal lineon. Bárhogy próbálta a Broncos fal elbábozni. Biztosak voltak benne, hogy Wilson nem passzol.
Ha ebben a szituban nem adod oda, akkor 4&5-re miért adnád?! Mert nem sűrű a zóna, vagy miért?Helmut _Professional drinker
Ezek szerint nem megy nekem a szovegertes (meg lehet), mert nagyon ugy erzem, hogy RW-re probaltad rahuzni a lepedot. Vagy probalod elmagyarazni.

Blokkol. 3 elkapora 3 vedo. Nyilvan a safety bemozog a futasra.
A masik fumblinal nem volt fent 85-ös TE 😊 De ugyanugy a DB-k emberen, a safety nyilvan a fal mellett felallo TE-et es a futot nezi. Ne probaljuk mar meg kihozni, hogy a 2 fumbli megtortenteben Rw-nek vagy barmilyen limitaciojanak akarmekkora szerepe lett volna.

Ertem, hogy trendi ekezni, de teljesen alaptalan. A 4. legtobb yardot pakolta fel a Denver a nyito forduloban. A 2. felidoben azt csinaltak a palyan amit akartam, egyedul a RZ-ban akadt meg a tudomany. Kozunk nem volt ott barmihez, evtizedes szerencsenk volt azzal, hogy back to back fumbliztak a broncos futoi.

Szerk: Ritkan ertek egyet veluk, de erdemes megnezni. Mindket oldalra ervelnek.

youtu.be/jQOOSFF_e1Y

Hoppa!!:
 youtu.be/0Dzfr8qRrqg

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

A D olvasásnál az O felállás és az OL blokkolási séma az elsődleges kulcs. Srácok befele blokkoltak, kifele megy a futás. Ha ez opciós, akkor csak abban az esetben működik, ha a D elhiszi, hogy ez lehet passz is, mert másképp veszik fel a védők a kontaktot, esetleg lyukra futnak Ez valószínűleg egy opciós játék volt, ez látszik a két elkapó mozgásából. De az OLB-k nem hiszik el, csak Brooks rossz likat olvas.

Diggs egy pillanatra sem hisz el, és a végén ő a főszereplő. MJ (the real one) nem úgy veszi fel a kontaktot, hogy itt nagy megfejtés nem lesz, de ő bizonytalan, mondjuk.
De a matek akkor sem jön ki. És akkor annyit kérdeznék, hogy sikerült e számolni és kiosztani a blokkokat, és hogy a 85 ös TE ugyan mi a fenét csinált, és miért nem lett áthívva?! Tök mindegy bárki által, legyen ez Hackett, pl. Hmmm?! Ha ez haterkedés, akkor hater vagyok. Szerintem nem az. Szerintem ez egy probléma, amit meg kellene oldani mondjuk a texans meccsig.

Masik topicban olvastam, hogy 33 eve volt utoljara olyan, hogy egy csapat goal linerol back to back fumblizott. Emesszuk szerintem. Ugy erzem, hogy arra akarod kihozni, RW szemelye miatt nem hittek el, hogy passz lesz, ami latatlanban is unrealistic.
undisputedly
Ne magyarázz bele semmit. lécci. Érthető amit kérdeztem, nincs pszichoszomatikus része. Egyszerű matek.
Mit csinál a 85-ös TE, miért repül szabadon Diggs?!

Mellesleg, ha nem haragból, hanem az okos Undi fejével végigolvastad volna, amit hosszan fejtegettem, Wilson programozottan játszott, tehát nem Wilsont hibáztatom. Hatalmas lóbaszom betükkel írtam le, hogy eszerint kell értékelni a játékát!

És nem eresztem el, mert fontos a Broncosnak, és ez a Broncos topic. Ha Te nem majd más.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Ha itt ebben az arénában ilyen fizikai, és lelki nyomással, egy hiperagresszív Hox védelem ellen egy ennyire ellenséges környezetben, annyi game-management, timemanagement hiba, red zone O impotencia után a 4&5 nincs meg, akkor szerintem ez zsák.

Sok beszédnek sok az alja. Én el tudom képzelni, hogy a szintén sokkolt Hackett (ő sem erre számított szerintem) csak védeni akarta. Nem adta ki, ahogy oly sok alkalommal Wilson amúgy eddig fényes pályáján.

üdv. H
Am ezen én is gondolkodtam, mármint h benne lehet a döntésben h egyszerűen nem akarta h az összeszokás elején megroppanjon, mert ugyan így is sok negatívumot kapott seattleben, de az a káröröm, amit okozott volna -számomra érthetetlenül- sokaknak ha rajta megy el, az lehet h nyomot hagyott volna az önbizalmában. Így legalább az a narratíva h ő megoldotta volna.

Valszeg ezt már sose tudjuk meg és mind1 is, 3 RZ tripből 3 pont helyett fel kellett volna tenni 14-et mondjuk és akkor nincs miről beszélni. Nah de sebaj, majd a Texans ellen.
Általános Doktor
Azota mar elmondta Hackett, hogy most mar nekifutna. Ha egy edzo egy merkozes megnyereserol vagy elveszteserol donto pillanatban arra alapozza a donteset, hogy milyen hatassal lesz a kesobbiekben a play sikeressege a sztar QB-jara, akkor az nem valo az NFL-be.

Csak ugy megjegyzem, hogy dobott mar RW SuperBowl utolso, midnent vagy semmit playben INT-et, azt is kiheverte, pedig az legacy szitn volt, egy nyitofordulobeli alapszakasz merkozes a fasorban sincs.

Sot, vegyuk az ellenkezojet. Miert nem gondolta azt, hogy a 2. felodiben sziporkazo O, amelyik mint kes a vajon haladt at a Hawks vedelmen, egy 5 yardos playt meg tud csinalni egy velhetoen amugy is preventebb D ellen, ezzel Russnak akkora loketet adva, hogy PC-t legyozheti ilyen korulmenyek kozott blablabla, hogy az a lendulet elviszi oket egesz evben? 😀

Imadom amugy Helmtol ezeket a dicseretbe oltoztetett odaszuro kritikakat. "Jo amugy, nem az o hibaja, de el fog fogyni, blablabla" 😀 Eleteben nem volt meg kompetens, az elvonalba tartozo OC-ja. Nezzuk mar meg, hogy a "leolvadasok" milyen korulmenyek kozott jottek. Amikor a jatekosok arrol panaszkodnak, hogy az ellenfel teljesen kielemezte oket es tudjak a playeket. De persze RW fogy el.

