Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Hozzáteszem azért volt amikor működött a fal szóval nem hiszem hogy az emberállomány a probléma. Reiff, Warford, Tomlinson lehet bennük hosszú távú potenciál. Lombardit kéne innen kva gyorsan elktakarítani.Az OL-be hozott Mayhew egy első körös LT-t, egy első és egy harmadik körös OG-t és egy harmadik körös centert (és egy hetedik körös meg két top UDFA OT-t). Plusz egy veteránt (OG/C).Hát, jól sikerült. Se blokk, se futás.
Bazzani
MacPhisto
több mint 10 éve
Lehet az OL-coachot kellene kirúgni kezdetnek. Ha az utódja se tud velük mire menni akk lehet mondani h biz a scoutingban volt a hiba.Az OL-be hozott Mayhew egy első körös LT-t, egy első és egy harmadik körös OG-t és egy harmadik körös centert (és egy hetedik körös meg két top UDFA OT-t). Plusz egy veteránt (OG/C).Hát, jól sikerült. Se blokk, se futás.
Bazzani
MacPhisto

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Fun fact!Lions had 10 double digit seasons in their ENTIRE HISTORY
Pats have won double digits 12 yrs IN A ROW
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Az OL-be hozott Mayhew egy első körös LT-t, egy első és egy harmadik körös OG-t és egy harmadik körös centert (és egy hetedik körös meg két top UDFA OT-t). Plusz egy veteránt (OG/C).Hát, jól sikerült. Se blokk, se futás.
Bazzani
több mint 10 éve
Az OL-be hozott Mayhew egy első körös LT-t, egy első és egy harmadik körös OG-t és egy harmadik körös centert (és egy hetedik körös meg két top UDFA OT-t). Plusz egy veteránt (OG/C).
több mint 10 éve
Azt kellett volna írnom hogy támogattam. Azért továbbra se feledjük milyen keretet vett át Mayhew, de egyetértek ha azt írjátok mennie kell.Én nem tudom ezen mit lehet támogatni.Ha ma nem vágják ki Lombardit (már pedig nem) akkor vele szenvedjük végig az évet. Az ellenfelek DC-i körberöhögik.Én nagy támogatója vagyok Mayhew munkájának, de szerintem idén a csapatépítést kicsit eltolta. Ha kitart/kitartanak Lombardi mellett akkor vsz Ő is bukni fog és megint mehet a rebuild. Nem tudom jó lenne-e most ebbe belemenni, mert azért talent levelben nem rossz ez a keret, de az idén mutatott játék eddig iszonyatos arculcsapás.
Most azt gondolom, hogyha Mayhew és Caldwell nem lép akkor ők is mennek miatta az év végén.
A Seahawks ellen pontot sem szerzünk most szólok.
Bazzani
Blevi
Az én fejemben egy NFL csapat építése egyetlen helyen kezdődik: a fallal. Ha van O-falad, egy közepes QB-val is elkaristolgatsz. Ha van D-falad, egy közepes secondaryval is elkaristolgatsz, ld. mi tavaly. Nem egy agysebészet bazmeg!
Erre mi történik? Kiöregszik az O-fal és nincs helyette pótlás. Bazmeg 3 éve tudjuk, hogy Raiolának annyi. Reiff nem az igazi. Tessék megnézni, kikből áll a Pats fal. UDFA-k meg 4. körös pickek.
D fal? Bazmeg egy évben elengedni Suh-t meg Fairleyt aztán meg csodálkozunk, hogy az ellen QB közelébe sem, még egyszer mondom KÖZELÉBE SEM szagolunk. Egyetlen értelmes emberünk a falban Ziggy, aki 4 éve látott először tojáslabdát. Ngata úgy fos ahogy van.
Ez nem Caldwell hibája. Meg az sem bazmeg, hogy nullkarakter játékosokból áll a csapat. Calvin elkap mindent, de nem tudom elképzelni róla, hogy kiáll az öltöző közepére és elküldi a kurva anyjába bármelyik másikat. Sőt senkiről sem tudom elképzelni.
Ez egy fos. Újra kell az egészet kezdeni. Ez megy 58 éve.
Top5 pickkel ki az anyámat húzol? Letradet már most felejtsük el, nem vagyunk mi a Rams, hogy akkora szerencsénk legyen. QB-t aligha fogunk, marad T vagy DE/DT.
MacPhisto
több mint 10 éve
Én nem tudom ezen mit lehet támogatni.Ha ma nem vágják ki Lombardit (már pedig nem) akkor vele szenvedjük végig az évet. Az ellenfelek DC-i körberöhögik.Én nagy támogatója vagyok Mayhew munkájának, de szerintem idén a csapatépítést kicsit eltolta. Ha kitart/kitartanak Lombardi mellett akkor vsz Ő is bukni fog és megint mehet a rebuild. Nem tudom jó lenne-e most ebbe belemenni, mert azért talent levelben nem rossz ez a keret, de az idén mutatott játék eddig iszonyatos arculcsapás.
