Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szóval abban bízni, hogy a J betűs csapatok szokásukhoz híven elretardáltkodják a dolgot...
Nem esélytelen mondjuk 😊

A draft szerintem viszonylag egyértelmű, van 6 játékos (1+3 QB, Sewell, Parsons) akit ha mahinálunk előre vagy 9. helyen kihúzunk mákkal akkor azt mondom jó draft, ha megint okoskodunk egy CB, DE szerű hülyeséggel akkor bukta.
FLZOLI
Amúgy most nem azért, de ahelyett, hogy előre elkönyvelünk szarnak a draft-ot egyaltalan csak felmerulo posztok alapján, miért nem várjuk meg, h egyáltalán kit húzunk, milyen posztra és ő hogy játszik, minthogy már előre hülyézunk mindenkit?

Plusz ezeket az Elway-es beidegződéseket is el kéne már felejteni, ő nem fog húzni senkit. Szóval ha Paton-nek azt mondják, hogy ott és akkor CB-t húznak én megelőlegezem nekik, hogy tudjak mit csinálnak. Ráérek hülyézni őket ha bust lesz.
roberto23
Én szóba se hoztam Elwayt plussz saját véleményem hadd legyen már azzal kapcsolatban, hogy szubjektíven jó vagy rossz-e a draft 😊 Előzetesen én a fentebb említett 6 embernek örülnék, ennyi.

Alapvetően egy draftot a top pick határoz meg, ha az rossz, egy bevált sokadik körös nem kompenzálja azt, több jó húzás kell hátrébbról, hogy egy korai bustot "elfeledtes". Plussz szerintem amíg nincs franchise QB, addig minden első körös pick hülyeség más posztra (kivéve ha valami korszakos tehetség van bizonyos posztra). Lock jó vagy nem jó történetbe nem akarok most belemenni.

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
mondjuk ugye vélhetően nem Elway scoutolta személyesen azokat akiket utána kiválasztott. Még egy QBnál elhiszem, hogy voltak preferenciái, egy CBnél nem hiszem. btw Roby az egyetlen 1. körös CB, ő is első kör vége volt. Utolsó éve olyan lett amilyen, de előtte vele volt teljes a no fly zone, semmi esetre se mondanám rossz picknek.
Ellenben az összes 3. körös CB-vel Webstertől Ojemudiáig. És ott a koncepcióért, hogy majd 3. körben rícselek vlaakiért, azért Elway felelt. Ahogy a 3-5 körös TE fétis is minden bizonnyal az övé. Az hogy Butt jött Kittle helyett, az lehet hogy a scout teamé.
btw nem hallottam hogy a scout teamben lett volna változás, vagy az edzői stábban, azon kívül hogy ment Hill, akiért egyáltalán nem kár, de lényegében ugyanaz az inkompetens bagázs maradt, csak Elway kitalált magának egy új pozíciót. Lehet ő volt a problémák gyökere, de a téves hajtásokat is ki kéne irtani és az nem csak Fangio
de a scout team munkáját innen megítélni, szinte lehetlen, jó riportok alapján is lehet rossz döntést hozni, meg ha jónak nem is mondanám az elmúlt 3 draftot, mert az ledegradálná a kifejezés értékét, azért rossznak sem.

A lényeg hogy a draft stratégia változhat, hogy milyen pozícióba milyen eséllyel húzunk sikeres játékost, nem feltétlen. Bár Paton inkább draft guru, mint Elway, szóval esetleg, de a beidegződésnek marad valamilyen alpja...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Projekt CB vagy DL picknek én sem örülnék 1/9-en, ha lecserélünk az más. Látjuk Ferrell is kevés ár-érték arányban a Raidersnél pedig mennyire biztos volt benne Gruden. Ezek mindig rizikós(abb)ak.

A legutóbbi mockban amit olvastam talán Athleticen, ott odaadtuk a Saintsnek a picket Lattimore-ért, akit egyből hosszabbítottunk 6 évre, ők meg felcseréltek vele Brees utódjáért. Ilyen megoldások jobban tetszenének védelmi oldalon, hogy capgondokkal küzdő csapatból halászunk fiatal bizonyított klasszist.
Cruyffista
Én sem azt mondom, hogy örülnek neki. De látatlanban kár elkönyvelni szarnak valamit, csak mert az egy bizonyos posztra jött.

