Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szerintem sincs nagy gond. Azért egymás után 5x megvolt az AFC West, 2x AFC Champ, 2 SB 3 év alatt és egy nagyon régóta várt SB győzelem, Kubes simán megérdemel még egy évet. Bár felfelejthetne pár idegesítő dolgot...
Rendbe kell rakni a falat, kell merítési lehetőség és ott a QB-kérdés, ami ugye a legégetőbb.
Azért ne felejtsük el, nem szép a 8-8 (én sem gondoltam arra, hogy 7-3 után ez lesz..), de egy kezdő QB-val és gyenge fallal nem is olyan rossz...
Múlthéten megbántam, hogy fentmaradtam és megnéztem a NE elleni posványt, ma nem rizikóztam. Azt hiszem ez engem igazolt.
De azért Reid bekaphatja.
több mint 9 éve
Én nem rúgnám ki Kubes-t, az OL edzőt talán, bár ő is csak hozott anyagból dolgozott...Komoly energiákat kell fektetni az O rendberakására, főleg az OL és a TE posztokra, meg ha nincs bizalom egyik srác felé se komolyan, akkor QB-ra is...
Egyébként én betenném Lynch-et jövő héten, egyrészt mert a Poe TD után megérdemli a Chiefs, hogy a Raiders ellen mi csak kísérletezzünk, másrészt kellene neki is adni esélyt, ezúttal úgy, hogy egész héten arra készülne ő és a csapat is, hogy ő kezd, nem csak csütürtökön-pénteken-szombaton szólva neki...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Igen, szezon előtt a 8-7-et erre a pontra aláírtam volna talán, persze 7-3-nál már nem, de ez már más kérdés persze, végül csak beleért a kezünk a bilibe...Déjà vu (2008. december 28.) 😀Mondjuk azért ne rúgjátok ki Kubiaket, hogy utána hozzatok egy túlmozgásos, konfliktuskereső idiótát, aki a második szezonját se éli túl. Nyilván a faszi nem valami nagy edző, de objektíven szemlélve szezon előtt simán benne volt az idei évben mondjuk egy 8-8.
Akkor léptünk egy merészet. Most nem fogunk.
xrace77
Egy normális irányítónyira (aki lehet egy félig sérült Manning színvonalán is) vagytok a playoff-kalibertől, ezt valószínűleg Elway is tudja. Egyébként nagy bajok nincsenek.
Kampman

több mint 9 éve
Komolyan visszagondolva, mennyire volt Kubes-é a SB győzelem és mennyire Wade Phillips-é?Azért Kubiak is erősen megfáradt egy év alatt. 😀Déjà vu (2008. december 28.) 😀Akkor azért már 4. éve nem vot PO és Shanny erősen megfáradt addigra, ez most egy sokkal másabb helyzet, még csak 1 évre vagyunk a SB győzelemtől...
xrace77
StormST
xrace77
Van egy kb. 80 milliós D egy 40 milliós O mellett, ezt azért ne feledjük...

több mint 9 éve
de álltunk 7-3-mal is
több mint 9 éve
Déjà vu (2008. december 28.) 😀Mondjuk azért ne rúgjátok ki Kubiaket, hogy utána hozzatok egy túlmozgásos, konfliktuskereső idiótát, aki a második szezonját se éli túl. Nyilván a faszi nem valami nagy edző, de objektíven szemlélve szezon előtt simán benne volt az idei évben mondjuk egy 8-8.
xrace77
Egy normális irányítónyira (aki lehet egy félig sérült Manning színvonalán is) vagytok a playoff-kalibertől, ezt valószínűleg Elway is tudja. Egyébként nagy bajok nincsenek.
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Azért Kubiak is erősen megfáradt egy év alatt. 😀Déjà vu (2008. december 28.) 😀Akkor azért már 4. éve nem vot PO és Shanny erősen megfáradt addigra, ez most egy sokkal másabb helyzet, még csak 1 évre vagyunk a SB győzelemtől...
xrace77
StormST
több mint 9 éve
és a merész lépés? új edző?Jah, JMD...
Teabee

több mint 9 éve
ok, végigolvastam...
több mint 9 éve
és a merész lépés? új edző?
több mint 9 éve
mi volt? (Manningnél léptem be)Chargers elleni 52-21-es vereség, szezon végén 8-8, hasonlóan reménytelen játék. Shanahan bukása.
Teabee
több mint 9 éve
Déjà vu (2008. december 28.) 😀Akkor azért már 4. éve nem vot PO és Shanny erősen megfáradt addigra, ez most egy sokkal másabb helyzet, még csak 1 évre vagyunk a SB győzelemtől...
xrace77

több mint 9 éve
mi volt? (Manningnél léptem be)
több mint 9 éve
aludjunk a draftig
több mint 9 éve
Azt hiszem jól jön majd nekünk az offseason...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Sajnos hetek óta látszott, hogy gyengék vagyunk, ez a mai ismét csak ezt mutatta meg...Ward és Marshall nélkül nincs TE védekezésünk, erre még rátett Wolfe kiesése is, de a D ennyire gyenge teljesítményét még ez se igazán magyarázza, sajnos Wade papát is mintha kezdenék kiismerni...
Az O oldalra nem nagyon vannak szavak már, az utolsó 5-6 meccsen talán a liga legrosszabb támadósora lettek...

több mint 9 éve
hajrá. Vonék ma odab@sznak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
nah a steelers megtette a szivességet, ideje hogy mi is elkezdjük a szezont 😀nyilván mocskosul nehéz meccs lesz 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
nem tudom ébren tudom-e maradni a meccsre, dewww.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/161225_inactive_list.jpg
több mint 9 éve
nem a steelres W kell, hanem egy ravens L 😀Ergo "mindösszesen" a saját meccseinket kell behúzni és be is csusszantunk a rájátszásba 😀Általános DoktorESPN playoff machine szerint kell a Steelers W is nektek. Amellett, hogy hozzátok mindkét meccset és a Dolphins bukik a Pats ellen.
fodi91
több mint 9 éve
fodi91
196
Ergo "mindösszesen" a saját meccseinket kell behúzni és be is csusszantunk a rájátszásba 😀Általános DoktorESPN playoff machine szerint kell a Steelers W is nektek. Amellett, hogy hozzátok mindkét meccset és a Dolphins bukik a Pats ellen.
több mint 9 éve
Szerintem nagy csoda lenne ha ma a támadósor 13nál több pontot szerezne. de azért Go Broncos, remélem nyerünk. Tyreek Hill sajnos lefut mindenkit 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Érdekes meccs lesz a sok hiányzó és az O# formája miatt, de azzal h az Oakland győzött, sztem megnyitotta nekünk az utat: A Pecc előbb játszik, mint mi és sztem tanultak a tavalyi évből és nem fogják ellazázni/leadni a phins ellen a meccset és ezzel a hazai pályát.Ergo "mindösszesen" a saját meccseinket kell behúzni és be is csusszantunk a rájátszásba 😀
Érzésre a mai meccs a mindent eldöntő, ha ez meglenne, akkor nagyon bizakodó lennék az utolsó hét előtt | (ha bukunk, akkor ilyen gond nem lesz, mert matematikailag is elszállt a PO...) |
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Carr sérülés. Nem örülök, így nem ugyanaz, de nagyobb esélyünk van PO jutni.sztem hagyjuk a Carr témát amíg nincs meg a KC meccs 😀
Heisman Trophy