Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
QBkSiemian
- rendelkezik némi mobilitással
- viszonylag pontos
Nem egy sztár QB matéria, de be lehet tenni a kezdőbe is, és van vmilyen offense. Ha jól játszik a csapat, nyer, ha nem, nem teszi hozzá azt a plusszt se. A 3 vereség egyik se elsősorban rajta múlott, sőt a KC ellen adott a végén egy vezetést érő TD-t, A Titans ellen droppolták a fordítást érő TD-t, majd jól haladt FG felé, csak jött a Derby fumble, hát most ő se sokat tett hozzá.
Ezzel egyértelműen game manager QB vonalon lehet számítani rá, és ebbe az irányba képezni. Csökkenteni a hibákat. nem dob sok INTet, de dobjon még kevesebbet, tanulja meg eldobni a fenébe a labdát sack előtt. Nekem az is jó, ha csak akkor keres 2. 3. célpontot, ha már menekül.
Lynch
Na őt már inkább franchise QB-nak építették, de hatalmas nagy nulla amit jelenleg tud, Siemianhez képest is. A Jags elleni teljesítmény hivatalos SI mértékegység szerint is nézhetetlen volt. Nem túlzás, szenvedés volt. Tavaly a KC ellen nagyon szarul játszottunk, de az a KC volt, nem a Jags, garbage timeban még TD-t is szereztünk, a Jags ellen 60 perc kilátástalanság az O részéről, pontosabban csak kb 20, mert annál többet nem nagyon voltak fent, és ez Lynch műve is. Booker hasonlóan nagy darab nulla, de a macska futójáték nélkül is többnyire tudja mozgatni az O-t. Kivéve a Pats ellen a 3. negyed. Shit happens. Lynch 8 szar negyeden van túl. Előnyből befejezett egy meccset, de nagyon messze van jelenleg a kezdőtől.
Davist hagyjuk.
Most vagy türelmesen várunk egy évet, hogy mi sül ki ebből, vagy hozzuk Romo-t. Rémálmomban Kaepernicket. Maradjunk inkább Romonál. Az egész dolog az árán és a fizetésén múlik. Ha elfogadható, akkor jöjjön. Siemian nem játszik kifejezetten rosszul, de úgy se, hogy ne lehessen egy Hall of Verygood irányítóra lecserélni. És szerencsére akkora hype se lengi körbe mint Tebow-t.
Lynch meg megintcsak türelmesen várhat még pár évet, mint Oz. Még a padon is tud mit tanulni. Ráadásul Romotól talán többet, mint Davistől vagy Sancheztől.
Ha Romo drága, fizetésben vagy pickben, akkor jó kérdés a hogyan tovább. Valszeg újabb open competition, amit simán lehet hogy a macska nyer jövőre is. Az viszont azt jelenti, hogy továbbra is átmeneti időszakot élünk majd. Valszeg harcban a POért, ha nem történik rendkívüli, de nem contenderként.
Kubes
Ezen nincs mit szépíteni nem működik a rneszer.
Nem működött Manninggel, oké, öreg volt és sérült, de szerintem más rendszerben ez nem jött volna ki ennyire
Nem működött igazán Oszival se. Voltak pillanatai, de hány meccs volt pont nélküli második félidővel? 3? 4? First downt se nagyon tudtunk szerezni, amikor nem ment neki.
Nem működik a macskával se. Eggyel jobban látni, hogy mit akar, de eggyel kevésbé működik.
Lynch-hez alkalmazkodnia kell a gameplannel, de eddig az a legrosszabb amit láttunk.
A futás nem ment CJ-vel. Év végére belejött, de azért nem az a szint volt, mint 2014.
Nem ment Hillmannel egy-két jó meccset leszámítva
Eddig abszolút nulla Bookerrel.
Az OL teljesen ki lett cserélve tavalyról. Egyedül Paradis maradt, meg Garcia a rotációból. Pass protectionben gyengék, futáshoz talán a tavalyinál is gyengébbek.
TE?
Daniels, Phillips, Heuerman, Green, Derby. Derby-t viszonylag sokat keresi a macska, főleg 3rd downoknál. Nem az hogy rossz TE, de ez még így se nagy produkció, mondhatni elmaradunk Danielsnél, akinek a távozásának én azért titkon örültem, aztán csak még inkább leépült az egész. Phillips itt sincs, már, Green, Heuerman örökígéretek. Nem tudom mondjuk minek ígérni akkor, de ennyi baj legyen.
Szóval ez a második éve a rendszernek. Semmi pozitívum, egyik csapatrészben se. Semmi. Ez nem jó irány. SB-re való tekitnettel valszeg próbálkozhat még egy évet, de nem vagyok meggyőzve, hogy a jó irányba megyünk, vagy hogy megyünk egyáltalán valahova.
És nem azt mondom, hogy vegyük el a playcallingot Kubestől. Nem azt érzem problémának. Hanem azt, hogy ez a csapat, ezt a játékot nem tudja játszani. Ehhez az OL-hez quick release, meg segítség RT poszton. 7 step passzokból nem lesz quick relesase. A 2011-es nagyon gyenge falból többen is Pro Bowlerek lettek 2012-re, miért? mert 4 helyett 2mp-ig kellett védeni a passzt, és mert nem 8 fős box ellen kellett utat törni.
Ehhez a rendszerhez sokkal jobb OL kell, Bookernél sokkal jobb RB, Siemiannél erősebb kar és egy TE, aki blokkolni és elkapni is tud. Ez mind hiányzik, és nem azért mert az elején vagyunk
- Jött Lynch, idő kell neki
- Jött Sombrero, bust
- Jött Stephenson, bust
- Jött Okung, nem csinál nyart
- Jött Booker, eddig bust
- Jött Vernon Davis, pár meccs után az aktív keretből is kikerült
- Jött Daniels, 1 év után megköszöntük neki
- Jött Heuerman, eddig semmi
- Greent nem kap több passzt
Ott tartunk, hogy ebből az offenseből DT, Sanders akiket fixen megtartanék. Paradis, Garcia és CJ kapna lehetőséget, kor és mutatott teljsítmény arányában számolva, a többi felőlem akár mind mehet.
Sunshine-nak tudnék szurkolni nagyon, de a meccsenkénti 1-2 elkapás, azért nem lenne akkora vér veszteség, meg vannak még így talán néhányan, de ennyi.
Ennyire nem lehet tehetségtelen egy offense. Ekkora alulteljesítésnél, azt kell nézni, hogy jól használjuk-e őket.
Egyszerűen nincs semmi ami alapján, ettől a kerettől többet várnék jövőre. Többet ennél a kilátástalan 3 pontos játéknál. Ha jön romo, az egy gamble, akár jól is elsülhet, de ő se garancia semmire.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Ez azért kellett, mert különben azzal indítottam volna, hogy azért a sérülések mindenhol benne vannak, és az előző idény legfontosabb meccsére mi gyakorlatilag már ki sem tudtunk állni ellenetek, úgyhogy az, hogy egy-egy ember ilyenkor, olyankor kiesik. Na bumm. Nálunk nem volt meccsekig Brady, aztán volt hogy a sérült, harmadik számú, újonc irányító passzolt. Kiesett Gronk, aki azért legalább annyira fontos, mint bárki más bárhonnan. Kettő darab WR-ünk volt konkrétan a tegnapi meccsen amúgy, akik egészségesek. Szóval innentől a sérüléses rész az nekem kevésbé érv.Azert ez nekem nem pont a szignifikansabb konnyebb sorsolas mintakepe, de persze siman benne van, hogy jovore teljesen mashogy nez ki a sztoriNem szeretem az ilyen összesített számokat, mert nem mondják el a mögöttes történetet. Ki hogyan, kik ellen szedte össze azokat a vereségeket, győzelmeket, kit, mikor, éppen milyen formában fog ki, stb. Nem mindegy, hogy a Steelers-el akkor futsz-e össze, ha nem játszik se Big Ben, se Bell, vagy jó formájukban, stb. Nekünk (Broncos) idén nagyon összejött, szinte az NFL összes jó offense-e szembejött, ráadásul (a Bucs-on kívül) mindegyik a jó periódusukban, nagyobb hiányzók nélkül, miközben nálunk azért szinte minden meccsen hol Ware, hol Talib, hol Siemian, hol több egyszerre nem játszott. Hacsak nem leszünk ismét pechesek, nem hiszem, hogy még egyszer ennyire összejönne - negatív értelemben - a dolog. (Megjegyzem, azt sem hiszem, hogy még egyszer annyira függjön egy csapatrész teljesítménye 1 játékos kiesésétől, mint amit idén C.J. kiesése jelentett. Előtte tudtunk futni, utána gyakorlatilag megszűnt a futás. Ennyire nem volt és nem is lesz egyoldalú az offense.)
Wyatt
Csak nehogy eljinxeljem 😀
peterk2005
Az mondjuk tény, hogy nekünk kurva nagy mákunk van ebben a szezonban, a Ravens elleni meccsig egy teljes ellenféllel játszottunk, azon a meccsen meg kikaptunk, ezért volt nálunk teljesen becsapós a 10–2, mert nem lehetett azért sokat abból levonni. Emiatt az is tény, hogy tényleg nem mindegy, mikor kit kap egy csapat. Én csak azt akartam kifejteni, hogy azért ez az NFC East azért nem olyan lebecsülendő jelenleg, és pláne nem mondom, hogy a South bármivel jobb lenne (nagyon sőőőőőőőőőőőőt). Hogy a North általában jóval nehezebb az AFC-ben, mint az East, az tény, de nem vagyok benne biztos, hogy ez idén is feltétlenül áll, jövőre persze szerintem jobban jártok az Easttel, mint Northszal járnátok. De hogy ha megnézed, jelenleg 66–44–1-gyel állnak a kövi éves ellenfelek, most 50–60–1-gyel, és ez még akkor is nyilván szép difi, ha valszeg az AFC Westtel történő találkozás miatt is gyengébb
Amúgy most esik le, hogy a Northszal mi játszottunk, nem tudom, miért gondoltam az írásodból, hogy ti 😀
Na az AFC Southszal meg ne viccelődjünk
Szóval a gyenge AFC South helyére érkezik az East, és a közepesen erős NFC South helyére a jelenleg legjobb divízió. Na ez nem nálam minden, csak nem gyengülés, akárhogy is szerezte meg ezeket a győzelmeket bármelyik csoport

több mint 9 éve
Azert ez nekem nem pont a szignifikansabb konnyebb sorsolas mintakepe, de persze siman benne van, hogy jovore teljesen mashogy nez ki a sztoriNem szeretem az ilyen összesített számokat, mert nem mondják el a mögöttes történetet. Ki hogyan, kik ellen szedte össze azokat a vereségeket, győzelmeket, kit, mikor, éppen milyen formában fog ki, stb. Nem mindegy, hogy a Steelers-el akkor futsz-e össze, ha nem játszik se Big Ben, se Bell, vagy jó formájukban, stb. Nekünk (Broncos) idén nagyon összejött, szinte az NFL összes jó offense-e szembejött, ráadásul (a Bucs-on kívül) mindegyik a jó periódusukban, nagyobb hiányzók nélkül, miközben nálunk azért szinte minden meccsen hol Ware, hol Talib, hol Siemian, hol több egyszerre nem játszott. Hacsak nem leszünk ismét pechesek, nem hiszem, hogy még egyszer ennyire összejönne - negatív értelemben - a dolog. (Megjegyzem, azt sem hiszem, hogy még egyszer annyira függjön egy csapatrész teljesítménye 1 játékos kiesésétől, mint amit idén C.J. kiesése jelentett. Előtte tudtunk futni, utána gyakorlatilag megszűnt a futás. Ennyire nem volt és nem is lesz egyoldalú az offense.)
Wyatt
Csak nehogy eljinxeljem 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
34-22 a ti csoportotoknálatok a jets nagyon lehúzza
Az AFC North
22-33-1
Az NFC South
28-27
A mienk
32-24
Az NFC East
34-20-1
Azert ez nekem nem pont a szignifikansabb konnyebb sorsolas mintakepe, de persze siman benne van, hogy jovore teljesen mashogy nez ki a sztori
Wyatt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
34-22 a ti csoportotokAz AFC North
22-33-1
Az NFC South
28-27
A mienk
32-24
Az NFC East
34-20-1
Azert ez nekem nem pont a szignifikansabb konnyebb sorsolas mintakepe, de persze siman benne van, hogy jovore teljesen mashogy nez ki a sztori

több mint 9 éve
mondjuk sztem a feleslegesen benyelt sackek kinőhetőek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Igen, arra gondolok, hogy a jó QB-k megérzik a nyomást, akkor is, ha nem látják, vagy csak perifériában. Sajnos Siemian-nak volt olyan az elmúlt hetekben, amikor a szembe jövő nyomást se reagálta le időben, annyira a passzal volt elfoglalva, hogy nem vette észre a tisztán odaérkező védőt.Nem dob vészesen sok INT-t, bár azok általában elég látványosak, mint a mostani is volt. Ami inkább a több, azok a benyelt sack-ek és ki-nem dobott labdák, ezekből van sokszor yard-vesztés és a feleslegesen rizikós passzok, vagy a grounding...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
www.sportingcharts.com/nfl/stats/player-passing-interceptions-thrown/2016/Felteszem Storm arra gondolt, hogy a jó QB-k "órája" jobban ketyeg. Ha nem látják a nyomást, akkor is gyakran eldobják, kimozognak előle. Időnként mindenkihez odaérnek, a különbség az, hogy Siemian kb. sosem érzi a vak oldalról érkező nyomást, csak azt veszi észre ami a szeme előtt történik.
Az eladott labdáit nem tartom kirívóan soknak, még ha 2 és fél meccsel kevesebbet is játszott. A tegnapi persze nagyon rondán nézett ki. Nem akarok okoskodni, nem tudom, hogy tanulható-e a célpontok végignézése, de ami jobbról jön neki úthenger, azzal nincs nagyon mit nézegetni.Zalán
A célpontok végignézése tanulható, de azért sokat számít az alap tehetség is. Van akinek gyorsabb, van akinek lassabb a gondolkodása a pályán. (Mondjuk nem tudom, hogy Siemiannak mennyi lehetősége van egyáltalán sokadik célpontok keresésére. A playhívás limitálhatja is, eleve nem is foglalkozva a sokadlagos célpontokkal, azokat eleve blokkolásra, decoy route-okra küldve. Akinek van ehhez szeme, az mesélhetne róla.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Azért az a jövő évi nagyságrendekkel könnyebb schedule ha jól számolom úgy néz ki, hogy a Pats csoportja, odaátról meg a Dallasé, plusz a sajátunk. 😇 Álomsorsolás leszA "nagyságrendekkel" természetesen relatív jelző, egyik év se sétagalopp. 😊 De egy olyan csapatnak, amelyik, ha idén 8-8-al végez akkor azt úgy csinálja, hogy csoporton belül 1-5 lesz a mérlege, és közben a div győztesekkel játszik az AFC-ben, annak a csapatnak már az is "nagyságrenddel" lehet könnyebb, ha div győztesek helyett harmadikak ellen játszik, és az NFC-ből nem azt a csoportot kapja, amelyikben most éppen a tavalyi SB győztes a csoport negyedik.
Zalán
(Egyébként az idei se nézett ki ennyire erősnek még tavasszal, szóval jósolgatás az egész 😊 Mindenesetre a Dallastól majd attól tartok, ha bebizonyosodik, hogy hosszú távon is ilyen sikeresek tudnak lenni. Most nagyon szalad nekik a szekér, de ha megnézed őket, akkor a védelmük az egy szem Sean Lee miatt tartja magát így, az offense-t meg az OL és két rookie viszi. Nézd meg őket az utóbbi hetekben, ahogy gyűlik a film róluk, úgy esik a hatékonyság a jobb védelmek ellen. Nem egy több éves proven team még az. Most úgy érzem közülük a Giants lehet a legnehezebb dió jövőre.)

több mint 9 éve
A speaker (gamepass) mondta tegnap, nem tudom milyen statot nézett. Mindenesetre akármilyen is, a Chargers és a Raiders schedule-je nem lehet erősebb, mert a Denverhez képest az eltérés csak annyi, hogy a Denver a tavalyi div győztesekkel játszik az AFC-ből, a többiek meg div2-4, helyezettekkel. És tavalyhoz képest most is a Houston és a Pats vezeti a saját csoportját, azaz a Denver ellenfelei. Egyedül a northban változott a helyzet, de pont az a csoport elég kiegyensúlyozott, majdnem mindegy, hogy első vagy harmadik csapat-e éppen az ellenfél. A tavalyi utolsó Oakland-nek ráadásul nem is az első háromból, hanem a 4. jutott, Browns, a liga leggyengébb csapata.Ne feledjük, negyven éve nem volt olyan kemény schedule-je egy csapatnak, mint az idei Broncosnak.Ezt így honnan?
peterk2005
Az a kimutatás szerint, amit én láttam, konkrétan a Chargers és a Raiders sorsolása is erősebb, csak a csoportból. A ligában meg jelen állás szerint a Redskinsé a legerősebb schedule.
empty taxi
(A jelenlegi állás gondolom azért tér el - már, ha hasonló rangsor a Te általad látott és a szpíker által mondott -, mert abban nem volt benne az utolsó 2-3 forduló, ahol a Denver 3db 10+ győzelmes csapattal játszik.)

több mint 9 éve
Azért az a jövő évi nagyságrendekkel könnyebb schedule ha jól számolom úgy néz ki, hogy a Pats csoportja, odaátról meg a Dallasé, plusz a sajátunk. 😇 Álomsorsolás lesz
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
www.sportingcharts.com/nfl/stats/player-passing-interceptions-thrown/2016/Az eladott labdáit nem tartom kirívóan soknak, még ha 2 és fél meccsel kevesebbet is játszott. A tegnapi persze nagyon rondán nézett ki. Nem akarok okoskodni, nem tudom, hogy tanulható-e a célpontok végignézése, de ami jobbról jön neki úthenger, azzal nincs nagyon mit nézegetni. Ha JJ Watt játszott volna ellenünk, lehet nálunk is kiment volna szólni, hogy cseréljétek már le ezt a srácot. Arra akarok utalni, hogy nem is feltétlen a legjobb DE-k jönnek. Ha vicces akarnék lenni, azt mondanám, csak a rusht érzi a pali. Lynch első kör, bár szerintem kényszerelső. De ő sem volt jobb ebben a célpontnézegetésben. Tudom, első éve. De a negyedik körös Dak-kal meg szárnyal a Cowboys. Pedig ő csereirányító éveire készült. Az ok, van mellette futás, előtte fal. Ez működhet egy újonccal is. Igen, Siemian nem hozza a gw driveokat, ez tény, De ebben bőven fejlődhet még a rutin megszerzésével. Én adnék neki még egy évet normális fallal. Most azt a Romot várjuk megmentőként, akit eddig chokkernek hívtak olykor még a saját szurkolói is, aki folyamatosan megsérül. Én bírom a palit, felőlem jöhet. De, hogy Siemiant vele együtt is látni fogjuk, az biztos.
több mint 9 éve
Ne feledjük, negyven éve nem volt olyan kemény schedule-je egy csapatnak, mint az idei Broncosnak.Ezt így honnan?
peterk2005
Az a kimutatás szerint, amit én láttam, konkrétan a Chargers és a Raiders sorsolása is erősebb, csak a csoportból. A ligában meg jelen állás szerint a Redskinsé a legerősebb schedule.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nekem ideiglenes megoldásként tetszik Siemian. Megvannak a limitjei, szerintem sosem lesz belőle franchise QB - emiatt nemrég kaptam is a fejemre 😊 -, de jelenleg nem ő a probléma. Ne feledjük, negyven éve nem volt olyan kemény schedule-je egy csapatnak, mint az idei Broncosnak. Ehhez képest nem lesz negatív szezon, egy teljesen inept offense ellenére sem. Ez a gerinc, a mag erejét mutatja. Nem kell felfordítani a rostert, nem kell fél csapatot cserélni, nincsenek nagy lyukak, a legtöbb poszton már jelentkeznek az esetleg távozó, kiöregedő játékosok helyén a használható fiatalok (Crick, Gotsis, Ray, Taylor, stb.), szóval középtávon is ép maradhat a gerinc. Ez a csapat nem állt fejre, egyszerűen csak nem sikerült pótolni a HOF irányító által hagyott űr eléggé ahhoz, hogy playoffba jusson egy olyan SB győzelem utáni évben, amilyen nehezet 40 éve egy csapat se játszott. "Egyszerűen" az oline-t és a futást kell rendbe rakni, és ebből a csapatból ismét komoly contender lehet.A fura történetben az, hogy ha azt mondanák, hogy van egy ilyen Denver, amelyik rendelkezik egy kiváló védelemmel, az offense-ben pedig elkapó poszton kiváló skill playerek vannak, melléjük van egy game managerkedésre alkalmas QB, és mindezek mellé van egy nagyon problémás oline és nem létező futás, akkor Kubiak lenne az egyik első név aki HC jelöltként eszembe jutna arra feladatra, hogy ebből egy nem pontgyáros, de működő, pontokat felrakni képes, órát menedzselni képest offense-et rakjon össze. Aztán tessék.
Úgyhogy a jövő évre nézve, fog jönni egy nagyságrenddel könnyebb schedule, nem látszik semmi akadálya annak, hogy a védelem még legalább 1 évig ilyen maradjon, és ha nem lesz jobb alternatíva, akkor Siemian egy game managelésre alkalmas QB-nak látszik. Úgyhogy "csak" meg kell oldani a falat, és kell C.J. mellé még egy (vagy kettő) futó, aki képes megtalálni a zone blocking cutback lane-eket. Ebben nincs semmi megoldhatatlan. Ha Kubes erre is képtelen, akkor inkább akassza szögre, költözzön fel Elway mellé whisky-t iszogatni és anekdotázgatni a kupáik mellett, és hozzunk egy HC-t/OC-t aki megoldja. 😉 De a reményhal ugye, szóval kétlem, hogy elfelejtette volna a szakmáját. Esélyesebb, hogy egyszerűen ezúttal mellényúlt. Ami a legjobbakkal is előfordul, de ami fontosabb az az. hogy korrigálható.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
Az OC Rick Dennison, aki egyébként Shanny alatt is volt ugyanebben a pozícióban, de igazából Kubes az OC elvileg. Már beszéltünk róla, hogy valamiért a TE poszt felé idén kevés a bizalom, nem tudom, hogy a játékosállomány minősége miatt, vagy mert nem érzi az edzői stáb a kémiát köztük és Siemian között, de ott valamit tenni kéne, mert a Kubes-offense lényeges része lenne a TE játék és most nagyon hiányzik...Az OL meg papíron jobb kéne, hogy legyen, de a füvön ez nem jön ki, sajnos a RT poszt egymagában visz el drive-okat, lassan mindegy is, hogy ki van ott, de a két OG is kevesebbet hoz, mint az elvileg rendszerigeden Vasquez-Mathis páros csinált tavaly...

több mint 9 éve
Nekem jelen pillanatban az a bajon Siemian-al, hogy nem látom, merre vezet neki az út. A karja kevés ahhoz, hogy gunslinger legyen, game managernek meg túl sok az eladott labda és a mínuszos play. Persze ezeket az utóbbiakat még levetkőzheti, de nem érzem igazán jobbnak bennük most, mint szezon elején, ugyanúgy nem érzi a rush, ugyanúgy csak egy célpontot néz, mint az első héten...Igen, lehet, hogy jobb lesz és nem is varrnám a nyakába az egészet, mert az OL is szar és a futójáték is, de egyelőre nekem túl sok a kulcs szituációban a hiba. Ezekben volt sokkal jobb PM, de (kövezzetek meg nyugodtan) még Tebow is, ha ő valamit nagyon tudott, az a "kulcs szituációkban valahogy megoldjuk" play-ek voltak. 2010 óta most először nem érzem azt a meccsek vége felé, hogy "nyugi, még simán behúzhatjuk" (igen, sokszor nem jött be akkor se, de az érzés attól még ott volt), számomra ennek az évnek ez az igazi negatívuma...

több mint 9 éve
És mért nem lehet ezt az egészet az O koordinátor nyakába varrni? (btw ki is ő?)A Pats szurkolók által megfogalmazott "nem létező Pats passrush" szétterrorizálta az int-es drive után. Nem ő a kerékkötője az O-nak, nem ő viszi el a sapka 15 százalékát, nem őt segíti csak átlagos futójáték, nem őt kellett lecserélni fogalmatlan játék miatt, és egyelőre nincs jobb választható opciónk. Sanchez vagy Kaep lehetett volna. Mindezek ellenére teszi a dolgát tisztességgel, két meccs alatt passzolt 91-et és több mont 600 yardot. Túl egyszerű Macska nyakába varrni a helyzetet, amibe kerültünk. Mindenki tisztában van vele, aki lát benne fantáziát, hogy bőven van mit tanulnia, nem ő az új Manning, és nem ő a franchise arca. És ha hozzák Romót, nem lesz olyan érzelmi kitörés itt, mint TT-Manning csere okán. Magánvéleményem szerint TR-rel sem leszünk előrébb, és sem lennénk előrébb, ha most ő állna a remek falunk mögött. Kubes, Elway és a team sara a helyzet, amiben vagyunk. Két éve alatt nem építettek tudatosan falat. Két és fél idény óta nem működik az O. Ebből 2 év Kubesé. A Super Bowl pedig elvakított - jogosan. Nem szeretem felmenteni a játékost, de Heuermann esete rávilágít. Green kiszáll, ő be, mutat 2 komoly játékot, majd alig látjuk a pályán. De a korábbi hetekben sem. Meg aztán a nyertesnek nem csak jónak kell lennie, hanem sok egyéb tényezőnek is szerencsésen kell alakulnia. Tavaly minden összejött, az idei sérülések pedig tönkretették az O-t. Elsősorban CJ-re gondolok. Ő olyan hatással van ebben az időszakban a csapatra, ami nélkül most képtelenek vagyunk potens O-ként működni. Nézetem szerint innentől nem kell számolgtatni. A továbbjutó csoporttársaink figyelme lankadni fog, pihentetnek majd játékosokat, be is húzhatjuk mind a kettőt, valahogy be is csúszhatunk a po-ba, de inkább fogadjuk el, hogy ez tényleg egy átmeneti év volt a legutóbbi offseason eseményei után és most olyan magasságokban draftolunk, ahol régen jártunk. Lesz mozgásterünk az FA-n, és a csapatban továbbra is sok lehetőség van 2017-18-ra.En is olvastam a balhet a defense meg offense kozott. Azert a defensenek azt is neznie kellene, hogy kik jatszanak a labda masik oldalan. Most igy saccra Miller szerintem tobbet keres mint az egesz o-line. 3 sztar jatekos van offensben. 2 elkapo, akiket nem tudsz normalisan megjatszani, meg egy futo akinek nem tud blokkolni a fal. Igy eleg nehez. Amugy nem olvastam ilyen balhekat amikor a 2013-as offense hasitott.És mindezt PM-es avatarral. C'Mon man... 😊
Persze ez a fizetes dolog sarkallatos, de kicsit tukrozi a helyzetet. Ettol meg lehetne normalis time management meg play calling. Nekem tetszik amugy Trevor jateka, nem egy mvp, de en latok fantaziat a sracban.
Szerk: a sztar futod meg ugye IR-en.
PM_the_sheriff
flzoli
Zalán
A nevek alapján amúgy nem feltétlen kéne ez a fal ekkora kókler legyen. Okung és Paradis simán pro-bowl szint körüli játékos alapesetben. És mellé még 2 TE-s játékok is vannak dögivel, vagyis plussz 5 ember, akiket nem lehetett értelmesen egységbe gyúrni, hogy legalább valami működjön... Ez baromira nem a sérüléseken múlik
több mint 9 éve
A Pats szurkolók által megfogalmazott "nem létező Pats passrush" szétterrorizálta az int-es drive után. Nem ő a kerékkötője az O-nak, nem ő viszi el a sapka 15 százalékát, nem őt segíti csak átlagos futójáték, nem őt kellett lecserélni fogalmatlan játék miatt, és egyelőre nincs jobb választható opciónk. Sanchez vagy Kaep lehetett volna. Mindezek ellenére teszi a dolgát tisztességgel, két meccs alatt passzolt 91-et és több mont 600 yardot. Túl egyszerű Macska nyakába varrni a helyzetet, amibe kerültünk. Mindenki tisztában van vele, aki lát benne fantáziát, hogy bőven van mit tanulnia, nem ő az új Manning, és nem ő a franchise arca. És ha hozzák Romót, nem lesz olyan érzelmi kitörés itt, mint TT-Manning csere okán. Magánvéleményem szerint TR-rel sem leszünk előrébb, és sem lennénk előrébb, ha most ő állna a remek falunk mögött. Kubes, Elway és a team sara a helyzet, amiben vagyunk. Két éve alatt nem építettek tudatosan falat. Két és fél idény óta nem működik az O. Ebből 2 év Kubesé. A Super Bowl pedig elvakított - jogosan. Nem szeretem felmenteni a játékost, de Heuermann esete rávilágít. Green kiszáll, ő be, mutat 2 komoly játékot, majd alig látjuk a pályán. De a korábbi hetekben sem. Meg aztán a nyertesnek nem csak jónak kell lennie, hanem sok egyéb tényezőnek is szerencsésen kell alakulnia. Tavaly minden összejött, az idei sérülések pedig tönkretették az O-t. Elsősorban CJ-re gondolok. Ő olyan hatással van ebben az időszakban a csapatra, ami nélkül most képtelenek vagyunk potens O-ként működni. Nézetem szerint innentől nem kell számolgtatni. A továbbjutó csoporttársaink figyelme lankadni fog, pihentetnek majd játékosokat, be is húzhatjuk mind a kettőt, valahogy be is csúszhatunk a po-ba, de inkább fogadjuk el, hogy ez tényleg egy átmeneti év volt a legutóbbi offseason eseményei után és most olyan magasságokban draftolunk, ahol régen jártunk. Lesz mozgásterünk az FA-n, és a csapatban továbbra is sok lehetőség van 2017-18-ra.En is olvastam a balhet a defense meg offense kozott. Azert a defensenek azt is neznie kellene, hogy kik jatszanak a labda masik oldalan. Most igy saccra Miller szerintem tobbet keres mint az egesz o-line. 3 sztar jatekos van offensben. 2 elkapo, akiket nem tudsz normalisan megjatszani, meg egy futo akinek nem tud blokkolni a fal. Igy eleg nehez. Amugy nem olvastam ilyen balhekat amikor a 2013-as offense hasitott.És mindezt PM-es avatarral. C'Mon man... 😊
Persze ez a fizetes dolog sarkallatos, de kicsit tukrozi a helyzetet. Ettol meg lehetne normalis time management meg play calling. Nekem tetszik amugy Trevor jateka, nem egy mvp, de en latok fantaziat a sracban.
PM_the_sheriff
flzoli
több mint 9 éve
En is olvastam a balhet a defense meg offense kozott. Azert a defensenek azt is neznie kellene, hogy kik jatszanak a labda masik oldalan. Most igy saccra Miller szerintem tobbet keres mint az egesz o-line. 3 sztar jatekos van offensben. 2 elkapo, akiket nem tudsz normalisan megjatszani, meg egy futo akinek nem tud blokkolni a fal. Igy eleg nehez. Amugy nem olvastam ilyen balhekat amikor a 2013-as offense hasitott.És mindezt PM-es avatarral. C'Mon man... 😊
PM_the_sheriff
több mint 9 éve
Amúgy Forsett elég szépen ment az első driveokban, mért nem lehetett őt nyomatni végig a fogalmatlan Booker helyett?
több mint 9 éve
En is olvastam a balhet a defense meg offense kozott. Azert a defensenek azt is neznie kellene, hogy kik jatszanak a labda masik oldalan. Most igy saccra Miller szerintem tobbet keres mint az egesz o-line. 3 sztar jatekos van offensben. 2 elkapo, akiket nem tudsz normalisan megjatszani, meg egy futo akinek nem tud blokkolni a fal. Igy eleg nehez. Amugy nem olvastam ilyen balhekat amikor a 2013-as offense hasitott. Persze ez a fizetes dolog sarkallatos, de kicsit tukrozi a helyzetet. Ettol meg lehetne normalis time management meg play calling. Nekem tetszik amugy Trevor jateka, nem egy mvp, de en latok fantaziat a sracban.
Szerkesztette: PM_the_sheriff
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
Update:Szerintem kár őket nézni már. Inkább lényegesebb a Titans/Texans, Steelers/Ravesn, Phins triót kémlelni.
DEN 7:3
KC: L; JAG: W; TEN: L; NE:L; KC: L; OAK:L
Week17: 8:8
KC 7:3
DEN: W; ATL: L; OAK: W; TEN:L; DEN: W; SD:W
Week17: 11:5
OAK 8:2
CAR: W; BUF: W; KC:L; SD:W; IND:W; DEN:W
Week17: 13:3
Sajnos még a TEN-t sem vertük, és 9. seed a miénk, és ha egy Field góllal szeretnénk meccset nyerni akkor fel kéne javulni a D-nek, mert ez a 16-17 pont amiket kapunk sok lesz. 😉
sirarcheer
Én azt mondom, a KC meglesz a hétvégén, és az OAK ellen talán már B csapat ellen kellene összeszenvedni valahogy
több mint 9 éve
Ezt én sem értettem.Nyugalom, nem kell a flame...Továbbá nem állítjuk meg az órát, és nem próbálunk meg fg távolságig elmenni egy perccel és két időkéréssel a félidő vége előtt.
Az a helyzet, hogy ez a Pats tényleg nem volt túl acélos, verhettük volna őket, de úgy nem lehet, hogy kapásból adunk nekik 3 pontot egy fumble-el, aztán egy brainfart INT-el már félútra kerültek a TD-hez, majd még elvettünk magunktól 3 pontot egy szar play-el, ahol Siemian ahelyett, hogy kidobta volna a pályáról a labdát a nyomás miatt, a védő által őrzött RB-nek dobta a labdát -6 yard-on. Ez így 13 pontnyi különbség, pont, amennyi a végén a két csapat között volt...
StormST
Zalán
Már-már Fox-i magasságokban a timemanagement.
több mint 9 éve
Update:DEN 7:3
KC: L; JAG: W; TEN: L; NE:L; KC: L; OAK:L
Week17: 8:8
KC 7:3
DEN: W; ATL: L; OAK: W; TEN:L; DEN: W; SD:W
Week17: 11:5
OAK 8:2
CAR: W; BUF: W; KC:L; SD:W; IND:W; DEN:W
Week17: 13:3
Sajnos még a TEN-t sem vertük, és 9. seed a miénk, és ha egy Field góllal szeretnénk meccset nyerni akkor fel kéne javulni a D-nek, mert ez a 16-17 pont amiket kapunk sok lesz. 😉
I wanna' that ring again!
több mint 9 éve
Állítólag Kubes állított meg a kiabálást a DB-k és az OL között az öltözőben a meccs után. Két mecs, 17 és 16 kapott pont, két vereség, valahogy meg tudom érteni a D frusztráltságát...Kubes egyébként azt mondta, hogy ő akarta Norwood-ot a keretbe, mert már csinált szép dolgokat. Ja, hát volt olyan, de azóta kb. csak szart csinált és most ismét "meghálálta" a bizalmat, remélem azért ezekből a jelekből már Kubes is tud tanulni...