Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Jeudy-n sajnos Sutton hiányában sok múlott, es az a 2 drop elég sokba került. Viszont ahogy sejtettem is a támadók se állnak egyelőre a helyzet magaslatán. De nekik legalább lehet meg időt adni. Lock nem volt rossz, de a távoli bombák nagyon nem mennek meg. Ebben fejlődnie kell. Na de a vedelem és Fangio. Nonsens. Az hagyján, hogy megint simán átgyalogoltak rajtunk a meccs végen, de ez a time management. Kritikán aluli. Nem is ertem mi volt a terv, 75 yard-rol rúgatjuk McManus-t? Egesz egyszeruen nevetseges volt.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
Rossz olvasni Blacket sokszor valóban, de ez után a meccs után én elvesztettem minden hitemet. Tudom, egy meccs, de Egy KC ellen a jövőben, klasszis szakmai stáb és tehetségfejlesztés nélkül esélyünk sem lesz. Az a baj hogy a legrosszabb 7-9 , 8-8 féle szezonokat látok magam előtt Fangioval mindenképp.
több mint 5 éve
Tök mindegy, sorozatosan 20 alatti felrakott pontokkal ne is akarjunk komoly célokat. BTW valaki leírhatná nekem tényleg hogy miért olyan nehéz ilyen szinten figyelni a time managementre. Ha nem megy az öregnek, legyen egy kijelölt ember csak erre a feladatra, aki rászól ilyenkor. Komolyan ilyenkor nehezen esik elhinnem hogy ezt valaki nem direkt csinálja, annyira amatőr hiba volt.
több mint 5 éve
Mondjuk Jeudy nekem inkább a dropjairól fog megmaradni a mai meccsen, az a slant drop különösen ami first down lett volnaSzuper meccs volt.Mondjuk van miben javulni, ha nem szerencsétlen Gost a kicker akkor 10+ különbség van. De vannak biztató momentumok pl Jeudy nagyon tetszett és Gordon, viszont Fangio time managmentje kritikán aluli. Bent hagyott időkérést pedig lehet pont az a lepörgetett 20 sec kellett volna Mcmanusnak a field goalhoz.
Igazi flashback, mar mikor a harmadik negyedben szoros volt a meccs, tudni lehetett hogy kikapunk.
Ugy latszik iden is hozzaszokhatunk ezekhez a konnyen emesztheto veresegekhez.
PM_the_sheriff
Hightower94
több mint 5 éve
Szuper meccs volt.Mondjuk van miben javulni, ha nem szerencsétlen Gost a kicker akkor 10+ különbség van. De vannak biztató momentumok pl Jeudy nagyon tetszett és Gordon, viszont Fangio time managmentje kritikán aluli. Bent hagyott időkérést pedig lehet pont az a lepörgetett 20 sec kellett volna Mcmanusnak a field goalhoz.
Igazi flashback, mar mikor a harmadik negyedben szoros volt a meccs, tudni lehetett hogy kikapunk.
PM_the_sheriff
több mint 5 éve
Szuper meccs volt.Igazi flashback, mar mikor a harmadik negyedben szoros volt a meccs, tudni lehetett hogy kikapunk.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 5 éve
miller nem IR?Egyelőre nem, bár nem tudom mire varunk vele.
Negritis
több mint 5 éve
miller nem IR?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Courtland Sutton is INACTIVE for #TENvsDEN.
— Denver Broncos (@Broncos) September 15, 2020
👀 the rest » https://t.co/rMGzZ71nZC pic.twitter.com/OFmMmJA0Qa
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Your Week 1 game captains. 👏#BeatTheTitans x #Kickoff2020 pic.twitter.com/mKItQYDw3H
— Denver Broncos (@Broncos) September 14, 2020
több mint 5 éve
Mr Irrelevant... 😋Jordan vagy James?! 😀Na jó, ezek után én is felugrottam a Lock bandwagonra 😊Óvatosan ugorgassá... Ha Locknak van fekete humora, a 3-as szám mellé odabiggyeszt egy 2-est is és úgy lép pályára .... pfffffffff 😋
www.youtube.com/watch?v=uc97Mvd-Q_4
dreadman
A videóért jár a pacsi. Akkor meccsig végtelenre állítva fülben... 🙄
Zalán
Negritis
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Jordan vagy James?! 😀Na jó, ezek után én is felugrottam a Lock bandwagonra 😊Óvatosan ugorgassá... Ha Locknak van fekete humora, a 3-as szám mellé odabiggyeszt egy 2-est is és úgy lép pályára .... pfffffffff 😋
dreadman
Zalán
több mint 5 éve
Locke és Tuszka lesz aktiválva a meccsre. Érdekesek ezek az új PS szabályok, de nekem tetszenek. 😀
több mint 5 éve
Na jó, ezek után én is felugrottam a Lock bandwagonra 😊Óvatosan ugorgassá... Ha Locknak van fekete humora, a 3-as szám mellé odabiggyeszt egy 2-est is és úgy lép pályára .... pfffffffff 😋
dreadman
több mint 5 éve
akartam aludni rendesen a meccs előtt, nem sikerültholnap szenvedni fogok mint a kutya
több mint 5 éve
Na jó, ezek után én is felugrottam a Lock bandwagonra 😊 www.youtube.com/watch?v=uc97Mvd-Q_4
Positive Vibration
több mint 5 éve
AJ leveszi Henryt, Casey bosszúbol megoli Tannehilt és utána bőven belefér egy izgalom mentes 3&Out csata és Lindsay bevergődös győztes TD 😊
több mint 5 éve
De legalabbis ne rontsatok a csoport hirnevet! A nyugati csoportokban egyedul a 49ers vesztett, de az csoportmeccs volt. Szoval, csak a gyozelem elfogadhato. 😊A liga legrosszabbjával ????????? Khm.... A háromlábú lőtéri kutyával több esélyünk lenne...
ulpianus
több mint 5 éve
De legalabbis ne rontsatok a csoport hirnevet! A nyugati csoportokban egyedul a 49ers vesztett, de az csoportmeccs volt. Szoval, csak a gyozelem elfogadhato. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Igazatok van, legyaluljuk az egész ligát idén!! 😀
több mint 5 éve
A nőket kétszer, ahogy az ogrék mondják a pesti dzsungelben... 🙄Ellenbizonyításig megb.szunk mindenkit!Na pár óra és meccs, ez is eljött végre! 😀Valamikor a kilencvenes évek közepén történt... Forró augusztus, a levegő meg sem mozdul, az idénykezdet előtti napok egyikén... a Vasas futballcsapatának öltözőjében... Gellei Imre "szakvezető" a pályaedzőjével kréátval egy táblára táblázatot rajzol, a sorsolás volt rajta. A csapatnevek mellett pedig a tervezett eredmények... Gy, D, és V... És a pontok.. Lelkesen irogatták a betűket a csapatnevek mellé... Épp benyitott Illovszky Rudolf mesteredző "élőlegenda", a kétlábonjáróvasas... Nem csekély ötször nyert bajnoki címet angyalföldi edzőként... Meglátta a táblát, majdem eljáult, amikor meglátta a Zalaegerszeg idegenben mellett a V-t... Odament, letörölte az összes V-t a tábláról és szigorú tekintettel annyit mondod az "utódainak":
Igazából nem tudom mire számítsak ma a fiúktól, kicsit vegyesek az érzéseim. Alapvetően egy pozitív szezonban reménykedem, de az ellenfél és az előszezon nélküli fiatal offense (na meg a kérdéses védelem) miatt inkább egy szoros, kiélezett vereségre tennék most. Amivel nem is feltétlen lennék elégedetlen, de ehhez az kell, hogy a támodósortól és Lock-tól lássunk komoly életjeleket. Nem akarom újra nézni a tavalyi szenvedést. Persze sok függ attól is, hog Sutton pályára tud-e lépni, mert nélküle | és Hamler nélkül | elég vékony még az a WR sor.
Lényeg a lényeg, legyen egy szórakoztató meccs patent támadósorral, aztán lássuk ki a jobb csapat!😊
roberto23
"Vereséget nem tervezünk!"
Ehhez tartjuk magunkat...
