Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Von, Talib és Harris is first team All-Pro lett, Talib CB, Harris DB kategóriában... 😊Von kapta a 2. legtöbb szavazatot a LB-k között Wagner mögött, Talib vitte a CB, Harris a DB kategória 1. helyét... 😊
Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy Talib-nak ez volt az első first team All-Pro jelölése...
Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
@Blackannyi hogy most már bowl.one a domain 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Első sorban gratulálok!Csak ne kelljen feleleveníteni, ha jön a kis Shanny 😊
Nem mindig értettem mindenkivel egyet, és a jövőben se fogok 😊, de szerintem mindent egybevéve jó kis topicunk van.Ezzel egyetértve, háromt "Shanny takaroggy!!!"-ai (is) nagyon hiányoznak.
Black_Adder
tomi-tomi
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Első sorban gratulálok!Jó lenne tudni, hogy mi lett vele, vagy lehet csak én nem tudom...
Nem mindig értettem mindenkivel egyet, és a jövőben se fogok 😊, de szerintem mindent egybevéve jó kis topicunk van.Ezzel egyetértve, háromt "Shanny takaroggy!!!"-ai (is) nagyon hiányoznak.
Black_Adder
tomi-tomi

több mint 9 éve
Kihagytad Lynch-et a kezdő QB-k közül, de egyébként jó gyűjtés... 😊Nekem december 5-én volt 10 éve, szóval egy hónappal előtted regeltem. Voltunk fent és lent, szerencsére inkább fent (bár ha az eredménykövetős Raiders drukker véleményét nézzük, akkor nekünk az 1/2 elvileg a szokásos pick-ünk 😛), remélem továbbra is megmarad a Broncos az NFL legsikeresebb franchise-ai között, ahogy az elmúlt 30-40 évben ez jellemző volt... 😊

több mint 9 éve
Első sorban gratulálok!Nem mindig értettem mindenkivel egyet, és a jövőben se fogok 😊, de szerintem mindent egybevéve jó kis topicunk van.Ezzel egyetértve, háromt "Shanny takaroggy!!!"-ai (is) nagyon hiányoznak.
Black_Adder
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ha megengedtek egy kis OFFot, ma van 10 éve, hogy regisztráltam a bowl.hu-ra pontosabban annak elődjére, az nfl.hu-ra.Bár igazából ez csak egy dátum, olvasni olvastam már korábban is, írni is pedig csak később kezdtem el, de ez a könnyen megfogható időpont.
Azóta
- távozott a csapat éléről Shanny, JMD, Fox és Kubiak, de volt interim vagy helyettes HC Studesville, JDR és most DeCamillis. Most keressük az 5. HC-t
- Irányította a csapatot, kezdőként Cutler, Orton, Tebow, Manning, Siemian illetve 1-2 meccsen Simms és Osweiler
- Voltunk lent és voltunk fent. Nyertünk 5 divíziót, 2 Lamar Hunt trophy-t (AFC-t) és 1 Super Bowlt
A legszebb idény ez idő alatt, természtesen a 2015-ös volt 😀
Összeszedném azt is, hogy kik jöttek, kik mentek azóta, de úgy hogy nem lehet keresni a felhasználók közül nagyon nehéz. Legalább 3-man itt vagytok korábbtól mint én, ennél is többen, akik szintén előbb regeltek, de azóta már nem aktívak, és még sokan akikkel azóta bővült a közösség.
Nem mindig értettem mindenkivel egyet, és a jövőben se fogok 😊, de szerintem mindent egybevéve jó kis topicunk van.
Go Broncos!
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Elvileg ma jön Taub, holnap Shanahan, Vance Joseph-ről azt írják, hogy ha nyernek a hétvégén, akkor mi megyünk hozzá Miami-ba, ha kikapnak, akkor ő jön Denver-be...A pletykák szerint az interjúk előtt Joseph a befutó, mivel Matt Russell-el van valami egyetemi kapcsolatuk, de mivel közben megerősítették, hogy a híresztelésekkel ellentétben Shanny és Elway még mindig barátok, így a személyes kapcsolat ebben az irányban is még mindig adott... 😊

több mint 9 éve
oh, nyilván ő nem lenne ide rossz fités 100x inkább ő mint Romo vagy Cutler
több mint 9 éve
Gondolom Brees azon nyilatkozatára gondolt a költő, amiben az jön le, hogy belefáradt kicsit a New Orleans-i sikertelenségbetwitter.com/MikeNabors/status/815735466431574016

több mint 9 éve
Na Brees pályafutásának coloradoi lezárásának viszont örülnék !lemaradtam valamiről?
Zalán
több mint 9 éve
Na Brees pályafutásának coloradoi lezárásának viszont örülnék !
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Az azért már tényleg a legalja lenne! 😊Ha már visszatértem, ide is beköszönök. 😊 BÚÉK mindenkinek és gratulálok a győzelemhez!Üdv vissza, BUÉK Neked is meg grat a POhoz
Talib meg egy hatalmas fasszopó köcsög játékos, óriásit esett a szememben a gyerekes viselkedésével. De hát fokozottan hátrányos helyzetű, mivel a Pats-ben is játszott és tőle többet nem is várhattunk.
Sajnálom, de ez kikívánkozott belőlem! 😊
Bruce
Nincs ezzel a véleménnyel semmi gond.
Én csak azt remélem, hogy nem követi a korábbi hasonló személyiségű Bronco playák útját, mint pl Alzado vagy Romanowski, azaz nem köt ki végül Raidersben 😊
Black_Adder
több mint 9 éve
Ha már visszatértem, ide is beköszönök. 😊 BÚÉK mindenkinek és gratulálok a győzelemhez!Üdv vissza, BUÉK Neked is meg grat a POhoz
Talib meg egy hatalmas fasszopó köcsög játékos, óriásit esett a szememben a gyerekes viselkedésével. De hát fokozottan hátrányos helyzetű, mivel a Pats-ben is játszott és tőle többet nem is várhattunk.
Bruce
Nincs ezzel a véleménnyel semmi gond.
Én csak azt remélem, hogy nem követi a korábbi hasonló személyiségű Bronco playák útját, mint pl Alzado vagy Romanowski, azaz nem köt ki végül Raidersben 😊
több mint 9 éve
Ha már visszatértem, ide is beköszönök. 😊 BÚÉK mindenkinek és gratulálok a győzelemhez!Talib meg egy hatalmas fasszopó köcsög játékos, óriásit esett a szememben a gyerekes viselkedésével. De hát fokozottan hátrányos helyzetű, mivel a Pats-ben is játszott és tőle többet nem is várhattunk.
több mint 9 éve
Ez is várható volt.Gyorsan cáfolva lett (Legwold azért nem mindig van a helyzet magaslatán):
ESPN Broncos reporter Jeff Legwold reports Denver will interview Bills OC Anthony Lynn for its head-coaching vacancy next week.
Lynn is a new name added to the Broncos' list, joining Dave Toub, Kyle Shanahan, and Vance Joseph. Lynn played for the Broncos in the 1990s alongside John Elway. And Lynn began his coaching career as a special teams assistant in Denver. Lynn has been connected to four of the six coaching vacancies.
empty taxi
twitter.com/MikeKlis/status/816673597192183808
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Tight End poszton mi van ? Heuermann jó megoldás a jövőre nézve? Hiába szakította el a térdszallagját, és még a 3. körben van esélyünk vinni, szerintem egy próbát megér
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Ian Rapoport#Chiefs special teams coach Dave Toub will interview with the #Broncos on Friday and then he has the #Chargers on Sunday, source said.

több mint 9 éve
Ez is várható volt.ESPN Broncos reporter Jeff Legwold reports Denver will interview Bills OC Anthony Lynn for its head-coaching vacancy next week.
Lynn is a new name added to the Broncos' list, joining Dave Toub, Kyle Shanahan, and Vance Joseph. Lynn played for the Broncos in the 1990s alongside John Elway. And Lynn began his coaching career as a special teams assistant in Denver. Lynn has been connected to four of the six coaching vacancies.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Bukás alatt arra gondoltam, hogy kirúgva lett.Mondjuk azt nem tudom, hogy Shanny mennyire volt bukott HC előtte, egy 5-10-es szezon után érkezett, csinált egy 7-9-et és utána 1-3-nál rúgta ki Al. Igaz, 6-5-ös kezdés után lett egy 2-7-es mérlege, de azért ennél gyengébb mérleggel is maradtak a helyükön már HC-k, nem is kevesen... 😊Amíg az interjúkra várunk, addig összeszedtem h ha én lennék Elway helyében, akkor mit tartanék fontosnak az új HC személyében:Annyival egészíteném ki, hogy ne newenglandi koordinátort.
- ne a többször bukott/kiégett brigádba (Rex Ryan, Jeff Fisher és társaik) tartozzon
- tudjon és akarjon együtt dolgozni a D# jelenlegi edzőivel (Wade Phillips, Bill Kollar, de kb bárkit mondhatnék)
- lehetőleg O# guru legyen (vagy legalábbis hozzon magával egy jó OC-t)
- legyen naprakész és nyitott az új dolgokra
- lehessen vele hosszútávon tervezni (sarkítva ne 65 és a halál között álljon)
- legyenek tökei (értsd: anti John Fox)
+ ha lehet, akkor legyen vmilyen kötődése a Broncoshoz (de ez tényleg csak hab a tortán).
Általános Doktor
Egyébként Shanny és Kubes is bukott HC-ként jött vissza Denverbe (igaz, egyikük se többszörösen)
Black_Adder
StormST
btw Belichick is...
több mint 9 éve
3 ex-Bronco jutott be a HoF 15 döntőse közé, TD, Dawkins és Lynch....Tomlinson valszeg bemegy, így még egy RB bejutása karcosnak tűnik, szóval TD esélyei idén se túl rózsásak, a két S-ből egy talán bemegy, kiderül...

több mint 9 éve
A végére biztosan, főleg mert nem fizette ki Shanny fennmaradó garantált pénzét, miután eljött... 😛Al amúgy is szerette kirúgdosni az edzőket. Shannyvel konkrétan utálták is egymást.Mondjuk azt nem tudom, hogy Shanny mennyire volt bukott HC előtte, egy 5-10-es szezon után érkezett, csinált egy 7-9-et és utána 1-3-nál rúgta ki Al. Igaz, 6-5-ös kezdés után lett egy 2-7-es mérlege, de azért ennél gyengébb mérleggel is maradtak a helyükön már HC-k, nem is kevesen... 😊Amíg az interjúkra várunk, addig összeszedtem h ha én lennék Elway helyében, akkor mit tartanék fontosnak az új HC személyében:Annyival egészíteném ki, hogy ne newenglandi koordinátort.
- ne a többször bukott/kiégett brigádba (Rex Ryan, Jeff Fisher és társaik) tartozzon
- tudjon és akarjon együtt dolgozni a D# jelenlegi edzőivel (Wade Phillips, Bill Kollar, de kb bárkit mondhatnék)
+ ha lehet, akkor legyen vmilyen kötődése a Broncoshoz (de ez tényleg csak hab a tortán).
Általános Doktor
Egyébként Shanny és Kubes is bukott HC-ként jött vissza Denverbe (igaz, egyikük se többszörösen)
Black_Adder
StormST
Amadeus91

több mint 9 éve
Al amúgy is szerette kirúgdosni az edzőket. Shannyvel konkrétan utálták is egymást.Mondjuk azt nem tudom, hogy Shanny mennyire volt bukott HC előtte, egy 5-10-es szezon után érkezett, csinált egy 7-9-et és utána 1-3-nál rúgta ki Al. Igaz, 6-5-ös kezdés után lett egy 2-7-es mérlege, de azért ennél gyengébb mérleggel is maradtak a helyükön már HC-k, nem is kevesen... 😊Amíg az interjúkra várunk, addig összeszedtem h ha én lennék Elway helyében, akkor mit tartanék fontosnak az új HC személyében:Annyival egészíteném ki, hogy ne newenglandi koordinátort.
Általános Doktor
Black_Adder
StormST
több mint 9 éve
Mondjuk azt nem tudom, hogy Shanny mennyire volt bukott HC előtte, egy 5-10-es szezon után érkezett, csinált egy 7-9-et és utána 1-3-nál rúgta ki Al. Igaz, 6-5-ös kezdés után lett egy 2-7-es mérlege, de azért ennél gyengébb mérleggel is maradtak a helyükön már HC-k, nem is kevesen... 😊Amíg az interjúkra várunk, addig összeszedtem h ha én lennék Elway helyében, akkor mit tartanék fontosnak az új HC személyében:Annyival egészíteném ki, hogy ne newenglandi koordinátort.
Általános Doktor
Black_Adder