Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem itt akár még az is kérdés lehet, hogy akar e a Dallas SB esélyes csapatot csinálni ismét a Denverből. Mert jelenleg ti is egy jó QB-ra vagytok attól, hogy ismét ott legyetek a tűz közelében. Márpedig a Dallas jövőre úgy fog nekivágni a szezonnak, hogy SB esélyes, plusz az sem lehet mellékes, hogy Denver - Dallas párosítás is lesz jövőre az alapszakaszban.Mivel összességében szívesebben passzolnák el gondolom az AFC-be, mint az NFC-be, így sztem szívesebben adnák szvsz a Broncosnak, mint a Cardsnak vagy a Bearsnek.
ervinator
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szerintem itt akár még az is kérdés lehet, hogy akar e a Dallas SB esélyes csapatot csinálni ismét a Denverből. Mert jelenleg ti is egy jó QB-ra vagytok attól, hogy ismét ott legyetek a tűz közelében. Márpedig a Dallas jövőre úgy fog nekivágni a szezonnak, hogy SB esélyes, plusz az sem lehet mellékes, hogy Denver - Dallas párosítás is lesz jövőre az alapszakaszban.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
(Texans nem tudom hogy áll utóbbival, de egész abszurd helyzet lenne, hogy OZ után újra bankot robbantanának egy irányítóért)Black_AdderSo-so. Van kb. 25 millájuk, de Bouye, a kicker/punter és jónéhány kieészítő ember contractja lejár. Plusz Wilfork visszavonul. Bouye karrier évet tolt, nem lesz olcsó. Szerintem be tudnák szuszakolni ha nagyon akarnák, de tényleg abszurd lenne. Az NFL messze legtöbb pénzét fizetnék ki QB-ra úgy, hogy egy rosz Romo mozdulat és megeshet, hogy egy kezdő kaliber QB se lesz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Off. : A Dallas cap helyzetét figyelembe véve, szerintem a Dallas legnagyobb gondja az lesz, hogy hogyan tudnak Romo-tól megszabadulni ... akár ingyen is. 😀Ezért gondolom, hogy Elway elutasítása csak az alku folyamat része. A Cowboys nagyjából nem teheti meg, hogy magánál tartsa. A caphit egy dolog, de ha Prescott-nak lesz két szar meccse, akkor azonnal elkezdődne a zsibongás.
peterk2005
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nem az a lényeg, hogy szotyit adjunk érte, hanem hogy garantált ne legyen sok. Hogy ha nem jön be, akkor jövőre ne nyögje a DM-et a csapat. Egyébként egészségesen sokat megér.De azt úgy se tudjuk ki találni, hogy milyen szerződéssel játszana nálunk (mert vélhetően új megegyezés születne), illetve az árát se ismerjük. Most írhatnak 7. kört is, meg 3db 1. kört is.
Ha nagy árvreés lesz érte magas lehet az ára, akkor inkább ne, annyira nem állunk rosszul, ha viszont alacsony lesz az érdeklődés a piacon, akkor a Dallason múlik, hogy tartják-e a nagy fizetésével a padon, vagy inkább begyűjtenek valamilyen ellenértéket.
Az egészsége valóban nagy kockázat, ezért se szabad 2. évre fully garanteed money-t tenni a szerződésbe. De cappel most nem állunk annyira rosszul, hogy ne kockáztassuk meg, hátha egészséges marad végre. Pick más kérdés, mert az kéne több helyre.
Majd ha lesz bármi valós alapja a szurkolói vágyálmon túl, el is gondolkozok azon, hogy a Dallasnak mennyiért éri eladni és mely csapatoknak ér annyit. De szerintem utóbbira, nincs túl sok csapat, aki 1-2 éves távlatban gondolkozik most (az is vita tárgya lehet, hogy mi ilyen csapat vagyunk-e egyáltalán, sőt Elway álláspontja alapján nem vagyunk ilyenek), és még hely is lenne a sapka alatt. (Texans nem tudom hogy áll utóbbival, de egész abszurd helyzet lenne, hogy OZ után újra bankot robbantanának egy irányítóért)
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Off. : A Dallas cap helyzetét figyelembe véve, szerintem a Dallas legnagyobb gondja az lesz, hogy hogyan tudnak Romo-tól megszabadulni ... akár ingyen is. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
A a cap hit dead cap része a Dallast terheli, a többit meg nem kell átvenni, lehet vele új contractot kötni. Biztos vagyok benne, hogy Romo kedvezőtlenebb feltételekkel is aláírna, mint annó Manning, pedig Manningnál is gyakorlatilag nulla volt az évről-évre átvitt kockázat, bármelyik évben ki lehetett volna szállni belőle.PM iron man volt a nyaksérülése előtt, Romo azért jóval több meccset kihagyott már...
Az más kérdés, hogy az egészsége hogy áll. Mannning esetében azok után, hogy Elway márciusban megnézte és rábólintott, biztos voltam benne, hogy még pár évet kibír. Az ütésektől nem féltem, mert nála a csont/izületek gyógyultak voltak, bírták az ütést, a nyitott kérdés az idegi regeneráció mértéke volt. Ha Elway rábólintott, akkor feltételeztem, hogy tud úgy dobni amivel lehet játszani. Az ütéseket meg bírja. Bírta is majdnem 3 évig még. Romo viszont egyszerűen törékeny lett, elfáradt a teste.
peterk2005
Kétlem, hogy sokkal olcsóbban jönne. PM-nek az évek közt átvitt kockázat csak a 2.-3. év között volt, mert ott nem volt vizsgálat, csak minden garantáltan, ha jól emlékszem. Romo-ban nincs már 2 évnél több, max 3, kétlem, hogy szotyiért aláírna ezekre az évekre. De ez csak a pénzbeli ára, ha a pletykákban emlegetett 1. vagy 2. körös pick-et kell érte odaadni, nálam már az is sok... 😛
Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
A a cap hit dead cap része a Dallast terheli, a többit meg nem kell átvenni, lehet vele új contractot kötni. Biztos vagyok benne, hogy Romo kedvezőtlenebb feltételekkel is aláírna, mint annó Manning, pedig Manningnál is gyakorlatilag nulla volt az évről-évre átvitt kockázat, bármelyik évben ki lehetett volna szállni belőle.Az más kérdés, hogy az egészsége hogy áll. Mannning esetében azok után, hogy Elway márciusban megnézte és rábólintott, biztos voltam benne, hogy még pár évet kibír. Az ütésektől nem féltem, mert nála a csont/izületek gyógyultak voltak, bírták az ütést, a nyitott kérdés az idegi regeneráció mértéke volt. Ha Elway rábólintott, akkor feltételeztem, hogy tud úgy dobni amivel lehet játszani. Az ütéseket meg bírja. Bírta is majdnem 3 évig még. Romo viszont egyszerűen törékeny lett, elfáradt a teste.

több mint 9 éve
Persze, mindenre lehet indokot találni és biztos sok dologban igazad is van, csak nem látjuk egyformán a dolgokat...Romo-val contenderek lettünk volna? Talán igen, talán nem, ezt soha nem fogjuk megtudni. Egy jó Romo-val persze azok lehettünk volna, de én sokkal valószínűbbnek tartom, hogy a mi falunk mögött ugyanaddig bírta volna, mint Dallas-ban. Nekem most a legnagyobb kockázatnak Romo egészsége tűnik...
Romo most épp rohadt drága, ha ebből nem enged, akkor nem lesz pénzünk mindenre valszeg:
2017 cap hit: $24,700,000 dead cap: $19,600,000
2018 cap hit: $25,200,000 dead cap: $8,900,000
2019 cap hit: $23,700,000 dead cap: $3,200,000
Én nem látom Romo-t annyira idealizáltan, hogy biztosra vegyem, hogy vele minden fasza lenne. Pont azt nem látom benne, hogy a hátára tudná venni a csapatot, azt meg végképp nem, hogy egy PO menetelésre tudná vezetni a csapatot...
Ui: Rodgers kivételével nem sok QB-t tudnék mondani, aki korai draft volt és jót tett neki a jegelés, én inkább nem kísérleteznék vele. A D-t meg félek Elway-ék így is hagyják majd leromlani, nem nagyon érzem most prioritásnak, Wade elengedése és a teljesen tapasztalatlan HC-DC páros miatt is...

több mint 9 éve
Akkor miért nem már most Romo, aztán egy év Brees, majd megint egy nyugdíjas, meg megint........?Romo-val idén contenderek lehettünk volna, nélküle PO se volt. Sokkal több évet nem pazarolnék el ebből a D#ből. (már ha marad elit a védelem, de egyelőre adjuk meg a vizalmat a VJ-Woods párosnak)
Én sokkal jobban örülnék, ha végre lenne egy HC-QB párosunk, akivel 5-10 évre lehet tervezni, nem mindig azon agyalni, hogy majd épp ki lesz szabadon, ehhez kéne egy kis bizalom, van két fiatal QB a keretben, egy olyan, aki már bizonyította, hogy ha másra nem, akkor game managernek használható, meg egy olyan, akire keményen költöttünk, hoztunk egy már bizonyítottan elég kreatív, passzolós OC-t, ne akarjunk már most hozni nyugdíjas drága QB-t, főleg amíg a fal kb. nem is létezik...
StormST
Kockázat? Jelenleg mindkét fiatalt meg tudjuk tartani mögötte, ha nem jön be visszaállunk valamelyikre és a garantáltat bukjuk. Nem kell adni sok évre garantáltat, és akkor viszonylag kis hatása lenne.
És a Lynch/Siemian projekt se menne a kukába, csak késleltetve lenne. Egyikük se UFA, nincs sok beleszólásuk a saját sorsukba. Elhanyagolható kockázattal egyet veszthetnénk sértődés/hiszti miatt, mindkettőt nem hinném. Ennyit nekem megérne.
Nélküle?
Siemian ideális backup QB. Bármikor beáll, gyengébb csapat ellen győz, igazából erősebb ellen se feltétlen esélytelen.
Nem ő volt a fő probléma az offenseben idén, de egymaga nem tudta hátára venni a csapatot. Romo szerintem tudná.
Lynch egyelőre potenciál. Amennyire gyengén játszott tavaly vannak kétségeim, hogy idén már bevethető lesz-e. Aztán McCoy lehet egy gyorsabban tanulható sémát épít köré, több shotgun snap, stb, de láttatlanban azt se veszem meg.
Szóval nálam Romo-nál csak az ára a kérdés. Mennyit kell adni érte pickben ésvagy játékosban, illetve mennyi garantáltat kell fiztetni neki, hány évre. Ha csak 2018-ra van fully garanteed és csere QB áron (Dallasban most épp az) hozzuk ide, akkor örülök. nagyon.
Ha viszont mondjuk annyival drágább lenne Bradfordnál pl, amennyivel jobb, akkor nem, akkor inkább adjunk egy jó falat és futójátékot valamelyik fiatal mellé... (ami Romo idehozatalával is prioritás lenne)
Márciusban kiderül. Nem lepne meg, ha igaz lenne, hogy Elwayt nem érdekli dolog. Általában az első pletykák igazak szoktak lenni, ahogy az volt VJ-nél, Kubiaknál, Manningnél és még sok helyen.
Ráció meg abban is lenne, hogy a falra (igazából mindkét falra) költjük a pénzt (nem néztem még meg kik lesznek FA-k)
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Akkor miért nem már most Romo, aztán egy év Brees, majd megint egy nyugdíjas, meg megint........?Pont friss hír, hogy Romo legszívesebben Denverbe költözne, de Elwayéknek nem kell: www.sportingnews.com/nfl/news/tony-romo-trade-rumors-contract-salary-cowboys-broncos-texans-bears-bills/175lcdxj2j26n1hzmyiezxwue7?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Én sokkal jobban örülnék, ha végre lenne egy HC-QB párosunk, akivel 5-10 évre lehet tervezni, nem mindig azon agyalni, hogy majd épp ki lesz szabadon, ehhez kéne egy kis bizalom, van két fiatal QB a keretben, egy olyan, aki már bizonyította, hogy ha másra nem, akkor game managernek használható, meg egy olyan, akire keményen költöttünk, hoztunk egy már bizonyítottan elég kreatív, passzolós OC-t, ne akarjunk már most hozni nyugdíjas drága QB-t, főleg amíg a fal kb. nem is létezik...
StormST

Madden hates me.
több mint 9 éve
Akkor miért nem már most Romo, aztán egy év Brees, majd megint egy nyugdíjas, meg megint........?Én sokkal jobban örülnék, ha végre lenne egy HC-QB párosunk, akivel 5-10 évre lehet tervezni, nem mindig azon agyalni, hogy majd épp ki lesz szabadon, ehhez kéne egy kis bizalom, van két fiatal QB a keretben, egy olyan, aki már bizonyította, hogy ha másra nem, akkor game managernek használható, meg egy olyan, akire keményen költöttünk, hoztunk egy már bizonyítottan elég kreatív, passzolós OC-t, ne akarjunk már most hozni nyugdíjas drága QB-t, főleg amíg a fal kb. nem is létezik...

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Megmondom őszintén elismerem, a Pats az egyik legjobb csapat az AFC-ben, de nem kis szerencséjük van azért, hogy egy ilyen tök nélküli HOU-t kaptak. Brady se fog még egyszer így játszani, annyi szent, simán verhetőek voltak most hétvégén.A szezon egyik legjobb meccse volt a DAL, amíg néztem. Berúgják az egyenlítő FG-t, mondom banyek, 4 óra és kelni kell, én már nem nézem meg a hosszabbítást, bármennyire is élveztem... kelek reggel, OMG, 3 mp.. 😀 LOL
Csodálkoztam, hogy a KC ilyen gyengusz volt hazai pályán, nem ezt várta az ember.. Az ATL nagyon tetszik, izgalmas csörte lesz a GB ellen.
Én Romo-nak nagyon örülnék, meghúzhatnánk a Manning II-t vagy 2 évre, míg SB-t nem nyerünk újra. Jelenleg egyik QB-nkban sem látom a potenciált, hogy elvezessenek oda, pedig a védelem adott, szinte.
Még egy mondat arról a TD-ről: semmi szükség nem volt rá. Csúnya volt, az miatt kezdtem el Ricsiéket nagyon nem szeretni. Szóval, im happy now.
több mint 9 éve
Hát, ahhoz képest, hogy a BYE környékén még arról beszéltünk, hogy 3 csapat mehet AFC West-be és akármelyik elmenetelhet a döntőig is.... 😛Nem láttam a Chiefs meccset, csak a Packers meccs végéig bírtam ébren, azt is alig, de hogy csak FG-t szerez majd a Steelers és abból meg 6-ot, na arra szerintem senki nem fogadott volna előre, ha lett volna ilyen lehetőség... 😀
Az utolsó hírek arról szóltak, hogy nem fogunk beszállni a Romo-harcba, jelen pillanatban én is kevésbé látnám valószínűnek, mint az új stáb érkezése előtt, valahogy nem érzem, hogy egy új O-t pont egy rövid lejáratú veterán behozásával szeretnénk építeni, aztán persze simán lehet, hogy mellélövök..

több mint 9 éve
Én sem örülök. - Így Pats-Steelers konf döntő lesz. Velük holtversenyben tartjuk a rekordot 8 AFC bajnoki címmel, egyikük így most lehagy minket
- A KC kedvezőbb helyen draftol, mintha nyertek volna
Hozzáteszem, megalázó volt az a TD (mármint a KC-é ellenünk), de ha mi csináljuk, akkor szenzációs playhívásnak tartanánk.
ha már off, én kicsiShanny sikerének örülnék, hadd folytatódjon a családi hagyomány 😊
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Off: semmi bajom nem volt Andy papával addig, amíg meg nem alázta csapatunk azzal a bizonyos TD-vel, jól belénk rúgva még egy nagyot...Hajnalban visszakapta. Kicsit sem örülök...
több mint 9 éve
Szerencsére C.J.-nek van tapasztalata power sémában is. Ellentétben a fallal, ha jól nézem senki nem játszott korábban abban. Okung Seattle-ben is ZBS-t játszott, a többiek meg már Kubiak érás fiatalok. Érdekes lesz 😊A fiatalokkal nem lesz gond szvsz:
peterk2005
Paradist még power sémához draftoltuk, ahogy Schofieldet is. Garcia ha jól emlékszem egyetemen PBS-ben játszott, és sokan fogták is a fejüket emiatt a draftolásakor.
Szombrélót mondjuk abszolút ZBS-be húztuk, alkata is papíron ehhez a legjobb, így a váltás után eshet a teljesítménye 😀 | am én még nem tettem le róla teljesen: Schofield is tragédia a szélen, de belül simán hoz egy használható nfl átlagot | .
Ugyanakkor ezzel sanszos h Okung opcióját nem hívjuk le | (sztem nem játszott rosszul, de azért nem is hasonlított egy fénykorában lévő Cladyre...) | , valamint Stephenson is utcára kerülhet | valszeg sémaváltás nélkül is oda került volna | .
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
sombi ennéls szarabb nemlehet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Szerencsére C.J.-nek van tapasztalata power sémában is. Ellentétben a fallal, ha jól nézem senki nem játszott korábban abban. Okung Seattle-ben is ZBS-t játszott, a többiek meg már Kubiak érás fiatalok. Érdekes lesz 😊

több mint 9 éve
Az szerintem már McCoy érkezésével is eléggé sejthető volt, vagyis talán már Kubiak távozásával is. Mondjuk annyira nem is sikerült igazán összerakni szerintem...Akkor bye bye ZBS?Breaking: Jeff Davidson lesz a támadófal edzője! Hivatalos bejelentés a napokban!Sok meglepetés nincs benne, írják is pár helyen. Tavaly McCoy alatt volt ugyanebben a pozícióban a Chargers-nél, előtte pár évet a Vikings-nál, ahol AP akkoriban elég jókat futkározott, szóval lehet, hogy jó igazolás lesz, még korábban a Panthers OC-a volt Fox alatt és ha jól számolom már ott is dolgozott együtt McCoy-al......
Forrás: DBH Facebook
JC6
Szerk.: egyébként ő volt Broncos játékos 1990-93 között OG poszton... 😊
StormST
empty taxi

több mint 9 éve
Akkor bye bye ZBS?Breaking: Jeff Davidson lesz a támadófal edzője! Hivatalos bejelentés a napokban!Sok meglepetés nincs benne, írják is pár helyen. Tavaly McCoy alatt volt ugyanebben a pozícióban a Chargers-nél, előtte pár évet a Vikings-nál, ahol AP akkoriban elég jókat futkározott, szóval lehet, hogy jó igazolás lesz, még korábban a Panthers OC-a volt Fox alatt és ha jól számolom már ott is dolgozott együtt McCoy-al......
JC6
StormST
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Ez szerintem kimaradt, Von Miller Kubiakról:mmqb.si.com/mmqb/2017/01/03/nfl-denver-broncos-von-miller-gary-kubiak-tribute
Albert Breer meglátásai az új edzőkről, köztük Vance Josephről
mmqb.si.com/mmqb/2017/01/13/49ers-coach-gm-search-josh-mcdaniels-kyle-shanahan-sean-mcvay-vance-joseph-sean-mcdermott-doug-marrone-anthony-lynn
több mint 9 éve
Fun fact:Mészáros Lölö nem valakije esetleg? Kaphatna a Mile High egy Makovecz stílusú kazánt, ha már haverek mindenütt.
Bill Musgrave is backup QB volt Elway mögött. 😀
xrace77
több mint 9 éve
Breaking: Jeff Davidson lesz a támadófal edzője! Hivatalos bejelentés a napokban!Sok meglepetés nincs benne, írják is pár helyen. Tavaly McCoy alatt volt ugyanebben a pozícióban a Chargers-nél, előtte pár évet a Vikings-nál, ahol AP akkoriban elég jókat futkározott, szóval lehet, hogy jó igazolás lesz, még korábban a Panthers OC-a volt Fox alatt és ha jól számolom már ott is dolgozott együtt McCoy-al......
JC6

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Breaking: Jeff Davidson lesz a támadófal edzője! Hivatalos bejelentés a napokban!Forrás: DBH Facebook