"Mert valahogy ha siker van, akkor az PC, a rendszer, a LOB, Lynch stb. miatt van, nem RW erdeme, de bezzeg ha egy f@s, liga bottom rosterrel es a nepotizmus csucsan allo, bologato edzoi stabbal szivunk es leolvadunk, akkor az RW hibaja volt."

Ezek az agyon filozofalgatasok is... 😀 Hackett tanul belole, a hetvegen a Texans alaposan elveritek, a schedule nem veszes. Legrosszabb esetben 5-3 lesz byeweekig. Szerencsetekre az utolso harmad lesz kemeny, addigra meg mar egy PO kaliber csapat nagyjabol osszeall.

undisputedly
OFF:

Ja-ja! Mielőtt bárki félreérti Undi az egyik legrégebbi szurkolótársam. Ő sokkal kritikusabb PC-vel, mint én, ami valszeg felnégyelést jelenthet, tekintettel arra, hogy hát én sem szeretem PC-t, és Schneidert. Realitásként kezelem őket. Wilson tekintetében én sokkal kritikusabb vagyok-én őt már rég elengedtem.

Undi!
D Bevell érkezésekor az egyik legfelkapottabb OC volt. Amikor jött, épp csak befejezte a közös munkát Favreval. 2 SB be mentek el Wilsonnal 😊 Ne hülyéskedjünk már, hogy nem volt kompetens! Elfáradt Bevell? ! Igen. Kirakták 2018 ban?! Kirakták. Későn? Igen.
Cablet előbb raktam volna ki, nem vártam volna meg, hogy Baldwin megüsse. Jó lett volna látni egy fallal.

Waldron a jelenleg legdivatosabb O fáról jött. A volt felettesei általában vezetőedzők. Nem gondolom, hogy a Shanahan fa bármely regnáló OC-ja átjött volna Seattlebe OC-nek 😀

Schottenheimert, én sem értem. De jellemzően ő az, akit Wilson nyilvánosan elsiratott, és akit a barátjának tart.

Szinte mindenben igazad van, amit PC-ről mondasz. Igaz gyenge keret évek óta, a koncepció, sem friss, De a csávó pont most engedett el dolgokat. Nem csak Wilsont engedte el. Elengedte a védelmi koncepcióját.., Carroll.

Jelenleg azonban az a helyzet, hogy az 5.5 over/under csapattal, a szerinted fos kerettel, az inkompetens Waldronnal, a csikó védelemmel összetörte a10.5 over/under Broncos, és Wilson szívét.

Tudod miért lett a két futás 2 fumble? Mert a Seattle nem hitte el, hogy passz lesz a goal lineon. Bárhogy próbálta a Broncos fal elbábozni. Biztosak voltak benne, hogy Wilson nem passzol.
Ha ebben a szituban nem adod oda, akkor 4&5-re miért adnád?! Mert nem sűrű a zóna, vagy miért?

Amúgy meg senki nem mondta, hogy:
"Mert valahogy ha siker van, akkor az PC, a rendszer, a LOB, Lynch stb. miatt van, nem RW erdeme, de bezzeg ha egy f@s, liga bottom rosterrel es a nepotizmus csucsan allo, bologato edzoi stabbal szivunk es leolvadunk, akkor az RW hibaja volt."

Undi, fogadd el a Hox topicban nincsenek Wilson haterek. Kritikusok vannak. Új fejezet akkor lesz, amikor PC megy, de erre jelenleg semmi esély. 😊

Inkább menj át és fejtsd meg a D-t, az érdekesebb 😊

still loving, bocs az offért
Background es velt potencial nem egyenlo a kompetenciaval:

Bevell O#: Egyszer peakelt a Vikings-szal, meg a runheavy Lynch/RW O-t vitte egy all-time vedelemmel (short fieldek stb). Nezzuk meg ezeken kivul mit ert el. Semmit:

www.pro-football-reference.com/coaches/BeveDa0.htm

Kis Schotty: Semmi

www.pro-football-reference.com/coaches/SchoBr0.htm

Waldron meg csak OC sem volt a Hawksos kinevezese elott.

Mi az, hogy nem hittek el, hogy RW passzolni fog? 😀 Goal line D volt, 2 elvileg jo futoval. Most nem emlekszem konkretan a formationre, de ne akarjuk mar bemagyarazni, hogy azert nem hittek, hogy passz lesz, mert RW allt a center mogott. RW oda tette 2x is, pech, nem lett elkapas. A 2 fumbli egymas utan is olyan ritka, hogy egesz evben lesz meg egy ilyen.

Abban sem ertek egyet, hogy "osszetortuk" a Broncost. Szerencsenk volt nagyban, hazai palya, elso het, nincs tape, ami ugye a mi stabunknak nagy gyengeje, hogy nem tudunk valtoztatni. Igy is kb a Denveren mult, hogy nem pakoltak fel 3 RZ birtoklasbole gy pontot sem. Szerinted a 3. es 4. negyedbeli 0 (nulla) szerzett potn osszetores? Trap game volt, szerencsenk lett, a Denver elbenazta. A 2. felidoben nem voltunk a palyan semmilyen edgyseggel, csak RZ vedelemmel.

Teljesen mindegy hogyan definialod a haterseget, ha tudatalatti beagyazottsag, ha nem, nalad mindig es minden RW limitaltsagara es hibaira fut ki. En vallalom, hogy PC-t ruhellem (mint fake embert is), igaz 5-6 evnyi bizonyitek van ra, hogy teljhatalommal elve egy HOF QB-vel semmit sem ert el, meg csak NFC dontobe sem jutottunk, reszben a makacssaga es hiusaga miatt.

Much love. 😊 Adjuk vissza a topikot szerintem a Broncos fanoknak, menjen inkabb a diskurzus arrol, hogyan verik el a Texans-t.
undisputedly

több mint 3 éve
Ha itt ebben az arénában ilyen fizikai, és lelki nyomással, egy hiperagresszív Hox védelem ellen egy ennyire ellenséges környezetben, annyi game-management, timemanagement hiba, red zone O impotencia után a 4&5 nincs meg, akkor szerintem ez zsák.

