Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Az igaz, hogy nem vacsoráztak együtt a Shanahan-el (nehezebb is lett volna, mert aznap volt másik interjúja is), viszont hozzá elrepültek, pedig meg is várhatták volna, hogy felszabaduljon, vagy megkérhették volna, hogy jöjjön hozzánk, ahogy Toub is tette, igaz ő közelebbről jött sokkal. Az én szememben azért ez is elég komoly érdeklődést mutat... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
2 változós az egyenlet. Joseph miért ne akarná meghallgatni a Boltsé s 9ers ajánlatát mielőtt aláír ide. Továbbra is őt írják favoritnak kb mindenhol.
mmqb.si.com/mmqb/2017/01/11/nfl-head-coach-vacancy-sean-mcvay-rams-mailbag
csak "slight edge", meg extremly impressed by Shanahan, én azt érzem, hogy ez már rég lefutott és most kb úgy van dicsérve Shanny (meg Toub), mint azok a szimpatikus játékosok a TC-n akikről mindenki tudja, hogy keretszűkítéskor repülnek. Jospeh idecsábításához meg minden be lett dobva, mással nem vacsizott együtt Elway. Tovább növeli a félelmem, hogy Shanny és Toub még versenyben vannak (ráadásul egyébként pont a KC, Falcons párosnak szurkolnék)
De ez csak megérzés nem meg alapozott kutatás eredménye. Attól is féltem, hogy Phillips védelmére átállni túl hosszú lesz és elveszítjük Manninget mire összeáll. Mondjuk lehet amellett is érvelni, hogy ez megtörtént 😊, de mondhatni viszonylag gyorsan átálltunk 0 meccs alatt...
Szóval nem először tévednék, és nem először lenne Elwaynek igaza, de ettől még nem értem Jospeh mitől ekkora sztár.
Amúgy eleve ezt a D# beállítottságú HC idehozatalát se értem. A védelem működik, nem kell megszerelni, pontosabban egy DE-vel kell megszerelni. Az offense viszont teljes átalakítás elé néz. Kicsit olyan lenne, mint a 08-as Broncosba, (top 5 offense, bottom 1 messsze-messze bottom 1 defense) támadó oldalról hozni edzőt. Ha most újra gondljuk a védelmet, a mostaninál jobb szerintem nem lehet, rosszabb viszont nagyon könnyen. Míg támadó oldalon így is úgy is új szisztémát kell implementálni amit jobb lenne, ha egy abban járatos elme tenne.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Elawynél ez egyáltalán nem jellemző, ha tetszik neki egy FA/edző, azt nem engedi el szerződés nélkül.Gyakori, hogy csak egy 2. interjúkör után nevezik meg a HC-t. Lehet, hogy csak ennyiről van szó.Olvastam hogy nem biztos, hogy little Shanny JR. lesz a HC.Josephet szerződés nélkül engedtük el San Diegoba (majd friskóba).
Miért nem?
JC6
Általános Doktor
empty taxi
Am még Denverben van, ma repül elvileg tovább San Diegoba (szvsz ha felszáll a gépre szerződés nélkül, akkor Shanny az emberünk).
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Gyakori, hogy csak egy 2. interjúkör után nevezik meg a HC-t. Lehet, hogy csak ennyiről van szó.Olvastam hogy nem biztos, hogy little Shanny JR. lesz a HC.Josephet szerződés nélkül engedtük el San Diegoba (majd friskóba).
Miért nem?
JC6
Általános Doktor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Más:Paradis 3. lett a PFF Breakout Player listáján:
www.profootballfocus.com/pro-top-10-breakout-players-of-the-2016-season/?utm_content=buffer627ae&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=nfl

több mint 9 éve
Én azt olvastam, hogy elment vacsorázni Elway-el és Russell-el, de a jelek szerint eredetileg is az volt a terv, hogy reggel megy tovább a Chargers-hez, mármint ha nem marasztaltuk volna egyből...Olvastam hogy nem biztos, hogy little Shanny JR. lesz a HC.Josephet szerződés nélkül engedtük el San Diegoba (majd friskóba).
Miért nem?
JC6
Általános Doktor

több mint 9 éve
Olvastam hogy nem biztos, hogy little Shanny JR. lesz a HC.Josephet szerződés nélkül engedtük el San Diegoba (majd friskóba).
Miért nem?
JC6

több mint 9 éve
Olvastam hogy nem biztos, hogy little Shanny JR. lesz a HC.mert Elway VJ-t akarja prio1-ben. az okokat kérdezd meg tőle 😊
Miért nem?
JC6
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Olvastam hogy nem biztos, hogy little Shanny JR. lesz a HC. Miért nem?
több mint 9 éve
Jospeh kb. 1 órája interjúzik a csapatnál, kíváncsi vagyok mi lesz ebből...

több mint 9 éve
Azért 3 egymástól jelentősen különböző O-t rakott össze, hívta a playeket, egy jó emberanyagból bizonyította, hogy jó offense-t tud kihozni. A 12-es támadósorból mondjuk kevesebben vannak itt, hogy az számítson, hogy vannak számára ismerős arcok. Igazából Thomason kívül hirtelen eszembe se jut senki.Virgil Green még, de ezzel tényleg vége a névsornak.
Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Am McCoyra én úgy emlékszem, mint aki potens O#-t rakott össze TT és PM alatt is, de ez a stat azért egy kicsit ellentmond ennek (aki nem tudná, az utolsó év PM alatt volt):A zone readdel újított. Bár azt csinálta a Panthers is, lehet h ők előbb kezdték nem tudom. Többnyire 55 perc szenvedés 5 perc csoda volt a meccsek képe. A read option működött, a meccsek végén a spread működött, a sima run-run-passz az nem.
pbs.twimg.com/media/C1wSoa3UoAEocUU.jpg:large
Általános Doktor
Futott yardokban vezettük a ligát, mindezt a 6. legjobb Y/A mutatóval, az nem rossz párosítás. A besztcsenszes meccsek ráadásul a futó statisztikákat rontják szvsz.
Amíg Tebow nem tudott passzolni, addig sokkal több nem volt abban az offenseben. Ehhez mérten értékeltük McCoy teljesítményét is.
Ortonnal középmezőnybe tartozó offense jó kérdés mennyire volt az övé és mennyire jmd-é. Mondjuk 2010ben volt annyi garbage timeunk, mint amennyitől Borltesről is van aki azt hiszi fr. QB. Úgy amúgy is könnyebb csapat szinten kitűnni edzőként, ha a HC féltékenységből kirúgja a DC, mert a D# jobb volt mint az O. (Ilyet se látni máshol)... És akkor 08 Lionsszal vetekvő produkcióra, "peidg az O-ban több lenne" az értékelés, ő meg ugye csak az O ért felelős...
Azért 3 egymástól jelentősen különböző O-t rakott össze, hívta a playeket, egy jó emberanyagból bizonyította, hogy jó offense-t tud kihozni. A 12-es támadósorból mondjuk kevesebben vannak itt, hogy az számítson, hogy vannak számára ismerős arcok. Igazából Thomason kívül hirtelen eszembe se jut senki.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Am McCoyra én úgy emlékszem, mint aki potens O#-t rakott össze TT és PM alatt is, de ez a stat azért egy kicsit ellentmond ennek (aki nem tudná, az utolsó év PM alatt volt):Hát amíg PM egészséges volt, addig ahol éppen pályára lépett ott általában top3 offense működött, szóval a 2012-es 2. hely inkább PM miatt volt. Edzőként nehéz ilyen teljesítményt produkálni (ha lehet egyáltalán) anélkül, hogy nincs ilyen irányító a csapatban. Vele meg majdnem automatikus. Tebow toolsetje viszont annyira távol esett a konvenciális NFL szerepkörtől, hogy már az szakmai teljesítmény, ha az offense teljes felborítása/átalakítása nélkül (értsd neki passzoló fal, fordított LT/RT-felállással, read option, az ebbe a stílusba passzoló skill játékosok, stb.) egy működő egységet sikerül összerakni.
pbs.twimg.com/media/C1wSoa3UoAEocUU.jpg:large
Általános Doktor
Bennem azért él McCoy pozitívan, mert emlékeim szerint azt hozzá tudta tenni amit hozzá lehetett. Tebow-nál a tizenpontokra képes offense-ből kifacsarta, hogy a meccsek végén clutch playeket hozzon össze, nyerve a szoros, kevés pontos meccseket. Ergó ki tudta használni Tebow legnagyobb erényét: működhetett a "Tebow magic". Masszív átalakítás nélkül (értsd TT-hez passzoló OL, LT/RT szerepcserével, az ő stílusához passzoló társak, stb.) ez volt ami elvárhatóan kihozható volt, és ezt meg is tette. A PM évben meg hagyta, hogy PM "elintézze" az alapot (mozgassa az offense-t, hívja és áthívja a játékokat kedve szerint), de amikor szükség volt arra, hogy az oldalvonalról jöjjön az irányítás, akkor jókor, jól nyúlt közbe. ( Kivéve amikor Fox lefogta a kezét 😀 )
Ezzel együtt, és azzal együtt, hogy a személyét kedvelem, nem érzem, hogy jobb OC lenne, mint - NFL szinten persze - tizenkettő egy tucat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
De úgy nyomja ráadásul, hogy "Breaking"... 😀Nem azt irtam, hogy hiteles, csak hogy aktiv. Nekem is meglepo volt, hogyegy csomo mindent tenykent kezel.Nagyon bennfentes infói vannak, szerinte Joseph lesz a HC, mert Shanahan-nek jobb ajánlatai vannak, de erről sehol nem látok semmi infót és Joseph is csak ma jön interjúra... 😛Kié a Denveres FB-oldal?Lecsekkoltam en is. Nem is tudtam, hogy van ilyen es ennyire aktiv.
JC6
www.facebook.com/BroncosHU/?fref=ts
PM_the_sheriff
StormST
PM_the_sheriff

több mint 9 éve
Nem azt irtam, hogy hiteles, csak hogy aktiv. Nekem is meglepo volt, hogyegy csomo mindent tenykent kezel.Nagyon bennfentes infói vannak, szerinte Joseph lesz a HC, mert Shanahan-nek jobb ajánlatai vannak, de erről sehol nem látok semmi infót és Joseph is csak ma jön interjúra... 😛Kié a Denveres FB-oldal?Lecsekkoltam en is. Nem is tudtam, hogy van ilyen es ennyire aktiv.
JC6
PM_the_sheriff
StormST
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
Nagyon bennfentes infói vannak, szerinte Joseph lesz a HC, mert Shanahan-nek jobb ajánlatai vannak, de erről sehol nem látok semmi infót és Joseph is csak ma jön interjúra... 😛Kié a Denveres FB-oldal?Lecsekkoltam en is. Nem is tudtam, hogy van ilyen es ennyire aktiv.
JC6
PM_the_sheriff

több mint 9 éve
Kié a Denveres FB-oldal?Lecsekkoltam en is. Nem is tudtam, hogy van ilyen es ennyire aktiv.
JC6
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
Joseph holnap érkezik interjúra, Marrone marad a Jags-nél, 3 szereplős a verseny...

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kié a Denveres FB-oldal?
több mint 9 éve
Am McCoyra én úgy emlékszem, mint aki potens O#-t rakott össze TT és PM alatt is, de ez a stat azért egy kicsit ellentmond ennek (aki nem tudná, az utolsó év PM alatt volt):pbs.twimg.com/media/C1wSoa3UoAEocUU.jpg:large

több mint 9 éve
Ha versenyeznie kell az embereiért, akkor azok nem az ő emberei igazán...Egyébként ha csak azért hoznánk Joseph-et, mert ő előbb lesz szabad, mint Toub vagy Shanahan, az már régen rossz szerintem....Azzal h előbb szabad, elvileg jobb pozícióban van a koordinátorokat és a segédedzőket illetőleg (pár hét múlva a felkapottabbak elkelnek). Ettől függetlenül én sem látom h Vance Joseph ugyan mitől ilyen nagy sztár... | (a három jelölt közül neki örülnék a legkevésbé...). |
StormST
Általános Doktor
Persze, értem én, hogy van ebben előny, de elvileg a mi HC melónk a legirigyeltebb, nehogy már azért hozzunk valakit, mert hamar ott van, nem azért, mert a lehető legjobb...

több mint 9 éve
Egyébként ha csak azért hoznánk Joseph-et, mert ő előbb lesz szabad, mint Toub vagy Shanahan, az már régen rossz szerintem....Azzal h előbb szabad, elvileg jobb pozícióban van a koordinátorokat és a segédedzőket illetőleg (pár hét múlva a felkapottabbak elkelnek). Ettől függetlenül én sem látom h Vance Joseph ugyan mitől ilyen nagy sztár... | (a három jelölt közül neki örülnék a legkevésbé...). |
StormST

több mint 9 éve
PM college football HoF lett
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Egy kicsit úgy érzem, mintha nem nagyon terveznénk Phillips-szel a jövőt illetően, amit eléggé WTF-nek érzek...Totál érthetetlen. Phillips védelme brutál. SB-t nyertetek vele, élmény nézni. Ehhez képest jönne egy olyan Joseph, aki összesen egy éve DC és a Fins védelme bottom 5 volt több dologban is.
70 éves már, szóval ha a HC kérdésben nem kell feltétlen kulcs szerepet játszania annak, hogy Phillips-szel menne-e neki a szezonnak, de azért nálam nem is az utolsó szempont lenne. Ha valóban ennyivel jobb jelölt Jospeh, és nem férnek meg együtt Phillips-szel, ám legyen, de Jospeh pályája kicsit túl gyorsan ível felfelé szvsz, Phillips védelmét meg nem kéne újragondolni.
Ehhez képest kb egy hír nem szól arról, hogy Phillips maradna valamilyen felállásban...
McCoynak örülnék.
Black_Adder
Kicsit Raheem Morris érzésem van az egész helyzetről.
több mint 9 éve
Egyébként ha csak azért hoznánk Joseph-et, mert ő előbb lesz szabad, mint Toub vagy Shanahan, az már régen rossz szerintem....