Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
NHL-el nem vagyok képben, de a 76ers inkább a jobbak között van NBA-ben. Amiótá átvette a csapatot volt felcsere 1/1-re, volt Rams féle all in, volt pár retool offseason, mindig törekedtek a sikerre. A Philly az egyik legtöbb luxusadót fizeti, és a külön extra marketingpénz is ott az egyik legnagyobb, amit a játékosaik extra mediahype-jára költenek, így garantált, hogy két kérdőjeles játékos közül az övéiket választják all star, all nba csapatokba, stb. Most is több millió van belerakva az Embiid MVP kampányba.A többi már a GM sara, hogy kiket mennyiért szerez be, szakmailag jó-e, ő mint tulaj megteremti a lehetőséget.
több mint 4 éve
Sima licit, ahol kötelező elfogadni a legnagyobb ajánlatot.Josh Harris neve felbukkant a potenciális vevők között. A Devils és 76ers tulaja, egyik franchise se a fénykorát éli, mióta megvette őket, igaz arra nincs kellő rálátásom, hogy mennyire függ össze vergődésük Harris személyével.Számít amúgy a kérő személye?
Azért remélem lesz nála jobb kérő...
Black_Adder
Sima licit van, ahol a legmagasabb ajánlat nyer vagy van valamiféle mérlegelés, pályázat mittudomén?
Rolni
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Josh Harris neve felbukkant a potenciális vevők között. A Devils és 76ers tulaja, egyik franchise se a fénykorát éli, mióta megvette őket, igaz arra nincs kellő rálátásom, hogy mennyire függ össze vergődésük Harris személyével.Számít amúgy a kérő személye?
Azért remélem lesz nála jobb kérő...
Black_Adder
Sima licit van, ahol a legmagasabb ajánlat nyer vagy van valamiféle mérlegelés, pályázat mittudomén?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 4 éve
Josh Harris neve felbukkant a potenciális vevők között. A Devils és 76ers tulaja, egyik franchise se a fénykorát éli, mióta megvette őket, igaz arra nincs kellő rálátásom, hogy mennyire függ össze vergődésük Harris személyével.Azért remélem lesz nála jobb kérő...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Ahogy várható volt jött Ejiro Evero DC-nek, illetve jött vele Dwayne Stukes ST koordinátornak (ott assistant ST coach volt) és Marcus Dixon DL coachnak (ott asssistant DL coach volt) Kollar helyére.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Rascati mégsem marad, Kuper viszi magával Minnesotába assistant OL coachnak (Modkins és Donatell is ott kötött ki)
több mint 4 éve
Jó, ha ez az alapvetésed h egy Fr. arcot nem tradelsz el semmiért, akkor persze, igazad van, a megoldás h addig hányunk amíg jobblétre nem szenderülünk.Én veled vagyok doki!
Én ellenben úgy látom ezt a ligát, ahol PFM-ekt rúgnak ki, Tom Bradyket engednek el, JJ Wattokat cserélnek el szotyiért, mert épp a franchise érdeke ezt kívánja.
A Von tradet meg ragozhatjuk, de sztem egyáltalán nem lett volna szignifikánsan nagyobb esély hosszabbítani vele, mint amilyen esély van rá h visszaigazoljuk:
Vic rendszerében -magához képest- tucat volt, nem lett volna jobb, akkor sem, ha marad év végéig | tudom h a rendszer volt szar etekintetben | . És ha ez így van -márpedig szilárd meggyőződésem h így lett volna- akkor év végén ott állnánk h van egy Von Millerünk, akiben égne a bizonyítási vágy h ő márpedig jobb ennél + van nemkicsi marketingértéke, amik miatt megkérné a saját árát, de szerencsétlen Paton | meg érzelmi burok nélkül mi is | annyit látna belőle h 2018-ban volt utoljára elit, azóta volt egy achilles-szakadása, de cserébe 32 éves. Szakmai alapon egy ilyen hosszabbítás (főleg nagy pénzért) nem szexi, ha Von Millernek hívják emberünket akkor sem.
ui.: remélem visszajön, aztán tárgytalan lesz az egész "vita".
Általános Doktor
több mint 4 éve
Jó, ha ez az alapvetésed h egy Fr. arcot nem tradelsz el semmiért, akkor persze, igazad van, a megoldás h addig hányunk amíg jobblétre nem szenderülünk.Én ellenben úgy látom ezt a ligát, ahol PFM-ekt rúgnak ki, Tom Bradyket engednek el, JJ Wattokat cserélnek el szotyiért, mert épp a franchise érdeke ezt kívánja.
