NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 10 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Szerintetek mi a jobb a csapatnak ma? Ha nyerünk, vagy ha kikapunk?
Nem tudom eldönteni melyik jobb.
Múlt heten mi voltunk az 1/1. Aztán nyertünk es lettünk a 4. helyen (draft szempontból).
Ha ma nyerünk akkor ez lehet akar 7. Hely is. Es a végén csak közepén draftolunk. Érdemes tankolni?
Ti miben hisztek?

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
As a Lions fan 2 - 7 never felt so good.

Tele vagyok boldogsággal, mert olyat láthattam amit eddig soha. Idegenben nyertünk a Packers ellen. Viszont kicsit fáj is a szívem, mert ez egy olyan szezonban történt meg amikor már minden elveszett. Persze ez egy olyan győzelem lehet ami hitet adhat a szezon hátralévő részére és a következő szezonra.
Sajnos időhiányban küzdök így kicsit rövidebb formában de íme az eheti "Ahogy Bazza látta", mert egy ekkora sikert nem lehet szó nélkül hagyni.
 twitter.com/tomlewand/status/666007549619998720

A nap hülyéje:

Úgy nyertünk, hogy semmi sem működött igazán. Nehéz lenne azt mondani, hogy a támadó gépezet nem akadozott vagy a védelem tökéletesen működött volna. Hiba hiba hátán mindenhol. Ezt a meccset leginkább a Green Bay bukta el.
Aki legtöbbet tette azért, hogy ne nyerjünk az nem más mint az idei szezon egyik legjobb kickere Matt Prater. Hibátlanul lövi idén a FG-okat ellenben az extra pontokkal meggyűlik a baja, a sajtfejek ellen kettőt is hibázott ezáltal vált lehetővé az ilyen szoros végjáték.
Legutóbb amúgy Ndamukong Suh hibázott XP-ot nálunk még 2010-ben amikor Jason Hanson megsérült a Jets ellen, az a hiba akkor hosszabbításhoz majd vereséghez vezetett.
Ha nincs Abdullah remek visszahordása akkor joggal ekézhetnénk a speciális egység játékát hisz a már ecsetelt XP-ok mellett kétszer álltunk fel tízen a Green Bay Field Goal-jánál illetve Megatron hathatós segítségével egy onside kick-et is elbénáztunk.

A nap hőse:

Darius Slay nagyon rosszul kezdte a szezont, sokkal inkább a nyilatkozataival tűnt ki mint a játékával. Illetve az is emlékezetes maradt csak nem a jó értelemben. Viszont az utóbbi öt hétben Josh Norman mögött a második legjobb CB a ligában a PFF szerint. James Jones-t teljesen levette a pályáról, hisz 0 yardon tartotta a korábban (ellenünk) gyakran parádésan játszó WR-t. Az utóbbi két meccsen összesen 7 yardot kaptak el róla. Így tovább Darius és akkor valóban igaz lehet, hogy megtaláltuk a Nr.1 cornerünket.

De nemcsak Slay hanem az egész secondary remekül dolgozott.
A Packers game plan-je leginkább az volt, hogy a Mathis kiesésével kezdővé avanzsáló Navin Lawson-t fogják passzokkal támadni. Lawson nem okozott csalódást , bár elég sokszor a DPI határán vagy azon is túl játszott. Egyetlen CB felé sem ment annyi passz (16) a hétvégén mint Lawson irányába, de összesen 7 elkapást és 57 yardot engedélyezett csak. Rodgers 53,4-es passer rating-el dolgozott ellene míg az általa legtöbbet őrzött Adams 21 passzból mindösszesen 79 yardig jutott . 1960 óta nem volt arra példa, hogy valaki ilyen sok passzból ilyen kevés yardot hozzon össze!

A nickel CB Quandre Diggs is jó munkát végzett, 9 felé irányuló passzból összesen 2 elkapást és 22 yardot engedett (39,6-os passer rating) és az Ihedigbo-t helyettesítő Isa Abdul-Quddus is sokkal jobban mozgott a pályán mint nagyobb nevű elődje.
Most pedig essen pár szó a nap egyik legfontosabb játékát jegyző secondary játékosról is:

A nap meglepetésembere:

I looked at Aaron Rodgers, and I’m like, ‘He’s looking at me. I know what that means.Crezdon Butler

Crezdon Butler a meccs előtt egy héttel még otthon ült a kanapén, nézte az NFL meccseket és reménykedett abban, hogy lesz olyan csapat aki hamarosan lehetőséget ad számára. Azt azonban ő sem gondolta, hogy ez ilyen hamar megtörténik sőt egy meccsnyerő momentum is a nevéhez fűződik majd.
Mathis kiesése után a csapatnak szüksége volt egy szélen játszó CB-re. Csütörtökön vették fel a kapcsolatot Butler ügynökével, pénteken próbaedzésen járt a csapatnál, szombaton leigazoltuk majd vasárnap pályára is lépett (ehhez Wilson és Lawson sérülése kellett), sőt a meccset leginkább eldöntő kétpontos kísérletnél fantasztikusan védekezett:
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/DET
Detroit Lions at Green Bay Packers 2015 REG 10 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Kedvenc play:

