Denver Broncos
ha csocsóverseny volt tilos volt innom mert teljesen retardált voltam és olyanokat csináltam ami nme biztos hogy megéri 😀lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
Amadeus
csebi
viszont mikor szombat esti "kocsmakupa" volt akkor meg hozták nekem mer egyébként meg fun
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
pont a legjobbkor miota van COVID ugye? 😊engem egy éve szivatnak vele következetesen.Nem 1 éve, legalább 6 éve.nevetni fogsz, de a magyar bv-kben lassan 1 éve szondát fúj mindenki, aki belép.mostantol uj szabaly lesz h minden HC interju elott az nfl egyik embere mkit megszondaztat.csak picsa másnapos volt a helyi lipcseipeti.Még Flores sem mondja h rottyon tárgyaltak volna, máshol leírtam h miért nem tartom validnak a "vádakat".egy dolog rottyon kocsmasportolni és egy másik rottyon tárgyalni.lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
Amadeus
csebi
Alapból milyen tiszteletlen és végtelenül amatőr már ez.
Amadeus
Ha így lett volna, akkor egyetértenék veled, de jelenleg személy szerint úgy látom h nem így volt.
Általános Doktor
Amadeus
csebi
Nem lenne ördögtől való az amit írsz.
Amadeus
Hidd el, tudom. 😀
KeyG
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
engem egy éve szivatnak vele következetesen.Nem 1 éve, legalább 6 éve.nevetni fogsz, de a magyar bv-kben lassan 1 éve szondát fúj mindenki, aki belép.mostantol uj szabaly lesz h minden HC interju elott az nfl egyik embere mkit megszondaztat.csak picsa másnapos volt a helyi lipcseipeti.Még Flores sem mondja h rottyon tárgyaltak volna, máshol leírtam h miért nem tartom validnak a "vádakat".egy dolog rottyon kocsmasportolni és egy másik rottyon tárgyalni.lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
Amadeus
csebi
Amadeus
Ha így lett volna, akkor egyetértenék veled, de jelenleg személy szerint úgy látom h nem így volt.
Általános Doktor
Amadeus
csebi
Amadeus
Hidd el, tudom. 😀
KeyG
Nem 1 éve, legalább 6 éve.nevetni fogsz, de a magyar bv-kben lassan 1 éve szondát fúj mindenki, aki belép.mostantol uj szabaly lesz h minden HC interju elott az nfl egyik embere mkit megszondaztat.csak picsa másnapos volt a helyi lipcseipeti.Még Flores sem mondja h rottyon tárgyaltak volna, máshol leírtam h miért nem tartom validnak a "vádakat".egy dolog rottyon kocsmasportolni és egy másik rottyon tárgyalni.lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
Amadeus
csebi
Amadeus
Általános Doktor
Amadeus
csebi
Amadeus
Hidd el, tudom. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
nevetni fogsz, de a magyar bv-kben lassan 1 éve szondát fúj mindenki, aki belép.mostantol uj szabaly lesz h minden HC interju elott az nfl egyik embere mkit megszondaztat.csak picsa másnapos volt a helyi lipcseipeti.Még Flores sem mondja h rottyon tárgyaltak volna, máshol leírtam h miért nem tartom validnak a "vádakat".egy dolog rottyon kocsmasportolni és egy másik rottyon tárgyalni.lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
Amadeus
csebi
Amadeus
Általános Doktor
Amadeus
csebi
For the sake of all #BroncosCountry, I wanted to share this:
— Calvin Anderson (@THE_CONDA25) February 1, 2022
I am visiting Lagos, Nigeria and since we have been here we’ve only seen one NFL Jersey being worn.
We immediately felt compelled to pull over and talk to Paul about his favorite player.
Talk about Legacy 🌏 #88 pic.twitter.com/st7RXyNPqP
mostantol uj szabaly lesz h minden HC interju elott az nfl egyik embere mkit megszondaztat.csak picsa másnapos volt a helyi lipcseipeti.Még Flores sem mondja h rottyon tárgyaltak volna, máshol leírtam h miért nem tartom validnak a "vádakat".egy dolog rottyon kocsmasportolni és egy másik rottyon tárgyalni.lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
Amadeus
csebi
Amadeus
Általános Doktor
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
csak picsa másnapos volt a helyi lipcseipeti.Még Flores sem mondja h rottyon tárgyaltak volna, máshol leírtam h miért nem tartom validnak a "vádakat".egy dolog rottyon kocsmasportolni és egy másik rottyon tárgyalni.lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
Amadeus
csebi
Amadeus
Általános Doktor
Még Flores sem mondja h rottyon tárgyaltak volna, máshol leírtam h miért nem tartom validnak a "vádakat".egy dolog rottyon kocsmasportolni és egy másik rottyon tárgyalni.lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
Amadeus
csebi
Amadeus
szerk.: arról nem beszélve h ha még így is lett volna, ez akkor is max profihoz méltatlan magatartás, de qvára nem rasszista.
