Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Úgy tartja a bakeliteket, hogy a föntiek súlya ránehezedjen az alul lévőkre?Mondjuk azokért nem is kár, amik vannak neki...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Mondtam, hogy nagy analitika bubus. És nagy Timberlake fan. Coach Hackett’s universal languages of the world?
— Denver Broncos (@Broncos) February 1, 2022
Music. Mathematics. Analytics.
Episode 1 of #BehindTheBroncos is LIVE » https://t.co/nauQNcNjRW pic.twitter.com/aYHiTk7D9M
több mint 4 éve
Klint Kubiak is érkezik OC interjúra. Na ő érdekes jelölt.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Viccet félretéve a Bengals giga meglepetés, bár nem tudom eldönteni, hogy az első félidő végétől mi is volt a KC terve úgy nagyjából bármire vonatkozóan… Kb azt láttuk, amit ellenünk az utolsó meccsen. Ennek ellenére félelmetes, hogy az AFC hová tart. Jackson, Allen, Burrow, Mahomes, Carr, Jones, Lawrence, Herbert… Hát hány évre van itt megalapozva a színvonal?A KC szerintem elhitte félidőben, hogy zsebben a meccs. És ha mentálisan leereszt/kienged valaki, akkor meccsw közben borzasztó nehéz újra felpörögni, még kivételes tehetséggel is.
Bozontron
A félelmetes AFC-ről (úgy általában a teljes playoffról, mindkét konferenciában) meg nekem inkább az az összbenyomásom, hogy ha nincs a Bills-Patriots és a Chiefs-Bills meccs, akkor ez a playoff arról szólt eddig, hogy hogyan hibázik, hogyan nyújt közepes vagy egyenesen szar teljesítményt a sztár / szuper tehetség irányítód. 😊
(Ettől függetlenül egyetértek persze. Az AFC tele van tehetséges, remek fiatal irányítókkal, és minden csapatnak ahol nem ez a helyzet - a Broncosnak is - erre kell hajtani, mert előnyt jelenti. De garanciát viszont nem.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Igen, ez kb. olyan, hogy Viktor, elbukjátok 2022-t, de cserébe a Felcsútka lehajrázza a Fradit, megnyeri a magyar bajnokságot és felmegy a BL-főtáblára. Deal ??? Kellett az a 4 év a denveri történelemkönyveknek, és a siker nem egyenesen arányos azzal, hogy utána alkalmatlan a csaptvezetés, és képtelen kontinuitást teremteni… Elég lett volna csak Ronnie Hillmann helyett kihúzni Wilsont, aki 4 évet elücsörgött volna Manning mögött az iskolapadban…
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Same here.
több mint 4 éve
Csatlakozom. Akármilyen szar érzés ezt a posványt nézni azóta, azt az estét, illetve igazából 4 évet, azzal a befejezéssel, nem cserélném el így sem.Szerintem bárki feladná a Manning éveket, ha azóta is minden évben PO résztvevők vagyunk, még ha egyet sem nyerünk. Szurkolóként legalábbis ezt látom. Ha van miért szurkolni, az sokkal jobb, mint egyszer nagyot örülni. A fórum fele idén már olyan állapotba került, hogy inkább nem is nézte a meccseinket. Ennyit nem ér egy SB win. Kövezzetek meg.Ezerszer inkább a SB50 győzelem mint hogy kiessünk mindig a Wild Card/Divisional Round körben
Bozontron
Heisman
több mint 4 éve
Én tuti nem adnám fel a PM-érát! Nyertünk egy SB-t, de amellett bementünk még egybe, az nem egyszeri öröm volt, hanem 4 év kvàzi dominancia…Én nem örültem annó annyira PM-nek, amikor jött, de így utólag én nem adnám oda pár év PO-ba jutásért se azokat az éveket, a SB győzelmet meg pláne…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Szerintem bárki feladná a Manning éveket, ha azóta is minden évben PO résztvevők vagyunk, még ha egyet sem nyerünk. Szurkolóként legalábbis ezt látom. Ha van miért szurkolni, az sokkal jobb, mint egyszer nagyot örülni. A fórum fele idén már olyan állapotba került, hogy inkább nem is nézte a meccseinket. Ennyit nem ér egy SB win. Kövezzetek meg.Ezerszer inkább a SB50 győzelem mint hogy kiessünk mindig a Wild Card/Divisional Round körben
Bozontron
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Én Chad Kellyben láttam potenciált, amíg tudta, hol lakik. És őt draftoltuk! 253. pick! Jól látszott a vízió!Én egyébként minden esetben a draftolt QB mellett vagyok, egy veterán maximum 5 évre jelent megoldást, ami persze lehet véletlenül két SB felállás is, de azonnal itt vagyunk mi ellenpéldának, vagy a Rams, akik 2024-ig nem draftolnak első körben. Fenntarthatatlan.
Szerintem bárki feladná a Manning éveket, ha azóta is minden évben PO résztvevők vagyunk, még ha egyet sem nyerünk. Szurkolóként legalábbis ezt látom. Ha van miért szurkolni, az sokkal jobb, mint egyszer nagyot örülni. A fórum fele idén már olyan állapotba került, hogy inkább nem is nézte a meccseinket. Ennyit nem ér egy SB win. Kövezzetek meg.
(Hozzáteszem, ha jön Rodgers, örülni fogok, mint majom a farkának, de előrébb ezzel nem leszünk... Maximum visszakapjuk a van miért meccset nézni érzést)
több mint 4 éve
Ha a Rodgerses nem túl reális forgatókönyveket félretesszük, én azt mondom akkor nincs értelme rookie QB-t húzni, ha:- Tudunk olyan QB-t hozni piacról, aki működő rendszerben, beváló edzőkkel garantálna legalább 10 W-t (pl Matt Ryan)
- Tudunk prémium OLB párt hozni Chubbnak, és összerakni egy top 5 passzsiettető falat a ligában
- Hozunk Hackettnek prémium RT-t a támadófalba és egy legalább Gordon szintű vagy jobb RB2-t olcsón, amivel megvalósíthatja a 49ers féle futásdominanciát
Ha Paton úgy látja, hogy nem tud top D falat, és top O falat csinálni egy offseason alatt 5 top100 pickkel és megfelelő cap space helyzettel úgy, hogy Teddy-nél jobb minőséginek nevezhető QB-ra is teljen ligán belülről, akkor tényleg semmi értelme nem QB-t húzni.
több mint 4 éve
Nyilván én itt puffogtatok szurkolói szemellenzővel.. Nyilván nem ilyen egyszerű ez. De ne csábuljunk már el, mert korszakos akármilyen class jön, aztán legközelebb pedig majd más posztok szupererő classza érkezik, ès emiatt mindig félre lehet tenni èpp a nem mindenben az ízlésvilágunknak megfelelő qb-t. Azért lehet tegnap nem Burrow nyerte meg a meccset, mondjuk ezen a szinten D nélkül nincs az az O, ami nyerhet, de azért az egész Bengáli Tigris csoda a Burrow faktor miatt van… Szenvedtek ők eleget qb-kal, miközben voltak jó playák a csapatban itt is ott is… Értem én, és fontos minden poszt, meg a csapat szerkezete, de qb nélkül vegetálsz. Nem véletlen, feltolják a fizusapkát, és nem az történik, hogy feljebb jönnek a kevésbé fontos posztol fizetései picit, hanem viszik a bankot a qb-k… A piac árazza be a posztok fontossági sorrendjét…Lawrence bitang jó lesz… De erről majd beszéljünk két év múlva. Jones kétségtelenül az elmút 5 év leggyengébb csapatába sikerült landolnia. Érzésem szerint nagysagrendekkel jobb mint bármely qb, aki itt megfordult. ezerszer inkább őt látnám, mint ilyen Teddyket. Nagyon megnézném őt egy normális környezetben… Persze lehet Mac Jones-ról beszél a fórum.Igen Mac. Daniel hasonlóan Mayfieldhez és Darnoldhoz nekem nem jön be sehogy, szerintem hozzá már csak az 1/6-os cetli miatt ragaszkodnak. Abban egyetértek hogy húzni kéne alapvetően, de azért nem ilyen egyszerű ez. Ha most húzunk valakit, akkor jövőre pl nem húzhatunk, mert 1 év alatt nem biztos hogy kiderül bust-e. Aztán az se mindegy, hogy ha csak 1 QB tetszik akkor azért fel kell-e menni. Vagy egy sem, cserébe lesz korszakosnak tűnő OLB vagy OT prospect.. Tegnap szerintem a Bengals például inkább Burrow ellenére ment SB-ba, mint Burrow miatt. Fontos a többi is.
De az biztosan látszik, ma is jönnek tehetségek a draftról. Folyamatosan. És most, hogy elköszönnek a nagyöregek, akiket a kezdetektől nézünk, új legendák születnek. Nem draftolni folyamatosan irányítót őrült hiba. És ezt Paton is elkövette első évében. És pontosan a fentiek miatt nem érdekel, ki mit mond az idei classról.. Nem itt dől el, hogy kiből mi lesz, hanem a következő 3 évben. pont ezért nem draftoltuk Allent vagy Herbertet.. Amiért most sem akarjuk az idén jövő fickókat… Nem érdekel, hol lyukas a csapat, csak az irányító érdekel. Mert a legtöbb ügy a pályán rajta múlik…
Zalán
Cruyffista
több mint 4 éve
Lawrence bitang jó lesz… De erről majd beszéljünk két év múlva. Jones kétségtelenül az elmút 5 év leggyengébb csapatába sikerült landolnia. Érzésem szerint nagysagrendekkel jobb mint bármely qb, aki itt megfordult. ezerszer inkább őt látnám, mint ilyen Teddyket. Nagyon megnézném őt egy normális környezetben… Persze lehet Mac Jones-ról beszél a fórum.Igen Mac. Daniel hasonlóan Mayfieldhez és Darnoldhoz nekem nem jön be sehogy, szerintem hozzá már csak az 1/6-os cetli miatt ragaszkodnak. Abban egyetértek hogy húzni kéne alapvetően, de azért nem ilyen egyszerű ez. Ha most húzunk valakit, akkor jövőre pl nem húzhatunk, mert 1 év alatt nem biztos hogy kiderül bust-e. Aztán az se mindegy, hogy ha csak 1 QB tetszik akkor azért fel kell-e menni. Vagy egy sem, cserébe lesz korszakosnak tűnő OLB vagy OT prospect.. Tegnap szerintem a Bengals például inkább Burrow ellenére ment SB-ba, mint Burrow miatt. Fontos a többi is.
De az biztosan látszik, ma is jönnek tehetségek a draftról. Folyamatosan. És most, hogy elköszönnek a nagyöregek, akiket a kezdetektől nézünk, új legendák születnek. Nem draftolni folyamatosan irányítót őrült hiba. És ezt Paton is elkövette első évében. És pontosan a fentiek miatt nem érdekel, ki mit mond az idei classról.. Nem itt dől el, hogy kiből mi lesz, hanem a következő 3 évben. pont ezért nem draftoltuk Allent vagy Herbertet.. Amiért most sem akarjuk az idén jövő fickókat… Nem érdekel, hol lyukas a csapat, csak az irányító érdekel. Mert a legtöbb ügy a pályán rajta múlik…
Zalán
több mint 4 éve
sztem Mac egy korrekt game manager leszLawrence és Jones eddig közel sem fr QB matériák (előbbi mondjuk megszerezhetetlen is volt), igazából a szikrája is maximum Lock-féle rózsaszín szemüvegen látszik. Herberthez pedig annyit, hogy tisztán emlékszem hogy témáztuk kéne-e 1/15-ön a sérült Tua vagy Herbert ha csúszik, aminek a többség nagyon ellene volt, mert épp elhittük Locknak. Allen, Jackson, Watson és Mahomes azok akikért nagy kár, mert reálisan húzhattuk volna őket. A 4 közül Mahomes a kakukktojás olyan szempontból, hogy ő volt az egyetlen akit nem fikáztak szét a draft előtt.mondok egy erősebbet, Mac Jones inkább fra qb matéria, mint Lawrence egyelőre. Bár ebben lehet benne van az a cirkusz is, ami Jaxben volt tavaly.
Cruyffista
Amadeus
nemtom mennyire FR QB
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Lawrence és Jones eddig közel sem fr QB matériák (előbbi mondjuk megszerezhetetlen is volt), igazából a szikrája is maximum Lock-féle rózsaszín szemüvegen látszik. Herberthez pedig annyit, hogy tisztán emlékszem hogy témáztuk kéne-e 1/15-ön a sérült Tua vagy Herbert ha csúszik, aminek a többség nagyon ellene volt, mert épp elhittük Locknak. Allen, Jackson, Watson és Mahomes azok akikért nagy kár, mert reálisan húzhattuk volna őket. A 4 közül Mahomes a kakukktojás olyan szempontból, hogy ő volt az egyetlen akit nem fikáztak szét a draft előtt.mondok egy erősebbet, Mac Jones inkább fra qb matéria, mint Lawrence egyelőre. Bár ebben lehet benne van az a cirkusz is, ami Jaxben volt tavaly.
Cruyffista
több mint 4 éve
Lawrence bitang jó lesz… De erről majd beszéljünk két év múlva. Jones kétségtelenül az elmút 5 év leggyengébb csapatába sikerült landolnia. Érzésem szerint nagysagrendekkel jobb mint bármely qb, aki itt megfordult. ezerszer inkább őt látnám, mint ilyen Teddyket. Nagyon megnézném őt egy normális környezetben… Persze lehet Mac Jones-ról beszél a fórum. De az biztosan látszik, ma is jönnek tehetségek a draftról. Folyamatosan. És most, hogy elköszönnek a nagyöregek, akiket a kezdetektől nézünk, új legendák születnek. Nem draftolni folyamatosan irányítót őrült hiba. És ezt Paton is elkövette első évében. És pontosan a fentiek miatt nem érdekel, ki mit mond az idei classról.. Nem itt dől el, hogy kiből mi lesz, hanem a következő 3 évben. pont ezért nem draftoltuk Allent vagy Herbertet.. Amiért most sem akarjuk az idén jövő fickókat… Nem érdekel, hol lyukas a csapat, csak az irányító érdekel. Mert a legtöbb ügy a pályán rajta múlik…
több mint 4 éve
Lawrence és Jones eddig közel sem fr QB matériák (előbbi mondjuk megszerezhetetlen is volt), igazából a szikrája is maximum Lock-féle rózsaszín szemüvegen látszik. Herberthez pedig annyit, hogy tisztán emlékszem hogy témáztuk kéne-e 1/15-ön a sérült Tua vagy Herbert ha csúszik, aminek a többség nagyon ellene volt, mert épp elhittük Locknak. Allen, Jackson, Watson és Mahomes azok akikért nagy kár, mert reálisan húzhattuk volna őket. A 4 közül Mahomes a kakukktojás olyan szempontból, hogy ő volt az egyetlen akit nem fikáztak szét a draft előtt.
több mint 4 éve
Az igaz, hogy 1/1-es qb-ra, pláne egy Burrow szintűre lehet nem mostanában lesz esélyünk, de szerintem, ahogy írtad is, pont a Bengals mutatta meg, hogy van visszaút, akár pár év alatt is, a pokolból a csúcsra.Elnézést minden Chiefs és 49ers szurkolótól, de egy megrögzött Denver nem-divat-szurkolónak ez egy álom SB. KC nem, Von igen… 😀Igen.. Csodálatos nézni, amikor számunkra vége a szetonnak, hogy van ilyen sportág, hogy amerikai foci, és vannak ilyen csodálatos játékosok és hozzájuk megfelelő edzői stáb. Ami viszont elgondolkoztató, és elszomorító, hogy ezeket a tehetségeket Carr kivételével mind a SB L után draftolták a csapatok, és nem mindenkit 1/1-en. Ez már a mi qb ínséges időnk, és jó páran elérhetőek voltak számunkra is.. Ha jó a memóriám, három top10 cetlink volt, és mozogni is lehet felfelé… De mi inkàbb semmit nem kockáztatunk, pedig az kockáztat a legnagyobbat, aki nem kockáztat… Persze tehetséggondozásban sem voltunk expertek az elmúlt években. Ha Allent behúzzuk, lehet ma valahol pizzafutár Los Angelesben… Persze most mindannyian a Bengals csodát bámuljuk, pedig ők sem egy szerencsés franchise, hogyan lehetett két év alatt 1/1-ről Super Bowlba jutni… Igen, ezt is lehet utánozni.. Csak, ha a jelenlre gondolok, oly távoli, hogy nekünk csak egy game manager qb-nk legyen, aki nem a nyugdijra készül… Félő, hogy jó ideig még távolról szemléljük a futballt…
Viccet félretéve a Bengals giga meglepetés, bár nem tudom eldönteni, hogy az első félidő végétől mi is volt a KC terve úgy nagyjából bármire vonatkozóan… Kb azt láttuk, amit ellenünk az utolsó meccsen. Ennek ellenére félelmetes, hogy az AFC hová tart. Jackson, Allen, Burrow, Mahomes, Carr, Jones, Lawrence, Herbert… Hát hány évre van itt megalapozva a színvonal?
Bozontron
Zalán
Ami a nagy baj volt nálunk, hogy Elway-nek az SB után semmi víziója, koncepciója nem volt, aminek a mentém elindultunk vna valamerre. Sodródtunk az árral, majd lesz vhogy elképzeléssel, de én nem láttam semmi tudatosságot az utolsó pár éves munkásságában. Viszont vele ellentéten Paton-on látszik, hogy van egy irány, egy terv, amit végre akar hajtani. Nekem ezt sugallta az idei HC keresés, a tavalyi draft, a trade-jei. Persze van, amivel nem értek egyet, és a bukás is simán benne van, de legalább azt érzem, hogy haladunk valamerre.
Lehet nem Paton és Hackett lesznek azok, akikkel visszakerülünk a "csúcsra", de szerintem most lehet ok arra, hogy nagyon óvatosan, de pozitívan álljunk a jövőhöz. Pláne, hogy úgy néz ki, hogy végre a tulajdonosi mizéria is megoldódik vagy így, vagy úgy, és legalább ez a nagy kérdőjel is kikerül a képből. Reméljük jó hosszú időszakra és pozitív végkifejlettel.
több mint 4 éve
Nekem az a legfájóbb, hogy 5-6-8 evvel ezelőtt a Buffalo, Cinci, Cleveland szintű csapatok sehol nem voltak.Elnézést minden Chiefs és 49ers szurkolótól, de egy megrögzött Denver nem-divat-szurkolónak ez egy álom SB. KC nem, Von igen… 😀Igen.. Csodálatos nézni, amikor számunkra vége a szetonnak, hogy van ilyen sportág, hogy amerikai foci, és vannak ilyen csodálatos játékosok és hozzájuk megfelelő edzői stáb. Ami viszont elgondolkoztató, és elszomorító, hogy ezeket a tehetségeket Carr kivételével mind a SB L után draftolták a csapatok, és nem mindenkit 1/1-en. Ez már a mi qb ínséges időnk, és jó páran elérhetőek voltak számunkra is.. Ha jó a memóriám, három top10 cetlink volt, és mozogni is lehet felfelé… De mi inkàbb semmit nem kockáztatunk, pedig az kockáztat a legnagyobbat, aki nem kockáztat… Persze tehetséggondozásban sem voltunk expertek az elmúlt években. Ha Allent behúzzuk, lehet ma valahol pizzafutár Los Angelesben… Persze most mindannyian a Bengals csodát bámuljuk, pedig ők sem egy szerencsés franchise, hogyan lehetett két év alatt 1/1-ről Super Bowlba jutni… Igen, ezt is lehet utánozni.. Csak, ha a jelenlre gondolok, oly távoli, hogy nekünk csak egy game manager qb-nk legyen, aki nem a nyugdijra készül… Félő, hogy jó ideig még távolról szemléljük a futballt…
Viccet félretéve a Bengals giga meglepetés, bár nem tudom eldönteni, hogy az első félidő végétől mi is volt a KC terve úgy nagyjából bármire vonatkozóan… Kb azt láttuk, amit ellenünk az utolsó meccsen. Ennek ellenére félelmetes, hogy az AFC hová tart. Jackson, Allen, Burrow, Mahomes, Carr, Jones, Lawrence, Herbert… Hát hány évre van itt megalapozva a színvonal?
Bozontron
Zalán
Mi meg ahelyett hogy franchise-t építettünk volna, állandóan kukáztunk vagy mindent egy évre, egy lapra tettünk fel.
Örültem az SB győzelemnek, de semmilyen koncepciónk nem volt. Nem volt B-terv, vagy bejön Manning vagy nem.
Nekem óriási szívfájdalom Tebow, de tök mindegy hogy hívják, Manning előtt, alatt, után el kellett volna kezdeni felépíteni egy QB-t.
Ehelyett az SB W után kb 6-8-10 év szenvedés várt ránk, amire meg a legelvakultabb szurkolók sem gondoltak.
Irigykedve néztem a Cincinnatit tegnap… viszont örülök hogy innen már csak jobb jöhet nekünk, vadlovaknak 😃😃😃
több mint 4 éve
A Raiders rövidítése (LAR) és a Chargers logója és a Broncos arca ott a Super Bowlon, csak a KC húzza le a divíziót...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Elnézést minden Chiefs és 49ers szurkolótól, de egy megrögzött Denver nem-divat-szurkolónak ez egy álom SB. KC nem, Von igen… 😀Igen.. Csodálatos nézni, amikor számunkra vége a szetonnak, hogy van ilyen sportág, hogy amerikai foci, és vannak ilyen csodálatos játékosok és hozzájuk megfelelő edzői stáb. Ami viszont elgondolkoztató, és elszomorító, hogy ezeket a tehetségeket Carr kivételével mind a SB L után draftolták a csapatok, és nem mindenkit 1/1-en. Ez már a mi qb ínséges időnk, és jó páran elérhetőek voltak számunkra is.. Ha jó a memóriám, három top10 cetlink volt, és mozogni is lehet felfelé… De mi inkàbb semmit nem kockáztatunk, pedig az kockáztat a legnagyobbat, aki nem kockáztat… Persze tehetséggondozásban sem voltunk expertek az elmúlt években. Ha Allent behúzzuk, lehet ma valahol pizzafutár Los Angelesben… Persze most mindannyian a Bengals csodát bámuljuk, pedig ők sem egy szerencsés franchise, hogyan lehetett két év alatt 1/1-ről Super Bowlba jutni… Igen, ezt is lehet utánozni.. Csak, ha a jelenlre gondolok, oly távoli, hogy nekünk csak egy game manager qb-nk legyen, aki nem a nyugdijra készül… Félő, hogy jó ideig még távolról szemléljük a futballt…
Bozontron
több mint 4 éve
Elnézést minden Chiefs és 49ers szurkolótól, de egy megrögzött Denver nem-divat-szurkolónak ez egy álom SB. KC nem, Von igen… 😀Viccet félretéve a Bengals giga meglepetés, bár nem tudom eldönteni, hogy az első félidő végétől mi is volt a KC terve úgy nagyjából bármire vonatkozóan… Kb azt láttuk, amit ellenünk az utolsó meccsen. Ennek ellenére félelmetes, hogy az AFC hová tart. Jackson, Allen, Burrow, Mahomes, Carr, Jones, Lawrence, Herbert… Hát hány évre van itt megalapozva a színvonal?
több mint 4 éve
Von ismét a döntőben!!! 😊 Egész playoffban a ramsnek drukkoltam miatta, jó volt látni a meccs után az örömöt az arcán, megérdemelte. Remélem behúzzák az utolsó meccset is.
több mint 4 éve
Hackett úgy látszik nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy a Packers-ből hozzon OC-t maga alá, mert most éppen a WR coach Jason Vrable neve merült fel. DC-nek pedig Anthony Waever Ravens DL coach/run game coordinator érkezik interjúra.
több mint 4 éve
Chase a Broncos ellen: 3 yard.. Nyugi.. Jobbak vagyunk 😋 Csak még nem jött ki…Hát, jobbak nyilván egyáltalán nem, de ha visszaemlékeztek arra a meccsre ami nekünk is, nekik is wildcard szintű meccs volt, az alapján számomra baromi szürreális, hogy ők jutottak be. Szerintem náluk a Raiders és a Chargers is szintekkel jobb volt ellenünk, meg az alapszakasz nagy részében ez volt az érzésem. Nem láttam jönni, hogy a Bengals bemegy.
Zalán
Szóval így működik egy kompetens edző kezei alatt a fiatal QB sztár materia elkapó kombó....Mondjuk ezt inkább a védelem és McPherson nyerte. Az O oldal csinálta a hülyeségeket rendesen.
FLZOLI