De legalább már csak kicsivel több, mint egy hónap és történni fog végre valami.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 673 — "Montoya por favor!"
Projekt CB vagy DL picknek én sem örülnék 1/9-en, ha lecserélünk az más. Látjuk Ferrell is kevés ár-érték arányban a Raidersnél pedig mennyire biztos volt benne Gruden. Ezek mindig rizikós(abb)ak.

A legutóbbi mockban amit olvastam talán Athleticen, ott odaadtuk a Saintsnek a picket Lattimore-ért, akit egyből hosszabbítottunk 6 évre, ők meg felcseréltek vele Brees utódjáért. Ilyen megoldások jobban tetszenének védelmi oldalon, hogy capgondokkal küzdő csapatból halászunk fiatal bizonyított klasszist.
Cruyffista
Azért az egy elég király trade lenne 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Szóval abban bízni, hogy a J betűs csapatok szokásukhoz híven elretardáltkodják a dolgot...
Nem esélytelen mondjuk 😊

A draft szerintem viszonylag egyértelmű, van 6 játékos (1+3 QB, Sewell, Parsons) akit ha mahinálunk előre vagy 9. helyen kihúzunk mákkal akkor azt mondom jó draft, ha megint okoskodunk egy CB, DE szerű hülyeséggel akkor bukta.
FLZOLI
Amúgy most nem azért, de ahelyett, hogy előre elkönyvelünk szarnak a draft-ot egyaltalan csak felmerulo posztok alapján, miért nem várjuk meg, h egyáltalán kit húzunk, milyen posztra és ő hogy játszik, minthogy már előre hülyézunk mindenkit?

Plusz ezeket az Elway-es beidegződéseket is el kéne már felejteni, ő nem fog húzni senkit. Szóval ha Paton-nek azt mondják, hogy ott és akkor CB-t húznak én megelőlegezem nekik, hogy tudjak mit csinálnak. Ráérek hülyézni őket ha bust lesz.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Nem esélytelen mondjuk 😊

több mint 5 éve
A Jets akkor nem húz QB-t, ha megszerzi Watsont, ha megszerzi Watsont odaadja az (többek között) 1/2-t, és a Texans húz QB-t. Számunkra szerintem elérhetetlen. A Jets sokkal egyértelműbb QB need, de valóban Watson és Stafford mellé az 1/2t is oda lehet tenni az a 2 opció is hasonlóan lehetetlennek tűnt pár hete...
Black_Adder
Most nagyon tolja a média, hogy Darnold marad a QB és kap még egy sanszot. Aztán hogy ez mennyire igaz...

Ekkora szerencsénk úgyse lesz mert sose szokott, de esetleg ha a Jets nem azt húzná aki nekünk kell ott lehetne még az 1/3, csak:
- tudni kell hogy kit húz a Jets, hogy ne draft dayre kelljen húzni
- bízni kell benne, hogy a Lionshoz nem vágnak hozzá 2+ elsőt, vagy ha igen, azok fix hátsók lesznek, hisz azzal tudnánk versenyezni
több mint 5 éve
A Jets akkor nem húz QB-t, ha megszerzi Watsont, ha megszerzi Watsont odaadja az (többek között) 1/2-t, és a Texans húz QB-t. Számunkra szerintem elérhetetlen. A Jets sokkal egyértelműbb QB need, de valóban Watson és Stafford mellé az 1/2t is oda lehet tenni az a 2 opció is hasonlóan lehetetlennek tűnt pár hete...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Ha Paton a legfelelősebb döntést akarja meghozni, akkor felcserél a Jets helyére amennyiben nem QB-t húznak. Olcsóbb ellenérték, mint Watson, és nem annyira rizikós, mint Stafford, plusz a védelmet is egyben lehetne tartani, hisz rookie fizun lenne.

Nyugodtan adja oda az idei és a jövő évi elsőt egy-két második napossal. A helyünkön se top4 QB, se Parsons nem lesz bent max szerencsével, jövőre meg úgyis top10-en kívül húznánk, és a class rosszabbnak néz ki, mint ahonnan Lock jött.

Lockból vagy a top QB pickből meg már nagyobb valószínűséggel oldjuk meg a posztot.

Csak hát pont idén vannak a scouting nehezítések.. Fieldsről viszont van elég film, és kemény ellenfelek ellen játszott. Ha ő tetszik Patonnak, nincs miről beszélni, csinálni kell. Wilson és Lance neccesebb, ott nagyon kéne a személyes meggyőződés.
több mint 5 éve
egyrészt a needeket nem draftra kéne hagyni
másrészt semmit nem tudunk Patonról.

Remélhetőleg nem lesz az, mint tavaly, hogy az 5-11-es csapatra azt mondjuk nincs lyuk lehet bpa-zni, meg FAn is ilyen luxus bustokat hozunk, de ha jól csinálja Paton, azt is lehet sok féle képpen jól csinálni.
És az egész a QBval kezdődik. De nem tudjuk mit akar - nem azért nem tudjuk mert ő sem tudja, higgyük el, hogy egy GM-nek vannak koncepciói, legfeljebb Höri sem tud róla - emellett nem tudjuk hogy kire/mire lesz lehetőség. Most ugye akik Elway összes érdemét PMnek adják - a 2011es div győzelemről megfeledkezve - azok talán kezdhetik majd érezni, hogy attól hogy van 1 QB a piacon, még nem jelenti azt, hogy a te csapatod szerzi meg. Ha van 2-3 akkor se biztos, hogy jut neked belőle.
A QBn túl is el tudok képzelni csendes offseasont és hangosat is. Egyformán. Ha találgatni kéne azt mondanám, a qBtól függ, ha sikerül megszerezni Watsont vagy Staffordot, akkor minden megszerzhető értékre ráugrunk utána, ha nem, akkor szembesítünk mindenkit a kifogásaival, oh csak a sérülések miatt nem nyertetek egy évben rögtön 2 SB-t? Akkor tessék jövőre visszajönnek, főzzetek ebből az 5-11es romhalmazból amit tudtok, sok sikert...

Watson oda megy ahova szeretne vagy sehova. Nagyon esetleg tudja a csapat olyanba kényszeríteni, hogy Denverbe cserélünk, vagy nem cserélünk, nyugodtan üld ki a szezont, mint Bell.
Stafford állása kicsit más a csapatnál, de ha van egy kicsi humanitás az egyébként teljesen új FO-nál, akkor oda cserélik ahova szeretné, 32 évesen meg, sok év Detroit után, szerintem contender csapathoz vágyik.
Akárhogy is vannak csapatok amik egy QBra vannak a contenderségtől, vannak csapatok, amik megkezdték az újjáépítést, és vagyunk mi, egy 5-11-es kerettel, alkalmatlan HC-val, ahol valszeg jövőre kezdődik az újjáépítés teljesen új stábbal, akár annyira új elképzelésekkel, hogy az idei igazolásokat is érinti. Jobb esetben is egy évet elveszteget a pályafutásából, rosszabb esetben aztán újra FAn találja magát mert nem illik az új elképzelésekbe.
Senki nem akar ide jönni, csak pénzt keresni. Így nehéz lesz QB-t szerezni, úgy meg fölöslegesnek érezném felforgatni a csapatot.

De nem tudom Paton mit akar. Azt se tudom, hogy a tavalyi elbaszott FAért mennyire Elway és mennyire Choker felel, úgy értem ha tavaly nem kellett neki CB, akkor idén se fog. Mondjuk ha Chokeren múlik, akkor min 1 vetélytárs jön Lock mellé én legalábbis nem tenném most fel az állásomat Lockra és én még valszeg többre tartom Lockot, mint tremendousjob... Szerintem miénk lesz a legdrágább csere QB jövőre

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Miért azt érzem, hogy számolgatunk, reprezentatívfelmérünk, szakértünk, tervezünk, aztán hamarosan Elway kiáll, amerikai mosollyal és Patonnal az oldalán elmondja, hogy “We have found our new franchise quarterback!”, majd bemutatja Fitzpatricket. Drafton meg húzunk egy stabil CBt mert jóazhavan.
Bozontron
Arra van esély h Fitzmagic jöjjön -bár sztem nem fogjuk megadni érte amit kérne-, de Elway nem kretén, nem Fr.QB-ként jelentené be, hanem max Lock vetélytársaként.