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
világos, a diplomáciai karrierhez alapvetően máj kell. Ezt nem vitatja senki.ugy latszik nem jartal kozel-keleten, afrikban nagykoveteknel, legendas tortenetek vannak 😊egy dolog rottyon kocsmasportolni és egy másik rottyon tárgyalni.lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
Amadeus
csebi
Amadeus
| nyilvan en kifogtam az egyetlen Bismarcknal is poroszabb nagykovetet kozel-kelet-Afrika tersegben mikozben kollegak elveztek mashol a lazabb munkarendeket |
csebi
De ez egy kibaszott profi amerkai futball franchise. Szóval érted.
ugy latszik nem jartal kozel-keleten, afrikban nagykoveteknel, legendas tortenetek vannak 😊egy dolog rottyon kocsmasportolni és egy másik rottyon tárgyalni.lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
Amadeus
csebi
Amadeus
| nyilvan en kifogtam az egyetlen Bismarcknal is poroszabb nagykovetet kozel-kelet-Afrika tersegben mikozben kollegak elveztek mashol a lazabb munkarendeket |
egy dolog rottyon kocsmasportolni és egy másik rottyon tárgyalni.lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
Amadeus
csebi
lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.nem tudom, en pl rottyon jobban csocsozom, billiardozom, mint jozanul. lehet Elwayre mas hatassal van a pia 😊
Amadeus
Szóval azért így valószínű, hogy a bőrszíne miatt csak Flores. Nagyjából erről szól a rooney rule, amúgy nem is hívtak volna, de így mégis kapsz egy esélyt, ha olyan jó lett volna, és ez alatt nem azt gondolom, hogy jobb mint Fangio, hanem annyival jobb, hogy megrengesse a már kvázi megszületett döntést. Ugye Shanny hiába volt sokkal jobb az interjún mint VJ, mégis a kókler jött, nem mellesleg fordított leosztásban biztos repkednének a rasszista vádak...Itt Shanny "nemkinevezése" az ősbűn, minden más ennek a következménye. Hozzáteszem h Ellis akarta VJ-t, mert állítólag nagyon szarban van az öreg Shannahannel, de akkor is Elway volt a GM, így ez az ő bűne. A szememben az egyetlen igazi nagy hibája, de én elismerten elfogult vagyok.
Amúgy én is nyűgös lennék, ha nem akarnának felvenni, de azért keljek fel hajnalban 3-4 órát interjúzni. Btw, Bostonban 7:30-kor, az helyi idő szerint 5:30 Elwayéknek + a fárasztó utazás. Én is másnaposnak néztem volna ki, akár ittam volna előtte akár nem. Nem tudom ki akarta a hajnali időpontot, ha Flores, akkor azt mondom, elég sokat tettek, hogy alkalmazkodjanak a korai keleti parti időhöz, persze még nagyobb időrablás lett volna, ha ő utazik Denverbe és napközben beszélnek vele...
Mellesleg most is, mondják milyen meggyőző volt Hackett, ahogy bejárta a stadiont és mondta milyen változtatásokat csinálna majd, ha övé lenne az állás. Őőőő, aki nem Denverbe jött, hanem hozzá repültünk, annak erre esélye se volt...
Amúgy valahogy sikerült meghallgatni interjún Shannyt és Zac Taylort, most majdnem ők meccselnek egymással a Super Bowlon, de így is igaz, hogy sikerült benthagyni 2 SB résztvevő HC-t 2 nagyon rossz kedvéért. Nem rasszista alapon ezért senki nem foglalkozik vele, de azért emlékezzünk meg erről is.
Black_Adder

Nem tudom kizárni, hogy nem voltak másnaposak, ha azok voltak akkor az sztem sem profi hozzáállás, sem emberi, sem üzleti szempontból.Alapvetően ez így rendben van, értem amit írsz és biztosan nem fekete-fehér a dolog. Jogi értelemben ez a vád szerintem is el fog bukni.Én azt is elhiszem h csak a Rooney Rule miatt volt ott.Az időpont/interjú kapcsán:Ketté kell választani a rasszizsta vádakat a ténytől, hogy Elwayék full másnaposan rabolták az idejét.
For Flores interview on Jan. 5, 2019 source says Broncos HC search group landed in Providence around 2:30 am. Joe Ellis was in Boston on personal matter and started driving at 6 am to Providence. The Flores interview started at 7:30 a.m. with all Broncos parties present. #9sports
— Mike Klis (@mikeklis) February 1, 2022
Az interjúról Flores 2020 novemberében meg ezt mondta a sajtóban:
That interview was, I remember it vividly. It was just great for me to – just from doing my own background work – learn more about the Denver Broncos and their history and the Bowlen family and the great history that they have there as an organization. I was excited to interview with them. I thought it went well. It was just great to meet the executives there and spend some time with them. I think Vic's a great coach. They've got the right coach and the right people in place. It's a talented team, that's for sure. It was a good experience for me personally.
Ha annyira a szívére vette az interjút, akkor nem kell a PR duma, lehetett volna úgy is válaszolni az interjús kérdésre h nem köpköd, de nem is szop fel. Ha már felszop, akkor meg minimum visszás két évvel később azt állítani h egy rasszista kamaradarab része volt.
Általános Doktor
Az előbbin lehet vitatkozni, ugyanakkor teljes joggal írjátok, hogy nem áll stabil lábakon. Az utóbbit nem tudom miért találná ki a semmiből, senki nem olyan hülye, hogy egy ilyen hazugsággal rágalmazzon egy "random" csapatot, miközben sokkal súlyosabb vádpontok is kerültek a beadványba - a hangsúly úgyis azokon lesz.
Azt ne mondjátok, hogy nem nézitek ki az Elway-Ellis duóból, hogy ez megtörtént. Nem arról van szó, hogy seggrészegen állítottak be, de azért óriási tiszteletlenség (Flores és a csapat felé is) másnaposan, nem full fókusszal megjelenni egy HC interjún.
Hulkeinstein
De azt a szabályt arra találták ki h a kisebbségi edzők lehetőséget kapjanak, ami bizonyítottan megtörtént.
Ha már elkezdünk azon vekengeni h valakinek "rabolják az idejét", akkor nálunk most 9 ember verhetné az asztalt h raboltuk az idejét, mert nem vettük fel őket. Ez teljesen abszurd.
Ne csináljunk úgy mintha a valóságban nem lenne olyan h az egyik interjújelölt qvára megfog, akkor utána vmi bűn lenne h meghallgatod a többit is. Nyilván onnantól a "top" jelöltedhez méred a maradékot, az is lehet h elfogult vagy, de az nevetséges h ilyenkor nem lehet meghallgatni már mást sem.
Flores meg hiteltelen onnantól h két éve felszopkodja az interjút, most meg már másnaposok gyülekezete előtti időrablásnak állítja be. A kettő üti egymást.
szerk.: a broncos a hivatalos közleményben ki is tért arra h milyen időrendben zajlottak az események, hogy milyen jegyzőkönyv készült, hogy milyen háttéranyagokat állítottak össze anno Floresről.
szerk2.: nem a semmiből állítja, sőt, azt sem vitatom el h ő tényleg úgy érzi h ha nem lett volna rooney rule, akkor nem hívják be, de minden más amit ír az sztem ennek a frusztrációnak a gyümölcse.
Általános Doktor
Azt viszont tartom, hogy tuti másnaposak voltak, mi a fenéért állítana ilyet ha nem igaz? A másnaposság amúgy nem bűn, szimplán nagyon gáz az egyénekre nézve.
Hulkeinstein
A gondom ezzel az h
- a brigád igazoltan hajnal fél 3-kor érkezett meg repülővel, míg Ellis kocsival ment utánuk szintén hajnalban. Az is lehet h szimplán fos kialvatlanok voltak. | Ezt sem tartom profinak, semmiből nem tartott volna egy nappal korábban lemenni, de azért nem ugyanaz. |
- Flores szűk egy évvel később nyilvánosan méltatta az interjút - ha tényleg akkor és ott úgy érezte h ez ultragáz -mint ahogy most ez lejön-, akkor nekem nem áll össze h minek szopkodta ilyen szinten fel őket. Az udvariassági kört megtehette volna anélkül is h személyükben dícséri őket, vagy h kijelenti h jó élményként gondol vissza erre.
- az amerikai túlfűtött politikai légkörben nagyon, nagyon sokan ezeket kész ténynek veszik és összemossák a rasszizmussal. Márpedig meggyőződésem h utóbbiról szó sem volt, így az egész rettentő igazságtalan.

Amúgy én is nyűgös lennék, ha nem akarnának felvenni, de azért keljek fel hajnalban 3-4 órát interjúzni. Btw, Bostonban 7:30-kor, az helyi idő szerint 5:30 Elwayéknek + a fárasztó utazás. Én is másnaposnak néztem volna ki, akár ittam volna előtte akár nem. Nem tudom ki akarta a hajnali időpontot, ha Flores, akkor azt mondom, elég sokat tettek, hogy alkalmazkodjanak a korai keleti parti időhöz, persze még nagyobb időrablás lett volna, ha ő utazik Denverbe és napközben beszélnek vele...
Mellesleg most is, mondják milyen meggyőző volt Hackett, ahogy bejárta a stadiont és mondta milyen változtatásokat csinálna majd, ha övé lenne az állás. Őőőő, aki nem Denverbe jött, hanem hozzá repültünk, annak erre esélye se volt...
Amúgy valahogy sikerült meghallgatni interjún Shannyt és Zac Taylort, most majdnem ők meccselnek egymással a Super Bowlon, de így is igaz, hogy sikerült benthagyni 2 SB résztvevő HC-t 2 nagyon rossz kedvéért. Nem rasszista alapon ezért senki nem foglalkozik vele, de azért emlékezzünk meg erről is.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Alapvetően ez így rendben van, értem amit írsz és biztosan nem fekete-fehér a dolog. Jogi értelemben ez a vád szerintem is el fog bukni.Én azt is elhiszem h csak a Rooney Rule miatt volt ott.Az időpont/interjú kapcsán:Ketté kell választani a rasszizsta vádakat a ténytől, hogy Elwayék full másnaposan rabolták az idejét.
For Flores interview on Jan. 5, 2019 source says Broncos HC search group landed in Providence around 2:30 am. Joe Ellis was in Boston on personal matter and started driving at 6 am to Providence. The Flores interview started at 7:30 a.m. with all Broncos parties present. #9sports
That interview was, I remember it vividly. It was just great for me to – just from doing my own background work – learn more about the Denver Broncos and their history and the Bowlen family and the great history that they have there as an organization. I was excited to interview with them. I thought it went well. It was just great to meet the executives there and spend some time with them. I think Vic's a great coach. They've got the right coach and the right people in place. It's a talented team, that's for sure. It was a good experience for me personally.
Ha annyira a szívére vette az interjút, akkor nem kell a PR duma, lehetett volna úgy is válaszolni az interjús kérdésre h nem köpköd, de nem is szop fel. Ha már felszop, akkor meg minimum visszás két évvel később azt állítani h egy rasszista kamaradarab része volt.
Általános Doktor
Az előbbin lehet vitatkozni, ugyanakkor teljes joggal írjátok, hogy nem áll stabil lábakon. Az utóbbit nem tudom miért találná ki a semmiből, senki nem olyan hülye, hogy egy ilyen hazugsággal rágalmazzon egy "random" csapatot, miközben sokkal súlyosabb vádpontok is kerültek a beadványba - a hangsúly úgyis azokon lesz.
Azt ne mondjátok, hogy nem nézitek ki az Elway-Ellis duóból, hogy ez megtörtént. Nem arról van szó, hogy seggrészegen állítottak be, de azért óriási tiszteletlenség (Flores és a csapat felé is) másnaposan, nem full fókusszal megjelenni egy HC interjún.
Hulkeinstein
De azt a szabályt arra találták ki h a kisebbségi edzők lehetőséget kapjanak, ami bizonyítottan megtörtént.
Ha már elkezdünk azon vekengeni h valakinek "rabolják az idejét", akkor nálunk most 9 ember verhetné az asztalt h raboltuk az idejét, mert nem vettük fel őket. Ez teljesen abszurd.
