Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
A Gordon fumblet én TD-nek láttam, csak Sutton szar helyen csövezett h egyértelmű legyen | igen, nyilván elfogult is vagyok |Hát ezért a meccs végéért tényleg kár. Bőven lett volna idő normál FG távolságba jutni, és szerintem ment is volna simán. Hackett nagyon tipik rockie HC hibát tolt, de remelem tanul belőle.A masodik felidoben mint kes a vajon mentetek at rajtunk, erre 4. es 5 helyett inkabb a liga tortenetenek 2. leghosszabb FG-jat probaljatok? Wtf. Raadasul 50 masodpercnel meg volt idokeres is.
Mindenesetre az látszik, hogy bőven van meg minek osszeallnia, mert azért kijött, hogy kb minden új. Azt azért remelem, hogy nem tart sokáig az összeszokás, mert még pár ilyen meccs és a PO-rol le is mondhatunk.
roberto23
Red zone-ban 0/3. Itt vagy play design kell vavy emberanyag. Egyik se volt meg. Egyik TE fakezu, masik falabu. Elkapo aki 1v1-ben leszedi a fade-et ki van? Kreativ jatekhivas sem volt, csak futas kozepre. Pech, hogy 2x is fumbli lett, ez se lesz mindig igy. Masodik felidoben jobbak voltatok, szerencsertlen meccs.
undisputedly
A második fumble abból adódott h majdnem lejárt az óra, el lett kapkodva | (előtte volt két delay of game, értem én h hangos volt, de wtf?) |
A harmadiknál meg két TD passzt baszott el az épp aktuális TE.
Ezeket nem mentségnek írom, de azért várhatóan a kövi meccsen majd felénk billen a szerencse ezekben a szitukban.
| Tükörsimán meg kellett volna ezt a meccset nyerni, faszombamár... |
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Analitikus döntéseket alapul vevő edzőt akartunk, tessék 😀 ESPN Analytics had Denver with a 30% win probability on a FG attempt, 29% chance to win by going for it. Close to a coin toss there.
— Ed Werder (@WerderEdESPN) September 13, 2022

több mint 3 éve
Hát ezért a meccs végéért tényleg kár. Bőven lett volna idő normál FG távolságba jutni, és szerintem ment is volna simán. Hackett nagyon tipik rockie HC hibát tolt, de remelem tanul belőle.A masodik felidoben mint kes a vajon mentetek at rajtunk, erre 4. es 5 helyett inkabb a liga tortenetenek 2. leghosszabb FG-jat probaljatok? Wtf. Raadasul 50 masodpercnel meg volt idokeres is.
Mindenesetre az látszik, hogy bőven van meg minek osszeallnia, mert azért kijött, hogy kb minden új. Azt azért remelem, hogy nem tart sokáig az összeszokás, mert még pár ilyen meccs és a PO-rol le is mondhatunk.
roberto23
Red zone-ban 0/3. Itt vagy play design kell vavy emberanyag. Egyik se volt meg. Egyik TE fakezu, masik falabu. Elkapo aki 1v1-ben leszedi a fade-et ki van? Kreativ jatekhivas sem volt, csak futas kozepre. Pech, hogy 2x is fumbli lett, ez se lesz mindig igy. Masodik felidoben jobbak voltatok, szerencsertlen meccs.
több mint 3 éve
Akkor így az első meccs reggelén le is írom, hogy ez rosszabb volt, mint az elmúlt években bármi. Ott kvalitásból fakadó remény sem volt legalább. Én most meg vagyok kicsit semmisülve, ez botrány.A szezonra nézve van mibe kapaszkodni:
Bozontron
Az O# az egész meccsen haladt, az elmúlt 5 évben nem volt kb. ilyen. Az h élőnyomorékok vagyunk az RZ-ben az már csak statisztikailag sem marad így.
A D#-t főleg a büntik nyírták ki, a futás elleni védelem jó volt, és valójában szét se passzoltak minket. PS2 "szar" meccsén alig engedett elkapás utáni yardokat, Gregory is megvillant és Chubb is jelezte h nem kell ráhúzni még a földet. A D# mindent egybevéve jó volt a másodikban, a kulcs 3&out is megvolt (tavaly ebből TD-t nyaltunk volna).
McManus stabil volt 60 yardon belülről, a visszahordások ugyan nem ültek, de cserébe mi sem kaptunk sokat.
Szal bőven van jó előjel, csak még mindig ott van az a töménytelen bünti, meg ez a brainfart döntés... ezt a meccset be kellett volna húzni, nagyon fog hiányozni ez a W, de most a pozitívumokba kell kapaszkodni és építkezni tovább.

több mint 3 éve
Hát ezért a meccs végéért tényleg kár. Bőven lett volna idő normál FG távolságba jutni, és szerintem ment is volna simán. Hackett nagyon tipik rockie HC hibát tolt, de remelem tanul belőle. Mindenesetre az látszik, hogy bőven van meg minek osszeallnia, mert azért kijött, hogy kb minden új. Azt azért remelem, hogy nem tart sokáig az összeszokás, mert még pár ilyen meccs és a PO-rol le is mondhatunk.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
Akkor így az első meccs reggelén le is írom, hogy ez rosszabb volt, mint az elmúlt években bármi. Ott kvalitásból fakadó remény sem volt legalább. Én most meg vagyok kicsit semmisülve, ez botrány.
több mint 3 éve
Odaadod a fél karod és a következő 2 draftot egy QB-ért, majd a végén kiveszed a kezéből a labdát? Biztos van ennek értelme, csak én nem látom...Mondjuk, teszem hozzá, engem messze nem győzött meg RW, de erről majd akkor, ha aludtam erre a szarra egyet...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nehéz szavakat találni erre az utolsó támadásra...Egész meccsen 5+ yarddal átlagolunk a földön, Wilson is szépen termelt a levegőben, gyakorlatilag minden támadásunkkal végighaladtunk, nem akarta h RW rossz passzán múljon és szétszedjék v mi?
Ezt a meccset tükörsimán be kellett volna húzni, 2 RZ fumble, a harmadik látogatásnál Tomlinson elfelejti h le kéne húzni azt a kurva lábat, míg Saubert inkább elejti. A D# is feljavult a másodikra, bár nyilván várható volt h Geno kipukkan. A büntik számát is elnézné az ember, mondván idény eleji forma, de ebből a végén 10-ből 10x FG-t kell csinálni ha PO reményeket akarunk ebben a csoportban...

több mint 3 éve
Legyőzött minket a 13. ember.Erre a vereségre nincs sok mentség, jó kis kezdés...
több mint 3 éve
O halad végig, erre 4&5-re beküldjük mekit 64 yardról, Hackett nagyon szimpi vagy, de ne kezd te is a f@szságokat könyörgöm...
több mint 3 éve
Ez rettenetes
több mint 3 éve
Na, hát ez is eljött, elkezdjük ezt a szezont is...Én igazán örülök, ha itt vagy, s ha írsz. Ettől fórum a fórum. Értem a kétségeket, és engem is a field érdekel természetesen. Akkor azért kritikus leszek, ha ugyanaz lesz, hogy a félidőre el is dőltek a dolgok 17-ből 12-szer, és nem felénk. Engem ebben a pillanatban a versenyképesség érdekel. Amikor Wilson jött, nem èn voltam a legboldogabb ember. Rodgersnek jobban örültem volna, Watsonnak egyáltalán nem. Locknak sem már. Allennek, Herbertnek a draftról nagyon. Így utólag. Valamit kezdeni kellett a posszttal, hat most megtették. Wilson engem eddig meggyőzött. Egyenest azért sem dobhatott, mert nem volt meccs, erről nem ő tehet. Arra vagyok kíváncsi, hogy novemberben és decemberben hol fogunk tartani. Én adok egy esélyt neki, mert ő nem tehet a Flacco sztoriról és a többiről. Itt most földindulás szerű változások történtek. Én kíváncsian várom..
Én leszek szerintem idén a negatív hang, persze nem bánom, ha nem lesz igazam, de én nem tudok felülni erre a bandwagonra, aminél Wilson ül a bakon...
Láttunk itt már megmentőnek várt SB győztes és SB MVP (Flacco) és PO csodatevő (Keenum) QB-t, szóval én kivárok, hogy tényleg lesz-e ebből valami, de már nem nagyon tudok hinni. Láttam már sok szép pályán kívüli szólamot RW-tól és róla, fel lett szopkodva alaposan, csak még nem dobott egy egyeneset se Broncos mezben, mert nekem az edzés nem számít, nagyon várom, hogy megmutassa mekkora király, remélem tényleg az, csak már nem merek bízni benne...
Persze ha kikapunk sincs "baj", magyarázat van előre is, "nincs Patrick", "kevés a LB", "új a stáb", "Carroll ismeri RW-t", "hiányzik a meccsrutin", rosszul ebből a FO nem nagyon jöhet ki, csak max mi, szurkolók...
StormST
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Na, hát ez is eljött, elkezdjük ezt a szezont is...Én leszek szerintem idén a negatív hang, persze nem bánom, ha nem lesz igazam, de én nem tudok felülni erre a bandwagonra, aminél Wilson ül a bakon...
Láttunk itt már megmentőnek várt SB győztes és SB MVP (Flacco) és PO csodatevő (Keenum) QB-t, szóval én kivárok, hogy tényleg lesz-e ebből valami, de már nem nagyon tudok hinni. Láttam már sok szép pályán kívüli szólamot RW-tól és róla, fel lett szopkodva alaposan, csak még nem dobott egy egyeneset se Broncos mezben, mert nekem az edzés nem számít, nagyon várom, hogy megmutassa mekkora király, remélem tényleg az, csak már nem merek bízni benne...
Persze ha kikapunk sincs "baj", magyarázat van előre is, "nincs Patrick", "kevés a LB", "új a stáb", "Carroll ismeri RW-t", "hiányzik a meccsrutin", rosszul ebből a FO nem nagyon jöhet ki, csak max mi, szurkolók...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Csori James es Fuller visszaküzdöttèk magukat a ligába, ráadásul az SB esèlyes Ravens kezdőjébe, erre egyik az achillesét, másik az acl-jét szakította el első meccsén.
több mint 3 éve
Holnap korán kelünk, csoki fiúk!
több mint 3 éve
Nagykorú lettem. A tizennyolcadik szezonom.
Az elmúlt hat év nyomott hagyott bennem. Kár is tagadni.
De ez még mindig egy játék, egy szórakozás, élmény, időtöltés,...
Öröm és fájdalom.
És kapcsolódni, és ide tartozni...
Számomra valóságos személyek vagytok az életemben, pedig Negrin és Stormon kívül senkivel nem találkoztam a való világban...
Szóval még mindig csillog a szemem.
Egy picit visszalőnék nem oly régi témákra.
Elway. Szerintem jól van ez így, ahogy távozott. Én voltam az első, aki itt kritizálni merészeltem a GM tevékenységét. Aztán már mindenki azt szerette volna, hogy sétáljon el a HR szobába és kérje a nyugdíjazását. Megtette. Picit későn. Pár ótvar draft után. Belátta. Nem végzett önkéntes hasfelmetszést, tény, hogy nem gyakorolt nyíltan önkritikát. Elway szerintem soha nem volt egy jó GM. Az első öt évében sem. Volt egy olyan húzása, ami az ölébe is pottyant részint, amin szörfözött. Úgy hívták az emberrt: Peyton Manning. Ő csinálta a csapatot, miatta jött, aki részt akart venni a partyban. Ő volt a zseni. Amikor ellovagolt, világos lett, Elway nem tud csapatot építeni GM-ként. De Elway legenda itt. Ezt senki nem veheti el tőle. Szerintem nekünk is jobb, hogy ilyen csendben adta át, s nem kellett beolvasztani a szobrát. Ez jár neki. Én tudom ugyanúgy szemlélni őt, mint ha nem cseszte volna el az utolsó 5 évet. Már nem számít. Fátylat rá.
Új GM, új CEO, új HC, új QB, új öltöző, új remények.
Bármi is lesz ebben az évben. Én sorolok Doki oldalára, az örök optimisták szigetére. Az a furcsa helyzet van, hogy olyan brutális AFC West lett erre az évre, amihez foghatót én még csoporton belül nem láttam, de talán az összes csoportot illetően sem. Tegnap be is kezdett minden szereplő. Persze, elment Hill, odaát vége a dalnak... Aham. Simán lehet, hogy idén a csoport negyedik helyén végzünk, miközben tele leszünk előrelépéssel minden szinten. Épp ezért én ezt az évet nem kérem majd számon senkin, ha az eredmények nem olyanok. Sem Hacketten, sem Wilsonon, sem Patonon. Egy új program van, e mögé nem lehet nem beállni szurkolóként. És az új programnak két évet adunk.
Von.
Nos. Azt gondolom, hogy ha valakinek itt a helye ebben a programban, akkor az ő. Teljesen világos, hogy a tankja tele van. Ezt fel kellett volna ismerni. Ő is szeretett volna itt lenni. Megadom a bizalmat a Gregory-Chubb párosnak, persze. De én is azon a véleményen vagyok, mindkettőt odaadnám Vonért. Hiba volt Paton részéről elengedni a csapat karakterét, a teljesítményén kívül. Azt hiszem, nincs még egy csapat, akinek van egy Von Millere, és olyan rendszert épít, amiben ő elszürkül. De képes vagyok a továbblépésre és az elfogadásra. Ha már ekkora új projekt van, legyen. Von majd eljön visszavonulni ide. Örök Bronco. És innen is szurkolok azért a Bills Super Bowlért is. Már Wyattel, a szunnyadó Broncóval kiegészülve. 😊
Wilson.
Nagyon szerettem volna, ha Osweiler helyett őt húzzuk. Vagy Ronnie Hillman helyett Manning mögé. Akkor nem. Most kaptuk meg. Az álmokban az a forgatókönyv, ő itt egy teljes megújuláson megy keresztül a Seattle-i kiégés után, és felér még egy csapattal a csúcsra. Elég faja csávó, hogy ebbe az AFC Westbe belevág. Kipakolta a tőkeit, és sokkal tartozik nekünk. Jobban szerettem volna, ha mi nevelünk fel egy qb-t, csak mondjuk egy olyat, mint Herbert másik odaát. Ebben még edukálni kell a franchise-t. Talán az új program ebben is új alapokat teremt.
A lényeg, mától bajnokság.
Go Broncos.
Sziasztok
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
🙏 Game Day 🙏 pic.twitter.com/IDtQiC7J2p
— RK (@RyanKoenigsberg) September 12, 2022
több mint 3 éve
Boldog új évet a csoportnak! nagyon köszi mindenkinek a folyamatos updatet, én konkrétan már nem olvasok a csapattal kapcsolatban se twittert se semmit, mert itt a legjobb az infóáradat. Eljött az ideje viszont, hogy beszálljak én is a napi szintű kommentcunamiba, és bár a sérülések aggasztanak már most, de kb 6 éve nem vártam így szezonkezdést mint ma. Wilson nem oldja meg az összes problémát, de TALÁN nem lesz fájdalmas nézni a csapatot, és a szekunder szégyentől sem tartok. Borzasztóan jó meccsre számítok, teljes, tegnapi KChoz (vagy a Billshez) hasonló dominanciával. Szeretném azt érezni, hogy decemberben is lesz miért izgulni, és nem csak a matematikai oldalon. Ezt kívánom mindannyiunknak!
több mint 3 éve
fogunk egyáltalán pontot kapni a szezonban?
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Vannak pótolhatatlan sztár játékosok, és hasznos zongoracipelők. Jewell utóbbi. Ha az első ilyen játékos kiesése borítja az egész védelmet, akkor szar az egész.@BroncosNo úgy nézz ki a családi ékszer megint nem lesz paciland védelmének vezére...
·
7m
ILB Josey Jewell has been downgraded to OUT for #DENvsSEA.
Negritis, a vajda
Na majd talán AJ-t kihalásszák egy környékbeli ingyenkonyháról beugrani 🙂
FLZOLI
Mindenesetre a "PS-ben nem láttunk kezdőt" felvetés az 1. héten megdől.
Tipik trap gamebe sétálunk bele ma este, bár én nyilván erődemonstrációt várok a labda mindkét oldalán.Nem tudom mennyi volt smokescreen a PS-ből, de ha azt vesszük alapul, amit eddig láttunk, akkor 12 és 21 personel lesz a meghatározó felállás. Mivel nincs FB-ünk, a kettő között az az egyetlen különbség, hogy hova áll fel a TE/FB hibrid játékosunk. A 2 WR alapból nyilván Sutton és Jeudy, 11 personelben vagy rotációban Hamler és Washington akikre számítani lehet, a többiekre szerintem nagyon kis szerep hárul, amíg nem sérül le valaki.
Általános Doktor
Ami újdonság lesz még, hogy elég sok tight formationt használtunk, a WR-ek nem a pálya széléről indulnak, hanem bejönnek a fal mellé szorosan. Passz játéknál is. Nem biztos, hogy ez lesz a meghatározó, de szignifikánsan több ilyen felállásra számítok, mint az NFL átlag, vagy mint az elmúlt pár évben Denverben. Hogy mit jelent a játékosokra nézve nem tudom. Fenn tartom azt a véleményem, hogy a WR-eknek be kell majd mocskolni a kezüket futásblokkolással is, tight formationben jobb pozícióban vannak hozzá, a passz koncepciók meg vannak erre is. Jeudyt láttatlanban féltem tőle, de majd kiderül.
3rd downoknál bátor hívások voltak PSben, bár PSben tán még Fox is merne ha nem is kockáztatni de valami nem fullkonzervatívot hívni. De Hackett amúgy is bevállalósabb arcnak tűnik és bizonyos tekintetből, Wilsonnak lehet jobban is fekszik 3&5-re egy levegőben 20 yardos passz, mint hogy tökéletes ütemben találjon 5.1 yardot valakihez.
Azért azt se felejtsük el, hogy susmus playbookjában is megvoltak a jó koncepciók a legtöbb szituációra, csak nem mindig a megfelelőt hívta, meg nem mindig kivitelezték jól a hívott playeket. NFL szinten nem hinném, hogy létezik koncepcionálisan alkalmatlan playbook, de ezen a ponton örülök, hogy valami merőben új jön az elmúlt 2 évhez képest már felállásban is.
A csapat berendezkedése alapján előnyben könnyebben játszik. Ez valszeg a legtöbb csapatra igaz, de nálunk szélesebb lehet az olló. De ha nem tudunk Wilsonnal elég pontot termelni vagy olyan helyzetbe hozzuk őket, hogy feladják a futójátékot, de Geno Smith szétpasszolja a secondary-t, akkor rövid távon reevaluálni kell a célokat, várakozásokat.
A meccs érzelmi töltete felülírhat néhány papíron létező relációt. Hackett amúgy se becsülhet alá egyetlen csapatot se, akármekkora közhely is ez, viszont én azért csalódott lennék, ha sikerül behúzni. Odaát nem a PO-t számolgatják, nekünk viszont az a kimondott cél és bőven lesz olyan ellenfelünk is, ahol a pénzügyi tervekben szerepel a stadion januári fűtése...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
marad a youtube csatornája@BroncosNo úgy nézz ki a családi ékszer megint nem lesz paciland védelmének vezére...
·
7m
Negritis, a vajda
FLZOLI
youtu.be/37KEKk7viiQ
mondjuk ide se rak fel semmit 2 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
@BroncosNo úgy nézz ki a családi ékszer megint nem lesz paciland védelmének vezére...
·
7m
Negritis, a vajda