Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Belendül az eke felétek...

empty taxi
Florest megbízták hogy nyomja le vhogy a FR árát....😕
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 229 — NFL bracket champion '26
Belendül az eke felétek...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
És a Packers TE coach az új OC.
Cruyffista
Ezzel szerintem, hogy egy TE coachot szánunk OC-nak, és külön magas kaliberü passing game coordinatort is hoztunk, rámegyünk a szarásig futásra amit Hackett-tel sejteni lehetett. Ennek megfelelően várok minőségi igazolásokat, pickeket RT, G/C, RB2 posztokra.

Plusz Jimmy G tegnap elbúcsozott a Ninerstől, és elvileg megegyezett a csapattal, hogy csak erős csapathoz cserélhetik. Nekem az a tippem, hogy ez Tampa, Steelers, Broncos, Commanders négyest jelent.
Cruyffista
Tampába szerintem elvből nem menne Brady után, a Steelers/Commanders és az erős csapat nekem valahogy most nem egy kategória, nálunk meg mindenki elásná a fórumon, szóval szerintem ez csakis a Saints lehet! | bízzatok bennem, értek hozzá simán |
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Cruyffista
Ezzel szerintem, hogy egy TE coachot szánunk OC-nak, és külön magas kaliberü passing game coordinatort is hoztunk, rámegyünk a szarásig futásra amit Hackett-tel sejteni lehetett. Ennek megfelelően várok minőségi igazolásokat, pickeket RT, G/C, RB2 posztokra.

Plusz Jimmy G tegnap elbúcsozott a Ninerstől, és elvileg megegyezett a csapattal, hogy csak erős csapathoz cserélhetik. Nekem az a tippem, hogy ez Tampa, Steelers, Broncos, Commanders négyest jelent.
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

Black_Adder
Gary Kubiak fia.

Szintén kiváló hire egyébként. Eddig nagyon jó irányba megy a Denver szerintem.
Amadeus
ismerjük. Ő szerntem is jó igazolás lenne, mondjuk ha javul az offense-ünk jövőre szerintem vinnék valahova OC-nak.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499

Black_Adder
Gary Kubiak fia.

Szintén kiváló hire egyébként. Eddig nagyon jó irányba megy a Denver szerintem.
több mint 4 éve

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Amúgy fura hogy az emberek többsége elhiszi amit másoktól hall.
Még furább, hogy ha 2 egymásnak ellentmondó dolgot hall, azt hiszi el, amit előbb hallott.

Itt egyik fél se tudja bizonyítani a saját igazát, egyiket se kell elhinni. A részegség/másnaposság egyszerűen valószínűtlen, főleg, hogy Ellis és Elway nem együtt töltötték az előző éjszakát, egymástól függetlenül kellett volna bebaszniuk.
Azt el tudom hinni, hogy van alapja ennek az eltúlzott állításnak, mégpedig az, hogy összeszedetlenül / felkészületlenül érkezett a denveri különítmény. Legalábbis magamból kiindulva, ha hajnali 2:30-kor érkezek valahova, mégha tudtam is aludni a repülőn sem leszek a legjobb formában 7:30-kor, aztán persze ki tudja, más emberek másmilyenek, ők lehet este 10-11 fele nem tudnak koncentrálni.
Számomra mindkét véglet (részeg/másnapos denveriek és teljesen professzionális éles interjú) valószínűtlen, egyik forgatókönyvet se kezelem tényként. Idegen embernek nem hiszek.
Most nem tudom megkérjek-e mindenkit, hogy a kijelentő módot cserélje le feltételes módra, amikor, amikor rottyon levésről meg hasonlókról ír, de valószínűleg az egész egy szélmalomharc lenne és az az igazság, hogy 2016-ban lát napvilágot egy ilyen story, hogy Kubiak "ellenfeleit" részegen interjúztattuk, akkor nem lett volna belőle story, mert az eredmények magukért beszéltek. Most a 2017-2021-es időszak miatt ez magas labda, most inkább úgy emékeznek Elwayre, mint aki hozta Osweilert, Keenumot, Flaccot, mint aki kinevezte Kóklert és TremendousJobot, mint arra aki hozta Manninget majd Ware-t, Talibot, Wardot és Sanderst, most úgy emékeznek rá, mint akivel az utoljára a '70es években látott mélységbe került a csapat és nem úgy, mint akivel 2 Super Bowlba jutott a csapat és egyet megnyert.
Mindkettő része a GM tevékenységének, úgyhogy lehet poénkodni is rajta, meg védeni is, csak azért próbáljuk ne összekeverni az állításokat és feltételezéseket a tényekkel, akkor is ha a tények nem tudnak kiderülni 3 év távlatából.

