Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 703 — SB 50 Champion @ Grund
aludva egyet:
- gordon takarodj
- a D# a második félidőben egész jól működött
- az O# felemás volt, az RZben egyéni hibák elég gázosak de tudtunk haladni
- ST a kicking teamen kívül nagyon gyenge
- volt half time adjustmnet !!!
- jah igen gordon takarodj
- 4 féleszű helyett 1 értelmes TE kellene
- futás és te védelem pont anynira sebezhető mint vártuk, sajnos
- még mielőtt elfelejtem, gordon takarodj
Negritis, a vajda
Azt még tedd hozzá, hogy valóban eléggé balszerencsénk is volt. Ezzel nem akarok felmenteni senkit, de a teljes képhez hozzátartozik.
Assurbanapli
a szerencsét azért nem hozom fel mert az hosszútávon kiegyenlítődik
Negritis, a vajda
Gordon kevés labdát kapott ezért nem húztátok be ( igen nálam van fantasy-ban) 😀
Toto21
Így is többet kapott, mint amennyi járna neki (=0)...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 483 — The Mathematician
aludva egyet:
- gordon takarodj
Negritis, a vajda
Azt még tedd hozzá, hogy valóban eléggé balszerencsénk is volt. Ezzel nem akarok felmenteni senkit, de a teljes képhez hozzátartozik.
Assurbanapli
Negritis, a vajda
Gordon kevés labdát kapott ezért nem húztátok be ( igen nálam van fantasy-ban) 😀
Toto21
a fumble nem mínusz pont?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 7 938
aludva egyet:
- gordon takarodj
Negritis, a vajda
Assurbanapli
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
aludva egyet:
- gordon takarodj
Negritis, a vajda
Assurbanapli

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Jackson és Simmons lassú, kár őket hátul tartani, menjenek inkább tölteni a boxot és kb plussz 1-2 "LB"-vel felállni mert ez így fájni fog bármilyen TE ellen. És még nem is Kelce, Waller kaliberről beszélünk...
FLZOLI
Mahomes és Herbert diviziójában pont optimális felzavarni a safetyket a LoS-re, egyik se használná rögtön az üres pálya közepét mély bombákkal...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
aludva egyet:
- gordon takarodj
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Speedsternek jött Montrell, Sutton pedig egy jobb Patrick lényegében, szóval ilyen problémák nincsenek szerintem
Vonster
Suttont adom, de kell neki egy pár. Ha Montrell lesz az, annal jobb, csak ugye az nem varhato el, hogy egybol Chiefs Raiders Chargers csoportban kokuraljon olyanokkal, mint Renfrow, Juju, Mike Williams.
Cruyffista
És ezek a nevek közül melyik a speedster akivel fel kéne venni a versenyt?
Vonster
Nem speedsterek, hanem az iranyito játékstílusának megfelelő 2. számú targetek. Nálunk Wilson stílusának nem egy Jeudy stilusu WR a 2. legerosebb fegyver, hanem egy deep target, aki folyamatosan tamadja a vedelem mogotti teruleteket.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A látottak és az általatok is észrevett dolgok alapján azért ez a csapat eléggé alul van coachingolva...

Nyilván nem működik majd minden elsőre de a halálcsoportban ha beragadsz a rajtnál esélyed se lesz utána. A KC pörög, a Chargers döcög de nyert, a Raiders meg kb a Carr-Adams duóval tuti előbbre van (oké nekik könnyebb volt a kémiát kialakítani plussz az elkapó talent szint is nagyobb)

több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 703 — SB 50 Champion @ Grund
Ez egy preaseson meccsnek jó lett volna, de egy alapszakasz meccs után a "van potenciál" meg "jó lesz ez, ha összeáll" nekem cinkes, főleg mert azzal, hogy nem játszottak a kezdők a preseasonben, nekem az volt az üzenet, hogy "jó a csapat, összeállt, készen állunk a szezonra"...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 3 364
Peyton, Sharp és Eli reakciója

www.facebook.com/watch/?v=1414086119074770
braxa88
Azok az arcok nincsenek meg, mikor bejött McManus? 😀
több mint 3 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
2db 1.kör, 2db 2.kör, 3 játékos
4évre 245M.
és inkább 64yardos FG mint a 4.&5

érthetetlen.
braxa88
Ha nem adnál ki érte ennyit, akkor is az lenne. Főleg h -nem megbántva titeket- egész meccsen jól haladtunk az 5 yardos vonalig, földön-vízen-levegőben.
Nyilván le kellett volna már zárni a francba egy negyeddel korábban, de ez tényleg kapitális hiba volt így utólag.

Am az időmenedzselést nem varrnám a nyakába, tökéletesen volt felépítve és ütemezve az a drive, az órát azért pörgettük le a végén mert rúgni akart. Szal sztem az a döntés volt egyedül hiba a végén h azt érezte h ez már lőtávol, nem önmagában az időmenedzselés.

Én nem tudok mást tenni, mint a pozitívumokba kapaszkodni. A büntiket ki kell gyomlálni, az RZ-ben labdabiztosabbnak lenni és akkor sokra vihetjük akár már idén is.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
2db 1.kör, 2db 2.kör, 3 játékos
4évre 245M.
és inkább 64yardos FG mint a 4.&5

érthetetlen.
több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Speedsternek jött Montrell, Sutton pedig egy jobb Patrick lényegében, szóval ilyen problémák nincsenek szerintem
Vonster
Suttont adom, de kell neki egy pár. Ha Montrell lesz az, annal jobb, csak ugye az nem varhato el, hogy egybol Chiefs Raiders Chargers csoportban kokuraljon olyanokkal, mint Renfrow, Juju, Mike Williams.
Cruyffista
És ezek a nevek közül melyik a speedster akivel fel kéne venni a versenyt?

Szerkesztette: Vonster
több mint 3 éve
Vonster
több mint 3 éve
Mondjuk jó látni a tavalyi apátia után a pezsgést 😊
Mit tesz egy legit franchise QB és jövőkép megléte....

több mint 3 éve
Hát az OL borzalmas volt, ez baromira nem Wilson és az ő nem zsebirányító mozgásának a hiánya. Ezzel kezdeni kell valamit mert földbe döngölik a családi ékszert és lehet majd nézni a zero QB meccseket...

A D# fal közepe jól tartott, nem lesz velük gond. Chubb-Gregory nálam nem több átlagos játékosnál, egyik sem ér nagyobb pénzt. Teljesen súlytalanok és még a szélső futásoknál se nagyon tudtak mit hozzátenni.

LB..... Amatőrök. Fizikálisan ropik és cserébe buták is, tök jó kombináció passz vagy futás ellen. Nem értem hogy nem látják ezt fent, hogy évek óta szana szét szivatják a pálya közepén a védelmet. A CB sor hát nem tűnt elit egységnek de nem is volt vészes. Surtain szerintem jól nyomta egy terminátor ellen, durva missmatch de kb segítség nélkül is ügyes volt. Jackson és Simmons lassú, kár őket hátul tartani, menjenek inkább tölteni a boxot és kb plussz 1-2 "LB"-vel felállni mert ez így fájni fog bármilyen TE ellen. És még nem is Kelce, Waller kaliberről beszélünk...

több mint 3 éve
De szerintem az nem rozsaszin szemuveg, hogy valaki kimondja, hogy Wilson jól játszott. Nem is jelenti azt, hogy tökéletesen, mert akkor atdobja meg a palyat ketszer onerobol. De ő (es Jeudy) egy ataludt felido utan 3x is megadta a lehetőséget a meccs megnyerésére, mindezt úgy, hogy fokozatosan fejlődött a játéka, a harmadik negyed közepére már tökéletesen olvasta a DB-k, LB-k mozgását, így a fal korai omlasai ellenere is tudott jatekokat csinalni.

Kell egy speedster, vagy egy Patrick meretu szamokon kivuli wide, aki lehuzza neki, mert Hamler sajnos szemmel lathato, hogy sebesseget vesztett.
Cruyffista

Szerkesztette: Vonster
több mint 3 éve
Illetve amit meg nem emlitett senki: Ha a kozepso es designed futasokban hiszunk ennyire - ami amugy varhato volt, Hackett egy K. Shanny utanzat felfogasban - akkor ahhoz kategoriakkal jobb belso fal kene. Egyelore egy meccs utan nem mondom ra, hogy ez nem lehet a mostani anyagbol, csak azert ez egy thing to watch a kovetkezo hetekre, mert a 3 3. koros pickunk egy-ket iOL-re jo lett volna, ahogy a cap space-unk is.

Btw, az hogy megjottek tobbszor a pass rushereink 1v1 helyzeteknel az udito volt.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
A két fumblit felírom a peches playek közé. Nem tetszett a játék hívás sem (ott a goal line-nál), de el tudom fogadni, mert többnyire működött a futás, és goal line-nál negyedik és inchekre kézenfekvő, hogy be lehet hívni egy futást (vagy qb sneaket, ha a qb erre alkalmas) akkor is, ha a védelem is erre számít. Harmadik és kettőre is. Ezeket meg lehet és jó százalékban meg is kell csinálni tömött box ellen is.

Szerintem Wilson is jól játszott. Ő ilyen, nem minden védelmi felállás gyengeségeit / támadhatóságát veszi észre snap előtt, de elég veterán már ahhoz, hogy relative jó arányban ezt is megoldja. Az erőssége pedig a snap utáni dolgok. Jól mozgott a zsebben és a zseben kívül is, a labdái jó helyre mentek. Picit pontatlan volt még, de ezt beírom annak, hogy új helyen van, szoknia kell még az elkapói sebességét, szokásait, stb. Összességében a csapat egyik erőssége volt, és tőle ezt várjuk. Tetszett az is, hogy bár nincsenek ász tight endjeink, de használtuk végre őket, végre szerepet kapnak. Érezhető volt a playhíváson, hogy blokkolásban és elkapásban is részei a game plannek, ami évekig lényegében nem volt igaz. Nekem a futójáték is tetszett. Tudom, hogy Gordon nem népszerű itt, de nekem ő is és Williams is tetszettek. Mindkettő hatékonyan, jól olvasta hogy hol lehet futni, és hozta is a hozhatót. A fumbikat pedig mindegyiknél ahogy írtam, beírom pechnek.

Ami nem tetszett, az egyrészt a sok büntetés. Főleg, ha fegyelmezetlenség az oka, és erre is volt több példa. Ki kell tisztulnia a játéknak, ennyi büntetést nem lehet meccsenként beszedni. És ami nagyon, de nagyon (de nagyon) nem tetszett, az az utolsó két perc menedzselése. Ez nem lehet kifogás hogy rookie a HC. Ilyen nincs, ez a profi futball csúcsa, ide évtizedes tapasztalatokkal jutnak el az emberek. És ez nem valami komplex, debatable hiba volt, hanem alapvető, amilyent már középiskolában sem követhet(ne) el egy meccselő főedző. Nagyon (de nagyon, de nagyon) rossz indítás volt ez. 😕 Mondom ezt úgy, hogy én analitika hívő vagyok. De a 30 vs 29 (ha igaz, mert ebben se vagyok biztos) az gyakorlatilag ugyanaz az esély. És a gyakorlatilag ugyanolyan esélynél a más szempontoknak kell dönteniük. Legeslegelső és legfontosabb szempont jelenleg az, hogy az új, drágán megvett, vagyonokért hosszabbítást kapó új irányító megkapja a bizalmat. És ezt határozottan mutassuk felé is, a csapat felé is, az ellenfelek felé is, a szurkolók felé is. Nem is értem, hogy ezt hogy nem érzi egy HC.... 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 445
A mutatott játékban több potenciál van, mint amit az eredmény mutat, ami biztató, viszont az eredmény nagyon fog hiányozni decemberben.

Rég volt olyan offense, ami egy meccsen ennyiszer végig tudott menni a pályán és valójában ez az, ami az offense erejét tükrözi. RZ/goalline, fontosak, de ezek adott szituációk, szezon közben is lehet új package-et implementálni, viszont ha egyszerűen nem megy 3ból 10 yard, az egy döglött offense.
Offensre, Defensre egyaránt igaz, hogy inkább drága hibákon menjen el egy drive, azokkal nem tervezhet az ellenfél, de ha úgy általában nem működik a dolog, akkor mi nem tervezhetünk semmit. Kaptunk 2 fumble-t a goal lineon, tán még a nyomorék Gordon se fog mindig fumble-t kapni. Siralmas volt az RZ offense, de az első lépés az, hogy jusssunk el odáig és az meg ment. Más kérdés, hogy nem egy contender csapattól kaptunk ki 1 ponttal hülye hibák miatt, hanem egy előzetesen 5-7 győzelemre várt csapattól, komoly hiányzó nélkül, szóval a bizonyítványban nem mutat szépen, de legalább van mire építeni. Ha 4 hét múlva is itt tartunk, akkor komoly baj van. Ha 4 hét múlva egyenesbe kerül aminek kell, de addigra elúszik a szezon, akkor jövőre lehet bizakodni. Ha sikerül elég győzelemmel átvészelni ezt az időszakot, akkor még az idei szezont sem kell elpuntolni.

Leginkább azért vagyok mérges, mert amit a most következő hetekben kell csinálni, arra a PS való...
Lehet mégsem hülyeség, hogy játszanak egy kicsit a kezdők együtt PS-ben, legalább ha új séma új QB új minden van. Talán segítene, hogy kevesebb egyéni hiba legyen, akár büntetés akár labdavesztés formájában. A "vibe" alapján felkészültebb csapatra számítottam, de ez 2019 all over again.

Hackett rookie HC-ként túl sok feladatot vállalt magára. Könnyebb lenne jó döntést hozni, ha közben nem kéne a playt hívni, de a stábot is úgy alakította, hogy nincs senki akinek idény közben leadja a playcallingot. Van realitása, hogy fokozatosan jobban kezeli, de akkor ez egy tanuló év... Nagyon szkeptikus vagyok, amikor a HC mindent is csinál egy meccs alatt, elsőre nem is sikerült, nem látom hogy másodszorra miért sikerülne. Ha a hibákat sikerül redukálni, erőből nyerhetünk több csapat ellen is a szezon elején, de ha szoros a meccs, akkor elkezd számítani, hogy a játékhívásra koncentrál a "tremendous jobot" végző HC és elfelejti kikérni az időket. Majd amikor a döntés hozás, game menedzsment, annyira megy Hackettnek, hogy unatkozik mellette, akkor játsszon maddent és hívja a playeket, addig a csapat sikere fontosabb, mint az ő szórakozása.

gordon faszt keres még a ligában

A védelem nem volt jó, de amikor kellett 16-17-nél megcsinálták a 3&outot. a tremendousjob érában ilyen egyszer sem sikerült. Kíváncsi vagyok, ha bemegy a FG, akkor ki tudták-e volna backelni a fél percet, ami szintén sohasem sikerült a vén demens fasszal... Csabinak volt 2 sackje, szerintem tavaly egy se volt neki, ha sikerülne megmenteni ezt a projektet az utolsó pillanatban az fasza volna. Ehhez persze erősebb OL-ek ellen is kéne a jobb teljesítmény, gyengébbek ellen meg lehetne akár a mostaninál is jobb, de a tavalyi tragédiához képest előrelépés

Összességében Nem volt jó, de láttuk a potenciált a csapatban. Láttuk korábban is, aztán nem lett belőle semmi. Hiába volt potenciál Lockban a Texans ellen, semmi nem lett belőle, hiába sikerült 2019-ben szezon végére felzárkózni a mezőnyre, 2020-ban elkövettük ugyanazokat a hibákat és még többet is.
Nem tudom ki hogy van vele, nekem már kvára elegem van hogy potenciálnak kelljen örülni, meg nagyítóval keresni a pozitívumokat, egy vesztes meccs után, de Hackett új arc, tremendous job hibáit nem fair számonkérni rajta, meg lehet neki adni a bizalmat, hogy tanul a hibákból, és fokozatosan jobb lesz, de a PO-hoz ez a meccs kötelező W lett volna, mostantól ezt egy upset W-vel kell kompenzálni. Bizakodni nem tudok, a Raiders meccsig kap időt rendbe szedni a dolgokat, az pont egy preseasonnyi idő, amit mi kihagytunk, mert azt hittük készen állunk. De jobb később, mint soha, de ha a Raiders ellen is ilyen dekoncentrált a csapat és elbénázzuk a lehetőségeinket, akkor nincs mentség.

Ja igen, Gorodn nem új arc, nem rookie, ő eddig is többet ártott mint használt, felé nincs türelem, takarodhat a 'csába...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
De szerintem az nem rozsaszin szemuveg, hogy valaki kimondja, hogy Wilson jól játszott. Nem is jelenti azt, hogy tökéletesen, mert akkor atdobja meg a palyat ketszer onerobol. De ő (es Jeudy) egy ataludt felido utan 3x is megadta a lehetőséget a meccs megnyerésére, mindezt úgy, hogy fokozatosan fejlődött a játéka, a harmadik negyed közepére már tökéletesen olvasta a DB-k, LB-k mozgását, így a fal korai omlasai ellenere is tudott jatekokat csinalni.

Kell egy speedster, vagy egy Patrick meretu szamokon kivuli wide, aki lehuzza neki, mert Hamler sajnos szemmel lathato, hogy sebesseget vesztett.
több mint 3 éve
Ahogy a múlt héten is leírtam, tipik trap game volt ez, bár én arra számítottam, hogy a futást nem fogjuk tudni levédeni, a passzt meg igen, de hát mit tud csinálni az ember ha Geno van a másik oldalon?

Olvastam az FK cikket, hogy minősíthetetlen volt a támadójátékunk, én nem tudom a srácok milyen meccset néztek, teljesen jól haladtunk végig, egyszer puntoltunk összesen, ha jól emlékszem a végén ki is írták hogy 10 yardot átlagoltunk playenként, az lényegében first down minden próbálkozásnál. Ha yardra játszanák a meccset akkor sima W ez, csak sajnos pontot is kell szerezni, amire megvolt minden esély, de ez a back to back fumble... én nem hittem el, nyilván nem lesz ilyen többet, de na, ez nagyon csúnya volt.

Wilson amúgy felemás volt nekem is, voltak azért olyan playei, amit korábbi qb-k nem csináltak volna meg, kicsit rozsdás volt még a dolog, de erre számítani lehetett, össze fog ez állni.

A playcalling sem volt rossz egyébként, azt nem értettem, hogy miért kellett a második félidőig várni, hogy célba vegyük a top fegyvereinket, meg hiányoltam pár trükösebb playt (end around meg hasonlók) Hamlerrel vagy Montrellel.

A D az első félidőben hulladék volt teljesen, előre félek mi lesz itt az elit irányítók ellen (bocsánat, Geno is az, láttuk), második félidőre legalább javult a helyzet, de 2 rookie T ellen illett volna több nyomást generálni.

Ahogy írtátok ti is, ez a győzelem nagyon hiányozni fog a végén, könnyen lehet, hogy ezen fog múlni a dolog, bár ha a védelmünk ilyen marad akkor decemberben már versenyben sem leszünk, de bízzunk a fejlődésben. Felesleges szaporítani a szót, ezt be kellett volna húzni, méghozzá simán, minden lehetőségünk megvolt.
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Látom a Wilson hit disputa nem múlt el, csak felment a hegyre.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Csak hogy tisztázzak valamit: nem varrom RW nyakába a vereséget, mert volt épp elég más baj is, csak nem gondolom, hogy ki kéne mosni belőle, mert szerintem benne volt ő is vastagon, hogy ez nem lett meg.

Gordon-ról meg valaki elmondhatná már végre, hogy kit szopott/szopik le, mert gyalázat, hogy ez az ember megint labdát kap, azt meg külön nem értem, hogy egy goal-line fumble után a következő play-t megint miért neki adjuk, mintha az lenne az üzenet, hogy "ügyes voltál, csak így tovább"...
StormST
Gondolom Reid-et akarta utanozni, Hunt NFL karierrje elso labdacipelesebol fumble lett, Reid a kovetkezo futasnal ujra neki adta a lasztit, es hat latjuk milyen jo futo lett belole... Szoval el meg a remeny, lehet kikupalodik 😉
ligur
értem hogy a lig a31 csapatának jó hogy Gordon itt van
de nekünk kurvára nem

több mint 3 éve
ligur Kansas City Chiefs 456
Csak hogy tisztázzak valamit: nem varrom RW nyakába a vereséget, mert volt épp elég más baj is, csak nem gondolom, hogy ki kéne mosni belőle, mert szerintem benne volt ő is vastagon, hogy ez nem lett meg.

Gordon-ról meg valaki elmondhatná már végre, hogy kit szopott/szopik le, mert gyalázat, hogy ez az ember megint labdát kap, azt meg külön nem értem, hogy egy goal-line fumble után a következő play-t megint miért neki adjuk, mintha az lenne az üzenet, hogy "ügyes voltál, csak így tovább"...
StormST
Gondolom Reid-et akarta utanozni, Hunt NFL karierrje elso labdacipelesebol fumble lett, Reid a kovetkezo futasnal ujra neki adta a lasztit, es hat latjuk milyen jo futo lett belole... Szoval el meg a remeny, lehet kikupalodik 😉