Sok beszédnek sok az alja. Én el tudom képzelni, hogy a szintén sokkolt Hackett (ő sem erre számított szerintem) csak védeni akarta. Nem adta ki, ahogy oly sok alkalommal Wilson amúgy eddig fényes pályáján.

üdv. H
Am ezen én is gondolkodtam, mármint h benne lehet a döntésben h egyszerűen nem akarta h az összeszokás elején megroppanjon, mert ugyan így is sok negatívumot kapott seattleben, de az a káröröm, amit okozott volna -számomra érthetetlenül- sokaknak ha rajta megy el, az lehet h nyomot hagyott volna az önbizalmában. Így legalább az a narratíva h ő megoldotta volna.

Valszeg ezt már sose tudjuk meg és mind1 is, 3 RZ tripből 3 pont helyett fel kellett volna tenni 14-et mondjuk és akkor nincs miről beszélni. Nah de sebaj, majd a Texans ellen.
Általános Doktor
Azota mar elmondta Hackett, hogy most mar nekifutna. Ha egy edzo egy merkozes megnyereserol vagy elveszteserol donto pillanatban arra alapozza a donteset, hogy milyen hatassal lesz a kesobbiekben a play sikeressege a sztar QB-jara, akkor az nem valo az NFL-be.

Csak ugy megjegyzem, hogy dobott mar RW SuperBowl utolso, midnent vagy semmit playben INT-et, azt is kiheverte, pedig az legacy szitn volt, egy nyitofordulobeli alapszakasz merkozes a fasorban sincs.

Sot, vegyuk az ellenkezojet. Miert nem gondolta azt, hogy a 2. felodiben sziporkazo O, amelyik mint kes a vajon haladt at a Hawks vedelmen, egy 5 yardos playt meg tud csinalni egy velhetoen amugy is preventebb D ellen, ezzel Russnak akkora loketet adva, hogy PC-t legyozheti ilyen korulmenyek kozott blablabla, hogy az a lendulet elviszi oket egesz evben? 😀

Imadom amugy Helmtol ezeket a dicseretbe oltoztetett odaszuro kritikakat. "Jo amugy, nem az o hibaja, de el fog fogyni, blablabla" 😀 Eleteben nem volt meg kompetens, az elvonalba tartozo OC-ja. Nezzuk mar meg, hogy a "leolvadasok" milyen korulmenyek kozott jottek. Amikor a jatekosok arrol panaszkodnak, hogy az ellenfel teljesen kielemezte oket es tudjak a playeket. De persze RW fogy el.

Ezek az agyon filozofalgatasok is... 😀 Hackett tanul belole, a hetvegen a Texans alaposan elveritek, a schedule nem veszes. Legrosszabb esetben 5-3 lesz byeweekig. Szerencsetekre az utolso harmad lesz kemeny, addigra meg mar egy PO kaliber csapat nagyjabol osszeall.

undisputedly
OFF:

Ja-ja! Mielőtt bárki félreérti Undi az egyik legrégebbi szurkolótársam. Ő sokkal kritikusabb PC-vel, mint én, ami valszeg felnégyelést jelenthet, tekintettel arra, hogy hát én sem szeretem PC-t, és Schneidert. Realitásként kezelem őket. Wilson tekintetében én sokkal kritikusabb vagyok-én őt már rég elengedtem.

Undi!
D Bevell érkezésekor az egyik legfelkapottabb OC volt. Amikor jött, épp csak befejezte a közös munkát Favreval. 2 SB be mentek el Wilsonnal 😊 Ne hülyéskedjünk már, hogy nem volt kompetens! Elfáradt Bevell? ! Igen. Kirakták 2018 ban?! Kirakták. Későn? Igen.
Cablet előbb raktam volna ki, nem vártam volna meg, hogy Baldwin megüsse. Jó lett volna látni egy fallal.

Waldron a jelenleg legdivatosabb O fáról jött. A volt felettesei általában vezetőedzők. Nem gondolom, hogy a Shanahan fa bármely regnáló OC-ja átjött volna Seattlebe OC-nek 😀

Schottenheimert, én sem értem. De jellemzően ő az, akit Wilson nyilvánosan elsiratott, és akit a barátjának tart.

Szinte mindenben igazad van, amit PC-ről mondasz. Igaz gyenge keret évek óta, a koncepció, sem friss, De a csávó pont most engedett el dolgokat. Nem csak Wilsont engedte el. Elengedte a védelmi koncepcióját.., Carroll.

Jelenleg azonban az a helyzet, hogy az 5.5 over/under csapattal, a szerinted fos kerettel, az inkompetens Waldronnal, a csikó védelemmel összetörte a10.5 over/under Broncos, és Wilson szívét.

Ha ebben a szituban nem adod oda, akkor 4&5-re miért adnád?! Mert nem sűrű a zóna, vagy miért?

Undi, fogadd el a Hox topicban nincsenek Wilson haterek. Kritikusok vannak. Új fejezet akkor lesz, amikor PC megy, de erre jelenleg semmi esély. 😊

| Background es velt potencial nem egyenlo a kompetenciaval:

Bevell O#: Egyszer peakelt a Vikings-szal, meg a runheavy Lynch/RW O-t vitte egy all-time vedelemmel (short fieldek stb). Nezzuk meg ezeken kivul mit ert el. Semmit:

www.pro-football-reference.com/coaches/BeveDa0.htm

Kis Schotty: Semmi

www.pro-football-reference.com/coaches/SchoBr0.htm

Waldron meg csak OC sem volt a Hawksos kinevezese elott.

Mi az, hogy nem hittek el, hogy RW passzolni fog? 😀 Goal line D volt, 2 elvileg jo futoval. Most nem emlekszem konkretan a formationre, de ne akarjuk mar bemagyarazni, hogy azert nem hittek, hogy passz lesz, mert RW allt a center mogott. RW oda tette 2x is, pech, nem lett elkapas. A 2 fumbli egymas utan is olyan ritka, hogy egesz evben lesz meg egy ilyen.