Az állítólagos késés, talán kinyomozható 3 év távlatából. Talán. Kétlem, hogy bárki veszi a fáradtságot hogy ezt megtegye, de ha a késés ténye igaz, akkor az tiszteletlen és amatőr viselkedés a denveri részről függetlenül a vélt vagy valós alkoholos befolyásoltság utóhatásaitól, azok súlyosbító tényezők lehetnének ha biztosra ki tudnának derülni, de a késés önmagában elég kritika lenne Elwayék felé. Ha a késés ténye cáfolódik, akkor viszont mégis mi alapján hinnénk el a mese többi részét.
Legalább egy valaki hazudik és nem mindig az mond igazat, aki először beszél, ami azt illeti az se kizárt, hogy senki nem mond teljes igazságot

Lehet lesz vizsgálat, majd találnak valaki postaládájában rasszista emaileket, lesz egy újabb bűnbak, és megint kihozzák, hogy egyetlen emberrel volt baj az egész ligában mostantól meg minden rendben.
Mivel lesz belőle ügy ránk nézve negtív lehet, hogy a vélt amatőrizmust összemossák a rasszizmussal, amiről őszintén hiszem hogy ha jelen is van a csapat vezetőségében, nem mutatkozott meg / nem játszott szerepet fangio kinevezésében. Akkor nagyon sokak szerint ő volt a legjobb jelölt. Nagyon sokan nagyon nagyot tévedtek az élükön Elwayjel, de akkor ez tűnt a legjobb választásnak

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 892
Most komolyan, ez a legfontosabb téma itt? Nem unalmas? Kit érdekel? Nem aludtak, hosszú volt az ut, lecsúszott pár whiskey, és? Vagy nem. 2 éve volt, ha igaz, ha nem.. Szarni rá.

Kifordult magából már rég ez a beteg világ. Rasszizmus meg #metoo, a boltba nem tud elmenni egy átlag amerikai, hogy ne találkozzon a témával.. borzasztó.

Ne ezen lovagoljunk már..

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Hagyjuk már ezt a "picsakészen volt" meg "rottyon volt" meg "másnapos amatőr" kifejezéseket, mert ezt egy felhergelt, csalódott, sértett Flores állítja, aki az interjú után még csak távolról sem beszélt ilyesmiről, csak két év elteltével jön ezzel elő. Szerintem ez egyik szó a másik szó ellen esete, bizonyítékot nem láttunk semelyik oldalról, erre itt (és szerte a világon) kész tényként van kezelve, mert Flores aszonta. Ha így volt gáz, de ha nem így volt, akkor mindenki gáz, aki ezt állítja. És ez a sztori jelenleg szerintem itt tart.

Szerkesztette: Bozontron
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 497 — The Mathematician
lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.
Amadeus
nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
csebi
ha csocsóverseny volt tilos volt innom mert teljesen retardált voltam és olyanokat csináltam ami nme biztos hogy megéri 😀
viszont mikor szombat esti "kocsmakupa" volt akkor meg hozták nekem mer egyébként meg fun

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 651 — Lucas Scott
Amadeus
nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
csebi
egy dolog rottyon kocsmasportolni és egy másik rottyon tárgyalni.

Alapból milyen tiszteletlen és végtelenül amatőr már ez.
Amadeus
Még Flores sem mondja h rottyon tárgyaltak volna, máshol leírtam h miért nem tartom validnak a "vádakat".

Ha így lett volna, akkor egyetértenék veled, de jelenleg személy szerint úgy látom h nem így volt.
Általános Doktor
csak picsa másnapos volt a helyi lipcseipeti.
Amadeus
mostantol uj szabaly lesz h minden HC interju elott az nfl egyik embere mkit megszondaztat.
csebi
nevetni fogsz, de a magyar bv-kben lassan 1 éve szondát fúj mindenki, aki belép.

Nem lenne ördögtől való az amit írsz.
Amadeus
Nem 1 éve, legalább 6 éve.
Hidd el, tudom. 😀
KeyG
engem egy éve szivatnak vele következetesen.
Amadeus
pont a legjobbkor miota van COVID ugye? 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Amadeus
csebi

Amadeus
Még Flores sem mondja h rottyon tárgyaltak volna, máshol leírtam h miért nem tartom validnak a "vádakat".

Ha így lett volna, akkor egyetértenék veled, de jelenleg személy szerint úgy látom h nem így volt.
Általános Doktor
Amadeus
mostantol uj szabaly lesz h minden HC interju elott az nfl egyik embere mkit megszondaztat.
csebi
nevetni fogsz, de a magyar bv-kben lassan 1 éve szondát fúj mindenki, aki belép.

Amadeus
Hidd el, tudom. 😀
KeyG
engem egy éve szivatnak vele következetesen.
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 801
Amadeus
csebi

Amadeus

Általános Doktor
Amadeus
csebi

Amadeus
Hidd el, tudom. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Amadeus
csebi

Amadeus

Általános Doktor
Amadeus
csebi

több mint 4 éve
álljon itt valami fasza dolog is
több mint 4 éve
Amadeus
csebi

Amadeus

Általános Doktor
Amadeus

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Amadeus
csebi

Amadeus

Általános Doktor
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Amadeus
csebi

Amadeus

szerk.: arról nem beszélve h ha még így is lett volna, ez akkor is max profihoz méltatlan magatartás, de qvára nem rasszista.

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Amadeus
csebi

Amadeus
ugy latszik nem jartal kozel-keleten, afrikban nagykoveteknel, legendas tortenetek vannak 😊
| nyilvan en kifogtam az egyetlen Bismarcknal is poroszabb nagykovetet kozel-kelet-Afrika tersegben mikozben kollegak elveztek mashol a lazabb munkarendeket |
csebi
világos, a diplomáciai karrierhez alapvetően máj kell. Ezt nem vitatja senki.

De ez egy kibaszott profi amerkai futball franchise. Szóval érted.
több mint 4 éve
Amadeus
csebi

Amadeus
ugy latszik nem jartal kozel-keleten, afrikban nagykoveteknel, legendas tortenetek vannak 😊
| nyilvan en kifogtam az egyetlen Bismarcknal is poroszabb nagykovetet kozel-kelet-Afrika tersegben mikozben kollegak elveztek mashol a lazabb munkarendeket |

több mint 4 éve
Amadeus
csebi

több mint 4 éve
Amadeus

több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Szóval azért így valószínű, hogy a bőrszíne miatt csak Flores. Nagyjából erről szól a rooney rule, amúgy nem is hívtak volna, de így mégis kapsz egy esélyt, ha olyan jó lett volna, és ez alatt nem azt gondolom, hogy jobb mint Fangio, hanem annyival jobb, hogy megrengesse a már kvázi megszületett döntést. Ugye Shanny hiába volt sokkal jobb az interjún mint VJ, mégis a kókler jött, nem mellesleg fordított leosztásban biztos repkednének a rasszista vádak...

Amúgy én is nyűgös lennék, ha nem akarnának felvenni, de azért keljek fel hajnalban 3-4 órát interjúzni. Btw, Bostonban 7:30-kor, az helyi idő szerint 5:30 Elwayéknek + a fárasztó utazás. Én is másnaposnak néztem volna ki, akár ittam volna előtte akár nem. Nem tudom ki akarta a hajnali időpontot, ha Flores, akkor azt mondom, elég sokat tettek, hogy alkalmazkodjanak a korai keleti parti időhöz, persze még nagyobb időrablás lett volna, ha ő utazik Denverbe és napközben beszélnek vele...

Mellesleg most is, mondják milyen meggyőző volt Hackett, ahogy bejárta a stadiont és mondta milyen változtatásokat csinálna majd, ha övé lenne az állás. Őőőő, aki nem Denverbe jött, hanem hozzá repültünk, annak erre esélye se volt...

Amúgy valahogy sikerült meghallgatni interjún Shannyt és Zac Taylort, most majdnem ők meccselnek egymással a Super Bowlon, de így is igaz, hogy sikerült benthagyni 2 SB résztvevő HC-t 2 nagyon rossz kedvéért. Nem rasszista alapon ezért senki nem foglalkozik vele, de azért emlékezzünk meg erről is.
Black_Adder
Itt Shanny "nemkinevezése" az ősbűn, minden más ennek a következménye. Hozzáteszem h Ellis akarta VJ-t, mert állítólag nagyon szarban van az öreg Shannahannel, de akkor is Elway volt a GM, így ez az ő bűne. A szememben az egyetlen igazi nagy hibája, de én elismerten elfogult vagyok.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'