Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Lett végre egy normális tight endetek 😕Ráadásul egyben rögvest a legjobb irányítótok is 😕

több mint 9 éve
Nem tudom volt-e, de:Talib : Brock < Siemian
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Oswi szerintem túlértékelt.Nem szeretnék senkit sem megszólitani,de szerintem ő kevés egy bitang offense vezetésére.Nem azért mert egyöntetűen gondolom,hanem mert egyszerúen nem tud többet.Palacsinta vagyok minden NFL meccshez,de mint laikus is látom hogy Oswi kevés a mi támadófalunkba.Ja és még valami....Tavaly nem hittük hogy úgy lesz...Idén meg lehet bármi...
Foresz
Ha a csapat bejut a Playoff-ba,akkor nálam, van a meccsnézés,és én állom a piát.....ebből nem engedek.
több mint 9 éve
Oswi szerintem túlértékelt.Nem szeretnék senkit sem megszólitani,de szerintem ő kevés egy bitang offense vezetésére.Nem azért mert egyöntetűen gondolom,hanem mert egyszerúen nem tud többet.Palacsinta vagyok minden NFL meccshez,de mint laikus is látom hogy Oswi kevés a mi támadófalunkba.
több mint 9 éve
Siemian hetedik körös draft,nyilván nem vált majd világot.Én nem csodálkozom azon amit lehoz.Ez van,ha őstehetség volna,valszeg vitték volna az első két körben.Mondjuk én pozitívumként azt vonom le - amit a fáradt Manning idején sejtettünk - hogy majd' mindegy ki az irányító,a legszükségesebb alap éppen elég tőle a győzelemhez.Meglátásom szerint,éppen emiatt nem lett volna érdemes Oszit megfizetni.Ugyanis nincs benne annyi amennyivel többet tankolhatna tőle az offense.Aztán ahogy pörögnek a fordulók én úgy látom hogy a Texans sincs vele kisegítve...
több mint 9 éve
Kényelmes győzelem lett a vége, a lassan már szokásos problémákkal, és pozitívumokkal, annyi különbséggel, hogy éjjel működött a futás. A védelem az első scriptelt drive alatt ismét az öltözőben marad, ismét volt 1-2 buta, elkerülhető büntetés (a hosszú DPI-t nem sorolom ide), ismét nulla teljesítménnyel, sok hibával kezdett az offense. Majd a védelem ismét összekapta magát és onnantól 2 FG-t engedett, az egyik a DPI-ből, és ami az előző két meccshez képes új, hogy az offense ezúttal összekapta magát, működött a futás, és ezzel meg is lett a meccs.Siemian elvégezte a kötelezőt, nem adta el a labdát, úgyhogy megtette az elvárhatót. De azért egyre inkább látszanak a határai is. Ha nincs futás, megáll a támadójáték, ő képtelen megindítani. Szorosabb coverage esetén a rövidebb passzokban is hajlamos a pontatlanságra, volt 1-2 elég csúnyán túldobott, könnyű szélső passza, főleg a meccs elején. Szerencsére úgy tűnik az elmúlt két meccs teljes offense bénasága részben (vagy teljesen) Kubiak kiesése/betegsége miatt lehetett. Ha ő van, és tud is figyelni a meccsre, akkor azért egy elfogadható támadójáték is összejön.
Érdemes azért hozzátenni, hogy ezt a Texanst manapság lényegében futással meg lehet verni. A passz védekezésük kiváló - másodikak a Denver mögött -, és nem is csak statokban, mert tényleg jó. De ebben az is szerepet játszik, hogy nem is nagyon kell passzolni ellenük. Múlt héten a Colts-os Gore 4 év után futott 100+ yardot ellenük (más kérdés, hogy a Colts 5 perc alatt elchokerkedte a meccset, de 3 1/5 negyedik pont ugyanaz volt a meccs scenario, mint az éjjel), a futni manapság képtelen Vikes is eljutott 100 fölé, a Pats meg úgy nullázta őket, hogy 2 hosszabb futás, és 200 yard alatti passz is elég volt hozzá. (Számomra elég érthetetlen ez a csapat, mert Wilforkkal, Clowney-val, a jó LB-kel elvileg meg kéne tudni fogni a futást. Nem is a yardok érthetetlenek - bár az utolsó előtti hely semmiből se jelez jót -, hanem az, hogy stabilan, bármelyik downra nyelik yardokat, a RZ/EZ környékén is. Támadásban is fura csapat, jó hatásfokkal, jó YPC-vel tudnak futni, de egyáltalán nem tudják ezt kihasználni. Mintha a futás és passz egymástól függetlenül működne, futnak, aztán passzolnak, de egyik se könnyíti a másik dolgát. Tegnap pl. kb. az Oszi fumbliig nagyjából ugyanannyit futott mindkét csapat, yards per carry-ben is, és miközben a Broncos offense-en egyértelműen lehetett érezni, hogy ahogy megjön a futás, beindul a Kubes offense, passzjátékban is, a Texans offense meg rakja egymás után a down-okat, ha összejön összejön, ha meg nem akkor nem. Oszit nem irigylem, nem könnyítik meg a dolgát. De magának kereste a "bajt", küzdjön akkor vele.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Osweiler szar védelmek ellen sem volt jó, már ebben a szezonban. Összességében eddig siralmasan teljesít.Azért nem mindegy, hogy a Broncos vagy a Texans D ellen kell játszani, de most valóban rossz volt Oswi...Az első negyed kicsit idegőrlő volt, de aztán helyére kerültek a dolgok.Hetekkel ezelőtt ugyanezt mondtam,le lettem állítva,mondván hogy egy meccsből nem lehet konzekvenciát levonni.Azóta mondjuk eltelt már pár Texans meccs,de nekem maradt ugyanaz a véleményem..... 😉
Oswi semmivel sem tűnt jobbnak (az igazat megvallva rosszabbnak tűnt), mint Siemian, így ha most kéne verdiktet mondani róla, akkor nagyon elégedett lennék, hogy nem mi adtuk meg neki a nagy pénzt...
Általános Doktor
Foresz
StormST
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
Azért nem mindegy, hogy a Broncos vagy a Texans D ellen kell játszani, de most valóban rossz volt Oswi...Az első negyed kicsit idegőrlő volt, de aztán helyére kerültek a dolgok.Hetekkel ezelőtt ugyanezt mondtam,le lettem állítva,mondván hogy egy meccsből nem lehet konzekvenciát levonni.Azóta mondjuk eltelt már pár Texans meccs,de nekem maradt ugyanaz a véleményem..... 😉
Oswi semmivel sem tűnt jobbnak (az igazat megvallva rosszabbnak tűnt), mint Siemian, így ha most kéne verdiktet mondani róla, akkor nagyon elégedett lennék, hogy nem mi adtuk meg neki a nagy pénzt...
Általános Doktor
Foresz

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Az első negyed kicsit idegőrlő volt, de aztán helyére kerültek a dolgok.Hetekkel ezelőtt ugyanezt mondtam,le lettem állítva,mondván hogy egy meccsből nem lehet konzekvenciát levonni.Azóta mondjuk eltelt már pár Texans meccs,de nekem maradt ugyanaz a véleményem..... 😉
Általános Doktor
több mint 9 éve
Az első negyed kicsit idegőrlő volt, de aztán helyére kerültek a dolgok.+ úgy néz ki Oswi nem nőtte ki a sáncba dobálást (legalább kettő most is volt) 😊 emlékeszem, hogy tavaly sem értettük, hogy egy 6'7 magas irányító miért dob ennyi blokkolt passzt, most ezt sikerült megfejelnie egy dobott fumble-lel 😀
Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Adtunk egy negyed előnyt a Texans-nak, kis bírói segítséggel, de aztán beindult a csapat és nem volt kétség a győztes kilétét illetően. Jó ez a védelem és ha van futójáték, akkor a támadósor se rossz, erre most lehet tovább építkezni...

több mint 9 éve
Az első negyed kicsit idegőrlő volt, de aztán helyére kerültek a dolgok.Oswi semmivel sem tűnt jobbnak (az igazat megvallva rosszabbnak tűnt), mint Siemian, így ha most kéne verdiktet mondani róla, akkor nagyon elégedett lennék, hogy nem mi adtuk meg neki a nagy pénzt...

több mint 9 éve
asszem ma sietek haza, hogy lássam az ismétlést 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Remek győzelem, remek időben, a 3-as vereségsorozat azért nehézzé tette volna a szezonunkat, így fel lehet lélegezni.
több mint 9 éve
hát ez ma nem szép játék volt, de hatékony. az egyetlen hiányérzet, hogy nem volt egy sackünk se szerk.: mondjuk büntetésből meg pont több volt a kelleténél a meccs elején, illetve a futás elleni védelemmel valamit kezdeni kéne, mert ez nem mindenki ellen lesz elég.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok milyen fogadtatásban részesíti a nagy varázslót a MileHigh megértő közönsége.Illetve, hogy Oz lesz görcsös vagy a védelmünk pörgi túl. Meglepne, ha mindkét fél kordában tudná tartani a motivációját...
Kettős losing streak, Oszi hazatérése, ROF avatás van pár ok, ami miatt muszáj lenne nyerni.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Okung és Latimer még nem esett át a post-concussion vizsgálaton, de edzettek mindketten, így ha átengedik őket a dokik, akkor játszani fognak valószínűleg...A többi sérültlistás mind tejes edzésmunkát végzett Ware kivételével, így talán nem lesznek sérülés gondjaink a hajnali meccsen... 😊

több mint 9 éve
A nagy varázsló első 6 kezdése (persze ő előtte 3 évet tanult PM mögött):Kis összehasonlítás Oswi és a zöldfülűink között (MHR):Ez kicsit olyan nekem, mintha két F1es pilótát hasonlítanál össze, akik nem egy istállóban versenyeznek...
Brock Osweiler
comp: 134 att: 277 59% 1,402 yards 8 TD 8 INT $12,000,000
Trevor Siemian/Paxton Lynch
comp: 135 att: 210 64% 1,447 yards 9 TD 4 INT $2,261,161
Általános Doktor
Ami miatt még nem tetszik, hogy siemienrből/lynchből még nem tudtak felkészülni a védelmek, érdekesebb lenne OSW első 6 meccsével ez a stat.
Giowa
Games Passing Rushing Scoring
Year Tm G GS Cmp Att Inc Cmp% Yds TD Int Rate Sk Yds Y/A AY/A Att Yds Y/A TD TD Pts
2015-2015 DEN 6 6 142 229 87 62.01 1589 8 3 88.9 19 123 6.94 7.05 18 43 2.39 1 1 6
Mivel minden igéret ellenére a fórumra évek óta nem készül el a fejlesztés, hogy lehessen táblázatot berakni, itt van képként is.
n2ixna-sn3301.files.1drv.com/y3pxHd-QpF5ilJbycsB1dsStpvSaKoQFlu7YkYXSGGjxkCeREVPo8Szy-6dFVP1NFL5gZjFvHfg8yVyWyunYbKjcK6NwipoOyvU2X5flWHRvLdI9ijVj8zHvh24xjeearRcDxcNWZJXDL2c7CxI6DJt8uW9ZyL3axivgUWpNNh-tzE/Osweiler.png?psid=1
Mondjuk most akkor ugyanabban a csapatban versenyző pilótákat vetünk össze, de különböző évből. Amiót turbók vannak nem nagyon nézem az f1-et, de szerintem ez ritkább összehasonlítás mint adott éven belül különöző autókban ülő pilótáké...
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
Kis összehasonlítás Oswi és a zöldfülűink között (MHR):Ez kicsit olyan nekem, mintha két F1es pilótát hasonlítanál össze, akik nem egy istállóban versenyeznek...
Brock Osweiler
Általános Doktor
Ami miatt még nem tetszik, hogy siemienrből/lynchből még nem tudtak felkészülni a védelmek, érdekesebb lenne OSW első 6 meccsével ez a stat.
több mint 9 éve
Három taggal bővül jövőre a Broncos Ring of Fame, Simon Fletcher LB/DE, Jason Elam K és John Lynch S. Mindhárom megérdemli maximálisan! 😊

több mint 9 éve
Kis összehasonlítás Oswi és a zöldfülűink között (MHR):Brock Osweiler

több mint 9 éve
Volt 2 csere PS-ben:Jött Quentin Gause LB és Steven Scheu TE
Ment Mose Frazier WR és Reshard Cliett LB
Frazier számomra egy kicsit meglepő. Világ nem dől össze, élet megy tovább, de ő egész jó volt Pre Seasonben én arra számítottam, hogy jövőre akár küzdhet a rosterért is.
több mint 9 éve
A teljesen kék szerelésben játszik majd a csapat hétfőn este, idén is elővesszük egyszer ezek szerint...Paradis és Ward pihenőt kapott a keddi edzésről, Okung és Latimer pedig post-concussion protokollban vannak, de bíztatónak tűnnek mindkettő eredményei, meg ugye hosszabb a hét is, szóval talán nem lesz velük gond... 😊

több mint 9 éve
mondjuk az ember arra gondolna, hogy az övé talán az egyik legnyugisabb HC meló. Ettől függetlenül ha az egészségi állapota úgy kívánja, inkább menjen nyugdíjba, a gyűrűt már senki nem veszi le az ujjáról. A csapatnak nem tenne jót, de vannak ennél fontosabb dolgok...
több mint 9 éve
Konkrétan több HC interjút is lemondott anno mondván káros az egészségére, csak a régi haver, Elway hívására adta be a derekát.Kubes visszatért és azt mondta, hogy nagyon jól érzi magát, a teszteredmények is nagyon jók lettek, szóval nem aggódik. Remélem rendet tud tenni a fejekben, szerencsére most hosszabb ideje lesz rá 1 nappal, az is jól jöhet most...Azért bennem felmerül, hogy egy agyvérzéssel a háta mögött (ilyen fiatalon!), plusz ilyen problémákkal, mint ez a migrén, szabadna-e egyáltalán ilyen stresszes melót vállalnia?
StormST
Nyilván nagyon nem örülnék, ha nem ő vinné a csapatot, de az ember élete azért mindennél fontosabb. Nem elég, hogy vasárnaponként fél napokra az egekben lehet a vérnyomása a stessz miatt, a hétköznapok sem egy "pihentetőek" ebben a szakmában. Úgy lehúznak az év 12 hónapjából 11-ben napi 16-18 órákat melóban, mint a huzat...
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...