Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem akartam ekkora vitát indítani 😀Szeretem Höri videóit, de nem mindig értek vele egyet. Felvázolt egy lehetséges okot, egy másik perspektívából. Eddig inkább pozitív dolgok jöttek, ez egy negatív volt. Mondjuk legközelebb lehet ennél többet kell írnom mint hogy nem tetszett neki aztán nem lenne baj 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Viszont tudom, hol lakik somoskovig, Sobri és kristóf17, tudom kicsoda Zalán és hol dolgozik... és tudom mit ettél tavaly nyáron peterk!!!!Ja és szaba a legjobb haverom és Tocának jó sok pénzt tettem a zsebébe tavaly és warr-nak segítettem lakást keresni és Gergőbácsinak is egy kis Ausztrál-infovonallal 😀 és és és mindörökké Broncos! 😀
Najó, szevasztok 😀
sőőőőőőőt, vávává, tudom Sobri telefonszámát 😀 DE NEM ADOM MEG SOSE NEKTEK KIS TROLLOK!! Sálálálá
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Na, utána néztem.Tökre sorry hogy arról sem volt fingom hogy van magyar amerikai focicsapat válogatott, meg hogy Hori kommentátor volt meg ha jól láttam regen fórumozott.
Azt tudtad hogy van magyar bobcsapat, Dave? Nem? Én sem. Mégsem kérdezem ki vagy te 😃
Annyi közöm van az amerikai focihoz, hogy a kedvenc csapatom meccseit nézem és a vele kapcsolatos híreket követem. Ha nincs PO, akkor megnézem pár másik meccset és ennyi.
Mint mindig, most sem csalódtam. Verjük be a földbe a másikat ismeretlenül egy fórumon, mert mi az hogy nem tudja ki az a Hori? Hát mégis ki a rák az a Hori? Híres ember?
Azt sem tudom ki az a Black_Adder vagy Cruyffista, de ok legalább képesek megadni a másik embernek a tiszteletet, ismeretlenül is.
Off vége.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Höri elég rég óta nincs itt, közvetítésekben sem kap már szerepet ahhoz, hogy feltételezhessük, hogy nem trollkodás volt a kérdés, és akkor tételezzük is fel a jót. 😊Köszönöm.
Egyébként mi baja Hackettel Hörinek? Elbújt a teknős a név hallatára? 😀
peterk2005
több mint 4 éve
Komolyan kérdezem, életemben nem hallottam. Valami celeb, NFL megmondóember? Akinek minden szava szent lenne? Honnan kellene tudnom? Azt sem tudom ki az a PG vagy Goozy, itt már kérdezni sem lehet?Ki az a Höri? Kellene adni a szavára?Nem tudom mit szeretnétek ebből kihozni Amadeusszal de nem kellene erőltetni. Van akit igenis érdekel hogy mit gondol bizonyos dolgokról, ha titeket ilyen-olyan sérelmek miatt esetleg mégsem akkor lehet a vele kapcsolatos dolgokat ignorálni.
#JC6
Mondhatnàm úgy is ki az a JC6 hogy ilyet kérdezzen...
davemayer
több mint 4 éve
Igen, ha rookie QB jönne akár mind a három beférne, míg ellenkező esetben lehet csak 1. Ha nem 40 milliós QB jön Paton szerintem megpróbál még nyár előtt hosszabbítani egyikükkel. Risner a legkönnyebben pótolható, viszont ő valószínűleg komoly kedvezményt fog adni, hogy itt játszhasson. Pláne hogy Glasgow haverja is megtette. Chubb ha bedurcizik és produkál egy 20 sack körüli karrierévet máris évi 25+ millió lehet az ára, így egy szezon előtti 4 év 60 millió körüli deal megfontolandó lehet, bár kevés az esély hogy aláírja. Jones viszont szerintem már most 18-20 millió per év körül mozog. Buckner szinthez közel van, korszakos hiányposztnak tűnik jelenleg a ligában, és statisztikailag az egyik legjobb fiatal játékos a posztján. Így alapvetően mind a három játékos esetében vannak érvek az idő előtti hosszabbítás mellett, talán Risneren kell a legkevesebbet gobdolkozni, de tud olyan százalék engedést mondani az ügynöke ami után azonnal odadugnák az orra alá a contractot.
több mint 4 éve
Akarok majd írni a FA-ról, de első ránezésre az idei helyett érdekesebb lesz a jövő évi.Megvárnám hogy új edzők alatt hogyan teljesítenek. Chubb szerintem átlag alatti EDGE volt tremendousjob sémájában, de Woodsnál rookieként átlag fölötti, kicsit elfogultan azt mondanám egyenesen jó volt. Az elmúlt 3 év alapján gondolkodás és könnycsepp nélkül elengedném, de annyiból kivárnék, hogy menthető-e a pályafutása. Ha Evero lesz a DC akkor talán nem lesz nagy felfordulás a védelemben sematikusan az szerintem rossz hír Chubbnak, ellenben jó hír lehet Jonesnak.
3 2023-as UFA: Dre'Mont Jones, Dalton Risner, Bradley Chubb
ha az alábbi 3 opcióhoz kéne párosítani a 3 nevet: hosszabbítás, fr tag, trade/komp pickért elengedés, hogyan húznátok össze őket?
Cruyffista
De Jones és Risner jelentősen kisebb befektetések voltak, egyikük se Paton vagy Hackett embere, őket lehet könnyebben elengedik. Én őket pont sajnálnám valamennyire, de Chubb helyére top10-ben kéne húzni valakit idén, Jones és Risner draft 2. nap elvileg helyettesíthetők...
Amúgy az egész FA-t leginkább az határozza meg, hogy jön-e Rodgers vagy Wilson vagy Watson. Velük 1-2 éven belül Super Bowl lenne a cél, akkor az 1-2 éves FA szerződéseknek is lenne értelme. Ha draftolunk valakit vagy jön egy színtelen-szagtalan TBW szerű QB, pl Dalton akkor hosszabb projekt építését kéne elkezdeni 3-4 éves FA szerződésekkel, nem kell a 3. évtől garantáltnak lennie benne, de úgy kell menedzselni az állományt, hogy majd 3 év múlva 11 győzelem helyett legyen 12, ne úgy hogy jövőre 6 győzelem helyett 7...
Amíg az egyenletben a QB ismeretlen az idei FA-t sem nagyon lehet találgatni, a 23-mas meg annyi mindentől függ...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Akarok majd írni a FA-ról, de első ránezésre az idei helyett érdekesebb lesz a jövő évi.3 2023-as UFA: Dre'Mont Jones, Dalton Risner, Bradley Chubb
ha az alábbi 3 opcióhoz kéne párosítani a 3 nevet: hosszabbítás, fr tag, trade/komp pickért elengedés, hogyan húznátok össze őket?
több mint 4 éve
A few notes on #broncos hiring Nathaniel Hackett:- Hackett presented the best plan for all 3 phases
- His innovative approach toward coaching scratched the itch for the competitive edge Paton was looking for
- Commands a room. Be it players or coaches. Much needed trait
- He spent time during visit all over the building. Maybe spent the least amount of time Monday with Paton.
- Spoke with Joe Ellis discussing ownership and it’s future
- Those involved loved how he walked the building pointing out things he’d change or improve during visit
- Paton genuinely listened to the input from everyone involved in the search
- Paton didn't drag is feet. Felt no need to rush, even though everyone agreed on Hackett, as long as other teams weren't making a hire yet. Just kept evaluating until he felt he needed to make the call
- Hackett's relationship with his fellow coaches in GB was something the search group noticed and really felt was important to have with the future staff in Denver.
@JamesPalmerTV
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Számomra fogyasztható Höri stílusa. Úgy gondolom átlag feletti időt foglalkozik minden csapattal, ami miatt átlag feletti ismeretekkel rendelkezik minden csapatról, keret, edzők, aktuális események.Ugyanakkor itt a Broncos topicban vannak akik többet foglalkoznak a Broncos-zal mint ő, a Raiders topicban vannak akik többet foglalkoznak a Raiders-szel mint ő, lehet van olyan topic, ahol ő lenne a mérvadó, de nálunk nem ő az, és mivel egyedül csinálja a videóit nincs aki kiegészíthetné az általa tálalt átlagosnál mélyebb megértéssel bíró, de nem teljes képet. Nem is baj, látókört tud szélesíteni, csak nem kell vakon minden elhinni neki.
10+ jelölt, minden interjún 6 ember a Broncos részéről, a legtöbb úgy, hogy személyesen odautaztak tőlünk az interjúra, ez egyszerűen túl nagy committment ahhoz, hogy az legyen mögötte a story, hogy kit nevezzünk ki, hogy idejöjjön Aaron.
Lehet hogy szerepet játszott a döntésben ez is, de nem az volt, hogy Paton beszélt 2-3 jelölttel pár órát Hacketten kívül, ha Rodgerst akarta volna és csak ezért Hackettet, akkor nem öl bele ennyi időt és nem repüli körbe egész Amerikát...
Mindez semmit nem jelent arra nézve, hogy Hackett beválik-e vagy sem, de a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Hackett volt a legjobb vagy legalábbis a legjobbak között volt. Közte és Quinn között esetleg dönthetett egy lepattanó Rodgersre az esély, de őszintén hiszem, hogy nem volt ennek alárendelve az egész edző-keresési folyamat. Az eredmény lehet ugyanez lett volna akkor is, de az út egészen más, sokkal egyenesebb és rövidebb...
Ugyanakkor arról sincs szó, hogy tudatos szellemiség váltás lenne. Ne mossuk már össze kóklert és tremendousjobot, az ég világon semmi közös nincs bennük. egyikük védelmi vonalról másikuk semmilyen vonalról jött, egyikük player's coach, másikuk zsarnok, egyikük fiatal feltörekvő következő nagy elme másikuk öreg vaskalapos régimódi arc. Nem olvasom vissza, de szerintem 3 éve ment itt az ujjongás, hogy jött Fangio és Munchak csomagban, és akkor is szellemiségváltást láttuk benne, meg nagyszerű szakembert, meg igazi vezetőt. Majd ha 3 év múlva újra HC-t keresünk, akkor Hackettet be tesszük ebbe a kókler, tremendousjob kalapba?
Egyszerűen annyi történt, hogy a döntéshozók által figyelembe vett KPI-ok szerint Hackett volt a legjobb jelölt. Valami súlya lehetett benne Rodgersnek, valami nagyobb súlya Hackett személyiségének, de önállóan az ő személyiségének, az hogy az a személyiség különbözzön tremendousjobétól én nem hinném hogy rajta lett volna a boardon, de ha mégis, akkor is csak egy side-note.
Valójában nem tudom hogy zajlik egy ilyen interjú, én nem voltam még 1-2 óránál hosszabbon és nem vezető pozícióra szóltak. De az én fejemben az a kép él, hogy minden jelölt vázolt egy képet, hogy hogyan képzeli el a csapat jövőjét, hogyan és milyen irányba vinné, szóba kerülhetnek X-ek és O-k, de én valahogy úgy gondolom ennél absztraktabb szinten kell gondolkozni. Igazából mindegy is, mert ugyanaz a 6 ember volt mind a 10+ interjún, vélhetően ugyanabban a mélységben beszéltek a jelöltek víziójáról, és döntöttek 100+ tényező mentén. Ne ragadjuk ki se Rodgerst, se azt hogy támadó vagy védő guru se azt, hogy fiatal vagy öreg, fekete vagy fehér, szigorú vagy kedves, mert ezek többsége nem plusszpont vagy minuszpont, mert szigorú és kedves edző egyaránt lehet sikeres. Az hogy a choker minden hibája után bedobott valaki mást a busz alá egy hatalmas nagy redflag, de valószínűleg az interjún nem derült ki. Többek között azért nem derült ki, mert nem volt még korábban HC, nem volt minta róla, hogy mekkora egy gerinctelen pöcs. Még lehet hogy pozitív visszacsatolások is jöttek a jellemére azoktól akikkel korábban dolgozott, mert nem volt abban a pozícióban, hogy ezek a gátló és ebben a korban javíthatatlan jellemhibák a felszínre törjenek. Mást ne mondjak, engem pont a jellemével vett meg 19-ben és nem azzal, hogy DCként miylen siekres volt.
Most 100%, hogy Hackettre pozitív jellem feedbackkek jöttek, korábbi játékosaitól, munkatársaitól, majd kiderül, hogy HC-ként is azok jönnek-e. Kiderül, hogy ha neki kell mondjuk zsinórban a 3. L után a média elé állnia, mennyire lesz frusztrált, és mit hoz ki belőle ez a frusztráció.
De, ha félreteszem minden elképzelésemet a folyamatról, ha valóban fangioellentét volt a szempont akkor Paton mehet a fenébe, ha valóban - mármint az interjúkon is azt tapasztalták - hogy Hackett egy báb, és csak Rodgers miatt nevezték ki, akkor szintén mehet Paton a búsba.
Én szerintem a szkeptikusabb szurkolók közé tartozok ezen a fórumon, és egyáltalán nem vett meg Paton az első évével, és simán lehet hogy rosszul döntött az edzőválasztásban, de biztos vagoyk benne, hogy nem a fentiek mentén döntött és ha úgy találta volna, hogy Hackett egy báb, nem őt nevezi ki, és nem az alapján lett ő választva, mert személyisége ellentétes lett volna fangioéval, hanem mert rengeteg szempont alapján összességében benne hitt legjobban.
több mint 4 éve
Höri elég rég óta nincs itt, közvetítésekben sem kap már szerepet ahhoz, hogy feltételezhessük, hogy nem trollkodás volt a kérdés, és akkor tételezzük is fel a jót. 😊Az h szerinte "báb" és nulla hozzáadott értéke van, amikor volt playcaller akkor szerinte szar volt. Szerinte ha jön ARod, akkor megérti, nélküle durva fejreállás lesz.
Egyébként mi baja Hackettel Hörinek? Elbújt a teknős a név hallatára? 😀
peterk2005
Ezzel több síkon sem értek egyet, kezdve azzal, hogy playcallerként is volt sikere, de főleg, mert mi nem azért hoztuk mert ő a legjobb OC a ligában, vagy mert akkor vele jön Rodgers, hanem mert Paton látta bent azt h vezetni tudja ezt a csapatot, ráadásul új szellemiséggel (Vic és a módszerei után nem nehéz frissnek tűnni mondjuk).
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Höri elég rég óta nincs itt, közvetítésekben sem kap már szerepet ahhoz, hogy feltételezhessük, hogy nem trollkodás volt a kérdés, és akkor tételezzük is fel a jót. 😊Egyébként mi baja Hackettel Hörinek? Elbújt a teknős a név hallatára? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Illetve mindig nyomja ezt a faszkodást, szóval én is félve írtam le.Elég öreg motoros ő is már ahhoz hogy ez pl bennem fel sem merült.Szerintem JC ezt most nem iróniából kérdezte, hanem komolyan, de persze lehet rosszul értelmezem.Ki az a Höri? Kellene adni a szavára?Nem tudom mit szeretnétek ebből kihozni Amadeusszal de nem kellene erőltetni. Van akit igenis érdekel hogy mit gondol bizonyos dolgokról, ha titeket ilyen-olyan sérelmek miatt esetleg mégsem akkor lehet a vele kapcsolatos dolgokat ignorálni.
#JC6
davemayer
Ha rosszul, akkor egyetértek dave-vel annyi kivétellel, hogy tudom ki az a JC6. 😀
kristóf17
davemayer
Szerkesztette: kristóf17
több mint 4 éve
Elég öreg motoros ő is már ahhoz hogy ez pl bennem fel sem merült.Szerintem JC ezt most nem iróniából kérdezte, hanem komolyan, de persze lehet rosszul értelmezem.Ki az a Höri? Kellene adni a szavára?Nem tudom mit szeretnétek ebből kihozni Amadeusszal de nem kellene erőltetni. Van akit igenis érdekel hogy mit gondol bizonyos dolgokról, ha titeket ilyen-olyan sérelmek miatt esetleg mégsem akkor lehet a vele kapcsolatos dolgokat ignorálni.
#JC6
davemayer
Ha rosszul, akkor egyetértek dave-vel annyi kivétellel, hogy tudom ki az a JC6. 😀
kristóf17
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szerintem JC ezt most nem iróniából kérdezte, hanem komolyan, de persze lehet rosszul értelmezem.Ki az a Höri? Kellene adni a szavára?Nem tudom mit szeretnétek ebből kihozni Amadeusszal de nem kellene erőltetni. Van akit igenis érdekel hogy mit gondol bizonyos dolgokról, ha titeket ilyen-olyan sérelmek miatt esetleg mégsem akkor lehet a vele kapcsolatos dolgokat ignorálni.
#JC6
davemayer
több mint 4 éve
Ki az a Höri? Kellene adni a szavára?Nem tudom mit szeretnétek ebből kihozni Amadeusszal de nem kellene erőltetni. Van akit igenis érdekel hogy mit gondol bizonyos dolgokról, ha titeket ilyen-olyan sérelmek miatt esetleg mégsem akkor lehet a vele kapcsolatos dolgokat ignorálni.
#JC6
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Hozzátok vissza!!! Ex #Jaguars QB Blake Bortles on new #Broncos coach Nathaniel Hackett:
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) January 28, 2022
"Extremely (deserving). He's put his time in and his resume and background is impressive and knowing him on a personal level, I told him I can't wait for him to do this because he has definitely earned it."
több mint 4 éve
Ki az a Höri? Kellene adni a szavára?
több mint 4 éve
Immár hivatalos:OFFICIAL: We’ve agreed to terms with Nathaniel Hackett to be our next head coach. 😎
— Denver Broncos (@Broncos) January 27, 2022
📰 » https://t.co/JLNtu4HRHy pic.twitter.com/fsadmbJAeP
több mint 4 éve
Az ugye megvan, hogy a "Surtaint a Packersbe húzta Paton" dolog az direkt túljátszott irónia?Igen, meg volt zsinórban az 5. hibátlan offseason és máris 7-10nél tartunk 9-7ről...Ez rendben van, szerintem Hackettet tökéletesnek azok sem gondolják akik örülnek neki, mert első HC-ként mindenki zsákbamacska. Szimplán a kínálatból ő tűnt az egyik legbíztatóbbnak, emellett valami teljesen más irány mint amivel az utóbbi időben próbálkoztunk. Én most arra reflektáltam, hogy Höri ezt (is) Rodgers szempontból közelíti meg, mintha nem lehetne mögötte szakmai indok. A Surtaint Paton a Green Baynek húzta konteó annyira lejárt, hogy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem adná oda Rodgersért csomagban ha ezen múlna. Bár ezt nem csak ő tolja, hanem kvázi mindenhol Arod szempontból van megfogva ez a kinevezés. Érdekesebb, realistább kérdés, hogy Hackett extrém run heavy gameplanjét hogyan fogja megvalósítani, pláne hogy a Packers OL coach / run game coordinator akit OC-nak hoznánk, soha nem volt playcaller. Ergo ez Hackett O-ja lesz.
Hackett olyan sok helyen azért nem volt 1. Jagsnél a beugró lett volna Leftwich helyére, ahogy megkezdődött a kötélhúzás közte és Baalke között, Miami Dabollra hajt, több helyre Quinnt írták befutónak mielőtt visszalépett volna, Raiders nem is tudom érdeklődött-e iránta.
Amúgy nem mindegy? Becsapahatjuk magunkat, hogy mindenki őt akarta, és ezért nagyszerű hire, csak nem ez számít, hanem hogy valójában milyen lesz.
Mint ahogy hiába csapjuk be magunkat a tökéletes A+os holtszerzonokkal, ha utána ilyen 7-10-eket csinálunk vagy rosszabbat úgy kb fél évtiezede, de ki számolja...
Hadd mutatkozzon be, hadd dolgozzon aztán meglátjuk mit hogyan csinál egyformán fölösleges költeni a propagandát és máris beiktatni Hackettet a HOF-be, meg kétségbeesni, mert Hörinek vagy nekem vagy akárkinek nem tetszik ez a kinevezés. Majd formálódik mindenki véleménye, ha látjuk mit hogyan csinál. Az enyém biztosan. Csak mivel nagyon sokan nem hozták vissza a megelőlegezett bizalmam, ezért elfogyott és Hackettnek már nem tudom odaadni a semmire...
Black_Adder
Cruyffista
több mint 4 éve
Igen, meg volt zsinórban az 5. hibátlan offseason és máris 7-10nél tartunk 9-7ről...Ez rendben van, szerintem Hackettet tökéletesnek azok sem gondolják akik örülnek neki, mert első HC-ként mindenki zsákbamacska. Szimplán a kínálatból ő tűnt az egyik legbíztatóbbnak, emellett valami teljesen más irány mint amivel az utóbbi időben próbálkoztunk. Én most arra reflektáltam, hogy Höri ezt (is) Rodgers szempontból közelíti meg, mintha nem lehetne mögötte szakmai indok. A Surtaint Paton a Green Baynek húzta konteó annyira lejárt, hogy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem adná oda Rodgersért csomagban ha ezen múlna. Bár ezt nem csak ő tolja, hanem kvázi mindenhol Arod szempontból van megfogva ez a kinevezés. Érdekesebb, realistább kérdés, hogy Hackett extrém run heavy gameplanjét hogyan fogja megvalósítani, pláne hogy a Packers OL coach / run game coordinator akit OC-nak hoznánk, soha nem volt playcaller. Ergo ez Hackett O-ja lesz.
Hackett olyan sok helyen azért nem volt 1. Jagsnél a beugró lett volna Leftwich helyére, ahogy megkezdődött a kötélhúzás közte és Baalke között, Miami Dabollra hajt, több helyre Quinnt írták befutónak mielőtt visszalépett volna, Raiders nem is tudom érdeklődött-e iránta.
Amúgy nem mindegy? Becsapahatjuk magunkat, hogy mindenki őt akarta, és ezért nagyszerű hire, csak nem ez számít, hanem hogy valójában milyen lesz.
Mint ahogy hiába csapjuk be magunkat a tökéletes A+os holtszerzonokkal, ha utána ilyen 7-10-eket csinálunk vagy rosszabbat úgy kb fél évtiezede, de ki számolja...
Hadd mutatkozzon be, hadd dolgozzon aztán meglátjuk mit hogyan csinál egyformán fölösleges költeni a propagandát és máris beiktatni Hackettet a HOF-be, meg kétségbeesni, mert Hörinek vagy nekem vagy akárkinek nem tetszik ez a kinevezés. Majd formálódik mindenki véleménye, ha látjuk mit hogyan csinál. Az enyém biztosan. Csak mivel nagyon sokan nem hozták vissza a megelőlegezett bizalmam, ezért elfogyott és Hackettnek már nem tudom odaadni a semmire...
Black_Adder
több mint 4 éve
Papíron megkaptam, amit vártam: egy támadó felfogású főedzőt, aki a rookie vagy idehozott veterán irányítóval fog tudni mit kezdeni. Meglátjuk, hogy ebből mi lesz ami nem csak papíron fog így működni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Igen, meg volt zsinórban az 5. hibátlan offseason és máris 7-10nél tartunk 9-7ről...Hörinek nem tetszik a Hackett kinevezésPersze, ki lehet találni hogy Rodgersre játszunk 1 éve meg Hackett egy blöff báb, csak azért halkan tegyük hozzá hogy a Surtain pick egyelőre lepipálja a QB-kat nem kicsit (meg a CB-ket a rosterünkön), akkora blöff pick volt, Hackett meg a HC jelölt edző rangsorokban mindenhol kiemelkedő pozicióban volt, többnyire elsőn. Nyugodtan lehet gyengének gondolni, de hogy megint Rodgersre játszunk és csak ezért blöffölünk hülyeség. Nem ezért jött.
Heisman
Cruyffista
több mint 4 éve
Az úgy is csütörtökönként van, nem? 😀
empty taxi