Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Face-n a Denveres kolléga iszonyat jól informált, szerinte WP ingyen is maradna 😀Olyan jol informált, hogy aláírt a Ramshoz 😊
JC6
twitter.com/adamschefter/status/819737507839508480
Szerkesztette: vpi
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Face-n a Denveres kolléga iszonyat jól informált, szerinte WP ingyen is maradna 😀
több mint 9 éve
Érdekes lenne összeszámolni, szerintem kb úgy harmada-fele lehet az edzőknek, aki maga hív. Az AFC-ben Reid, BoB, Sexy Rexy és Kubiak hívott tavaly. Ja, és tavaly óta Gase és Mularkey. Az NFC-ben Csipkelli, Gruden, Arians, Payton, Zimmer jut eszembe. Biztos van még pár, de túl sokan nem hiszem, hogy lennének. A másik felük - pl. BB, Tomlin, Pagano, Harbaugh, Carroll, Caldwell, Fox, stb. - nem hívnak ha jól tudom.Kik azok a HC-k a ligában, aki egyik oldalra se hív play-eket? Nem vagyok ebben otthon egyáltalán, de érdekelne, mert én alapból kevés értelmét látom egy ilyen HC-nak meccs közben. Persze hét közben lehet fasza vezető, de ha meccs közben csak sétálgat a vonal mellett és hallgatja amit az OC és DC bemond, akkor ülhet a VIP páholyban is sörrel a kezében, a piros zászlót meg odaadhatja akárkinek... 😛Fox nem hívott playeket, A többi csapatot annyira nem ismerem, de amúgy szerintem Belichick se. McCarthy egy időben letett a playhívásról, de az nem jött be újra hív ha jól tudom.Black_Adder
StormST
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ez inkább poén akart lenni, nem precízen védhető történet 😊 Ráadásul Philips már vagy 45-50 éve coach, volt egy rakat alkalommal DC, akkor is amikor még NFL-t se néztem, úgyhogy nem is tudok arról semmit, csak évkönybeli statokat, az meg nem sok.Philips egész DC karrierjére az volt a jellemző, hogy első évében überkirály védelmet pakolt össze rögtön, amelyik a második évben picit visszaesett, de még tartotta magát, harmadik évre pedig visszasüllyedt az átlagba. Lehet, hogy Elway csak elébe megy a dolgoknak. 😀Ezt én nem érem tetten.Black_Adder
peterk2005
De azért az emlékeimben él egy ilyesmi benyomás, még ha pontos statokkal, kronológiával nem is tudnám megvédeni. Az első emlékem még a denveri időszakából van, akkoriban Angliában néztem még az NFL-t, diákként, és nem is túl intenzíven. A Niners volt a kedvenc csapatom, Montana pedig a kedvenc QB-m. Az maradt meg bennem, hogy az első évében (1989) még brutális volt a Denver defense, tartottam nagyon attól az SB-tól (aztán blowout lett). Utána éven viszont Denverben jött egy hasonló leolvadás - benne a védelemmel -, mint a Panthers idei leolvadása tavaly után. A Denver hirtelen "sehol se lett", eltűnt, mint a Niners lehetséges konkurrense. És pár évig ez is maradt a helyzet, közben Wade volt a DC, sőt egy idő után DC-ből HC lett. Nem volt valami sikeres az az időszak. Aztán már csak "modern kori" emlékem van Philipsről (itthoni közvetítések idejéből), elsősorban a houstoni ideje, a Colts/AFC South érintettség okán. Meg valamennyi a Chargers időkből, mert akkoriban a Colts állandóan a Chargers-el szenvedett a playoffokban (amikor éppen nem a Patriots-al 😊).
A benyomásom egyébként nem statok alapján van valószínűleg. Az aktuális évben még tudok egy védelmet statok alapján nézni, de ahogy múlik az idő, a kulcs pillanatok, "cutch"-ság az ami megmarad, nem a statok. A JDR féle védelem pl. nekem egyáltalán nem egy top5-ös védelemként maradt meg, pedig papíron az volt. De nekem az egy olyan védelem maradt, amelyik szezonban (átlagos meccseken) tudta hozni magát, de kulcs meccseken képes volt alaposan hasraesni. Amolyan 2012-es Ravens elleni playoff meccs módján. És sose éreztem igazán a harmóniát a front7 és a secondary között. Nem értek hozzá, fotel jelzők ezek, valószínűleg értelmük sincs, és mégis, ez rá a legjobb jelzőm. És a front7 se igazán tetszett. Erősen él bennem az a Pats meccs, amikor Millerék reménytelenül szaladgáltak Brady zsebe körül "körbe-körbe", mert nem volt belső passrush. Pot Roast-okkal mondjuk nehéz is 😊
De újfent visszautalok 2014-re, amikor hasonlóan kockázatosnak tartottam a cserét, mert úgy számoltam, hogy mire összeáll valami az új stáb elképzeléseiből, addigra elveszítjük PM-et. Na ez is ennyire jöjjön be a részemről. Azóta se látok jobban bele a Broncos folyamataiba, azóta se vagyok kevésbé laikus. Az viszont biztos, hogy Wade papa, akármi is hoz az új stáb, hiányozni fog nekem, és szerintem meg is érdemli, hogy kicsit ragaszkodjunk hozzá.Te is az a fajta vagy, aki szereti inkább túl aggódni, worst case-re felkészülni, hogy csak annál jobb lehessen 😊 Én is bánom, ha Philips nem fog maradni (és dacára annak amit írtam, nem is hiszem, hogy visszaesnénk vele), viszont nem tartom esélytelennek, hogy ebből az állományból az utód is kihoz ennyit. Főleg, ha a sec coach lesz az, aki azért velük dolgozik, ismeri őket, ismeri Philips rendszerét is. Persze a rookie-ságban benne van a rizikó. Igaz, ebben a tekintetben sokkal jobban tartok a HC rookieságtól, mint a koordinátoritól.
Black_Adder

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Fox-nak se volt sok értelme ott lenni a vonal mellett... 😛Kik azok a HC-k a ligában, aki egyik oldalra se hív play-eket? Nem vagyok ebben otthon egyáltalán, de érdekelne, mert én alapból kevés értelmét látom egy ilyen HC-nak meccs közben. Persze hét közben lehet fasza vezető, de ha meccs közben csak sétálgat a vonal mellett és hallgatja amit az OC és DC bemond, akkor ülhet a VIP páholyban is sörrel a kezében, a piros zászlót meg odaadhatja akárkinek... 😛Fox nem hívott playeket, A többi csapatot annyira nem ismerem, de amúgy szerintem Belichick se. McCarthy egy időben letett a playhívásról, de az nem jött be újra hív ha jól tudom.
StormST
Az edző dolga a time management, megmondani, hogy mit akar a következő drive-ból, teljen az idő, gyorsan szaladjunk végig, csapdázzunk próbáljunk labdát szerezni, prevent D, stb, míg a konkrét playt már hívhatja a koordinátor. Időkérés, piros zászló. Nem feltétlen baj, meg a felvételek elemzése, hogy megtalálja a gyenge pontot az ellenfél védelmén vagy támadó során. El tudja magát foglalni playhívás nélkül is, ebben egészen biztos vagyok.
Megfordítva a kérdést, mi szükség volt Dennisonra Kubiak alatt, hogy mi volt az ő szerepe a pálya mellett...
Itt egy elvileg lista, hogy ki hívja ki nem
www.quora.com/Which-NFL-head-coaches-dont-call-any-plays
A hitelességén némi csorbát üt, hogy szerintük Kubiak nem hívott playeket, úgyhogy inkább nem használtam fel forrásnak...