Abban sem ertek egyet, hogy "osszetortuk" a Broncost. Szerencsenk volt nagyban, hazai palya, elso het, nincs tape, ami ugye a mi stabunknak nagy gyengeje, hogy nem tudunk valtoztatni. Igy is kb a Denveren mult, hogy nem pakoltak fel 3 RZ birtoklasbole gy pontot sem. Szerinted a 3. es 4. negyedbeli 0 (nulla) szerzett potn osszetores? Trap game volt, szerencsenk lett, a Denver elbenazta. A 2. felidoben nem voltunk a palyan semmilyen edgyseggel, csak RZ vedelemmel.

Teljesen mindegy hogyan definialod a haterseget, ha tudatalatti beagyazottsag, ha nem, nalad mindig es minden RW limitaltsagara es hibaira fut ki. En vallalom, hogy PC-t ruhellem (mint fake embert is), igaz 5-6 evnyi bizonyitek van ra, hogy teljhatalommal elve egy HOF QB-vel semmit sem ert el, meg csak NFC dontobe sem jutottunk, reszben a makacssaga es hiusaga miatt.

Much love. 😊 Adjuk vissza a topikot szerintem a Broncos fanoknak, menjen inkabb a diskurzus arrol, hogyan verik el a Texans-t.
|

Szerk: Hogy ne csak OFF legyen. Azon tul, hogy a tamadosor konstansan tudott haladni, a vedelem 3 fumble-t harcolt ki, abbol egy lett osszeszedve. Ahogyan olvasgattam a MileHighReport irasokat, ez a Fangio eraban nagy problema volt:

Total yardsban az O# pedig a 4. legjobb lett az elso forduloban (csak passzban a 3.). Erre is lehet epiteni:

www.footballdb.com/stats/teamstat.html?group=O&cat=T&sort=ydsgm

Szerencsere amugy a hangulat nem rossz:

több mint 3 éve

üdv. H

Általános Doktor

undisputedly
OFF:

Undi!

több mint 3 éve

üdv. H

Általános Doktor

Imadom amugy Helmtol ezeket a dicseretbe oltoztetett odaszuro kritikakat. "Jo amugy, nem az o hibaja, de el fog fogyni, blablabla" 😀 Eleteben nem volt meg kompetens, az elvonalba tartozo OC-ja. Nezzuk mar meg, hogy a "leolvadasok" milyen korulmenyek kozott jottek. Amikor a jatekosok arrol panaszkodnak, hogy az ellenfel teljesen kielemezte oket es tudjak a playeket. De persze RW fogy el. Vessunk egy pillantast akkor arra, hogy a volt OC-jei miket ertek el nelkule. Semmit.

Mert valahogy ha siker van, akkor az PC, a rendszer, a LOB, Lynch stb. miatt van, nem RW erdeme, de bezzeg ha egy f@s, liga bottom rosterrel es a nepotizmus csucsan allo, bologato edzoi stabbal szivunk es leolvadunk, akkor az RW hibaja volt.

több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

üdv. H

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 481 — The Mathematician
Injury report
 twitter.com/Broncos/status/1570166687928045570?t=Yi2TXumFvdN1m-IIjGkSuA&s=19

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kötélidegzetűeknek!!!!!

OK. Én a rossz kimenetel eredményét kicsit szétszedném.

Lehet, hogy a döntés annak szólt, hogy nem állt össze még a rendszer, és érzett az edzőbá bizonytalanságot. Lehet nem akarta azt, hogy Wilson érzelmileg fontos meccsén, ahol a 12-esek nem fogadták kitörő lelkesedéssel az a bélyeg maradjon, hogy rajta ment el.

Lehet ez nem látszik, de Wilson a profi álarc mögött egy nagyon lelkis srác, és nem kicsit frusztrált. Ezt pontosan tudja a Seattle, nem véletlenül volt az egész úgy felépítve, ahogy. Az volt a cél, hogy Wilson ne érezze jól magát. Ő nagyon nem ezt várta szerintem.

Ez Carrollnak is egy legitimációs meccs volt. Richard Sherman utálja Wilsont, Doug Baldwin is haragszik rá. Ráadásul ezek ketten haverok, ugyanazon a karon tanultak. Sherman nagyon okosan mémesíti Wilsont (médiakommunikációt tanult a Stanfordon, okos csávó), mégha én ezt nem is szeretem.

Wilson ősbűne,
0. Az SB vereség. Ez egy hülyeség, volt róla szó, lesz is még.
1.) Nehéz ezt megfogalmazni, mert azért kevés info jön ki az épületből. Az LOB olvasatában- és a LOB mára legenda lett Hox körökben- talán úgy fordítható, hogy Wilson az önérdeket, saját statokat a csapatérdek elé helyezte.-Ez igazolható is és cáfolható is. Megváltozott Wilson játéka, de ez nem csak Wilson döntése, ahogy itt Denverben sem az.
2.) A csapattársakat nem is olyan burkoltan busz alá próbálta dobni. Egy Richard Shermant, egy Kam Chancellort, egy Bennettet, Baldwint, Lynchet, Brownt stb. nem lehet a busz alá dobni, az egy másik dolog, hogy a későbbieket meg nem illik. Nagyon szerencsétleneket mondott Wilson -Sherman meg egy mesterlövész. Büdös gyökér, ha nem szeret, de mesterlövész. Követve Wilsont, ez nem ő, ez Yoko -és az érzékelhető, hogy akik Wilsont épp Seattleben nem szeretik, azok valójában Yokot nem szeretik. -ez külön story.

Visszatérve Hackettre végső soron lehet, hogy jót akart Wilsonnak, miközben kicsit páriává tette. És ez egy annyira "wilsonos fordulat".
Beszéljünk arról az interceptionről. Pete Carroll meg akarta mutatni a nagyfiuknak, hogy Wilson a vezér, hogy odaadta a kezébe a labdát, és bár nam igazán Wilson sara volt, mégis a nevéhez fűződik az Int, amivel SB-t vesztet a Seattle.
Szerintem pont az ellenünk játszott meccs után nem kell bizonyítani, hogy egy átlátszó futójáték nem igaz, hogy bármikor tud hozni 1 yardot. De az a játék rettenetesen ostobán lett behívva, és megcsinálva, az 1. ütemtől, már a snap sem volt teljesen OK.
Mégis ez az a pont, ami megpecsételte azt a csapatot Carrollt, és szépen lassan lépésről lépésre kiveszi Wilson kezéből a labdát kulcs szituációkban.

1. Az ösbűnre visszatérve. Volt egy fiatal badass irányítónk, leginkább Josh Allen idézi ma meg azt az arcpirító mentalitást. Szemtelenül fiatalon nem lett SB MVP, pedig miért ne lehetett volna. Aztán jött az a híres jelenet a következő SB-n ahova már csodával határos módon jutottunk.Nem tudom hány intet dobott a GB ellen, aztán 4 perc alatt feltettünk 4583ö pontot. Itt van egy törés az egész franchise történetében, emberi kapcsolatok mentek tönkre. Wilson is megváltozott-itt túl van egy magánéleti válságon is. Bármilyen fucsán hangzik, ahogy Wilson egyre jobb számokat produkált, egyre jobban vigyázott a labdára a csapatnak egyre rosszabbul ment. A támadósor negyedekre eltűnik 15-től, megszűnnek játékok, teljes zónák. 16-17-ben egyszerűen rettenetes az OL, 1. félidő alatt 0 pont 70 Yard. 2. Wilson Magic 250 Yard 24 pont. De a védlem több alkalommal is 35-38-40 körüli perceket tölt a pályán, és ekkor kezdődik a bad blood. Itt Sherman és Baldwin hangadók. Igaz Baldwin Cablet üti ekkor, nem Wilsont.
Carroll akármennyire igyekszik védeni Wilsont a nagyoktól nem sikerül, miközben saját hitelességét is kezdi aláálsni, és végülis Wilsonnak sem tesz jót. Vannak cifra storyk.

18 Kam Out, Sherm out, és elfogy a védelem, nincs futójáték a Penny draft ellenére sem, Carson jó, csak hol 30 yardot fut, hol 150-et, és amikor 30-at fut, akkor Wilson is lábon lőtt cowboy.
19 OC csere és visszavonul a mi imádott fanyar humorú Baldwinunk, aki szó szerint csontjait törte, hogy összeszedjen minden labdát. Doug Baldwin szerepe felbecsülhetetlen Wilson sikereiben. Aki látta őt tudja, hogy a Wilson magic alapköveinek egyike Baldwin, aki a különbséget jelentette elkapás és és int közt döntő pillanatban, mondjuk 2 minute drillben. Mint a Beck elkapás 9:35 nél. Nem mindenki húzza be.- Ebből meccsenként 2-3. Ha valakinek különösen szarul eshettek Wilson tweetjei arról, hogy itt az ő vállán nyugodott a siker, az Baldwin. Doug Baldwin out és 19-től Wilson többé nem bízik meg senkiben ha zónába ütemre kell dobni. Geno ellentek bemutatott 4-5 olyan passt amit Wilsontól 19-21 közt gyakorlatilag nem láttunk.
Új OC, új koncepció egy közepesen gyenge védelemmel.... 19-20 távolról klassz évek, de kesrű csalódások. Let Russ Cook - 2020 divisional odahaza vs Rams - összeomlás. Itt végleg kiveszi a labdát Carroll Wilson kezéből, megromlik a viszony, OC out.
21 Gyötrelmes év, végén szakítás. Nem találtuk meg azt az OC-t akivel ez működött volna, na majd talán Ti.

Szóval mindezek fényében mi lett volna, ha Wilson megkapja és elhibázza.
Akkor beszéljünk a meccsről

Nagyon sok Wilsonmeccset elemeztük 20-ig. Ebből a szemszögből nézve.

Ha nem tisztítjuk a meccs a adatokat (pedig kell) akkor ez a meccs statisztikailag nehezen illeszthető az eddigi mintába. Sok minden változott, és közben semmi sem. 😊 Most, hogy 3-szor replay-ekkel megnéztem a meccset változott a zseb használata, a tak jel, és limiter, rengeteg az első szándékú passzjáték, ahol nagyo nagy valaminek kell történnie, hogy ne a párhuzamos 1. célpontok valamelyike kapja.
Ezt mi próbáltuk, de hány alkalommal. Bevell részben ebbe a koncepcióba bukott bele (sok egyéb mellett), de a nagy pedagógus Schottenheimernek sem jött össze. És azt érzem, hogy Waldron már nem is próbálkozott.

Az 1. negyedben úgy tűnt, hogy minden hülyeség amit gondoltam a világról. Geno valójában Wilson antitéziseként játszik, ütem közé passzol, na ilyet sem láttam még Hox mezben, illetvve 14 óta nem. És jön Wilson, és igen igen igazuk volt azoknak akik azt mondták, hogy a jó pedagógia segít majd. 7:30 Wilson áll a zsebben. széthúzott terület, Hox D nyomozza a területet -10-es ráteszi a kezét Wilsonra, de Wilson meg sem rezzen .... elkapás. Aztarohadt! Wilson nem indult el lábon, ez azért novum.
Később Wilson 1. szándékból tak jelre 1. ütemre passzol..... nem egyszer, és ül. Aztán jön a 2. félidő, és talán csak megszokásból de kiabálok, hogy "figyelj bajfasz" át fog jönni Adams, mert transzformálták a 3-4 alapfelállást nem pozíciósra, Adams belső technika mellé lépett be.... és csak ő nem olvassa a stadionban. És átjött Adams. Itt a vége...amúgy szerintem Adams karrierjének is, és ez nem vicces.

Ekkorra már leírtam egyszer a mantrát, "beszűkül a tér". Szokásos Seattle idióta O playhívás, visszajön Wilson és rádobja a pálya (vagy talán a forduló) legnagyobb missmatchére- TD.
Seattle O-nál elfogyott a betanult variációk száma. Ja nem Busted Coverage TD. Félidő előtt utolsó 2 perc. Jön a Broncos, és Wilson áll a zsebben és takra átengedik a fiatalok a védelmet, és ütemre megy a passz. 2 minute drill nyilván , ha álmukból keltik őket, akkor is megy, de ez azért valami. Ezt mi évekig nem láttuk. Csapdáz a Hox, Wilson nem eszi meg nem lép bele Sutton elkap. Úristen mivan itt kérem!!!
Semmi! Barton kamuzik, megint látja az egész stadion, csak Wilson nem, 33 volt megbeszélve, de annyira akkor mégsem lett begyakorolva, vagy Wilson elfelejtette. zacskó. Barton irányába néz, nézi ahogy jön. Mindegy,mert a következőnél érdekes módon ugyanezt jól megcsinálja, igaz nincs hátráltató blitz.
Eddig 2 blitzet hívtunk.... hát egyik sem ment. Én nem akarok gyökér lenni, de azért abban a csoportban, ahol a Brandon Staley vezetőedző,..., hát nem tudom. Vic Fangio iskolát ismeritek szerintem." Majd beszűkül a tér ismét.

2. 13:30 Bolles ... hát 😊 Nem baj Wilson higgadt marad, és jók a hívások, jók a passzok. Goal Line Fumble. Mindennel együtt ez egy nagy klasszul rajzolt drive, és Wilson gyönyörűen hajtja végre a programsort. Semmi eredeti, semmi váratlan, azt csinálja, amit kell.
Nincs is gond, mert Metcalf elhítja, szóval újra jön a Broncos. 72 epic 😊 ezért csak majdnem ér oda Jackson , de Wilson érzi , és megdobja higgadtan, tudja, hogy vagy a Broncosra, vagy ránk jön zászló. Jött.
Beszűkül a tér. Flemings (a new englandi fiú) épp kereste a Guardot, és ilyenkor valaki át fog robbanni. Megtörtént. Lehet basztatni Williamset, de mire felnéz, már ketten markolják. Jó hát eldobni nem kell, tehát egy sima negatív yarddal esetleg lehozható lett volna. Sebaj, mert Geno labdát veszít, jöttök. Áll Wilson a zsebben. 0 technika kivéve. ilyenkor csapda van Seattleban. Wilson nem eszi meg, áll és megvan Sutton. programozott 1 ütemű játék. Sosenem láttuk Seattleben. Jeudy elkapja. Újabb program, újabb Jeudy elkapás. Mennek az 1 ütemű passzok. csoda. Majd beszűkül a tér, és kialakuul egy ilyen Jared Goff szindróma, hogy megmerevedik Wilson nyaka, biztos megmacskásodott, megütik. FG. Seahox semmi ismét, vagy kevesebb. Jön a Broncos. Wilson áll a zsebben, rendbe jött a nyakmegmacskásodás, kinéz balra....semmi, kinéz jobbra , elkapás, közben megint összedőlt a zseb, de jók a passok, és az általam ismert Wilsont látom. Szerintem itt nincs tak, és programsor. Halad a Broncos... aztán megjön az 10000 BAR, és 4&5.

Látszik a munka, látszik, hogy elkezdődött a folyamat, és az is látszik, hogy Wilson végre felfogta, hogy utolsó esélye, hogy szintet lépjen. Nagyon nagy higgadtság kell ahhoz, hogy valaki ennyire programvezérelten tudjon játszani ennyi siker után. Sokkal jobban áll a zsebben, mint állt ennél jobb fal mögött Seattleben (volt ilyen), és számol , ami nagyon jó, nem indul meg lábon, ha nem érti mi történik.
DE pár dolog nem változott, az 1. olvasás döcög. Az ütemre felprogramozott designolt csapdák működtek nagyon, de ezek Hackett kreációi. A halott zónák, és a beszűkülő tér kezelése, ott van, ahol volt a látottak alapján. Halott zónák azok a forgalmas zónák, ahol szűkülnek az ablakok. A fiatal Wilson ezt nagyon tudta. Nosztalgia. Ma Josh Allent kell néznem, vagy Genot 😊 Inkább nézem Josh-t, ott van egy úgyneveztt tempó.

Én azt látom, hogy Wilson veszített az autonómiájából, és ezt alázattal csinálja. Az a kérdés, hogy a programsorok mikortól nem akadnak össze a fejében. Látva nagyon tétova pillanatokat, ésn azt gondolom, hogy most még van zavar a rendszerben. Szerintem őt így kell jelenleg értékelni. Szorgalmas fiú megoldja majd, de ami történik vele, azt kb 2015-ben kellett volna elkezdeni. Ez egy teljesen új vonal. És ez pont a vörös zónában jelenthet gondot jelenleg.

A nyomásról még annyit, hogy:A 2 sack semmit nem mond el, a nyomásról legfeljebb a bírói munkáról. Nwosu nem véletlenül lett a hét védője az NFC-ben. PFF osztott egy 90.7-et. A másik oldal is csak optikailag volt jobb. Flemings, csak annyira fogta DJ-t, ami belefért, hogy a Guard pont rázárjon a befelé induló védőre. Ez mondjuk OK szerintem, de az egy másik dolog, hogy innetől belülről jött az áldás. Ezzel a fallal csinálni kell valamit, mert a Seatte védelem nagyon nyers, nagyon gyors, de nem nagyon összeszokott. Kiemelném, hogy az új séma 1. éles meccse volt. Ebben a harapós DL-ben nincs nagyon mélység, és rotáció. - OL-ben lehet baj.

Ha van valami, ami Wilsonnak nem fog márol holnapra menni az az a helyzet, amikor zsebbe szorulva, ütemre fizikai nyomás alatt kell egy új sémában játszani.A designolt játékok a 6-7 hétre el fognak fogyni. Fel lehet rájuk készülni . Nem lesz mindig Bryant szintű rookie az ellenfél. Azok a Rams meccsek, amikor megpróbáltuk hasonlókkal, csak Ramsey állt ott beleégtek a retinámba. Az is igaz, hogy itt nem Carroll fia a WR edző, szerencsére.

Lezárva
Én nagyon sajnálom Russell Wilsont az embert, nem mindig kedveltem mindent Tőle az utóbbi években, de a fiatal Russt nagyon szerettem (szerintem minden Hox fan), és nagyon értékelem mint játékost. Tényleg sokat elemeztük őt mondjuk AK-val.
Wilson egy tök jó irányító- volt olyan rendszer amiben top 5 teljesítményt nyújtott évekig,

Amikor Wilson arról beszél, hogy egyedül húzta a szekeret, és Sherman, Baldwin kiakadnak, majd kiröhögik, ez csak részben jogos. Tényleg volt időszak, hogy fal nélkül játszott, utolsó 3 évben védelem nélkül játszott.

Félek attól, hogy úgy fog járni, mint a kis juhászlegény, aki 3-szor farkast kiáltott. Nincs falam, nem védenek meg,, nincs falam, nem védenek meg, nincs falam, nem védenek meg, Nosza akkor itt a fal, de akkor játsz tak-jelre, lépj fel. Félek, hogy már nem fog változni, vagy lassan megy majd. Tartson ki a bizalom.

Miért sajnálom?!
Szóval én azért sajnálom, mert egy pechvogel. 14 óta ez nem igazán adta ki Neki, hogy igazán jó szájíze legyen. Szerintem magára teszi a terheket, és valójában korlátozza saját magát is. Szóval ő cipel mostmár jónéhány zsákot.

üdv. H
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Simmons off. Caden Sterns time.

Nekem a kérdéses döntés úgy tűnt, hogy elnézték 10 yarddal a távolságot tehát ők azt hitték 54 yard a távolság. Hívtak egy screent pár biztos yardért mint akiknek kész a hajó és rúgtak 64 ről. Amit láttam, hogy ők biztosak voltak a dolgukban ezért gondolom, azt amit. Aztán kiderült, hogy nem. Nyilván sosem fogjuk megtudni az igazat és minden opcióba hibázott valaki vagy valakik.
De blöfföltek póker nyelven, mert azt mutatták kész a hajó.
KeyG
Sztem ez nem opció. Túl sok idő telt el, túl sok érintett, túl sok opció és idő maradt mégegyszer átgondolni és változtatni. Wilson is tudott volna reagalni a palyarol, hisz bemondtak a fulere, hogy ne inditsa el, ami leporgetes miatt evidens hogy FG-t jelent.
Cruyffista
Ezt írom, ők benézték 10 yarddal az én véleményem szerint. A play azt mutatta, hogy ez a cél és azt mutatták, hogy biztosan rúgja az FG-t, hát a 64 az nem biztos talán csak Tuckernak, de az 54 már sokkal biztosabb rúgás és ők ezt mutatták.
KeyG
Nem néztek be semmit, bevallva ez volt McMoney max rúgótávja, megjegyzem van is lába hozzá, statisztikailag is volt benne ráció | ne azokat a statokat nézzétek h mekkora esély van megcsinálni az 64 yardos FG-t vs. a 4th&5-öt, mert a sikeres 4th down után is van FG, amit nagyvonalúan kihagynak a legtöbben a %-ból | , de rossz döntés volt: akkor is az volt, utólag is. Mind1, van mire építkezni, a Texans ellen javulni kell és behúzni a W-t.

mi van simmonssal?!
Negritis, a vajda
elvileg minimum a szezon elso harmadat kihagyja, anthony harris jott a helyere, ex vikings labdahalasz
Cruyffista
Combsérülése van, elvileg 4-6 hetet kell kihagynia, de bizakodnak h előbbihez lesz közelebb.
Bassey jön fel a PS-ből, Caden Stern meg megy a kezdőbe.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 799

Nekem a kérdéses döntés úgy tűnt, hogy elnézték 10 yarddal a távolságot tehát ők azt hitték 54 yard a távolság. Hívtak egy screent pár biztos yardért mint akiknek kész a hajó és rúgtak 64 ről. Amit láttam, hogy ők biztosak voltak a dolgukban ezért gondolom, azt amit. Aztán kiderült, hogy nem. Nyilván sosem fogjuk megtudni az igazat és minden opcióba hibázott valaki vagy valakik.
KeyG
Sztem ez nem opció. Túl sok idő telt el, túl sok érintett, túl sok opció és idő maradt mégegyszer átgondolni és változtatni. Wilson is tudott volna reagalni a palyarol, hisz bemondtak a fulere, hogy ne inditsa el, ami leporgetes miatt evidens hogy FG-t jelent.
Cruyffista
Ezt írom, ők benézték 10 yarddal az én véleményem szerint. A play azt mutatta, hogy ez a cél és azt mutatták, hogy biztosan rúgja az FG-t, hát a 64 az nem biztos talán csak Tuckernak, de az 54 már sokkal biztosabb rúgás és ők ezt mutatták.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
mi van simmonssal?!
Negritis, a vajda
elvileg minimum a szezon elso harmadat kihagyja, anthony harris jott a helyere, ex vikings labdahalasz
több mint 3 éve
mi van simmonssal?!

több mint 3 éve

KeyG
több mint 3 éve
xrace77 Denver Broncos 4 664
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 799

