Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
CJ ---> IRŐ bízik benne h a PO-ra vissza tud térni, de a realitáshoz közelebb van h idén már nem látjuk...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Nate Jackson konyve megjelent magyarul, Denver fanoknak kotelezo anyag, de aki szereti az NFL-t, annak is ajanlom. 100 oldal utan csak fogom a buram, zsenialis..😊
több mint 9 éve
Pari likes this😊hogy ti csak wall of text-eken tudtok kommunikalni...zanzasitsatok man, ocsem😊- JT hiányzik az EZ-ből
Pari
- nem biztos hogy ő de kéne egy biztos célpont ott
- Oz/PM/Trevor cicaharc 😀
Negritis
több mint 9 éve
hogy ti csak wall of text-eken tudtok kommunikalni...zanzasitsatok man, ocsem😊- JT hiányzik az EZ-ből
Pari
- nem biztos hogy ő de kéne egy biztos célpont ott
- Oz/PM/Trevor cicaharc 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
hogy ti csak wall of text-eken tudtok kommunikalni...zanzasitsatok man, ocsem😊Van az úgy, hogy ki kell fejteni... 😀
Pari

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
hogy ti csak wall of text-eken tudtok kommunikalni...zanzasitsatok man, ocsem😊
több mint 9 éve
Másról beszélünk. Rengetegszer volt, hogy az EndZone-ban, JT volt az első számú célpontja, azaz, eldobta neki a labdát, úgy, hogy megnézte volna, mi van DT-vel Deckerrerl és Welkerrel.ennek most nem nézek utána, de biztos vagyok benne, hogy egy csomószor JT volt az elsődleges célpontja Manningnek is.Black_AdderC'mon, Black.... Manning első számú célpontja DT volt, mert felé dobta a legtöbb labdát. A RZ-ban is. A második pedig Decker, mert felé ment a második legtöbb. A harmadik pedig Welker, mert felé ment a 3. legtöbb labda (a RZ-ban a 2. legtöbb, amíg egészséges volt). Nyilvánvaló, hogy voltak playek, ahol akár a play úgy volt eleve hívva, vagy Manning úgy hívta át, hogy JT lett az ADOTT PLAYBEN az elsődleges célpont, de ez nem jelent semmit, az adott playen kívül, általában.
peterk2005
az egész 2013-mas O sikere mögött az állt (Manning mellett persze), hogy 4 olyan célpont volt, akit akár folyamatosan lehetett volna tömni a labdával. 1-et levédekezik úgy-ahogy bárki. Sok védelem akár 2-t is. A legjobb védelmek talán 3-mat is. 4-et senki, csak a LoB. És PM is relatíve gyakrabban kereste JT-t az end zone-ban mint mást. Értsd, ő a labdái nagyobb százalékát kapta az EZ-ben mint bárki más abból az elkapó sorból. Nem véletlenül. Vannak akiket adottságai alapján akkor is ugyanolyan könnyű megjátszani amikor már összeszűkül a pálya, amikor már nincseneek 10-20 yardjai üresre játszani magát, ellenben van a levegőben egy pont, ahol ő elkapja, a védő nem.
A playbookban meg szerintem azért nincs ill. nem volt tavaly olyan play, amihez JT kéne, mert nincs olyan játékosunk mint JT, és ezrért hogy hogy nem megrajzolt playek sincsenek rá. Kubiak se hülye.
Ellenben, ha nem tudjuk földön átbrusztolni a labdát, akkor nehéz dolgunk van. ezen Julius Thomas pont sokat segítene, akár azért mert őt játszanánk le, akár azért mert gyakrabban lenne üresen DT.
De jó, mondjuk, hogy Kubes nem tudná beilleszteni a rendszerébe Orange Juliust. Akkor is senki más helyette, aki lendíthetne az RZ offense-en, ami tavaly nagyon gyenge volt, és idén is csak akkor létezik, amikor át tudjuk brunsztolni földön a labdát.