Most azt gondolom, hogyha Mayhew és Caldwell nem lép akkor ők is mennek miatta az év végén.
Bazzani
Blevi
Az én fejemben egy NFL csapat építése egyetlen helyen kezdődik: a fallal. Ha van O-falad, egy közepes QB-val is elkaristolgatsz. Ha van D-falad, egy közepes secondaryval is elkaristolgatsz, ld. mi tavaly. Nem egy agysebészet bazmeg!
Erre mi történik? Kiöregszik az O-fal és nincs helyette pótlás. Bazmeg 3 éve tudjuk, hogy Raiolának annyi. Reiff nem az igazi. Tessék megnézni, kikből áll a Pats fal. UDFA-k meg 4. körös pickek.
D fal? Bazmeg egy évben elengedni Suh-t meg Fairleyt aztán meg csodálkozunk, hogy az ellen QB közelébe sem, még egyszer mondom KÖZELÉBE SEM szagolunk. Egyetlen értelmes emberünk a falban Ziggy, aki 4 éve látott először tojáslabdát. Ngata úgy fos ahogy van.
Ez nem Caldwell hibája. Meg az sem bazmeg, hogy nullkarakter játékosokból áll a csapat. Calvin elkap mindent, de nem tudom elképzelni róla, hogy kiáll az öltöző közepére és elküldi a kurva anyjába bármelyik másikat. Sőt senkiről sem tudom elképzelni.
Ez egy fos. Újra kell az egészet kezdeni. Ez megy 58 éve.
Top5 pickkel ki az anyámat húzol? Letradet már most felejtsük el, nem vagyunk mi a Rams, hogy akkora szerencsénk legyen. QB-t aligha fogunk, marad T vagy DE/DT.
Szerkesztette: MacPhisto
több mint 10 éve
Lombardi marad.Az a szörnyű hogy ugyanezt mondaná 0-14es merlegnél egy 42-3ra elveszített meccsen. Sosem értem meg miért nem lehet azt mondani hogy szar a play calling vagy fos a csapat.
Caldwell szerint kb minden rendben van. Vannak hibák amiket ki kell javítani, de nincs veszve a szezon.
Lőjetek fejbe légyszi.
Bazzani
Deeetroit
Deeepthroats
Szerkesztette: PintérÁdi
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Lombardi marad.Caldwell szerint kb minden rendben van. Vannak hibák amiket ki kell javítani, de nincs veszve a szezon.
Lőjetek fejbe légyszi.
több mint 10 éve
Mayhew munkája jó?Tehetséges csapat...
Lions mércével a 0-16nál jobb.
A szabad ügynökök igazolását jól elcsíptük.
De ennyi a pozitívum. Semmi több.
Draft? 😀😀😀
Melyik általuk draftolt sztár vagy allpro szintű jatekos van rosteren. (Levy, és még? Talan Slay aki bejött mint Pick)
Pedig volt vagy 40-50 Pick amióta itt vannak.
De ha Millen addig húzta, akkor a mostani vezetők 100 évig lesznek.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Ha ma nem vágják ki Lombardit (már pedig nem) akkor vele szenvedjük végig az évet. Az ellenfelek DC-i körberöhögik.Én nagy támogatója vagyok Mayhew munkájának, de szerintem idén a csapatépítést kicsit eltolta. Ha kitart/kitartanak Lombardi mellett akkor vsz Ő is bukni fog és megint mehet a rebuild. Nem tudom jó lenne-e most ebbe belemenni, mert azért talent levelben nem rossz ez a keret, de az idén mutatott játék eddig iszonyatos arculcsapás.
Bazzani
több mint 10 éve
Ha ma nem vágják ki Lombardit (már pedig nem) akkor vele szenvedjük végig az évet. Az ellenfelek DC-i körberöhögik.Most azt gondolom, hogyha Mayhew és Caldwell nem lép akkor ők is mennek miatta az év végén.
több mint 10 éve
Ameddig Lombardi itt van, én nem nézek több meccset. Bazmeg van két ilyen receivered és nem dobsz rájuk? 1st downra 90% futás?Bazmeg valamelyik Denver védő megmondta, hogy pontosan azt csináltuk amire számítottak.
Mindenki takarodjon a faszomba.
több mint 10 éve
Ekkora bánat csapatot. A meccs előtt még kicsit bizakodtam, hogyha ezt valahogy behúzzuk akár 4-4-el mehetünk a bye weekre, utána meg már nem olyan nehéz a sorsolás. Most már semmiben nem bízom. 4-12 top5 pick, és remélem minimum Lombardi repül. Már ott tartunk, hogy felszökik a vérnyomásom, ha meglátom a pálya mellett azt a buta fejét. Caldwell-t sajnos nem fogják kirúgni, pedig benne sem lehet már hinni.
több mint 10 éve
Hihetetlen hogy mennyi módját tudjuk megltalálni a szívásnak. Az első félidő végén az extra pont meg a 90 mp alatt beszopott TD: szánalmas. Slaynek kétszer lett volna lehetősége elütni úgy a labdát hogy ne kapjunk TDt. Mindkétszer interceptiont akart szerezni es ugyan nem sokon múlt de mindkettőből nyeltük a yardokat.
