Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Én Landon Turnert látnám Broncos mezbe, hiába van még bent Alexander, Dahl és Westerman.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
 m.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/How-he-fits-Broncos-second-round-DE-Adam-Gotsis/cbed41e4-defb-47b0-9e36-7692d4f655d7

Nagyon akartuk Gotsis-t, ilyenkor szoktunk reach-elni, de ha bejön, akkor le van szarva... 😊
StormST
Mindegyik második napos WTF picket nagyon szoktuk akarni...

A posztok rendben vannak, de ezt mondtam volna, o-line ember lb esetleg wr esetén is. De mi indokolhatja a auszi gyerek választását?
Zalán
Elway nem kezdőbe draftol, 10 év távlatban gondolkozik. Gotsis most special teamer. Jövőre már rotációs játékos lehet, 4. évére mondjuk kezdő. Ha úgy fejlődik ahogy reméli, hosszabbítunk, ha nem akkor megy máshova. Elway szerint nagy játékost lehet belőle kinevelni. Csak ez számít. A poszt is csak véletlen stimmel, ebben biztos vagyok.

Aztán eddig ezek inkább kevesebb, mint több sikerrel jöttek be, de nem is ezen múlik a csapat jövője. Lynchért kell izgulni. Meg rövid távon az FA igazolások miatt.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund
 m.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/How-he-fits-Broncos-second-round-DE-Adam-Gotsis/cbed41e4-defb-47b0-9e36-7692d4f655d7

Nagyon akartuk Gotsis-t, ilyenkor szoktunk reach-elni, de ha bejön, akkor le van szarva... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 820 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mennyire volt várható Gotsis draftolása?Mert ahogy olvastam a draftelőzeteseket,hát őróla semmit sem hallottam...
Foresz
Semennyire, ezért is írta Black, hogy megvan a szokásos WTF pick Ha ő lesz az, akit ki lehet majd a bust rubrikában pipálni, és aki helyett majd jön a 6. körből a következő Malik Jackson, akkor rendben lesz ez a pick is. 😀

Lynch-el kapcsolatban: Én nem vagyyok egy nagy prospect bányász - és ez még nagyon enyhe megfogalmazás, egyáltalán nem nézek NCAA-t, így esélyem sincs rá -, viszont életemben először (és vszleg utoljára) tavaly bő 3 hónapot "elcsesztem" a dologra. Ha másra nem, arra jó volt, hogy ráakadtam pár (legalábbis számomra) érdekes forrásra, helyre, amit azóta is időnként megnézegetek. Az egyik egy Matt Waldman nevű fickóhoz köthető oldal a "Rookie Scouting Porfolio" (  mattwaldmanrsp.com/ ), aki egy ide-oda, különböző football oldalakra írogató pali, és emellett csinálja ezt a rookie elemző oldalát, ahol (részben pénzért, részben ingyen) prospect értékeléseket művelnek. Ami számomra érdekes az az, hogy rendszeresen összeül 1-2 volt (kisebb nevű) játékossal, akik a karrierjük utűn az újságírás/edzősködés/scouting, stb. irányba indultak, és a nyilvánosság előtt kielemeznek egy-egy játékos tape-jét. Elővesznek playeket, és lassítva, többször visszajátsztva, kockáról kockára megnézik mit csinál a játékos és miért, mi a jó és mi a nem. Nos, Lynchről is csináltak egy bő két órás tape elemzést, akit érdekel az belekukkanthat itt:

www.youtube.com/watch?v=dpOT1cYUkRM

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A posztok rendben vannak, de ezt mondtam volna, o-line ember lb esetleg wr esetén is. De mi indokolhatja a auszi gyerek választását? Lynchnek örülök, de rajongani nem fogok egyelőre. Az egyetlen értelmes megoldás született a lehetetlen helyzetből. A Zlatan klón, ha hasonló karriert fut a hasonmásához másik fociban, akkor megérte. Az 1+3-at kreatívan nézve én 2+4-nek tekintem, akkor már sokat nem is adtunk. Doktorúr beírhatta volna a vágyait hetekkel ezelőtt, akkor nyugodtabb lettem volna. 😉

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 956 — Broncos
Mennyire volt várható Gotsis draftolása?Mert ahogy olvastam a draftelőzeteseket,hát őróla semmit sem hallottam...
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Na itt a WTF 2. napos pick: Adam Gotsis, DT, Georgia Tech.
Ausztrálfocis srác.
Black_Adder
a farmcsapatból
 sport-video.org.ua/images/img2588.png

több mint 10 éve
Na itt a WTF 2. napos pick: Adam Gotsis, DT, Georgia Tech.
Ausztrálfocis srác.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Én a pickünk óta extázisban vagyok 😂 parádés, álom, nincsenek szavak.

Zárójelben hozzáteszem h minden évben felülök egy qb bandwagonra: eddig 1-1 a boom/bust arány (jfm-winston), reméljük Paxton fr. Qbvá fejlődik az évek alatt 😊

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Jó, hát ilyenkor azonnal jönnek a why perfect fit cikkek, meg majd az ellenkeuője is, ha kidetül valami 😊
peterk2005
Tudod, azt mondják, hogy egy matematikus bármely halmazból bàrmit be tud bizonyítani és annak akàr az ellenkezőjét is.
Amadeus91
Kár, h Lynch nem matematikus.
Bár ha bebizonyítja h fr.QB, akkor nem érdekel, ha az ellenkezőjét nem tudja 😊
Black_Adder
Az újságírókra gondoltam a perfect fit cikkek miatt. Simán lenne annyi érv ellene is. Majd a pályán eldől.
Amadeus91
tudom. azért írtam.
Mindegy mit írnak össze, majd ha pályára kerül kiderül. Mert ő tényleg tud bizonyítani, a pályán.

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 078 — The Mathematician
Jó, hát ilyenkor azonnal jönnek a why perfect fit cikkek, meg majd az ellenkeuője is, ha kidetül valami 😊

peterk2005
Tudod, azt mondják, hogy egy matematikus bármely halmazból bàrmit be tud bizonyítani és annak akàr az ellenkezőjét is.
Amadeus91
azért ez így alapvetően egy statisztikai adathalmazra vonatkozik 😀
ha egy függvényhalmazt nézünk akkor általában nem áll meg az állítás 😀
mondjuk a legjobb a Kontinuumhipotézis a matematikában számomra 😀 (matematikusként végeztem '14ben 😀)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
peterk2005
Amadeus91
Black_Adder
Az újságírókra gondoltam a perfect fit cikkek miatt. Simán lenne annyi érv ellene is. Majd a pályán eldől.
több mint 10 éve
peterk2005
Amadeus91

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707

peterk2005
több mint 10 éve
Gmhunter Denver Broncos 15
Sztem is a lehető legjobb. Needre jövő játékos. Több lehetőség van benne(és olcsóbb is), mint tradelni egy nem bevált játékosért. Elway már a 17. helyre akart felmenni, de túl sokat kértek. Legjobban attól tartott, hogy a második körből eléjük bejönnek és elviszik.
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Jo volt ez. Elso kort kell adni jobb QB prospectekert. Aki bajnok, orul, ha barhogy behuzza egyiket. Egy harmadik kor volt az ara, az semmi. Mar ha bejon persze, de ha o teccet, akkor ennyi.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 820 — The only discipline that lasts, is self discipline

Egyszerűen az van, hogy ha Elwaynek tetszik egyébként a srác, akkor ennél kézenfekvőbb picket el se lehet képzelni. Valóban kicsit sokat adtunk azért a néhány helyes felmozgásért, de egyrészt bőven van pick, azon a tájon is maradt a comp pick miatt (jól emlékszem, 3. körös is van ugye?), másrészr Lynch első ránézésre egy tehetségesebb (nagyobb upside-al bíró) Osweiler klón, aki nem 18 millát fog keresni a következő években, hanem 1-2 milliót. Harmadrészt, ha nincs QB húzás, akkor - figyelembe véve a denveri rostert is -, ki lett volna az, akit érdemes lett volna feltétlenül elhozni? Én ilyen tehetséget ezen a környéken nem látok. Ez pont egy olyan draft, hogy aki az első kör legvégén jöhet, olyan potenciállal rendelkező a második körben is akad. Szóval abszolút no brainer a dolog, Elway kifejezetten mázlista, hogy így ölünkbe esett az esély. (Akkor is, ha bust lesz a srác. itt, most, tekintve a helyzetet, ennél jobb nem történhetett volna)

Innentől kezdve pontot tehetünk a Kaepernick / Bradford / Szakáll spekulációk végére is. Valószínűtlen, hogy újabb QB érkezne, kivéve esetleg egy Udfa ifjoncot még. És legalább a preseason meccsek is érdekesek lesznek, gondolom mndenki kíváncsi lesz a srácra. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Volt két 3. körös pick-ünk, szerintem ez így messze nem drága nekünk. Nekem végig ez volt a tippem, hogy ha 1/25 környékén bent lesz Lynch, akkor felmegyünk érte, a többi poszt messze nem volt akkora need, mint egy hosszú távra tervezhető QB...

Így nekem már kevésbé fáj, ha Sanchez kezd idén, bár így se örülök neki azért... 😛

több mint 10 éve
A PFF szerint Lynch perfect fit
 www.profootballfocus.com/blog/2016/04/29/draft-why-paxton-lynch-is-perfect-fit-for-gary-kubiaks-offense/

Peter King szerint meg mi nyertük a draftot első napját is:
 mmqb.si.com/mmqb/2016/04/28/nfl-draft-denver-broncos-paxton-lynch

több mint 10 éve
A tornasor legmagasabb QB-ja(?), most már tudjuk mi a kiválasztási szempont.
Amúgy draga volt a feltrade, végeredményben 1+3-ért jött Lynch, az drágább, mint Kap lett volna, amivel nincs baj, mert neki rookie contractja van, és 1/31-ben nem lett volna bent Lynch ez 99%, viszont én Jacknek is örültem volna ott és lenne még egy 3. kör, vagy ha olyan szar a térde, akkor egy BPA-nak. Lynch azért nem minden évben lenne top3 QB a classban.

A Lynch pickkel sincs bajom, nekem Cookkal se lett volna, ez egy olyan draft volt, se színe se szaga. Egyik név se hozott nagyon lázba (kivéve Jack, akinek a térdéről semmit nem tudok, de ha a 2. elején kimegy, akkor az első végén is jó lehetett volna)

Értékelni ezen nincs nagyon mit. Majd Lynch értékeli a picket 2017-ben.

több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 931 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Jövök a bandwagonra 😊 vagy majd csak egy év múlva?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 078 — The Mathematician
 espn.go.com/video/clip?id=espn:15424596

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Így legyen ötösöm a lottón... 😊

több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Ez egész jo trade volt. Csak így tovább.

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
és..... Lynch

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz