Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
4 éves szerződést kapott VJ.
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 524
A legutóbbi tweetekből kiindulva a Jósisten sem ment már meg minket Vance Josephtől...

Qvára nem örülök és akkor finoman fogalmaztam | külön dühít h egy fél napig azt hittem h el fog húzni San Diegoba: biztos voltam benne h ha elengedjük, akkor nem hívjuk már vissza | .
Az egyetlen dolog, ami megenyhítene, ha bejelentené h Wade Phillips marad, de erre kevés esélyt látok.

A vezetői képességeit nem tudjuk innen megítélni, lehet h Elway megint belenyúl a tutiba, de annyira adta magát Kyle és Wade házassága h nem tudok most optimista lenni, inkább csak csalódott és letört...

A kis Shannyben is benne lett volna a rizikó, hogy nem tudja megugrani az utolsó lépcsőt, de ő legalább O# oldalról jött volna, valamint sokkal nagyobb tapasztalata van OC-ként...Tényleg nem tudom felfogni ezt az egészet...
Általános Doktor
VJ a néger Dennis Allen. Túl gyorsan lépett előre a ranglétrán, nagyon nagy lutri a kinevezése.
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 682 — "Montoya por favor!"
Ha VJ lett a HC, és Phillips marad DC, akkor szerintem azért Josephet választották meg, hogy valakit lehessen okolni… OC ki lesz/marad a mostani?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
A legutóbbi tweetekből kiindulva a Jósisten sem ment már meg minket Vance Josephtől...

Qvára nem örülök és akkor finoman fogalmaztam | külön dühít h egy fél napig azt hittem h el fog húzni San Diegoba: biztos voltam benne h ha elengedjük, akkor nem hívjuk már vissza | .
Az egyetlen dolog, ami megenyhítene, ha bejelentené h Wade Phillips marad, de erre kevés esélyt látok.

A vezetői képességeit nem tudjuk innen megítélni, lehet h Elway megint belenyúl a tutiba, de annyira adta magát Kyle és Wade házassága h nem tudok most optimista lenni, inkább csak csalódott és letört...

A kis Shannyben is benne lett volna a rizikó, hogy nem tudja megugrani az utolsó lépcsőt, de ő legalább O# oldalról jött volna, valamint sokkal nagyobb tapasztalata van OC-ként...Tényleg nem tudom felfogni ezt az egészet...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 883 — Apu ökölbeszorított keze
VJ az új HC

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Josina Anderson ‏@JosinaAnderson
Vance Joseph and the #Denver Broncos are closing in on a deal to make Joseph their next head coach, per source. Still working on numbers.
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Ha marad Wade, az nagyon fasza, csak akkor nem értem tényleg, hogy miért D# HC érkezik. Ekkora nagy leader? Az miben nyilvánult meg eddig? Hogy Suh senkinek a tökére nem lépett rá az utóbbi években? 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
If Sean McVay lands the Rams' HC job, his top option for DC would be Broncos DC Wade Phillips, per league sources.

Mivel Phillips érintett.
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 450
Phillips-szen nem fog múlni
Phillips is on the defensive coordinator short list for several teams but he is waiting to hear his fate with the Broncos before he begins to consider other options. www.9news.com/sports/nfl/denver-broncos/mike-klis/elway-expected-to-offer-vance-joseph-head-coach-job/385175408

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
 twitter.com/bylindsayhjones/status/819226098630270976
Ez az amit mi nem tudunk megítélni.

twitter.com/Gilfest/status/819226705038548994
 twitter.com/Gilfest/status/819227590087114754
A baj csak az, hogy Joseph szeretné hívni a D# playeket, úgy meg nem férnek el Phillips-szel egymás mellett...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Túl sokáig van bent a HQ-ben, ebből tuti szerződés lesz, szóval lehet nekiállni tippelni...

Ami nekem megnyugtató gondolat az az, hogy egy jó DE-vel és DT-vel (aki nálam lehet Sly is, ha megtartjuk) a D még egy idióta irányítása mellett is top5 lehet simán, még Ware távozásával is, ha ő marad, akkor pláne, ezért az oldalért én annyira nem aggódom...

Ami a támadó oldalt illeti, a leges-legnagyobb kérdés az OC személye, ezen múlik kb. minden. Ha az McCoy lesz, akkor lehet remény, bár amennyire emlékszem az utóbbi 2-3 évben a Chargers O# is eléggé döcögött, de persze javítson ki bárki nyugodtan, ha tévedek. Őszintén szólva nem tudom ki jöhet még képbe, ennyire nem vagyok tájékozott az edzők között. Én pont azért vártam volna Shanahan-t, mert róla tudom, hogy most épp őt tartják az egyik legjobb O# elmének, nekünk pedig pont egy ilyen emberre lenne szükségünk...

In Elway I trust, de most félek, hogy több van ebben Russell haveri sustorgásából, meg a "nagy vezető" szólamokból, mint a fociszaktudásból, ami persze nem feltétlen kell, hogy sok legyen egy HC-nak, ha megfelelő a stábja, de ha jó OC mellé jó DC-t is kell találni, akkor a fene megeszi az egészet...

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Fájdalmas lesz, ha ezt a D-t szétkapják. Tudjuk milyen kevés kellene ahhoz, hogy ismét a Super Bowl formát hozzák konstansan. Jó lenne igazán tudni, miért ő Elway favoritja.

Aztán az is lehet, csak ott felejtette a brifkóját a tárgyalóban. 😜

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
hát én ezt nagyon éreztem. De ha ebben nem tévedtem remélem abban igen, hogy mennyire lenne fit ide.

Pedig élvezet volt nézni ezt a védelmet... | A Dolphins védelmet nekem nem annyira, hiába Suh és Wake... | Kidobjuk a liga legjobb DC-jét. Na nem baj, az 1 éves koordinátori tapasztalattal rendelkező HC legutóbb az Oaklandnak is bevállt, olyan játékosokhoz segítette őket, mint Mack és Cooper...

Egyelőre értetlen és csalódott vagyok.

több mint 9 éve
Nem sok D# HC volt eddig nálunk, SB-t még nem nyertünk olyannal, bejutni is csak Fox-nak sikerült, annak is tudjuk mi lett a vége. Just saying...

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nem ússzuk meg Józsi bácsit. Próbáljuk hát megkedvelni.
És higgyünk benne, hogy egy év múlva megértjük Jancsi bácsi döntését !!

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Klisre hivatkozva:
 twitter.com/ProFootballTalk/status/819209033265594369
empty taxi
Egész pontosan erre a tweetre:
 twitter.com/MikeKlis/status/819201617786322946

Remélem téved és felszáll arra a qva gépre.
Általános Doktor
Alakul ez.
 twitter.com/RapSheet/status/819215138528096258
empty taxi
"Csodás"

Klis megerősítette:
 twitter.com/MikeKlis/status/819218027665358848

Mindjárt sírva fakadok

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 243 — NFL bracket champion '26
Klisre hivatkozva:
empty taxi

Általános Doktor
Alakul ez.
 twitter.com/RapSheet/status/819215138528096258

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Klisre hivatkozva:
empty taxi

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 243 — NFL bracket champion '26
Klisre hivatkozva:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
 twitter.com/Broncos/status/819189689483661312

több mint 9 éve
Josephez is mentünk volna, ha nem esnek ki, úgyhogy ez nem sokat jelent.
Mondjuk cserébe meg Atlantában nincs Elwaynek steakhouse-ja, szóval ott nehezebb lett volna így folytatni az interjút.

Hamarosan minden kiderül.

több mint 9 éve
Az igaz, hogy nem vacsoráztak együtt a Shanahan-el (nehezebb is lett volna, mert aznap volt másik interjúja is), viszont hozzá elrepültek, pedig meg is várhatták volna, hogy felszabaduljon, vagy megkérhették volna, hogy jöjjön hozzánk, ahogy Toub is tette, igaz ő közelebbről jött sokkal. Az én szememben azért ez is elég komoly érdeklődést mutat... 😊
StormST
Annyival egészíteném ki h Taubhoz is mentünk, de a lényeggel egyetértek, vagyis sztem nincs akkora jelentősége h vacsiztak-e vagy sem. | Megjegyzem h az interjúk is hasonlóan hosszúak voltak | ami sztem árulkodóbb lesz, az az h felszáll-e repülőre - én úgy érzem h Elwayék nem engednék el, ha tényleg őt akarnák.
Általános Doktor
Valóban, rosszul emlékeztem Toub kapcsán...

több mint 9 éve
Az igaz, hogy nem vacsoráztak együtt a Shanahan-el (nehezebb is lett volna, mert aznap volt másik interjúja is), viszont hozzá elrepültek, pedig meg is várhatták volna, hogy felszabaduljon, vagy megkérhették volna, hogy jöjjön hozzánk, ahogy Toub is tette, igaz ő közelebbről jött sokkal. Az én szememben azért ez is elég komoly érdeklődést mutat... 😊
StormST
Annyival egészíteném ki h Taubhoz is mentünk, de a lényeggel egyetértek, vagyis sztem nincs akkora jelentősége h vacsiztak-e vagy sem. | Megjegyzem h az interjúk is hasonlóan hosszúak voltak | ami sztem árulkodóbb lesz, az az h felszáll-e repülőre - én úgy érzem h Elwayék nem engednék el, ha tényleg őt akarnák.

több mint 9 éve
Amúgy eleve ezt a D# beállítottságú HC idehozatalát se értem. A védelem működik, nem kell megszerelni, pontosabban egy DE-vel kell megszerelni. Az offense viszont teljes átalakítás elé néz. Kicsit olyan lenne, mint a 08-as Broncosba, (top 5 offense, bottom 1 messsze-messze bottom 1 defense) támadó oldalról hozni edzőt. Ha most újra gondljuk a védelmet, a mostaninál jobb szerintem nem lehet, rosszabb viszont nagyon könnyen. Míg támadó oldalon így is úgy is új szisztémát kell implementálni amit jobb lenne, ha egy abban járatos elme tenne.
Black_Adder
Lehet hogy Elway már tudja amit mi nem. Hogy Wade bácsi is veszi a sátrát... 😕
sickmyduck
Ha D beállítottságú HC-t hoz, akkor biztos megy, minden forrás arról beszél, hogy nem fog olyan HC alatt dolgozni, aki beleszól a munkájába, ha O# HC-t, akkor még tárgyalhatnak vele...

több mint 9 éve
sickmyduck Denver Broncos 83
Amúgy eleve ezt a D# beállítottságú HC idehozatalát se értem. A védelem működik, nem kell megszerelni, pontosabban egy DE-vel kell megszerelni. Az offense viszont teljes átalakítás elé néz. Kicsit olyan lenne, mint a 08-as Broncosba, (top 5 offense, bottom 1 messsze-messze bottom 1 defense) támadó oldalról hozni edzőt. Ha most újra gondljuk a védelmet, a mostaninál jobb szerintem nem lehet, rosszabb viszont nagyon könnyen. Míg támadó oldalon így is úgy is új szisztémát kell implementálni amit jobb lenne, ha egy abban járatos elme tenne.
Black_Adder
Lehet hogy Elway már tudja amit mi nem. Hogy Wade bácsi is veszi a sátrát... 😕

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH