Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Wolfe hajszálrepedést szenvedett az alkarjában, valszeg a byeweek után tud visszatérni.Az eddig sem túl acélos futás elleni védekezésünk újabb pofont kapott ezzel...
A szenteket ettől függetlenül ütni kell, a bye után lesz még pár meleg meccs, nem fér bele szvsz egy újabb L.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
nem néztem élőben, és nem tudom hogy akarom-e felvételről
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Benne volt a bukó a sok sérülttel, fel kell szívni magunkat.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Ehhez a meccshez kevesek voltunk nagyon, a Raiders most, főleg hazai pályán, jobb csapat nálunk,komplettebbek és az OL munkája fényévekkel előzi meg a miénkét. Megérdemelten nyertek, mert nem tudtunk futni és Siemian meg ehhez a szinthez kevés, rutintalan és néha a koncentrációja is ingadozik...Végig látszott, hogy a Raiders a jobb csapat, ezért nem igazán értettem, hogy a bírók miért löktek még rajtuk egy nagyot a második félidőben, teljesen felesleges volt. Ha nem lett volna holding, akkor a vonal mellett két zebra megadott volna egy olyan elkapást, ahol kb. 30 centivel lépett ki a srác, aztán meg egy drive vége ment oda ajándékba. Nem ezen múlott és éppen ezért nem értettem, hogy miért gondolták, hogy kellett...
Remélem Wolfe tud majd játszani, bár sajnos kicsi esélyt látok rá, Talib nagyon kéne és Webster is, különben Brees csúfosan el fog minket rendezni, neki még futójáték se kell majd, ha így marad a secondary...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Ennyi sérültet a mi védelmünk se bír el. Talib, Webster, Marshall, Wolfe, 3 kezdő meg egy olcsan csere akinek más sérülése miatt előre kellett volna lépnie. Főleg Roby rossz napja miatt. De nem itt kezdődnek a bajok.CJ nélkül nincs futójáték, futójáték nélkül az O a tavalyit is alulmúlja, legfeljebb kevesebbet adjuk el.
Így aztán az ellenfél előnybe kerül, a futás elleni védelmünk meg tragédia. Ha Wolfe hosszabb időre kidől lejjebb kell adni a várakozásainkat. >6os átlaggal futnak ellenünk.
Alapvetően 2 momentum volt ahol fordulhatott volna a szerencse. Sanders majdnem elkapása és Ward majdnem INTje. Egyikből se mi jöttünk ki jól.
Ilyen apróságok még, hogy mi a répáért kell a Kickoffot kihozni az EZ-ből. Sosem jutunk el vele 25-ig.
Hogy megint minősíthetetlenül kezdjük a meccset. 4 3&out, a védelem is rendre gyengélkedik az elsőben
A Booker hypeot se ezen a héten értettem meg...
kb 40 percet volt fenn a védelmünk
Bírókkal nem foglalkoznék mert nem elegáns, abban se vagyok biztos h lenne-r rá okunk, csak azért említem meg, mert volt aki előre ekönyvelte hogy csalni fogunk és hogy világ méretű összeesküvés van az Oakland ellen a Broncos javára. Na én ezt biztos nem láttam így. Ja és senkit nem ütöttünk ki, (mondjuk igazából az első hét óta), úgy tűnik a tényként kezelt bounty system se elég motiváló...
Összességében a Raiders jobban játszott, megérdemelten nyert.
Jövőhéten se lesz sokkal könnyebb, azok a meccsek ahol papíron az offense-nek van könnyebb dolga, na azokat bukjuk el...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Ha jól emlékszem a 15 pontot nem is mi, hanem a Raiders szerezte, mi annyit se15-12 lett akkor
peterk2005
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Ha jól emlékszem a 15 pontot nem is mi, hanem a Raiders szerezte, mi annyit se. Az egy nagyon fura meccs volt, a Raiders gyak. nem tudott haladni, mi meg levegőben egész szépen, de vagy 4 vagy 5 labdavesztésünk is volt, semmiből nem jött össze a pont. (Mint a Chargers elleni utolsó meccs első félidejében).Most nem hiszem, hogy a Raiders off ennyire töketlen lenne, Carr nagyon jó, elkapói is bőven vannak. Viszont náluk meg a defense ellen lehet haladni. Siemiannak és Bookernek oda kéne tennie magát. És most nem kéne 3-4 labdát elveszteni 😊 Ha lehet, akkor egyet se.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
nem hiszem hogy nyerünk sajnos, de a D# összehozatja, mint mindig. Az fontos hogy ha eljutunk a RZ-ba akkor legyenek TD-k is, tavaly úgy kaptunk ki egyszer ellenük, hogy 15 pontot szereztünk azthiszem. GO BRONCOS!!!
több mint 9 éve
továbbra sem tudom hogy fent maradjak-e a meccs miatt 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Rég bírt már ekkora téttel a Broncos@Raiders rangadó. Legutóbb 2011-ben lehetett volna, ha úgy hozza a sorsolás, hogy a végén játsszunk, viszont helyette az első héten kikaptunk besztcsensszel, aztán a visszavágón 2-5-tel álltunk és még nem sejtettük, hogy egy 6-0-s rohammal csatlakozunk az öldöklő küzdelemért az AFCW legkevésbé rossz csapata címéért.A mostani meccs viszont MOST tűnik úgy, hogy akár a div győzelemről is hivatott lehet dönteni. Két 6-2-es csapat, ahol ráadásul a vesztes, a várakozások szerint nem a 2. hanem a 3. helyre csúszik nyugaton.
Akinek ennek ellenére problémája lenne a ráhangolódással, itt egy újra felfedezett videó, volt már a csevegőben és a Denver Poston is, eléggé adja.
www.youtube.com/watch?v=O7lAbpj3kxg
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
hivatalos, webster se öltözik be estére.
több mint 9 éve
lesérült a Bolts ellenWebsterrel mi a gond? Elèg nagy játékokat csinàl a ST-ben.Taurean Nixon CB az aktív keretben, John Philips TE lapát. Hm. Utóbbi palit bírtam, talán több lehetőséget is kaphatott volna. Bár lehet edzésen eljátszotta.Ezt én jó jelnek veszem, azt jelenti h a staff bízik az új srácban (és Webster sem fog játszani hétvégén).
Zalán
Általános Doktor
Zalán
több mint 9 éve
Websterrel mi a gond? Elèg nagy játékokat csinàl a ST-ben.Taurean Nixon CB az aktív keretben, John Philips TE lapát. Hm. Utóbbi palit bírtam, talán több lehetőséget is kaphatott volna. Bár lehet edzésen eljátszotta.Ezt én jó jelnek veszem, azt jelenti h a staff bízik az új srácban (és Webster sem fog játszani hétvégén).
Zalán
Általános Doktor
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Taurean Nixon CB az aktív keretben, John Philips TE lapát. Hm. Utóbbi palit bírtam, talán több lehetőséget is kaphatott volna. Bár lehet edzésen eljátszotta.Ezt én jó jelnek veszem, azt jelenti h a staff bízik az új srácban (és Webster sem fog játszani hétvégén).
Zalán

több mint 9 éve
Taurean Nixon CB az aktív keretben, John Philips TE lapát. Hm. Utóbbi palit bírtam, talán több lehetőséget is kaphatott volna. Bár lehet edzésen eljátszotta. Aztán miért CB? Talibnak vagy Websternek komolyabb lehet a sérülése? Más.
Elolvastam Nate Jackson Kelj fel és járj című könyvét. Egy Bronco funnak nehéz letenni. Azért egy picit más szemüvegen nézem a focit innentől, és jobban értem mit jelent Denvernek a Broncos, és számomra eldőlt a kérdés, hogy tenyésztett gépek vagy érző emberek játszák ezt a sportot. Igazán mindenkinek ajánlom, még ha valószínűleg nem ír jobban a pali, mint ahogy focizott. Engem azért vonzott be különösen ez a sztori, mert leginkább arról az időszakról szól, amikor én elkezdtem ismerkedni a játékkal, amikor csapatot választottam, elkezdtem követni az eseményeket. Ez Plummer utolsó pillanatai voltak Denver mezben. Akkor játszott ott Nate, de nyilván egyetlen mozdulat sem maradt meg egy akkori sokadik játékosról bennem. Szóval olvassatok, ha van időtök rá.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Talib nem játszik a Raiders ellen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Ha bárkinek kimaradt volna:Once there was only dark.

több mint 9 éve
Talib, Webster, Paradis és Okung hiányoztak az edzésről...
több mint 9 éve
twitter.com/Gil_Brandt/status/794211956920119296Azért Barksdale-t jól felhoztuk múlt héten, csak azért hogy nem Sambrailo legyen az első
LOL, és Sambrailo játszott vagy kétésfél-három meccsen...
tweetet Bolts topicból loptam.
Black_Adder
több mint 9 éve
twitter.com/Gil_Brandt/status/794211956920119296Siemiant pedig összesen kb. 10-szer sackelték 😊
LOL, és Sambrailo játszott vagy kétésfél-három meccsen...
Black_Adder

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
twitter.com/Gil_Brandt/status/794211956920119296LOL, és Sambrailo játszott vagy kétésfél-három meccsen...
tweetet Bolts topicból loptam.
több mint 9 éve
Ja, meglepetés embernél meg akartam én is említeni Siemiant, hogy csak azért nincs ott, mert én pont hasonlóra számítottam tőle. Miután kezdő lett egyértelműen, amíg Sancho volt lépéselőnyben, igazából akkor is, csak Sancheztől ennél többet reméltem. Így akár ő is lehetne a csalódás, de azt továbbra se írok 6-2nél.A Wolfe hosszabbítás szerintem még a tavalyi szezonhoz számít, mert piac nyitás előtt volt, de annyi baj legyen.
több mint 9 éve
Én most nem írok listát, úgyis szinte megegyezne a tiétekkel. Másrészt ahogy mondani szokták, a szezon csak most kezdődik, úgyhogy majd inkább idény végén. Remélem senkit nem kell kihagyni majd sérülés miatt 😉

több mint 9 éve
Én is pont erre gondoltam a héten 😊CJ ---> IRSzia Doki 😊
Ő bízik benne h a PO-ra vissza tud térni, de a realitáshoz közelebb van h idén már nem látjuk...
Általános Doktor
Hát ez az idő is eljött, remélem extra vasárnap lesz (nekünk).
Két éve mikor beszéltünk ez a helyzet elképzelhetetlen volt számunkra, közben ti nyertetek egy SB (még 1x gratula, de nem haverkodunk! 😉 ) most meg ott loholunk a nyakatokban. Szóval csak nosztalgiáztam egyet. Vasárnap találkozunk. Just Win Baby 😊
Surda
Rég volt ilyen jó meccsre kilátás, most nem lenne nagy meglepi, ha otthon megfognátok minket, de én bízom azért a fiúkban 😉
Addig is jó készülődést neked/tek is! 😊

több mint 9 éve
MVP: Von MillerNem kell kommentár, minden centjét megérte.
OPoY: Matt Paradis
Szép lassan elit centerré növi ki magát, újabb középső körös gyémánt.
Honorable mention: Sanders
DPoY: Talib
Zaklatott offseason után élete szezonját futja, reméljük a sérülés nem veti vissza.
Honorable mention: Wolfe
Newcomer of the Year: Siemian
Egy hetedik köröshöz képest nagyon éretten, kevés hibával játszik, de azért látszanak a limitációi, így én egyelőre nem ültem fel a Siemian for Fr.QB bandwagonra.
RoY: Janovich
Sokkal többet nem várhatnánk egy FB-től, steal volt (Am én eléggé meg vagyok elégedve az idei draft classal, Simmons, Parks kiszorították a veteránokat és hasznosak a rotációban, Lynch sztem franchise QB alapanyag, Booker fumblitiszét ki kell gyógyítani, de sztem ő is jó húzás volt, Gotsisról pedig mindenki tudta h nyers, róla jövőre tudunk majd okosabbat mondani).
Honorable mention: Will Parks
Pozitív meglepetés: a kezdő OL
Igen, ez furának hathat, de sztem a kezdősorral nincs semmi gond, a bajok a depth -nem létével- kezdődnek: én kevesebbett vártam Stephensontól és Schofieldtól is, Paradis szintet lépett, Okung egészséges és jó, Garcia pedig ugyan kicsit inkonzisztens, de nem lóg ki. Sztem jó lesz ez, csak a sérülések kerüljenek el.
Honorable mention: Todd Davis
Legjobb igazolás: Wolfe
A piaci értékének kb. 2/3-ért játszik alázatosan és ellenállhatatlanul.
Negatív meglepetés: futás elleni védekezésünk.
Legjobban hiányzik: Malik Jackson
Az egyetlen játékos, akit nem sikerült pótolni (bár W.Walker sérülése erősen keresztülhúzta a számításainkat...).
Honorable mention: PM 😊
Az év játéka: Riley Dixon game winning puntja az SD ellen.
www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Dixons-late-field-changing-punt-earns-game-ball/9873ea8d-aaa2-4bf5-b674-3c388564e8ed