Black_Adder

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Úgy tűnik csak lesz Phillips-szel is legalább egy DC interjúKözben McVay a Rams HC, ő Phillipset vinné DC-nek. Ha úgy alakul, hogy megy, inkább az NFC-be, mint valamelyik csoportriválishoz
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Kik azok a HC-k a ligában, aki egyik oldalra se hív play-eket? Nem vagyok ebben otthon egyáltalán, de érdekelne, mert én alapból kevés értelmét látom egy ilyen HC-nak meccs közben. Persze hét közben lehet fasza vezető, de ha meccs közben csak sétálgat a vonal mellett és hallgatja amit az OC és DC bemond, akkor ülhet a VIP páholyban is sörrel a kezében, a piros zászlót meg odaadhatja akárkinek... 😛Fox nem hívott playeket, A többi csapatot annyira nem ismerem, de amúgy szerintem Belichick se. McCarthy egy időben letett a playhívásról, de az nem jött be újra hív ha jól tudom.
StormST
Az edző dolga a time management, megmondani, hogy mit akar a következő drive-ból, teljen az idő, gyorsan szaladjunk végig, csapdázzunk próbáljunk labdát szerezni, prevent D, stb, míg a konkrét playt már hívhatja a koordinátor. Időkérés, piros zászló. Meg a felvételek elemzése, hogy megtalálja a gyenge pontot az ellenfél védelmén vagy támadó során. El tudja magát foglalni playhívás nélkül is, ebben egészen biztos vagyok.
Megfordítva a kérdést, mi szükség volt Dennisonra Kubiak alatt, hogy mi volt az ő szerepe a pálya mellett...
Itt egy elvileg lista, hogy ki hívja ki nem
www.quora.com/Which-NFL-head-coaches-dont-call-any-plays
A hitelességén némi csorbát üt, hogy szerintük Kubiak nem hívott playeket, úgyhogy inkább nem használtam fel forrásnak...
Szerkesztette: Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Kik azok a HC-k a ligában, aki egyik oldalra se hív play-eket? Nem vagyok ebben otthon egyáltalán, de érdekelne, mert én alapból kevés értelmét látom egy ilyen HC-nak meccs közben. Persze hét közben lehet fasza vezető, de ha meccs közben csak sétálgat a vonal mellett és hallgatja amit az OC és DC bemond, akkor ülhet a VIP páholyban is sörrel a kezében, a piros zászlót meg odaadhatja akárkinek... 😛

több mint 9 éve
Na mondjuk- Ha VJ nem akar playeket hívni, nem értem miért nem maradhat Wade?
- Ha azért engedjük el Wade-et, hogy el ne lopják Woodsot, akkor hogy kerül képbe Herring (nem mintha bajom lenne vele)?
Ezt most megint össze-vissza beszédnek érzem. Na mindegy hadd bizonyítson Joseph, majd kritizáljuk a döntéseket, ha nem jönnek be, ne akkor amikor nem tudjuk, hogy bejönnek-e majd
több mint 9 éve
Aludva egyet az egészre:- Elway HC-t tulajdonságokat keresett és nem az volt a szempont h O# v D# oldalról érkezik az illető, | ilyenformán sztem nem is fogja drasztikusan felforgatni a D#-t sem, sőt, én nem tartom kizártnak h playeket sem fog hívni - amit alátámaszt a mostani nyilatkozata is: "I would prefer not to call plays.'' | vagy h koordinátorként mire vitte, hanem h rendelkezzen azokkal a tulajdonságokkal, amikkel össze lehet fogni egy stábot, ami képes kialakítani és fenntartani a csapategységet.
A jelek szerint VJ rendelkezik ezekkel a vezetői tulajdonságokkal és Elway elég érettnek látja a poszthoz. Lelke rajta, remélem nem lő mellé és nem kell egy széthullást végignéznünk.
A kezdeti sokk után személy szerint beállok mögé | most már nyugodtan aludhat 😀 | és szurkolok h gyűrűkkel gazdagítson minket.
- Az új OC a jelek szerint McCoy lesz. Nem lehetett hallani h belülről valaki kész lenne rá h előreléptessék, az elérhető jelöltek közül pedig sztem jó választás, remélem h azzal h lekerül a válláról a HC poszttal járó teher felszabadultabb lesz | és nem kell olyat látni tőle, mint az idei egymás elleni meccsünkön a végén, amikor a nagy előnyük ellenére kezdtek szétesni, akkor teljesen hitehagyottan az arcába temette a kezét... | . A QB-k fejlődése szempontjából is jó döntés lenne, eddig az volt az erőssége h a keretre szabja a playbookot és ezzel pofás O# rak össze (a skill playereink pedig megvannak ehhez).
A másik jelölt Bill Musgrave, őt kevésbé ismerem, a Raiders jó szezont futott, de nem sírnak utána, ami azért nem túl jó jel.
Az OL ami még kritikus pont, ide a hírek szerint Jeremiah Washburn (Miami asst OL coach) érkezik, | ha vmelyik 'phinses kolléga tájékoztatna róla, azt megköszönném | .
Közben Eric Studesvillet interjúra hívták a Jets OC pozíciójára, őt nagyon sajnálnám, ha elmenne (állítólag mi is marasztalnánk).
- A DC poszt:
Ezt már sokszor kiveséztük, a legjobban én is annak örülnék, ha maradna Wade, de erre egyre kevesebb esélyt látok, ahogy az insiderek többsége is.
A legfrissebb elérhető infó:
twitter.com/MikeKlis/status/819637433599950848
Zárásul javaslom olvasásra ezt a cikket, rám is nyugtatólag hatott:
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Philips egész DC karrierjére az volt a jellemző, hogy első évében überkirály védelmet pakolt össze rögtön, amelyik a második évben picit visszaesett, de még tartotta magát, harmadik évre pedig visszasüllyedt az átlagba. Lehet, hogy Elway csak elébe megy a dolgoknak. 😀Ezt én nem érem tetten.
peterk2005
Saintsben volt először DC. 5 évet. A 2-4 évben volt nagyon jó védelem, az elsőben és utolsóban így ránézésre gyengeközepes. A körülmányeket nem ismerem. Semmi esetre se a fokozatos leeresztés.
Philly 3 év, nem igazán kimagasló, de 2-3 évben labdaszerzésben elsők illetve másodikok voltak. Scoring, meg yards tekintetében viszont alsó harmad. Aligha ezzel kezdi a CV-t, de pont nem az első évből tud olyat felmutatni, amivel el lehetne adni...
Denver 6 év. Első évében legjobb scoring D# (Super Bowl trip). 2. évben rossz védelemi statisztikák, abban az évben az egész csapat szétesett, miután 4 év alatt 3 SB-t vesztettünk, 3. évre megint top5 védelem, 4-re újra visszaesett a középmezőnybe. Utolsó 2 évében HC volt.
Bills. Yardokat nézve pl évről évre, 13, 9, 9, 6, 1, 3. Ez mondjuk inkább fokozatos javulás. Scoring már nem szigorúan monoton függvényt ad az évekre bontva, de abban se veszek észre leeresztést, összképet nézve meg semmi esetre se.
Falcons. Első évére fogjuk rá, hogy közepes, 2. év tragédia, és itt véget is ért a történet.
Bolts, fokozatos javulás a 3 év alatt (04-től 06-ig). Nem a védelem adta annak a csapatnak az identitását, hanem a támadó sor, Tomlinsonnal, de a védelem is a jobbak közé tartozott, és az évekkel javult, nem romlott. 2006-ban egészen biztosan jobb volt, mint 2005-ben, ez már szemre is mondhatom...
Dallas. 4 év, a 3-ban ért fel úgymond a csúcsra, #2 scoring D#-vel. Az első két év hasonló volt. Utolsóban szétesett minden. Nem tudom mi siklott félre, NFC-t sosem követtem annyira. Volt Romonak, hogy nem tudta letenni a labdát a GW FG-hoz, aztán valami Mexikói bulis story ha jól emlékszem, de ezeket mind kiheverte a csapat 3. évre PO meccset is nyertek, TO már 09-ben se volt. Nem tudom. Itt egyébként is végig HC volt, nem tudom mennyire tartotta saját kézben a védelmet, azt a legendás fokozatos leolvadást azért itt se látom.
Texans. Na hát nem meglepő módon ez nőtte ki magát általános érvényre. Hozzáteszem hogy mondjuk Schoub is elég erősen a saját védelme ellen játszott abban az évben, úgy nem nehéz visszaesni a középmezőnybe, ha futószalagon jönnek a pick6-ek, shortfieldek, stb...
Aztán a tape lehet mást mutat korábbi helyin is. Én a Boltsos évekre emlékszem valamennyire, de ott se láttam az összes meccsét és főleg nem figyeltem olyan szemmel, hogy milyen sémát hogyan játszanak.
Én úgy látom, hogy Phillips magához képest is, itt nálunk rakta össze a legjobb védelmét. És szerintem semmi jel nem utalt arra, hogy leolvadna, hogy most el kéne menni más irányba. Volt egy nyilvánvalóan javításra szoruló poszt, meg még egy hely a kezdőben, ahova jöhetett volna upgrade (NT).
Ezen felül viszont az offensere alaposan ráfér egy rebuild, egyrészt mert se nem volt elég sikeres, másrészt az alkalmazott rendszer szakértelme most távozott. Azokat a playeket Kubiak rakta össze, és ő hívta őket, és nem a jelenlegi trendnek megfelelők. Nem nagyon van olyan ember, aki azt folytatni tudná, házon belül nem gondolkozunk OC előléptetéssel, szóval olyan tehetséges subcoordinátor sincs. Ergo, elkerülhetetlen és indokolt is a rebuild.
Ehhez képest hoztunk olyan embert, akitől reformokat D# olalon várhatunk.
Hogy Phillips mennyire pótolható. Hasonló a játékosállományból JDR is nagyon jó védelmet csinált 2012-ben, nem volt válasza a sérülésekre 2013-ban, újra jó védelem volt 2014-ben.
Phillips a legjobb védelmet tette össze 2015-ben és az egyik legjobbat 2016-ban. JDR-hez képest. Akinek sokkal nagyobb tapasztalata volt mint VJ-nek, és sikeresebb védelmeket is felügyelt már, mint az idei Phins...
Na most ezért nem tudok én nem visszaesést várni.
Nem mellesleg úgy néz ki, hogy rookie HC-val és rookie DC-vel vágunk neki a következő szezonnak, és a D#-nek kéne szállítani a meccseket. Ha még megy Ware is, aki a játékos oldalon is elveszik egy veterán jelenlét. Bár VJt mindenki naturalbornleadernek tartja, szóval alapelvárás, hogy ezt kezelje, de egy tapasztalt szakértelem nekem ránézésre hiányzik onnan.
Szóval, elveszítjük a liga legjobb DC-jét, és jött egy teljesen tapsztalatlan HC. Ami beválhat, de kockázatos. Olyan kockázat, amit nem érzek, hogy nekünk be kellett volna vállalni. Vannak olyan PO határán mozgó csapatok, ahol pont egy friss új HC hozhatja el az áttörést, és ha mégse, akkor se SB-okat veszt a csapat (pl Lions, Bengals), nekik remek választás lett volna VJ. A Broncos ezt szerintem játszhatta volna most biztonságosabban is
De újfent visszautalok 2014-re, amikor hasonlóan kockázatosnak tartottam a cserét, mert úgy számoltam, hogy mire összeáll valami az új stáb elképzeléseiből, addigra elveszítjük PM-et. Na ez is ennyire jöjjön be a részemről. Azóta se látok jobban bele a Broncos folyamataiba, azóta se vagyok kevésbé laikus. Az viszont biztos, hogy Wade papa, akármi is hoz az új stáb, hiányozni fog nekem, és szerintem meg is érdemli, hogy kicsit ragaszkodjunk hozzá.
több mint 9 éve
Nagyon nagy király Philips mester, de azért lássuk már be, hogy nem kutyaütő brigáddal dolgozott. Idén pedig, amikor már a sérülések és a lejárók miatt kiesett pár játékos, bőven jöttek elő a hiányosságok is (lásd futásvédelem...)Philips egész DC karrierjére az volt a jellemző, hogy első évében überkirály védelmet pakolt össze rögtön, amelyik a második évben picit visszaesett, de még tartotta magát, harmadik évre pedig visszasüllyedt az átlagba. Lehet, hogy Elway csak elébe megy a dolgoknak. 😀
Nagyon bírtam a stílusát, meg az agresszív hívásait, de a világ azért nem dől össze nélküle sem. Ameddig Von, Harris, Talib All-Pro szinten nyomja, és Wolfe, Ray, Roby, Marshall hozza a szokásos átlag feletti, esetleg elit közeli szintjét, bőven elkaristol ez a védelem más edző keze alatt is
flzoli
(Amúgy tényleg fura. Nem akarok hülyeséget írni, de megfordult a fejemben, hogy bár Philips rendszere papíron lehet ugyanaz, de az állomány nem, ezért minden esetben tudott némileg újat alkotni, amit viszont nem tudott újra meg újra megújítani, ezért működött jól eleinte és ahogy levideózták, kielemezték, később annál kevésbé.)
Mindegy. Nekem egyszerűen szimpatikus Philips, szeretem, szerettem, ezért bánnám, ha elmenne. Ettől függetlenül ez az állomány nagyon jó, és ez a lényeg. A seattle defense sem esett vissza a DC-jük elvesztése után. És egyébként is, nekem JDR idején elsősorban séma szempontból nem tetszett amit csináltunk, ehhez az állományhoz a 3-4 passzol, egy jó 3-4-es koordinátornak tudnia kell velük eredményesen dolgozni. Rosszat meg csak nem hoz Elway....
A HC kérdésben is inkább érzelmi / parasztlogikai alapon van véleményem. Egy offensive elme nekem logikus lett volna, a defensive kevésbé. De való igaz, a HC feladatköre elsősorban HC feladatkör. Működhet úgy is az offense rendbetétele, ha egy jó OC-t talál és rábízza. (Amúgy is, bennem még Kubiak ittmaradását feltételezve is felmerült, hogy le kéne adnia az offense-t egy függetlenebb OC-nak és csak HC-ként üzemelnie.)

több mint 9 éve
Vagy Dann Quinn (Falcons). Bowles se dolgozik rosszul szvsz, csak ott sok a munka és nincs QB 😊Mivel annyira nem vagyok képben az edzőkkel valaki felvilágosítana mondjuk az utóbbi 5, na jó, legyen 3 évből, hogy amikor DC-t neveztek ki HC-nak az hol sült el jó?Van egy fekete-ezüst csoprivális, akinek a HC-je esélyes az év edzője címre és előtte itt volt DC.
JC6
Illetve Zimmer Misi is jó döntésnek tűnik vikingföldön.
empty taxi

több mint 9 éve
Közben McDermott a Bills HC, ez annyiban érint minket, hogy nála is esélyes McCoy OC posztra.Musgrave Carral meg az OL-lel elég sexy O-t kalapált össze, de Carr sérülése után egy nagy 0 volt az egész... Mondjuk, hogy mennyire Musgrave hibája és mennyire McKenzié, hogy egy McGloin szintű csere QB-val vágtak neki a szezonnak... Itt se lett volna Super Bowl, ha nem költünk rá sokat OZra. (és mondjuk idén is lehetett volna hogy egy a macskánál jobb QB mögött tanul 1 évet Lynch)
Nem tudom, inkább McCoy őt kevesebb embernek kellene bemutatni, de felőlem lehet Musgrave. Támadó oldalon nincs igazán sok veszteni való. A védelem foglalkoztat jobban...
több mint 9 éve
Nagyon nagy király Philips mester, de azért lássuk már be, hogy nem kutyaütő brigáddal dolgozott. Idén pedig, amikor már a sérülések és a lejárók miatt kiesett pár játékos, bőven jöttek elő a hiányosságok is (lásd futásvédelem...)Nagyon bírtam a stílusát, meg az agresszív hívásait, de a világ azért nem dől össze nélküle sem. Ameddig Von, Harris, Talib All-Pro szinten nyomja, és Wolfe, Ray, Roby, Marshall hozza a szokásos átlag feletti, esetleg elit közeli szintjét, bőven elkaristol ez a védelem más edző keze alatt is
több mint 9 éve
Ha Woods-nak köszönhető a No Fly Zone sikeressége, akkor remélem találnak neki egy jó helyettest DC-vé való kinevezése esetén, nehogy dupla szopás legyen a vége esetleg...

több mint 9 éve
Mivel annyira nem vagyok képben az edzőkkel valaki felvilágosítana mondjuk az utóbbi 5, na jó, legyen 3 évből, hogy amikor DC-t neveztek ki HC-nak az hol sült el jó?Szerintem az ég világon semmi korreláció nincs a között, hogy OC-ból vagy DC-ből vagy college coachból lesz-e sikeresebb egy edző.
JC6
Nálunk most egy OC eggyel jobban adta volna magát szerintem, de úgy általánosságban nem állítanék semmi relációt az OC és DC közé a tekintetben, hogy melyik jobb HC matéria...
Mindkettőnél van példa bustra és jackpotra is.
több mint 9 éve
Hogy Fox jó választás volt-e vagy sem, arra van pro és kontra. Viszont 2011-ben egy nukleáris sivatag volt a Broncos, nem az edzők vágya, Akkor nem válogathattunk úgy, mint idén, amikor a legtöbb jelöltnél mi lehettünk az első helyen. Fox arra mindenképp jó volt, hogy az első lépéseket megtegyük. Kubiak, ha offense guruként nem is jött be annyira, mint vártuk, HCként hozzáadta, azt ami mondjuk 2013-ban hiányzott, testben-fejben-lélekben a PO-ban nagyon együtt volt a csapat és ott nyújtotta a legjobbját.
Joseph-fel kapcsolatban kicsit ilyen boom or bust érzésem van. Benne van, hogy tapasztalatlan és első helyén a hibákat követi el, és rövid úton rebuildhez érkezünk, hiába, hogy még érzésem szerint sok év lenne ebben a magban.
De benne van, hogy a következő nagy HC-t halásztuk ki. Nem kezdtem el örülni neki hirtelen, de azért csak hype-olják őt valamire fel, mindenki jót mond róla, mondjuk pont ilyenkor nem szokott senki kolléga semmi rosszat mondani senkiről.
Rövid távon mindkét esetben visszaesést várok. A védelemtől mindenképp, az megismételhetetlen (kivéve, ha mégis marad Wade. De belőle csak 1 van). Shanny szerintem garancia lett volna arra, hogy javul az O, és maradhatott volna Phillips és a védelem, még pár évig. Woods arca lehetne a folytonosságnak, de az ő személye azt jelentené, hogy VJ-é a védelem, az meg úgy már nem folytonosság...
Először offseasonben kiderül, hogy hogyan alakítja a csapatot, hogy mit tud valójában az csak a szezon során. Féltem a védelmet...
Előbb-utóbb visszavonult volna Phillips, de még pár évig ott maradtunk volna contenderség közelében, így most bizonytalan vagyok a jövővel kapcsolatban. Ez nem jelenti azt, hogy mostantól minden szar lesz, csak az én bizalmamat még nem vívta ki Joseph (ez biztos őt is nagyon izgatja). Eleinte a Phillips védelemre való átállással kapcsolatban is szkeptikus voltam, remélem ez a félelmem is ugyanannyira teljesedik majd be...
több mint 9 éve
Mivel annyira nem vagyok képben az edzőkkel valaki felvilágosítana mondjuk az utóbbi 5, na jó, legyen 3 évből, hogy amikor DC-t neveztek ki HC-nak az hol sült el jó?Van egy fekete-ezüst csoprivális, akinek a HC-je esélyes az év edzője címre és előtte itt volt DC.
