Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Friss: Brandon Marshall visszatérhet Denverbe!
Ki találja ki a forrást? 😂
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 448
Szerintem Okung csak úgy marad, hogy újra tárgyaljuk a szerződését. Stephenson max masszív paycuttal vagy cut-resign-nal. Az új OL coach személye PBS-t sejtet, ezért leginkább sehogy se.
Viszont VJ elvileg azt mondta, hogy meglévő játékosokra szeretne sémát, nem új sémákhoz új embereket, ezért 100%ig nem zárnám ki a ZBS-t, de inkább PBS-re számítok.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Okungot jobbra sztem most nem tudjátok lecserélni, a draft class gyenge és nem nagyon lesz FA-n sem komoly LT.
empty taxi
A kérdés az, hogy akarunk-e neki 11 misit fizetni arra, hogy kipróbáljuk, beillik-e a következő sémába...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 634 — The Mathematician
Berry elvileg Out és helyette Stewartot hívták be pro bowl-ra

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Okungot jobbra sztem most nem tudjátok lecserélni, a draft class gyenge és nem nagyon lesz FA-n sem komoly LT.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mondjuk azért még Schofield még nem top1 OG (és nem csak Garcia jobb nála), de valóban az RT nagyobb prioritás, sőt megkockáztatom az LT is. Másrészt azért márciusig még fognak néhány lejáróval hosszabbítani a csapatok.
Azt nem tudom, hogy egyébként hogy illene Power sémába,

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha esetleg az új Jags rezsim kipattintaná Julius-t a spórolás jegyében, érdemes lenne rámozdulni szerintem. Még akkor is ha eddig csak egy HOF irányító mellett tudott is villogni....

több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Ronald Leary, a Cowboys guardja szezon végén szabadügynök lesz.
Nem csapunk le rá?
JC6
A 'boys is ZBSt futtat | csak náluk működik is | + sztem interiorOLben megvagyunk, szal ha tippelni kéne, akkor nem.
Szvsz nekünk inkább az OT piacon kell szétnéznünk (pláne h a draft sem ígérkezik túl erősnek ezen a poszton...).

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ronald Leary, a Cowboys guardja szezon végén szabadügynök lesz.
Nem csapunk le rá?
több mint 9 éve
Kijött a PFWA All Pro (All NFL) teamje, ahol Miller és Talib képvisel minket.
(Az AP-t tartják hivatalosnak, ott Miller, Talib és Harris az 1. csapatban)
 www.profootballwriters.org/2017/01/16/pfwa-2016-nfl-afc-nfc-teams-announced/
Black_Adder
A PFWA All-Rookie csapatába pedig Dixon került be, 2011 óta az első Bronco ezen a listán, akkor Von és Harris került be... 😊

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
"...de azért elsősorban a QBn múlik, hogy rendszeres PO résztvevő vagy-e vagy sem."
Black_Adder
Végülis, ezt akartam mondani, és egy szezon után vétek bármilyen következtetést is levonni, de egyik QB-ban sem látom azt, amit kellene.
Viszont en leszek a legboldogabb, ha ram cáfolnak... 😊
JC6
Siemian a Talibék tiszteletét bőven kivívta azzal hogy ilyen OL mögött sem hisztizett hanem kiment és tette a dolgát

kicsit Longest Yard feelingem volt a szezon során btw
Negritis
Szerintem pont azt nem lehet megtanulni, amiben sajnos nagyon gyenge:
- Play előtti védelem olvasás és több elkapó figyelése
- Nyomás alatti jó döntések.

Oké, lehet Trevor elé rakni egy nem fogalmatlan falat vagy egy értelmes playbook-ot, de komolyabb csapatok ellen nem valószínű, hogy valaha is vezér tudna lenni. Annyira persze lehet jó, hogy az ember ne gondolkodás nélkül repítse a csapatából, és ne bujkáljon mindig ott a gondolat, hogy lehet lesz még belőle valami....
flzoli
a védelem olvasás pont hogy tanulható szerintem, de ha mégsem akkor majd rámcáfolnak
nem véletlen hogy az újonc QB-k ellen a legjobb metódus a blitz
Negritis
Így van a pre-snap read az egyik legfontosabb tanulnivalója egy fiatal irányítónak a profik között

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
"...de azért elsősorban a QBn múlik, hogy rendszeres PO résztvevő vagy-e vagy sem."
Black_Adder
Végülis, ezt akartam mondani, és egy szezon után vétek bármilyen következtetést is levonni, de egyik QB-ban sem látom azt, amit kellene.
JC6
Siemian a Talibék tiszteletét bőven kivívta azzal hogy ilyen OL mögött sem hisztizett hanem kiment és tette a dolgát

Negritis

Oké, lehet Trevor elé rakni egy nem fogalmatlan falat vagy egy értelmes playbook-ot, de komolyabb csapatok ellen nem valószínű, hogy valaha is vezér tudna lenni. Annyira persze lehet jó, hogy az ember ne gondolkodás nélkül repítse a csapatából, és ne bujkáljon mindig ott a gondolat, hogy lehet lesz még belőle valami....
flzoli
a védelem olvasás pont hogy tanulható szerintem, de ha mégsem akkor majd rámcáfolnak
nem véletlen hogy az újonc QB-k ellen a legjobb metódus a blitz

több mint 9 éve
Macska mentálisan szerintem nagyon jó anyag. Higgadt, nem pánikol, ez egy QB esetén nagyon fontos.

A locker room presence egy más történet. Kell egy vezér, és a legegyszerűbb, ha az a QB, de nem feltétlenül szükséges, hogy ő legyen. A Ravens kiválóan összeállt egy linebacker vezérsége alatt is, nem kellett hozzá Flakkó. Pillanatnyilag Ware a tekintély, de ő nem lesz már sokáig, nem tudom ki fogja tudni átvenni a helyét...
peterk2005
Állítólag Von kezd Ware-szintű locker room leader lenni, de erre csak pletykákat láttam. Volt nekünk nagyon sok évünk, amikor nem a QB volt a leader, sőt amiket olvastam, azok alapján Elway óta csak Plummer volt igazán az, meg Tebow valamennyire, se Cutler, se Orton, se korábban Griese. 1998 óta először Al Wilson volt az (mekkora kár érte is, azóta nem volt igazán potens MLB-nk), utána meg Champ és Lynch voltak a vezérek, aztán jött Ware...
StormST
Kubiak szándékosan adott neki olyan "side mission"-öket, amik ilyen beállítottságot igényelnek (pl, hogy a mostani edzést pörgesse fel, legyen nagyobb intenzitású, stb), és Miller teljesítette őket. Amikor eldőlt hogy a macska lesz az irányító, akkor Ware-t ÉS Millert kérte meg, hogy álljanak mögé.
Az off field problémákat maga mögött tudta, és nem egy visszahúzódó introvertált személyiség, tudja hogy kell a franchise arcának lenni és hogy az mivel jár. Emellett kifejezetten laza, és nem fél, ha kell Elway-jel is szembe menni. Az előző offseasonben szenzációs volt.

Szerintem készen áll arra, hogy ő legyen az alfa az öltözőben.
Ettől függetlenül, ha Ware megy, az meg fog látszódni, az minden öltözőn meglátszódna... Offense-be se ártana valaki. Jelenelg Okung szólalt volna fel egyszer, de őt leoltotta Talib. Valaki olyan kell, akit a védelem is elismer verérnek. Demaryius lenne a rangidős, a játéka is meg lenne hozzá, de a személyisége nem annyira. Ő inkább a "teszem a dolgomat" ember. Rajta kívül talán túl fiatal az O, vagy túl nagy az űr PM után.

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Black_Adder
JC6

Negritis

több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Most már hivatalos, hogy Joe Woods eddigi DB coach lett a DC. (Nem meglepetés)

twitter.com/TroyRenck/status/821417575414370304

twitter.com/CameronWolfe/status/821412917153132544

Szerkesztette: xrace77
több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Szerintem mind pontosan ugyanannyira ismerjük Siemiant és Lynchet. Semennyire.
A macska kivívta néhány ember tiszteletét, hogy nem panaszkodott a minősíthetetlen falra, kb itt tartunk.

Amúgy a potenciált is inkább találgatjuk. Jamarcus Russellben pl nagy potenciál volt, Olyan karja volt, hogy térdelve átdobta a pályát. Aztán?
Szerencsére az FO kicsit több információból dolgozik. Mondjuk Oszit is eléggé hypeolták, sőt ha 18 millióig nem is ment Elway, azért elvileg nem sokkal lőtt alá. A részleteket persze nem ismerjük, hogy mennyi lett volna a garantált, mihez lettek volna kötve a bonuszok stb. Nincs okom nem bízni a döntésükben, de ez nem jelenti azt, hogy akár ők is tévedhetetlenek lennének.
Mi sejtünk, találgatunk.

Évről-évre PO-nál nem kell többet tervezni. Hatalmas közhely, de igaz, 1 meccsen bármi megtörténhet, és az ellenkezője is. 2012-ben volt messze a legerősebb a csapat, mégis 1&done. Tavaly kifejezetten szar O-val, kb minden meccsen underdogként játszva sikerült mégis nyerni.
Más kérdés, hogy viszonylag ritkán fordul elő olyan, hogy az AFC-t nem Brady, Manning vagy Roethlisberger képviseli a Super Bowlon, de azért elsősorban a QBn múlik, hogy rendszeres PO résztvevő vagy-e vagy sem.
Black_Adder
Jamarcus Russellel csak egy baj volt: hogy nálunk volt.
Sztm a nagyon fontos tényező a fizikai kvalitáson túl a személyiség/alázat/szorgalom/intelligencia stb.
az összes "felkapott" stárolt QB idelőtt elsüllyedt . Lynchben láthatnak ilyen képességeket.
több mint 9 éve
Black_Adder
JC6

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Black_Adder
több mint 9 éve
Macska mentálisan szerintem nagyon jó anyag. Higgadt, nem pánikol, ez egy QB esetén nagyon fontos.

A locker room presence egy más történet. Kell egy vezér, és a legegyszerűbb, ha az a QB, de nem feltétlenül szükséges, hogy ő legyen. A Ravens kiválóan összeállt egy linebacker vezérsége alatt is, nem kellett hozzá Flakkó. Pillanatnyilag Ware a tekintély, de ő nem lesz már sokáig, nem tudom ki fogja tudni átvenni a helyét...
peterk2005
Állítólag Von kezd Ware-szintű locker room leader lenni, de erre csak pletykákat láttam. Volt nekünk nagyon sok évünk, amikor nem a QB volt a leader, sőt amiket olvastam, azok alapján Elway óta csak Plummer volt igazán az, meg Tebow valamennyire, se Cutler, se Orton, se korábban Griese. 1998 óta először Al Wilson volt az (mekkora kár érte is, azóta nem volt igazán potens MLB-nk), utána meg Champ és Lynch voltak a vezérek, aztán jött Ware...

több mint 9 éve
Szerintem az "1 meccsen bármi megtörténhet" közhelyre a legjobb példa a Super Bowl L. Az a Panthers lehet, hogy 100-ból 99-szer nyert volna ellenünk, hiszen a védelmük nem volt rosszabb igazán a miénknél szezon közben és a támadósoruk sokkal pörgősebb volt, de akkor ott nem az lett az eredmény, mert arra a meccsre mi kb. tökéletesen felkészültünk, a többi meg már történelem... 😊

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Kijött a PFWA All Pro (All NFL) teamje, ahol Miller és Talib képvisel minket.
(Az AP-t tartják hivatalosnak, ott Miller, Talib és Harris az 1. csapatban)
 www.profootballwriters.org/2017/01/16/pfwa-2016-nfl-afc-nfc-teams-announced/

több mint 9 éve
Szerintem mind pontosan ugyanannyira ismerjük Siemiant és Lynchet. Semennyire.
A macska kivívta néhány ember tiszteletét, hogy nem panaszkodott a minősíthetetlen falra, kb itt tartunk.

Amúgy a potenciált is inkább találgatjuk. Jamarcus Russellben pl nagy potenciál volt, Olyan karja volt, hogy térdelve átdobta a pályát. Aztán?
Szerencsére az FO kicsit több információból dolgozik. Mondjuk Oszit is eléggé hypeolták, sőt ha 18 millióig nem is ment Elway, azért elvileg nem sokkal lőtt alá. A részleteket persze nem ismerjük, hogy mennyi lett volna a garantált, mihez lettek volna kötve a bonuszok stb. Nincs okom nem bízni a döntésükben, de ez nem jelenti azt, hogy akár ők is tévedhetetlenek lennének.
Mi sejtünk, találgatunk.

Évről-évre PO-nál nem kell többet tervezni. Hatalmas közhely, de igaz, 1 meccsen bármi megtörténhet, és az ellenkezője is. 2012-ben volt messze a legerősebb a csapat, mégis 1&done. Tavaly kifejezetten szar O-val, kb minden meccsen underdogként játszva sikerült mégis nyerni.
Más kérdés, hogy viszonylag ritkán fordul elő olyan, hogy az AFC-t nem Brady, Manning vagy Roethlisberger képviseli a Super Bowlon, de azért elsősorban a QBn múlik, hogy rendszeres PO résztvevő vagy-e vagy sem.

több mint 9 éve
Hát, ha azt nézem, hogy McCoy még Tebow-val is tudott értelmes dolgokat csinálni akkoriban, sőt szerintem ha mindketten maradtak volna, akkor lehetett volna az még sokkal jobb is egy teljes offseason-el, szóval ha ezt nézem, akkor szerintem simán lehet még bármelyik mostani fiatal QB-val is jó évünk, én bízom McCoy-ban, ha szabad kezet kap... 😊

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Én pl Macskában látom a potenciált, csak nem SB-ra. Egyelőre. Az egy jó hosszú projekt lenne, szerintem minimum 5 év. Lynch nem győzött meg akkor, mikor a pályán volt.
A másik kérdés, ami foglalkoztat, az a jellem. Egyik irányító sem az a tűzben edzett férfialkat, mint pl (bocsánat mindenkitől) Tebow, aki mögé felsorakozott a csapat és vért ittak, de említhetném Manninget is, akinél nem volt apelláta. Jelen pillanatban egyik sem győztes típus, véleményem szerint. De itt páran jobban ismerik őket, biztos jobban tudják. Én ezt látom, persze simán lehet, hogy rosszul látom.

Én egy olyan csapatot szeretnék, amelyik évről-évre PO résztvevő, nem baj, ha nem nyer SB-t, de januárban a Broncos-nak akarok szurkolni. Kész. Ismerve a KC-t és a Raiders-t, nagyon nem lesz egyszerű. Viszont a PO-hoz szinte minden adott, kivéve egy QB. SZERINTEM.

Nem mondom, hogy Romo a megoldás, de ahogy Manning-től iszonyat sokat lehetett tanulni, úgy tőle is rengeteget lehetne és ez sokat érhet a végén.
Én örülnék Tony-nak, akkor is ha van egy pici kérdőjel a glóriája mellett.