Ez itt kérem a Denver topik. 😊
Zalán
Általános Doktor
több mint 5 éve
Ellenbizonyításig megb.szunk mindenkit!Na pár óra és meccs, ez is eljött végre! 😀Valamikor a kilencvenes évek közepén történt... Forró augusztus, a levegő meg sem mozdul, az idénykezdet előtti napok egyikén... a Vasas futballcsapatának öltözőjében... Gellei Imre "szakvezető" a pályaedzőjével kréátval egy táblára táblázatot rajzol, a sorsolás volt rajta. A csapatnevek mellett pedig a tervezett eredmények... Gy, D, és V... És a pontok.. Lelkesen irogatták a betűket a csapatnevek mellé... Épp benyitott Illovszky Rudolf mesteredző "élőlegenda", a kétlábonjáróvasas... Nem csekély ötször nyert bajnoki címet angyalföldi edzőként... Meglátta a táblát, majdem eljáult, amikor meglátta a Zalaegerszeg idegenben mellett a V-t... Odament, letörölte az összes V-t a tábláról és szigorú tekintettel annyit mondod az "utódainak":
Igazából nem tudom mire számítsak ma a fiúktól, kicsit vegyesek az érzéseim. Alapvetően egy pozitív szezonban reménykedem, de az ellenfél és az előszezon nélküli fiatal offense (na meg a kérdéses védelem) miatt inkább egy szoros, kiélezett vereségre tennék most. Amivel nem is feltétlen lennék elégedetlen, de ehhez az kell, hogy a támodósortól és Lock-tól lássunk komoly életjeleket. Nem akarom újra nézni a tavalyi szenvedést. Persze sok függ attól is, hog Sutton pályára tud-e lépni, mert nélküle | és Hamler nélkül | elég vékony még az a WR sor.
Lényeg a lényeg, legyen egy szórakoztató meccs patent támadósorral, aztán lássuk ki a jobb csapat!😊
roberto23
Zalán
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Na pár óra és meccs, ez is eljött végre! 😀Valamikor a kilencvenes évek közepén történt... Forró augusztus, a levegő meg sem mozdul, az idénykezdet előtti napok egyikén... a valamikor szebb napokat látott Vasas futballcsapatának öltözőjében... Gellei Imre "szakvezető" a pályaedzőjével krétával egy táblára táblázatot rajzol, a sorsolás volt rajta. A csapatnevek mellett pedig a tervezett eredmények... Gy, D, és V... És a pontok.. Lelkesen irogatták a betűket a csapatnevek mellé... Épp benyitott Illovszky Rudolf "Rudibácsi" mesteredző "élőlegenda", a "kétlábonjáróVasas"... Nem csekély..., ötször nyert bajnoki címet angyalföldi edzőként... Meglátta a táblát, majdem eljáult, amikor meglátta, Zalaegerszeg, idegenben, mellette a V-t... Odament, letörölte az összes V-t a tábláról és szigorú, értetlenkedő tekintettel annyit mondod az "utódainak":
roberto23
Szerkesztette: Zalán
több mint 5 éve
Na pár óra és meccs, ez is eljött végre! 😀Igazából nem tudom mire számítsak ma a fiúktól, kicsit vegyesek az érzéseim. Alapvetően egy pozitív szezonban reménykedem, de az ellenfél és az előszezon nélküli fiatal offense (na meg a kérdéses védelem) miatt inkább egy szoros, kiélezett vereségre tennék most. Amivel nem is feltétlen lennék elégedetlen, de ehhez az kell, hogy a támodósortól és Lock-tól lássunk komoly életjeleket. Nem akarom újra nézni a tavalyi szenvedést. Persze sok függ attól is, hog Sutton pályára tud-e lépni, mert nélküle | és Hamler nélkül | elég vékony még az a WR sor.
több mint 5 éve
Haha.Én ő rá gondoltam konkrétan... 😋Cleveland addig simán megoldja. 😀Egy udfa kengurut is hozhatnánk a denveri állatkertből amíg Courtland barátunk felgyógyul... 😊Fangio on what Courtland Sutton must do to play Monday:
— Mike Klis (@MikeKlis) September 12, 2020
“He’s got to pass the most primitive test there is. This is what I told him and the trainers. He’s got to be able to do 10 jumping jacks. If he can do 10 jumping jacks, he can play.” #9sports
Ennyi. Minek szarakodni a sok vizsgálattal. 😀
roberto23
Zalán
roberto23
denverzoo.org/animals/red-kangaroo/
Zalán
Hasznos csapattag lenne az biztos. 😀