Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
drukkolok, hogy 4 pozitív mérlegű csapat legyen az AFCW-ben, persze a Bolts maradhat 4. 😊
Black_Adder
Az meg hagyjan, hogy pozitiv. Mar ha jovoheten meglenne nekik, egyelore nullszaldosak maximum.
De jelenleg nincs 6 gyozelemmel allo csoportmasodik az egesz ligaban. (Beleertve a meg be nem fejezett meccseket is.)
A Honved+ Boyz meg lehet 8-1. Ellenben ha 7-2, akkor mar kulonosen vicces lesz.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 912 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nem jó érzés, hogy véleményes ez a visszafutás, és hogy ezen múlik, most két hétig hallgathatjuk a fosztogatók táplálta összeesküvést.
[/quote]Csudába veled. Főleg miután elfújták nektek a meccset vendégben.
[/quote]Hát, azért csak szereztünk négy labdát vendégbe', tettünk azért hogy Parks ki/belépjen az utolsó playnél. Amúgy nem az utolsó játékra szokták hagyni a korrupt játekvezetők a csalást, van benne rizikó. És ha mindenképpen minket szeretne az Nfl az Afc West élén látni, akkor igyekezniük kell, mert nagyon mennek a többiek, akkor a múlt hetet is nekünk kellett volna adniuk. Amúgy szerény magánvéleményem az, ha ilyen hosszú csend után, az élen állnék az egész liga legbrutálisabb csoportjában a táv felénél, szinte biztos play off résztvevőként, csodás játékot produkálva, telis tele isteni tehetségekkel a labda mindkét oldalán, köztük a legalább következő tíz év meghatározó irányítójával, egy tökös, ráadásul a legnagyobb ellentől elcsent edzőkkel eljutva, a legkirályabb tulajjal, aki terpeszben ül polóban a vipben mint a nép egyszerű gyermeke, a legeredetibb szurkolótáborral, és egy leendő Las Vegas-i csodastadionnal, félárat ajánló kuplerájüzemelő szponzorjelöltekkel, franc se foglalkozna holmi "szamarakkal", világméretű összeesküvéselmélettel, leszakadó vetélytársak elcsalt mérkőzéseivel... Egyszerűen csak szimplán pompásan érezném magam, és az ellenfeleimet, akik felemelnek is keblemre ölelném!! 😋

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
Közben most tudatosul bennem, milyen pikáns meccs megy Chargers-ban. (Amikor még volt igazi) A két egykori igencsak tisztelt O kordinátorunk küzd egymással a wild cardért. Hirtelen nem is tudom kinek drukkoljak. Talán egy iksz igazságos lenne. 😉
Zalán
Én annak drukkolok, hogy 4 pozitív mérlegű csapat legyen az AFCW-ben, persze a Bolts maradhat 4. 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 912 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Közben most tudatosul bennem, milyen pikáns meccs megy Chargers-ban. (Amikor még volt igazi) A két egykori igencsak tisztelt O kordinátorunk küzd egymással a wild cardért. Hirtelen nem is tudom kinek drukkoljak. Talán egy iksz igazságos lenne. 😉

több mint 9 éve
Most mit csináljunk ezzel a képpel? Nem mi nem fújtuk be a pályán, nem mi ítéltünk úgy hogy stands.
Amúgy ebből én pl nem tudom megmondani, hogy kint volt-e, mert nincs lent a teljes talpa és meg nem mondom, hogy hol emelkedik el a talajtól. Azt mondom valószínűleg kint volt...

Egyébként a 21. században ez a két leállított képkocka, minden ami rendelkezésre áll a döntéshez? Elég szomorú...

Ez most lehet hogy nagyon antipatikusan fog olvasódni egy vereség után, de nem rajtatok múlt a kilépés ténye. Ha valóban kilépett, az egy ajándék lett volna Parkstól, mert Saints védő közel nem volt hozzá, nyugodtan futhatott volna egy lépéssel beljebb. Ilyen esetben én nem szoktam bírózni, de ezt csak a saját nevemben mondom... Az ítélet milyenségén nem változtat, a meccs kimenetelén még úgy se, szóval az indulatokat meg megértem, de továbbra se tudok mit kezdeni vele.

Egyébként meg néztem volna, hogy mire viszi Siemian 23-23-ról 1:22 alatt időkéréssel. Akár kint volt Parks, akár bent, igazságosabb lett volna, ha az dönt. A meccs képe alapján vagy FG vagy INT/stripsack.

Remélem nem ezen fog múlni Nektek.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 723 — SB 50 Champion @ Grund
1. Ez a kép sincs vonalban. Igen, simán lehet, hogy kilépett, de ez még mindig nem a megdönthetetlen bizonyíték kategória. A fehér cipő szemét dolog ebből a szempontból, ez tipikusan olyan play, hogy marad a pályán meghozott ítélet, mert erre nem tudsz ezekből a kamerákból biztos képet hozni.
2. Ha hozzáért, az egy másik kérdés, az mondjuk nem is visszanézhető, Simms-ék elég magabiztosan jelentették ki, hogy az jó volt, pedig őt azzal nehéz lenne megvádolni, hogy nekünk részrehajló... 😛

Igen, szemét dolog így kikapni és jobb lett volna nem így nyerni, a fene se akar így téma lenni hetekig. Mindkét csapat megdolgozott a győzelemért és a vereségért is alaposan...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Nyilván nem ti tehettek róla, de térdre lehet borulni NY előtt...sok volt még az órán, szép blokk jött, bármi lehetett volna, de ez így egy jó meccs elbaxott lezárása volt 😕
#a2cm-eslábfejamenő
 pbs.twimg.com/media/CxK-ByyVQAAmaCC.jpg
clbass
Nyilván nem ti tehettek róla, de térdre lehet borulni NY előtt...sok volt még az órán, szép blokk jött, bármi lehetett volna, de ez így egy jó meccs elbaxott lezárása volt 😕
#a2cm-eslábfejamenő
clbass
New York előtt Stewart, Roby, Simmons és Wade bácsi előtt borulunk le. Nem jó érzés, hogy véleményes ez a visszafutás, és hogy ezen múlik, most két hétig hallgathatjuk a fosztogatók táplálta összeesküvést. Nagyon sok volt még az órán, Manus 50-ről kétszer nem szokott hibázni. Az O azért tudott haladni ma annak ellenére, hogy a fal rémes állapotban, hogy Macska csak egy hetedikes, és korábban is ment ha kellett a two minutes driveokban. A blokkolásig egész biztosan minden szabályos volt, tehát max egy feltételes ot-t lehet számonkérni New Yorkon, és az sem garancia a győzelmetekre. Együttérzem veletek, mert igazi szurkolóként elviselhetetlen így vereséget szenvedni. Ha vigasztalni szeretnék, azt mondanám, a Panthers és az Atlanta is kikapott, a versenyetek folytatódik. Ha az egész meccset nézed, azért nem érdemtelen a Denver győzelem sem. Mint ahogy, ha berúgjátok az extrát, és megfogtok minket az 1.22-ben, akkor a ti győzelmetek is jogos. A szabály az szabály. Számomra döntő kép nincs még, ez oldalról nézve még más is lehet, mondom ezt fotográfiá al is behatóbban foglalkozó valakiként. De az van, hogy a rookie safetynk közelébe nem volt Saints játékos, ketten védték, bőven volt helye, banális tévesztés ha valósan kilépett. Kb. olyan, mint mikor a célvonal előtt eldobja a labdát Trindon Hollyday mert a lelátónak játszik. Nem egy Szent tolta ki a pályáról. Nem lesről indult Simmons, amit a bírok nem fújtak vissza. Vagy nem előbb a rúgó lábát érte el, ami befolyásolta az odáig történteket. Kényelmetlen ügy. Győzni is jobb úgy, ha lenne egy kamera vonalban, és az megdönthetetlenül megmutatná a sztorit. Így csak azt tudom írni, őrült nagy meccs volt, két kemény, magával is küzdő, korrekt csapattal. Sok sikert mindkét brigádnak a továbbiakban. Amit ma elvesznek, holnap visszakapod és fordítva.
Zalán
Köszönöm a kedves szavakat 😉 Én is sok sikert kívánok nektek a továbbiakban!
Nem szoktam a meccs után az ellen fórumán siránkozni, de most egy kicsit elpattant valami...
Véleményem szerint ez nem egy kétes endzoneint jellegű ítélet volt, és nem számít mi volt a környezet, megfuthatta volna e normálisan is, és hogy mennyi volt az órán...a HA nem létezik a sportban! Ő pedig kilépett!

Simmons pedig nem lesről indult, de ha egy kicsit is hozzáért a centerhez (félve merem csak mondani, de úgy látszik)...akkor ott volt vége a játéknak 😕 Eggyel több ha, ami sok másikat eliminál...
További jó szezont és jó szurkolást!
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 527
#a2cm-eslábfejamenő
clbass
#a2cm-eslábfejamenő
clbass
Nem jó érzés, hogy véleményes ez a visszafutás, és hogy ezen múlik, most két hétig hallgathatjuk a fosztogatók táplálta összeesküvést.
Zalán
Csudába veled. Főleg miután elfújták nektek a meccset vendégben.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
#a2cm-eslábfejamenő
clbass
innen úgy tűnik, de kéne egy kép amin lehet látni is a dolgokat nem csak az alapvetően felesleges szögből

és ahogy peterk is írta, ez a kép arra jó hogy üzemanyagot adjon a dühöngésnek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
#a2cm-eslábfejamenő
clbass
#a2cm-eslábfejamenő
clbass
New York előtt Stewart, Roby, Simmons és Wade bácsi előtt borulunk le. Nem jó érzés, hogy véleményes ez a visszafutás, és hogy ezen múlik, most két hétig hallgathatjuk a fosztogatók táplálta összeesküvést. Nagyon sok volt még az órán, Manus 50-ről kétszer nem szokott hibázni. Az O azért tudott haladni ma annak ellenére, hogy a fal rémes állapotban, hogy Macska csak egy hetedikes, és korábban is ment ha kellett a two minutes driveokban. A blokkolásig egész biztosan minden szabályos volt, tehát max egy feltételes ot-t lehet számonkérni New Yorkon, és az sem garancia a győzelmetekre. Együttérzem veletek, mert igazi szurkolóként elviselhetetlen így vereséget szenvedni. Ha vigasztalni szeretnék, azt mondanám, a Panthers és az Atlanta is kikapott, a versenyetek folytatódik. Ha az egész meccset nézed, azért nem érdemtelen a Denver győzelem sem. Mint ahogy, ha berúgjátok az extrát, és megfogtok minket az 1.22-ben, akkor a ti győzelmetek is jogos. A szabály az szabály. Számomra döntő kép nincs még, ez oldalról nézve még más is lehet, mondom ezt fotográfiá al is behatóbban foglalkozó valakiként. De az van, hogy a rookie safetynk közelébe nem volt Saints játékos, ketten védték, bőven volt helye, banális tévesztés ha valósan kilépett. Kb. olyan, mint mikor a célvonal előtt eldobja a labdát Trindon Hollyday mert a lelátónak játszik. Nem egy Szent tolta ki a pályáról. Nem lesről indult Simmons, amit a bírok nem fújtak vissza. Vagy nem előbb a rúgó lábát érte el, ami befolyásolta az odáig történteket. Kényelmetlen ügy. Győzni is jobb úgy, ha lenne egy kamera vonalban, és az megdönthetetlenül megmutatná a sztorit. Így csak azt tudom írni, őrült nagy meccs volt, két kemény, magával is küzdő, korrekt csapattal. Sok sikert mindkét brigádnak a továbbiakban. Amit ma elvesznek, holnap visszakapod és fordítva.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Elég őrült egy meccs volt, kár, hogy így ért véget. Parks 1 yarddal beljebb futva is végig ért volna, azzal mindenki jobban járt volna. Én nem merem mondani, hogy kilépett, mert ott futott a zebra pár yarddal mögötte, tisztán, pontosan sávban, és látszik a videón, hogy a lábát nézi. Nagy kilépést biztos nem nézett volna el, a kicsi meg megítélhetetlen így, hogy csak "innenső" oldali felvétel van. Számtalanszor fordult már elő, hogy ami egyik szögből egyértelmű, az a másik szögből teljesen más. Viszont sajnálom a Saints fanokat, mert az élő video-ból kivágott képi "evidence" pont arra jó, hogy az ember tépje a haját, ha a rossz oldalán van az ítéletnek. 😕 Na mindegy (illetve nem mindegy, de ez van).

Az offense-re nem tudom mit írjak, mert egyszerre téptem a hajam, és közben időnként örültem, hogy valahogy mégis megcsinálták a minimum minimumát amikor már elúszni látszott a remény. Persze csak azért, mert a defense megint megadta nekik az esélyt, különben semmi nem lett volna itt. Szóval gondok vannak, a fal is nagyon küszködik, a futás se megy, és sajna ahogy gyűlik Siemianról a video anyag, úgy derül ki, hogy bizony nem egy Brady veszett el benne. Hosszú távon Lynch-ben kell bíznunk, ez gyakorlatilag már nem kérdés. Addig meg nem tudom mi lesz, majd kiderül. 😀

(Mindenesetre Kubiakkal sem vagyok igazán elégedett. Nem tud úrrá lenni a futás problémán, pedig azért ezt 1 futó kiesésével és gyengébb fallal is meg kéne tudni legalább korrekt-elfogadhatóra oldani .... ha már play actiont akar játszani. A másik, hogy amikor nyolcan állnak fel a LOS-on, és konstansan blitzelnek, arra vannak könnyű, fiatal QB-k számára is megoldható playhívások, RB screen-ek, LOS mögé befutások, ezeket nagyon hiányoltam. Főleg TE működhetett volna ma, de semmi. Hívás se volt ilyen. Ha ennyire nem megy, akkor hosszabb távon lehet, hogy jobb lenne leadnia a playcallingot és keresni egy olyan OC-t, aki jobban hív... És csapjon akkor már hozzá még egy jó OL edzőt is 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 682 — "Montoya por favor!"
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akiket az utóbbi években itt valamilyen módon megbántottam.
Szeretnék tiszta lappal indítani.
GO BRONCOS!
JC6
Kinek drukkoltál?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
#a2cm-eslábfejamenő
több mint 9 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Fontos gyozelem volt.
több mint 9 éve
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akiket az utóbbi években itt valamilyen módon megbántottam.
GO BRONCOS!
JC6
Ganxta Zolee megmondta, csapatok közti ugrálás márpedig nincs. Majd hozzátette, Diego "Isten" miatt ő ugyan egyszer váltott a Boca Juniorsra, de az érthető és elnézhető. Ha egyenlőségjelet teszünk Maradona és a Broncos közé, akkor rendben vagyunk. Kiesett négy remek éved. 😉

