NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
120
16
02:15, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 10 éve
nyilván ennek a playnek meg sem kellett volna történnie, de érdemes lenne megkérdezni ettől a két védőtől, hogy mégis mire gondoltakMár az eredménykövetőben is csodálkoztam rajta, na de "ez a lateralra készültünk" annyira klasszik Lions, hogy nem igaz. Elképzelem mi járhatott Caldwell fejében Rodgers passzánál: "jéé ez ekkorát tud dobni!"
twitter.com/PFF_Pete/status/672645499405643776
ZERO_L

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
gedam
6 264
vagy, ha elmennek blitzre, akkor nem tudja magát üresre kígyózni rodgersnyilván ennek a playnek meg sem kellett volna történnie, de érdemes lenne megkérdezni ettől a két védőtől, hogy mégis mire gondoltakCaldwell azt mondta, hogy lateralra számítottak, nem hail maryre, nem a játékosok hibája.
ZERO_L
Az más kérdés, hogy amikor már látták, hogy jön a hail mary, akkor miért nem az end zone előtt álltak a védők...
A facemask call nekem se tűnt jogosnak, de ilyen passzt nem szabad beszopni.
Jakehomer
több mint 10 éve
Caldwell did not argue the play, and defended his decision after the game."When have you heard of that doing any good?" Caldwell said. "If you ask for it on the field, what's it going to do for you? What are they going to say?"
A reporter suggested the officials could huddle to talk about the play.
"They can't change the flag once it's thrown," Caldwell said. "They're not going to change it."
A reporter brought up last year's playoff game against Dallas, when officials threw a flag for pass interference against the Cowboys, marked it off, then took it back. Detroit went on to lose the game.
"They're not going to change it," Caldwell said, then headed out the door.
Aha...
Van az az 5 csapat, akiknél felszednék.
Szerkesztette: MacPhisto
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
nyilván ennek a playnek meg sem kellett volna történnie, de érdemes lenne megkérdezni ettől a két védőtől, hogy mégis mire gondoltakCaldwell azt mondta, hogy lateralra számítottak, nem hail maryre, nem a játékosok hibája.
ZERO_L
Az más kérdés, hogy amikor már látták, hogy jön a hail mary, akkor miért nem az end zone előtt álltak a védők...
A facemask call nekem se tűnt jogosnak, de ilyen passzt nem szabad beszopni.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
60 yardos hail maryt beszopni. Kibaszott 60 yardos hail maryt. Arról nem kell beszélni, hogy utolsó embert a faszért rántasz le magasan tartot kézzel, amikor már csak hátra passzolhat. Alig várják, hogy fújjanak valamit. Te is tudod, én is tudom, csak az a nyomoronc védő nem tudja. Utána egy 60 yardos hail maryt beszopni. Ott áll 2 csávó, fogja az oldalvonalat. Ha ez nem Classis Lions, akkor nem tudom micsoda. És most kerülhetjük az összes nfl-lel kapcsolatos portált, mert kb. a szürke 50 árnyalatában nem volt olyan bőnyálú felláció, mint amit most Rodgers kap.Ugye ugye....az a bizonyos KC elleni meccs....meg az a bizonyos 54-es playa..még mindig kísért. 😊
füligjimmy
Amúgy sajnálom,hogy nem jött össze megint...én nektek drukkoltam.
több mint 10 éve
az is vicc h hail marynél nincs fel megatron a pályánGronk is fent van ilyenkor, régebben Randy Moss is fent volt.
pár éve egy POmeccsen(sea-atl) egy ilyen szituban Julionak pickje is volt
braxa88
több mint 10 éve
60 yardos hail maryt beszopni. Kibaszott 60 yardos hail maryt. Arról nem kell beszélni, hogy utolsó embert a faszért rántasz le magasan tartot kézzel, amikor már csak hátra passzolhat. Alig várják, hogy fújjanak valamit. Te is tudod, én is tudom, csak az a nyomoronc védő nem tudja. Utána egy 60 yardos hail maryt beszopni. Ott áll 2 csávó, fogja az oldalvonalat. Ha ez nem Classis Lions, akkor nem tudom micsoda. És most kerülhetjük az összes nfl-lel kapcsolatos portált, mert kb. a szürke 50 árnyalatában nem volt olyan bőnyálú felláció, mint amit most Rodgers kap.
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
az is vicc h hail marynél nincs fel megatron a pályánpár éve egy POmeccsen(sea-atl) egy ilyen szituban Julionak pickje is volt
több mint 10 éve
Marthàt csak viccből írtam. De én is azt számoltam hogy 3 meccset vettek el tőlünk, KEVESEBB Mint egy év alatt.Remélem Martha Ford holnap kirúgja a zebrákat meg Godellt is!Ja mint a Seattle meccs után, ugye?
PintérÁdi
Ez csak idén két tiszta win elvétele volt, plusz januárban a dallasi meccs. Egy hányinger az egész.
MacPhisto
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
nyilván ennek a playnek meg sem kellett volna történnie, de érdemes lenne megkérdezni ettől a két védőtől, hogy mégis mire gondoltaktwitter.com/PFF_Pete/status/672645499405643776

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Jobbak voltatok, megérdemeltétek volna a győzelmet és 60perc után vezettetek is. A többi bullshit.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Remélem Martha Ford holnap kirúgja a zebrákat meg Godellt is!Ja mint a Seattle meccs után, ugye?
PintérÁdi
Ez csak idén két tiszta win elvétele volt, plusz januárban a dallasi meccs. Egy hányinger az egész.
több mint 10 éve
Remélem Martha Ford holnap kirúgja a zebrákat meg Godellt is!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Hányok! az egesz NFL gusztustalan. Baszódjanak meg a zebrák.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Talán a paritás jegyében élő egyenesben leszophatnák a bírók Rodgerst.
több mint 10 éve
Én Bellt nem vágnám ki, a sérülése miatt lassabb, viszont nincs másik erőfutónk. Ráérünk még ezzel, gyógyuljon.Pettigrewt Lombardi egyszerűen nem tudta használni, most jobban be van vonva a játékba, plusz tud blokkolni is. Rajta is elgondolkodnék.
több mint 10 éve
Mondjuk ahogy elnézem a Ravenst az sem lenne kisebb meló.www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/2593698/lions-gm-search-eyes-patriots-ravens-seahawks-packers-execsDaCosta évek óta erre várt. Az IGAZI KIHÍVÁS!
Beki
füligjimmy
több mint 10 éve
Én Pettigrew-nál a teljes (két éves) spórolást írtam, azért 8 milla.Bocs, de erre nem is gondoltam. Teljesen igazad van.
Bazzani
Az meg szerintem is egyértelmű hogy év végén megköszönjük neki az elmúlt évek eredményes munkáját 😄
azert a draft után volt egy két ígéretes éve. Aztán hotel a droppok és végül csak blokkolni használjuk.
Azert az érdekes hogy őt a droppok miatt nélkülözzük. Erre draftolunk a helyére egy drop királyt 😊
Bár én nagyon tehetségesnek tartom Ebront, valaki megtaníthatná koncentrálni az elkapásoknál. Mert nekem úgy tűnik, néha a nehez labdákat simán fogja. A könnyű panaszokat meg elejti.
Szerkesztette: PintérÁdi
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Őt és Wolf-ot sztem tutira nem fogják elengedni.www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25393698/lions-gm-search-eyes-patriots-ravens-seahawks-packers-execsDaCosta évek óta erre várt. Az IGAZI KIHÍVÁS!
Beki
füligjimmy
több mint 10 éve
www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25393698/lions-gm-search-eyes-patriots-ravens-seahawks-packers-execsDaCosta évek óta erre várt. Az IGAZI KIHÍVÁS!
Beki
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25393698/lions-gm-search-eyes-patriots-ravens-seahawks-packers-execs
több mint 10 éve
Én Pettigrew-nál a teljes (két éves) spórolást írtam, azért 8 milla.
több mint 10 éve
Bazza: Az összefoglalód jó mint mindig. És most sugárzik egyfajta optimizmus is. Végre van miért. Mégha tudjuk is hogy a szezon hetekkel ezelőtt elúszott már.
Valahogy ugyan azt érzem amit írtál, hogy végre jó érzés leülni meccset nézni és várom a meccseket. Sőt meccs utáni napokon nem gyűlölöm az egesz ligát 😊
Egy pici korrigálást szeretnék viszont írni:
(Jelzem ismereteimet az overthecap honlapjának információira alapozom)
Pettigrewnak ha jól emlékszem a teljes szerződése volt 8 Milla!
2016 cap number: 4.6 M ha kidobják 2 Milla a dead money tehát a spórolás: 2.6M
Az biztos hogy csapatépítésben lesz dolga az új GMnek.
Szerintem Whithead lesz az MLB. Ha draftolunk is valakit, az biztos nem fog kezdeni egybol a védelem közepén. De Tahir tavaly játszott közepén es jól tolta. Legalábbis ugy emlékszem.
Tulloch meg gy vicc. Szörnyen lassú a kis ember. Sokba került neki a sack ünneplés.
Az edző kérdés nagyon érdekes.
Én nem
Ragazkodnék Caldwellhez. Ha ugy tudjuk csak megtartani Austint hogy ő a HC akkor arra is rábólintanék.
Egyébként ha a csapat kihohozza ezt a szezont 8-8ra akkor nem mondhatjuk hogy nincs benne potenciál. Viszont Bamba úrnak már másodszor esett szét csapat a kezében az NFLben. Szóval nehez a bizalom.
Cooter meg egyértelműen szimpatikus. Néha így tud jatszani a csapat akkor maradjon. O tudja mit tud Stafford es nem erőltetet valami mást. Engem nem zavar ha futásból dob lezer passzt ha az pontos.
Azert tegyük hozza hogy most titka pontos volt a mi Máté gyerekünk. Fog ő még alá fölé dobálni. Ettől függetlenül egyértelmű hogy jobb nincs. O a mi franchise QB.
De az egesz edző es koordinátor kérdés el fog dőlni a GM kiválasztása után. Hiszen ez az o felelőssége es feladatköre lesz. Hagyja e a régi csapatot vagy meg van hogy kikkel akar dolgozni.
Azert tudjuk hogy egy beltényeszet ez az NFL es sokaknak meg van az emberük akikkel együtt dolgoznak akárhová is mennek.
A névváltoztatásról meg annyit, hogy az egesz egy e-mail címmel indult mert a nővérem gúnyból vagy viccből ilyen mail címet (topmodell) csinaltott nekem. Mára már egesz kínos de így nem csak a yahoonál de anno az axeleronál és későbbi a jogutódjánál a t-online.hu -nál is én birtoklom vagy birtokoltam ezeket a címeket.
Ez volt életem első e-mail címe. Ami kb. 15-20 éves.
Nos ami viccesnek tűnt 14 évesen az mára egyáltalán nem az.
A humor érzékemet vesztettem el és/vagy mogkomolyodtam. Őszintén szólva fogalmam sincs 😃
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Én megvárnám az év végét azzal hogy az edzői stábról véleményt mondjak. Ami szembetűnő számomra hogy a szezon elejéhez képest a játékosokon látszik az hogy fel vannak tüzelve és nyerni akarnak, és forduló pontnak a Green Bay elleni győzelmet mondanám, ott még nem teljesen láttam ezt, de az Oakland ellen ahogy felmentek a pályára teljesen más csapat képét festették. Jimmel kapcsolatban én bizakodó vagyok legalábbis Lombardinál mindenképpen tetszetősebbek a játékhívások, például amit írtam is eredménykövetőben, szerintem Lombardi nem is hívott slantet Megatronra, pedig azért Linehan annyira belevolt buzulva abba a playbe ráadásul ült is, de várjuk meg az év végét hogy nem valami hirtelen fellángolás ez az O részéről, hanem tartós marad-e.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Még mielőtt bárkit összezavarnék vele, bejelentem, hogy megváltoztattam a nicknevem. topmodell helyett ezentúl PintérÁdi néven vagyok fent.
Vannak akik a régi néven ismertek több mint 10 éve más fórumokról is. Külön elnézést Tőlük.
One Team
One Detroit
One Pride