JC6
Illetve Zimmer Misi is jó döntésnek tűnik vikingföldön.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Most erre a van esély h Wade marad, ugyanúgy azt érzem, hogy csak a médiának szól, hogy mégse a hátsó ajtón rakjuk ki mint macskát szarni, azok után amit tett, hanem úgy teszünk, mintha komolyan megfontolnánk, aztán már rég biztos, hogy Woods az új DC.Hozzá teszem, hogy ha ilyen tapasztalatlan a HC extrán fontos lenne, hogy a koordinátorok tapasztaltak legyenek...
több mint 9 éve
Azt olvastam, hogy Shanahan kb. ugyanazt akarja, mint ami az öreg Shany-nek volt, GM/HC pozíciót, az meg nálunk ugye kizárt, amíg Elway nem megy újra nyugdíjba, de persze lehet, hogy ez csak sima pletyka...A kinti fórumba beleolvasva ott is kb. ugyanazt érzem, mint ami itt van, az emberek nagy része csalódott és fél, hogy mi lesz így a csapattal, főleg Wade papával, akire állítólag a Rams már szemet vetett, igaz ott még nincs HC, szóval azt nem egészen értem, hogy hogyan lehetséges...

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mivel annyira nem vagyok képben az edzőkkel valaki felvilágosítana mondjuk az utóbbi 5, na jó, legyen 3 évből, hogy amikor DC-t neveztek ki HC-nak az hol sült el jó? Az, hogy D# felfogású edzője lett annak a csapatnak, amelynek top3 D#-e van jelenleg, számomra érthetetlen. Főleg úgy, hogy ha még van 5 meccs a szezonból, akkor az O#-e liga utolsó lett volna. És az is sejthető, hogy két D# felfogású edző nem fér meg egy csárdában, szóval én már szinte biztosra veszem WP távozását...
Egy D# felfogású edzőnek szinte újra kell tanulnia a játékot, ha az O#-re kerül a sor a pályán. Denverben teljesen új offense-t kell építeni fél év alatt, nem hiszem hogy Vance Joseph a legmegfelelőbb ember rá.
Eddig, bármikor is kételkedtem Elway döntéseiben, mindig rám cáfolt, ezt viszont most nem tudom lenyelni. És nem is hiszem el.
Lehet, hogy little Shanny JR megbukott volna - amire nem mertem volna fogadni - de láttátok ti az Atlata offensét? Öröm volt nézni..
ááááááhh... #csalódás. Egyelőre.
szerk.: bocs, ha érthetetlen, most értem haza..
több mint 9 éve
ezt én értem ,csak teljesen kilátástalan az, ami Indyben megy. Az meg nem erény, hogy sikerül minden évben lepofozoni a Titans-Jax párost (4w automatikusan, igaz idén becsúszott egy bukovári a Jaxtől).😀Chuck Paganot is egy ev koordinatori munka utan neveztek ki a Colts elere. 8-Paz is milyen kíváló döntés volt 8-P
Stez
Amadeus91
A sorminta híve Chuck, 11-5, 11-5, 11-5, 8-8, 8-8, nem nehéz megjósolni a 2017-es mérlegét a Colts-nak... 😛
StormST
több mint 9 éve
😀Chuck Paganot is egy ev koordinatori munka utan neveztek ki a Colts elere. 8-Paz is milyen kíváló döntés volt 8-P
Stez
Amadeus91
A sorminta híve Chuck, 11-5, 11-5, 11-5, 8-8, 8-8, nem nehéz megjósolni a 2017-es mérlegét a Colts-nak... 😛

több mint 9 éve
MaseDenver: As Vance Joseph said in his 1-on-1 interview w/ @broncosTV, "They're used to winning ... sometimes it's not a rebuild, but it's a reboot."nálunk Baalke is ezt mondta 2 éve, nem rebuild, hanem reload...lol, ki is baszták
Azért legalább egy meccset látott a támadósorunkról? Tényleg, csak reboot?
StormST