Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Komoly cikk:Egy kicsit úgy érzem, mintha nem nagyon terveznénk Phillips-szel a jövőt illetően, amit eléggé WTF-nek érzek...profootballtalk.nbcsports.com/2017/01/09/vance-joseph-could-quickly-end-up-with-a-head-coaching-job/
70 éves már, szóval ha a HC kérdésben nem kell feltétlen kulcs szerepet játszania annak, hogy Phillips-szel menne-e neki a szezonnak, de azért nálam nem is az utolsó szempont lenne. Ha valóban ennyivel jobb jelölt Jospeh, és nem férnek meg együtt Phillips-szel, ám legyen, de Jospeh pályája kicsit túl gyorsan ível felfelé szvsz, Phillips védelmét meg nem kéne újragondolni.
Ehhez képest kb egy hír nem szól arról, hogy Phillips maradna valamilyen felállásban...
McCoynak örülnék.
Black_Adder
"Phillips remains on the radar screen in Denver, and the desire for continuity applies across the board."
empty taxi
"bring former Broncos defensive coordinator and Chargers coach Mike McCoy"
😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Egy kicsit úgy érzem, mintha nem nagyon terveznénk Phillips-szel a jövőt illetően, amit eléggé WTF-nek érzek...profootballtalk.nbcsports.com/2017/01/09/vance-joseph-could-quickly-end-up-with-a-head-coaching-job/
70 éves már, szóval ha a HC kérdésben nem kell feltétlen kulcs szerepet játszania annak, hogy Phillips-szel menne-e neki a szezonnak, de azért nálam nem is az utolsó szempont lenne. Ha valóban ennyivel jobb jelölt Jospeh, és nem férnek meg együtt Phillips-szel, ám legyen, de Jospeh pályája kicsit túl gyorsan ível felfelé szvsz, Phillips védelmét meg nem kéne újragondolni.
Ehhez képest kb egy hír nem szól arról, hogy Phillips maradna valamilyen felállásban...
McCoynak örülnék.
Black_Adder
"Phillips remains on the radar screen in Denver, and the desire for continuity applies across the board."

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Egy kicsit úgy érzem, mintha nem nagyon terveznénk Phillips-szel a jövőt illetően, amit eléggé WTF-nek érzek...70 éves már, szóval ha a HC kérdésben nem kell feltétlen kulcs szerepet játszania annak, hogy Phillips-szel menne-e neki a szezonnak, de azért nálam nem is az utolsó szempont lenne. Ha valóban ennyivel jobb jelölt Jospeh, és nem férnek meg együtt Phillips-szel, ám legyen, de Jospeh pályája kicsit túl gyorsan ível felfelé szvsz, Phillips védelmét meg nem kéne újragondolni.
McCoynak örülnék.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Én se tudom. Nekem logikusan offensive HC jöhetne most szóba, nem pedig defensive. Viszont azt is tudjuk, hogy Elway szeret személyes kapcsolatok és kötődések alapján dönteni. Hozzátéve, hogy a kis Shanny se teljesen idegen azért Denverben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nem vagyok annyira insider, hogy tudjam mennyire hiteles forrás ez a Kelberman gyerek, lehet, hogy neked van igazad. Mindenesetre az árulkodó, hogy mikor kinevezték Kubest, már akkor is hívta Elway HC-interjúra Josephet, pedig akkor még csak DB-edző volt a Bengalsnál.Ha Vance Jóska lenne a HC (és állítólag ő a legfőbb esélyes), akkor McCoy lenne az OC, DC-nek meg a secondary edző Joe Woods lépne elő.Érdekes egy cikk, a címe az, hogy "this job is Joseph's to loose", maga a cikk pedig így fejeződik be: "On Tuesday, Vegas oddsmakers gave Joseph the second-highest odds of filling Denver's vacancy, behind Falcons offensive coordinator Kyle Shanahan, who will interview for the gig this weekend."
empty taxi
Nekem ez eléggé az írjunk valamit mert muszáj kategóriába eső erőlködésnek tűnik. 😉
peterk2005

Madden hates me.
több mint 9 éve
Ha Vance Jóska lenne a HC (és állítólag ő a legfőbb esélyes), akkor McCoy lenne az OC, DC-nek meg a secondary edző Joe Woods lépne elő.Érdekes egy cikk, a címe az, hogy "this job is Joseph's to loose", maga a cikk pedig így fejeződik be: "On Tuesday, Vegas oddsmakers gave Joseph the second-highest odds of filling Denver's vacancy, behind Falcons offensive coordinator Kyle Shanahan, who will interview for the gig this weekend."
empty taxi
Nekem ez eléggé az írjunk valamit mert muszáj kategóriába eső erőlködésnek tűnik. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Azért a legtöbb Joseph-et esélyesnek kihozó cikk még Shanahan képbe kerülése előtt jött ki, így én azokat meglehetős szkepticizmussal tudom csak kezelni. McCoy nem volt rossz, ő talán tényleg jó lenne, én abban nem vagyok biztos, hogy a Joseph-Woods páros megfelelő szinten tudná tartani a D-t Phillips elengedése után...

több mint 9 éve
www.sportingnews.com/nfl/news/nfl-coaching-rumors-vance-joseph-denver-broncos-head-coach-mike-mccoy-offensive-coordinator/1v4f67sw0gge51ub02xzgumvscHa Vance Jóska lenne a HC (és állítólag ő a legfőbb esélyes), akkor McCoy lenne az OC, DC-nek meg a secondary edző Joe Woods lépne elő.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Túl vagyunk a Kyle Shanahan interjún is:twitter.com/johnelway/status/817798686902288384
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hát igen. Bár 2005 óta Bronco vagyok, egyszerűen nem jutott más eszembe... mekkora kontraszt már hogy JC játéka egyáltalán nem tetszett 😆😆😆2008.12.01Akkor a rövidítés kemény 4 hónapig volt aktuális Denverben ezek szerint... 😛
JC6
StormST
több mint 9 éve
2008.12.01Akkor a rövidítés kemény 4 hónapig volt aktuális Denverben ezek szerint... 😛
JC6

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
2008.12.01
több mint 9 éve
Bocsaz offért, de azt hol lehet megnézni mikor regeltél? Nekem csak annyit ír, hogy több mint tíz éve... 😀Húzd fölé a kurzort és akkor kiírja a konkrét dátumot is 😊
peach

több mint 9 éve
Bocsaz offért, de azt hol lehet megnézni mikor regeltél? Nekem csak annyit ír, hogy több mint tíz éve... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Menjetek a sunyiba, de tényleg, főleg te, Zalán, mert szépen kiszúrtál velem.Az Úr látja lelkem, kezdtem elfelejteni Timmy-t, erre bedobsz két cikket is róla.
Hát kösz ember...
😭😭😭
több mint 9 éve
Nekem december 5-én volt 10 éve, szóval egy hónappal előtted regeltem.StormSTJó lenne azt mondani, hogy ez a sok "öreg" mind azért regisztrált 2006 végén, 2007 elején néhány hetes intervallumon belül, mert a Colts legendás Patriots verése az indianai "sátorban" akkoriban annyira megfogta a társaságot, hogy rögtön beszélni is akart róla .... de ez sajna nem igaz. 😀 Még rám sem igaz, pedig én még akár ezt is hazudhatnám. 😉 De az ok sokkal prózaibb: a régi "fórumról" - ami akkor csak egy topic volt valójában valamelyik, már nem is emlékszem melyik, portálnak a fórumján belül - jöttünk át ide, amikor elindult ez az oldal - illetve ennek az elődje, az nfl.hu. Úgyhogy én magunkon kívül az oldalnak is hosszú életet kívánok, mert igazából ő a szülinapos, ő jubilál, mi pedig a korán érkező vendégek voltunk. 😊
Más. Nekem a jelöltek közül a fiatal Shanny tetszik leginkább. Az is tetszik amit csinált Atlanta-ban, támadó pali, akire szükség van, kötődései is vannak, szóval sok minden szól mellette. De bevallom kicsit félek is, harmincnyolc éves még csak, naaaagyon fiatal. Nehogy belefussunk megint egy JMD sztoriba, hogy egy tehetséges ifjú edzőnek ismét Denver legyen a tanulópályája.....