A Von tradet meg ragozhatjuk, de sztem egyáltalán nem lett volna szignifikánsan nagyobb esély hosszabbítani vele, mint amilyen esély van rá h visszaigazoljuk:
Vic rendszerében -magához képest- tucat volt, nem lett volna jobb, akkor sem, ha marad év végéig | tudom h a rendszer volt szar etekintetben | . És ha ez így van -márpedig szilárd meggyőződésem h így lett volna- akkor év végén ott állnánk h van egy Von Millerünk, akiben égne a bizonyítási vágy h ő márpedig jobb ennél + van nemkicsi marketingértéke, amik miatt megkérné a saját árát, de szerencsétlen Paton | meg érzelmi burok nélkül mi is | annyit látna belőle h 2018-ban volt utoljára elit, azóta volt egy achilles-szakadása, de cserébe 32 éves. Szakmai alapon egy ilyen hosszabbítás (főleg nagy pénzért) nem szexi, ha Von Millernek hívják emberünket akkor sem.
ui.: remélem visszajön, aztán tárgytalan lesz az egész "vita".

több mint 4 éve
Most én tényleg mérsékelten értelek titeket.Ha nem trade-eljük el, akkor most folyhatnának a tárgyalások és Miller részéről meg lenne a szándék a maradáshoz, nyilván pénzt is szeretne keresni, de azt hiszem vasárnap is bizonyította, hogy még mindig megérdemli a pénzt.
Ki mondta h a Rams szarul járt?
Egy ilyen tradet ott és akkor lehet értékelni.
Akkor és ott egy lejáró szerződésű Von Millerről beszéltünk, aki, a Fangio rendszerében szenvedett.
Sztem is Fangio tehet róla h nem lett jól használva, de attól még szenvedett és a szerződése is lejárt volna.
Az is szép h ő maradni akart, el is hiszem, de a tárgyalásoknál ez anyagi oldalról nem látszott meg tavasszal, egy centet sem engedett abból, ami -egyébként jogosan- járt neki.
Kaptunk egy második és egy harmadik kört, amivel nyilván egy-az-egyben nem lehet őt pótolni, csak szerencsével, de pl. egy Rodgers v Wilson tradenél igencsak számítani fog
+ ehelyett a másik opció az lett volna h marad, ugyanúgy lófaszt nem nyerünk idén, majd potenciálisan elmegy és majd jövőre kapunk egy 4-5. kört (talán), vagy tudunk hosszabbítani vele (de ez az opciónk most is megvan).
Értem, és megértem az érzelmi részt, azt is értem, h az A+ körbeujjongás verte ki sokatoknál a biztosítékot, de én nehezen látom bele ebbe a tradebe h vesztesek lennénk.
Főleg, ha vissza tudnánk hozni, az lenne az igazi W-W-W.
Általános Doktor
Helyette most a Rams tárgyalhat vele, vagy eljön a március, amikor mindenki licitál érte.
Ha meg lenne a szándék a csapatban a megtartására nem cseréljük el.
Attól, hogy elengedni kibaszott szar döntés, még nem jelenti azt, hogy eltradeelni 2/32+3/32-ért nem nagyon szar. Egy 2/32-vel jobb, meg néhány hellyel jobb a 3/32, mint a kompenzációs pick, amit majd a Rams kap érte, ha nem hosszabbítanak vele piacnyitás előtt, vagy nem tagelik.
Ezekszerint kiderült, hogy zavar az A+ körbeujjongás, pedig próbáltam leplezni, amennyire csak tudtam.
De legjobban az zavar, hogy a csapat arcát nem trade-eled el, semmiért sem. De főleg nem két szaros 2. napos pickért. Ez egyszerűen méltatlan. És nem arról van szó, hogy bármi jobb lett volna attól hogy őt elcseréltük, semmit nem ér az a 2 pick, ahhoz képest sem, hogy az újoncokat Von Miller fogadja, mentorálja.