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
GO BRONCOS!
több mint 9 éve
Nem semmi hullámvasút volt ez a meccs
Nagyon jól kezdtük a meccset. Aztán amikor nyert helyzetbe kerülhettünk volna, akkor visszaengedtük őket, úgy hogy már-már elúszott a meccs, a játék képe alapján legalábbis. Aztán jött Stewart harmadszor, újra fordult a kocka, egy gyenge punt, egy 15 yardos büntetés, az O ennek ellenére nem tudja feltenni az i-re a pontot. Aztán jön megint a D#, 6 pont ide, a meccsnyerő D# kezében a meccs, erre beszopunk egy hosszút.
Innentől csak 3 dolgot írok:
- Lett volna 1:22 FG-ig menni, 1 időkéréssel. 23-24-ről ha választani kell, a Broncosra tettem volna
- SIMMONS
- Parks valószínűleg kilépett. Azt nem tudom miért kellett annyira szélre futnia, óriási mázlija van, ha nem lépett ki akkor azért, ha kilépett és nem látták NY-ban akkor azért. De azért inkább örülök, hogy felkapta a labdát és befutott vele

Man of the match: Stewart.

Tudom, hogy mindenki látta, de muszáj volt így leírnom, hogy elhiggyem 😊 Jól nem játszottunk, de legalább a meccs jó volt.

bye week alatt azért lesznek coaching feladatok.

több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 723 — SB 50 Champion @ Grund
Az a vicc, hogy az amatőr Panthers-nek "hála" így is maradunk 3. helyen a csoportban, de legalább meglett...

Fognak ezen még vitatkozni, meg majd biztos jönnek megint a "mi vagyunk a liga kedvencei" dolgok, de szerintem így, hogy ha ki is lépett, akkor is csak minimálisan, így csak STANDS lehetett a visszanézés eredménye, ahogy akkor is az lett volna, ha azt fújják, hogy kilépett...

Ettől függetlenül az O oldallal nem vagyok elégedett egyáltalán, 4 TO-ből 13 pontot csináltunk, az roppant halvány, a liga egyik legrosszabb védelme ellen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
csúnya W, de W

több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2016/11-November/161113_inactives_list.jpg
több mint 9 éve
ha a Saints D# ellen nem tudunk haladni, akkor nem érdemlik meg a támadók, hogy offense-nek hívjuk az egységet. A MI Defense-ünk megfogja nyerni, hiába Brees egy kiválló QB, under pressure alatt nagyon nehét lesz neki. Miller Man of the Match lesz, csak nehogy eljinxeljem
Heisman Trophy
Hát mostanában elég gyakran próbálkozol, reméljük az Iktriad-génnek még csak nyoma sincs benned 😊
peterk2005
sajnos már vannak ráutaló jelek 😕
Negritis
Super Bowlt se jinxeltem el most februárban, mondjuk ott volt ellenjinxnek a fehér mez
Heisman Trophy
atlanta meg talán a chargers meccset eljinxelted 😉
Negritis
oaklandet is 😕 NYER A SAINTS

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
ha a Saints D# ellen nem tudunk haladni, akkor nem érdemlik meg a támadók, hogy offense-nek hívjuk az egységet. A MI Defense-ünk megfogja nyerni, hiába Brees egy kiválló QB, under pressure alatt nagyon nehét lesz neki. Miller Man of the Match lesz, csak nehogy eljinxeljem
Heisman Trophy
Hát mostanában elég gyakran próbálkozol, reméljük az Iktriad-génnek még csak nyoma sincs benned 😊
peterk2005
Negritis
Super Bowlt se jinxeltem el most februárban, mondjuk ott volt ellenjinxnek a fehér mez
Heisman Trophy
atlanta meg talán a chargers meccset eljinxelted 😉

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Érdekes, Juwan Thompson még csak nem is aktív ma. két RB-el állunk ki. Air it out baby!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Heisman Trophy
peterk2005
Negritis

több mint 9 éve
Heisman Trophy
peterk2005