több mint 9 éve
Fuuuuuuuck, sorry! Javítom! 😊Von kapta a 2. legtöbb szavazatot a LB-k között Vagner mögöttBocs, nem akarok szorszalhasogato lenni, de ha mar a Payton /= Peyton szojatek is tema... Akire te gondolsz az Wagner (Bobby)
StormST
undisputedly

több mint 9 éve
Von kapta a 2. legtöbb szavazatot a LB-k között Vagner mögöttBocs, nem akarok szorszalhasogato lenni, de ha mar a Payton /= Peyton szojatek is tema... Akire te gondolsz az Wagner (Bobby)
StormST
több mint 9 éve
Megérdemli.Akár 3×os All Pro is lehetne, ha korábban is lett volna ilyen All Pro poszt...
twitter.com/corryjoel/status/817437398917259264
xrace77
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
én 2010 májusban regeltem 😀 mondjuk kb 3 éve követtem sztem a fórumot addigra és 2006 óta szurkoltam a broncos-nak 😀még láttam Lynchet a pályán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
"Nyerni kell, nincs mese" – ez mindig elhangzott.Le kellett volna védetnem! 😀
Zalán

több mint 9 éve
Reg.: 2006. november 22 😛A néma rangidős! 😀
2017 Offseason terv:
HC: Kyle Shanahan
QB: Drew Brees
DC: Wade Philips
sirarcheer

több mint 9 éve
Reg.: 2006. november 22 😛2017 Offseason terv:
HC: Kyle Shanahan
QB: Drew Brees
DC: Wade Philips
Szerkesztette: sirarcheer
I wanna' that ring again!
több mint 9 éve
Hát akkor gratulálok a tizedeseknek a következő szintén személyes sztorival: Az éjszaka a Broncos edzőkereséséről álmodtam – magam sem értem hogyan 😊 –, egész pontosan a kansas-i Toub-ácsi interjúja volt a jelenet, aki a kis Shanny előtt érkezett a fantáziavilágomban. A meghallgatás annyira jól sikerült, hogy Elway szobájából kifelé menet odaszólt az edző háta mögött a spanjának suttogva, ezzel a palival azonnal írassuk alá a szerződést, nem érdekli kis Shanny, annyira megnyerő, el sem engedjük. 😊 Szóval nálam innentől kezdve Dave Taub is favorit lett. Minden jel szerint egy időben kezdtük el követni a csapatot, én azonban hosszú-hosszú évekig csak olvastam ezt a fórumot és próbáltam megismerni az NFL világát, tanulni tőletek a Denver Bokros lovacskáit, tanulni a játékot mint ahogy még ma is teszem. De igazából a Denver Sport Blog-on kezdtelek el követni benneteket és adtam személyiséget nektek. Igazán kár, hogy ma már nem működik, csak archívumként. HaromT mellett nekem Filip írásai hiányoznak, sosem feledem, az éjszakai meccsek után ő egyből írt egy összefoglalót ott, azon kék hátterű fórumon sötétkék betűkkel. Ami általában igencsak érzelemdúsra sikerült. Pl. egy Kansas elleni győzelemrő Bibliaidézettel.: getinthering.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=771324
Addig nem feküdtem le, amíg az az írás ki nem jött. Ott ment az eredménykvövető is. És hát aztán leírtátok az egész meccseket, a playeket, hosszú beharangozókat, "Nyerni kell, nincs mese" – ez mindig elhangzott. Most bele is olvastam, az egyik legérdekesebb kerekasztalbeszélgetésetekbe, most, hogy már tudjuk, mi a történet vége, higgadtan lehet szemezgetni belőle: denversports.blog.hu/2012/03/27/manning_vs_tebow_velemenyek#more4343996
Sokat tetteket a Broncos hazai ismertségéért.
Akik elvesztek onnan, őket sajnálom, de nagyon örülök, hogy Black és Storm még itt vagytok, és olvashatlak benneteket. Még egy ilyen tíz évet kívánok magunknak! 😊
Tényleg jó kis topikunk van.
Hódolat
"I love this sport. I hate this sport."