Denver Broncos
De hat mar van QB-tek, nem? 😮Akkor már inkább Pickett mint Howell vagy Ridder 😀kb minden draftban Pickett megy ide ...PFF:
Janek
2022 NFL Mock Draft: Denver Broncos select North Carolina quarterback Sam Howell
Az előzőben Ridder...
Csak a pontosság kedvéért 😀
Klaci79
Heisman
😛 (csak gonoszkodok, bocsi, nem hagyhattam ki)
Akkor már inkább Pickett mint Howell vagy Ridder 😀kb minden draftban Pickett megy ide ...PFF:
Janek
2022 NFL Mock Draft: Denver Broncos select North Carolina quarterback Sam Howell
Az előzőben Ridder...
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Szerintem ha mindenki bent van, nálunk akkor is inkább az a valószínűbb, hogy BPA 1/9-en, aztán 3 második napos pickkel visszacserélünk az első körbe QB-ért. Esetleg 1/9-ről is visszamozgunk pár helyet egy extra 2. vagy 3. körért hogy legyen legalább 2 pick második napra 2 első körös pick után is. De ez már necces, mert generációs talenteket nézve van 1 C, 2 CB, 1S, 1 OT (meg van punter is, de most csak első kör értékűeket írom). Emellett a classból kiemelkedő játékosokat tekintve 4 pass rusher, 1 DT, 2 OT, 2 ILB. Akik utánuk jönnek ott már nagyobb a különbség. Tehát visszacsere esetén 15. hely környéke a maximum bízva abban hogy sok QB-t és WR-t visznek ki előlünk. Azokat a posztokat le kell vonni, amit FA-ról megoldunk. Tehát ha AJ-t vagy Jewellt hosszabbítjuk, akkor nem fog első körös ILB jönni. Ha leigazoljuk mondjuk Armsteadet 50 millió / 3 évért, OT-k nem jók nekünk. Stb.
kb minden draftban Pickett megy ide ...PFF:
Janek
Az előzőben Ridder...
kb minden draftban Pickett megy ide ...
Janek
Méghozzá MÉRETES kukellóval.
Amikor az ellenfél büntetőt dob, Brady képpel hergelik a közönségetEjha.. Lehet Nuggets meccsekre is kellene “járnunk” !?? Elég pokoli a hangulat… 😊Nagyon bírom ezt a Hackett arcot egyelőre… A Simmonsos telója, elég jó… Olyan friss levegő költözött Denverbe.. Ezt érzem, nem többet.. De ez ma semmit nem jelent persze… 😊Nuggets meccsen is járt már:
Zalán
Ok. Lol. You are gonna love this!!!! pic.twitter.com/tCTxwfMVsH
— Darren McKee (@dmac1043) February 5, 2022
Emberileg nekem nagyon szimpatikus, tényleg egy intelligens, laza, energikus tagnak tűnik. A többi meg úgyis élesbe derül ki.
Általános Doktor
Zalán
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Napi Hackett-cukiság…
Ha kiderül, hogy ő sem ért a playbookhoz, a játékhíváshoz, és mindenhez, amit összefoglalva amerikai focinak hívnak, remek bohócdoktor lesz a helyi Outpatient Medical Centerben.. 😊
"I love this sport. I hate this sport."
Párszor kipróbáltam, nem volt benne sok köszönet 😀Ejha.. Lehet Nuggets meccsekre is kellene “járnunk” !?? Elég pokoli a hangulat… 😊Nagyon bírom ezt a Hackett arcot egyelőre… A Simmonsos telója, elég jó… Olyan friss levegő költözött Denverbe.. Ezt érzem, nem többet.. De ez ma semmit nem jelent persze… 😊Nuggets meccsen is járt már:
Zalán
Emberileg nekem nagyon szimpatikus, tényleg egy intelligens, laza, energikus tagnak tűnik. A többi meg úgyis élesbe derül ki.
Általános Doktor
Zalán
Ejha.. Lehet Nuggets meccsekre is kellene “járnunk” !?? Elég pokoli a hangulat… 😊Nagyon bírom ezt a Hackett arcot egyelőre… A Simmonsos telója, elég jó… Olyan friss levegő költözött Denverbe.. Ezt érzem, nem többet.. De ez ma semmit nem jelent persze… 😊Nuggets meccsen is járt már:
Zalán
Általános Doktor
Szerkesztette: Zalán
Nagyon bírom ezt a Hackett arcot egyelőre… A Simmonsos telója, elég jó… Olyan friss levegő költözött Denverbe.. Ezt érzem, nem többet.. De ez ma semmit nem jelent persze… 😊Nuggets meccsen is járt már:
Zalán
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
csak kíváncsiságból, kik voltak bent QB-k Willis mellett? (Amúgy ő lenne az egyik QB prospekt akinek örülnék, persze 1 év a padon...)Igen, Linderbaum korszakos C prospect, olyan mint Nelson volt guardban. Csak a guard magasabban értékelt, így Linderbaum a környékünkön fog kimenni, 1/8-1/11 között vélhetően. Bent volt Pickett és Corral kivételével mindenki, még a PFF rendszereben első számú QB Howell is. Nálam Willis, Corral, Strong közül jönne valaki, de második körben Zappe is jó. Ridder, Pickett akiket sehol nem szeretnék perpill. Howellt nem tudom hova tenni, mert bár tehetségben lehet ő a legjobb, de szellemeket lát már most annyira rossz volt a fal előtte.
Amúgy Linderbaum ennyire kihagyhatatlan prospekt, hogy jövő évi 1. kört adsz érte?
Utoljára Quenton Nelsonnál éreztem azt, hogy nincs nagy szükség iOL-re és inkább jöjjön Chubb, az naggyon nem jött be, szóval tényleg nem kötekedésképp.
Viszont az tuti, hogy csak akkor használnék fel jövő évi picket, ha jönne Rodgers Wilson vagy egy hivatalosan felmentett Watson. TOP QB nélkül nem lesz PO jövőre, akkor se, ha Linderbaum és Ojabo is jön, szóval inkább választanék egyet közülük és vinném 14-ben...
szerk.: Ja högy jött egy 1. kör a Ravenstől, ennyi trade-et nem tudtam követni... Mondjuk a miénk QB nélkül top10 lesz a Ravensé meg 20+, de ez már mockban kevésbé számít...
Black_Adder
Egyelőre most a Senior Bowlon érdekes rangsorokat állítanak fel az NFL csapatok képviselői, teljesen más mint ami a mock draftokban van.
Vannak olyan konteók, hogy Paton fix OLB-t húz 1/9-en mivel tavaly visszacserélt volna Jaelen Phillipsért az első körbe, illetve FA-n komoly ajánlatot tett Leonard Floydnak (16m/év), de szerintem most FA-n van pár nagyon érdekes név jó korban ligaelit közelébe tartozó számokkal (Haason Reddick, Harold Landry), így onnan is jöhet a megoldás.
broncoswire.usatoday.com/2022/01/24/denver-broncos-marquette-king-wants-another-chance-without-tom-mcmahon/
Én örülnék neki, és maradjunk annyiban hogy az idő az őáltala akkor megfogalmazott kritikákat igazolta... Bár az is igaz, hogy ő meg azóta sem talált magának csapatot.
Mindegy ezen a ponton megemlékezhetünk róla, hogy mennyire jó döntés volt VJ-t megtartani 2018-ra, sok edzőt kirúgni alóla, akikkel ugyan 15-ben Super Bowlt nyertünk, de biztosan ők voltak a hibásak a 2017-es visszaesésért és nem a Kókler...
De legalább cserébe 2021-ben nem csak tremendousjobot erősítettük meg a pozícióján, hanem McMahont, Shurmurt, Munchakot meg a többi szemetet is amit idefújt a szél...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Amúgy Linderbaum ennyire kihagyhatatlan prospekt, hogy jövő évi 1. kört adsz érte?
Utoljára Quenton Nelsonnál éreztem azt, hogy nincs nagy szükség iOL-re és inkább jöjjön Chubb, az naggyon nem jött be, szóval tényleg nem kötekedésképp.
Viszont az tuti, hogy csak akkor használnék fel jövő évi picket, ha jönne Rodgers Wilson vagy egy hivatalosan felmentett Watson. TOP QB nélkül nem lesz PO jövőre, akkor se, ha Linderbaum és Ojabo is jön, szóval inkább választanék egyet közülük és vinném 14-ben...
szerk.: Ja högy jött egy 1. kör a Ravenstől, ennyi trade-et nem tudtam követni... Mondjuk a miénk QB nélkül top10 lesz a Ravensé meg 20+, de ez már mockban kevésbé számít...
Szerkesztette: Black_Adder
#Broncos John Elway issues rebuttal to Flores’ allegations that he showed up to interview disheveled. #Denver7 pic.twitter.com/80so2Y2p7b
— Troy Renck (@TroyRenck) February 3, 2022
Evero tűnik nekem nagyon fekete lónak eddig, de amúgy tetszik. Pláne Kubiak nagy fogas szerintem.Evero-val többé-kevésbé maradna a folytonosság a védelemben. Legalábbis a séma nem változna nagy mértékben.
roberto23
Én örülnék egy látványos és jó védelemnek, az szerintem nem lesz, látványosság terén marad ez a sackmentes labdaszerzésmentes, unalmas, de kevéspontot engedő védelem, jóság terén, ha a chokerkedés nem a rendszerbe volt égetve, hanem tremendousjob saját fűszere volt, attól talán esetleg megszabadulhatunk, de amúgy lassú hanyatlásra számítok, mint általában amikor valaki átveszi valaki más munkáját és azt próbálja folytatni, pl mint Woods Wade Phillips után...
Ettől függetlenül logikus lépés lenne, Hackett a támadóoldalt akarja felforgatni és implementálni a saját rendszerét, ha bízik abban, hogy összerak egy jó offense-t - márpedig miért ne bízna magában, ha elvállalt egy HC állást - akkor számolhat úgy, hogy ha a védelem a tavalyi 80%-t hozza is elég lehet.
Outten már fejvakarósabb név nekem. Eddig és most is gyakorlatilag mindenkiről találtam fél perc alatt egy táblázatot, ahol olvasás nélkül kideríted, hogy mikor milyen csapatnál milyen pozícióban dolgozott. Róla semmi. Nem kiemeletlen és tagolatlan hosszú szövegeket végigolvasni, inkább rádobom a red flaget és reménykedek, hogy csak arról van szó, hogy valami vírus átállította bingre az alapértelmezett keresőmotort.
Persze, hogy a volt csapatából hoz valakit, de őt valahogy nem érzem, hogy az OC-ság kapujában lett volna. Mondjuk egy OC-t hoztunk HC-nak, aki továbbra is OC-ként gondolkodik, és fogja hívni a playeket, ezért csak egy báb kell neki OC-nak, mint legutóbb amikor egy DC-t hoztunk HC-nak, aki DC-ként gondolkodott és hívta a playeket ezért csak egy báb kellett neki DC-nek, annak is szenzációs vége lett, pedig Donatellnek legalább volt már DC korábban, nem adtál volna neki teljhatalmat a védelem fölött, de elég pia után meg tudtad győzni magad, hogy nem csak a kávét viszi tremendousjobnak, hanem néha elsüt egy-két ötletet is, amit nyilván nem vesznek figyelembe, de legalább elsüti.
Ha sok lesz a HC + playcalling Hackettnek, nem egy megnyugtató érzés, hogy neki passzolhatná le utóbbit, miután rájön hogy nem fog ez így menni. Hogy is mondjam, így elsőre Klint Kubiak is jobb megoldásnak tűnne OC-nak.
Butch Barry és Kubiak illik a képbe
Stukes játszott a Colorado Crushban, szóval biztosan jó lesz. Mondjuk az ST szerintem nem csak McMahonn hanem a krónikus tehetséghiány miatt is szar volt. Ha minden évben kidobsz egy picket egy sérült TE-re, aki az ST-ben se tud játszani, annak előbb-utóbb meglátszik a hatása. Ha leteszel a tehetség nevelésről és minden évben egy éves szerződéssel hozol drága veteránt alulteljesíteni, akkor először az ST és a cseresor hanyagolódik el. Meg persze McMahon se volt jó edző.
Szerkesztette: Black_Adder
Rams secondary edzője, érdekes, kíváncsiságból rákerestem a hapsira, és a wikin már Broncos DC a jelenlegi munkája 😀Lassan kezd összeállni a stáb, pláne #O oldalon:És ki az az Evero? Sosem hallottam még róla, mint JC6 Höriről… 😂
What we learned w/Broncos today:
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) February 3, 2022
-Justin Outten hired as OC
⁰-Planning to hire Ejiro Evero as next DC
-Butch Barry hired as offensive line coach
-Klint Kubiak hired as QB coach/passing game coordinator
-Dwayne Stukes in mix to become next special teams coordinator
Evero tűnik nekem nagyon fekete lónak eddig, de amúgy tetszik. Pláne Kubiak nagy fogas szerintem.
roberto23
Zalán
Lassan kezd összeállni a stáb, pláne #O oldalon:És ki az az Evero? Sosem hallottam még róla, mint JC6 Höriről… 😂
Evero tűnik nekem nagyon fekete lónak eddig, de amúgy tetszik. Pláne Kubiak nagy fogas szerintem.
roberto23
„History is a set of lies agreed upon.”
Néztem, h miről beszélsz, aztán láttam a híreket. Nem vagyok marketinges, deÉs a Packers TE coach az új OC.Ezzel szerintem, hogy egy TE coachot szánunk OC-nak, és külön magas kaliberü passing game coordinatort is hoztunk, rámegyünk a szarásig futásra amit Hackett-tel sejteni lehetett. Ennek megfelelően várok minőségi igazolásokat, pickeket RT, G/C, RB2 posztokra.
Cruyffista
Plusz Jimmy G tegnap elbúcsozott a Ninerstől, és elvileg megegyezett a csapattal, hogy csak erős csapathoz cserélhetik. Nekem az a tippem, hogy ez Tampa, Steelers, Broncos, Commanders négyest jelent.
Cruyffista
1. a Commanders felirat úgy néz ki, mint egy fps játék főcíme. ez még lehet jó, de...
2. most komolyan, DEN at WC????
Belendül az eke felétek...Jaj ne valakik jól végezték a munkájukat de fehérek.......
A head coach, who is the son of a former NFL coach is likely to hire the son of another former NFL coach to run his offense.
— Pete Smith (@_PeteSmith_) February 2, 2022
And no one can figure out why the NFL has a hiring problem. It's nepotism, bordering on incest.
empty taxi
Egyébként VJ helyett simán Shanahant kellett volna választanunk. Bele kellett volna ebbe állni 😉
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Surtain szerintem azért nem lett pro bowler és all pro, mert az apja is NFL játékos. Ha nem lett volna, simán beválasztják és nem éri diszkrimináció. Ilyet én is tudok.CruyffistaÉs nem segítette az sem, hogy a Broncos eléggé figyelmen kívül volt az idényben. Egy rookienak nagyon nehéz felhívnia magára a figyelmet, ha a csapata nem elég jó, nem játszik elég prime time meccset, stb. Darius Leonard se lett pro bowler a rookie évében, miközben first team all pro lett.
Ez van. Majd cserébe 30 éves kora fölött beválasztják párszor úgy, hogy már nem lenne ott keresnivalója. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Malik Willis: "Yeah, I met with the Broncos for the second time. We had great conversation."
Paton kint volt az Ole Miss - Liberty meccsen pár hónapja.