Olyan nagyon nem akarom tovább cifrázni. 2014-ben még jó offense-ünk volt, 2015-ben nagyon gyenge. A visszaesés egyik aspektusa az RZ hatékonyság volt. Julius Thomas az egyik változó volt ebben a képletben. Szerintem ennek nagy hatása volt, szerinted másnak volt nagyobb hatása. Utána járni csak akkor tudnánk, ha megismételnénk a tavalyi szezont JT-vel, de jobb végeredmény úgy se lehetne, úgyhogy azt mondom inkább lapozzunk.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Mennek a TE-k route-ra, vagy nincsenek is a pályán, nagyon sok play-ben a fal egyedül van a snap után, TE segítség nélkül. Ennek ellenére nem mennek a passzok a TE-knek, még akkor se, amikor a többen a pályán vannak. Amikor volt jó TE-nk, akkor ment feléje passz, elég sokszor nem áthívásból, első read-re, mert megvolt a bizalom. (gondolom Black ezért írta, hogy "csomószor", nem azt, hogy "állandóan") Ez csökkent le tavaly és tűnt el idénre, annak ellenére is, hogy tavaly gyengébb lett a karja PM-nek és Oswi-nak meg a hosszúak nem mentek annyira, idén meg főleg rövid passzokkal operálunk. De persze ez biztos nem azért van, mert a ligában 2 évig az egyik legjobb elkapó TE-nek tartott játékos elment, valszeg a csillagállás nem volt jó, vagy a fű hossza, vagy bármi más... 😛Pont azért van hívva minden DT-re, meg Sanders-re, mert a többiek felé nincs bizalom, ezért kéne még egy jó target és főleg azért, amit írtál, hogy sok a rövid route, azért lenne nagyon jó, ha az egy TE lenne, akinek be lehet dobni a rövid route-ot középre is, ahol mondjuk DT-t vagy Sanders-t könnyen összetörhetik és nem kéne mindig szélre dobni, vagy a WR-eket beküldeni a darálóba...

több mint 9 éve
ennek most nem nézek utána, de biztos vagyok benne, hogy egy csomószor JT volt az elsődleges célpontja Manningnek is.Black_AdderC'mon, Black.... Manning első számú célpontja DT volt, mert felé dobta a legtöbb labdát. A RZ-ban is. A második pedig Decker, mert felé ment a második legtöbb. A harmadik pedig Welker, mert felé ment a 3. legtöbb labda (a RZ-ban a 2. legtöbb, amíg egészséges volt). Nyilvánvaló, hogy voltak playek, ahol akár a play úgy volt eleve hívva, vagy Manning úgy hívta át, hogy JT lett az ADOTT PLAYBEN az elsődleges célpont, de ez nem jelent semmit, az adott playen kívül, általában.
Amúgy miről beszélünk, nem Manning az irányító, hanem Siemian, ő meg egyelőre még senkiből nem csinál elit elkapót, ezért is hatalmas szüksége lenne egy olyan játékosnak, akinek fel tudja dobni az endzoneban, oda, ahol vagy ő kapja el, vagy senki. Nem véletlen nagy az értéke a magas, jó súlypont emelkedésű megbízható kezű játékosoknak úgy általában...Igen, arról beszélünk, hogy most nem Manning, hanem Siemian a QB 😊 Két okból is. Egyrészt "úgy általában" az nem igaz, hogy keresünk egy jó kezű, jó súlypont emelkedésű elkapót RZ targetnek, és akkor majd a QB több TD-t dob. Általában ettől nem dob többet.
Black_Adder
Az elkapó oldalról sem csak ezeken a paramétereken múlik, hiszen pl. Greg Olsen és Jack Doyle (Colts) hasonló fizikai adottságokkal bírnak, mindkettőnek hasonlóan jó a keze (igen, Doyle-é is jó), mégis az egyik játékos nagyon keresett, a másik meg csere egy NFL rosteren. Szóval nem mindegy, hogy ki az a magas, jó súlypont emelkedésű, megbízható kezű játékos. Dollár-sokmilliónyira nem mindegy. Dollár sokmilliónk meg nincs.
De ennél még fontosabb, hogy igen, most nem Manning az irányító, hanem Siemian. És ez éppen azért fontos, mert amíg Manningnél még volt is értelme átalában a "hozunk neki egy RZ-targetet"-nek (bár szvsz Manningnél is inkább csak simán "plusz target" szerintem a helyesebb), Siemian esetében alig van értelme erről beszélni. Manning (még Kubiak rendszerében is, az utolsó évében) sokkal-sokkal nagyobb szabadságfokkal operált, mint Siemian. Több playt kapott egyszerre (több passz playt), teljesen szabadon hívhatta át azt akármire, akár olyan playre is, amit nem hívtak be neki. Emiatt neki módja volt például áthívni úgy egy playt, hogy a pályán levő 3., 4. számú elkapó legyen a play első számú célpontja. Ezen kívül snap után is gyorsabban olvasta a célpontjait, ezért sokkal gyakrabban vehette célba a 2., 3., 4. read-et. Ilyen nagy szabadságfoknál van - lehet - jelentősége annak, hogy a 3., 4. célpont mit csinál, merre megy, milyen adottságai vannak, stb., mert rá lehet hívni menet közben, vagy snap után sokadik readként rá lehet dobni a labdát. Ezért lehet értelme egy plusz, fizikálisan nehezen levédhető elkapónak. Vagy éppen fordítva, egy fürge aprónak, ha azzal szélesíti a repertoárt. Mert a QB megkapja a szabadságot, és meg is tudja csinálni, hogy egy play-t áthívjon rá. Vagy pedig meg tudja találni 3., 4. célpontként.
Siemian egészen más playbookból játszik. Az a play action, amit jelenleg játszik az offense, ennél sokkal kötöttebb, egyszerűbb. Nincs (alig van) 1 passz playnél több behívva, minimális az áthívás (passzból passzba lényegében nulla), és a játékok zöme gyors, 10 yardon belüli, egyszerű route-okat futó célpontok megdobásáról szól. Kubiak hívja a playt, Siemian pedig végrehajtja. Ami a gyakorlatban zömében annyit jelent, hogy próbálja megdobni az első read-et. Nem is nagyon lenne idő a második, harmasik read-re, mert kis kockázattal kell játszani, gyorsan kell szabadulni a labdától, ez a feladat, amibe nála időben sem fér bele annyi read, mint Manningnél. Ebben a rendszerben nem ad plusz opciókat a QB-nak egy esetleges 3., 4. célpont, mert soha nem jut el odáig. Csak akkor dob felé, ha az a play hívás, hogy első (második) readként vegye célba. Ezért nem is segít rajta a több célpont. A több célpontra a playbookban, a play hívásnál van szükség. Azaz Kubiaknak van (lenne) szüksége 3,. 4. célpontokra, nem Siemiannak. Kubiak tudna több olyan playt hívni, ahol a pályán levő 3., 4. sz. elkapó lesz Siemian első (esetleg második) read-je.
Ez az ami jelenleg hiányzik az offense-ből. És nem csak RZ-ban, hanem az egész pályán. A passz játékok döntő többsége DT-re vagy Sandersre van hívva, a többi elkapó csak blokkol, vagy megtéveszt, és ez az egész pályára igaz. Az okát nem tudom. Nem értem, hogy Kubiak miért nem hív többet Green-re, Fowler-re, Philips-re, stb. Csak az eredményt látom, hogy ez van. Lehet, hogy nem elég jók, lehet, hogy Kubiak nem érzi őket a rendszerbe eléggé passzolónak, nem tudom. Lehet, hogy egyszerűen arról van szó, hogy az oline-t nem érzi elég stabilnak ahhoz, hogy a TE-t (TE-ket) elkapó routeokra küldje. Tudja fene. Az látszik, hogy keresgél - főleg TE-t -, de hogy mit keres bennük, azt sem tudom. Green egy jól blokkoló TE, aki el is kaphatna, de nem teszi. Heuerman-t move TE-ként akartuk használni, nem tesszük. Philips-et alig látom a pályán. Most jött egy újabb move TE, meglátjuk vele mi lesz.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Azoknak a statisztikáknak a lényege az, hogy JT, bár egy másik offensben van, de abban is %-os alapokon többet tud hozni, mint nálunk az egész TE sor és nála pont ez a lényeg. Az egy olyan O, ami tele van célpontokkal, még ha nem is DT vagy Sanders szintűekkel, de sokan csinálnak elkapásokat, ő mégis hozza a yard számokat és a TD-ket is, idén már igen, míg nálunk lenne lehetőség kitűnni a két top WR mögött, mégse tud előlépni egy TE se és igazán tavaly se tudott egyik se, még ha Daniels-nek volt is pár jó meccse...Te azt mondod, hogy DT-ék miatt lettek jó statjai JT-nek, szerintem meg ez erősen kétélű dolog, sokat hozzátett ő is a WR-ek jó statjaihoz. Annak a két szezonnak pont az volt a fontos pozitívuma, hogy sok minőségi célpont volt. Tavaly sokat számított PM gyengülése, de pont ott fájt szerintem nagyon JT hiánya, mert ahogy gyengült a keze pont jól jött volna egy minőségi TE célpont, akiben megbízik és akihez nem kell messzire dobni és Oswi-nak is jól jött volna. Lehet, hogy ha Elway tudta volna, hogy mi következik, akkor több erőfeszítést tett volna a megtartására...
Mindegy, tényleg hagyjuk, remélem, hogy beválik Derby, vagy jön végre egy jó TE, mert szerintem az hiányzik a legjobban ebből az O-ből és ha nem engedtük volna el JT-t, akkor tavaly is más lett volna a támadójátékunk és idén is az lenne. Volt nekünk két bajnoki címünk egy all-time great TE-vel, egy all-time top szezonunk egy TE hathatós hozzájárulásával, örülnék, ha lenne újra egy olyan TE a csapatban, akitől retteg a liga. Még akkor is, ha tavaly nem kellett a jó TE játék a SB győzelemhez, de könnyebb lett volna vele, az szerintem biztos...

több mint 9 éve
ennek most nem nézek utána, de biztos vagyok benne, hogy egy csomószor JT volt az elsődleges célpontja Manningnek is.Amúgy miről beszélünk, nem Manning az irányító, hanem Siemian, ő meg egyelőre még senkiből nem csinál elit elkapót, ezért is hatalmas szüksége lenne egy olyan játékosnak, akinek fel tudja dobni az endzoneban, oda, ahol vagy ő kapja el, vagy senki.
Nem véletlen nagy az értéke a magas, jó súlypont emelkedésű megbízható kezű játékosoknak úgy általában...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Nem jó hírek .... Booker jó lesz, de kéne azért rotáció is. Biztos, hogy Bibbs jön, nem Thompson?A Richardson hír honnan való? Nem látom sehol, hogy árulná a Jets. Idén hosszabbítottak Wilkersonnal, jól tele vannak azon a poszton, de azért fura lenne akkor is. Richardsonra jövőre 5. éves opciójuk van, bőven eladhatják tavasszal FA időben jó (jobb) pénzért is, mint így idény közben. Mindenesetre, ha mégis, akkor röhögve megérne egy 2. kört. Ha van gyenge pontja a defense-nek (van), akkor az éppen az a poszt, Walker nagyon hiányzik onnan. 😕
Azért tette statokban elitté, mert ő volt a legmegbízhatóbb endzone target-je és élt is a lehetőséggel, tudta, hogy ha neki dobja, akkor ő ott lesz, ahol kell és el is kapja. Ez a bizalom hiányzik most, ezt keressük azóta is a TE posztra...StormSTTe így gondolod. Én meg úgy gondolom, hogy nem ő volt a legmegbízhatóbb targetje, hanem DT, Decker és Welker is előtte volt (amíg egészséges volt), és éppen attól lett ennyi TD-je részben, mert rá már nem maradt ember .... Manning pedig a 4.-5. targetet is játékba tudta hozni RZ-ban, ha úgy adódott, vagy úgy olvasta a defense-t. Manning 18 évnyi konzisztens adatai alapján, és JT itteni két éves és ottani teljesítménye alapján nekem ez a magától értetődő. Neked meg nem, ez van.
(A második bekezdésben írt adatokat nem nagyon értem, két teljesen más offense, másik rendszer, másik irányító, más elkapók, más playbook, úgyhogy nem értem az összevetést, de mindegy is, túlragoztuk. Neked hiányzik JT, nekem meg nem. Ezen nem fogunk összekülönbözni. 😊 Meg azon sem, hogy mindketten azt szeretnénk, hogy ha már Derby jött, akkor váljon be 😊 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Szerintem jelenleg a kezdőben Crick a leggyengébb pont, a labda mindkét oldalát tekintve. És ez így lesz az offseasonben is. Ha jelenleg mockdraftot kéne írni, akkor allighanem Defensive Interiort írnék a csapatunkhoz.Richardson még viszonylag fiatal, mondjuk ha jövőre lejár neki, az erősen csökkenti az értékét, de ha sikerülne úgy idetrade-elni, hogy már meg is van a hosszabbítás, akkor nem sokallnám érte az első kört én se.
Más kérdés, hogy szerintem semmi alapja, és fölösleges ilyeneken álmodozni.
RB poszt most sajnos érdekessé válik. Egyrészt a legjobbat vesztettük el, másrészt most úgy állunk, mint QB terén. Bibbs, karrier szinten 4db futással, meg 2 felé szálló labdával, a rookie Booker, meg persze fel lehet hozni Juwant, ő legalább veterán, de 3rd RB eddig nem sok sót evett nálunk...
Trade-elni nem trade-elnék senkiért, annyit nem ér. Hillman talán a Vikesban van már, de még akár Moreno térdére is vetnék egy pillantást, hátha, ha nem hát nem. Mondjuk én még nem ültem fel a Booker bandwagonra, Bibbsre meg főleg nem volt eddig még alkalom, de egy próbát azért mindenképp megérnek, mielőtt olyanra költünk, amire nem biztos, hogy szükség van. Akkor is, ha a trade most vagy soha.
több mint 9 éve
Én nem érzem annyira égető neednek, mint a Schoefield projekt kukázását pl. Crick nem mozog rosszul, meg úgy alapból a DL nem rossz szerintem...CJ-t pótolja Booker, őt Bibbs, őt pedig a PS-ből majd Thomas, kár érte, de sztem nem lesz akkor érvágás, mint amekkorának tűnik.Közelegvén deadline, mit szólnátok a MHR ötletéhez:Jó játékos, de nem hiszem, hogy a D-t kéne erősíteni, amikor szétesett az OL és CJ-t is bebuktuk hetekre, akár tovább is...
Sheldon Richardson DE (idén ~ 3 M, jövőre ~8 M a cap space amit foglalna | - aka: idén belefér, jövőre pedig ha 18 lenne is beleférne | ).
Személy szerint akár egy első kört is adnék érte, de a második körünket kérdés nélkül.
Általános Doktor
StormST
Az OL kezdője szvsz rendben van, a cseresor hagy kívánnivalót maga után, de azt nem most kell foltozni, hanem majd az offseasonben.
Malik/Walker hiánya pedig eléggé égető need (még ha ez csak a tavalyi szinthez képest tűnik fel).
Általános Doktor

több mint 9 éve
Keep calm, Booker berobban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
CJ-t pótolja Booker, őt Bibbs, őt pedig a PS-ből majd Thomas, kár érte, de sztem nem lesz akkor érvágás, mint amekkorának tűnik.Közelegvén deadline, mit szólnátok a MHR ötletéhez:Jó játékos, de nem hiszem, hogy a D-t kéne erősíteni, amikor szétesett az OL és CJ-t is bebuktuk hetekre, akár tovább is...
Sheldon Richardson DE (idén ~ 3 M, jövőre ~8 M a cap space amit foglalna | - aka: idén belefér, jövőre pedig ha 18 lenne is beleférne | ).
Személy szerint akár egy első kört is adnék érte, de a második körünket kérdés nélkül.
Általános Doktor
StormST
Az OL kezdője szvsz rendben van, a cseresor hagy kívánnivalót maga után, de azt nem most kell foltozni, hanem majd az offseasonben.
Malik/Walker hiánya pedig eléggé égető need (még ha ez csak a tavalyi szinthez képest tűnik fel).

több mint 9 éve
C.j. out for the rest of the season...😕(
több mint 9 éve
Közelegvén deadline, mit szólnátok a MHR ötletéhez:Jó játékos, de nem hiszem, hogy a D-t kéne erősíteni, amikor szétesett az OL és CJ-t is bebuktuk hetekre, akár tovább is...
Általános Doktor

több mint 9 éve
Közelegvén deadline, mit szólnátok a MHR ötletéhez:Sheldon Richardson DE (idén ~ 3 M, jövőre ~8 M a cap space amit foglalna | - aka: idén belefér, jövőre pedig ha 18 lenne is beleférne | ).

több mint 9 éve
Azért tette statokban elitté, mert ő volt a legmegbízhatóbb endzone target-je és élt is a lehetőséggel, tudta, hogy ha neki dobja, akkor ő ott lesz, ahol kell és el is kapja. Ez a bizalom hiányzik most, ezt keressük azóta is a TE posztra...Idén eddig 8 passzolt TD-nk van, abból 1-et csinált TE, az is Phillips volt. A Jaguars-nak 9-ből 2-t JT, vagyis 7-ből 2-t, amikor a pályán volt. A 3 TE-nk összesen kapott el 7 meccs alatt 183 yard-ot az 1506-ból, náluk JT 196-ot az 1484-ből, vagyis igazából 1289-ből, pedig ott van még nekik Marcedes Lewis is, aki szintén jegyzett 108-at. Nekünk egy ilyen TE játékunk kéne, hogy legyen inkább, akkor DT-nek és Sanders-nek is könnyebb dolga lenne...

több mint 9 éve
Az a baj, hogy te kb. kiveszed az egyéni tehetséget a képletből, szerinted egy elkapó attól lesz jó, mert PM beletréningezi, hogy mi lesz jó. Hát nem. Akkor Green is az lenne, mint mondtam, 4 teljes évet dolgozhatott együtt PM-el. Nem véletlen, hogy amikor Julius elment, akkor inkább hoztunk még egy TE-t Daniels személyében és jött Heuerman, de ugye most az előbbi lelépett, utóbbi meg szintén nem vált be, aztán idén is jött már egy valagnyi TE, eddig nulla sikerrel...StormSTNem veszem ki a tehetséget. Természetesen DT, (Harrison, Wayne) saját jogon olyan jó játékosok. De JT-ről nem gondolom ezt. Ő inkább a Clark, Tamme, Stokley, stb. sorba illik, őt PM tette statokban elitté.
Green sajnos nem olyan jó, mint reméltük. Vagy nem passzol Kubiak elképzeléseibe, nem tudom. Akárhogy is, kisebb szerepet kap, mint amit ebben az offense-ben egy ilyen TE kaphatna. Remélem, a TE keringő mihamarabb eljut oda, hogy Kubes megtalálja azt akit keres. Egy igazán jó TE nyilván tudna segíteni, de abból nem sok van. Már a Greg Olsen / Eifert / Kelce féle TE-kből. És borzasztó drágák is, úgyhogy az nem opció.
(Heuerman-ban én még reménykedem. JT is a harmadik évében robbantott, előtte szinte semmit sem csinált, sérült idények esetén ez előfordul. Heuerman is sérült listán töltött egy évet, talán az idei év kerettagsága és a jövő évi offseason alatt fejlődik még. Latimerben már én sem bízom, ő sajna bust.)

több mint 9 éve
ezért is mondtam azt hogy így nem lehet megítélniegyébként JT statjait nézve én is inkább afelé hajlok hogy ő sem biztos hogy akkora segítség lenneAzt ne feledd, hogy mióta Jacksonville-be költözött JT kb. többet sérült, mint egészséges, szal a statszáma csalóka. Persze lehet azzal is érvelni, hogy lehet itt is ugyanannyit lenne sérült és legalább felemésztene egy valag helyet a sapkában. 😊
persze így nem lehet megítélni dolgokat, mint ahogy azt se tudjuk Óz hogy varázsolna a Broncosban
Negritis
empty taxi
de 14 - 15 kicsit összehasonlítható
egyikben 12 a másikban 5 TD elkapás hasonló catch/yard mellett
ettől függetlenül egy RZ threat hiányzik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Az a baj, hogy te kb. kiveszed az egyéni tehetséget a képletből, szerinted egy elkapó attól lesz jó, mert PM beletréningezi, hogy mi lesz jó. Hát nem. Akkor Green is az lenne, mint mondtam, 4 teljes évet dolgozhatott együtt PM-el. Nem véletlen, hogy amikor Julius elment, akkor inkább hoztunk még egy TE-t Daniels személyében és jött Heuerman, de ugye most az előbbi lelépett, utóbbi meg szintén nem vált be, aztán idén is jött már egy valagnyi TE, eddig nulla sikerrel...A gond ott van, hogy Green nem elég tehetséges elkapásban, próbálták, hátha, de nem az, ahogy sajnos Heuerman se, a jelek szerint, vagy csak simán az a baj vele, hogy üvegből van. Julius meg tehetséges (elkapásban, blokkolásban még én is jobb lennék). Most már mindenki tudja róla, hogy súlytalan elkapásban, nem is veszik komolyan a védők, nem von el komoly embert a jó WR-ektől...
DT tehetséges, ő már akkor is az volt, amikor még Tebow volt a QB, vagy előtte Orton. Sanders úgy jött ide, hogy már kész elkapó volt. Jobbak lettek PM alatt, igen, de nem lett jobb kb. 10-15 másik elkapó, aki közben a csapatnál járt, vagy pl. Latimer se, pedig ő magasabb pick volt, belőle akartak jó WR-t faragni, de nem sikerült, se Fox gárdájának, se PM-nek, se Kubes csapatának. Pedig kellett volna, tavaly is nagyon kellett volna egy jó WR3, volt is 1-2 felvillanása Oswi-nál, de az is eltűnt hamar, sajnos kiderült, hogy szenvedhetnek vele akármennyit, nem elég tehetséges, hogy jó WR legyen az NFL-ben...
Azt nem tudom honnan veszed, hogy Siemian nem tudná kihasználni JT-t, én többször éreztem rajta az redzone-ban, hogy bizonytalan, ha DT és Sanders az első másodpercben nem szabad, akkor inkább kidobja az endzone végén, mert nem érzi a többi célpontot elég biztosnak, szerintem ez a mostani offense pont egy igazán jó TE-nyire van attól, hogy bottom-middle-ből feljebb lépjen...

több mint 9 éve
Azt ne feledd, hogy mióta Jacksonville-be költözött JT kb. többet sérült, mint egészséges, szal a statszáma csalóka. Persze lehet azzal is érvelni, hogy lehet itt is ugyanannyit lenne sérült és legalább felemésztene egy valag helyet a sapkában. 😊Kb. ugyanannyit volt itt is sérült, mint ott. Az itteni két produktív évében 14, és 13 meccsen játszott, Jacksonville-ben meg tavaly 12 meccsen, idén pedig eddig 5 meccsen. Nincs markáns különbség. Yardokban hozta, és hozza is a maga 500 körüli számát, de a TD szám drasztikusan visszaesett 10+ -ról 5-re (idén eddig 2). Éppen a RZ hatékonyság. Sokat mondó adat az is, hogy a catch success rate-je Denverben 70% fölött volt, Jacksonville-ben pedig 56-57%. Nem ő felejtette el elkapni a labdát, hanem más dob neki. Bortles nem tudja úgy kihasználni, ahogy Manning tudta. Siemian se tudná.
empty taxi
Miért kevered ide Fowler-t? Ő egy slot WR, 10 centivel alacsonyabb és 20 kilóval könnyebb, mint JT vagy Green, ő csak akkor komoly redzone célpont, ha mondjuk slant-et nyomunk, nem akkor, amikor a két nagydarab TE, ő eltűnik a tömegben az endzone-ban...StormSTAzért, mert véleményem szerint a RZ célpont nem a tömeget és magasságot jelenti, hanem a kémiát a két játékos között. RZ-ban szűk helyekre kell kiváló időzítéssel bedobni a labdát. Ha a QB képes megtalálni az elkapóját, akkor mindegy, hogy 165 centis Wes Welker, 180 centis Emmanuel Sanders, 190 centis Eric Decker, vagy 200 centis Julius Thomas-e az a játékos. Marvin Harrison egy 180 centis, nyolcvanpár kilós "pöttömpalkó" volt, és mégis minden idők egyik legjobb RZ targetje lett Manninggel párban (8-9 évnyi, egyhuzamban 12+ TD átlagra szvsz nem túlzás ezt kijelenteni).
Siemian-nak megvan most is a méretben, kilókban, sebességben megfelelően változatos elkapó gárdája, csak ő Manninggel ellentétben nem képes bárkiből saját magának RZ targetet faragni. A fiatal/nem elit QB-knál esetlegesebb, hogy kivel jön össze a kémia és kivel nem. És ennek kevés köze van a kilókhoz, mérethez. Ott van pl. Dak Prescott. Neki pl. valamiért nem Bryant (ő mondjuk sérült is), nem Williams, nem is Jason Witten, hanem "pöttöm" slot WR, Cole Beasley lett a kedvenc célpontja. Red Zone-ban is.
(Szerintem egyébként Kubiak nem - nem csak - a RZ-ba keresgeti az elkapókat, hanem ő általában szeretne még "move the chain" elkapót. Mert valamiért Siemian se Fowler-t, se Green-t nem szereti, nem keresi.Szinte csak úgy haladunk, hogy vagy C.J. megfutja, vagy DT/Sanders elkapja. Még Norwell is több szerepet kap, mint Green/Fowler. Ezen kéne bővíteni, kéne még 1-2 ember akire a haladásban is számíthatunk. Mivel már nincs Manning, aki ilyenkor leül az elkapóval, és addig videóznak, addig gyakorolnak amig Manning rá nem érez, a srác pedig meg nem tanulja, hogy Manning mit vár el, ezért az embereket cserélgeti, kísérletezik. Hátha valaki olyant sikerül találni, akit Siemian jobban "érez". Mint Prescott Beasley-t.)

több mint 9 éve
egyébként JT statjait nézve én is inkább afelé hajlok hogy ő sem biztos hogy akkora segítség lenneAzt ne feledd, hogy mióta Jacksonville-be költözött JT kb. többet sérült, mint egészséges, szal a statszáma csalóka. Persze lehet azzal is érvelni, hogy lehet itt is ugyanannyit lenne sérült és legalább felemésztene egy valag helyet a sapkában. 😊
persze így nem lehet megítélni dolgokat, mint ahogy azt se tudjuk Óz hogy varázsolna a Broncosban
Negritis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...