Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mivel annyira nem vagyok képben az edzőkkel valaki felvilágosítana mondjuk az utóbbi 5, na jó, legyen 3 évből, hogy amikor DC-t neveztek ki HC-nak az hol sült el jó? Az, hogy D# felfogású edzője lett annak a csapatnak, amelynek top3 D#-e van jelenleg, számomra érthetetlen. Főleg úgy, hogy ha még van 5 meccs a szezonból, akkor az O#-e liga utolsó lett volna. És az is sejthető, hogy két D# felfogású edző nem fér meg egy csárdában, szóval én már szinte biztosra veszem WP távozását...
Egy D# felfogású edzőnek szinte újra kell tanulnia a játékot, ha az O#-re kerül a sor a pályán. Denverben teljesen új offense-t kell építeni fél év alatt, nem hiszem hogy Vance Joseph a legmegfelelőbb ember rá.
Eddig, bármikor is kételkedtem Elway döntéseiben, mindig rám cáfolt, ezt viszont most nem tudom lenyelni. És nem is hiszem el.
Lehet, hogy little Shanny JR megbukott volna - amire nem mertem volna fogadni - de láttátok ti az Atlata offensét? Öröm volt nézni..
ááááááhh... #csalódás. Egyelőre.
szerk.: bocs, ha érthetetlen, most értem haza..
több mint 9 éve
ezt én értem ,csak teljesen kilátástalan az, ami Indyben megy. Az meg nem erény, hogy sikerül minden évben lepofozoni a Titans-Jax párost (4w automatikusan, igaz idén becsúszott egy bukovári a Jaxtől).😀Chuck Paganot is egy ev koordinatori munka utan neveztek ki a Colts elere. 8-Paz is milyen kíváló döntés volt 8-P
Stez
Amadeus91
A sorminta híve Chuck, 11-5, 11-5, 11-5, 8-8, 8-8, nem nehéz megjósolni a 2017-es mérlegét a Colts-nak... 😛
StormST
több mint 9 éve
😀Chuck Paganot is egy ev koordinatori munka utan neveztek ki a Colts elere. 8-Paz is milyen kíváló döntés volt 8-P
Stez
Amadeus91
A sorminta híve Chuck, 11-5, 11-5, 11-5, 8-8, 8-8, nem nehéz megjósolni a 2017-es mérlegét a Colts-nak... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
MaseDenver: As Vance Joseph said in his 1-on-1 interview w/ @broncosTV, "They're used to winning ... sometimes it's not a rebuild, but it's a reboot."nálunk Baalke is ezt mondta 2 éve, nem rebuild, hanem reload...lol, ki is baszták
Azért legalább egy meccset látott a támadósorunkról? Tényleg, csak reboot?
StormST
több mint 9 éve
Chuck Paganot is egy ev koordinatori munka utan neveztek ki a Colts elere. 8-Paz is milyen kíváló döntés volt 8-P
Stez
több mint 9 éve
MaseDenver: As Vance Joseph said in his 1-on-1 interview w/ @broncosTV, "They're used to winning ... sometimes it's not a rebuild, but it's a reboot."Azért legalább egy meccset látott a támadósorunkról? Tényleg, csak reboot?

több mint 9 éve
YessMert előre akarnak lépni és ezért kidobták a kerékkötőt...Erdekes huzas, meglassuk mi sul ki belole...Ha már itt vagy, elmeséled miért nem tartottátok meg Musgrave-t? Ha már ide jön, akkor jó lenne valami belsőbb infó, hogy a 6. O# playcaller-ét miért engedte el a csapata... 😊
Rolni
StormST
|
//lehet h most beszűkült tudatállapotba kerültem, elismerem :/ /// |
Általános Doktor
Beszari, kiszámítható.
több mint 9 éve
Izgalmas pár nap előtt állunk... Érdekes lesz, hogy fog kinézni végül a stáb. McCoy, WP párosnak nagyon tudnék örülni de sajnos már felkészítem magam, hogy az öregtől búcsút kell inteni. 😕 Why do we fall?
So we can learn to pick ourselves up.
több mint 9 éve
Nálunk am ha nem Wade marad, akkor Joe Woods (secondary) lesz előléptetve, hasonló megfontolásból.Ha jól tudom akkor az irányítóedzőjük Todd Downingot nagyon ígéretes és nem szerették volna elveszíteni (több csapat is hívta interjúra). Musgrave és Downingot közül pedig az utóbbit érezték fontosabbnak, Offense továbbfejlődését látják a dologban...Erdekes huzas, meglassuk mi sul ki belole...Ha már itt vagy, elmeséled miért nem tartottátok meg Musgrave-t? Ha már ide jön, akkor jó lenne valami belsőbb infó, hogy a 6. O# playcaller-ét miért engedte el a csapata... 😊
Rolni
StormST
ilPazzo
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Musgrave szerzodese lejart es nem hosszabbitottunk vele.Erdekes huzas, meglassuk mi sul ki belole...Ha már itt vagy, elmeséled miért nem tartottátok meg Musgrave-t? Ha már ide jön, akkor jó lenne valami belsőbb infó, hogy a 6. O# playcaller-ét miért engedte el a csapata... 😊
Rolni
StormST
Ugy fest a fo ok az volt, h Todd Downing eddigi QB edzot megtartsuk, helyere leptessuk. Elvileg tobb OC szerepre is vittek volna, pont azt olvastam az elobb, h Joseph is hozta volna ide.
Volt ev kozben par olyan meccs, ami utan JDR kicsit kiosztotta, foleg akkor amikor nem futottunk eleget, gondolom megromlott kisse a munkakapcsolatuk is.
Nagy kerdes, h mit tud Carr nelkul, mert bar remek rendszert epitett kore a playhivasai borzalmasak voltak sokszor. Az idei elorelepesben elvileg az is benne volt, h Carr meg tobb szabadsagot kapott a playek athivasaban snap elott.
Sztem jo O koponya, de nem jo playcaller es kerdes, h jo QB nelkul mire megy. Oakland elott tul fenyes OC karrierje nem volt azert...
Mike Tice OL coach szerzodese is lejart, O minden beatwriter szerint elsobbseget elvezett Musgrave elott visszaigazolas teren, Downingtol fuggetlenul.
Rossz nyelvek azt is irjak azert, h Mark Davis nem tud komoly koordinatorokat megfizetni JDR es Tice mellett. Ez lehet pl Norton (DC) maradasanak is az egyik oka amugy...
Szerintem diohejjban 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Ha jól tudom akkor az irányítóedzőjük Todd Downingot nagyon ígéretes és nem szerették volna elveszíteni (több csapat is hívta interjúra). Musgrave és Downingot közül pedig az utóbbit érezték fontosabbnak, Offense továbbfejlődését látják a dologban...Erdekes huzas, meglassuk mi sul ki belole...Ha már itt vagy, elmeséled miért nem tartottátok meg Musgrave-t? Ha már ide jön, akkor jó lenne valami belsőbb infó, hogy a 6. O# playcaller-ét miért engedte el a csapata... 😊
Rolni
StormST
Szerkesztette: ilPazzo
Why do we fall?
So we can learn to pick ourselves up.
több mint 9 éve
Mert előre akarnak lépni és ezért kidobták a kerékkötőt...Erdekes huzas, meglassuk mi sul ki belole...Ha már itt vagy, elmeséled miért nem tartottátok meg Musgrave-t? Ha már ide jön, akkor jó lenne valami belsőbb infó, hogy a 6. O# playcaller-ét miért engedte el a csapata... 😊
Rolni
StormST
|
//lehet h most beszűkült tudatállapotba kerültem, elismerem :/ /// |

több mint 9 éve
Erdekes huzas, meglassuk mi sul ki belole...Ha már itt vagy, elmeséled miért nem tartottátok meg Musgrave-t? Ha már ide jön, akkor jó lenne valami belsőbb infó, hogy a 6. O# playcaller-ét miért engedte el a csapata... 😊
Rolni

több mint 9 éve
Erdekes huzas, meglassuk mi sul ki belole...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Chuck Paganot is egy ev koordinatori munka utan neveztek ki a Colts elere. 8-P
több mint 9 éve
Yes. Előre a minél jobb drafthelyekért!Gyorsan megnézem újra az idei WC meccsét. 😛
www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2014/01/rudd.gif
több mint 9 éve
Kritikus hangulatú bekezdés következik:Az "Elway megint belenyúl a tutiba" mondat HC fronton annyira azért eddig nem volt meg szerintem, max 1/2 eddig, Fox nálam örökre megmarad a hígfos kategóriának, hiába voltunk vele SB-ban, azt én sokkal inkább PM számlájához írom, mint Fox-éhoz. Kubiak szexi választás volt, ahogy kb. törvényszerű is, róla nem akarok semmi igazán rosszat írni, meg 2 év alatt nehéz is egy HC munkáját igazán komolyan megítélni még egy SB győzelem mellett is (kivéve ha akkora címeres fasz, mint JMD), de az idei lejtmenet elég aggasztó volt az O# oldalon, főleg úgy, hogy az elvileg nála erős futójáték akadozott nagyon sokszor, de persze simán megfordíthatta volna jövőre, ha az egészsége engedi...

több mint 9 éve
Tomlint is egy koordinátori év után nevezték ki HC-nak, és kb szintén a motivátori, problémamegoldóképessége és vezéralkata miatt. Nálunk eléggé bejött. Ő meghagyta a 3-4-et és LeBeau-t DC-nek, pedig ő maga a 4-3-ból és a Tampa-2-ből jött.Egyetértek Soldival, valahova el kell menteni ezt a dicső momentumot.
Soldados
több mint 9 éve
Tomlint is egy koordinátori év után nevezték ki HC-nak, és kb szintén a motivátori, problémamegoldóképessége és vezéralkata miatt. Nálunk eléggé bejött. Ő meghagyta a 3-4-et és LeBeau-t DC-nek, pedig ő maga a 4-3-ból és a Tampa-2-ből jött.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
OC és DC front:Adam Schefter @AdamSchefter
Denver has two OC interviews now set up for Thursday, per sources: Mike McCoy and Bill Musgrave. Each have Broncos connections.
Ian Rapoport @RapSheet
Dominoes… LBs coach Matt Burke becomes #Dolphins DC. Joe Woods likely becomes #Broncos DC. Mike McCoy a strong candidate for DEN OC.
több mint 9 éve
Egyébként attól, hogy mondjuk nem a legjobb defensive elme lehetnek olyan kvalitásai, ami miatt kiváló HC lesz belőle (motiválás, problémák kezelése, stb..)Ha valamit látott benne Elway az nekem elég garancia, eddig nem nagyon lőtt mellé.
több mint 9 éve
Hivatalos is közben, Elway maga jelentette be Twitteren.twitter.com/johnelway/status/819268615564382215
Beki

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hivatalos is közben, Elway maga jelentette be Twitteren.
több mint 9 éve
Nem kell parázni, ez simán lehet egy one and done. Bár meglepne, ha Elway lesüllyedne York szintjére.Közben látom h 4 éves szerződést kapott, parádés...A legutóbbi tweetekből kiindulva a Jósisten sem ment már meg minket Vance Josephtől...VJ a néger Dennis Allen. Túl gyorsan lépett előre a ranglétrán, nagyon nagy lutri a kinevezése.
Qvára nem örülök és akkor finoman fogalmaztam | külön dühít h egy fél napig azt hittem h el fog húzni San Diegoba: biztos voltam benne h ha elengedjük, akkor nem hívjuk már vissza | .
Az egyetlen dolog, ami megenyhítene, ha bejelentené h Wade Phillips marad, de erre kevés esélyt látok.
A vezetői képességeit nem tudjuk innen megítélni, lehet h Elway megint belenyúl a tutiba, de annyira adta magát Kyle és Wade házassága h nem tudok most optimista lenni, inkább csak csalódott és letört...
A kis Shannyben is benne lett volna a rizikó, hogy nem tudja megugrani az utolsó lépcsőt, de ő legalább O# oldalról jött volna, valamint sokkal nagyobb tapasztalata van OC-ként...Tényleg nem tudom felfogni ezt az egészet...
Általános Doktor
Amadeus91
Általános Doktor
több mint 9 éve
Nekem is ez a legnagyobb bajom vele + az h eddig az általa dirigált egységek sem voltak világverő alakulatok, és akkor még finom voltam.A legutóbbi tweetekből kiindulva a Jósisten sem ment már meg minket Vance Josephtől...VJ a néger Dennis Allen. Túl gyorsan lépett előre a ranglétrán, nagyon nagy lutri a kinevezése.
Qvára nem örülök és akkor finoman fogalmaztam | külön dühít h egy fél napig azt hittem h el fog húzni San Diegoba: biztos voltam benne h ha elengedjük, akkor nem hívjuk már vissza | .
Az egyetlen dolog, ami megenyhítene, ha bejelentené h Wade Phillips marad, de erre kevés esélyt látok.
A vezetői képességeit nem tudjuk innen megítélni, lehet h Elway megint belenyúl a tutiba, de annyira adta magát Kyle és Wade házassága h nem tudok most optimista lenni, inkább csak csalódott és letört...
A kis Shannyben is benne lett volna a rizikó, hogy nem tudja megugrani az utolsó lépcsőt, de ő legalább O# oldalról jött volna, valamint sokkal nagyobb tapasztalata van OC-ként...Tényleg nem tudom felfogni ezt az egészet...
Általános Doktor
Amadeus91
Közben látom h 4 éves szerződést kapott, parádés...