Ne csináljunk úgy mintha a valóságban nem lenne olyan h az egyik interjújelölt qvára megfog, akkor utána vmi bűn lenne h meghallgatod a többit is. Nyilván onnantól a "top" jelöltedhez méred a maradékot, az is lehet h elfogult vagy, de az nevetséges h ilyenkor nem lehet meghallgatni már mást sem.
Flores meg hiteltelen onnantól h két éve felszopkodja az interjút, most meg már másnaposok gyülekezete előtti időrablásnak állítja be. A kettő üti egymást.
szerk.: a broncos a hivatalos közleményben ki is tért arra h milyen időrendben zajlottak az események, hogy milyen jegyzőkönyv készült, hogy milyen háttéranyagokat állítottak össze anno Floresről.
szerk2.: nem a semmiből állítja, sőt, azt sem vitatom el h ő tényleg úgy érzi h ha nem lett volna rooney rule, akkor nem hívják be, de minden más amit ír az sztem ennek a frusztrációnak a gyümölcse.
Általános Doktor
Azt viszont tartom, hogy tuti másnaposak voltak, mi a fenéért állítana ilyet ha nem igaz? A másnaposság amúgy nem bűn, szimplán nagyon gáz az egyénekre nézve.
Szerkesztette: Hulkeinstein
Én azt is elhiszem h csak a Rooney Rule miatt volt ott.Az időpont/interjú kapcsán:Ketté kell választani a rasszizsta vádakat a ténytől, hogy Elwayék full másnaposan rabolták az idejét.
Általános Doktor
Hulkeinstein

Szerinted ezt mégis ki szivárogtatta ki? 😊lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.Ezen lehet vicceskedni, de valójában az a vicc h valaki beböfög ilyet 2 évvel később és sokan kész tényként kezelik. Elway helyében a szart is kiperelném belőle.
Amadeus
Floresről ami kiszivárgott -toxikus légkör, qb szívatás stb.- az alapján egyáltalán nem kár h nem baszta szét itt is a légkört.
Általános Doktor
Ismétlem: Mi a fenéért "böfögne be" egy ilyet sokkal súlyosabb vádpontok mellé, ha nem lenne benne igazság? Ha komoly volt az interjú, az nagyon gyorsan bizonyítható (kamerafelvételek, jegyzetek, eleve a meeting hossza).
Biztos vagyok benne, hogy sajnos a csapatok nagyrészénél volt már ilyen eset, szóval nem a Broncos itt a fekete bárány - de az logikusan nonszensz, hogy a semmiből állít ilyeneket Flores. Innen a kanapéról könnyű okosnak lenni, de ő konkrétan beáldozta az eddigi életét ezzel, mindezt úgy hogy minimális efforttal top DC dollárt keresett volna még ha most nem is lesz HC. Az égvilágon semi értelmét nem látom ehhez hasonló piti hazugságok kitalálásának a jelen helyzetben. Mondom, a rasszista interpretációján lehet vitatkozni, az esemény megtörténtén logikusan kevésbé.
Az időpont/interjú kapcsán:Ketté kell választani a rasszizsta vádakat a ténytől, hogy Elwayék full másnaposan rabolták az idejét.
Általános Doktor
lehet jobban sikerült volna a hc kinevezése, ha Elway nincs rottyon.Ezen lehet vicceskedni, de valójában az a vicc h valaki beböfög ilyet 2 évvel később és sokan kész tényként kezelik. Elway helyében a szart is kiperelném belőle.
Amadeus
Floresről ami kiszivárgott -toxikus légkör, qb szívatás stb.- az alapján egyáltalán nem kár h nem baszta szét itt is a légkört.

Arról is lehetne szó, hogy Elway 2017-ben az interjúk előtt döntött Vance Joseph mellett, és berángatott nem is tudom 3-4 fehér csávót, rabolni az idejüket, amikor már tudta kié lesz a meló...Öt edző jutott el az interjúig:
Amúgy nincs kedvem visszanézni, de Flores se az egyetlen kisebbségi jelölt volt szerintem 19ben Denverben...
Black_Adder
Mike Munchak, Vic Fangio, Chuck Pagano, Zac Taylor és Brian Flores

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Amúgy nincs kedvem visszanézni, de Flores se az egyetlen kisebbségi jelölt volt szerintem 19ben Denverben...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data