Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Az a vicc, hogy csak a kezdőket nézve ez egy simán PO esélyes csapat, sőt ebben az AFC-ben mehetne a #1-ért. Ha, és ugye ez a lényeg, nem lenne a kulcs posztokon (QB, OL, CB) kérdőjelek vagy egyenesen tátongó lyukak. Nyilván messze van ez a hitványtól, a fal 3/5-e szerintem elit közeli, Lock-ot jó sémával lehet terelgetni és a CB állományt is azért egy combos pass rush és safety duó támogatja. De azért na, ennyi minden nem fog klappolni 😊Vagy csak felkészül az idény második felére .... szokás szerint. 😀A fantasy-ben elég sok minden függ Lock-tól, szóval remélem penge lesz a gyerek 😊turbó kezd szóval Foles már most kuka 😀
Ne akarjátok, hogy egy Foles szintű kóklerre kelljen lecseréljem....
FLZOLI
Negritis
Én a védelemben a front mögötti egyégektől tartok picit. Denverben mondjuk rossz években se szokott ligaalja védelem lenni, most se gondolom, hogy ez a veszély fennállna. De a LB sor nekem picit vékony és nem is elég atletikus. És leginkább Chris Harris pótlására leszek kíváncsi. Hiába nem fizetik meg ezeket a srácokat, a mai fociban szerintem a secondary talán legfontosabb elemei ezek a pályán remekül látó, jolly jokerek, akiket ki lehet küldeni szélre, rá lehet állítani slotban TE-re és elkapóra is, megoldja. Klasszikus "malter ember", aki egy darabonként a feladatát megoldó védelmet egy egységgé gyúr. Ha hiányzik a malter, annak az lehet az eredménye, hogy 5-6 védő lesz a pályán, egy unit helyett. Meglátjuk.
Lock számára fontos év jön. Már rá készülnek az ellenfél edzői, őt videózzák. Gyengébb meccs(ek) belefér(nek) majd, de ha NFL franchise irányító akar lenni, akkor meg kell ugrania ezt a lépcsőfokot mindenképpen. Macska ugye itt bukott orra elég csúnyán, de ő azért nem véletlenül volt 7. körös.
peterk2005
több mint 5 éve
attól föggően hogy Lock mit tol várok 6-10 és 10-6 között kb bármitmeh, márciusban elengedtem ezt a szezont, 8-8 még túl is szárnyalná a várakozásaimat.
persze a 8-8 a reális hogy se PO se korai pick ne legyen és Black őrjönghessen kicsit 😀
Negritis
Amikor a védelem sorra bukja majd a meccseket lehet fogok őrjöngeni, de a Browns se Factory of Wrath, hanem Sadness, én is inkább szomort érzek a sok-sok tönkre tett karrier miatt, mint dühöt.
Ha a csapat mutat valami pozitív jövőképet, hogy aztán márciusban - áprilisban megint azokat az embereket cserélje le, akik amúgy jók, a vállalhatatlan posztokat meg vállvonással rendezze le, ha áprilisban megint jön egy 3. körös CB és egy 4-5 körös TE, csak ami eddig nem működött nehogy működjön a jövőben, akkor talán kitörök a nihilből valami igazán mély kirohanással, de egy PO mentes 8-8 az semmi, azt szimplán elintézem kéretlen cinikus kommentekkel
Megpróbálom annyira visszafolytani, hogy tudjátok naiv optimizmussal ellensúlyozni...
Persze Locktól egy kiérdemelt Pro Bowl szezon sok mindenen változtatna és az egyébként valamennyire benne van a levegőben szerintem. Az egyetlen dolog amivel kapcsolatban pozitív vagyok, nem véletlen mondtam, hogy mentsük el a PFF kezdő QB rangsorát.
Fangio kezei alatt eddig nagyon kevesen bizonyítottak. Sutton, AJ és Simmons. És NEM Von Miller, de egyelőre más se. Lindsay is gyengébb volt mint előtte, Chubb lesérült de kezdett vagy 3 sack mentes meccsen, Von Miller kb ligaátlag alatti szezont hozott, már nincs itt de Chris Harris is pályafutása leggyengébb szezonjával búcsúzott a mester sémájában. Még Wolfe hozta magát úgy ahogy gyorsan el is lett zavvarva a búsba. Fanttől várható előrelépés de azért annak a medvének se iszok előre a bőrére.
Maradjunk csak a Sutton, AJ, Simmons hármasnál, bár ugye némi visszaesés benne van a pakliban náluk. Jeudyban azért bízok, mert tényleg top WR prospekt, ellenben a többiektől olyan nagyon sokra nem számítok.
Egyedül Locknak előlegezem meg a bizalmat, csak aztán kiszűröm a kommentjeimből, mert nem megalapozottabb, mint Von Millertől valami feltámadást várni vagy hogy majd Callahan végig játssza a szezont vagy sorolhatnám a vágyvezérelt gondolkozás szüleményeit. Ez is az, csak ez az enyém. Ha pozitívat akarok írni, erre a megérzésre tudom alapozni, nem látottakra, nem logikára, nem statisztikára. Ennyi maradt. Ez maradt, hogy nála láttam azt, amit az elődjeinél csak mondogattak. Évről-évre, míg olyanná nem vált, mint a 3. körös CB vagy a 4-5 körös TE pick. Locktól láthattuk hogy meg tudja csinálni azokat a dobásokat.
Az egyetlen általam elképzelhető forgatókönyve a PO-nak, hogy ő Pro Bowl szezont tol. Mégha 2×, 3× is kell megnyernie a meccseket ezzel a choker D#-zel.
Az teljesen nonszensz, hogy mindenki (pl Haskins) mögé rangsorolják. Le is iratkoztam a PFFtől határozatlan időre...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Vagy csak felkészül az idény második felére .... szokás szerint. 😀A fantasy-ben elég sok minden függ Lock-tól, szóval remélem penge lesz a gyerek 😊turbó kezd szóval Foles már most kuka 😀
FLZOLI
Negritis
Én a védelemben a front mögötti egyégektől tartok picit. Denverben mondjuk rossz években se szokott ligaalja védelem lenni, most se gondolom, hogy ez a veszély fennállna. De a LB sor nekem picit vékony és nem is elég atletikus. És leginkább Chris Harris pótlására leszek kíváncsi. Hiába nem fizetik meg ezeket a srácokat, a mai fociban szerintem a secondary talán legfontosabb elemei ezek a pályán remekül látó, jolly jokerek, akiket ki lehet küldeni szélre, rá lehet állítani slotban TE-re és elkapóra is, megoldja. Klasszikus "malter ember", aki egy darabonként a feladatát megoldó védelmet egy egységgé gyúr. Ha hiányzik a malter, annak az lehet az eredménye, hogy 5-6 védő lesz a pályán, egy unit helyett. Meglátjuk.
Lock számára fontos év jön. Már rá készülnek az ellenfél edzői, őt videózzák. Gyengébb meccs(ek) belefér(nek) majd, de ha NFL franchise irányító akar lenni, akkor meg kell ugrania ezt a lépcsőfokot mindenképpen. Macska ugye itt bukott orra elég csúnyán, de ő azért nem véletlenül volt 7. körös.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A fantasy-ben elég sok minden függ Lock-tól, szóval remélem penge lesz a gyerek 😊turbó kezd szóval Foles már most kuka 😀
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A fantasy-ben elég sok minden függ Lock-tól, szóval remélem penge lesz a gyerek 😊 Ne akarjátok, hogy egy Foles szintű kóklerre kelljen lecseréljem....
több mint 5 éve
attól föggően hogy Lock mit tol várok 6-10 és 10-6 között kb bármitpersze a 8-8 a reális hogy se PO se korai pick ne legyen és Black őrjönghessen kicsit 😀
több mint 5 éve
Ha már lemaradtam az elmúlt pár napról, akkor egy roster elemzés tőlem is:QB
Drew Lock
Jeff Driskel
Ps:
Brett Rypien
Örömteli h nem kellett három rosterhelyet elfoglalni h megmaradjon mindhárom QB. De igazándiból ez kizárólag Lockon fog múlni. Ha hozza amit elvárunk tőle, akkor mind1 h ki van mögötte.
Lockkal kapcsolatban: én nagyon sokat várok tőle hosszútávon, sztem megvan a Fr.Qb-nk, ugyanakkor szvsz hullámvasút szezonja lesz, eleve ő az Alex Smith - Philiph Rivers egyenesen Rivershez húz normál esetben is és még nagyon tapasztalatlan is, erre rájön h gyakorlatilag nem volt offseasonje az új OC alatt + baromi fiatal a kulcsjátékos állomány körülötte.
Ezzel csak azt akarom mondani h senki se várjon tőle egy hibamentes szezont: lesznek meccsek és playek is amik akár rajta is el fognak menni, de ha meglesz a fejlődési görbéje, lesznek nagy playek és az esetleges gyengébb meccsek után az a fajta összetartóerő lesz, mint aminek eddig tűnt, akkor én nyugodt leszek a kövi offseasonben is.
RB
Phillip Lindsay
Melvin Gordon
Royce Freeman
Ps:
LaVante Bellamy
Jeremy Cox
Sztem túlzás nélkül ligaelit egység, két probowler, egy mindenes harmadikszámúval, nem az emberanyagon fog múlni a jó futójáték. A PS-ben Bellamy öröm, udfaként jó TC-je volt, Cox meg amolyan FB/RB hibrid, jó ha van egy ilyen biztosíték a PS-ben.
TE
Noah Fant
Nick Vannett
Albert Okwuegbunam
Jake Butt
Andrew Beck
Black kedvenc egysége is régen nézett ki ilyen pofásan. Fant minden épeszű számítás szerint be fog robbanni a top elkapó TE-k táborába, AlbertO egy (két) év minuszból követi majd, de a redzoneban már idén is várható tőle 3-4 TD. Beck azt a kevés FB feladatot is el fogja látni, Vannett az új Virgil Green, Jake Butt pedig a comeback player of the year várományos. Neki különösen örülök: mentalitásban, küzdeni akarásban tankönyveket lehetne írni róla, mindenki szereti az öltözőben is, most már csak azt kívánhatjuk h a pályán is megmutassa h miért húzták ki Kittle előtt.
WR
Courtland Sutton
Jerry Jeudy
Tim Patrick
KJ Hamler
DaeSean Hamilton
Diontae Spencer
Tyrie Cleveland
Ps:
Trinity Benson
Fred Brown
A ligaellit Suttonra szót sem érdemes pazarolni, de a mögötte lévő sor sem volt pofásabb 2013-2015 óta soha (potenciálba legalábbis mindenképpen). Spencer a visszahordó jelenleg, Cleveland pedig elsőre talán az ST-ben villoghat, ha keretben lesz, de örömteli h a draft végéről egy jó TC-vel be tudott kerülni a végső rosterbe.
C/G
Dalton Risner
Graham Glasgow
Lloyd Cushenberry
Austin Schlottman
Netane Muti
Ps:
Patrick Morris
Elvileg még nincs eldöntve h ki a C, de azért nagy összegben fogadnék Cushenberryre, mellette Risner és Glasgow a liga élmezőnyébe tartozó kezdő G páros, így talán el lehet nézni Mutinak h még egyiket sem szorította ki, de az mindenképpen örömteli h nem kamu IR-en, hanem a rosteren tanulva tölti az első szezonját. Schlottman pedig egy ideális G/C backup, bárhol fog tudni hozni egy olyan szintet h ne rajta menjen el a meccs ha beáll, míg Morris ugyanez pepitában a PS-ben.
OT
Garett Bolles
Elikjah Wilkinson
Demar Dotson
Calvin Anderson
Ps:
Darrin Paulo
Jake Rodgers
Quinn Bailey
Ez az első egység a szememben ami azért lehetne pofásabb, de a James bejelentést Dotsonnal korrekt módon mentettük. Anderson még egy olyan projekt amit érdemes lehet majd követni, főleg h a másik három jómadár UFA lesz jövőre.
A PS-ből Jake Rodgerst emelném ki, tavaly jól szállt be, így az sem lepett volna meg h rostert fog, de nem akarták Elwayék Andersont elveszíteni.
DI
Jurrell Casey
Mike Purcell
Shelby Harris
Dre'Mont Jones
DeMarcus Walker
McTelvin Agim
Ps:
DeShawn Williams
Szintén ligaelit egységnek érzem a belső védővonalat és engem az sem zavar h ez Casey miatt van így. A balansz is ideális sztem három tapasztaltabb játékosra jut három tehetséges fiatal, 2015 után sztem most lesz a legtöbb nyomás belülről és futás ellen is jónak kéne lennie ennek az egységnek.
EDGE
Von Miller
Bradley Chubb
Jeremiah Attaochu
Malik Reed
Ps:
Derrek Tuszka
Ez is egy pofás egység mind a kezdő elitközeli szintjét, mind a depth minőségét tekintve.
Ami engem aggaszt az Chubb térde, félek h idén ő lesz hetekig day-to-day, attól meg mégjobban h ellentétben a tavalyi két jómadárral Chubb nem fogja sajnálni magát és idő előtt teljes terhelést ad a térdének ebből pedig drámaibb sérülés is lehet.
Inkább pihenjen még 5-6 hetet, de utána legyen Von Miller méltó utódja, mintsem h megmutassa h ő félkészen is a csapat rendelkezésére áll...
Tuszkáról még annyit h Vic kiemelte h a hozzáállásával és az alap játékával nem volt gond, de a fizikumát még nem érzi késznek, PS-ben ideális lesz. Hollinsért kár, őt is visszahoztuk volna a tervek szerint a PS-be, Malik Carney elvesztéséről nem tudok érdemben beszámolni, sose tűnt úgy h felférhet az éles rosterre, így nem tulajdonítottam neki nagy szerepet a kishírek között se...
LB
Alexander Johnson
Josey Jewell
Mark Barron
Joe Jones
Austin Calitro
Ps:
Josh Watson
AJ elitközeli, Jewell futás ellen jó iparos (megjegyzem ez Todd Davies definíciója is), tavaly elég volt AJ mellé egy ilyen pár, bár voltak is limitáció az egységnek... Joe Jones kiváló ST playa, míg a másik két jómadárról pár meccs után érdemes nyilatkozni, addig nem tudok és nem is akarok érdemben.
CB
A.J. Bouye
Bryce Callahan
Michael Ojemudia
Essang Bassey
Devontae Harris
Duke Dawson
Ps:
De’Vante Bausby
Kevin Toliver
Bouye és Callahan egy ligaszinten jó kezdőpáros lesz, csak a sérülések kerüljék el őket. A mögöttük lévő tumultusban Bassey a CHJ-s hagyományokat követve a nickel pozícióra feküdhet rá, míg Dawson egy sorral hátrébb tud besegíteni, ha kell. Ojemudiaval kapcsolatban olvastam olyat is h a tavalyi Will Parks szerep hárulhat rá, meglátjuk.
Bausby kivágását hál istennek megúsztuk, és a PS-ben lett helye, azért ő azon a pár meccsen igencsak meggyőző volt, így jó h hozzá is fogunk tudni nyúlni ha baj lenne. Toliver játszott Vic alatt, ő az egyetlen "külsős" a psben. Yiadomról még annyit h jó deal volt, biztos h lapát lett volna, így legalább egy lottószelvényt kaptunk érte.
Én optimista vagyok ezzel az egységgel kapcsolatban, van bennük potenciál, remélem ki is jön majd a pályán is.
S
Justin Simmons
Kareem Jackson
Trey Marshall
Ps:
Alijah Holder
P.J. Locke
A kezdő szintén ligaelit, mögötte a depth az halovány, de szerencsére itt is megmaradt Holder a PS-ben, neki is jó TC-je volt, így szükség esetén fel tudjuk hozni, de itt is annak kell szorítani h ne legyen sérülés (ha nem lesz, akkor jók leszünk)
ST:
Brandon McManus
Sam Martin
Jacob Bobenmoyer
Az ST is jónak tűnik papíron, a többi meg úgyis a pályán derül ki...
Szerk.: Összegzésként pozitív mérleget és egyben PO-t várok.
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Egy híján meg van a PS is. Az valszeg más csapattól jön majd (egyet általában máshonnan szoktak hozni)Bausby-nak nagyon örülök, hogy ps-be került. Ha Callahan hozza a tavalyi formáját úgyis hamar aktiválni fogjuk.
One Broncos PS squad spot may come from outside, which would mean COVID testing. 15 of 16:
— Mike Klis (@MikeKlis) September 6, 2020
Brett Rypien
DeVante Bausby
Jake Rodgers
Patrick Morris
Fred Brown
Trinity Benson
DeShawn Williams
LeVante Bellamy
Jeremy Cox
A Holder
PJ Locke
Q Bailey
D Paulo
J Watson
D Tuszka#9sports
Szóval Bausby és Tuszka marad, így elsőre csak Hollins az akiért kár. De ha marad is PS-ben, akkor se a megfelelő irányba tett lépés lett volna a pályafutásában, jelentősen csökkentettem volna a reményeimet.
Tuszkának erősödnie kell még, egye csak a fasírtot otthon, Bausby, ?, fogalmam sincs. Nem nagyon mutogattak a tavalyi sérülésére.
Az hogy más csapat nem vitte, némiképp meglepő, de keveset játszott tavaly úgy tűnik radar alatt maradt. Tegyük hozzá, hogy Yiadomhoz képest volt jó, de ha azt veszem a szerencsétlenért még egy 7. kört is adtak, Bausby meg ingyen se kellett... Szerintem látjuk még játszani nálunk
Patrick Morris kezdő C-ként kezdte a tábort, Bellamy nagy fan darling a tengeren túlon, Jake Rodgers reménykedhet még egy rosterspotban szezon során, többiekre nem pazarlok gondolatot.
Azt nem tudom, hogy a 9 ujjú a kibővített 16os PS-be se kell, vagy valaki más is tett rá ajánlatot, esetleg claimelték.
Black_Adder
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Azt nem tudom, hogy a 9 ujjú a kibővített 16os PS-be se kell, vagy valaki más is tett rá ajánlatot, esetleg claimelték.Elvileg waived/injured listára került szal ha nem jött rá claim, akkor nálatok megy IR-re.
Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Malik Carney nálunk van workouton. Mivel kell egy OLB Quincy Williams várható IR-re miatt gondolom ő az egyik jelölt. Mire számíthatunk tőle az itteni tapasztalatok alapján, ha netán leigazolnánk?amire egy pályát sosem látott frissen waivelt futurecontractnál lehet...
iktriad
Szerintem keressetek tovább, találtok jobbat.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Malik Carney nálunk van workouton. Mivel kell egy OLB Quincy Williams várható IR-re miatt gondolom ő az egyik jelölt. Mire számíthatunk tőle az itteni tapasztalatok alapján, ha netán leigazolnánk?
több mint 5 éve
Egy híján meg van a PS is. Az valszeg más csapattól jön majd (egyet általában máshonnan szoktak hozni)One Broncos PS squad spot may come from outside, which would mean COVID testing. 15 of 16:
— Mike Klis (@MikeKlis) September 6, 2020
Brett Rypien
DeVante Bausby
Jake Rodgers
Patrick Morris
Fred Brown
Trinity Benson
DeShawn Williams
LeVante Bellamy
Jeremy Cox
A Holder
PJ Locke
Q Bailey
D Paulo
J Watson
D Tuszka#9sports
Szóval Bausby és Tuszka marad, így elsőre csak Hollins az akiért kár. De ha marad is PS-ben, akkor se a megfelelő irányba tett lépés lett volna a pályafutásában, jelentősen csökkentettem volna a reményeimet.
Tuszkának erősödnie kell még, egye csak a fasírtot otthon, Bausby, ?, fogalmam sincs. Nem nagyon mutogattak a tavalyi sérülésére.
Az hogy más csapat nem vitte, némiképp meglepő, de keveset játszott tavaly úgy tűnik radar alatt maradt. Tegyük hozzá, hogy Yiadomhoz képest volt jó, de ha azt veszem a szerencsétlenért még egy 7. kört is adtak, Bausby meg ingyen se kellett... Szerintem látjuk még játszani nálunk
Patrick Morris kezdő C-ként kezdte a tábort, Bellamy nagy fan darling a tengeren túlon, Jake Rodgers reménykedhet még egy rosterspotban szezon során, többiekre nem pazarlok gondolatot.
Azt nem tudom, hogy a 9 ujjú a kibővített 16os PS-be se kell, vagy valaki más is tett rá ajánlatot, esetleg claimelték.
több mint 5 éve
Simmons új szerződésére kell a lóvé...
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
És talán még a Patstől kidobott Michael Jackson is besasszézhat moonwalkban.Valaki mondjon már valami jó hírt, mért kellett Todd apót kirúgni és helyet csinálni 😊aj green-t és lamar jackson-t is kivágták
FLZOLI
lehet őket vesszük fel
Negritis
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Valaki mondjon már valami jó hírt, mért kellett Todd apót kirúgni és helyet csinálni 😊aj green-t és lamar jackson-t is kivágták
FLZOLI
lehet őket vesszük fel
több mint 5 éve
Valaki mondjon már valami jó hírt, mért kellett Todd apót kirúgni és helyet csinálni 😊
több mint 5 éve
Hollinst ellopta a Rams
több mint 5 éve
Teljesen őszintén mondom, néha vannak játékosok, akikhez húz a szíved, és meg sem tudod mondani, miért. Csak érzel benne valamit, valami különlegességet, amit senki nem fedezett még benne fel. Butt nekem ilyen. Nagyon szurkoltam neki a tc-n, és igazából azóta, amióta draftoltuk. Szóval én három évet szoktam adni egy játékosnak, ha a harmadik évére sem mutat semmit, abból az én futballértelmezésemben nem lesz futballista. Mellesleg Julius Thomas sem állt jobban az első két éve után. Igaz, aztán kapott egy Manninget. A lényeg, én nagyon bízom Butt-ban, abban, hogy egészséges tud maradni, és hogy rácáfol Black cinizmusára végül. Ránk férne egy ilyn sztori, csak hogy a TE draftokat a jövőben ne csak hülyére röhögve fogadjuk... 😊
több mint 5 éve
Amúgy tudom hogy a cinizmusom egyik fő célpontja, de azért szép emberi történet lenne, ha 3 év szenvedés után meghatározó szerephez jutna a csapatnál.én se azért dobtam be mert bíznék benne vagy bármi
Nem kell összekeverni a bizakodással, attól nagyon messze állok, de egy ilyen valószínűtlen comeback story azért adna némi fényt az életembe. Fanttel nem versenyezhet, de szurkolok neki, hogy nőjön a többi selejt fölé
Black_Adder
csak pont szembejött twitteren 😀
több mint 5 éve
Amúgy tudom hogy a cinizmusom egyik fő célpontja, de azért szép emberi történet lenne, ha 3 év szenvedés után meghatározó szerephez jutna a csapatnál.Nem kell összekeverni a bizakodással, attól nagyon messze állok, de egy ilyen valószínűtlen comeback story azért adna némi fényt az életembe. Fanttel nem versenyezhet, de szurkolok neki, hogy nőjön a többi selejt fölé
több mint 5 éve
"I'm going to have to continue to work and prove myself — and prove myself to the coaches every single day." - @JakeButtTE
— Denver Broncos (@Broncos) September 6, 2020
több mint 5 éve
53O (26)
QB: Lock, Driskel (2) - semmi meglepetés, ha csak az nem hogy 2 QBt hagytunk csak rosteren. BTW, PFFnél Lock a 32. legjobb kezdő irányító. Ezt valahogy úgy jegyezzük meg, mint a tavalyi 2-14-es jóslatot.
RB: Lindsay, Gordon, Freeman (3) - semmi meglepetés. Az igazi kérdés majd az lesz, hogyan osztozik a snappeken Lindsay és Gordon.
TE/FB: Fant, Vannett, Okweakárki, Butt, Beck (5) - 5 darab TE. Nem tudom elég lesz-e... Amúgy Butt állítólag 100% és ha minden igaz soron kívül beiktatják a HOF-be olyan edzőtábora volt... Miután a korábban HOFbe iktatott Heuerman és Fumagalli már nincs, így ez rostert ért nála. Meglepetésre Okweakárkitől nem várják az MVP szezont és meg sem sérült...
WR: Sutton, Jeudy, Tim Patrick, Hamler, Cleveland, Hamilton, Spencer (7) - Hamler sérülése állítólag nem súlyos, ideális lenne, ha több szerephez jutna mint Tim Patrick. Clevelandet sztárolták, Hamilton gameday inaktív, Spencer visszahord
OL: Holding, Risner, Cushenberry, Glasgow, Wilkinson, Andeson, Dotson, Muti, Schlottman (9) - A sor sajnos továbbra is Holdinggal kezdődik, és egyelőre úgy néz ki Wilkinson kezd jobb oldalt. Muti viszont nem ment IR-re, ez egyrészt pozitív, másrészt ahhoz képest hogy egészésgesen mindenidők legjobb1/1-e lett volna nem úgy néz ki, hogy befér a kezdőbe.
D (24)
DL: Casey, Purcell, Harris, Jones, Agim, Walker (6) - Caseyt annyira hypeolják hogy már-már kicsit sértő Wolfera nézve, mintha miatta lett volna ótvarszar a tavalyi védelem, ettől még örülök ha Casey olyan jó lesz.
EDGE: Miller, Chubb, Attaochu, Reed (4) - A nyilatkozatok alapján olyan érzésem van, hogy Chubb még nem 100%, de az hogy se Tuszka se a szélen is bevethető Hollins nincs rosteren az alapján bízhatnak benne. Ha Fangio továbbra is tanítgatni akarja Millert és nem hsaználni, inkább trade-eljük el és hozzunk neki egy udfa-t, ez a névsor a pályán az ő kezei alatt sokkal gyengébb, mint a kijelzőn...
ILB: AJ, Jewell, Barron, Joe Jones, Calitro (5) - Elway nagyon elégedett ezzel a sorral. Nos ha ő elégedett a saját munkájával, akkor ugyan ki más kritizálná.
CB: Bouye, Callahan?, Bassey, Harris, Ojemudia, Dawson (6) - Callahan tavaly is végigtolta az edzőtábort, hogy aztán 14 hétig questionable legyen és ne játsszon aztán IR-re kerüljön, nem mintha vele tetszene ez a névsor. Lindsaynek egy félidő kellett, hogy meggyőzzön, remélem Bassey is hasonlóan cáfol majd rám.
S: Simmons, Jackson, Marshall (3) - Olyan kiváló a kezdő sor, hogy depth nem is kell. Dawson tud safetyt játszani, Barron lehet emergency SS, ha nagyon kell bármelyik másik CB beállhat, az a baj, hogy az kb a leggyengébb merítés csapaton belül. Amíg nincs sérülé eliltás addig minden rendben, de ilyen depthtel neki vágni a szezonnak bohózat.
több mint 5 éve
A három safety az elég szokott lenni?Dawson tud safetyt is játszani.
Zalán
több mint 5 éve
A három safety az elég szokott lenni?
több mint 5 éve
Tehát újra van udfa, és maradt Muti is. Remélem Tuszkát visszahozzuk. Sanszos a 2 qb. Várom aszezont... Végre itt tartunk... 😊