Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Carr sérülés. Nem örülök, így nem ugyanaz, de nagyobb esélyünk van PO jutni.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
| hát nyert a Dophins hosszabbításban, nem lesz PO |
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
ENGLEWOOD, Colo. — With tight ends Virgil Green and A.J. Derby ruled out of Sunday's game against Kansas City while they continue to progress in the post-concussion protocol, the Broncos promoted practice squad tight end Henry Krieger-Coble to the active roster.A pre-seasonben sok jót olvastam a srácról, kicsit girhes, de jó kezei vannak elvileg, kíváncsi leszek h mennyit fejlődött/mennyire látszik benne a potenciál.
To make room for the rookie tight end, Denver waived quarterback Austin Davis.
Negritis
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
ENGLEWOOD, Colo. — With tight ends Virgil Green and A.J. Derby ruled out of Sunday's game against Kansas City while they continue to progress in the post-concussion protocol, the Broncos promoted practice squad tight end Henry Krieger-Coble to the active roster.To make room for the rookie tight end, Denver waived quarterback Austin Davis.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Lesz még egy komoly irányító Romón felül, aki szabaddá válhat. Kirk Cousins. Hozzá pl. mit szólnátok? Eretnek gondolat?ki ne felejtsd Cutler-t! a tékozló fiú effekt 😀
Zalán
Cousins jó lenne én szeretem, de hülyeség lenne a Washingtonnak elengedni
több mint 9 éve
Lesz még egy komoly irányító Romón felül, aki szabaddá válhat. Kirk Cousins. Hozzá pl. mit szólnátok? Eretnek gondolat?
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Marshall, Ward és Green OUT... :/

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Szóval akkor a meglévő hiányosságok mellé elviekben nem lesz használható TE és ütköző safety a csapatban a KC ellen.... 😊 Jó kilátások ismerve a játékukat.
több mint 9 éve
Jogos, a szokásos névelírásom előjött ismét 😊 (Mondjuk a Raidersből lehet én inkább Crabtree-t választottam volna.)Antonio Brown, A.J.Green, Cooper és T.Y. Hilton az AFC elkapó pro bowlerei idén. Talán Green helyett férhetett volna be vagy DT vagy Sanders. Green rövid idénye miatt.Watkins érdekes lenne 😉
peterk2005
fodi91

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
fodi91
196
Antonio Brown, A.J.Green, Cooper és T.Y. Hilton az AFC elkapó pro bowlerei idén. Talán Green helyett férhetett volna be vagy DT vagy Sanders. Green rövid idénye miatt.Watkins érdekes lenne 😉
peterk2005
több mint 9 éve
Antonio Brown, A.J.Green, Watkins és T.Y. Hilton az AFC elkapó pro bowlerei idén. Talán Green helyett férhetett volna be vagy DT vagy Sanders. Green rövid idénye miatt.Sanders számai sajnos nem fedik le azt amit a pályán kénytelen nyújtani
peterk2005
több mint 9 éve
Antonio Brown, A.J.Green, Watkins és T.Y. Hilton az AFC elkapó pro bowlerei idén. Talán Green helyett férhetett volna be vagy DT vagy Sanders. Green rövid idénye miatt.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
most tisztán az Offensive Lineman-ekre céloztam 😀Paradis megérdemli, a többiek meg nézzenek magukbaSzerintem Thomas és Sanders is jól játszik idén. A gond az az, hogy mögöttük hatalmas űr. Főleg, hogy CJ lenne a 3. legfoglalkoztatottabb elkapónk aki IR-en van...
ettől függetlenül szép gesztus
és azt sem hinném, hogy az OL tagjai beleszarnának a dolgokba ezért gáz hogy a D# "nekik ment" mert nem az a baj hogy nem akarnak, hanem tisztán "szarok"
Negritis
Ezzel nem azt mondom, hogy PBn a helyük, mert nem néztem meg kik vannak ott helyettük, elhiszem hogy van náluk jobb, de az ő teljesítményükkel elégedett vagyok.
Black_Adder
Paradis és Okung az akire nem sok rosszat tudok mondani a többiek azért - főleg a jobb oldal - hagy kívánni valót maguk után
több mint 9 éve
Paradis megérdemli, a többiek meg nézzenek magukbaSzerintem Thomas és Sanders is jól játszik idén. A gond az az, hogy mögöttük hatalmas űr. Főleg, hogy CJ lenne a 3. legfoglalkoztatottabb elkapónk aki IR-en van...
ettől függetlenül szép gesztus
és azt sem hinném, hogy az OL tagjai beleszarnának a dolgokba ezért gáz hogy a D# "nekik ment" mert nem az a baj hogy nem akarnak, hanem tisztán "szarok"
Negritis
Ezzel nem azt mondom, hogy PBn a helyük, mert nem néztem meg kik vannak ott helyettük, elhiszem hogy van náluk jobb, de az ő teljesítményükkel elégedett vagyok.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Paradis megérdemli, a többiek meg nézzenek magukbaettől függetlenül szép gesztus
több mint 9 éve
Trevor folytatja a hagyományt és mint kezdő QB megajándékozta karácsony alkalmából a falembereket, akik egész évben "védték" őt. Karácsonyra való tekintettel inkább a levegőben hagyom a poénokat, hogy mennyire érdemelték meg / mit érdemeltek volnaftw.usatoday.com/2016/12/broncos-trevor-siemian-skittles-jacket-candy-sugar-christmas-holidays-present-gift-linemen
Ward concussion protokoll alatt. Az még be*szna, ha nem játszhatna a KC ellen...
CJ pedig már biztos, hogy nem tér vissza idén.
több mint 9 éve
Alapvetően egyébként nem is esélytelen a PO.2 győzelem kell hozzá, amihez részemről akkor is elvárás, hogy a győzelemért hajtsunk, ha nem jön össze a PO. KC ellen közel voltunk legutóbb, idegenben mondjuk nehezebb lesz. A Raidersnek lehet tét nélküli lesz. Meg ott viszont ezúttal mi lennénk otthon...
Kinek lehet még 10-6?
Dolphins: Ők a legesélyesebbek a PO-ra. Legalább 1× ki kell kapniuk, hogy előzzünk, akkor is, ha 2-t nyerünk, tehát nincs a kezünkben a dolog. 2 divízió meccs, csere QB-val. Ha azokat hozzák, akkor nincs más mint gratulálni Gase-nek. A Pats nem lesz motivált, lehet tartalékol, de azért úgy is veszélyes, és a Billst se lehet leírni. Remény van, más nincs.
Tennessee vs Houston. 2 8-6-os csapat. Játszanak egymással. Ha a másik meccsüket hozzák is, csak az egyikük lesz 10-6 és az div győztes lesz. Szóval innen nincs senki aki elütne minket WC helyről.
Pittsburgh vs Baltimore. Itt már rosszabb a helyzet, mert midnkét csapat lehet 10-6, és akkor előznek. Szóval a Steelersnek kell szurkolni. Ha ez nem így alakulna egy utolsó fordulós Bengals vagy Browns sikerre relatíve kisebb esély van. Otthon viszont azért nyerhet a Steelers.
Összegezve reálisan nézve egyrészt az alábbi 2-ból 1 meccsen kell kedvező eredmény
Phins@Bills
Pats@Phins
És ebből a 2-ből is 1 Ravens vereség
Ravnes@Steelers
Ravens@Bengals
Ez nem reménytelen.
Mentőövnek ott lehet még a 2. ágra egy Browns győzelem, de a Brownsban reméykedni...
Ellenünk szól, hogy:
A 4 csapatból egyedül nekünk nincs kezünkben a sorsunk.
Talán nekünk a legnehezebb a hátra lévő sorsolásunk
De létezik még olyan forgatókönyv, aminek mi örülnénk. Mondjuk ahhoz, hogy számolgassunk, ahhoz 2-t kéne nyerni, ahhoz meg a jelenlegi forma nem elég, javulni kell....
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
Én is 😊sztem arra célzott hogy a vikings és a dallas hogy jártAztán persze jön a valóság, TC alatt lesérül valahol 2-3 kulcs ember, idény előtt 2 héttel kiesik RomoEzt mentsd már el, ha tényleg leigazoljátok 😊
peterk2005
vpi
és remélem nem igazoljuk le 😀
Negritis

több mint 9 éve
sztem arra célzott hogy a vikings és a dallas hogy jártAztán persze jön a valóság, TC alatt lesérül valahol 2-3 kulcs ember, idény előtt 2 héttel kiesik RomoEzt mentsd már el, ha tényleg leigazoljátok 😊
peterk2005
vpi
és remélem nem igazoljuk le 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 9 éve
Aztán persze jön a valóság, TC alatt lesérül valahol 2-3 kulcs ember, idény előtt 2 héttel kiesik RomoEzt mentsd már el, ha tényleg leigazoljátok 😊
peterk2005
több mint 9 éve
Congrats Von Miller, Chris Harris, Aqib Talib!Paradis ott van a legnagyobb Pro Bowl snubok között a PFFnél
Az O-ból esetleg valaki? 😊
Zalán
www.profootballfocus.com/pro-biggest-pro-bowl-snubs-and-the-players-they-should-replace/
szerk.: Illetve Paradis ott is van alternate-ként DT-vel és Sandersszel, míg a védelemből Stewart, Ward, Wolfe, aki beugorhat, ha valaki visszamondja.
DenverPost
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
Szóval a gyenge AFC South helyére érkezik az East, és a közepesen erős NFC South helyére a jelenleg legjobb divízió. Na ez nem nálam minden, csak nem gyengülés, akárhogy is szerezte meg ezeket a győzelmeket bármelyik csoportTérjünk vissza erre jövőre Wyatt. Amikor a Pats jövő évi schedule-jét nézegeted, akkor nem divízió össz-győzelmeket adsz össze, hanem azt nézed, hogy kivel mikor, hol játszotok, melyiktől mi várható jövőre, milyen matchup nektek, (ha már tudod, akkor kivel játszotok otthon, kivel idegenben, mikor van a bye, a csoportban mi a helyzet) stb. Aztán ez alapján kialakul egy előérzeted, amit nem fogsz tudni divízió össz-győzelmekkel relációba hozni. Aztán persze jön a valóság, TC alatt lesérül valahol 2-3 kulcs ember, idény előtt 2 héttel kiesik Romo, lesérül Bridgewater, stb., és máris máshogy néz ki a helyzet. És jön az idény közbeni valóság is, kiderül, hogy az a Panthers amelyik idény előtt contender szintű ellenfélnek igérkezett, könnyebb ellenfél lett, mint az a Raiders, amelyik évek óta csak kerülgette a kását, de sose tudott belőle falatozni. Úgyhogy úgyis csak tippmix egyelőre az egész. Nekem most az a tétem, hogy jövőre jóval könnyebb lesz a menet az ideinél. Aztán majd meglátjuk.
Wyatt
Black, jó az összefoglaló, köszi. Az offense-hez annyi megjegyzésem lenne, hogy Kubiak ahol eddig volt, ott működött neki a rendszere, fura, hogy itt nem. És nem feltétlenül kar kérdése ez, mert Schaub-nak a karja minden volt, csak nem erős, mégis 5000 yardos QB-t csinált belőle. És bár Houstonban volt egy Foster, de Baltimore-ban nem, és mégis működött ott is. Úgyhogy nem zárom ki, hogy valami olyan probléma lehet, mint pl. Detroitban nem olyan régen, hogy már azért nem ment az offense, mert Megatron ott volt. A legjobb kötötte gúzsba. És amikor nem lett, ismét beindult az egész.
Ezt nem úgy értem, hogy nálunk mondjuk DT lenne a baj (sőt), hanem, hogy nem biztos, hogy az egész rendszer nem való ide, hanem egyszerűen valami még nem passzol. Azt látom, hogy Kubiak is erősen keresgeti a problémát. Szerintem ezért jön-megy annyi TE, mert ott érezhet valami gondot. Lehet, hogy nem csak passz célpontot keres, de olyant aki ebben a zona blokkoló falban is azt tudja ami neki kell, nem tudom. Azt se gondolom, hogy Kubes túl mereven ragaszkodna valamihez, mert pl. amint Lynch eldobta az első 2-3 passzát, és látszott, hogy reménytelen, azonnal kihozta under centerből és shotgunból passzoltatta, DT-t egy negyedre behozta slotba, 6 embert küldött falba, stb. Szóval próbál(t) ő megoldást találni, csak nem sikerül(t).
Lényeg a lényeg, hogy megjósolhatatlan, hogy mi lesz jövőre. Lehet ugyanilyen szenvedés is, de az is benne van, hogy valami "apróság"-tól (talál egy alkalmas TE-t, jön egy futó, a falban 1 plusz ember valahol megtalálja a helyét) hirtelen helyrejön az egész egy menedzselhető szintre. Ide még mindig nem kell olyan offense, mint a 2012/2013-as volt.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
Pár szót a védelemről is, ha már belejöttemLB
- Miller elfáradni látszik év végére. Lehet hogy a DPoY-ba kerül majd.
- Ware túl sokat sérült. Könnyen lehet, hogy inkább visszavonul. Ha nem akkor is Ray mögött lassan a helye a pályán. Öltözőben továbbra is ő lenne az első
- Barrett nekem csalódás idén, nem hogy semmi előrlépés, jelentős sophomore slump
- ILB-t úgy tűnik bárki játszhat. Még az is lehet, hogy Marshallt is elengedhettük volna akár. Edelmanen ő se tudott volna védekezni, egyébként meg Todd Davis és Nelson se volt rossz. Azért pesze örülök, hogy van, de egy kicsit leértékeltem a poszt fontosságát....
DB
- Az NFZ idén talán még jobb is mint tavaly. Kérdés meddig marad ez így együtt. Bemákoltunk egy Chris Harrist udfa-n az elég hosszú időre meghatározza, de mellé sokat költöttünk FA-n Talibra és drafton Robyra. Hogy ezt az értéket fenn tartsd, hasonló értékkel kell őket pótolni, vagy újra bemákolni valakit, mint Harrist. A 2 safety elég jó, de azért nem annyira kiemelkedő, mint a CB 3-mas.
DL
- A DL gyenge. Wolfe se úgy játszik mint tavaly, Malik nagyon hiányzik. Sly-t szerintem elengedjük, akkor kap új szerződést ha máshova nem kell. Nem rossz játékos, de igazából nem is jó. Cricknek vannak szép megmozdulásai, de nem elég a kezdőhöz, kell elé valaki. Walkert nem tudom, kezdőként azért nem láttuk még itt. Gotsis eddig nem hívta fel magára a figyelmet. Nem lemondok róla, de én most amint lehet sokat költenék a falra, akár FA-n akár drafton.
ST
Mondtam már párszor, hogy nem tetszik a koncepció, hogy vmelyik csere WR legyen a visszahordó. Amíg így van nem sokat lehet itt várni. Ebben aligha lesz változás, amíg Kubes az edző.
A rúgók és gunnerek rendben vannak.