Az O-line egy katasztrófa volt ismét. Lucast végre sikerült lecserélni.
Thomlisson is beállt de holdingon kívül semmi figyelemreméltót nem tudott alkotni.
Stafford meg a két idegenbeli nem meccs után nem vágta hogy nem fehérben vagyunk.
De a legrosszabb a futojatekunk. Az átlagunk 1.2 yard.
Es ezek után próbálunk futni egy kétpontost. Pont úgy ahogy a múlt heten a Minnesota ellen. Most ugyanannyi sikerrel.
Vicc.
De nem tudok röhögni rajta.
Nagyon bíztam benne hogy valami csoda folytán itt nyerünk. De tényleg készen áll a 05-ös kezdés.
Gyere Super Bowl 50 jövünk. JA nem, gyere top5 draft jövünk!
Szerkesztette: PintérÁdi
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
0-3Még 13 vereség kell. Képesek vagyunk rá, én hiszek benne!
Lombardi meg tudod csinálni!
több mint 10 éve
Ja hogy ma lehetnénk végre a SportTV-n éjjeli meccsel, de nem. Mondjuk lehetne egy jó Pecc meccs, már idejét nem tudom, mikor láthattuk őket.Majd a következő, a Seahawks elleni MNF óriáscumi.
MacPhisto
Amúgy Lucas lesz az RT, RIP Stafford.
több mint 10 éve
Ja hogy ma lehetnénk végre a SportTV-n éjjeli meccsel, de nem. Mondjuk lehetne egy jó Pecc meccs, már idejét nem tudom, mikor láthattuk őket.
több mint 10 éve
Szolidaritásom jeléül ma én is kipróbálom milyen Stafford mezbe a farkasok között 😀Nem ugy volt hogy Satfford nem lesz?Volt rá esély, hogy nem fog játszani bordasérülés miatt. De mi kemények vagyunk és kidobjuk Ware és Von Miller elé mint kisnyuszit védtelenül a rohadt éhes farkasok közé.
Blevi
Bazzani
(viccet félretéve úgy érzem, ha ugyanolyan szar lesz a támadófal ez lesz a szezonban Stafford utolsó meccse)
több mint 10 éve
Nem ugy volt hogy Satfford nem lesz?Volt rá esély, hogy nem fog játszani bordasérülés miatt. De mi kemények vagyunk és kidobjuk Ware és Von Miller elé mint kisnyuszit védtelenül a rohadt éhes farkasok közé.
Blevi
Megfelelő embereket kell követni twitteren.Valakinek az a szakmája, hogy ezt kiguglizza!Nézz rá a menetrendre és áruld el kérlek, hogyan nem lesz ebből 0-5.The Lions have never lost at home in week 3 with Stafford under center. Gary Kubiak coached teams are 1-7 in week three.
MacPhisto
Mittudomén bízzunk most ebben.
Bazzani
füligjimmy
Hihetetlen, hogy mennyi lényegtelen statisztikát elő tudnak rántani.
Na de legalább most van miben bízni!
több mint 10 éve
Valakinek az a szakmája, hogy ezt kiguglizza!Nézz rá a menetrendre és áruld el kérlek, hogyan nem lesz ebből 0-5.The Lions have never lost at home in week 3 with Stafford under center. Gary Kubiak coached teams are 1-7 in week three.
MacPhisto
Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Nem ugy volt hogy Satfford nem lesz?
több mint 10 éve
Nézz rá a menetrendre és áruld el kérlek, hogyan nem lesz ebből 0-5.The Lions have never lost at home in week 3 with Stafford under center. Gary Kubiak coached teams are 1-7 in week three.
MacPhisto
több mint 10 éve
Nézz rá a menetrendre és áruld el kérlek, hogyan nem lesz ebből 0-5.Én még bízom a csodában. Nem lehetünk olyan rosszak mint az elmúlt 6 negyedben.
MacPhisto
Az aláírásodból régen kiderült, hogy történelmien is milyen gyengék vagyunk idegenben. És idén még nem játszottunk otthon.
Én is látom a naptárt. Látok hogy kik ellen játszunk, DE bízok benne, hogy legalább otthon betudunk húzni egy meccset. Tudom hogy ez nem a tavalyi csapat, de tavaly minden hazai meccsen megtaláltuk a módját hogy nyerjünk.
Ebben bízom.
One Team
One Detroit
One Pride