És nincs senki mögötte, mellette sehol. Nincs egyetlen vezér sem az öltözőben, nincs egy játékos akit mindenki tisztelne, aki összefogná az öltözőt, mindezt egy még semmit nem bizonyító újonc HC-val egy vélehetően még semmit nem bizonyító újonc DC-vel és egy még semmit nem bizonyító újonc OC-val. Kevés franchise-nak lennek akkora szüksége az építkezéshez egy Von Miller kaliberű veteránra, mint a Broncosnak, akkor is, ha mi vele se nyertünk volna Super Bowlt.
Majd elköltjük a pénzt helyette egy 10+ milliós fumble-gyár RB-re, meg néhány 1-year-wonder NFC North arcra, akitől azt várjuk, hogy az az 1 év a mérvadó, nem a többi 5...
Azt se értem, hogy miért lett jobb nekünk attól hogy Miller nélkül lett 7-10, mintha vele lett volna. Ja mert 2 pick. Na térjünk majd vissza erre a témára ha tudjuk kik azok és látjuk mennyit érnek. Van egy tippem, hogy nem fognak együtt anníit érni, mint Miller, vagy mint Miller ért idén a Ramsnek vagy mint Miller ér majd annak a csapatnak ahol kiköt márciusban, de végül is lehet 6. körben Terrell Davist és 7. körben Shannon Sharpe-ot húzni meg udfa-n Rod Smith és Chris Harrist hozni és akkor már csak egy Elwayre vagy Manningre vagyunk a Super Bowltól, easy money...
több mint 4 éve
Így is nézheted persze.Most én tényleg mérsékelten értelek titeket.2/32 + 3/32
Akkor és ott egy lejáró szerződésű Von Millerről beszéltünk, aki, a Fangio rendszerében szenvedett.
Sztem is Fangio tehet róla h nem lett jól használva, de attól még szenvedett és a szerződése is lejárt volna.
Az is szép h ő maradni akart, el is hiszem, de a tárgyalásoknál ez anyagi oldalról nem látszott meg tavasszal, egy centet sem engedett abból, ami -egyébként jogosan- járt neki.
Kaptunk egy második és egy harmadik kört, amivel nyilván egy-az-egyben nem lehet őt pótolni, csak szerencsével, de pl. egy Rodgers v Wilson tradenél igencsak számítani fog
+ ehelyett a másik opció az lett volna h marad, ugyanúgy lófaszt nem nyerünk idén, majd potenciálisan elmegy és majd jövőre kapunk egy 4-5. kört (talán), vagy tudunk hosszabbítani vele (de ez az opciónk most is megvan).
Értem, és megértem az érzelmi részt, azt is értem, h az A+ körbeujjongás verte ki sokatoknál a biztosítékot, de én nehezen látom bele ebbe a tradebe h vesztesek lennénk.
Általános Doktor
Az egy harmadik és negyedik körös a csapat arcáért.
Mintha odaadtad volna egy marék szaloncukorért.
(2021ben az egy Kyle Trask QB + Ronnie Perkins EDGE duó lett volna. Tudom nem így kell nézni de az konkrétan 0 snap.)
Bazzani
Sztem meg 8 meccse volt a szerződéséből, amiért kaptunk két második napos picket ő meg egy gyűrűt. Ha visszajön, akkor konkrétan az év üzlete.
Ha nem jön vissza, de azok a pickek is benne lesznek mondjuk egy Rodgers dealben, akkor megint nehezen lehet pálcát törni felettük.
Emberi oldalról én nem örülök neki, sőt én előbb tradeltem volna el Gordont meg Bridgewatert is (titans + saints pl. adta magát, kb. 5-6 körös pickek simán jöttek volna), de h a Von csere után fixen dobtam volna őket az 100%.
Ettől még ez nem lesz egy szar üzlet, csak ha szentimentális szemüvegen keresztül nézem.

több mint 4 éve
Just for fun korábbi évek:Most én tényleg mérsékelten értelek titeket.2/32 + 3/32
Általános Doktor
(2021ben az egy Kyle Trask QB + Ronnie Perkins EDGE duó lett volna. Tudom nem így kell nézni de az konkrétan 0 snap.)
Bazzani
2020: Jeremy Chinn + Lucas Niang
2019: D.K. Metcalf + Dawson Knox
2018: Tyquan Lewis + Harrison Phillips
2017: Taylor Moton + Kenny Golladay
2016: Kevin Byard + Vincent Valentine
2015: Jordan Richards + Xavier Cooper
2014: Justin Britt + Jerick McKinnon
'17, '19, '20 az adja, a többi kevés -> scoutingon múlik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Most én tényleg mérsékelten értelek titeket.2/32 + 3/32
Általános Doktor
több mint 4 éve
Most én tényleg mérsékelten értelek titeket.Ki mondta h a Rams szarul járt?
Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 4 éve
Most minek tartottuk volna itt a pöcében szenvedni az utolsó éveiben. Összeszed néhány gyűrűt ha jó helyre kerül és majd a végén Denverben húzzák fel a mezét mint a valaha volt top5 legjobb Broncos játékos
több mint 4 éve
Mi is lehúztuk őket.nem lett 3 sackje csak 2, nem lett Super Bowl MVP, szóval simán lehúztuk A+ a Rams-t még úgy is hogy a fizetése nálunk maradtNem hát. Mi egyszerűen idióták vagyunk.Von miatt drukkoltam a Rams-nek.Elvileg teszteli a piacot. Nem látom, hogy pont mi ajánlanánk neki egy nagy szerződést. Akkor nem tradeltük volna el.
Most már jöhet haza.
dreadman
Gerichill
Assurbanapli
Nekik most kilátástalan a jelenük, mi meg azóta is simán 3-6 vagyunk...
Black_Adder
Jó amatőr franchise.
több mint 4 éve
oké, nem szóltam, tisztán látszik a hanyatlásaHard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
több mint 4 éve
Mert Vonnal sokkal több meccset nyertünk volna meg | (nyilván nem, de ha meg igen, akkor lehet h Vic is marad, sokkal boldogabbak lennénk, ügye?) | .nem lett 3 sackje csak 2, nem lett Super Bowl MVP, szóval simán lehúztuk A+ a Rams-t még úgy is hogy a fizetése nálunk maradtNem hát. Mi egyszerűen idióták vagyunk.Von miatt drukkoltam a Rams-nek.Elvileg teszteli a piacot. Nem látom, hogy pont mi ajánlanánk neki egy nagy szerződést. Akkor nem tradeltük volna el.
Most már jöhet haza.
dreadman
Gerichill
Assurbanapli
Black_Adder
Ha akarjuk így is vissza tudjuk hozni, lévén lejár a szerződése, mint ahogy nálunk is lejárt volna.
Jah h így nem kapunk home town discountot: eddig sem kaptunk, az idei fizujából sem adott le, hiába kérték | (nem azt rovom fel neki h miért nem, félreértések elkerülése végett) | , szimplán Paton akkor úgy döntött h megéri még az opció teljes összegét is.
Qvára ugyanott vagyunk, mintha itt lett volna, csak van két második napos pickünk, neki meg egy gyűrűje | minusz az all time broncoság, valóban, nem mintha nem lenne all time bronco enélkül is... | .
Őszintén remélem h visszajön, vagy legalábbis nem megy riválishoz.

több mint 4 éve
nem lett 3 sackje csak 2, nem lett Super Bowl MVP, szóval simán lehúztuk A+ a Rams-t még úgy is hogy a fizetése nálunk maradtNem hát. Mi egyszerűen idióták vagyunk.Von miatt drukkoltam a Rams-nek.Elvileg teszteli a piacot. Nem látom, hogy pont mi ajánlanánk neki egy nagy szerződést. Akkor nem tradeltük volna el.
Most már jöhet haza.
dreadman
Gerichill
Assurbanapli
több mint 4 éve
Nem hát. Mi egyszerűen idióták vagyunk.Von miatt drukkoltam a Rams-nek.Elvileg teszteli a piacot. Nem látom, hogy pont mi ajánlanánk neki egy nagy szerződést. Akkor nem tradeltük volna el.
Most már jöhet haza.
dreadman
Gerichill
több mint 4 éve
Von miatt drukkoltam a Rams-nek.Elvileg teszteli a piacot. Nem látom, hogy pont mi ajánlanánk neki egy nagy szerződést. Akkor nem tradeltük volna el.
Most már jöhet haza.
dreadman
több mint 4 éve
Von miatt drukkoltam a Rams-nek. Most már jöhet haza.
Positive Vibration
több mint 4 éve
Szegény Bengals, nagyon szurkoltam nekik 😢
több mint 4 éve
Von Miller minden idők legtöbb Super Bowl sackje. Kecske.
több mint 4 éve
The fans will pay you not to buy the Broncos 😭
— Nick ✊ (@MileHigh_Nick) February 11, 2022