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 892
jó döntésnek lehet rossz kimenetele és rossz döntésnek lehet jó kimenetele. A döntést nem (csak) az eredmény függvényében kell megítélni.
Én inkább Wilson kezébe adtam volna a labdát, mint McManus lábába a hátralévő idő függvényében, de az egész time menedzsment nem tetszett élőben, de nem néztem vissza kritikus szemmel...
Black_Adder
Ha be is rúgjuk a FG-t.. láttam én már onside kick utáni Denver vereséget es 20 mp alatt megtett távot FG-ig is ellenünk… szóval én is Wilson kezébe adtam volna a sorsdöntő labdát. “A híd túl messze volt..”, nem is értettem miért FG… na mindegy.
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Számomra üdítő volt látni öt év után, hogy a félidőben a stáb tudott elemezni, hogy a labda mindkét oldalàn képesek voltunk alkalmazkodni, változtatni, s határozottan javulni. Ilyet rég láttunk már errefelé. És ha ez megtörtént, még ha az utolsó perc is megtörtént.. Ahol egyébként már Javonteet sem értettem, mi a faszèrt nem lèp ki megàllítani az órát, minek küzd még plusz egy yardért, s miért égetjük az órát. Szóval ha ez megtörtént, akkor hiszem, hogy a belátás, az önkritika, az alkalmazkodás és a változtatás képességére idényen belül is képes lesz ez a stáb. 0-2-vel kezdve is be lehet menni a po-ba, még ebben a csoportban is. Persze nem lesz 0-2 sem. De a po sem biztos. Mindenesetre így èpül egy öltöző, így épül a kémia stáb és csapat között, így épül be a dac pozitív energiákká, s így tudsz jobb lenni, a rossz döntések kielemzése után.. És azért azt se felejtsük megemlíteni. Ez a Seahawks sokkal többet mutatott, mint amire számítottak a saját szurkolóik is. El kell ismerni, hogy minden saját hibánk ellenére a másik öltözőben is voltak emberkék, akik értenek az amerikai futball mesterségèhez. A másik öltözőben is kèszültek tervekkel ellenünk. Ők is akarták a győzelmet. El kell ismernünk az ők erőfeszítèseiket is. Azt a kèt pár yardos fumblet ki kellett erőszakolni vagy épp össze is kellett szedni. Ès ezt megtettèk. Foggal-körömmel védték az előnyt, amit az első félidőben megszereztek. Közben elfelejtettük, hogy az első félidőben is volt D-nk. Amikor 4 és inchen megàllítottuk őket az end zone-unk közelében, ott 3, de inkább 7 pontot mentett meg a semmit nem tevő D-nk. Nem vagyok boldog a vereségtől, ma sem. De érezni lehet, idén versenyben leszünk a mérkőzéseinken, és keményen kell dolgoznia azoknak a csapatoknak, akik le szeretnének majd győzni. Lesz még ilyen. A Seattle megmutatta. Értékes győzelemmé fog ez nekik válni.. Miattunk..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 445

Tetszik, hogy bevallalja, hogy elszarta. Ebben már messze tremendousjob előtt van.
roberto23
Az a baj, hogy bár ez egy rossz döntés volt, nem egyedül ezen múlt. Több rossz döntés, több felkészülésbeli hiányból fakadó egyéni hiba vezetett oda, hogy elvesztettünk egy kötelezőnek hitt meccset. Ilyen szempontból kár, hogy ekkora figyelmet kap a 4&5, mert így nem vesszük észre a többi hibát, pedig volt bőven mind game menedzsment, mind felkészülés terén...

Persze nem lenyilatkozni kell, hogy mit rontott el, hanem javítani rajta, és ha a 4&5 miatt szivatják, akkor arra ismerje be hogy tévedett. tremendousjobot már azzal veri, hogy nem dobta be McManust esetleg valami úton-módon Lockot a busz alá
Black_Adder
pedig mondhatná hogy Lock a hibás elvégre nem működött jól mint beépített ember, ha kiharcolja a kezdő pozíciót akkor nyertünk volna 😊

a 4&5 és az utolsó 1 perc kabaré volt, de nem azon múlt
mikor neki ment a 4.nek és nem lett meg én azt mondtam hogy neki kell menni és tartom is hoz az nem volt rossz döntés. A hívott play rosszul volt kivitelezve.

Az O# alapvetően tudott haladni, sztem ott nüanszok voltak elbaszva
viszont azt első félidős D# és a returning team munkája az egész meccsen elég gyenge volt
Negritis, a vajda
Mi van , akkor, ha odaadja Wilsonnak, és Wilson elrontja?
jó döntésnek lehet rossz kimenetele és rossz döntésnek lehet jó kimenetele. A döntést nem (csak) az eredmény függvényében kell megítélni.
Én inkább Wilson kezébe adtam volna a labdát, mint McManus lábába a hátralévő idő függvényében, de az egész time menedzsment nem tetszett élőben, de nem néztem vissza kritikus szemmel...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Wilson es Jeudy mellett Gregory, Chubb, Surtain összefoglalói is elég jók. A támadófal gyenge volt, a skill playerek nem elég dominánsak, Singleton meg egy fantasy tackler aki tök jo hogy top10 fantasy ILB volt tavaly, de ezeket a játèkosokat 3 ILB-s formációkban szokták bujtatni. Kettes formációban jó lenne ha észjátékos játszana ott, hogy elkerüljük ami volt az első felesben. Playcalling második félidőben a drive végi befejezèsi hibákat leszámítva fasza volt, mind a két oldalon domináltuk őket az első félidős videózás után, esélyük nem volt pontot szerezni. Hozzáteszem, az első félidős védekezés legalabb annyira aggaszto, mint a második félidős negyedik kísérletes döntések és a támadófal, de Jewell visszatérése és a meccsről meccsre alakuló kapcsok ezt helyre rázhatják.
több mint 3 éve
ha 48 másodperc, 4&5 és odaadja Wilsonnak aki elrontja akkor nem Hackett a hibás imo
főleg ha a play jónak is tűnik
ha futást hív és sikertelen ő a hülye
ha a fal bassza el akkor Paton és Hackett a hülye

de itt a rugás akkor is rossz döntés lett volna ha bemegy
Negritis, a vajda
Ha nem Hackett a hibás, akkor ki a hibás -amúgy a mondatban ez szerepelt: "Wilson elrontja". Hogy egyértelmű legyen nem dobja be az ablakba, lett volna üres célpont, nem neki dobta.
ha Wilson ajtó ablak bassza el akkor Wilson a hibás
de a meccsnek ide kellett jutnia valahogy és már az sem jó, azért viszont Hackett a felelős

több mint 3 éve
ha 48 másodperc, 4&5 és odaadja Wilsonnak aki elrontja akkor nem Hackett a hibás imo

Negritis, a vajda
Ha nem Hackett a hibás, akkor ki a hibás -amúgy a mondatban ez szerepelt: "Wilson elrontja". Hogy egyértelmű legyen nem dobja be az ablakba, lett volna üres célpont, nem neki dobta.
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 703 — SB 50 Champion @ Grund
Engem nem az érdekel, hogy elismeri-e, hogy szar volt a döntés, azt látta mindenki és nem is látom mivel tudná védeni, ha akarná. Engem a döntés oka érdekelne nagyon. Wilson-ban nem bízott? Az OL-ben? Az elkapókban? Vagy túlzottan is bízott McManusban?

Nyilván ezt soha nem fogjuk megtudni, pedig ez többet árulna el Hackett-ről és a csapat állapotáról, mint egy ilyen semmitmondó hiba-elismerés...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve