Denver Broncos
Nem tudom kizárni, hogy nem voltak másnaposak, ha azok voltak akkor az sztem sem profi hozzáállás, sem emberi, sem üzleti szempontból.Alapvetően ez így rendben van, értem amit írsz és biztosan nem fekete-fehér a dolog. Jogi értelemben ez a vád szerintem is el fog bukni.Én azt is elhiszem h csak a Rooney Rule miatt volt ott.Az időpont/interjú kapcsán:Ketté kell választani a rasszizsta vádakat a ténytől, hogy Elwayék full másnaposan rabolták az idejét.
For Flores interview on Jan. 5, 2019 source says Broncos HC search group landed in Providence around 2:30 am. Joe Ellis was in Boston on personal matter and started driving at 6 am to Providence. The Flores interview started at 7:30 a.m. with all Broncos parties present. #9sports
— Mike Klis (@mikeklis) February 1, 2022
Az interjúról Flores 2020 novemberében meg ezt mondta a sajtóban:
That interview was, I remember it vividly. It was just great for me to – just from doing my own background work – learn more about the Denver Broncos and their history and the Bowlen family and the great history that they have there as an organization. I was excited to interview with them. I thought it went well. It was just great to meet the executives there and spend some time with them. I think Vic's a great coach. They've got the right coach and the right people in place. It's a talented team, that's for sure. It was a good experience for me personally.
Ha annyira a szívére vette az interjút, akkor nem kell a PR duma, lehetett volna úgy is válaszolni az interjús kérdésre h nem köpköd, de nem is szop fel. Ha már felszop, akkor meg minimum visszás két évvel később azt állítani h egy rasszista kamaradarab része volt.
Általános Doktor
Az előbbin lehet vitatkozni, ugyanakkor teljes joggal írjátok, hogy nem áll stabil lábakon. Az utóbbit nem tudom miért találná ki a semmiből, senki nem olyan hülye, hogy egy ilyen hazugsággal rágalmazzon egy "random" csapatot, miközben sokkal súlyosabb vádpontok is kerültek a beadványba - a hangsúly úgyis azokon lesz.
Azt ne mondjátok, hogy nem nézitek ki az Elway-Ellis duóból, hogy ez megtörtént. Nem arról van szó, hogy seggrészegen állítottak be, de azért óriási tiszteletlenség (Flores és a csapat felé is) másnaposan, nem full fókusszal megjelenni egy HC interjún.
Hulkeinstein
De azt a szabályt arra találták ki h a kisebbségi edzők lehetőséget kapjanak, ami bizonyítottan megtörtént.
Ha már elkezdünk azon vekengeni h valakinek "rabolják az idejét", akkor nálunk most 9 ember verhetné az asztalt h raboltuk az idejét, mert nem vettük fel őket. Ez teljesen abszurd.
Ne csináljunk úgy mintha a valóságban nem lenne olyan h az egyik interjújelölt qvára megfog, akkor utána vmi bűn lenne h meghallgatod a többit is. Nyilván onnantól a "top" jelöltedhez méred a maradékot, az is lehet h elfogult vagy, de az nevetséges h ilyenkor nem lehet meghallgatni már mást sem.
Flores meg hiteltelen onnantól h két éve felszopkodja az interjút, most meg már másnaposok gyülekezete előtti időrablásnak állítja be. A kettő üti egymást.
szerk.: a broncos a hivatalos közleményben ki is tért arra h milyen időrendben zajlottak az események, hogy milyen jegyzőkönyv készült, hogy milyen háttéranyagokat állítottak össze anno Floresről.
szerk2.: nem a semmiből állítja, sőt, azt sem vitatom el h ő tényleg úgy érzi h ha nem lett volna rooney rule, akkor nem hívják be, de minden más amit ír az sztem ennek a frusztrációnak a gyümölcse.
Általános Doktor
Azt viszont tartom, hogy tuti másnaposak voltak, mi a fenéért állítana ilyet ha nem igaz? A másnaposság amúgy nem bűn, szimplán nagyon gáz az egyénekre nézve.
Hulkeinstein
A gondom ezzel az h
- a brigád igazoltan hajnal fél 3-kor érkezett meg repülővel, míg Ellis kocsival ment utánuk szintén hajnalban. Az is lehet h szimplán fos kialvatlanok voltak. | Ezt sem tartom profinak, semmiből nem tartott volna egy nappal korábban lemenni, de azért nem ugyanaz. |
- Flores szűk egy évvel később nyilvánosan méltatta az interjút - ha tényleg akkor és ott úgy érezte h ez ultragáz -mint ahogy most ez lejön-, akkor nekem nem áll össze h minek szopkodta ilyen szinten fel őket. Az udvariassági kört megtehette volna anélkül is h személyükben dícséri őket, vagy h kijelenti h jó élményként gondol vissza erre.
- az amerikai túlfűtött politikai légkörben nagyon, nagyon sokan ezeket kész ténynek veszik és összemossák a rasszizmussal. Márpedig meggyőződésem h utóbbiról szó sem volt, így az egész rettentő igazságtalan.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Amúgy én is nyűgös lennék, ha nem akarnának felvenni, de azért keljek fel hajnalban 3-4 órát interjúzni. Btw, Bostonban 7:30-kor, az helyi idő szerint 5:30 Elwayéknek + a fárasztó utazás. Én is másnaposnak néztem volna ki, akár ittam volna előtte akár nem. Nem tudom ki akarta a hajnali időpontot, ha Flores, akkor azt mondom, elég sokat tettek, hogy alkalmazkodjanak a korai keleti parti időhöz, persze még nagyobb időrablás lett volna, ha ő utazik Denverbe és napközben beszélnek vele...
Mellesleg most is, mondják milyen meggyőző volt Hackett, ahogy bejárta a stadiont és mondta milyen változtatásokat csinálna majd, ha övé lenne az állás. Őőőő, aki nem Denverbe jött, hanem hozzá repültünk, annak erre esélye se volt...
Amúgy valahogy sikerült meghallgatni interjún Shannyt és Zac Taylort, most majdnem ők meccselnek egymással a Super Bowlon, de így is igaz, hogy sikerült benthagyni 2 SB résztvevő HC-t 2 nagyon rossz kedvéért. Nem rasszista alapon ezért senki nem foglalkozik vele, de azért emlékezzünk meg erről is.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Alapvetően ez így rendben van, értem amit írsz és biztosan nem fekete-fehér a dolog. Jogi értelemben ez a vád szerintem is el fog bukni.Én azt is elhiszem h csak a Rooney Rule miatt volt ott.Az időpont/interjú kapcsán:Ketté kell választani a rasszizsta vádakat a ténytől, hogy Elwayék full másnaposan rabolták az idejét.
For Flores interview on Jan. 5, 2019 source says Broncos HC search group landed in Providence around 2:30 am. Joe Ellis was in Boston on personal matter and started driving at 6 am to Providence. The Flores interview started at 7:30 a.m. with all Broncos parties present. #9sports
That interview was, I remember it vividly. It was just great for me to – just from doing my own background work – learn more about the Denver Broncos and their history and the Bowlen family and the great history that they have there as an organization. I was excited to interview with them. I thought it went well. It was just great to meet the executives there and spend some time with them. I think Vic's a great coach. They've got the right coach and the right people in place. It's a talented team, that's for sure. It was a good experience for me personally.
Ha annyira a szívére vette az interjút, akkor nem kell a PR duma, lehetett volna úgy is válaszolni az interjús kérdésre h nem köpköd, de nem is szop fel. Ha már felszop, akkor meg minimum visszás két évvel később azt állítani h egy rasszista kamaradarab része volt.
Általános Doktor
Az előbbin lehet vitatkozni, ugyanakkor teljes joggal írjátok, hogy nem áll stabil lábakon. Az utóbbit nem tudom miért találná ki a semmiből, senki nem olyan hülye, hogy egy ilyen hazugsággal rágalmazzon egy "random" csapatot, miközben sokkal súlyosabb vádpontok is kerültek a beadványba - a hangsúly úgyis azokon lesz.
Azt ne mondjátok, hogy nem nézitek ki az Elway-Ellis duóból, hogy ez megtörtént. Nem arról van szó, hogy seggrészegen állítottak be, de azért óriási tiszteletlenség (Flores és a csapat felé is) másnaposan, nem full fókusszal megjelenni egy HC interjún.
Hulkeinstein
De azt a szabályt arra találták ki h a kisebbségi edzők lehetőséget kapjanak, ami bizonyítottan megtörtént.
Ha már elkezdünk azon vekengeni h valakinek "rabolják az idejét", akkor nálunk most 9 ember verhetné az asztalt h raboltuk az idejét, mert nem vettük fel őket. Ez teljesen abszurd.
Ne csináljunk úgy mintha a valóságban nem lenne olyan h az egyik interjújelölt qvára megfog, akkor utána vmi bűn lenne h meghallgatod a többit is. Nyilván onnantól a "top" jelöltedhez méred a maradékot, az is lehet h elfogult vagy, de az nevetséges h ilyenkor nem lehet meghallgatni már mást sem.
Flores meg hiteltelen onnantól h két éve felszopkodja az interjút, most meg már másnaposok gyülekezete előtti időrablásnak állítja be. A kettő üti egymást.
szerk.: a broncos a hivatalos közleményben ki is tért arra h milyen időrendben zajlottak az események, hogy milyen jegyzőkönyv készült, hogy milyen háttéranyagokat állítottak össze anno Floresről.
szerk2.: nem a semmiből állítja, sőt, azt sem vitatom el h ő tényleg úgy érzi h ha nem lett volna rooney rule, akkor nem hívják be, de minden más amit ír az sztem ennek a frusztrációnak a gyümölcse.
Általános Doktor
Azt viszont tartom, hogy tuti másnaposak voltak, mi a fenéért állítana ilyet ha nem igaz? A másnaposság amúgy nem bűn, szimplán nagyon gáz az egyénekre nézve.
Szerkesztette: Hulkeinstein
Én azt is elhiszem h csak a Rooney Rule miatt volt ott.Az időpont/interjú kapcsán:Ketté kell választani a rasszizsta vádakat a ténytől, hogy Elwayék full másnaposan rabolták az idejét.
Általános Doktor
Hulkeinstein

Szerinted ezt mégis ki szivárogtatta ki? 😊lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.Ezen lehet vicceskedni, de valójában az a vicc h valaki beböfög ilyet 2 évvel később és sokan kész tényként kezelik. Elway helyében a szart is kiperelném belőle.
Amadeus
Floresről ami kiszivárgott -toxikus légkör, qb szívatás stb.- az alapján egyáltalán nem kár h nem baszta szét itt is a légkört.
Általános Doktor
Ismétlem: Mi a fenéért "böfögne be" egy ilyet sokkal súlyosabb vádpontok mellé, ha nem lenne benne igazság? Ha komoly volt az interjú, az nagyon gyorsan bizonyítható (kamerafelvételek, jegyzetek, eleve a meeting hossza).
Biztos vagyok benne, hogy sajnos a csapatok nagyrészénél volt már ilyen eset, szóval nem a Broncos itt a fekete bárány - de az logikusan nonszensz, hogy a semmiből állít ilyeneket Flores. Innen a kanapéról könnyű okosnak lenni, de ő konkrétan beáldozta az eddigi életét ezzel, mindezt úgy hogy minimális efforttal top DC dollárt keresett volna még ha most nem is lesz HC. Az égvilágon semi értelmét nem látom ehhez hasonló piti hazugságok kitalálásának a jelen helyzetben. Mondom, a rasszista interpretációján lehet vitatkozni, az esemény megtörténtén logikusan kevésbé.
Az időpont/interjú kapcsán:Ketté kell választani a rasszizsta vádakat a ténytől, hogy Elwayék full másnaposan rabolták az idejét.
Általános Doktor
lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.Ezen lehet vicceskedni, de valójában az a vicc h valaki beböfög ilyet 2 évvel később és sokan kész tényként kezelik. Elway helyében a szart is kiperelném belőle.
Amadeus
Floresről ami kiszivárgott -toxikus légkör, qb szívatás stb.- az alapján egyáltalán nem kár h nem baszta szét itt is a légkört.

Arról is lehetne szó, hogy Elway 2017-ben az interjúk előtt döntött Vance Joseph mellett, és berángatott nem is tudom 3-4 fehér csávót, rabolni az idejüket, amikor már tudta kié lesz a meló...Öt edző jutott el az interjúig:
Amúgy nincs kedvem visszanézni, de Flores se az egyetlen kisebbségi jelölt volt szerintem 19ben Denverben...
Black_Adder
Mike Munchak, Vic Fangio, Chuck Pagano, Zac Taylor és Brian Flores

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Amúgy nincs kedvem visszanézni, de Flores se az egyetlen kisebbségi jelölt volt szerintem 19ben Denverben...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data

A pozitív diszkrimináció interjúig vitte Florest. De ha Fangio tűnt alapból jobb döntésnek az is elfogadható.
Az a baj, hogy ez történik akkor ha valaki nem a teljesítménye alapján jut el interjúra hanem a bőrszíne alapján. Ezért faszság a Rooney Rule... Mayo is akkor ezek alapján lett mindenhova meghívva gondolom.
Floresszel azért szerintem előrébb lettünk volna az elmúlt években mint Trmenedous Jobbal, de ezt akkor is abban a pillanatban kell értékelni mint amikor az olasz csődör ki lett nevezve.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
This allegation should be pretty easy to document as to who is being honest. #NFL #Broncos https://t.co/FdjlNgP604
— John McMullen (@JFMcMullen) February 1, 2022

Állat vagyok, ami enni kér...
Flores beperelte a ligát és a Giantset rasszizmusért egy egész aktányi anyaggal amiben mi is szereplünk. Elway és Ellis egy órát késve, piásan interjúztatták egy buliból az irodába vergődve állítása szerint, és végig világos volt számára hogy Fangioé a munka, ő csak a Rooney rule miatt kellett.Nem piásan, hanem másnaposan. Ami vagy igaz, vagy nem, de egy ilyen vád miatt én qvára nem tartom kóklerkedésnek Elway munkáját.
Azért ez nagyon gáz, ha igaz.
Szerk: Mármint én nem feltételezem, hogy rasszisták, szerintem nem azok, az viszont abszolút elképzelhető, hogy ekkora szakmaiatlan kóklerkedés ment GM munka alatt.
Cruyffista
A Rooney rule ide vezet, kódolva van a rendszerben h lesznek olyan szinesbőrű edzők, akiket kurvára csak emiatt hívnak meg egy interjúra, ami szerintem is méltatlan.
De Elwayre meg Ellisre azt mondani h rasszisták, amikor VJ-t a FEHÉR bronco legenda fia helyett választották (aki nem mellesleg szakmailag is ezerszer jobb választás lett volna), az vmi egészen elképesztően szürreális.
Meg az is h az anyagban Fangió potenciális érdemeiről szó sem esik, csak annyi van leírva h FEHÉR EDZŐT választottak Floreske helyett, mintha épp nem az akkori liga legjobb védelmének a DC-jéről beszélnénk.
És egy ilyen komplexusos pöcs miatt végig lesz húzva Elwayék meg a broncos neve is a sárban. Nevetséges.

Azért ez nagyon gáz, ha igaz.
Szerk: Mármint én nem feltételezem, hogy rasszisták, szerintem nem azok, az viszont abszolút elképzelhető, hogy ekkora szakmaiatlan kóklerkedés ment GM munka alatt.
Szerkesztette: Cruyffista
Bill Kollarhoz hasonlították a kinevezésének a jelentőségét anno, de Kollarral ellentétben ő nem váltotta meg a világot.
Sources: Mike Munchak unlikely to return as Broncos OL coach. He has opportunities elsewhere and there's slight opportunity he returns back with Broncos. But new head coach Nathaniel Hackett looking at other OL coaches with more experience in his system. #9sports
Közben az öreg WP néhány tweet erejéig még lobbizik maga mellett:
What DC has been with 7 straight teams who went to the playoffs in his first year there? Two of the teams went to the SB the first year and one went his second year. pic.twitter.com/srxV8YL9jI
— Wade Phillips (@sonofbum) January 29, 2022
| mielőtt beleélnénk magunkat: nem akarunk változtatni a mostani sémán, és kifejezetten fiatal, feltörekvő DC-t keresünk |
Szerkesztette: Általános Doktor

Felcsúton még úgysem volt NFL franchiseElképzelem ahogy a Puskás Akadémián már gőzerővel dolgoznak a sima gurulós fociban bevált saját neveléses rendszeren, hogy tudják ezt a tökéletes módszert beilleszteni az újonnan nyílt amerikai foci szakágba.
petey
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
"The Pat Bowlen Trust announced today the beginning of a sale process for the Denver Broncos. We have retained Steve Greenberg of Allen & Company as our financial advisor and Joe Leccese of Proskauer Rose LLP as our legal advisor for this transition of ownership.
"Selling an NFL team is a complex process involving numerous parties and league approval procedures. Nonetheless, the trustees hope to have the sale completed by the start of the 2022 NFL season.
"The Broncos are a special franchise that is part of the fabric of this region, and whoever emerges as the new owner will certainly understand what the team means to our great fans and this community."
STATEMENT FROM THE BOWLEN FAMILY
"When Pat Bowlen purchased the Denver Broncos in 1984 with the help of his siblings-John, Bill and Marybeth-he set out with the goal of being No. 1 in everything. Over the past 38 seasons, his vision enabled the Broncos to become champions on and off the field.
"With today beginning the Broncos' transition to new ownership, our family is overwhelmed with gratitude for what this organization and community have meant to us. There are truly no words to express our deep appreciation to all of Broncos Country for its unwavering support during the past four decades.
"We will forever cherish Pat's leadership as a Hall of Fame Owner and CEO, guiding the Broncos to three World Championships, seven Super Bowls, 13 AFC West titles and 21 winning seasons. Off the field, Pat ensured his team gave back to the Denver community with the same passion that Broncos fans displayed every Sunday in the fall.
"Nothing Pat accomplished would have been possible without the players, whom he loved dearly. Thank you to those who proudly wore the Broncos jersey over the years for your commitment to winning and serving our community.
"Our family is eternally grateful for the coaches, support staff and team employees for all of their contributions. Thank you for your countless sacrifices and dedication to the Broncos.
"Pat used to say the Broncos belonged to the fans and that ultimately this was their team. From the bottom of our hearts, thank you for this incredible ride. It has been the honor of our lifetime.
"All of us know that the impact of 'Mr. B' will live on with the Broncos and in the hearts, minds and memories of the fans.
"We will always cheer for the Orange and Blue. Go Broncos
"I love this sport. I hate this sport."
FA kitekintő:Újonc QB Armstead top T fizu kombó nekem tetszene. És akkor a fal és skill posztok rendben.
Lejárók, vastagon kiemelve akit szerintem meg kéne tartani első szándékból, aláhúzva akit második hullámban jó áron, üresen hagyva akiket el kellene engedni ártól függetlenül.
UFA: Bridgewater, Gordon, Eric Saubert, Bobby Massie, Cameron Fleming, Brett Jones, Shamar Stephen, Stephen Weatherly, AJ Johnson, Kenny Young, Josey Jewell, Kyle Fuller, Bryce Callahan, Kareem Jackson, Nate Hairston, Michael Ford
RFA: Brett Rypien, Calvin Anderson, Diontae Spencer, DeShawn Williams, Micah Kiser, Malik Reed, Natrez Patrick,
ERFA: PJ Locke, Jonas Griffith, Adrian Killins
A 3 ILB közül (AJ Johnson, Jewell, Young) bármelyik párosítás mellett szólhatnak érvek, ideális esetben kettőt kéne megtartani közülük, de ha spórolni akarunk csak egy lesz, és Browning lesz a másik kezdő. Így, hogy nem Quinn jött, nem hiszem hogy sémát váltunk. Ha mégis, akkor már indokoltabb lenne kettőt megtartani, mert megbízható, jó korban lévő inside linebackert nem lehet minden sarkon találni, hiába gyengébb értékű poszt. Massie megtartása fontos lenne, mert végre egy olyan olcsó RT, aki tényleges fizikai jelenléttel bír, és ár-érték arányban jó teljesítményt hoz. Ideális esetben upgrade-elni kell, de cserének kimagasló signing lenne. A többiek közül Jacksont és Hairstont nevezném még fontosnak, jók voltak idén és nem lennének drágák. Callahannak szerintem túl sokat fog ajánlani a piac, így ő szinte kizárt hogy marad.
Cut jelöltek:
- DeSean Hamilton (2.1 millió felszabadul, 0 dm)
- Mike Boone (1.25 millió felszabadul, 800k dm)
- Tyrie Cleveland (900k felszabadul, 0 dm)
- Quinn Bailey (825k, 0 dm)
- Sam Martin (2.3m felszabadul, 400k dm)
Opciók: nincs
Átgörgetett pénz: 11.3 millió (3. legtöbb a ligában)
Új cap space 2022-ben: 208-210 milló környéke
Jelenleg 5. legnagyobb helyünk van, ez piacnyitásra nagyjából 50 millió dollár körül lesz.
Külső első hullámos FA targetek akik mellett lehet indokolni (nem sorrendben):
- Jameis Winston (QB) 19. helyezett top100 FA listán
- Tyrann Mathieu (S) 18.
- Terron Armstead (OT) 2.
- Jessie Bates III (S) 12.
- JC Jackson (CB) 7.
- Chandler Jones (EDGE) 6.
- Von Miller (EDGE) 5.
- Marcus Williams (S) 9.
- Haason Reddick (EDGE) 21.
- Harold Landry (EDGE) 26.
- James Conner (RB) 30.
- Brian Allen (C) 38.
- Ryan Jensen (C) 58.
- Justin Houston (EDGE) 60.
- Calais Campbell (DL) 56.
- Marcus Mariota (QB) 74.
Hiányposztok: QB1, RB2, TE3, RT1, S2, CB3, EDGE2, ILB1
Ahol erősíteni lehet: C1/G1 (Glasgow tud C-t játszani magas szinten), CB2, DL3
Cruyffista
A védelembe Bates király lenne, de nem fogjuk megfizetni Simmons mellé. Drága CB tuti nem jön a tavalyi pick után, szóval marad az Edge és talán LB.
Lejárók, vastagon kiemelve akit szerintem meg kéne tartani első szándékból, aláhúzva akit második hullámban jó áron, üresen hagyva akiket el kellene engedni ártól függetlenül.
UFA: Bridgewater, Gordon, Eric Saubert, Bobby Massie, Cameron Fleming, Brett Jones, Shamar Stephen, Stephen Weatherly, AJ Johnson, Kenny Young, Josey Jewell, Kyle Fuller, Bryce Callahan, Kareem Jackson, Nate Hairston, Michael Ford
RFA: Brett Rypien, Calvin Anderson, Diontae Spencer, DeShawn Williams, Micah Kiser, Malik Reed, Natrez Patrick
ERFA: PJ Locke, Jonas Griffith, Adrian Killins
A 3 ILB közül (AJ Johnson, Jewell, Young) bármelyik párosítás mellett szólhatnak érvek, ideális esetben kettőt kéne megtartani közülük, de ha spórolni akarunk csak egy lesz, és Browning lesz a másik kezdő. Így, hogy nem Quinn jött, nem hiszem hogy sémát váltunk. Ha mégis, akkor már indokoltabb lenne kettőt megtartani, mert megbízható, jó korban lévő inside linebackert nem lehet minden sarkon találni, hiába gyengébb értékű poszt. Massie megtartása fontos lenne, mert végre egy olyan olcsó RT, aki tényleges fizikai jelenléttel bír, és ár-érték arányban jó teljesítményt hoz. Ideális esetben upgrade-elni kell, de cserének kimagasló signing lenne. A többiek közül Jacksont és Hairstont nevezném még fontosnak, jók voltak idén és nem lennének drágák. Callahannak szerintem túl sokat fog ajánlani a piac, így ő szinte kizárt hogy marad.
Cut jelöltek:
- DeSean Hamilton (2.1 millió felszabadul, 0 dm)
- Mike Boone (1.25 millió felszabadul, 800k dm)
- Tyrie Cleveland (900k felszabadul, 0 dm)
- Quinn Bailey (825k, 0 dm)
- Sam Martin (2.3m felszabadul, 400k dm)
Opciók: nincs
Átgörgetett pénz: 11.3 millió (3. legtöbb a ligában)
Új cap space 2022-ben: 208-210 millió környéke
Jelenleg 5. legnagyobb helyünk van, ez piacnyitásra nagyjából 50 millió dollár körül lesz.
Külső első hullámos FA targetek akik mellett lehet indokolni (nem sorrendben):
- Jameis Winston (QB) 19. helyezett top100 FA listán
- Tyrann Mathieu (S) 18.
- Terron Armstead (OT) 2.
- Jessie Bates III (S) 12.
- JC Jackson (CB) 7.
- Chandler Jones (EDGE) 6.
- Von Miller (EDGE) 5.
- Marcus Williams (S) 9.
- Haason Reddick (EDGE) 21.
- Harold Landry (EDGE) 26.
- James Conner (RB) 30.
- Brian Allen (C) 38.
- Ryan Jensen (C) 58.
- Justin Houston (EDGE) 60.
- Calais Campbell (DL) 56.
- Marcus Mariota (QB) 74.
Hiányposztok: QB1, RB2, TE3, RT1, S2, CB3, EDGE2, ILB1
Ahol erősíteni lehet: C1/G1 (Glasgow tud C-t játszani magas szinten), CB2, DL3
Szerkesztette: Cruyffista
Úgy tartja a bakeliteket, hogy a föntiek súlya ránehezedjen az alul lévőkre?Dr. Dre Chronicja aranybecsű pedig
Mondjuk azokért nem is kár, amik vannak neki...
Black_Adder