Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
egyébként ha már SNF lesz és leszünk páran szabin, akkor közös meccsnézés?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Úgy látom te tényleg kiestél itt mostanában a dolgokból, tavaly óta mi vagyunk Goodell darling csapata a szurkolók szerint... 😛streamable.com/6rvpNem lépett ki.
Na és akkor erre mit mondunk? kinn vagy benn?
Zalán
Futás közben a jobb bokája ugyan pályáról "kifelé dől" és lehet "át is halad" a vonalon, de mivel nem telitalpon fut, hanem lábujjhegyen, így a lába egyáltalán nem hagyja el a festést, hiszen a lábujjhegyeken kívül minden más a levegőben van.
Nem tudom szebben leírni.
Mindenesetre tök mindegy, az egy kezemen meg tudom számolni hányszor tévedtek a javunkra az utóbbi években, viszont 5 kezem nem lenne elég megszámolni, hányszor a kárunkra..
JC6

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
streamable.com/6rvpNem lépett ki.
Zalán
Futás közben a jobb bokája ugyan pályáról "kifelé dől" és lehet "át is halad" a vonalon, de mivel nem telitalpon fut, hanem lábujjhegyen, így a lába egyáltalán nem hagyja el a festést, hiszen a lábujjhegyeken kívül minden más a levegőben van.
Nem tudom szebben leírni.
Mindenesetre tök mindegy, az egy kezemen meg tudom számolni hányszor tévedtek a javunkra az utóbbi években, viszont 5 kezem nem lenne elég megszámolni, hányszor a kárunkra..
több mint 9 éve
egyébként az új drew litton képek hol érhetőek el?kicsit off de mégse 😀
több mint 9 éve
face feldobta, a régi szép emlékek 😀The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 9 éve
Meg lettünk flexelve, a 12. héten a Chiefs elleni meccset SNF-ban nyomjuk, azaz 11.28. hajnali 2:30-kor. Én meg pont szabit vettem ki arra a napra... 😀asszem én is intézem a szabit arra a napra 😀
StormST
több mint 9 éve
Meg lettünk flexelve, a 12. héten a Chiefs elleni meccset SNF-ban nyomjuk, azaz 11.28. hajnali 2:30-kor. Én meg pont szabit vettem ki arra a napra... 😀

több mint 9 éve
Passz. De ahogy sejtettem, messze nem olyan egyértelmű, mint ahogy a belinkelt innenső oldali képek sugallják.Más. Kilenc meccs után, bye week előtt egy pár soros összefoglaló arról, hogy hogy teljesített eddig a defense. A következő QB-kal és offense-eikkel találkoztunk: Cam Newton, Andrew Luck, Matt Ryan, Philp Rivers 2x, Derek Carr, Drew Brees, Andy Dalton, Brock Osweiler. Oszin kívül a többinek mindnek remek éve van, sőt karrier év is akad. Ráadásul többjükkel akkor találkoztunk, amikor éppen jó sorozatban voltak. A Panthers az idény első 2-3 meccsén más csapat volt, mint manapság, az Atlanta éppen csúcson volt, Rivers / Bolts offense remekül játszott, az Oakland még most is hasít, és Brees/Saints is éppen kiváló mecsek után fogadott minket. Az eredmény összesítve:
- QB rating avg: 71 (1st)
- Yards/game allowed: 194.3 (1st)
- Completion percentage: 56.1 (1st)
- Sacks: 29 (2nd)
- Pass TD allowed: 9 (5th)
- Interceptions: 10 (tied 4th)
- 40+ yard passes allowed: 3 (tied 3rd)
- 20+ yard passes allowed: 23 (tied 3rd)
Mindezt úgy, hogy Ware közben 4-5 meccsről hiányzott, illetve Talib, Webster is kihagyott meccseket. Nem a pass def a csapat gyenge pontja, ezt nyugodtan kijelenthetjük. 😊
(A komplett def egyébként jelenleg tied 8. engedett pontokban, 18,9 engedett ponttal átlagban. Elég közeli a verseny, a #1 jelenleg a Vikings 16.9 ponttal. A gyengébb futás elleni def ellenére is amondó vagyok, látva, hogy milyen offense-ek ellen kellett ezt összehozni, összességében is kifejezetten jól állunk. Persze ezt is tudtuk. 😊 A sorsunk ugyanazon fog idén is eldőlni, amin tavaly: offense. Azon belül is elsősorban OL, aztán QB, aztán futás.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
streamable.com/6rvpA lényeg hogy a stadionon belül volt. A többi történelem. 😉
Zalán
I wanna' that ring again!
több mint 9 éve
streamable.com/6rvpNa és akkor erre mit mondunk? kinn vagy benn?
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Dean Blandino elemezte a tegnapi nagy port kavart utolsó playt (itt meg lehet nézni is és hallgatni is ). Zömében azt mondja ami várható volt - nincs megdönthetetlen bizonyíték blablabla. De van egy érdekesség is. Azt mondja, a center fejének lenyomása legális play, csak akkor nem legális, ha megkapaszkodik benne/megfogja és lehúzza, lerántja. Hogy én nem tudtam erről az egy dolog, de úgy látszik a Saints ST edzőknek sem tűnt fel. Nagy piros pont a mi ST coaching stábunknak, hogy kiszúrta ezt a kiskaput.Mondjuk sajnos ezt csak egyszer lehet ellőni, és most mi megtettük. Mást kell találni a későbbiekben. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
wow, ugyanarról a posztról 2 játékost is tudtunk nevezni a PFF 10. hét 10 legrosszabb játékosa közé!Szerintem ki lehet találni a posztot és a neveket látatlanban is, de azért itt a cikk
www.profootballfocus.com/pro-10-worst-players-from-sundays-week-10-nfl-action/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
En nekem megvan a konyv! Ket hete en magam ajanlottam itt a topikban. Nem tudtam letenni, zsenialis.Senkinek, csak belázadtam. Későn érő típus vagyok, de az apaság rettentő sok mindenre megtanított, ezért tértem vissza.Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akiket az utóbbi években itt valamilyen módon megbántottam.Kinek drukkoltál?
Szeretnék tiszta lappal indítani.
GO BRONCOS!
JC6
Heisman Trophy
Egy Bronco mindig Bronco marad.
Amúgy Nate Jackson könyve kinek van meg? 2005-ben lettem vadló, pont arról az időszakról ír, eszeveszettül jó könyv, csak ajánlani tudom.
JC6
több mint 9 éve
A Chiefs a legutóbbi 19 alapszakasz meccséből 17-et megnyert. 17-2 mérleg, brutális. Főleg úgy, hogy ahányszor látom őket, sose látok semmi extrát. Sőt, időnként olyan se íze, se bűze annak amit csinálnak. Mégis, ezzel a darálással is végül valahogy majdnem mindig győznek. Nagyon jó csapat, jól menedzselve. Reid határozottan új otthonra lelt. Nehéz lesz, nem kicsit, nagyon...

több mint 9 éve
Fura az Offense. 1-1 drivera nagyon össze tudnak állni, előtte-utána kilátástalanság.Ha ennyit blitzelik Siemiant, akkor checkdown passzok kénének, vagy eleve gameplan szinten készülni erre és bepötyögtetni a blitz mögé a labdát. A szar OL és tanácstalan QB nagyon rossz párosítás. De reflektálva kicsit az eredménykövetőben írtakra, nem hinném, hogy Lynch pont ezekben jobb lenne jelenleg Siemiannél. OZ talán. Ő se fut egy nagy szezont, de most minden új neki, itt a 2. éve lenne a sémában. Mondjuk azt a 18 milliót továbbra is hasznosabban költöttük el, de 10 meccs távlatában, az O a tavalyi szinten van, a védelem kicsit visszaesett, és ez a kép tükröződik a tabellán is.
A mostani a labdaeladások nélkül elfogadható lett volna, de voltak a labdaeladások és a Saints védelem idén nem az erősebbek közé tartozik... Stephenson az első 2 meccs óta lejtőn, az alternatívája Sombrero, és akkor ezt kár is folytatni. Booker és Bibbs nem nagyon hoznak contact után yardokat (kivéve Bibbs múltheti elkapását), és a playcalling el-el hagyja a futásokat, amikor azok nem mennek. Kifejezetten nem tetszett az utolsó O drive-unk 2 kiszámítható futás, egy passz az EZ-be. Miért nem próbáltunk playactiont, abból a legjobb a macska. Mindenki futásra számít. Ez Fox szintű konzervatizmus volt, a 3rd down meg hülyeség. Nem a passz, hanem az olyan passz, aminél esélyes az incomplete. TE vagy RB screen. A múltheti 3 Incompletes kezdés is elgondolkoztató volt. Látni Kubiak kartonját, hogy jó sok playjel készülünk 1-1 meccsre, mégis néha teljesen beszűkülnek a hívások.
Phillipset amúgy imádom, de fél perccel a félidő vége előtt minek kell CB blitzet hívni Brees ellen az jó kérdés. viszont sokkal fegyelmezettebbek voltak szerelésnél, és zászlót se nagyon dobtak rájuk. A pickplay asszisztáltunk ugyan, de onnan megakadályozni a TD-t az hatalmas bravúr lett volna Brees ellen.
Crick viszont jól felszívta magát, az idei legjobb teljesítményével pótolta Wolfe-t. Kíváncsi leszek viszont a snapcountra majd, mert Gotsis és Winn elsőre elég észrevétlenek voltak. 1-1 assistot jegyeznek, cserébe látványos missed tackle sem rémlik tőlük.
Az ST volt néhány embernek a mid season csalódás. Azért eléggé bennük van a big play potenciál. Volt már pár labdaszerzésük, meg most ez a block. Visszahordásból inkább csak ártunk magunknak, de egyébként ha mi rúgunk, akkor nem nagyon tűnik fel Bruton hiánya, ami egy pozitív üzenet az egység felé. Praternek volt jobb éve, mint McManusnak, de rosszabb is. A mostani kihagyás mondjuk elég fájdalmas volt. Már nem emlékszem, hogy mire vitte a Saints a shortfielddel, de a végén nagyon nem volt mindegy, hogy 6 vagy 9 van közte...
Sok ilyen meccset nyertünk tavaly is, amikor sok minden nem volt az igazi, de a végén mi koncentráltunk jobban vagy mi voltunk a szerencsésebbek, aztán az ilyen nehéz, megharcolt győzelmek jól összehozták a csapatot a PO-ra.
2 hetünk van készülni a KC ellen. Könnyen lehet, hogy a div győzelemről is hivatott lesz dönteni. Mi játszunk otthon, mi vagyunk lépéshátrányban, nekünk van több veszteni valónk. Előzetesen nem egy pontparádénak ígérkezik.
Jelenleg mögöttünk van a szakadék a WC helyért, jó lenne ezt elmélyíteni az utolsó három forduló előtt, hogy csak előre kelljen figyelni. A 6. hellyel se lennék csalódott, de amilyen szoros az élmezőny addig ennél többen is lehet reménykedni, főleg hogy a hátralévő 6 meccsből 2×KC, NE, OAK. Jelen állás szerint e között a 4 csapat között dől el az 1-2, 5-6 hely sorsa...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Senkinek, csak belázadtam. Későn érő típus vagyok, de az apaság rettentő sok mindenre megtanított, ezért tértem vissza. Egy Bronco mindig Bronco marad.SMS-t írtál már? "Megszületett a legújabb Bronco fan, vadló alakú anyajeggyel a combján". Vagy valami hasonló. 😉
JC6
Amúgy gratula az új jövevényhez. 😉

több mint 9 éve
amúgy miért nincs több janovich futás?Mert be van kötve a jobb keze, az is csoda volt, hogy elkapta, amit Siemian neki dobott...
Negritis

több mint 9 éve
amúgy miért nincs több janovich futás?
több mint 9 éve
No, kicsit kipihentebben...O:
- A futást most egy hajszálnyival jobbnak éreztem, mint legutóbb, de sajnos nincs power back-ünk, 3&1-eket esélyünk sincs megfutni egyik futóval se, talán Juwan megoldotta volna azokat, ezt már sose tudjuk meg, Booker és Bibbs az ilyenekhez kevés...
- OL: trágya, mindegy ki a RT, akkor is trágya, de Stephenson most tényleg megérdemelte a lecserélést, még ha nem is rajta múltak az INT-k. Lehet meg kéne fontolni a 6 OL-es játékot, amivel a Raiders szétszopatott minket legutóbb...
- Siemian: remélem csak lassan tanul, mert még mindig ugyanazokat a hibákat látom, nem érzi a rush-ot, nem nézi meg rendesen dobás előtt a secondary-t és 1-2 kivételtől eltekintve nem néz az első opción túl, sőt bámulja az 1. célpontot, bevonzva a bajt. Tény, hogy a fal és a futók nem könnyítik meg a dolgát, de a két INT az övé volt és nem rajta múlott, hogy nem lett belőlük nagyobb baj...
- DT: talán ő az egyetlen, akit igazán kiemelnék a tegnapi után ezen az oldalon, a legszebb napjait idézte...
- Derby: két 3rd down-t megcsinált, utána nem is nézett felé Siemian, pedig használhatónak tűnik...
D:
- Stewart: egy szép INT, egy mákos és egy mákos FR, de mindenképp a nap embere, hát még ha nem esett volna hasra a második INT-nél... 😛
- Front 7: kevesebbet futott a Saints, mint vártam, Brees kapott nyomást is eleget, még ha csak egyszer értünk is oda, Crick FF-je meg egy komoly védőmunka volt, nem adta fel, hanem utánament a WR-nek, ilyenekre van szükség...
- Roby: felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban, a FF szép volt és pár védekezése is jó volt, de a végén a TD-nál nagyot hibázott szerintem, erre majdnem ráment a meccs, remélem Talib a BYE után visszatér és akkor Roby nem kell, hogy WR1-2-t fogjon kulcs szituációkban...
ST:
- McManus rontott egyet, de így se félek, amikor odaáll, jobb K nem nagyon kell...
- Simmons: zseniális mozdulatsor volt, ahogy összeszedte a blokkot, többet nem fogja tudni megcsinálni, de most nyert nekünk vele egy meccset... 😊
- Parks: ha még egyszer odafut a vonalhoz, eltöröm a lábát... 😛

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Senkinek, csak belázadtam. Későn érő típus vagyok, de az apaság rettentő sok mindenre megtanított, ezért tértem vissza.Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akiket az utóbbi években itt valamilyen módon megbántottam.Kinek drukkoltál?
Szeretnék tiszta lappal indítani.
GO BRONCOS!
JC6
Heisman Trophy
Egy Bronco mindig Bronco marad.
Amúgy Nate Jackson könyve kinek van meg? 2005-ben lettem vadló, pont arról az időszakról ír, eszeveszettül jó könyv, csak ajánlani tudom.
több mint 9 éve
mondjuk ha fontos lesz a chargers mérlege az nekünk jó eséllyel + mert akkor lehet ütik a kc,or duót 😀Hát lehet, pár forduló múlva fontos lesz a Miami mérlege mondjuk egy wild card helyért küzdve, nem beszélve a Chargers-ről. Jó lenne az az iksz, a SD pedig hozza vissza a csoportellenfeleken pozitívra a mérlegét. 😉Közben most tudatosul bennem, milyen pikáns meccs megy Chargers-ban. (Amikor még volt igazi) A két egykori igencsak tisztelt O kordinátorunk küzd egymással a wild cardért. Hirtelen nem is tudom kinek drukkoljak. Talán egy iksz igazságos lenne. 😉Én annak drukkolok, hogy 4 pozitív mérlegű csapat legyen az AFCW-ben, persze a Bolts maradhat 4. 😊
Zalán
Black_Adder
Zalán
több mint 9 éve
Hát lehet, pár forduló múlva fontos lesz a Miami mérlege mondjuk egy wild card helyért küzdve, nem beszélve a Chargers-ről. Jó lenne az az iksz, a SD pedig hozza vissza a csoportellenfeleken pozitívra a mérlegét. 😉Közben most tudatosul bennem, milyen pikáns meccs megy Chargers-ban. (Amikor még volt igazi) A két egykori igencsak tisztelt O kordinátorunk küzd egymással a wild cardért. Hirtelen nem is tudom kinek drukkoljak. Talán egy iksz igazságos lenne. 😉Én annak drukkolok, hogy 4 pozitív mérlegű csapat legyen az AFCW-ben, persze a Bolts maradhat 4. 😊
Zalán
Black_Adder
több mint 9 éve
drukkolok, hogy 4 pozitív mérlegű csapat legyen az AFCW-ben, persze a Bolts maradhat 4. 😊Az meg hagyjan, hogy pozitiv. Mar ha jovoheten meglenne nekik, egyelore nullszaldosak maximum.
Black_Adder
De jelenleg nincs 6 gyozelemmel allo csoportmasodik az egesz ligaban. (Beleertve a meg be nem fejezett meccseket is.)
A Honved+ Boyz meg lehet 8-1. Ellenben ha 7-2, akkor mar kulonosen vicces lesz.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Nem jó érzés, hogy véleményes ez a visszafutás, és hogy ezen múlik, most két hétig hallgathatjuk a fosztogatók táplálta összeesküvést. [/quote]Csudába veled. Főleg miután elfújták nektek a meccset vendégben.
[/quote]Hát, azért csak szereztünk négy labdát vendégbe', tettünk azért hogy Parks ki/belépjen az utolsó playnél. Amúgy nem az utolsó játékra szokták hagyni a korrupt játekvezetők a csalást, van benne rizikó. És ha mindenképpen minket szeretne az Nfl az Afc West élén látni, akkor igyekezniük kell, mert nagyon mennek a többiek, akkor a múlt hetet is nekünk kellett volna adniuk. Amúgy szerény magánvéleményem az, ha ilyen hosszú csend után, az élen állnék az egész liga legbrutálisabb csoportjában a táv felénél, szinte biztos play off résztvevőként, csodás játékot produkálva, telis tele isteni tehetségekkel a labda mindkét oldalán, köztük a legalább következő tíz év meghatározó irányítójával, egy tökös, ráadásul a legnagyobb ellentől elcsent edzőkkel eljutva, a legkirályabb tulajjal, aki terpeszben ül polóban a vipben mint a nép egyszerű gyermeke, a legeredetibb szurkolótáborral, és egy leendő Las Vegas-i csodastadionnal, félárat ajánló kuplerájüzemelő szponzorjelöltekkel, franc se foglalkozna holmi "szamarakkal", világméretű összeesküvéselmélettel, leszakadó vetélytársak elcsalt mérkőzéseivel... Egyszerűen csak szimplán pompásan érezném magam, és az ellenfeleimet, akik felemelnek is keblemre ölelném!! 😋
Szerkesztette: Zalán
több mint 9 éve
Közben most tudatosul bennem, milyen pikáns meccs megy Chargers-ban. (Amikor még volt igazi) A két egykori igencsak tisztelt O kordinátorunk küzd egymással a wild cardért. Hirtelen nem is tudom kinek drukkoljak. Talán egy iksz igazságos lenne. 😉Én annak drukkolok, hogy 4 pozitív mérlegű csapat legyen az AFCW-ben, persze a Bolts maradhat 4. 😊
Zalán