Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
ha a Saints D# ellen nem tudunk haladni, akkor nem érdemlik meg a támadók, hogy offense-nek hívjuk az egységet. A MI Defense-ünk megfogja nyerni, hiába Brees egy kiválló QB, under pressure alatt nagyon nehét lesz neki. Miller Man of the Match lesz, csak nehogy eljinxeljemHát mostanában elég gyakran próbálkozol, reméljük az Iktriad-génnek még csak nyoma sincs benned 😊
Heisman Trophy

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ha a Saints D# ellen nem tudunk haladni, akkor nem érdemlik meg a támadók, hogy offense-nek hívjuk az egységet. A MI Defense-ünk megfogja nyerni, hiába Brees egy kiválló QB, under pressure alatt nagyon nehét lesz neki. Miller Man of the Match lesz, csak nehogy eljinxeljem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
3 pontos underdogok leszünk a Saints ellen.Ezzel sajnos jelen pillanatban nem is lehet vitatkozni. Ott születőben a futójáték, nálunk pont mostanában derül ki, hogy ez a blueprint, az meg hogy előzetesen az Offensünk felpakolhat több pontot mint az ellenfél, eddig nem jött be se a Falcons se a Raiders ellen. Ha megnyerjük a meccset, az inkább lesz egy magára találéó védelmünk miatt, mint az eddig semmit nem mutató O érdeméből...
Talib és Wolfe kihagyja a meccset. Mindkettejüknél abban bízik a csapat, hogy a bye után játszhatnak.
A CB sorba úgy tűnik visszatérhet Webster, ami jó hír, bár nem számítok rá, hogy Robynak mostanában lenne még egy ilyen gyenge meccse. Wolfe pótlása majd Gotsisra, Kilgo-ra és Winnre hárul. Az hogy a DC-n mind Crick mögött vannak nem igazán jó előjel, de Kilgo tavaly biztató volt, és annak is itt az ideje, hogy Gotsisból többet lássunk. Winn egyelőre kevésbé érdekel, pedig eddig ő volt hármójuk közül a legtöbb snappet fent.
Továbbra is Booker a kezdő RB. Ez eddig rendben van, de remélem, hogy több lehetőséget kap Bibbs, mert Booker gyenge, Bibbsről meg ez még nem derült ki. Az a catch-and-run az a 2 évvel ezelőtt CJ-t idézte, pont a Raiders ellen. Mondjuk ha 1× sikerül az véletlen, ha 2× az szerencse, ha 3×, na akkor ülök fel a bandwagonra.
Akárhogy is Anderson sérülése óta nincs futójátékunk, szóval itt a próbálgatás ideje. Lehet hogy Booker a legjobb opció, de sokat nem vesztünk akkor se ha Bibbsszel vagy akár Juwannal is többet kísérletezünk. CJ is valahogy így robbant be, btw, Bibbs hosszú elkapása emlékeztetett Andersonéra 2 évvel ezelőttről, amikor úgy igazából elindult a karrierje...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Közben Keo és Phillips a Saintsben. | Egy defense playbook és egy offense playbook. |
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Cladyt IR-re tette a Jets, Őt is rendesen kicsinálták a sérülések...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
talib elvileg day-to-day
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Elvesztettünk egy alapszakasz meccset, ez van, világ nem dől össze élet megy tovább, a Raidersnek most kell örülni, most vezetik a csoportot, mi meg lassan többet rugózunk azon, amit Raiders fanok ide írtak, mint amennyit együtt írtak összesen. A meccs heve elmúlt, ennyi szurkálódást el kell tudni viselni. Főleg, ha azok egyáltalán nem sértő hangnemben íródnak. Aztán legfeljebb akit nagyon zavart, a 17. hét után visszaadja 😛Végre 😊
Addig is a legjobb, ha keresünk valami Broncoszal kapcsolatos témát.
Engem az foglalkoztat, hogy próbálunk-e keresni RB posztra valakit, vagy megyünk Booker mögött Bibbs-el és Thompsonnal tovább?Kizártnak tartom, hogy lenne olyan mozdítható ember, aki erősítés. Kilóra meg megvagyunk. Nem jó sem Booker sem Bibbs sem Juwan, de annyira nem is tragikusak, hogy random PS töltelék eléjük ugorjon. Mögéjük meg egyelőre nem kell senki.
Karlos Williams jut eszembe például. Idény előtt kirakta a Bills, állítólag botrányos fizikai állapotban jelentkezett a TC-be, de hamar felszedte (ha jól emlékszem) a Steelers, és a PS-ba rakta. Ott csak összekapta magát mostanra....
peterk2005
Ha fel akarjuk duzzasztani a létszámot 4-re, akkor én Moreno-nak adnék egy esélyt. Nem tudom fizikailag milyen állapotban van, idén elvileg vissza akart térni, csak nem kellett sehova. Ha elengedte magát, akkor én is elengedném, egy vizitet nálam megérne, ha szeretnének egy 4. RB-t, de valószínűbb, hogy folytatjuk a jelenlegi 3-massal...
Black_Adder
Semmi bántó szándék nem vezérelt.
Aki még is annak vette, 17-én revansot vehet.
Részemről itt lezárnám, ha lehet. (hogy mindenki értse, ez egy békejobb. )
több mint 9 éve
Elvesztettünk egy alapszakasz meccset, ez van, világ nem dől össze élet megy tovább, a Raidersnek most kell örülni, most vezetik a csoportot, mi meg lassan többet rugózunk azon, amit Raiders fanok ide írtak, mint amennyit együtt írtak összesen. A meccs heve elmúlt, ennyi szurkálódást el kell tudni viselni. Főleg, ha azok egyáltalán nem sértő hangnemben íródnak. Aztán legfeljebb akit nagyon zavart, a 17. hét után visszaadja 😛Addig is a legjobb, ha keresünk valami Broncoszal kapcsolatos témát.
Engem az foglalkoztat, hogy próbálunk-e keresni RB posztra valakit, vagy megyünk Booker mögött Bibbs-el és Thompsonnal tovább?Kizártnak tartom, hogy lenne olyan mozdítható ember, aki erősítés. Kilóra meg megvagyunk. Nem jó sem Booker sem Bibbs sem Juwan, de annyira nem is tragikusak, hogy random PS töltelék eléjük ugorjon. Mögéjük meg egyelőre nem kell senki.
Karlos Williams jut eszembe például. Idény előtt kirakta a Bills, állítólag botrányos fizikai állapotban jelentkezett a TC-be, de hamar felszedte (ha jól emlékszem) a Steelers, és a PS-ba rakta. Ott csak összekapta magát mostanra....
peterk2005
Ha fel akarjuk duzzasztani a létszámot 4-re, akkor én Moreno-nak adnék egy esélyt. Nem tudom fizikailag milyen állapotban van, idén elvileg vissza akart térni, csak nem kellett sehova. Ha elengedte magát, akkor én is elengedném, egy vizitet nálam megérne, ha szeretnének egy 4. RB-t, de valószínűbb, hogy folytatjuk a jelenlegi 3-massal...
több mint 9 éve
Vannak, akik szeretnek élvezkedni, nem érdemes felkapni a vizet...Ezt most minden nap le fogod ide írni?Azért is nyökögtek, meg az elmaradt piroszaszlóért amit dobni kellett volna. Hidd el csak aima zaszló parám/paránk van 😀 nem gondolom hogy ezen ment el nektek, és ezt most qrva jó leíri: jobbak voltunk mint a Bajnok. 17. Én foyt.köv. Ritka levegőben talán Janónak is jobban megy 😀Szerinted úgy történt, szerintem messze nem mindig, de azért az is vicces volt, amikor az amcsi kommentátorok percekig csak nyökögtek az egyik DPI-nál és próbálták találgatni, hogy mi a fene lehetett, amit láttak, a jónak látott elkapás meg a vicc kategória volt, még meg is beszélték, hogy "ugye szerinted is jó volt?", aztán még lassítás se kellett, hogy látni lehessen, mennyire kilépett...Ehhez a meccshez kevesek voltunk nagyon, a Raiders most, főleg hazai pályán, jobb csapat nálunk,komplettebbek és az OL munkája fényévekkel előzi meg a miénkét. Megérdemelten nyertek, mert nem tudtunk futni és Siemian meg ehhez a szinthez kevés, rutintalan és néha a koncentrációja is ingadozik...Talán azért mert úgy történt, ahogy ítéltek.
Végig látszott, hogy a Raiders a jobb csapat, ezért nem igazán értettem, hogy a bírók miért löktek még rajtuk egy nagyot a második félidőben, teljesen felesleges volt. Ha nem lett volna holding, akkor a vonal mellett két zebra megadott volna egy olyan elkapást, ahol kb. 30 centivel lépett ki a srác, aztán meg egy drive vége ment oda ajándékba. Nem ezen múlott és éppen ezért nem értettem, hogy miért gondolták, hogy kellett...
Remélem Wolfe tud majd játszani, bár sajnos kicsi esélyt látok rá, Talib nagyon kéne és Webster is, különben Brees csúfosan el fog minket rendezni, neki még futójáték se kell majd, ha így marad a secondary...
StormST
Tampa után nem véletlen van zászlóparánk, ezt is vezetjük 😉
Ès jó volt látni (nekem elhiheted, 52-0 Rams zakót is végignéztem egyenesben) hosszú viszongtakságos évek után hogyan nyomjuk le a Bajnokot.
Surda
Nem ezen múlt és tényleg megérdemelten vertetek bajnokot, találkozunk újra a 17. héten... 😉
StormST
Ez volt a mi nagy napunk és lesznek még bőven. De a Bajnokot lenyomni mindig nagy érzés. Raiders Bronc relációban meg különösen.
Ha nem tartanánk sokra benneteket akkor ez egy sima w, de ez egy W.
Találkozunk még.
Just Win Baby!
(Harag nincs 😉 )
Surda
Saját topikotokban nincs hely?
sirarcheer
Igaz, szerintem innen tavaly senki nem ment így a bajnok Pats-hez írogatni, amikor kétszer is vertük őket, de hát a csoporton belül biztos más az élmény, ezt mi nem tudhatjuk, mert '83 óta csak mi voltunk bajnokok a csoportból, az akkori Raiders meg '84-ben mindkétszer kikapott tőlünk... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Engem az foglalkoztat, hogy próbálunk-e keresni RB posztra valakit, vagy megyünk Booker mögött Bibbs-el és Thompsonnal tovább? Karlos Williams jut eszembe például. Idény előtt kirakta a Bills, állítólag botrányos fizikai állapotban jelentkezett a TC-be, de hamar felszedte (ha jól emlékszem) a Steelers, és a PS-ba rakta. Ott csak összekapta magát mostanra....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Persze, hogy nincs harag, csak illik helyén kezelni a dolgokat, ennyi...Azért is nyökögtek, meg az elmaradt piroszaszlóért amit dobni kellett volna. Hidd el csak aima zaszló parám/paránk van 😀 nem gondolom hogy ezen ment el nektek, és ezt most qrva jó leíri: jobbak voltunk mint a Bajnok. 17. Én foyt.köv. Ritka levegőben talán Janónak is jobban megy 😀Szerinted úgy történt, szerintem messze nem mindig, de azért az is vicces volt, amikor az amcsi kommentátorok percekig csak nyökögtek az egyik DPI-nál és próbálták találgatni, hogy mi a fene lehetett, amit láttak, a jónak látott elkapás meg a vicc kategória volt, még meg is beszélték, hogy "ugye szerinted is jó volt?", aztán még lassítás se kellett, hogy látni lehessen, mennyire kilépett...Ehhez a meccshez kevesek voltunk nagyon, a Raiders most, főleg hazai pályán, jobb csapat nálunk,komplettebbek és az OL munkája fényévekkel előzi meg a miénkét. Megérdemelten nyertek, mert nem tudtunk futni és Siemian meg ehhez a szinthez kevés, rutintalan és néha a koncentrációja is ingadozik...Talán azért mert úgy történt, ahogy ítéltek.
Végig látszott, hogy a Raiders a jobb csapat, ezért nem igazán értettem, hogy a bírók miért löktek még rajtuk egy nagyot a második félidőben, teljesen felesleges volt. Ha nem lett volna holding, akkor a vonal mellett két zebra megadott volna egy olyan elkapást, ahol kb. 30 centivel lépett ki a srác, aztán meg egy drive vége ment oda ajándékba. Nem ezen múlott és éppen ezért nem értettem, hogy miért gondolták, hogy kellett...
Remélem Wolfe tud majd játszani, bár sajnos kicsi esélyt látok rá, Talib nagyon kéne és Webster is, különben Brees csúfosan el fog minket rendezni, neki még futójáték se kell majd, ha így marad a secondary...
StormST
Ès jó volt látni (nekem elhiheted, 52-0 Rams zakót is végignéztem egyenesben) hosszú viszongtakságos évek után hogyan nyomjuk le a Bajnokot.
Surda
Nem ezen múlt és tényleg megérdemelten vertetek bajnokot, találkozunk újra a 17. héten... 😉
StormST
Ez volt a mi nagy napunk és lesznek még bőven. De a Bajnokot lenyomni mindig nagy érzés. Raiders Bronc relációban meg különösen.
Találkozunk még.
Just Win Baby!
(Harag nincs 😉 )
Surda
Szerintem én se írtam, hogy ezen ment el nekünk, sőt, ki is emeltem, hogy pont azért nem értem, hogy miért is volt, mert simán jobbak voltatok, ezért picit a kötözködést se értem, de biztos az eufória teszi...
Mondjuk az igaz, hogy az utóbbi két bajnoki címünk után mindig 2-szer vertünk titeket a következő szezonban, így biztos még nagyobb élmény lehet, hogy ötödik próbálkozásra sikerült egy bajnok Broncos-t megverni... 😛

több mint 9 éve
Ezt most minden nap le fogod ide írni?Azért is nyökögtek, meg az elmaradt piroszaszlóért amit dobni kellett volna. Hidd el csak aima zaszló parám/paránk van 😀 nem gondolom hogy ezen ment el nektek, és ezt most qrva jó leíri: jobbak voltunk mint a Bajnok. 17. Én foyt.köv. Ritka levegőben talán Janónak is jobban megy 😀Szerinted úgy történt, szerintem messze nem mindig, de azért az is vicces volt, amikor az amcsi kommentátorok percekig csak nyökögtek az egyik DPI-nál és próbálták találgatni, hogy mi a fene lehetett, amit láttak, a jónak látott elkapás meg a vicc kategória volt, még meg is beszélték, hogy "ugye szerinted is jó volt?", aztán még lassítás se kellett, hogy látni lehessen, mennyire kilépett...Ehhez a meccshez kevesek voltunk nagyon, a Raiders most, főleg hazai pályán, jobb csapat nálunk,komplettebbek és az OL munkája fényévekkel előzi meg a miénkét. Megérdemelten nyertek, mert nem tudtunk futni és Siemian meg ehhez a szinthez kevés, rutintalan és néha a koncentrációja is ingadozik...Talán azért mert úgy történt, ahogy ítéltek.
StormST
Surda
StormST
Találkozunk még.
Just Win Baby!
(Harag nincs 😉 )
Surda
Saját topikotokban nincs hely?
I wanna' that ring again!
több mint 9 éve
Azért is nyökögtek, meg az elmaradt piroszaszlóért amit dobni kellett volna. Hidd el csak aima zaszló parám/paránk van 😀 nem gondolom hogy ezen ment el nektek, és ezt most qrva jó leíri: jobbak voltunk mint a Bajnok. 17. Én foyt.köv. Ritka levegőben talán Janónak is jobban megy 😀Szerinted úgy történt, szerintem messze nem mindig, de azért az is vicces volt, amikor az amcsi kommentátorok percekig csak nyökögtek az egyik DPI-nál és próbálták találgatni, hogy mi a fene lehetett, amit láttak, a jónak látott elkapás meg a vicc kategória volt, még meg is beszélték, hogy "ugye szerinted is jó volt?", aztán még lassítás se kellett, hogy látni lehessen, mennyire kilépett...Ehhez a meccshez kevesek voltunk nagyon, a Raiders most, főleg hazai pályán, jobb csapat nálunk,komplettebbek és az OL munkája fényévekkel előzi meg a miénkét. Megérdemelten nyertek, mert nem tudtunk futni és Siemian meg ehhez a szinthez kevés, rutintalan és néha a koncentrációja is ingadozik...Talán azért mert úgy történt, ahogy ítéltek.
StormST
Surda
StormST
Találkozunk még.
Just Win Baby!
(Harag nincs 😉 )
több mint 9 éve
Wolfe hajszálrepedést szenvedett az alkarjában, valszeg a byeweek után tud visszatérni.Megerősítve, nem kell műteni. Visszatérésre még nincs semmi mondás (én legalábbis nem találtam), de nem olyan súlyos, mint Fowler (ő 5 hetet hagyott ki).
Általános Doktor
Ez alapján bye week utánban lehet reménykedni.
több mint 9 éve
Szerinted úgy történt, szerintem messze nem mindig, de azért az is vicces volt, amikor az amcsi kommentátorok percekig csak nyökögtek az egyik DPI-nál és próbálták találgatni, hogy mi a fene lehetett, amit láttak, a jónak látott elkapás meg a vicc kategória volt, még meg is beszélték, hogy "ugye szerinted is jó volt?", aztán még lassítás se kellett, hogy látni lehessen, mennyire kilépett...Ehhez a meccshez kevesek voltunk nagyon, a Raiders most, főleg hazai pályán, jobb csapat nálunk,komplettebbek és az OL munkája fényévekkel előzi meg a miénkét. Megérdemelten nyertek, mert nem tudtunk futni és Siemian meg ehhez a szinthez kevés, rutintalan és néha a koncentrációja is ingadozik...Talán azért mert úgy történt, ahogy ítéltek.
StormST
Surda

több mint 9 éve
Wolfe hajszálrepedést szenvedett az alkarjában, valszeg a byeweek után tud visszatérni.Szia Doki! 😊
Az eddig sem túl acélos futás elleni védekezésünk újabb pofont kapott ezzel...
A szenteket ettől függetlenül ütni kell, a bye után lesz még pár meleg meccs, nem fér bele szvsz egy újabb L.
Általános Doktor
Csak pávázom egyet nálad 😉
Igazából tartottam ettől a meccstől, de kár volt.
Sok szerencsét neked/ nektek.
több mint 9 éve
Ehhez a meccshez kevesek voltunk nagyon, a Raiders most, főleg hazai pályán, jobb csapat nálunk,komplettebbek és az OL munkája fényévekkel előzi meg a miénkét. Megérdemelten nyertek, mert nem tudtunk futni és Siemian meg ehhez a szinthez kevés, rutintalan és néha a koncentrációja is ingadozik...Talán azért mert úgy történt, ahogy ítéltek.
StormST
több mint 9 éve
a futás védelem katasztrófa, akkor és úgy futottak át rajtunk amikor akartak. És nem csak Wolfe kiesése után, de előtte is.és nem is csak ezen a meccsen. Egy ideje már voltak erre utaló jelek, ezért is írtam pár hete, hogy Crick a leggyengébb láncszem a kezdőben. Egyébként nem tape alapján, csak az alapján, hogy ő a változás a DL-ban, ami tavaly dominált, idén meg akár a szita, futás ellen. Persze ma jópár missed tackle-lel is rásegítettünk erre. Ez van. Gotsisnak esetleg Kilgonak a menetrendben írtaknál korábban fel kell nőniük a kezdőhöz, vagy Phillipsnek ki kell találnia valamit, különben WC helyért fogunk küzdeni, nem div győzelemért.
peterk2005
...De ez legyen a legrosszabb évünk...
több mint 9 éve
Enyém a konteo, de az esti meccs eredményétől függetlenül még tartom😊Helyes, minden magára egy kicsit is adó konteo ignorálja a tényeket
Pari
több mint 9 éve
Ennyi sérültet a mi védelmünk se bír el. Talib, Webster, Marshall, Wolfe, 3 kezdő meg egy olcsan csere akinek más sérülése miatt előre kellett volna lépnie. Főleg Roby rossz napja miatt. De nem itt kezdődnek a bajok.Enyém a konteo, de az esti meccs eredményétől függetlenül még tartom😊
CJ nélkül nincs futójáték, futójáték nélkül az O a tavalyit is alulmúlja, legfeljebb kevesebbet adjuk el.
Így aztán az ellenfél előnybe kerül, a futás elleni védelmünk meg tragédia. Ha Wolfe hosszabb időre kidől lejjebb kell adni a várakozásainkat. >6os átlaggal futnak ellenünk.
Alapvetően 2 momentum volt ahol fordulhatott volna a szerencse. Sanders majdnem elkapása és Ward majdnem INTje. Egyikből se mi jöttünk ki jól.
Ilyen apróságok még, hogy mi a répáért kell a Kickoffot kihozni az EZ-ből. Sosem jutunk el vele 25-ig.
Hogy megint minősíthetetlenül kezdjük a meccset. 4 3&out, a védelem is rendre gyengélkedik az elsőben
A Booker hypeot se ezen a héten értettem meg...
kb 40 percet volt fenn a védelmünk
Bírókkal nem foglalkoznék mert nem elegáns, abban se vagyok biztos h lenne-r rá okunk, csak azért említem meg, mert volt aki előre ekönyvelte hogy csalni fogunk és hogy világ méretű összeesküvés van az Oakland ellen a Broncos javára. Na én ezt biztos nem láttam így. Ja és senkit nem ütöttünk ki, (mondjuk igazából az első hét óta), úgy tűnik a tényként kezelt bounty system se elég motiváló...
Összességében a Raiders jobban játszott, megérdemelten nyert.
Jövőhéten se lesz sokkal könnyebb, azok a meccsek ahol papíron az offense-nek van könnyebb dolga, na azokat bukjuk el...
Black_Adder
Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
A Raiders jobb volt a játék minden fázisában. Spec team, védelem, offense. Mindhárom fázisban gyengébb játék és rossz döntések is voltak, Bibbs 3-szor hozta ki az EZ-ból a kickoffot, úgy, hogy abból kettő teljesen reménytelen volt, már amikor elindult. 1 még oké, de 3 egymás után elfogadhatatlan. A punt versenyt is a Raiders nyerte, ők odaszögeztek minket az EZ környékére (ebből 1 esetben nem értettem miért kell 3 yardon fair catchelni, de sokszor sok mindent nem értek), de még amikor megállítottuk őket 3&out-al, akkor is 25-re küldtek minket vissza. Nálunk egyetlen punt se sikerült átlag fölött, 3&out-oknál stabilan jöttek a rövid yardos kiindulópontok.A defense hosszú idők óta a legrosszabb meccsét játszotta. Az első félidőben a Raiders összesen 1-szer puntolt, a futás védelem katasztrófa, akkor és úgy futottak át rajtunk amikor akartak. És nem csak Wolfe kiesése után, de előtte is. Ennyi elrontott tackle-t nem emlékszem mikor láttam utoljára a defense-től, teljesen karakter-idegen volt ez is. Carr-nak meg sem kellett erőltetnie magát, másfél negyed után játszhatták a biztonsági passzjátékot, 2mp-es playeket, mert úgy is kényelmesen haladtak.
Az offense meg valóban, ha nem megy a futás, akkor rosszabbul fest, mint tavaly. Teljes reménytelenség. Abból, amit Siemiannak engedünk (vagy amire képes) ennél több nem jön össze. Annyit érünk el, hogy minden meccset elfogadható stattal zár, mert nem döb INT-et, de ha nulla haladás, nulla eredményesség az ára, akkor tök mindegy. Pedig ez a Raiders defense kifejezetten sebezhető, csak mi nem tudtunk ellenük semmit sem csinálni. Ha jövő héten a Saints ellen is ilyen szenvedés lesz, akkor nyugodtan lehet nyomni a pánik gombot.
Denverben azért más lesz, és ha ott nyerni sikerül, akkor meccsnull, szóval azért tragédia nincs, a div győzelem nem ment még el (a Chiefs-től nem tartok, fognak ők még meccseket eldobni). De most nem jó a helyzet. Jobb lenne most bye-re menni, mert a Saints is kemény falat lesz ennyi sérülttel. pedig arra a meccs-re most nagy szükség lenne.. Ez van. Jobban kell játszani.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
Hát ez elég sima volt....Lassan már inkább hátrafelé kellene nézegetni, bár még van 2 meccses előny a Wild cardra haj bandák előtt. A Miami, Bills, Colts hármas előtt azért illene megtartani...