Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 724 — SB 50 Champion @ Grund
Miért kevered ide Fowler-t? Ő egy slot WR, 10 centivel alacsonyabb és 20 kilóval könnyebb, mint JT vagy Green, ő csak akkor komoly redzone célpont, ha mondjuk slant-et nyomunk, nem akkor, amikor a két nagydarab TE, ő eltűnik a tömegben az endzone-ban...

Nekem pont az a meggyőződésem, hogy még egy olyan célpont hiányzik Siemian-nek, mint DT, aki magasságban és súlyban is komolyan vehető az endzone-ban és tudja is, hogy hogyan kell ott mozogni. Ez utóbbit tudta JT és ezt nem tudja Green, pedig Kubes offense-e pont a sok TE játékra épülne a futások mellett, pont most kéne egy jó kezű, jól mozgó TE. Lehet itt PM-et fényezni és igen, tudott ő jobbat kihozni WR/TE-kből, mint amit mások, de ettől még JT rohadtul hiányzik és sokkal veszélyesebb lenne vele az O, nem véletlen, hogy tavaly óta kb. a 10. TE-t próbáljuk ki...

Szerintem tőlünk PM érkezése óta nem sok olyan WR/TE ment el, akinek volt szignifikáns produktuma nálunk és utána csapatra találva komolyan visszaesett a teljesítményük. Decker-é biztos nem, Tamme-é se. JT-n lehet vitatkozni, de én azért megvárnám, hogy mit produkál, ha legalább 14-15 meccsen egészséges tud lenni.

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 641 — The Mathematician
egyébként JT statjait nézve én is inkább afelé hajlok hogy ő sem biztos hogy akkora segítség lenne
persze így nem lehet megítélni dolgokat, mint ahogy azt se tudjuk Óz hogy varázsolna a Broncosban

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 641 — The Mathematician
a small correction :  en.wikipedia.org/wiki/Brandon_Stokley

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
De ha nem rémlik, akkor itt vannak táblázatok, lehet böngészni, 2013-ban 1. helyen voltunk Pts/RZ és TDs/RZ-ban is, 2014-ben 2. és 3. helyen, 2015-ben ez lement 22. és 28. helyre.

www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff2013
 www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff2014
 www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff2015

Igen, volt rezsimváltás, meg sérülés PM-nél és Oswi bejövetele, de ebben a durva visszaesésben keményen ott van JT kiválása. Ja, Green 2011 óta van a csapatnál, 4 évet dolgozhatott együtt PM-el...
StormST
Igen. És 2012-ben is top3-ban volt a csapat, amikor JT még sehol se volt, Dressen és Tamme volt a két TE. Ha pedig megnézed Manning karrierjének Colts-os időszakát, akkor azt látod, hogy még a legrosszabb éveiben is top 10-ben volt a Colts RZ efficiency-ben. De általában inkább 1-5. Tök mindegy, hogy éppen Harrison, Wayne, Stockley, Dallas Clark, vagy valaki más volt az első számú RZ célpontja. 2010-ben pl. lesérült az komplett első receiver sor Wayne-en kívül (Garcon, Clark, Gonzales IR, stb.), és mit tesz isten, jött a semmiből Austin Collie és Jacob Tamme, mindkettőjük statjai az egekbe szöktek, a Colts meg velük is első lett a ligában RZ efficiency-ben. (Collie pl. fél idény alatt 600+ yard, 8TD a semmiből, aztán amikor ő is kiesett, jött a helyére Blair White - who? az a 4-5 meccs volt a teljes NFL karrierje.... - és pár meccs alatt 350 yard, 5TD.).

Kedveltem - ill. ma is kedvelem - JT-t, mert szimpatikus játékos, jó fej srác, de belőle is Manning csinált "elit" játékost a posztján. Ahogy a többiekből is, 1-2 kivételtől - Harrison, Wayne, itt Denverben DT, talán Sanders, talán-talán Decker - eltekintve. Nem véletlen, hogy amikor ezek a játékosok máshova kerültek, hirtelen felére esett a produktumuk. Mindegyiknek - azt az 1-2 kivételt kivéve. 2015-ben pedig azért esett vissza a RZ hatékonyság, mert Manningnek lett vége, nem azért, mert JT elment. Meggyőződésem, hogy ha JT itt lenne, akkor se lenne most jobb a RZ hatékonyságunk Siemiannal. NEKI JT sem lenne nagyobb segítség, mint Green vagy Fowler. Ahogy Bortles-en sem segít. Az a RZ target, amelyik Siemiannak is segíteni tud(na), az a Greg Olsen / Dez Bryant / DT kategória. (Gronkot nem említem, ő külön kaszt)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
Lassan egy komplett csapatnyi játékos és pick összejön abból, hogy megpróbáljuk pótolni Elway talán egyetlen eddigi hibáját, Julius elengedését, és eddig még nem sikerült megoldani, remélem a többi hibája nem fog ennyibe kerülni... 😛
StormST
Én Doom elvesztését is Elway hibájának tekintem, 2013-ban nagyon hiányzott, aztán hozta Ware-t. Az egy dolog, hogy drágább volt, Dumervil lett volna, 2014-ben Doom All Pro évet tolt, de 2 évet nézve már lehet Ware felé billen a mérleg, a leadership meg amit az öltözőbe hozott, az felbecsülhetetlen érték. Ki tudja Von talpra tudott-e volna állni, onnan ahol 2013-ban volt magáné-letileg. Szóval azért elég jól helyrehozta azt a hibát Elway.
Black_Adder
Szóval nem hibázott, hanem az lett volna a hiba, ha megtartja 😛
Wyatt
nem, mert nem Ware-re cserélte le 2013-ban, hanem megpróbált egy paycutot, ami egy cutban végződött, majd 2013-ban előbb elitlitták Millert, aztán lesérült, és úgy általában nem sok passrush volt.

Ha 2014-ben Doom nyakára ráhozza Ware-t, majd Doomot elcseréli vagy cutolja, na az így utólag lehetne akár szenzációs húzás is, de a valós forgatókönyv szerint az én olvasatomban, 2013-ban elkövetett egy hibát, amit 2014-ben sikeresen javított. Ha most Derby jobb lesz, mint Julius valaha volt, akkor ez a "hibát" is javítva lesz, de attól még tavaly hiányzott ő nagyon.

Egyébként Juliusra nem biztos, h lett volna keret, de Dumervilnek élő szerződése volt...

Ez egyébként nem panaszkodás, 5 év alatt 2 olyan szignifikáns dolgot tudtunk össeszedni, amit az idő megcáfolt. Clevelandben pl keresik azt a 2 dolgot ugyanebben az időben, ami pont bejött...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 157 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Rossz hír: CJ kihagy pár hetet, az se kizárt, hogy a szezont is...
Black_Adder
mi történt cj-vel?
Zalán
Első negyed utolsó játekában megsérült a térde. Nem tudni h mennyire súlyos, jelenleg másodvéleményre várunk.

(Mike Klis szerint súlyos, akár IR-es, de még nem tudni biztosat)

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lassan egy komplett csapatnyi játékos és pick összejön abból, hogy megpróbáljuk pótolni Elway talán egyetlen eddigi hibáját, Julius elengedését, és eddig még nem sikerült megoldani, remélem a többi hibája nem fog ennyibe kerülni... 😛
StormST
Én Doom elvesztését is Elway hibájának tekintem, 2013-ban nagyon hiányzott, aztán hozta Ware-t. Az egy dolog, hogy drágább volt, Dumervil lett volna, 2014-ben Doom All Pro évet tolt, de 2 évet nézve már lehet Ware felé billen a mérleg, a leadership meg amit az öltözőbe hozott, az felbecsülhetetlen érték. Ki tudja Von talpra tudott-e volna állni, onnan ahol 2013-ban volt magáné-letileg. Szóval azért elég jól helyrehozta azt a hibát Elway.
Black_Adder
Szóval nem hibázott, hanem az lett volna a hiba, ha megtartja 😛

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 912 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Black_Adder
mi történt cj-vel?

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
StormST
Black_Adder
Hosszabb távon sztem sokkal jobban jártunk így, Ware nagybetűs példkép, Von is rengeteg helyen lenyilatkozta h nelküle nem lenne itt (ettől még abban a pillanatban nagy hiba volt, de utólag jól jöttünk ki belőle).

több mint 9 éve

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
StormST

több mint 9 éve
Igen, pont ezt akartam írni, Green jó célpont mezőnyben, de azt, amit Julius nyújtott endzone célpontként, még nagyon nem tudtuk pótolni...
StormST
Azt nem is fogjuk tudni, mert nem JT volt a deadly weapon, hanem Manning. Manningnek mindegy volt, Decker, Welker, Stockley, Harrison, Dallas Clark, stb. Bármilyen alkat, bármilyen méret, ha eleget gyakoroltak együtt, akkor RZ-ban kihozta a maximumot bárkiből. Greenből is hasonló célpontot csinált volna.

Meglátjuk. Felteszem az az 5. kör conditional. Belichicknek kell a roster hely, rövidesen aktiválni kell 2 játékost is, Kubiak meg próbálgat, hátha bejön. Legalábbis remélem nem arról van szó, hogy Heuerman megint IR felé kacsingat....
peterk2005
Szerinted, szerintem meg rohadtul hiányzott tavaly Julius, Manning-el és Oswi-val is fos volt a redzone offense, emlékeim szerint ment is itt miatta a panaszkodás épp eleget...

De ha nem rémlik, akkor itt vannak táblázatok, lehet böngészni, 2013-ban 1. helyen voltunk Pts/RZ és TDs/RZ-ban is, 2014-ben 2. és 3. helyen, 2015-ben ez lement 22. és 28. helyre.

www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff2013
 www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff2014
 www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff2015

Igen, volt rezsimváltás, meg sérülés PM-nél és Oswi bejövetele, de ebben a durva visszaesésben keményen ott van JT kiválása. Ja, Green 2011 óta van a csapatnál, 4 évet dolgozhatott együtt PM-el...

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Igen, pont ezt akartam írni, Green jó célpont mezőnyben, de azt, amit Julius nyújtott endzone célpontként, még nagyon nem tudtuk pótolni...
StormST
Azt nem is fogjuk tudni, mert nem JT volt a deadly weapon, hanem Manning. Manningnek mindegy volt, Decker, Welker, Stockley, Harrison, Dallas Clark, stb. Bármilyen alkat, bármilyen méret, ha eleget gyakoroltak együtt, akkor RZ-ban kihozta a maximumot bárkiből. Greenből is hasonló célpontot csinált volna.

Meglátjuk. Felteszem az az 5. kör conditional. Belichicknek kell a roster hely, rövidesen aktiválni kell 2 játékost is, Kubiak meg próbálgat, hátha bejön. Legalábbis remélem nem arról van szó, hogy Heuerman megint IR felé kacsingat....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Elég fura, hogy 2 contender csapat trade-el egymás között a bajnokság eme szakaszában.

Az is fura, hogy mitől ment fel az ára 6. körről 5. körre.

Kit küldtünk el, hogy legyen neki hely?
Black_Adder
Shiloh Keo került utcára.

Ezt egyébként jó jelnek veszem: mind Parks, mind Simmons látszatra jól teljesít, ezek szerint a stáb is meg van elégedve velük.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Van itt egy jól blokkoló, és elkapásban is használható Green, plusz egy tavalyi második körös fiatal, aki idén egészséges először. És van egy Fowler, aki alkatánál fogva simán használható hasonlóan, ahogy egy move TE. Kubiak szereti a posztot, fontosnak tartja - tavaly pikk-pakk kidobtunk egy valag pénzt Vernon Davis-re is idény közben -, de akkor sem nagyon értem, hogy minek jön ez a srác? Mondjuk az az 5. kör nem fog hiányozni, rengeteg pickje lesz enélkül is, szóval....
peterk2005
Heuerman 3. körös volt.

Endzone célpont amúgy azért kéne továbbra is, akinek fel tudod dobni oda, hogy vagy ő kapja el vagy senki. Majd meglátjuk, hogy Derby mire viszi, az 5. kör azért már pont nem az, amit a semmire kidob az ember...

több mint 9 éve
Van itt egy jól blokkoló, és elkapásban is használható Green, plusz egy tavalyi második körös fiatal, aki idén egészséges először. És van egy Fowler, aki alkatánál fogva simán használható hasonlóan, ahogy egy move TE. Kubiak szereti a posztot, fontosnak tartja - tavaly pikk-pakk kidobtunk egy valag pénzt Vernon Davis-re is idény közben -, de akkor sem nagyon értem, hogy minek jön ez a srác? Mondjuk az az 5. kör nem fog hiányozni, rengeteg pickje lesz enélkül is, szóval....

több mint 9 éve
Elég fura, hogy 2 contender csapat trade-el egymás között a bajnokság eme szakaszában.

Az is fura, hogy mitől ment fel az ára 6. körről 5. körre.

Kit küldtünk el, hogy legyen neki hely?

több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
ui.: A pecces kollégák ne tartsák magukban az insider infókat 😊
Általános Doktor
Érdekes projekt játékos, college QB.

Az NFL-ben "move" TE-posztra konvertált. Viszonylag atletikus, meglepően jó keze van. Route-futás terén nem tudom hogy áll. A blokkolás nem erőssége, in-line totál használhatatlan.

Inkább olyan típusú TE, akit egyértelmű passz szituációknál kiküldesz a slotba... szvsz hasznotokra válhat.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Lett végre egy normális tight endetek 😕
Ráadásul egyben rögvest a legjobb irányítótok is 😕
Wyatt
Igen, Oswi elterelte a figyelmünket: adtunk egy 2017-es ötödik kört a Peccnek A.J. Derby (TE) szolgálataiért.

Tavalyi 6. körös TE, aki Heuermanhoz hasonlóan térdsérülésből gyógyulgatott tavaly.
Idén a preseasonban jól mozgott: 4 meccsen 15 elkapásból 189 yard és 1 TD a mérlege, 4 meccsen az alapszakaszban is pályára lépett, elkapást nem jegyzett.

Gronk és Bennett mögött nem sok játéklehetőség jut még egy jobb TE-nek sem, ugyanakkor Gronk sérült volt a szezon elején és mégse tűnt ki.

Ha tényleg megvan benne az a potenciál, amit Kubesék látnak, akkor egy ötödik kör nem tétel érte (idén nálunk pluszban két harmadik és egy ötödik körös comp pick várható), ugyanakkor Bennett csak egy negyedik körébe került a Peccnek | tudom h problémás volt + nagyobb a fizuja, de mégiscsak egy kipróbált pro bowler volt | + még nincs elkapása a ligában, így nem látom h miért érne többet, mint a tavalyi hatodik kör, amiért kihúzták...

Az idő majd nyilván eldönti, de jelen ismeretek birtokában kicsit túlárazott tradenek érzem, reméljük jól sül el.

ui.: A pecces kollégák ne tartsák magukban az insider infókat 😊

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26
Oswi szerintem túlértékelt.Nem szeretnék senkit sem megszólitani,de szerintem ő kevés egy bitang offense vezetésére.Nem azért mert egyöntetűen gondolom,hanem mert egyszerúen nem tud többet.Palacsinta vagyok minden NFL meccshez,de mint laikus is látom hogy Oswi kevés a mi támadófalunkba.
Foresz
Hát oda még Peyton is kevés lett volna Még akkor is, ha Brady-t is a nyakába veszi 😀
peterk2005
Ezen az alapon Jared Lorenzen (6-4 320 font) vagy JaMarcus Russell (6-6 300 font) kell ide 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Foresz Denver Broncos 951 — Broncos
Oswi szerintem túlértékelt.Nem szeretnék senkit sem megszólitani,de szerintem ő kevés egy bitang offense vezetésére.Nem azért mert egyöntetűen gondolom,hanem mert egyszerúen nem tud többet.Palacsinta vagyok minden NFL meccshez,de mint laikus is látom hogy Oswi kevés a mi támadófalunkba.
Foresz
Hát oda még Peyton is kevés lett volna Még akkor is, ha Brady-t is a nyakába veszi 😀
peterk2005
Nyilván érted hogy a QB is része a támadófalnak,és úgy értettem a dolgot.
Nem az hogy ő is beleáll...remélem nem fogunk ilyen nyilvánvaló részletkérdéseken vitatkozni....
több mint 9 éve
Nem tudom volt-e, de:
Talib : Brock < Siemian
Heisman Trophy
Hát ja, nyilván ő az aki megszólal, ki más.... Mindegy, amíg Talib v2016 >= Talib v2015, addig hadd csinálja 😀

több mint 9 éve
Foresz