Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Kubes potenciális egészségügyi gondjai miatt felröppentek pletykák h a szezon után visszavonul.

Az utolsó sajtótájékoztatóján a folytatja-e jövőre kérdésre sem adott túl megnyugtató választ:
"Yes, you know that I love this league. I love the Broncos. I love to work. I’m all in on the Raiders right now. There will be time for reflection and all of that stuff next week, but right now it’s time to focus on what we’re doing."

Remélem h ez csak üres pletyka és nem kell beszállnunk az edzőkeringőbe...
Általános Doktor
Akkor lehet ezért vetődött fel, hogy nem ajánlunk új szerződést Wade Papának? Mert ha új stáb jön, ők nem biztos, hogy WP-t szeretnék DC-nek. Akkor pedig a no fly zone is széthullhat, ami szerintem a jövőbeli sikereink alapja lehet. Furcsa itt tartani még egy évvel sem a Super Bowl győzelem után. Mondjuk McCoy szabaddá válik, és bármennyire is nem szeretik őt Chargersben, és az eredmények sem feltétlen igazolják, szerintem jó csapatot épített, az itt végzett munkáját pedig nagyon szerettem.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 155 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Kubes potenciális egészségügyi gondjai miatt felröppentek pletykák h a szezon után visszavonul.

Az utolsó sajtótájékoztatóján a folytatja-e jövőre kérdésre sem adott túl megnyugtató választ:
"Yes, you know that I love this league. I love the Broncos. I love to work. I’m all in on the Raiders right now. There will be time for reflection and all of that stuff next week, but right now it’s time to focus on what we’re doing."

Remélem h ez csak üres pletyka és nem kell beszállnunk az edzőkeringőbe...

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 243 — NFL bracket champion '26
Phillips júniusban lesz 70 éves, nem tom meddig tervez még.
empty taxi
szerintem még egyenlőre bírja az évi 1 nagy ütést 😉
Heisman Trophy
Nem tom ki fröcsögött emiatt az eredménykövetőben 😉 | De. |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 682 — "Montoya por favor!"
empty taxi
szerintem még egyenlőre bírja az évi 1 nagy ütést 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 243 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Wade Phillips 2éves szerződése is most jár le (Ez engem meglepett 😀 ) . Őt mindenképpen meg kéne tartani.

Ha az O# edzői karban történne bármilyen változás, annak nagyon örülnék. Nekem nem fog hiányozni onnan senki sem. 😛
xrace77
Remélem Wade-el a hosszabbítás csak formalitás lesz... 😊

Nekem egyedül az O# edzők közül csak Studesville hiányozna így első belegondolásra, ő már régi bútordarab és összerakott pár jó RB szezont a csapatnál, de sajnos az is lehet, hogy Booker gyenge szezonjában ő is benne van, nem tudott ő se rájönni, hogy hogyan lehet belőle kihozni a potenciált...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Wade Phillips 2éves szerződése is most jár le (Ez engem meglepett 😀 ) . Őt mindenképpen meg kéne tartani.

Ha az O# edzői karban történne bármilyen változás, annak nagyon örülnék. Nekem nem fog hiányozni onnan senki sem. 😛
több mint 9 éve
Ward és Wolfe OUT, Marshall Questionable...

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ja. Az biztos, hogy jelenleg offense oldalon nem működik Kubes rendszere. Ezen nincs mit szépíteni, másfél évnek elégnek kellett volna lennie, hogy legalább a szikrái látszanak. De inkább még visszaesés van, mint előrelépés.

Azt viszont nem hiszem, hogy végleg le kellene írni. Szakmailag nem értek hozzá, nem tudom hogy itt miért nem megy neki az ami máshol ment (az biztos, hogy nem csak a QB helyzet miatt, ha T.Y. Yates-el tudott működő offense-t csinálni, akkor Siemiannal is tudnia kellene), de el tudom képzelni, hogy egyszerűen mellényúltak valahol. Még az SB győztes HC is hibázhat. Hogy aztán ez csak a fal, csak a futó, csak a TE, vagy együtt mind, sok helyen sok pici hiba, azt nem tudom. De ha mellényúlás, akkor azt egy edző felismeri, és záros határidőn belül orvosolni is tudja. Ha jövőre is ugyanez a szenvedés lesz, akkor viszont én Elway helyében beszélnék Kubes fejével, és rávenném, hogy hozzon egy jó OC-t maga alá, és hagyja az offense közvetlen irányítását. (HC-ként nálam még mindig alkalmas maradna, ha elfogadná, hogy "csak" HC.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 155 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
A korábban már említett roster mozgások után a PS-be került: Reese Dismukes OC, Iosia Iosia DL, Hunter Sharp WR.

Ezek közül én csak Dismukest ismerem: a tavalyi draft előtt volt egy kisebb hype körülötte - több listán top 5-ben volt a Centerek között - és elég meglepő volt | (nekem legalábbis) | h UDFA lett. Ez valószínűleg az alul méretezettségének köszönhető, mentalitásban és technikában jókat olvastam róla. Az offseasonben Ferentznek lehet kihívója a csere OC posztra.

Érdekesség h Kubes azt mondta h lesznek még a mai napon roster mozgások, csak előtte egyeztet Elwayel. Feltételezem továbbra is az IR-rel | Green? Ward? | és nagyon max a roster aljával fog játszani: | Norwood cut? | .

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
én is örök optimista leszek, és bízok az O#-ban
Taylor és Derby előrelép, szerzünk egy jó RT-t és egy goto TE-t valahonnan - fingom nincs honnan 😀 valszeg nem lesz meg
és máris nem kell aggódni
Siemian-nel kapcsolatban a kérdés számomra hogy Lynch hogy áll
amíg ő nem képes átvenni az O#-t úgy hogy Kubes-nak is megfeleljen addig Trevor nem rossz megoldás, nem elit és sajnos sosem lesz az, de sztem valid backup és a 2 csikó számomra jobb megoldás közép és hosszútávon mint Romo vagy Cutler lenne
az egyetlen kivétel ha Cousins nem kell a Redskins-nek ami meglepne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Én nem vagyok feltétlenül pesszimista az O#-t illetően, egy jó RT-el, TE-el és kis szerencsével már idén is jók lehettünk volna, a szerencse alatt itt CJ sérülését értem főleg, de Bibbs sérülését is ide vehetjük akár...

Mondjuk én személy szerint drukkolok Lynch-nek, mert én jobban szeretem a látványosan játszó QB-ket, mint a game manager-eket, de ha Siemian-ban azt látnám, hogy ő jó game manager, akkor simán tudnák neki drukkolni, de egyelőre nem érzem ezt benne, komoly helyzetekben inkább visszahúzónak éreztem eddig, mint komoly vezérnek. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a támadók mennyire állnak mellette, mert arról lehet olvasni, hogy a D tiszteletét elnyerte, de arról nem nagyon, hogy a vele pályára lévőknél ez mennyire van meg és ugyebár az lenne a fontosabb...

több mint 9 éve
Egyébként én Kubes értékeléséhez mindenképp hozzátenném azt is, hogy hozta Wade-et és itt is tartotta. Aki itt van köztünk pár éve, az tudja, hogy mennyire nem volt jellemző az elmúlt 10 évben, hogy olyan DC-t hoztunk, aki utána békében maradt a HC-al, maradt is a csapatnál és jó D-t is csinált egyszerre, kb. csak JDR volt ilyen, de ő is csak 2 évet maradt, a többiek vagy leléptek egy év után, vagy összevesztek a HC-al (lásd Nolan), vagy csak simán szarok voltak, emlékeim szerint...

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Eszemben sincs elfeledni vagy nem tisztelni az elmúlt öt évet. Ha kell, öt évet nézem zokszó nélkül a po nélkült. A Super Bowl győztes csapathoz Kubes nem nyúlhatott szinte. Kapott egy Manninget, hozott egy hozzá nem kompatibilis rendszert és lett egy kivételes D, és három elképesztő po meccsel tulajdonképpen "ölébe hullott" egy SB. De akkor is döcögött a szekér, csak az évek óta épített D-ben beértek a talentek. Idénre viszont azt mondtuk, ez már Kubes rendszere. De ez még rosszabb lett, és nem érdekel Siemian teljesítménye, mert nem rajta ment el, hanem a futás működésképtelenségén. Kubiak második évében ilyen nem fordulhat elő. Valahol láttam, hogy Kubes távozásáért petíciót írnak alá Denver szurkolók. Fasza. Mint ha állna a bál Denverben. Múltkor a játékosok ugranak egymásnak. Elway első igazi megpróbáltatása. Ettől függetlenül semmit nem cserélnék el, ami történt az elmúlt 6 évben. Iden a Kansas hazain fordult meg minden. Ott hiányzott az a pici plusz, amivel aza. meccs megvan. Ott a D nem fogta meg az utolsó támadást, az O nem ment field goalig a hosszabbításban másodszor, és partvonal sem hozta meg a jó döntéseket, amikor kellett. Stormnak volt igazsága, és megint rátapintott a lényegre, mint tavaly Oswi távozására a Chargers meccs után.

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 452
Egyébként nem műxik a séma, de tavaly se működött. A különbség az, hogy idén hullámvölgybe kerültünk, és elúszott a PO. Tavaly is meg volt a hullámvölgy, hosszabbításban gyűrtük le a csereirányítóval játszó Bengalst, úgy lett meg a PO az utolsó előtti fordulóban. Most az utolsó előtti fordulóban úszott el véglelg a remény.

És ugyanitt, míg tavaly majdnem az összes szoros (1 posession) game-et hoztunk, idén többet buktunk, mint nyertünk ezek közül. Idén 3-4 ha jól számolom tavaly 9-3. Ez a 2 nagy különbség. A 2 egyébként összefügg, ha hullámvölgyben vagy, akkor pont az a plussz hiányozhat, amivel ezeket megfordítod, míg a szoros győzelmek be tudják indítani a szekeret, ahogy tavaly is, de akár 2011-ben is a szezon derekán.

Szoros meccsek behúzása, hullámvölgyből való kilábalás, hogy ez coaching, szerencse, vagy veterán jelenlét az öltözőben (Manning sérült volt és nem edzett a csapattal akkoriban tavaly), a tudat, hogy valószínűleg most vannak így együtt utoljára (a cap helyzetünk nem volt titok, Manning napjai is ordítottak hogy meg vannak számlálva) vagy valami más, nem tudom. Valószínűleg valamennyire minden.
Minden évben nem jöhet minden össze. Ha az idei szerencsénket is felhasználtuk tavaly akkor is megérte. Ha PM visszavonulása volt az ára a győzelemnek akkor is megérte. Én nem érzem tragédiának, hogy 5 év után először nem jutunk be a rájátszásba. Maradjunk a földön. Egy csapat jut be évről-évre, de ahhoz kell egy elit QB, egy jó ezdő, és egy csapat ami nem mindig a legjobb, de mindig elég jó ahhoz, hogy supportálja az elit irányítót, hogy összejöhessen a nagy menetelés. | Ennek az ára viszont, hogy minden meccsükben a csalást keresik és majd minden semleges ellenük szurkol. Inkább nyerjen a kedvenc csapat, de ha az nem, akkor legalább ezt a sorsot megússzuk. |
Nálunk az elmúlt években maga a csapat azt mondom még jobban is volt menedzselve, csak elvesztettük az elit irányítónkat coaching oldalon meg nem sikerült összrakni az O-t. Egy könnyebb divízióban még akár így is összejöhetett volna a PO, tekintve hogy 4 vereség csoporton belül érkezett.

Nem vagyok bizakodó az offense kapcsán a jövőt illetően, de még mindig van egy állat védelmünk, egy erős keretünk. Nem azt mondom, hogy dugjuk a homokba a fejünk a problémák elől, csak hogy egy pillanatra se felejtsük el értékelni a közelmúltat, sőt akár a jelent is...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 452
mi lett volna ha...

2014 második felében kezdődött a hanyatlás nem Kubes-szal
Aztán jött a 2015ös sérülés

Könnyen lehet, hogy Gase-szel jobb lett volna Manning, vagy épp kevésbé rossz, nézőpont kérdése.
2 dolog biztos
- Kubes-szal SB-t nyertünk
- De nem az offensenek köszönhetően, és az továbbra is work in progress ha jóindulatúak vagyunk. Rosszindulatúak meg ne legyünk. Nem működik ugyan egyelőre amit akar, de az se biztos, hogy nélküle meg lenne a gyűrű, láttunk pár éve a 2015-ösnél mentálisan rosszabbul felkészített Broncost Super Bowlon...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Ahogy ülepednek le a dolgok bennem, én azt hiszem, elég nagyot csalódtam Kubesben és az ő offensében. És ma már felvetődik a kérdés bennem, hogy vajon Manning éppen miatta nem töltötte-e le az ötödik évét? Igazán kíváncsi lennék Gase mit alkotott volna, ha nem csak egy fal interjúra kérik fel. Persze sosem veszik el tőlünk, és csoda volt megélni, látni azt a D-t, de úgy tűnik egy kifutott eredmény volt az a po.
Zalán
Azért szerintem elég erős része lehetett abban annak, hogy 10 yard-nál messzebbre nem tudta szenvedés nélkül eldobni a labdát az utolsó évében...

Nem feküdt neki a Kubes-féle O#, de ettől még a visszavonulásában sokkal nagyobb része olt szerintem annak, hogy a teste megadta magát a végére...

több mint 9 éve
Ahogy ülepednek le a dolgok bennem, én azt hiszem, elég nagyot csalódtam Kubesben és az ő offensében. És ma már felvetődik a kérdés bennem, hogy vajon Manning éppen miatta nem töltötte-e le az ötödik évét? Igazán kíváncsi lennék Gase mit alkotott volna, ha nem csak egy fal interjúra kérik fel. Persze sosem veszik el tőlünk, és csoda volt megélni, látni azt a D-t, de úgy tűnik egy kifutott eredmény volt az a po.

több mint 9 éve
Siemian kezd, de Lynch is kap játéklehetőséget a hétvégén.

www.9news.com/sports/nfl/denver-broncos/mike-klis/siemian-to-start-against-raiders-lynch-to-play/379719345
xrace77
Előbb búcsúzóul széttöretik Mack-el, majd a Raiders B csapat ellen minden mindegy alapon bedobják Lynch-et, hogy produkáljon valami reménykeltőt szalmaszálként az offseason-ra.
De csak, hogy jó maradjon a szánk íze a végére.... Remek 😊
flzoli
Ja, hogy ez nem egy megfontolt terv, csak látják a jövőt, hogy Lynch játszani fog vasárnap. 😊
tomi-tomi
Nem látnak a jövőbe, de hogy megfontolt terv sincs, az nekem elég biztosnak tűnik, itt most már csak a kapkodás megy...

több mint 9 éve
Webster és Ware megy IR-re, Nixon és Peko jön fel a PS-ből...

Sanszos, hogy Ware-t nem látjuk többet Broncos mezben pályára lépni, talán már az NFL-ben sem, ha tényleg így lesz, akkor nagyon fog hiányozni! 😕

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

www.9news.com/sports/nfl/denver-broncos/mike-klis/siemian-to-start-against-raiders-lynch-to-play/379719345
xrace77
Előbb búcsúzóul széttöretik Mack-el, majd a Raiders B csapat ellen minden mindegy alapon bedobják Lynch-et, hogy produkáljon valami reménykeltőt szalmaszálként az offseason-ra.
flzoli
Ja, hogy ez nem egy megfontolt terv, csak látják a jövőt, hogy Lynch játszani fog vasárnap. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com

xrace77

több mint 9 éve

xrace77
Így semmi értelme megint...

több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666

több mint 9 éve
Ha jól számolom a jelenlegi keretből DT az egyetlen, aki élt már át olyat, hogy nem jutott vele a Broncos a rájátszásba. Kíváncsi vagyok hogyan hat ez a csapatra...
Black_Adder
Wow, valóban, a 2010-es keretből már csak DT van itt, nem gondoltam bele eddig, hogy mekkora átalakulás volt azóta...