A CB pick egyelőre reálisnak néz ki, de szvsz az FA előtt nem lehet ezt megtippelni.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Miért azt érzem, hogy számolgatunk, reprezentatívfelmérünk, szakértünk, tervezünk, aztán hamarosan Elway kiáll, amerikai mosollyal és Patonnal az oldalán elmondja, hogy “We have found our new franchise quarterback!”, majd bemutatja Fitzpatricket. Drafton meg húzunk egy stabil CBt mert jóazhavan.
Bozontron
A realitás azért még inkább ez, hogy Lockkal megyünk neki a szezonnak és védőt pickelünk első körben. Btw, ha a CB tényleg stabil lenne azt is aláírnám.

Két dolog miatt van most ez a hype:
- nem mindennapi kínálat
- Új GM: Elway kizárt, hogy a Watson, Fields/Wilson szintű játékosokért szükséges ellenértéket letegye. Nem azért, mert nem magasak és fehérek, hanem mert ő soha nem adna ennyit egy játékosért sem. Patont nem ismerjük.

Egyébként a szakírók és a fogadóirodák teljesen szembe mennek egymással esetünkben. Sok helyen ránk adják a legkevesebbet Staffordra, míg Watsonért 4-5. helyen vagyunk, ezzel szemben a szakírók említést se tesznek a Broncosról, mint reális cserepartnerek.
több mint 5 éve
Bozontron Denver Broncos 553
több mint 5 éve
Höri pár napja azt mondta, hogy mi azért nem vagyunk komolyan vehető lehetőség a Watson-saga megoldására, mert mi magunk sem tudjuk, mit akarunk. De hogy elképzelésünk sincs.
Ha ez igaz, akkor ugyanez az ARod témában is igaz.
Assurbanapli
Jó, de ez irónia volt részéről. 😊 Lényegében arra utalt, nem hiszi hogy mi megcsináljuk. Mondjuk ez a többi csapathoz fűzött monológhoz képest elég gagyi volt.

Persze ha egyáltalán lehetőség nyílik dönteni, ettől még tehetjük Lock mellett, de az döntés lesz, nem pedig fejvakarás miatti lemaradás.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 539 — The Mathematician
Höri pár napja azt mondta, hogy mi azért nem vagyunk komolyan vehető lehetőség a Watson-saga megoldására, mert mi magunk sem tudjuk, mit akarunk. De hogy elképzelésünk sincs.
Assurbanapli
Jah, hogy Höri beszélt Patonnal, nem tudtam hogy ennyire befolyásos...
Black_Adder
igazából kívülről lehet ez látszik jelenleg

jövőre mond le a CEO, a GM bukik egyet felfelé nem létező poziba
a nem teljesítő HC marad
az OC-DC marad, de pozíciós edzőt elvisznek (nekem ez kb az hogy a játékosok egész jók csak a rendszer szar)
van QB akibe nehéz hinni
van korai első kör, de annyira azért mégse korai
...
minden a limbora utal

ettől függetlenül a Stafford, Watson, A-Rod trió esetében ha lépünk akkor már tudjuk hova indulunk
ha nem lépünk igazából akkor is

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Assurbanapli
Jah, hogy Höri beszélt Patonnal, nem tudtam hogy ennyire befolyásos...

több mint 5 éve
Assurbanapli
Mi tudjuk, mutatja ezt a reprezentatív felmérés 😊

több mint 5 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
több mint 5 éve
ebben van valami, ugyanaz a statefarm ügynökük Mahomesszal 😊

több mint 5 éve
Rodgers 100%-ig biztos vagyok benne, hogy blöffölt azzal, hogy a távozáson gondolkodik. Nyomást rakott a GB vezetésre, hogy ugyan lassan 38 évesen kezdjék már el tisztelni őt meg a karrierjét. Ha erre az offseasonra is Love féle bohóc tervekkel mennek neki, akkor fog lépni, de erre még várni kell hogy kiderüljön.

Egyébként olvastam egy érdekes szempontot a csapat vonzóságáról, ami nem hangzott még el, de van benne valami. Nevezetesen, hogy egy Watson/Rodgers vs Mahomes rivalizálásban, évi legalább két meccsben, csoportelsőségért való harcban lenne jelenleg a legnagyobb pénz marketingileg a ligában. Nincs olyan move, ami nagyobb hype-ot, reflektorfényt kapna. Tavaly Allbrighték lehozták Brady Tampába igazolása előtt, hogy az ügynökével próbálkoznak, hogy hozzánk vagy a Raidershez kerülhessen. Valószínűleg az is emiatt volt, hiába volt minőségibb és vonzóbb a Tampa játékosállománya. Herbert és Carr helye pedig biztosnak tűnik.
Cruyffista
Ha csak marketing, akkor Vegas, új stadion, elit QB (aki nem Carr) szerintem sokkal nagyobb hype-ot generálna évente.

több mint 5 éve
Rodgers 100%-ig biztos vagyok benne, hogy blöffölt azzal, hogy a távozáson gondolkodik. Nyomást rakott a GB vezetésre, hogy ugyan lassan 38 évesen kezdjék már el tisztelni őt meg a karrierjét. Ha erre az offseasonra is Love féle bohóc tervekkel mennek neki, akkor fog lépni, de erre még várni kell hogy kiderüljön.

Egyébként olvastam egy érdekes szempontot a csapat vonzóságáról, ami nem hangzott még el, de van benne valami. Nevezetesen, hogy egy Watson/Rodgers vs Mahomes rivalizálásban, évi legalább két meccsben, csoportelsőségért való harcban lenne jelenleg a legnagyobb pénz marketingileg a ligában. Nincs olyan move, ami nagyobb hype-ot, reflektorfényt kapna. Tavaly Allbrighték lehozták Brady Tampába igazolása előtt, hogy az ügynökével próbálkoznak, hogy hozzánk vagy a Raidershez kerülhessen. Valószínűleg az is emiatt volt, hiába volt minőségibb és vonzóbb a Tampa játékosállománya. Herbert és Carr helye pedig biztosnak tűnik.
több mint 5 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
Ha már itt tartunk, Rodgerst viszont bármikor átvenném bármennyiért, bármekkora fizetésért... gyorsan tradeljük ide és irassuk alá, amíg nógatja a lyukacsossajtos orrát.. 😋
Zalán
Ha ez reálisan felmerülne, borzasztóan meglepődnék, de nagyon támogatnám. 🙂
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ha már itt tartunk, Rodgerst viszont bármikor átvenném bármennyiért, bármekkora fizetésért... gyorsan tradeljük ide és irassuk alá, amíg nógatja a lyukacsossajtos orrát.. 😋

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Ja, ha 2:08-cal a vége előtt -8nál goal to go szituációban FG-t rúgunk, kiugrok az ablakon, de az hogy van más ekkora balfasz edző is, vagy akár a miénknél nagyobb is, az nem vigasztal
Black_Adder
nem mellesleg a 21. század statisztikailag legjobb offenzével, minden idők legjobb dobóskillekkel rendelkező irányítójával, rábízva ezzel az erősnek sem mondható védelemre. nálam ez a sport tegnap meghalt kicsit
Cruyffista
és ha visszakapják a labdát ugyanúgy td kellett volna. csak a 2 pontos nem kell akkor meg nem hosszabbításért mentek volna hanem győzelemért, És ha visszaszerzik a labdát, akkor még úgy is egyenlíthetnek ha akkor nem sikerül a 4th down.

el nem tudom képzelni mi van ilyenkor az edzők fejében, de ez most a gb baja, én örülök Shaq sikerének remélem hoz még 3 sacket a döntőben is.