Detroit Lions at Green Bay Packers 2015 REG 10 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Egy play ami teljesen megváltoztatta a meccs menetét. Addig a pillanatig nem gondoltam volna, hogy nyerhetünk, de Ameer visszahordása meghozta a hitemet, hogy végre nem áldozati bárányként vagyunk jelen a Lambeau Field-en.
Percy Harvin rekordját (104 yard) beállítva ez lett a leghosszabb olyan játék az NFL-ben aminek nem lett pontszerzés a vége.
Abdullah vezeti a ligát kickoff visszahordásban (670 yard), 31,9 yardot átlagol visszahordásonként.
Ameer a második Lions rookie aki Special Teams Player of the Week elismerést kapott, az első Terry Fair volt 1998-ban.

Amin jót nevettünk:
Először nézd meg ezt:

Majd azután ezt:
 twitter.com/Lions/status/665999606656991232

A nap képe:
Ilyet nagyon ritkán fogunk látni:

Remek meccsre járós póló:

Szerkesztette: Bazzani

több mint 10 éve
 twitter.com/davebirkett/status/667809128719323136
baggio
Hihetetlen hogy képes ezt még be is mondani. Hogy sehol máshol nem lenne alkalmas egy pozícióra.

De a legrosszabb hogy közben olyanokat is hallani, hogy lehet az ideiglenes GM marad. Akkor aztán tényleg maradnák a Millen utódokkal a belterjes pocsoja alján.
Az olyan lenne mintha meg sem próbálnánk jobbak lenni.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 273 — no es importante
 twitter.com/davebirkett/status/667809128719323136

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
 www.mlive.com/lions/index.ssf/2015/11/detroit_lions_hire_ford_family.html

nehéz ezek után azt hinni, hogy nagy változások jönnek...
baggio
Nem értem hogy ettől miért nem lehetne változás. Kineveztek a Lions üzleti oldalára valakit aki 8 éve CEO a Fordnál. Ez csak a Business része. Amihez nyilván ért a pali.
Football döntései nem nagyon lesznek. Az majd a GM hatásköre.
topmodell
cikkel válaszolok
 www.freep.com/story/sports/columnists/drew-sharp/2015/11/19/detroit-lions-rod-wood-ford-family/76077586/
baggio
Értem én hogy ismét egy ismerős arcot nevezett ki a Lions.
Csak azon a véleményen vagyok ha ő csak a gazdasági vonalon fog mozogni (leszámítva a jatekosok szerződéseit mert az a GM szerepkörhöz tartozik. Akkor elvileg a csapat sikerességébe ez keveset rondíthat bele. Az pedig hogy ez Mártha és a gyerkőcök konyhájára mennyit hoz, a számomra lényegtelen.

Nálam a legfontosabb poszt a GM. Aki majd elfonti hogy ki legyen a HC az OC. Kit tartsunk meg. Kiket draftoljunk és kiket igazoljunk a piacról stb.

Persze lehet én gondolom rosszul hogy melyik feladat kihez tartozik.
Nem vagyok biztos a vezetőség munkaköri leírásában 😊))

Szerkesztette: PintérÁdi

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve

baggio
Nem értem hogy ettől miért nem lehetne változás. Kineveztek a Lions üzleti oldalára valakit aki 8 éve CEO a Fordnál. Ez csak a Business része. Amihez nyilván ért a pali.
topmodell
cikkel válaszolok
 www.freep.com/story/sports/columnists/drew-sharp/2015/11/19/detroit-lions-rod-wood-ford-family/76077586/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve

baggio

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Off: Bazza, aktiváltuk az embered 53-as rosterra. 😉
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Bentley jó lesz.
Arra a 2-3 playre amit kibír sérülés nélkül.

több mint 10 éve
Wilson is kiesett egész évre, Bill Bentleyt hoztátok vissza:  profootballtalk.nbcsports.com/2015/11/18/lions-down-another-corner-with-josh-wilson-out-for-the-year/
empty taxi
Ő az illusztráció a szótárban a sérülékeny jatekosnál.
Remelem most 2-3 hétnél tovabb fogja bírni.
A secondary amúgy is gyenge. Erre kiesik 1 hét alatt a második es a
Harmadik számú Corner is. Mondjuk ha valamikor, akkor ebben a szezonban fogyjunk el. Úgyis mindegy már.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Wilson is kiesett egész évre, Bill Bentleyt hoztátok vissza:  profootballtalk.nbcsports.com/2015/11/18/lions-down-another-corner-with-josh-wilson-out-for-the-year/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Tate interjúban megkérdezték, hogy maradhat e az ideiglenes GM ha nyerő szériát produkál a csapat. Golden szerint igen.
Szerintem már a kérdés is hülyeség. Ha ez a csapat nyer az még az előző GM érdeme lenne. Hisz ezt a csapatot ő építette.

Remelem nem leszünk olyan hülyék hogy
Megint a háttérből nevezünk ki valakit es nem egy teljesen új arcot hozunk.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 958 — Detroit vs. everybody
Most hallom hogy a Packers game winning FG kísérletnél a Lions 10 emberrel védekezett a pályán.
Azert megtettünk ezen a meccsen is mindent az utolsó 2 percben hogy kikapjunk. Calvin onside dropjánál biztos voltam benne hogy kikapunk.
topmodell
Ja én is.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 10 éve
sornyito Detroit Lions 51
Most hallom hogy a Packers game winning FG kísérletnél a Lions 10 emberrel védekezett a pályán.
topmodell
"How do the Lions only have 10 players on the field in the final field goal attempt by Green Bay?

It turns out that wasn’t the only time it happened. The Lions only had 10 players on the field in a field goal attempt by Crosby earlier in the game.

“It happened and both of those are my fault,” Caldwell admitted. “We just have to make sure we get it done.

"But we had it on the rush side, I didn’t want to call a timeout because we decided ... we had the number of people that we could have on that particular side, the backside didn’t hurt us as much. But yeah, that’s my fault.”

Caldwell didn’t go into further detail on how it happened."
több mint 10 éve
Azert megtettünk ezen a meccsen is mindent az utolsó 2 percben hogy kikapjunk. Calvin onside dropjánál biztos voltam benne hogy kikapunk.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Évek óta nem látott hullámvölgybe van a csapat, aminek csak remélem, hogy végre az aljára értünk. De tény, hogy a tegnapi játékunkat egy 1/1-es várományos csapat szokta produkálni (kiv a meccs legvégén lévő 1-2 mozzanat).
Jelenleg ott tartunk, hogy ARod ide vagy oda vagy ő is túldobja az embert vagy érthetetlen droppok jönnek, de igazából a playcall amit mindenhol hallani lehet. (Idéntől MM leadta ezt a jogát és T. Clements hívja a playeket).

Nincs idénre már olyan meccsünk, ahova azt mondom, hogy egyértelmű esélyesként megyünk ki. Nagyon kemény 3 csoportmeccs jön, kettő idegenbe, bármi megtörténhet...
| De közben minden Packers fan reménykedik, hogy magára talál az O és újra 30-35 pont kell az ellenféltől, hogy esélye legyen győzni. |

Liverpool Fc
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nekem az jutott eszembe hogy Stafford 0-22 idegenben azok ellen a csapatok ellene akik végül pozitív mérleggel zárnak. Es ebbe még nincs benne akik az idei lehetséges ilyen csapatok (pl. Seahawks, Vikings).
Szóval ha mi nyertünk a Packers ellen, akkor vagy megszakadt ez a széria, vagy nem lesz pozitív mérlegű a Packers 😀😀😀
topmodell
0-22? Az szép. Nem is hiszem el, hogy őszinte legyek. Másik stat, amit olvastam, és nem akarom elhinni, ha Rodgers 9 pontos hátrányban van a 2. félidőben, még soha nem fordított!
füligjimmy
25 lehetősége volt, egyszer sem tudott fordítani (a csapata).
Ha valaki szeretné a részleteket:
 www.footballoutsiders.com/clutch-encounters/2015/clutch-encounters-week-9
tomi-tomi
119 meccsen csak 26-szor volt ilyen hátrányban. Azért az se gyenge. Hát igen, lehet itt okoskodni, de egy komplett csapat kell a sikerhez.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Nekem az jutott eszembe hogy Stafford 0-22 idegenben azok ellen a csapatok ellene akik végül pozitív mérleggel zárnak. Es ebbe még nincs benne akik az idei lehetséges ilyen csapatok (pl. Seahawks, Vikings).
Szóval ha mi nyertünk a Packers ellen, akkor vagy megszakadt ez a széria, vagy nem lesz pozitív mérlegű a Packers 😀😀😀
topmodell
0-22? Az szép. Nem is hiszem el, hogy őszinte legyek. Másik stat, amit olvastam, és nem akarom elhinni, ha Rodgers 9 pontos hátrányban van a 2. félidőben, még soha nem fordított!
füligjimmy
tomi-tomi
Az már bizony 26 a tegnapi nincs még bele számolva.

We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
topmodell
füligjimmy

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Blevi 8 866 — Lions & Cowboys fan
Végre valami ebben a nagy sivárságban. 😊
több mint 10 éve
topmodell
füligjimmy
Rodgers mérlege ha egyáltalán hátrányban vannak a 4. Negyedben 5-28 ha minden igaz 😊)
Múlt heten hallottam az espn-en

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
topmodell

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Az milyen már hogy tettem a gb-re de a 3. negyedtől már izomból nektek drukkoltam... ez is csak a sajtfejűek ellen lehet 😊 tegyétek el ezt a meccset jól fog jönni ha szomorúak lesztek! Azért jól elloptátok a showt ma pedig mi is milyen meglepetést hoztunk 😀 gratula, igy sem marad Caldwell? 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal