Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Derius Swinton jött ST coach interjúra. Ugyanezt a feladatkört töltötte be a 9ersben.Vetélytársa Craig Aukerman lehet, a Chargers ex ST coach-ja.
Egyik se ejtené zavarba az új HC-t, DC-t, tapasztalatával, korával
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Van egy olyan érzésem, hogy emiatt nem kell aggódnod...OFF TOPICÜnnepélyesen megfogadom, hogy akkor tökön szúrom magam, a Lynch mezemben. Nem tudom mivel vagy hogyan, de ha hozunk még egy QB-t az első körben, akkor tuti megteszem...
Denver Broncos Hungary honlapja ismét nagyot megy... Ugyanis "ha Howardot (TE, Alabama) előttünk pickelik ki, akkor biztos, hogy QB jön az első körben" 😀😀
ilPazzo
StormST
Why do we fall?
So we can learn to pick ourselves up.
több mint 9 éve
"Mivel az első kőrben a 20. helyen fogunk pickelni, ezért túl nagy luxus lenne falembert hozni, miközben nekünk lesz a legtöbb pickünk, és egy irányítót mindenféleképpen akarnak Elwayék. De jelen állás szerint Howardot nem viszi el előlünk senki. Ráadásul azt ne felejtsük el, hogy egy-két év múlva is óriási értéke van egy irányítónak, ha esetleg besül, ezt láthatjuk Lynch esetében."Óóóóóó, anyám...........

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
OFF TOPICÜnnepélyesen megfogadom, hogy akkor tökön szúrom magam, a Lynch mezemben. Nem tudom mivel vagy hogyan, de ha hozunk még egy QB-t az első körben, akkor tuti megteszem...
Denver Broncos Hungary honlapja ismét nagyot megy... Ugyanis "ha Howardot (TE, Alabama) előttünk pickelik ki, akkor biztos, hogy QB jön az első körben" 😀😀
ilPazzo

több mint 9 éve
McCoy elvileg már a szerződéséről tárgyal, de Musgrave-et így is interjúztatni fogjuk, hátha valamilyen pozícióra jön ő is...Greg Knapp is lapátra került. O# stáb nagytakarítás. Tetszik.
A biztos távozók az O# stábban: Dennison, Clancy Barone OL coach, Brian Pariani TE coach és James Cregg OL assistant...
StormST
több mint 9 éve
Alakul...Wow, ez így azért elég menő 😊
Mike McCoy OC, Bill Musgrave QB coach lesz. 😀
twitter.com/MikeKlis/status/820003893773889536
twitter.com/MikeKlis/status/820007127682981888
xrace77
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Alakul...Mike McCoy OC, Bill Musgrave QB coach lesz. 😀
twitter.com/MikeKlis/status/820003893773889536
twitter.com/MikeKlis/status/820007127682981888
Szerkesztette: xrace77
több mint 9 éve
OFF TOPICValaki szóljon már neki, hogy az ilyen titkokat nem kéne szétkürtölni, mert akkor meg tudja a többi GM is és keresztbe tesznek nekünk
ilPazzo
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Kissé nekem is sikerült félreinformálnom a népet 😀 Facebook oldal készült szeretett csapatunknakOFF TOPICValaki random csinált egy Broncos fan page-et? 😀 Jézusom XD
ilPazzo
Chargers LT
Szerkesztette: ilPazzo
Why do we fall?
több mint 9 éve
OFF TOPICValaki random csinált egy Broncos fan page-et? 😀 Jézusom XD
ilPazzo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
mondjuk kívülről semmi nem utal arra hoyg joseph készebb lenne mint jr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Most már csak a 49ers maradt HC nélkül. Olvasva a híreket oda is JMD az abszolút favorit (Shanahan, JMD és Lynn volt interjún). Ahhoz képest, hogy kis Shanahan tűnt a legkeresettebb HC aspiránsnak az edzőkeringő elején könnyen lehet, hogy HC szék nélkül marad. Elway lehet úgy volt vele és még sokan mások, hogy még nincs kész arra, hogy ekkora feladatot kapjon és ezért választottuk VJ-et és mások is más ezért néztek más lehetőség után (Jaguars, Rams, Broncos, 49ers interjúztatta). Nem lehet véletlen, hogy 4 csapat is hagyta szerződés nélkül... Legalábbis én ezt látom a dologban aztán gyorsan megcáfoltok 😀Szóval kissé lehiggadva a kezdeti sokk után kezdem úgy érezni, hogy jól választottunk és a megfelelő ember tölti be a pozíciót. Főleg McCoy visszatérése miatt vagyok kicsit bizakodó, vele azért még Tebow is
Félszemmel még rápillantottam a Salary capre. Okung megtartásával van 38 milliónk, Okunk nélkül ez az érték majd 49 millió (megtartása megér egy misét). McManus, Todd Davis, Bibbs Zaire Anderson, Sunshine, Barrett, Fowler és Paradis pedig potom 7,5 millióért (McManuson 2. körös tender, Davisen pedig original tender) megtarhatóak. Most tartunk 30 vagy 41 milliónál. Szerencsére most nagy szerződést nagyon senkinek sem kell adni. Sly, Webster és Ware marad még szerződés nélkül ez esetben. Minőségileg lehetne foltozni a csapatot. Szerencsénkre OL felhozatal erős lesz a FA-ben, ha FA-n szeretnénk ide erősíteni. Erősnek is bizonyul a felhozatal FA-n
OFF TOPIC
Why do we fall?
több mint 9 éve
Vagy WP melegebb helyre vágyott, mert 1 mérföld magasan mindig sajgott.Én bízom Elway döntésében, nem tudhatjuk kiben mit látnak, és ki miért ment el.
I wanna' that ring again!
több mint 9 éve
Nem is volt olyan szar az OL.(30-32-nek gondoltam) 😀Ez az igazi gond:
www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-nfl-offensive-lines-this-season/
xrace77
Stephenson finished the season with the lowest overall grade of any offensive lineman, at 28.0, and yet it felt like he was the better option of the two; the only thing saving Sambrailo from earning a lower grade was opportunity.

több mint 9 éve
Nem is volt olyan szar az OL.(30-32-nek gondoltam) 😀 www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-nfl-offensive-lines-this-season/
több mint 9 éve
Elwaynek eddig is akkora kontollja volt, amekkorát akar. Az első évben volt Xanders mellette, de igazából azt is Elway akarta, hogy legyen mellette valaki, aki már volt GM.Itt van vmi, amiről nem tudunk. Ez a Woods védés nagyon gyenge story, mert Woodnak szerződése van, sehova nem lenne muszáj elengedni, Phillipszsel meg addig hosszabbítani kellett volna, amíg nem tudtuk, hogy Kubes megy. Persze Elway lehet h korábbtól tudja, nem tudom.
Lehet Phillips nem akar volt beosztottja alatt dolgozni. Lehet VJ nem akar volt főnöke felett dolgozni. Lehet volt valami összeveszés vagy feszültség, amikor nem jöttek az eredmények. Valami kell hogy legyen mögötte, szakmai indok egyedül a playcalling kérdése lett volna... Vagy rebuildet akarnak a védelemben, mondjuk szakmailag ezt se lehetne alátámasztani...
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
Nem pánikkeltés miatt. Van az egésznek egy olyan olvasata is, hogy Elway totális kontrollra törekszik. Kubiak se feltétlen lehetett kemény ellenpontja, de ez a HC választás, tetézve Phillips elengedésével. Érdemi korlátja nem maradt Elway-nek szervezeten belül.Bár a logikát értem valamennyire, de azzal, hogy nincs nagy nevű HC és DC a csapatnál, azzal mit nyerne Elway? Kvázi már így is ő az úr egyszemélyben, egyedül Joe Ellis van fölötte, de ő inkább adminisztratív vezető, nem nagyon szól bele elvileg a szakmai dolgokba...
Most ugrik a majom a vízbe. Legitimációs bázisa bőven megvan, érdekes lesz, mit fog alkotni.
tomi-tomi

több mint 9 éve
Nem pánikkeltés miatt. Van az egésznek egy olyan olvasata is, hogy Elway totális kontrollra törekszik. Kubiak se feltétlen lehetett kemény ellenpontja, de ez a HC választás, tetézve Phillips elengedésével. Érdemi korlátja nem maradt Elway-nek szervezeten belül.Most ugrik a majom a vízbe. Legitimációs bázisa bőven megvan, érdekes lesz, mit fog alkotni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Mondjuk ezt, ami most így összeállt, egyáltalán nem értem. Ha VJ tényleg nem akar play-eket hívni, akkor mi a francért üldöztük el Wade-t? Csak hogy egyszerre legyen lutri, hogy Woods mennyire jó playcaller és hogy nélküle mennyit esik vissza esetleg az eddig ligaelit secondary? Ha már mindenképpen el akartuk valamilyen agyament ötlet miatt üldözni az öreget, akkor miért nem hozunk be legalább interjúra egy-két tapasztalt DC-t?

több mint 9 éve
Én is sajnálom, hogy távozik az öreg. Nem tudom volt-e már olyan edző, akinek a távozása ennyire szíven ütött volna. Azért azt remélem, hogy a stáb ami Phillips alatt dolgozott nagyrészt marad, illetve, hogy a D-t nem szeretnék majd olyan rendszerben játszatni, amiben nem annyira jók.
több mint 9 éve
McCoy elvileg már a szerződéséről tárgyal, de Musgrave-et így is interjúztatni fogjuk, hátha valamilyen pozícióra jön ő is...A biztos távozók az O# stábban: Dennison, Clancy Barone OL coach, Brian Pariani TE coach és James Cregg OL assistant...

több mint 9 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 55 p55 perccel ezelőttKamilla is szinte évről évre vándorol valahová de inkább két évenként, sehol nem alkotott még maradandót emlékeim szerint. De legalább ezzel az állással jól el tudja adogatni magát még nyugdíjig.
Special teams coach Joe Decamillis leaving Denver for Jacksonville, per source. Broncos lose Decamillis and Wade Phillips.
ez nemtom volt-e
mondjuk a rugókon kívül nem volt túl jó a spec team az utóbbi időben
Negritis
több mint 9 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 55 p55 perccel ezelőttSpecial teams coach Joe Decamillis leaving Denver for Jacksonville, per source. Broncos lose Decamillis and Wade Phillips.
ez nemtom volt-e
mondjuk a rugókon kívül nem volt túl jó a spec team az utóbbi időben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!